Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 11:50   #601
XS-ka
Zadomowienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
w takim razie tylko Ci się wydaje

Irytuje mnie, że ktoś wszedł teraz na wątek i snuje jakieś swoje problematyczne opinie. Wiele dziewczyn udziela się tutaj od początku, rozwiesza plakaty, pomaga mamie Iwony w poszukiwaniach... wiele z nas przeżywa tę sprawę mimo, że nie znamy tej dziewczyny. Ale najlepiej wejśc na wątek po dwóch tygodniach, skrytykować i sieć ferment.
I żeby nie było - piszę to ogólnie, a nie konkretnie do kogoś.

bo po to jest forum? powiedz mi w takim razie po co dziewczyny udzielają sobie rad na intymnym skoro nie mają wpływu na zachowania osób opisywanych w wątkach?
...
nie chce mi się wchodzić z Tobą w dyskusje i nabijać ci postów.
Mój post był odpowiedzią na czyjegoś posta i tyle. Wykazałam w nim postawę prezentującą to samo nastawienie co w cytowanych słowach.
Jak jest na intymnym nie wiem bo w życiu tak nie była i nie czytałam. Dlatego też nie będę się wypowiadać gdyż nawet nie wiem o czym tam się pisze.
Stary 2010-08-04, 11:51   #602
gooniek
Zakorzenienie

ja slyszlam ze rocznie to 15-20 tys jest zaginionych
to nie mozliwe ze 200 tys.

studiuję kosmetologię już ostatni rok
kocham swojego ukochanego!

8 grudnia 2008

www.goniaroniaa.blogspot. com

Edytowane przez gooniek
Czas edycji: 2010-08-04 o 11:52
gooniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 11:51   #603
kisia0912
Raczkowanie

Ja nigdy sama nie wracam. Od kiedy mam faceta to nawet o 17 nie pozwala mi samej wracać. Zawsze mnie odprowadza pod samo mieszkanie. Prawda jest taka,że to jak sprawa jest znana zależy od rodzinny i znajomych. Sporo młodych ludzi w okresie wakacji ucieka z domu żeby poczuć się dorosłymi.
kisia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 11:52   #604
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
nabijać ci postów.
???
coś Ci się chyba pomyliło.
I skończmy dyskusję, bo nie o tym jest ten wątek. A jeśli komuś nie odpowiada to, o czym tutaj piszemy i rozmawiamy albo jeśli ktoś ma jakieś obiekcje co do nabijania postów etc. to chyba nie muszę mówić co powinien ze sobą zrobić...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 11:52   #605
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
Oczywiscie, ze tak. Wszystkim osobom, które w jakikolwiek sposób przyczyniły sie do nagłosnienia sprawy naleza im sie ukłony. Mia Biance i innym rownież

Dokładnie
Stary 2010-08-04, 11:55   #606
Zilka
Rozeznanie

Bardzo dobrze, że jest tak głośno. Ja o tej sprawie mówię każdemu kogo spotkam i robię to całkowicie bezinteresownie. Cudowne dziewczyny które miały możliwość i chęci zaangażowania się w tą konkretną sprawę bardziej, po prostu podziwiam.
I nikt im za to nie zapłacił- jeśli o to Ci chodzi.
Zilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 11:55   #607
cindy17
Raczkowanie

Bradzo długo podczytuje ten wątek i mam bardzo mieszane odczucia. Oczywiście bardzo wspolczuje rodzinie tej calej tragedii- nawet nie umiem sobie wyobrazic co moga czuc w takich momentach. Ale jak ktos juz zauwazyl na tym watku jest ciagle: mulenie tematu. Zaangazowanie internautow- super pomysl i to jak pomagacie w akcji ( plakaty, ogloszenia), ale snucie prawdopodobnych hipotez- uwazam za bezsensowne. Są osoby ktore sie tym zajmuja, siedza w tym od lat i doskonale wiedza co robic. My jako internauci mozemy jedynie oglaszac i rozglasniac sprawe, a takze angazowac sie w inne sprawy tego typu
cindy17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 11:59   #608
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cindy17 Pokaż wiadomość
Bradzo długo podczytuje ten wątek i mam bardzo mieszane odczucia. Oczywiście bardzo wspolczuje rodzinie tej calej tragedii- nawet nie umiem sobie wyobrazic co moga czuc w takich momentach. Ale jak ktos juz zauwazyl na tym watku jest ciagle: mulenie tematu. Zaangazowanie internautow- super pomysl i to jak pomagacie w akcji ( plakaty, ogloszenia), ale snucie prawdopodobnych hipotez- uwazam za bezsensowne. Są osoby ktore sie tym zajmuja, siedza w tym od lat i doskonale wiedza co robic. My jako internauci mozemy jedynie oglaszac i rozglasniac sprawe, a takze angazowac sie w inne sprawy tego typu
zgadzam sie
dilara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:03   #609
kisia0912
Raczkowanie

Ja gdybym mieszkała w Sopocie to bym szukała po lasach itp,ale póki co nie mam nawet jak tam dojechać. Warszawa nie jest blisko.
Stary 2010-08-04, 12:05   #610
extreme7279
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kisia0912 Pokaż wiadomość
ja gdybym mieszkała w sopocie to bym szukała po lasach itp,ale póki co nie mam nawet jak tam dojechać. Warszawa nie jest blisko.
ale lasy już dawno przeszukane przez policję, więc albo ktoś ją przetrzymuje na osiedlu albo wywiózł

MOŻE TEŻ JĄ KTOŚ FASZEROWAĆ NARKOTYKAMI I DZIEWCZYNA NIE WIE O BOŻYM ŚWIECIE
extreme7279 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:10   #611
wyszukiwarka
Zadomowienie

Kurczę... ja tak się czasem zastanawiam,że jeśli ta dziewczyna jest wywieziona/przetrzymywana ,to co ona teraz czuje... na pewno tęskni
Pewnie się zastanawia czy ją ktoś szuka...
Stary 2010-08-04, 12:15   #612
AguŚ87
Zakorzenienie

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,8193422,Mama_zagi nionej_nastolatki__Wierze __ze_Iwona_zyje.html

hmm ciekawe i jackowski i inny jasnowidz podali że żyje i jest blisko domu przetrzymywana....

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

http://wyborcza.pl/1,75248,8194357,Rodzina_i _znajomi_Iwony_przeszukuj a_las_nadmorski.html

i tutaj tez o jasnowidzach. i o tym że prawdopodobnie ZYJE

CIEKAWE ZE POLICJA NIE WIEDZIAŁA O BUNKRACH TYLKO KTOS IM O NICH POWIEDZIAŁ, ŻENADA

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2010-08-04 o 12:17
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:17   #613
kisia0912
Raczkowanie

Hmm wiem,ale te bunkry. Jakoś myślę,że tam mogą coś znaleźć. Właśnie to,że jest przetrzymywana i narkotyzowana jest bardzo możliwe.
Stary 2010-08-04, 12:25   #614
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shiava Pokaż wiadomość
Nic mi nie przeszkadza. To jest chyba forum, na ktorym kazdy moze zadawac pytania, i dzielic sie uwagami

Mam lepiej zaczac snuc kolejne domysly, ze moze slupek to jakis czyhajacy na ofiare gwalciciel, albo kolezanka ją zabila? I wymyslac kolejne teorie? To coś wniesie do sprawy?

Wypowiadam sie, bo mam taka potrzebe. Nie masz ochoty, to nie czytaj.

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

na litosc boska, nie bez serca, tylko widze roznice pomiedzy naglosnieniem jej sprawy a setkami innych zaginionych dziewczyn i mnie to zastanawia.
Nie tylko mnie.
Widac,ze chyba nie masz dziecka piszac takie rzeczy,rodzice sa rozni i roznie interesuja sie swoimi dziecmi,sa rodziny bardziejj zamozne i mniej no i wiadomo jak jest kasa to i jest wieksze pole manewru,mi to nie przeszkadza,ze to jest az tak naglosnione.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:25   #615
gooniek
Zakorzenienie

aż mnie ciarki po calym ciele przechodzą jak mysle o tych bunkrach i o Iwonce..

8 grudnia 2008

Stary 2010-08-04, 12:27   #616
WhiteCherry
Zakorzenienie

uh, strony tu powstają z prędkością światła tak więc zaraz nadrobię chociaż połowę.

a póki co moje przemyślenia :

skoro dziewczyny pokłóciły się do tego stopnia, że nawet jacyś znajomi twierdzili że aż się zwyzywały, Iwona zdecydowała się na samotny powrót, więc musiała być nieźle wkurzona na cały świat + znajomych na zasadzie ''mam was w dupce, dzwońcie, piszcie - i tak nie zawrócę''...

to czy w takich okolicznościach chciałaby zaraz po ostrej kłótni nocować u osoby, którą zwyzywała ?

no bez jaj, ale ja jeśli się z kimś pokłócę - to najwcześniej na następny dzień mi przejdzie, na pewno nie godzinkę/dwie po.
wolałabym już obudzić rodziców i spać u siebie (zakładając, że nie miałabym przy sobie swoich kluczy).

może Adrii powiedziała na odczepnego - zostaw klucze, będę u ciebie,

a tak naprawdę zawędrowała gdzieś indziej.

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2010-08-04 o 12:30
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:31   #617
stoko63
Raczkowanie

Post Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2

Witam po raz pierwszyprzenioslam sie do was z forum trójmiasta.Przeczytałam cały wasz wątek łącznie z poprzednim który juz zamknięto(oj było tego,było..)Też strasznie sie przejęłam tą sprawą dlatego że w zasadzie mogło to spotkać dosłownie każdą z nas bo przyznajcie sie szczerze że większość z was przynajmniej raz zaliczyła taką nocną przechadzke..Nieste ty jakby nie patrzeć na sprawe Iwony to dziewczyna przynajmniej w jakimś procencie kusiła los...(też wcale bym sie nie zdziwiła jakby zrobił to ktoś z jej znajomych) nie za bardzo wierze w tego jasnowidza ale bardzo bym chciała żeby ktoś w końcu napisał na tym forum że Iwona sie znalazła cała i zdrowa..
stoko63 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:33   #618
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:33   #619
lolita_20
Raczkowanie

To jest straszne co się dzieje że już tyle czasu minęło a jej dalej nie ma... Teraz wszyscy się boją bo to zniknięcie jest bardzo dziwne. Moja koleżanka już nie chodzi na imprezy do Sopotu ( jak na razie ) boi się sama nawet kawałek po imprezie wrócić do domu chce żebyśmy u niej nocowały. Druga koleżanka jak wraca z pracy o 22 to idzie z telefonem w ręku z wybitym numerem 112, na wypadek jakby ją ktoś zaatakował, mówi że wtedy tylko naciśnie guzik dzwoń i może policja usłyszy jakby jej się coś działo, ja już nie chodzę na plaże nawet o 23 boje sie tam iść nawet z przyjaciółką to już jakaś paranoja się powoli staje.

A wracając do Adrii i jej wypowiedzi na filmiku, niektórzy piszą że ona nie ma w sobie żadnych emocji i się uśmiechnęła... no ok ale mogła być pod wpływem jakiś tabletek uspokajających, bo widać że ma taki dziwny wzrok taki mętny i niewyraźny, a się uśmiechnęła może to był taki " niby uśmiech?".. nie wiemy co się w jej głowie dzieje ... Ja wiem jak działają silne tabletki uspokajające bo kilka lat temu musiałam je brać przez pewien czas po okropnym zdarzeniu.. ( kiedy moja siostra zobaczyła odrętwienie moje po tym kazała mi przestać je brać) Nie wiem czemu ale właśnie Adria mi wygląda na osobą po takich tabletkach, ma coś takiego w oczach

AA. i dowiedziałam się z pewnego źródła że w Sopocie zaginęło już podobno 5 dziewczyn ale nic o nich się nie wspomina bo to klęska policji i ich nie odnaleziono

Edytowane przez lolita_20
Czas edycji: 2010-08-04 o 12:34
lolita_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:36   #620
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Nie znam sytuacji materialnej rodziny Iwony , ale myślę że jeśli miała by być przetrzymywana to po co ??? Chyba jedynie dla okupu, a jeśli dla okupu to czemu do cholery jeszcze się nie odezwali ... nie wiem czarno to widzę ... Jeszcze mi się nasunęło że ktoś ją mógł uprowadzić i wywieść za granice wiadomo w jakich celach... a jeśli nie no to czarno to widzę.

Hm.... tyle ludzi wychodzi z domu i ginie po nich ślad są poszukiwane latami i się zastanawiam co się z nimi dzieje tak ot sobie znikają z powierzchni ziemi
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:39   #621
kisia0912
Raczkowanie

Może to jakaś zorganizowana grupa, która porywa dziewczyny? I faktycznie jest przetrzymywana w jakimś domu.
Stary 2010-08-04, 12:40   #622
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
AA. i dowiedziałam się z pewnego źródła że w Sopocie zaginęło już podobno 5 dziewczyn ale nic o nich się nie wspomina bo to klęska policji i ich nie odnaleziono
a jest to gdzieś udokumentowane? Np. na stronie ITAKA, zaginieni, na stronie policji?
Stary 2010-08-04, 12:41   #623
BeautifulThings87
Raczkowanie

jak tak można się zachować Biedna dziewczyna, ale z drugiej strony znaleziono ją w lesie... Czyżby źle szukali? A może ktoś ją tam podrzucił... okropność...

http://kalisz.naszemiasto.pl/wydarzenia/1014331.html
BeautifulThings87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:43   #624
gooniek
Zakorzenienie

ehhh, w jakim my świecie żyjemy..

8 grudnia 2008

Stary 2010-08-04, 12:44   #625
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lolita_20 Pokaż wiadomość
To jest straszne co się dzieje że już tyle czasu minęło a jej dalej nie ma... Teraz wszyscy się boją bo to zniknięcie jest bardzo dziwne. Moja koleżanka już nie chodzi na imprezy do Sopotu ( jak na razie ) boi się sama nawet kawałek po imprezie wrócić do domu chce żebyśmy u niej nocowały. Druga koleżanka jak wraca z pracy o 22 to idzie z telefonem w ręku z wybitym numerem 112, na wypadek jakby ją ktoś zaatakował, mówi że wtedy tylko naciśnie guzik dzwoń i może policja usłyszy jakby jej się coś działo, ja już nie chodzę na plaże nawet o 23 boje sie tam iść nawet z przyjaciółką to już jakaś paranoja się powoli staje.

A wracając do Adrii i jej wypowiedzi na filmiku, niektórzy piszą że ona nie ma w sobie żadnych emocji i się uśmiechnęła... no ok ale mogła być pod wpływem jakiś tabletek uspokajających, bo widać że ma taki dziwny wzrok taki mętny i niewyraźny, a się uśmiechnęła może to był taki " niby uśmiech?".. nie wiemy co się w jej głowie dzieje ... Ja wiem jak działają silne tabletki uspokajające bo kilka lat temu musiałam je brać przez pewien czas po okropnym zdarzeniu.. ( kiedy moja siostra zobaczyła odrętwienie moje po tym kazała mi przestać je brać) Nie wiem czemu ale właśnie Adria mi wygląda na osobą po takich tabletkach, ma coś takiego w oczach

tia... ja ostatnio probowalam sie dodzwonic na 997 lub 112 ponad 45 minut, zeby cos zglosic wiec na to bym az tak nie liczyla
dilara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:45   #626
Serdelekk
Wtajemniczenie

Obejrzalam ten film, i nie wiem o ktorego mezczyzne chodzi???? Tam jest tyle ludzi, nie wiedzialam na kogo mam zwrocic uwage???

http://emigracjadoswiadczenia.blogspot.com/

http://ac46dikvuzbl8l0kvdzf07z6bw.ho...REEENERGYTESLA
Serdelekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:47   #627
extreme7279
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Serdelekk Pokaż wiadomość
Obejrzalam ten film, i nie wiem o ktorego mezczyzne chodzi???? Tam jest tyle ludzi, nie wiedzialam na kogo mam zwrocic uwage???
a jaki film oglądałaś bo może jakaś stonka ci umknęła?
extreme7279 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:47   #628
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serdelekk Pokaż wiadomość
który film?
Ten spod Bacówki? Widać tam Iwonę i kolesia, który idzie bezpośrednio za nią.
Stary 2010-08-04, 12:47   #629
kisia0912
Raczkowanie

Nie którzy są wyprani z uczuć i sumienia. Chciałabym aby policja jakiekolwiek informacje poddała dziś. Nie wiem ta niewiedza jest straszna
Stary 2010-08-04, 12:48   #630
lolita_20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
a jest to gdzieś udokumentowane? Np. na stronie ITAKA, zaginieni, na stronie policji?
Tego nie wiem, dowiedziałam się od dzielnicowego który zagląda do klubów w Sopocie przychodzi sobie tam porozmawiać i właśnie powiedział że to przegrane sprawy dla policji bo ich nie odnaleziono
lolita_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości