|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
hej
![]() mialam cytowac ale malz chce kompa(kupil nowy laptop bo ten sie psuje a w razie czego musi zgrac wszystkie dane , pomijajac ze ma juz 3 dyski przenosne pelne ![]() dziekuje za troske o zdrowko Werci ![]() jest marudna strasznie ale na szczescie ma tylko katar ja pomylam okna, powiesilam firanki i teraz odpoczywam Cass zdrowka dla dziadka ![]() Skierko super ze bioderka ok ![]()
#4952 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro napiszę, bo jutro będziemy jedli (ja i Maciej), to zobaczę czy dobre i warto pisać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bez ciebie też ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
będziesz się chwalić prezentem, czy to słodka tajemnica? Cytat:
Wolę wosk nogi, pachy,bikini u kosmetyczki a na szybciora maszynkę Cytat:
![]() Dętka jestem,nie wiem co to mi jest Napiszę w skrócie i spadam stąd Tak więc wszystko pomyślnie Szef potrzebuje 2tyg na przód bym dała znać że wracam, i mam już być w ciąży.Przyjść na 1 dzień i uciekać na L4 ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() unholy a po wosku na początku takie kropki się nie robiły? Cytat:
![]() Cytat:
![]() może jest na Dukanie? ![]() A co do dżemów - ja na razie smaruję małej bułeczkę musami owocowymi w słoikach dla dzieci, trochę za rzadkie ale dajemy radę ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() aannuullaa widzę, że jesteś. Dzisiaj odważyłam sie dać Maćkowi rosołek z lanymi kluskami, ale nie tak jak do tej pory z żółtka, lecz z całego jaja. I nie wysypało Maciejki. Do jajecznicy dojrzewam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Możesz napisać jak robisz takie kluski?
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Anula, a mogę ja ?
![]() całe jajo, mąka, woda.Konsystencja jak na naleśnikowe.Lejesz cienkim strumieniem na gotującą zupę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ależ oczywiście ![]() ![]() A może wiesz jeszcze jak się robi tzw kluski kładzione? Podobnie? Chodzi mi o takie do jedzenia samodzielnego, jako kluski właśnie a nie dodatek do zupy? ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
ależ oczywiście ![]() ![]() A może wiesz jeszcze jak się robi tzw kluski kładzione? Podobnie? Chodzi mi o takie do jedzenia samodzielnego, jako kluski właśnie a nie dodatek do zupy?
![]() |
#4959 |
Rozeznanie
|
cześć.....
padam sił mi brak na mojego brojarza..... marudzi, broi przeokropnie ostatnie dni nie wiem czy to te zęby czy co??? jeść nie chce tylko owoce i ogórki o teraz co szama parówke ale tez z wielkim prpblemem.... nie wiem co robic co dawać do jedzenia normalnie dramat, masakra....boję się że dziecko zagłodze taka zgaga się zrobiła tylko cycka pije ..... a mam małą prośbę pomożecie wybrac jakis faajny ale tani wozek spacerowy??? taką laskę ![]() ![]()
www.roksany.net Darmowe archiwum polskich ogłoszeń erotycznych: Roksa.pl, odloty. Edytowane przez marica5 Czas edycji: 2010-08-03 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
bylo niezle
![]() ale to nie od tego od jakiegos czasu tak mam ![]() super masz szefa ![]() Cytat:
nabierasz ciasto na czubek lyzki i kladziesz na wode
![]() |
#4961 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4962 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Antoś jak zawsze uroczy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To muszę poszukać takich z "li i jedynie z owoców i cukru" ![]() ![]() Ja już nie uciekam za wszelką cenę od cukru, tam gdzie mogę - unikam, ale nie chcę przesadzać w żadną stronę. A miód już jest dozwolony? Tak na chleb dawałaś? Wiem, że dla Ciebie to ważne, bo ja jestem taka sama. Ale gdybym była na prywatnym badaniu, to chyba by nie wyszła bez wymiarów ![]() Cytat:
Mnie ta konsystencja musów właśnie skłoniła do poszukiwania dżemu o normalnej konsystencji ![]() Cytat:
![]() Nie mam, więc nie pomogę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
A Ty piersią karmisz? Do 100 zł, to raczej coś używanego. Później coś poszukam, bo teraz nie mam jak za bardzo. ![]() A trójeczki już macie? Bo czasami się zdarza, że najpierw idą czwórki a potem trójki. (To tak przy okazji ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- No i co z tytułem, bo 36 postów zostało...
![]() |
#4965 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Może ząbki są na rzeczy ![]() Że też taki lekarz nie potrafi zrozumieć troski matki o dziecko ![]() Dobrze,że nie jest gorzej ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Ola-Unhola
|
Nic się nie dzieje, idę więc przed tv.
![]()
#4967 |
Zakorzenienie
|
pedze szybko powiadomic ze Wercia sama chodzi
![]() ![]() ![]() zaczela sie puszczac i mowie jej chodz do mamy a ona dawaj pedzi jak oszalala sama ![]() aaa nie mam weny na tytul ale takie 2 wymyslilam - Odkrywaja świat nasze tuptusie , radujmy sie wszystkie mamusie!! - Roczniaki nasze nas zaskakuja a mamusie sobie milo plotkuja ![]()
#4968 |
Zakorzenienie
|
Skierko, martwisz mnie
![]() ![]() Marico,wspolczuje ![]() Czeko, wielkie brawa dla Werci ![]() ![]()
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-08-03 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Petycja odnośnie tytułu nowego wątku ![]() NIECH NIC O CHODZENIU, STANIU ANI MÓWIENIU NIE BĘDZIE BO BĘDĘ MUSIAŁA SIĘ WYPISAĆ ![]()
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
W temacie jedzeniowym....
Rowniez uzywam Brity i na takiej wodzie gotuje wszystko Jesli chodzi o dżemy, to osobiście lubię owocową rapsodię z firmy St. Dalfour, sa bez dodatku cukru, slodzone chyba sokiem winogronowym, ale czy wszystkie wariacje- tego nie wiem. Antonio ostatnio nie tyka owocow. Zadnych i pod zadna postacia ![]() ![]()
#4971 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Szczerze? ![]() ![]() Jestem padnięta ![]() ![]() ![]() Też muszę pochwalić swojego małego marudę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to się pochwaliłam ![]() U mnie też była burza,teraz jeszcze pada ![]() ![]() Dobranoc ![]() Miłych snów i spokojnej nocki ![]() A co w końcu z Anią?-długo się nie odzywa ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
Anula,wypisac sie z toba?
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Sylka, brawa dla Bartoszka ![]() ![]() ![]()
#4973 | |
Zakorzenienie
|
cześc dziewczynki
![]() ![]() ![]() ale wiecie jak to jest jak mąż cały miesiac na urlopie ![]() ![]() ![]() ![]() Zjada juz z nami obiady ![]() ![]() Przesypia ślicznie całe nocki - od 21.30 do 8 rano ![]() hmmm co tam jeszcze z nowości ![]() aaaaaaaaaaaa zaczyna mówić coraz więcej "wyrazów" mówi mama, tata, baba, dziadzia, kciii, tiessss, i ostatnio ulubione "słowo" ziaziaziazia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dobrze, ze się załapałam jeszze na końcówke tej częście, bo potem bym Was nie znalazła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tymek również wydziwia z jedzeniem teraz. Wszelkie zachowania wskazują też na ząbki, chociaż jak uda mi się przypadkiem zajrzeć w paszczę (bo oczywiście nie pozwala), to nie widzę wykluwających się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4975 | ||
Wtajemniczenie
|
Ani mi się waż
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() No chyba żeby było Martynka nadal raczkuje, reszta dzieci spaceruje ![]()
#4977 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to fajnego masz pomocnika ![]() ![]() Jak to nie wiesz co to znaczy ziazia? ![]() Proszę mi się przywołać do porządku i częściej zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() spadam spać. Do jutra papa ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- aa Czeko gratulacje dla Werci, buziaczki wielkie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ![]() ![]() jestem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Ja myślę ![]() ![]() ![]() Jeszcze takie cuś ![]() Dobra,ja się już żegnam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.