Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 12:52   #631
Legionistka23
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2

to jest jakis filmik z adria?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:55   #632
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
to jest jakis filmik z adria?

No jest. Link znajdziesz w 1 części wątku.
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:05   #633
SamSzef
BAN stały

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
No jest. Link znajdziesz w 1 części wątku.
w tej drugiej części też jest. najpierw wypowiada się mama, potem ta Adria.
SamSzef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:14   #634
izunia1982
Raczkowanie

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...est_Iwona.html

najnowsze wiesci, niezbyt obiecujace
izunia1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:14   #635
Legionistka23
Zakorzenienie

no to ja tego nie widziałam..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:20   #636
gooniek
Zakorzenienie

niech Iwona wreszcie sie odnajdzie żywa!

studiuję kosmetologię już ostatni rok
kocham swojego ukochanego!

8 grudnia 2008

www.goniaroniaa.blogspot. com
gooniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:21   #637
kisia0912
Raczkowanie

Ehh oby się nie sprawdziło. Ale może jak dłużej tam posiedzi to ją znajdą.
kisia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:22   #638
visionAM
Zakorzenienie

NOWY ARTYKUŁ http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...est_Iwona.html

Nie wiem na jakiej zasadzie działa jasnowidz, ale może brak jakiś konkretnych wizji spowodowany jest tym, że wiele ludzi mówi o tej sprawie i on po prostu nie potrafi się na tyle skupić aby wyłowić te istotne informacje?

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-08-04 o 13:24
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:29   #639
kisia0912
Raczkowanie

Może,ale on nie umie konkretnie powiedzieć czy Iwona żyję czy nie. W innych przypadkach od razu to określał.
Stary 2010-08-04, 13:31   #640
Trawa_cytrynowa
Raczkowanie

Pewnie zostanę skrytykowana, ale chciałam podzielić się w Wami moimi przemyśleniami po przejrzeniu wątku. Tak się składa, że mam pewne pojęcia na temat zaginięć i nie jest to tylko puste gadanie...
Szkoda, że tylko ta sprawa nabrała obecnie rozgłosu. Jest mnóstwo osób zaginionych. Fajnie, że dużo osób angażuje się, pomaga, rozwiesza plakaty etc. Ale aż szlag mnie trafia, jak czytam wypowiedzi w stylu : szkoda, że Sopot jest tak daleko- też bym pomogła. Pomogłabyś? To wejdź na stronę Fundacji Itaka - Centrum Poszukiwań Ludzi Zaginionych, zajrzyj do bazy osób poszukiwanych, sprawdź kogo szukają w Twoim mieście, wydrukuj plakaty i leć je rozwieszać! Nie tylko Iwona potrzebuje pomocy. Ludzie przejmują się tymi sprawami, o których jest głośno. Niestety.
Stary 2010-08-04, 13:32   #641
evaventt
BAN stały

dopiero wstałam nie śledzę całości, ale widzę że coś nowego zaczęli dalej szukać na starym ośrodku, ja byłam w nocy o 3 na wejściu 63 po kolejnych plotkach bo mi nerwy puściły i poszłam zobaczyć osobiście
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:46   #642
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Trawa_cytrynowa Pokaż wiadomość
Pewnie zostanę skrytykowana, ale chciałam podzielić się w Wami moimi przemyśleniami po przejrzeniu wątku. Tak się składa, że mam pewne pojęcia na temat zaginięć i nie jest to tylko puste gadanie...
Szkoda, że tylko ta sprawa nabrała obecnie rozgłosu. Jest mnóstwo osób zaginionych. Fajnie, że dużo osób angażuje się, pomaga, rozwiesza plakaty etc. Ale aż szlag mnie trafia, jak czytam wypowiedzi w stylu : szkoda, że Sopot jest tak daleko- też bym pomogła. Pomogłabyś? To wejdź na stronę Fundacji Itaka - Centrum Poszukiwań Ludzi Zaginionych, zajrzyj do bazy osób poszukiwanych, sprawdź kogo szukają w Twoim mieście, wydrukuj plakaty i leć je rozwieszać! Nie tylko Iwona potrzebuje pomocy. Ludzie przejmują się tymi sprawami, o których jest głośno. Niestety.
A skąd wiesz, że tego nie robią? Napisali, ze w TEJ sytuacji, nie mogą pomóc- nie moga tam jechać, nie masz pewności, że nie robia czegoś wiecej w swoim miescie. Zreszta wiele dziewcznym mówiło, ze u siebie w miastach powiesza plakaty Iwony (bo i tak nie wiadomo, gdzie ona teraz jest). Moze to samo robią z innymi osobami zagionionymi

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez evaventt Pokaż wiadomość
dopiero wstałam nie śledzę całości, ale widzę że coś nowego zaczęli dalej szukać na starym ośrodku, ja byłam w nocy o 3 na wejściu 63 po kolejnych plotkach bo mi nerwy puściły i poszłam zobaczyć osobiście
I co zobaczyłas? Szłas tam w konkretnym celu? Czy tak po prostu iść na "miejsce zdarzenia" ? Pytam bo zastanawiam sie czy zwracalas uwage na ten "slupek", ktory stoi obok reklamy- co niektorzy mysleli, ze to człowiek.

Edytowane przez kycia1
Czas edycji: 2010-08-04 o 13:44
kycia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:46   #643
201801022117
Konto usunięte

VisionAM, jasnowidz nie powinien być sugerowany informacjami z zewnątrz, to może zaburzać jego widzenia... Ale to zależy od jasnowidza, i od tego jak pracuje...
Śledzę watek od początku, i pomimo że nie znałam Iwonki, bardzo przejeła mnie ta sprawa.
201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:51   #644
evaventt
BAN stały

niestety słupka nie widziałam, bo mnie dwóch podpitych facetów wystraszyło , szli sobie od jednej strony do drugiej w samych spodniach, bez butów, na plażę , mam nadzieję że nie poszli sie kąpać i nie wypłyną zaraz dwa nowe ciała, ale ledwo na nogach stali więc może nie doszli do morza , poza tym co widziałam promenada jest pięknie oświetlona, na plaży przy każdym zejściu gdzie są knajpy siedziało dużo osób co pilnowało namiotów grała muzyka, plaża była dobrze oświetlona, budy na Brzeźnie jeszcze były otwarte , z Jelitkowa bacówki można spokojnie wrócić takim pseudo nocnym o 4.44 a koło 5 jezdzą już normalne autobusy, jest tam duży ruch taksówka za taksówką jeździ , i mnóstwo pijaków, ale takich niegrożnych wracaja z knajp trzesa sie na nogach taki to nawet nic nie zrobi, reka go pchnac i padnie i nie wstanie

Edytowane przez evaventt
Czas edycji: 2010-08-04 o 13:52
Stary 2010-08-04, 13:53   #645
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trawa_cytrynowa Pokaż wiadomość
fajnie, że poruszyłaś taką kwestię tutaj
myślę, że po sprawie z Iwoną wiele dziewczyn przejmie się losem także innych zaginionych osób. Właśnie przeglądam stronę Itaki i sama również pomogę komuś z Krakowa i okolic w poszukiwaniach.
To bardzo smutne, że ludzie tak giną bez wieści
Nie chciałabym tego nigdy doświadczyć...

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
niestety słupka nie widziałam, bo mnie dwóch podpitych facetów wystraszyło , szli sobie od jednej strony do drugiej w samych spodniach, bez butów, na plażę , mam nadzieję że nie poszli sie kąpać i nie wypłyną zaraz dwa nowe ciała, ale ledwo na nogach stali więc może nie doszli do morza , poza tym co widziałam promenada jest pięknie oświetlona, na plaży przy każdym zejściu gdzie są knajpy siedziało dużo osób co pilnowało namiotów grała muzyka, plaża była dobrze oświetlona, budy na Brzeźnie jeszcze były otwarte , z Jelitkowa bacówki można spokojnie wrócić takim pseudo nocnym o 4.44 a koło 5 jezdzą już normalne autobusy, jest tam duży ruch taksówka za taksówką jeździ , i mnóstwo pijaków, ale takich niegrożnych wracaja z knajp trzesa sie na nogach taki to nawet nic nie zrobi, reka go pchnac i padnie i nie wstanie
a jak jest w pobliżu tego lasu czy parku, przez który może przechodziła Iwona? Spacerowałaś tamtędy?
(mam nadzieję, że nie byłaś sama)
Stary 2010-08-04, 14:00   #646
evaventt
BAN stały

byłam sama, tak w pobliżu tego lasku dokładnie przechodziłam , pięknie oświetlona promenada , uliczka boczna też , wszystko widać , czy ktoś idzie czy nie, zdążyłabym siedemnaście razy uciec , zresztą miałam ze sobą dwa noże i dezodorant w garści gdyby co, ale jakby ktoś wyszedł z lasku to wystarczyło zbiec na plażę do pierwszej lepszej oświetlonej knajpy i poprosić o pomoc, tam w każdej ktoś siedział i były oświetlone
Stary 2010-08-04, 14:01   #647
kisia0912
Raczkowanie

Niby chwila czasu i już nie wiadomo co się dzieję. a tak się zastanawiam czy są jakieś kamery na plaży?
Stary 2010-08-04, 14:05   #648
ashlix
Zadomowienie

Czytam ten watek od 3 dni, ale się nie wypowiadam... Mam małą prośbę : czy ktoś może mi podać link do przesłuchania tej jej koleżanki? Przeglądałam obie części i nie znalazłam, a przejęłam się tą sprawą i chciałabym to zobaczyć. Z góry dziękuję i trzymam kciuki, żeby Iwona jednak się znalazła ... żywa.
Stary 2010-08-04, 14:09   #649
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
byłam sama, tak w pobliżu tego lasku dokładnie przechodziłam , pięknie oświetlona promenada , uliczka boczna też , wszystko widać , czy ktoś idzie czy nie, zdążyłabym siedemnaście razy uciec , zresztą miałam ze sobą dwa noże i dezodorant w garści gdyby co, ale jakby ktoś wyszedł z lasku to wystarczyło zbiec na plażę do pierwszej lepszej oświetlonej knajpy i poprosić o pomoc, tam w każdej ktoś siedział i były oświetlone
Ja bym sie za przeproszenien posiusiała w majtki ze strachu i NIGDY w zyciu bym tamtedy nie szła sama, po tym co sie stalo.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ashlix Pokaż wiadomość
Czytam ten watek od 3 dni, ale się nie wypowiadam... Mam małą prośbę : czy ktoś może mi podać link do przesłuchania tej jej koleżanki? Przeglądałam obie części i nie znalazłam, a przejęłam się tą sprawą i chciałabym to zobaczyć. Z góry dziękuję i trzymam kciuki, żeby Iwona jednak się znalazła ... żywa.
Nie ma linku z przesłuchania, tylko link z reportazu Interwencji z Polsatu, tam jest wywiad m.in z Adria.

http://interwencja.interia.pl/archiwum/news?inf=1512842
Stary 2010-08-04, 14:13   #650
dilara
Raczkowanie

Cytat:
nie, no bardzo madrze.... corka policjanta lazi po promenadzie sama o 3 w nocy z dwoma nozami w reku
dilara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 14:15   #651
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
Ja bym sie za przeproszenien posiusiała w majtki ze strachu i NIGDY w zyciu bym tamtedy nie szła sama, po tym co sie stalo.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Nie ma linku z przesłuchania, tylko link z reportazu Interwencji z Polsatu, tam jest wywiad m.in z Adria.

http://interwencja.interia.pl/archiwum/news?inf=1512842
wywiad z Adrią jest też tutaj - http://wiadomosci.onet.pl/2701,22041...e_lokalne.html
Stary 2010-08-04, 14:15   #652
evaventt
BAN stały

miałam jeszcze włączony długopis w kieszeni, to też dobry gadżet wbić napastnikowi w oko albo w kolanko, i dezodorant
Stary 2010-08-04, 14:16   #653
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
i jakie masz odczucia teraz?
myślisz, że jej się coś stało w tej okolicy?
Stary 2010-08-04, 14:19   #654
evaventt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
i jakie masz odczucia teraz?
myślisz, że jej się coś stało w tej okolicy?
wg mnie nie ma opcji żeby tam coś się stało, dlatego że tam jest za jasną, ja byłam dokładnie o tej godzinie ale deszczowo było , czyli jak ona szła było jaśniej, za laskiem jest Neptun Park osiedle pięknie oświetlone widziałam tam z promenady ochroniarz się chyba kręcił czy cieć , przy Bacówce mnóstwo taksówek jeździ, są już autobusy od 4 , nie wiem na ile ona była pijana, bo ja na trzeźwo widziałam koty biegające na drugim końcu promenady, tak świeciły mocno latarnie co krok, i te boczne uliczki co ona miała odbić tak samo były oświetlone, było tam trochę pijaczyn ale ledwo na nogach własnych stało takich to palcem popchnąć
Stary 2010-08-04, 14:21   #655
pamfilia
Zakorzenienie

czyli jednak (prawdopodobnie) znajoma twarz ją zwabiła i tak los zgotowała... ehh
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 14:21   #656
kisia0912
Raczkowanie

To strach było Cię spotkać
hmm może powinni poszukać tego co czym mówił Jackowski.
Stary 2010-08-04, 14:23   #657
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
wg mnie nie ma opcji żeby tam coś się stało, dlatego że tam jest za jasną, ja byłam dokładnie o tej godzinie ale deszczowo było , czyli jak ona szła było jaśniej, za laskiem jest Neptun Park osiedle pięknie oświetlone widziałam tam z promenady ochroniarz się chyba kręcił czy cieć , przy Bacówce mnóstwo taksówek jeździ, są już autobusy od 4 , nie wiem na ile ona była pijana, bo ja na trzeźwo widziałam koty biegające na drugim końcu promenady, tak świeciły mocno latarnie co krok, i te boczne uliczki co ona miała odbić tak samo były oświetlone, było tam trochę pijaczyn ale ledwo na nogach własnych stało takich to palcem popchnąć
może dlatego policja określiła to jako porwanie czy tam przetrzymywanie... i pewnie dlatego Iwona poszła tą drogą, pewnie nie raz tamtędy o tej godzinie spacerowała.
Stary 2010-08-04, 14:23   #658
evaventt
BAN stały

nogi mnie bolą pościerałam tylko do krwi ale zaraz jak sobie je opatrzę, i ogarnę się idę na bunkry , nie ma co czekać jak Jackowski wymysli ichniejszą durną tezę , z tego co wiem to ten stary ośrodek jest pilnowany zawsze kręci się tam jakiś cieć co tych ruder pilnuje z psem

zdążyłam zrobić kilka zdjęć z tego miejsca ale niewiele bo się bałam tych nachlanych co się toczyli po promenadzie więc tylko z daleka
http://picasaweb.google.com/AnnaMari...eat=directlink

Edytowane przez evaventt
Czas edycji: 2010-08-04 o 14:25
Stary 2010-08-04, 14:30   #659
kisia0912
Raczkowanie

Tylko uważaj na siebie. Hmm ja to często koło 2 czy 3 w nocy gdzieś spaceruję,ale z chłopakiem,ale sama bym w życiu nie wyszła.
Stary 2010-08-04, 14:33   #660
evaventt
BAN stały

ja nie mam nikogo jestem sama i nie zamierzam popadać w schizy , strach trzeba przełamywać i nie ma co siać paniki, to że stało się raz nie znaczy że znów coś się stanie w tamtym miejscu, chociaż wg mnie na pewno nie stało się w tym miejscu na promenadzie, raczej sądzę że dalej albo wsiadła do samochodu znajomego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości