|
|
#601 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
Cytat:
![]() Mój post był odpowiedzią na czyjegoś posta i tyle. Wykazałam w nim postawę prezentującą to samo nastawienie co w cytowanych słowach. Jak jest na intymnym nie wiem bo w życiu tak nie była i nie czytałam. Dlatego też nie będę się wypowiadać gdyż nawet nie wiem o czym tam się pisze.
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
ja slyszlam ze rocznie to 15-20 tys jest zaginionych
to nie mozliwe ze 200 tys.
studiuję kosmetologię już ostatni rokkocham swojego ukochanego! Edytowane przez gooniek Czas edycji: 2010-08-04 o 11:52 |
|
|
|
#603 |
|
Raczkowanie
|
Ja nigdy sama nie wracam. Od kiedy mam faceta to nawet o 17 nie pozwala mi samej wracać. Zawsze mnie odprowadza pod samo mieszkanie. Prawda jest taka,że to jak sprawa jest znana zależy od rodzinny i znajomych. Sporo młodych ludzi w okresie wakacji ucieka z domu żeby poczuć się dorosłymi.
|
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś Ci się chyba pomyliło. I skończmy dyskusję, bo nie o tym jest ten wątek. A jeśli komuś nie odpowiada to, o czym tutaj piszemy i rozmawiamy albo jeśli ktoś ma jakieś obiekcje co do nabijania postów etc. to chyba nie muszę mówić co powinien ze sobą zrobić... |
|
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie
|
|
#606 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dobrze, że jest tak głośno. Ja o tej sprawie mówię każdemu kogo spotkam i robię to całkowicie bezinteresownie. Cudowne dziewczyny które miały możliwość i chęci zaangażowania się w tą konkretną sprawę bardziej, po prostu podziwiam.
I nikt im za to nie zapłacił- jeśli o to Ci chodzi. |
|
|
|
#607 |
|
Raczkowanie
|
Bradzo długo podczytuje ten wątek i mam bardzo mieszane odczucia. Oczywiście bardzo wspolczuje rodzinie tej calej tragedii- nawet nie umiem sobie wyobrazic co moga czuc w takich momentach. Ale jak ktos juz zauwazyl na tym watku jest ciagle: mulenie tematu. Zaangazowanie internautow- super pomysl i to jak pomagacie w akcji ( plakaty, ogloszenia), ale snucie prawdopodobnych hipotez- uwazam za bezsensowne. Są osoby ktore sie tym zajmuja, siedza w tym od lat i doskonale wiedza co robic. My jako internauci mozemy jedynie oglaszac i rozglasniac sprawe, a takze angazowac sie w inne sprawy tego typu
|
|
|
|
#608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
Ja gdybym mieszkała w Sopocie to bym szukała po lasach itp,ale póki co nie mam nawet jak tam dojechać. Warszawa nie jest blisko.
|
|
|
|
#610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MOŻE TEŻ JĄ KTOŚ FASZEROWAĆ NARKOTYKAMI I DZIEWCZYNA NIE WIE O BOŻYM ŚWIECIE |
|
|
|
|
#611 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę... ja tak się czasem zastanawiam,że jeśli ta dziewczyna jest wywieziona/przetrzymywana ,to co ona teraz czuje... na pewno tęskni
![]() Pewnie się zastanawia czy ją ktoś szuka...
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,8193422,Mama_zagi nionej_nastolatki__Wierze __ze_Iwona_zyje.html
hmm ciekawe i jackowski i inny jasnowidz podali że żyje i jest blisko domu przetrzymywana.... ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- http://wyborcza.pl/1,75248,8194357,Rodzina_i _znajomi_Iwony_przeszukuj a_las_nadmorski.html i tutaj tez o jasnowidzach. i o tym że prawdopodobnie ZYJE CIEKAWE ZE POLICJA NIE WIEDZIAŁA O BUNKRACH TYLKO KTOS IM O NICH POWIEDZIAŁ, ŻENADA Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2010-08-04 o 12:17 |
|
|
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
Hmm wiem,ale te bunkry. Jakoś myślę,że tam mogą coś znaleźć. Właśnie to,że jest przetrzymywana i narkotyzowana jest bardzo możliwe.
|
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
aż mnie ciarki po calym ciele przechodzą jak mysle o tych bunkrach i o Iwonce..
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
uh, strony tu powstają z prędkością światła
tak więc zaraz nadrobię chociaż połowę.a póki co moje przemyślenia : skoro dziewczyny pokłóciły się do tego stopnia, że nawet jacyś znajomi twierdzili że aż się zwyzywały, Iwona zdecydowała się na samotny powrót, więc musiała być nieźle wkurzona na cały świat + znajomych na zasadzie ''mam was w dupce, dzwońcie, piszcie - i tak nie zawrócę''... to czy w takich okolicznościach chciałaby zaraz po ostrej kłótni nocować u osoby, którą zwyzywała ? ![]() no bez jaj, ale ja jeśli się z kimś pokłócę - to najwcześniej na następny dzień mi przejdzie, na pewno nie godzinkę/dwie po. wolałabym już obudzić rodziców i spać u siebie (zakładając, że nie miałabym przy sobie swoich kluczy). może Adrii powiedziała na odczepnego - zostaw klucze, będę u ciebie, a tak naprawdę zawędrowała gdzieś indziej.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-04 o 12:30 |
|
|
|
#617 |
|
Raczkowanie
|
Witam po raz pierwszy
przenioslam sie do was z forum trójmiasta.Przeczytałam cały wasz wątek łącznie z poprzednim który juz zamknięto(oj było tego,było..)Też strasznie sie przejęłam tą sprawą dlatego że w zasadzie mogło to spotkać dosłownie każdą z nas bo przyznajcie sie szczerze że większość z was przynajmniej raz zaliczyła taką nocną przechadzke.. |
|
|
|
#618 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#619 |
|
Raczkowanie
|
To jest straszne co się dzieje że już tyle czasu minęło a jej dalej nie ma... Teraz wszyscy się boją bo to zniknięcie jest bardzo dziwne. Moja koleżanka już nie chodzi na imprezy do Sopotu ( jak na razie ) boi się sama nawet kawałek po imprezie wrócić do domu chce żebyśmy u niej nocowały. Druga koleżanka jak wraca z pracy o 22 to idzie z telefonem w ręku z wybitym numerem 112, na wypadek jakby ją ktoś zaatakował, mówi że wtedy tylko naciśnie guzik dzwoń i może policja usłyszy jakby jej się coś działo, ja już nie chodzę na plaże nawet o 23 boje sie tam iść nawet z przyjaciółką to już jakaś paranoja się powoli staje.
A wracając do Adrii i jej wypowiedzi na filmiku, niektórzy piszą że ona nie ma w sobie żadnych emocji i się uśmiechnęła... no ok ale mogła być pod wpływem jakiś tabletek uspokajających, bo widać że ma taki dziwny wzrok taki mętny i niewyraźny, a się uśmiechnęła może to był taki " niby uśmiech?".. nie wiemy co się w jej głowie dzieje ... Ja wiem jak działają silne tabletki uspokajające bo kilka lat temu musiałam je brać przez pewien czas po okropnym zdarzeniu.. ( kiedy moja siostra zobaczyła odrętwienie moje po tym kazała mi przestać je brać) Nie wiem czemu ale właśnie Adria mi wygląda na osobą po takich tabletkach, ma coś takiego w oczach AA. i dowiedziałam się z pewnego źródła że w Sopocie zaginęło już podobno 5 dziewczyn ale nic o nich się nie wspomina bo to klęska policji i ich nie odnaleziono Edytowane przez lolita_20 Czas edycji: 2010-08-04 o 12:34 |
|
|
|
#620 |
|
Konto usunięte
|
Nie znam sytuacji materialnej rodziny Iwony , ale myślę że jeśli miała by być przetrzymywana to po co ??? Chyba jedynie dla okupu, a jeśli dla okupu to czemu do cholery jeszcze się nie odezwali ... nie wiem czarno to widzę ... Jeszcze mi się nasunęło że ktoś ją mógł uprowadzić i wywieść za granice wiadomo w jakich celach... a jeśli nie no to czarno to widzę.
Hm.... tyle ludzi wychodzi z domu i ginie po nich ślad są poszukiwane latami i się zastanawiam co się z nimi dzieje tak ot sobie znikają z powierzchni ziemi
|
|
|
|
#621 |
|
Raczkowanie
|
Może to jakaś zorganizowana grupa, która porywa dziewczyny? I faktycznie jest przetrzymywana w jakimś domu.
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
jak tak można się zachować
Biedna dziewczyna, ale z drugiej strony znaleziono ją w lesie... Czyżby źle szukali? A może ktoś ją tam podrzucił... okropność...http://kalisz.naszemiasto.pl/wydarzenia/1014331.html |
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh, w jakim my świecie żyjemy..
|
#625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec na to bym az tak nie liczyla
|
|
|
|
|
#626 |
|
Wtajemniczenie
|
Obejrzalam ten film, i nie wiem o ktorego mezczyzne chodzi???? Tam jest tyle ludzi, nie wiedzialam na kogo mam zwrocic uwage???
|
#627 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
Nie którzy są wyprani z uczuć i sumienia. Chciałabym aby policja jakiekolwiek informacje poddała dziś. Nie wiem ta niewiedza jest straszna
|
|
|
|
#630 |
|
Raczkowanie
|
Tego nie wiem, dowiedziałam się od dzielnicowego który zagląda do klubów w Sopocie przychodzi sobie tam porozmawiać i właśnie powiedział że to przegrane sprawy dla policji bo ich nie odnaleziono
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

już ostatni rok
. Mia Biance i innym rownież

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)