|
|
#511 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
może trójmiejska grupa rekonstrukcji historycznych ta kto się chyba nazywa jakoś wiem że chłopaki stamtąd łażą po bunkrach i innych takich
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Co do porywania do burdeli to już dawno straciło sens, modne 15 lat temu.
Teraz dużo polek i ukrainek wyjeżdża do Włoch jak dostaną 10 euro za godzinę seksu to się jarają jak głupie w końcu na polskie około 40 zł.A resztę zabiera alfons i tak czy srak się mu opłaca. Lepiej brać kobietę po dobroci bo duuuuużo chętnych jest. |
|
|
|
#513 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde miałam spać
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#516 |
|
BAN stały
|
Z tego co wiem do policji zglosil sie jakis znawca tamtejszych bunkrow zaproponowal pomoc z ktorej skorzystali.
|
|
|
|
#517 |
|
BAN stały
|
mają jasne
http://www.tgrh.org/index1.php?akcja=glowna&a=117&z=122 ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- są bary na plaży, knajpy, na pewno podjeżdżają samochodem bo nie noszą zaopatrzenia w rękach raczej nie sadze |
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu.... :/
A poza bunkrami są jakieś schrony i przejścia podziemne? Bo jak pisałam, w Gdyni to idzie przez pół ulicy morskiej aż do centrum i w cholerkę tego jest. Echhh |
|
|
|
#519 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
kurde to forum powinien czyta c Rutkowski i Policja
wkonuc tyle tutaj'głow' i pomysłow , kazdy dostzrega co innego, kazdy z nas,wartoby było sprawdzic KAZDA opcje.
|
|
|
|
#521 |
|
BAN stały
|
Rutkowski już zaprzestał szukania wezwał dwie mądre głowy z biura i teraz szukają sprawcy , ktory wg nich doprowadzi ich do Iwony
|
|
|
|
#522 |
|
BAN stały
|
Ok, ja idę spać bo to bez sensu, do rana można tak gdybać.
papa |
|
|
|
#523 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o to czemu Adria się nie zainteresowała tym że nie ma Iwony to myślę że mogło być też tak: Iwona zwyzywała Adrię przy chłopakach, zaczęła się kłótnia i ostra wymiana zdań, ( może Adria uznała że Iwona przesadziła i była na nią wściekła, bo zrobiła jej siarę?), potem dzwoniła do niej żeby wracały razem ale może w głębi duszy nadal była na nią wściekła i mówiła to tak na odczep się żeby nie było że ją zostawi samą?...A Potem uznała że jak jest takim " kozakiem" że tak powiem że się obraża na cały świat i chce wracać sama to niech wraca i tyle- tak też mogło być. Może dlatego też się miesza w zeznaniach bo nie chce wyjść na nie wiadomo kogo
Kiedy moja przyjaciółka sama wracała też plażą to ja się o nią martwiłam natomiast druga przyjaciółka dopiero o 14 napisała do niej czy wszystko ok?( bo wszyscy byli źli na moja przyjaciółkę) a dwie pozostałe jej dobre koleżanki w ogóle nie zainteresowały się tym czy dotarła do domu więc tacy ludzie też są , mogą być źli i wtedy mają wszystko gdzieś Edytowane przez lolita_20 Czas edycji: 2010-08-04 o 01:23 |
|
|
|
#524 | |
|
BAN stały
|
milych snów, też zaraz uciekam. zaraz
![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
caly czas o Niej mysle..
eh, jest tyle niewiadomych..
|
#526 |
|
BAN stały
|
a jeszcze na temat jasnowidza.. czy spodziewamy się jakiejś oficjalnej wypowiedzi tego pana? Bo kilka dziewczyn pisało "czekamy, co powie jasnowidz" więc tak myślę, kiedy ewentualnie ma to nastąpić?
|
|
|
|
#527 |
|
BAN stały
|
zdjęcia bunkrów
http://www.forum.eksploracja.pl/view...t=1477&start=0 |
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak mesle o iwony sprawie to w najdrastyczniejszej wersji wiedze ja w morzu lub gdzies w bunkrze (ew. studzienka kanalizacyjna) straszne to
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2010-08-04 o 01:39 |
|
|
|
|
#529 |
|
BAN stały
|
Dobranoc, do rana.
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc, niech w koncu sie cos wyjasni!
|
#531 |
|
BAN stały
|
mam pytanie, odpowiedź może być jutro kto się podpisze na petycji żeby karać debili którzy piszą bzdury na necie kolejne o Iwonie , jak bum cy cyk już mam dość ,
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak karac ?
|
#533 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#534 |
|
Przyczajenie
|
http://kalisz.naszemiasto.pl/wydarzenia/1014331.html
Przyklad tego ze i znajomi moga okazac sie niebezpieczni.... rok ukrywania prawdy.... straszne |
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
|
#536 |
|
Wtajemniczenie
|
Dowiedzialam sie o tej sprawie dopiero kilka dni temu, i od tego czasu sledze ten watek. Bardzo mna wstrzasnela i przeraza mnie ta sprawa poprostu. Jak moga sie dziac takie rzeczy? Sama pochodze z Sopotu i nawet jade tam za kilka dni.. Niewiem juz sama co mam myslec o tym wszystkim, tyle rzeczy jest dziwnych i sie nie zgadza.. Ja tez duzo nad tym mysle i wiele dziwnych rzeczy przychodzi mi do glowy.. Jesli Iwona smsowala z kolezanka po tym jak ich rozmowa zostala przerwana, to nie oznacza to, ze bateria sie rozladowala.. A smsy ktore potem niby pisala to nie musiala ich koniecznie pisac ona, mogl to byc czlowiek ktory jej wyrzadzil krzywde. Chyba ze te smsy byly jeszcze zanim widac ja na nagraniu, tego wlasnie niewiem, moze przeoczylam czytajac? Co do rozmowy miedzy Iwona a jej kolezanka, ktora rzekomo slyszal ojczym Iwony, moglo byc przeciez tak, ze kolezanka rozmawiala z nia przez telefon majac wlaczony glosnik. Wtedy ojczym slyszal by glosy obu dziewczyn.. Wydaje mi sie, ze to iz kolezanka dopiero o 16 sie zaczela zastanawiac gdzie jest Iwona, tez nie jest niczym dziwnym, poniewaz mnie sie zdazalo nie jeden raz po imprezie spac wlasnie do takiej godziny.. Niewiem czemu, ale przychodzi mi jeszcze na mysl samobojstwo? Wiem, ze to troche nierealne gdyz niema ciala.. Ale dziewczyna mogla zostac po drodze przez kogos skrzywdzona/zgwalcona, i zalamana widziala tylko opcje odebrania sobie zycia? Tylko gdzie by to zrobila skoro niema ciala? Ale to tylko moje domysly i gdybanie..
Mam nadzieje, ze Iwona znajdzie sie cala i zdrowa juz niedlugo..
|
|
#537 |
|
Przyczajenie
|
Obejrzalam zdjęcia na tym Pomorskim Forum Eksploracyjnym i powiem Wam, że aż mnie ciarki przeszly na widok tych bunkrów i myśli, że Iwona może tam gdzieś być...
Ech oby się dzisiaj wydarzylo coś pozytywnego w tej sprawie... Pozdrawiam z zachmurzonego dzisiaj Śląska
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie miałam takie same odczucia...straszne miejsce... dzien dobry...
|
|
#539 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
mialam takie same odczucia brrr u mnie tez zachmurzenie w Kielcach
|
|
#540 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

w końcu na polskie około 40 zł.
taaaak! po całym dniu przytulić się do podusi 

straszne to
+ korekcja powiek górnych