|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
Znowu mam sporo do nadrobienia, wiec prosze o skrot
![]() Mamy jakies nowe informacje? Jackowski cos powiedzial?
|
|
#692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wiem, ze o 16h w zimę już jest ciemno Też chodzę rano przed 6h na przystanek autobusowy (przy niemiłej okolicy : staw, łąki, cmentarz, hałda i ogródki działkowe) też muszę chodzić po ciemku, czasem o 3/4h nad ranem z psem na dwór, z imprez wracam... Nikt nie może się zamykać w domu ale lepiej dmuchać na zimne. Dobrze, że jesteś odważna, ale żeby ta odwaga czasem Cię nie zgubiła.
|
|
|
|
|
#693 |
|
BAN stały
|
no to musiałabyś z łózka nie wstać bo też możesz nogę złamać, nigdy nie przewidzisz czy na twojej drodze nie stanie jakiś psychol i to może sie stać też w południe w środku miasta, mnie też tak zaskoczyli biały dzień, środek miasta Świnoujście przy samym bazarze gdzie są setki ludzi i mi koleś wyskoczył z krzaków i z torebką pociągnął po ziemi , obok była moja mama z wózkiem z mała i moja siostra, nawet nie zdążyły się odwrócić , to jest moment , niestety takie czasy
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(zaginięcia 52-letniej Bożeny Świderskiej z Tych w dniu 1 września 2009 r.) ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- DOBRA LASKA weź nie kozacz i daj święty spokój sprawie chcesz to sobie idź
|
|
|
|
|
#695 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
nic konkretnego. Jakaś drewniana chałupka po podobno i czuję,że Iwona nie żyję.
w archiwum jest więcej tego. Zamordowano i zgwałcono 14-latkę,a sprawcy o 10 lat nie mogąnamierzyć |
|
|
|
#698 |
|
BAN stały
|
jasne bo wszyscy siedzicie w domu i nie wychodzicie, ja akurat się najmniej narażam bo nigdy nie byłam w żadnej knajpie ani dyskotece po nocy, jak wszystkie małolaty łażą teraz
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...wskim,(audio)/
nowe i jak byk dementują że rodzicee nie są "nadziani" bo wielu ludzi własnie to zarzuca. wypowiedz audio rutkowskiego.. szuakaja juz ciała a nie zywej osoby
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2010-08-04 o 15:50 |
|
|
|
#700 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
Jednak radziłabym nie chodzić tamtędy samemu.
Sprawca i setki innych zboków,groźnych ludzi jest mnóstwo szczególnie w takich okolicach. Ja się przeprowadzam do sopotu na ten rok akademicki i mam zamiar pracować w jakimś klubie czy restauracji weekendami i już zapowiedziałam chłopakowi że będzie po mnie przyjeżdżał bo sama wracać w nocy nie będe... |
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zbuduję sobie schron przeciwatomowy i tam się zaszyję.
Opanuj się kobieto, to że nie chodzę po nocach w miejscu gdzie przebywają zwłoki Iwony i potencjalny morderca, nie znaczy że nie robię nic w tej sprawie. Czemu popadasz ze skrajności w skrajność |
|
|
|
#703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poza tym w tym wieku ostroznosc niestety jest zerowa juz przed zmiana miejsca na wolomin powinny wiac, a one bawic sie chcialy...
|
|
#705 |
|
BAN stały
|
rany tak tylko siedzą na necie i czyhają na takie okazje , za dużo filmów i telewizji się naoglądałyście chyba
btw na temat policja mówi że nigdy żaden jasnowidz nie pomógl w tym jackowski tym bardziej http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...dzie_jest.html Tak. Rodzina musi wiedzieć, że policja robi wszystko co możliwe by odnaleźć ich bliskich. W sprawie Iwony wypowiadało się już 5 różnych jasnowidzów, mieli łącznie kilkanaście teorii. Sprawdziliśmy je wszystkie, żadna nie znalazł potwierdzenia. Jakie doświadczenia macie z jasnowidzami w innych sprawach? - W tych, które znam, nigdy żaden jasnowidz, w tym pan Jackowski nie wniósł żadnych istotnych informacji. To są na ogół stwierdzenia bardzo ogólnikowe. Tereny zielone? W odludnych miejscach na ogół jest jakaś roślinność. Woda? W Polsce zawsze jest blisko do jakieś rzeki, jeziora czy choćby strumienia. Więc reklama Jackowskiego na stronce jest historią dla grzecznych dzieci.
|
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie oglądałam ten wywiad z jej mamą i tymi znajomymi Iwony.Koleżanka w zasadzie nie wzbudziła jakiś moich wiekszych podejrzeń ale za to dziwne wrażenie zrobił na mnie kolega Iwony..patrzy caly czas w ziemie i ogolnie jakoś nie wzbudził mojej sympatii..a już wogóle jego tekst mnie zastrzelił, że Jest przykładnym kolegą a nie osobą którą można o cokolwiek podejrzewać..
|
|
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
Drogie dziewczyny. Nie ma już co komentować poczynań. Niech nie będzie tu już żadnej kłótni. Niestety przez internet za rękę nie da się za rękę przytrzymać, ostrzegamy, evaventt wie co robi, jest świadoma.
Ja zdania nie zmienię: czy jasno czy nie, nie warto się samemu wystawiać na patelnię.. Rozumie to, że jak jest środek dnia to jeszcze pół bidy iść tamtędy, ale w nocy/nad ranem :| O nie, nie... Co do znajomych... Adrii nie będę komentować, a ten jej kolega też mnie trochę rozbił tym tekstem, że jest przykładnym kolegą. No nic, nie ma co gdybać. Czekam..
Warto nauczyć się wstydzić i rumienić za samego siebie. Internet mnie pod tym względem przeraża. K. Nosowska Edytowane przez Halucynacja Czas edycji: 2010-08-04 o 15:58 |
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Czytam o zabójstwie 17 latki w 1991....
Cytat:
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
straszne.. to jest STRASZNE!
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama chciała iść, siłą ją nikt nie zatrzyma... Poza tym prowokująco ubrana? Jejku daj spokój dziewczyno |
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
http://audio.lublin.com.pl/index.php?id=797
przesłuchalam cala dzisiejsza rozmowe zRutkowskim, pan redaktor dobrze zapytał... skoro pan z recznikiem jest takwazny, mijaja 2 tyg i nic...dlaczego nie został sporzadzony portret pamieciowy
|
|
|
|
#712 |
|
Rozeznanie
|
A mnie zastanawie dlaczego mama Iwony tak pozno zglosila sie na policji?? Ja jak gdzies wychodzilam, to mama nawet do 4-5 czekala na mnie w lozku i ogladala TV. OK, rozumiem, poszla na impreze miala spac u kolezanki, ale czekam do 11-12 na pewno by juz wstaly i dzwonie. Komorka jest wylaczona, wiec ide do kolezanki. Nie czekalabym do 16. Nawet jezeli juz o 16 wiedziala,ze cos jest nie tak, to dlaczego czekala kolejne godziny do 22??? Jezeli to bylo wyjasnione to przepraszam, czytam Was od poczatku, ale posrod klotni, wyliczanek i opowiesci o swoich historiach, trudno doczytac sie konkretow dotyczacych Iwonki.
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm prawda, powinien zostać sporządzony...
|
|
|
|
#714 |
|
Przyczajenie
|
...odnośnie doświadczeń z poszukiwań w tym także z jasnowidzem może poczytać wątek na innym forum:
http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=4581 |
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
oliwia300 mama o 16 wsiadła w auto obdzwoniła koleżanki sama chodziła po sopocie i myślała że Iwona odnajdzie się gdzieś pijana u znajomych.
nie odnalazła się nigdzie więc poszła na policję. tak słyszałam, że mama od razu zaczęła działać na własną rękę |
|
|
|
#716 |
|
Rozeznanie
|
Jest przykładnym kolegą a nie osobą którą można o cokolwiek podejrzewać..
O Matko!! A co miala ubrac kozuch i welniana wielka czapke???
|
#717 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#718 |
|
Przyczajenie
|
...a tu posty dotyczace współpracy z jasnowidzami:
http://www.owczarek.pl/forum/forum_p...?TID=4583&PN=3 |
|
|
|
#719 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje!
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
btw przypominam to nadmorski kurort, nierzadko panie odziadne w złote bikini reklamują klub rozdając ulotki w okolicach plaży, ubrana była całkiem normalnie jak na panujące warunki pogodowe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

Też chodzę rano przed 6h na przystanek autobusowy (przy niemiłej okolicy : staw, łąki, cmentarz, hałda i ogródki działkowe) też muszę chodzić po ciemku, czasem o 3/4h nad ranem z psem na dwór, z imprez wracam... Nikt nie może się zamykać w domu
ale lepiej dmuchać na zimne. Dobrze, że jesteś odważna, ale żeby ta odwaga czasem Cię nie zgubiła.