|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJOWO-CZERWCOWE Maluszki opuściły nasze brzuszki. Mamy V- VI 2010 r.
Dziewczyny , w jakim rozmiarze kupujecie kombinezony na zimę? 80 ?
|
#3752 |
|
Konto usunięte
|
No niestety u nas takich przecen nie ma - tyle, co w 5-10-15 ale z kolei tam nie ma takich dupsów dla niemowląt
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Bydgoś, ja to chyba 74 Teraz w połowie 3 miesiąca nosi 62, podejrzewam, że ponosi je spokojnie do końca września, potem 68 październik-listopad, 74 grudzień-styczeń... Cholera sama nie wiem Bo wychodzi na to, że zimą 2 rozmiary będą :d
|
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Moja teraz nosi 62 i tak patrzę na All, to dzieci rozmiar 80 są już chodzące
|
#3754 |
|
Konto usunięte
|
No dlatego ja raczej kupię 74... Zresztą i tak najpierw uderzam na ciuchland
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, ja chyba też.
|
#3756 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Kurcze ja to chyba będę musiała na 80 kombinezon kupić,patrząc jak mój syn rośnie z prędkością światła.Niby też jeszcze ma mieści się w 62,ale już parę rzeczy ciuchlandowych nosi 3-6miesięcy. Odnośnie chrzcin,a właściwie całej tej otoczki to mój kościół chyba pobija wszystkie w Pl.Chrzest mamy w tą niedzielę.Ostatnio my+chrzestni musieliśmy się stawić na "Przyuczenie":brzydal : Pierwsze 30min tylko dla rodziców,a tam kobieta,która zaczęła nam tłumaczyć jak rozpoznać śluz płodny,wyciągnęła plansze z dniami płodnymi i niepłodnymi i pouczała Myślałam, że wyjdę!Dostałyśmy(wszystkie mamuśki) książeczki pt"Dlaczego antykoncepcja niszczy małżeństwo".Wywaliłam ją jeszcze na terenie parafii!!! Jak dla mnie PARODIA! Ksiądz mówil,że bez różnicy,kto trzyma dziecko. |
|
|
|
#3757 | ||
|
Rozeznanie
|
masz w zalaczniku, oczywiscie to super modelka, teraz wyobraz sobie w tym kloca
Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;21117182]potem nam się pokaż. ![]() Moja chusta niestety dziś nie przyszła, a zamawiałam w piątek. No i ja już na zimę kombinezon dla Tymka wylicytowałam, za 16zl. [/QUOTE]ale superowy!!! Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21127988]Bydgoś, dynamo wozić BUTKI AGATKI PO RAZ KOLEJNY ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Teraz widać [/QUOTE]bombowe!! =================== dziewczyny, ja pierdacze jak wy prujecie z produkcja ![]() u nas fajny i zabiegany dzionek, Malusio juz spi, malz przysnal na kanapie, zaczelismy gadac ![]() wiec idzie ku poprawie zmykam spac, buzia
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 |
||
|
|
|
#3758 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 |
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś drugi raz dostał AcidolacBaby i jest poprawa, nie wiem czy to działa takie cuda czy po prostu samo z siebie mu przechodzi (tfu, tfu). Dziś był o wieeeeele spokojniejszy niż ostatnio, choć do stanu sprzed atrakcji mu jeszcze dużo brakuje.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#3760 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jesteście tak skuteczne w rozprzestrzenianiu chustowego wirusa, że mnie też dopadło i czekam na przesyłkę
Zamówiłam LL elastyczną akwamaryna. Mam nadzieję, zę przyjdzie jutro, to się z Szymkiem zamotamy. Ciekawam co on na to.U nas ok. Szymek ma 3,5 miecha już i jest fajowy. Chociaż swoje jazdy oczywiście też miewa czasem , ale ogólnie aniołeczek mi się trafił.Niedłgo zaczynamy rozszerzanie diety...się będzie działo. ![]() Nie odzywam się ostatnio, ale czytam i oglądam. Dzieciaczki śliczne macie. Blaneczka pozdrawiam aaa i też ząbkujemy już |
|
|
|
#3761 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż to by taką jazdę zrobił, że zaraz by się kobita spakowała ![]() W ogóle zapowiedział mi, że na żadne nauki nie pójdzie ![]() Cytat:
Też ząbki już idą? To w takim razie życzę ząbkowania bez bólu Cytat:
![]() Siedzę z farbą na łbie Jak coś wyjdzie, to się obfocę
|
|
#3762 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz, mam kumpele, ktora swojej coreczce co rusz zmieniala mleko, na zas dawala SS, bo myslala, ze placz malej oznacza glod albo kolke, mala teraz ma prawie rok...i dalej ma kolki , moze gdyby troche odpuscila, dala malej czas na rozwoj ukl.pokarmowego, BYC MOZE nie mialaby takich problemow teraz (oczywiscie to moje gdybanie, nie jestem ekspertem), warto czytac JN - mi pomogl uregulowac nasz dzien, maly jest pogodniejszy, no i starszy a to tez ma znaczenie,ale i zdarzaja sie sensacje - dzisiaj w nocy przez godzine po jedzeniu szalal, ulalo mu sie, pierdzial jak najety, marudzil... ======================= nio, a mnie od rana piesio obudzil, 06.00 - bo glodny byl ![]() a ja juz zasnac nie moglam, no i pisze na raty, bo wmiedzy czasie karmienie malucha i o zgrozo, odkrylam, ze w naszej sypialni jest duzo szczypawek!!!! bleee, mamy okno tuz na ogrodek pewnie dlatego, boje sie zeby malemu do uszu nie wlazly, znacie jakies dobre sposoby na to cholerstwo?? dzien zapowiada sie nie-deszczowo, wiec kolo 11 na spacerek ![]() a nocke mielismy spokojna, oprocz nieproszonych gosci - szczypawek
|
|
|
|
#3763 |
|
Konto usunięte
|
Kardashi, po raz kolejny stwierdzam, że Blanka to Twoja xerokopia
I gaduła śmieszna Justin, świetna ta kreacja. Małżon z dziewczęciem śpią w małżeńskim łożu, a ja wcinam płatki i kawę. Za oknem wiatr i szaro, ale o ile się nie rozpada, może być. Przynajmniej zalożę wczorajszy zakup
|
|
|
|
#3764 |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Kardashi - na pocieszenie powiem, że my też ząbkujemy Tzn. Mamy mały prześwit na dolnym dziąśle i jak dotykam to wyczuwam ząbek Komu nie powiem to wszyscy kiwają głowami . Wczoraj dziecko było mega marudne, ale nie wiem czy to pogoda czy to wina tego ząbka. W nocy niby spał ładnie, ale za to obudził się godzinę wczesniej na jedzenie, zamiast o 5 to o 4, mhm. Mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk . O 7 znowu jedzonko i spi do teraz. Ja pije kawkę i czytam...Wczoraj mielismy z Mężem wychodne . Tesciową przywieźliśmy do Synka i poszliśmy do kina na Incepcję - polecam dla mnie film bomba.A buty dla Waszych córeczek są superowe - sama bym sobie takie kupiła ![]() Mam pytanie do niekarmiących piersią. Czy robiłyście coś z cycami po odstawieniu ![]() Niby tam było tyle co kot napłakał, ale zawsze to coś. Czy to należy też masowac? Za wszelakie odp dziękuje |
|
|
|
#3765 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21133597]Kardashi, po raz kolejny stwierdzam, że Blanka to Twoja xerokopia
I gaduła śmieszna Justin, świetna ta kreacja. Małżon z dziewczęciem śpią w małżeńskim łożu, a ja wcinam płatki i kawę. Za oknem wiatr i szaro, ale o ile się nie rozpada, może być. Przynajmniej zalożę wczorajszy zakup [/QUOTE]
|
|
|
#3766 |
|
Konto usunięte
|
Wylicytowałam sobie kombinezonik
15,49zł ![]() KOMBINEZON |
|
|
|
#3767 |
|
Zadomowienie
|
Kardashi, ale Ci mala fajnie gugla
I jakie ma duze oczyska ![]() Basiak, fajnie, ze sie odezwalas. Pokazuj sie czesiej koniecznie Oby zabkowanie nie bylo bolesne Szajka, butki fajowe, chyba zapakuje mala i pijedziemy na jakies zakupy, do centrum handlowego mam jakies 4 km to i na piechte mozna smignac. Kombinezin tez fany. My mamy szary z czapka, bytami i rekawicami. Wczoraj robilam soki na zime z pozeczek i agrestu. A dzisiaj w nocy snilo mi sie, ze malej wyrosly z przodu 2 zeby duze jak lopaty
|
#3768 |
|
Konto usunięte
|
Araczki, udanych zakupów
pochwal się potem!A właśnie - kombinezonik na sezon 1 czy 2? Mnie to wsio rawno, mogą i 2 być, i tak nowego nie będę kupowała. Jak większa będzie, to i owszem, ale teraz, gdy tak szybko rośnie?
|
|
|
|
#3769 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja z Tymkiem mam umówione pierwsze usg bioderek dopiero pod koniec sierpnia, wtedy będzie mieć 11tygodni. Cytat:
![]() Cytat:
ale idiotyzm, u nas w parafii to nawet przed ślubem takich nauk nie ma. Cytat:
no i super. Czekamy na fotorelacje.Ja zamówiłam chustę w kolorze zielonym... no i jeśli dziś kurier się nie zjawi, to się wścieknę. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21134428]Wylicytowałam sobie kombinezonik 15,49zł ![]() KOMBINEZON[/QUOTE] fajowy, i cena powalająca. ![]() Przed sezonem zawsze się tanio wytarga. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21135917] A właśnie - kombinezonik na sezon 1 czy 2? Mnie to wsio rawno, mogą i 2 być, i tak nowego nie będę kupowała. Jak większa będzie, to i owszem, ale teraz, gdy tak szybko rośnie?[/QUOTE]Ja mam jeden kombinezon welurowy podszyty bawełna- to na takie temperatury odwilżowe kilka stopni na plusie. Drugi kombinezon to ten który wczoraj wylicytowałam- gruby , na ostrzejsze mrozy. I chcę jeszcze kurteczkę zakupić, ![]() A jak dziecie większe będzie, to czasem dwa komplety odzieży wierzchniej na zmianę nie wystarczą. Tej zimy Maksiu miał kombinezon, dwie kurtki wyjściowe i dwie podwórkowe.- i czasem nie nadążałam z praniem i suszeniem.
|
||||
|
|
|
#3770 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21134428]Wylicytowałam sobie kombinezonik
15,49zł ![]() KOMBINEZON[/QUOTE] fajniusi i za taka kasę chyba tez zaczne sie rozglądać..bo garderoba tylko na lato nam została! szaja- czy twoja Agatka miała jakieś inne objawy zapalenia??oprocz płaczu oczywiscie?? bo adaś jakis taki markotny od 2 dni...a w nocy płakałjak nigdy! i zauwazyłam(tylko nie wiem, czy sobie wmawiam..)jak zmieniałam pieluchę ,że przed siku płacze, w trakcie też no a potem jakby ulga...i troche się martwię.. gorączki nie ma- na bieżąco sprawdzam- 37,3 lub mniej..na jutro umowilam sie do pediatry- niestety do innego niz zwykle, bo nasz urlopuje. w ogole dzieciak jakis inny niz zwykle, wisiał, by przy cycu, marudek a wczoraj na spacerze dał koncert małzowi, tez jak nigdy..daj znac szaja, bo ciekawa jestem jak to wygladalo u wa?i dziekuję za kołysankia ja ożywiam pokój małego, bo jakis taki bezpłciowy zaczyna sie rozglądac po ścianach, a tam biel..więc kupiłam:http://allegro.pl/item1161628298_tyl...e_scienne.html
|
|
#3771 |
|
Konto usunięte
|
Lea, no ale Maksiu też większy, to i brudzi się bardziej
![]() Kumkura, nie, tylko te objawy - ale możesz sama kupić w aptece woreczek na pobranie moczu od chłopca (inne są niż dla dziewczynek, co nie zmienia faktu, że moja do chłopcowego siusiała ), i sama zanieść do badania - ogólny mocz kosztuje grosze, może 15zł? Ja u siebie dawałam 7-8, ale nie wiem, czy dzieciowy droższy nie jest? Wiem, że u nas ogólny + posiew już kosztuje 25. Jakbyś posiew chciała zrobić, to pamiętaj, że mocz w osobnym opakowaniu jałowym - w aptece w folii sprzedawane, z czerwoną nakrętką przeważnie. Na ogólny u nas czekam kilka godzin, a na posiew tydzień. I u nas jeśli robią posiew, to od razu antybiogram do tego. Ale mam nadzieję, że Twojemu synkowi nic nie jest Agatka odkrywa lusterko i tak popiskuje dziwnie, zszokowana, lekko wystraszona mam wrażenie
|
|
|
|
#3772 |
|
Zadomowienie
|
witam.Znalazłam sposób na karmienie.Odciągnęłam 20ml.pokarmu tego żadszego w nadziei że mała dostanie sie do pokarmu właściwego.Odkryłam,że moje dziecko jest leniuszkiem
.Żeby dostać się do pokarmu właściwego trzeba sie bardziej napracować.Michasia ssała i płakała ze złości .Po karmieniu jakiś czas marudziła i teraz myślę,czy faktycznie się najadła .---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21127988] BUTKI AGATKI PO RAZ KOLEJNY ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Teraz widać [/QUOTE]
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2010-08-04 o 11:50 |
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21134428]Wylicytowałam sobie kombinezonik
15,49zł ![]() KOMBINEZON[/QUOTE] Super, wczoraj go oglądałam ![]() Luiza do lustra się śmieje, tzn. do dzidzi w lustrze ![]() Wczoraj jak leżała w łóżku, to zapiszczała...ale jak głośno ![]() Mąż pojechał z Łukim do kina, a ja zaraz na spacer śmigam, tylko rosół musi się dogotować ( na swojskim kurczaku - mniaaaammmm ) Wymyśliłam sobie, że jak dziecię wyrośnie z gondoli ( a to już lada chwila nastąpi), to zanim kupię spacerówke, to powożę ją trochę w foteliku samochodowym ( pasuje nam na stelaż ). We wrześniu już chyba pójdzie do fotelika
|
#3774 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ee tam klocusia ![]() na pewno nie wyglądasz tak źle żeby tego nie założyć ![]() Kreacja suuper! Sama myślałam o czymś w takim kolorze ale mi w takim okropnie! Cytat:
oo to nie jestem sama ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21133597]Kardashi, po raz kolejny stwierdzam, że Blanka to Twoja xerokopia I gaduła śmieszna [/QUOTE] Mówi mi taak Ale już nie jest taka Tżowa i coraz więcej osób mówi że i do mnie podobna ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21134428]Wylicytowałam sobie kombinezonik 15,49zł ![]() KOMBINEZON[/QUOTE] aa jaki fajny Uwielbiam fioletowy ![]() Cytat:
Tak mówicie o tych zakupach że i ja mam znów chęć jechać no ale kurde już nakupowałam tyle ciuchów.. pozwalam sobie jedynie na 2 pak lub 3 pak pajaców na 6-9mies ale w tej chwili ich nie ma na all i na body na ramiączka lub krótki rękaw na 9-12 mies ![]() Cytat:
Alee fajowe te naklleejki ![]() Ale koszmarna noooc.. pierwszy raz taka.. pobudka o 24 - godzine płaczu, o 4 - godzina płaczu, o 6 - 1,5 godz płaczu. a jak ja usypiałam to się śmiała ![]() Ja mam tą kurteczkę jedną na jesien.. taką cieplejszą jesien. raczej do temp 10 stopni na plusie, mniej na pewno nie. i ten kombinezon gruby. miałam coś kupić jeszcze na tą chłodniejsza jesien.. ale kurde nic nie było ![]() i na zimowych przecenach mam zamiar kupić taką ciepłą zimowo-wiosenną kurteczkę taką przejściową ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21137719] Agatka odkrywa lusterko i tak popiskuje dziwnie, zszokowana, lekko wystraszona mam wrażenie [/QUOTE]Moja znów się śmiała do lusterka ostatnio
|
|||||||
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurrrrdeee nockę przespał ładnie a od 7:00 znowu jazdy :[ Je, pije a nie śpi, smoczek jest beee i ryczy, karuzelka z melodyjkami jest bee i ryczy A wkur****a mnie sąsiadka bo mieszkamy na parterze i ona była z psem, okno otwarte.. dzieciak kwęka ale nie beczy a ona.. "sebunia co tak płaczesz... co ty mu tam robisz?" a kiedyś taka sama sytuacja a ona "może mu się pić chce" Niech se te swoje złote rady wsadzi w buty bo skąd wie co ja robię i czy czasem nie wiszę nad małym z butelką z piciem?! Ale zabrakło mi ciętej riposty tak na szybko i się nic nie odezwałam :[
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#3776 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21137719]Lea, no ale Maksiu też większy, to i brudzi się bardziej
![]() Kumkura, nie, tylko te objawy - ale możesz sama kupić w aptece woreczek na pobranie moczu od chłopca (inne są niż dla dziewczynek, co nie zmienia faktu, że moja do chłopcowego siusiała ), i sama zanieść do badania - ogólny mocz kosztuje grosze, może 15zł? Ja u siebie dawałam 7-8, ale nie wiem, czy dzieciowy droższy nie jest? Wiem, że u nas ogólny + posiew już kosztuje 25. Jakbyś posiew chciała zrobić, to pamiętaj, że mocz w osobnym opakowaniu jałowym - w aptece w folii sprzedawane, z czerwoną nakrętką przeważnie. Na ogólny u nas czekam kilka godzin, a na posiew tydzień. I u nas jeśli robią posiew, to od razu antybiogram do tego. Ale mam nadzieję, że Twojemu synkowi nic nie jest Agatka odkrywa lusterko i tak popiskuje dziwnie, zszokowana, lekko wystraszona mam wrażenie [/QUOTE] Szaja- dziękuję ślicznie za info adas poki co śpi-chyba zmęczony na maxa..
|
|
#3777 | |||
|
Konto usunięte
|
dobry
![]() fajne macie kombinezoniki i butki. też bym coś kupiła ale pojęcia nie mam w jakim rozmiarze. poczekam jeszcze trochę, nie będę tak w ciemno strzelać. Cytat:
. ciekawe czy się ktoś skapnie, i tak nigdy nie słuchają co mówię, a ja chociaż idiotyzmów słuchać nie będę ![]() Cytat:
szkoda słów... Cytat:
eee... ja już wiem skąd wszystkie moje problemy małżeńskie. no jak nic - antykoncepcja... a myśmy się dziś ważyli. 8 tygodni: 5 kg ![]() mojego dokarmiania cycem chyba kres nadchodzi... jeden już kompletnie zastrajkował, drugi ledwo zipie. co to z resztą za zipanie, skoro oprócz mojego cycka mała wtrynia jeszcze z 600ml na dobę? koniec tego dobrego już bliski. i tak myślę... czy po 6 tygodniach na mleku nan ha nie przejść na normalne? niby dostała je "w razie czego", bo generalnie chyba wszystkim dzieciom poleca się ha (a może się mylę?) potem były u nas problemy z brzuszkiem, wysypka (która okazała się zwykłymi potówkami). wszystko minęło (mamy kropelki i coś na uregulowanie trawienia). dziś pediatra stwierdziła, że można by jeszcze z miesiąc poczekać, bo niedojrzały układ pokarmowy i tak dalej w tym stylu. ale ja się zastanawiam po co czekać? z czego wynika aż takie dmuchanie na zimne? wiem, że są też lekarze, którzy nie pochwalają takiej "profilaktyki"... czy na prawdę jest sens trzymać się tego ha? a może już powoli zmieniać na normalne? |
|||
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pocieszenie mogę tylko powiedzieć, że niedługo się to skończy Ja kupiłam wczoraj takiego osiołka ( na dole ) http://canpolbabies.com/index.php?pa...mart&Itemid=25
|
|
#3779 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziękujemy ![]() Cytat:
Zapitala jak szalony [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;21136851] no i super. Czekamy na fotorelacje.Ja zamówiłam chustę w kolorze zielonym... no i jeśli dziś kurier się nie zjawi, to się wścieknę. ![]() [/QUOTE] no ja wlasnie tez kuriera wypatruję, powinien byc dzis, najdalej jutro |
||
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zamiar posadzić dziś małego w nosidełku co nam sprezentowali znajomi
![]() O takim: https://ssl.allegro.pl/item107664666..._6_9_1_kg.html Akurat mały waży 3900 i jak się rodził to miał 53cm.. teraz ma (idę po miarkę) .. 53cm xD Albo ja źle mierzę, albo miarka krzywa, albo źle zmierzony w szpitalu albo po prostu nic nie urósł a tylko tyje ![]() Wydaje mi się, że na długości też przybrał bo po ubrankach tak sądzę.. 56 było za duże a teraz jest akurat ![]() Nie sądzicie, że to za wcześnie na nosidełko? Wymiarami niby pasuje bo nosidło jest od 3600g i 53cm.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

Teraz w połowie 3 miesiąca nosi 62, podejrzewam, że ponosi je spokojnie do końca września, potem 68 październik-listopad, 74 grudzień-styczeń... Cholera sama nie wiem
Myślałam, że wyjdę!

[/QUOTE]

Jak coś wyjdzie, to się obfocę