|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
To dobrze, że jest presja. Może będą efektywniejsi.
|
|
|
|
#842 |
|
kobieta za ladą
|
muszynianka bo ktoś pare stron wcześniej wspomnial ze tam jest zakaz ruchu pojazdów ale jezdzi tam zaopatrzenie(bo przecież nie noszą tego na rękach)i tak se wydumałam ze może ktoś z zaopatrzeniowców ją widział(albo widział i np zaproponował podwiezienie bo ją kojarzy z jej osiedla)i.......
wiem wyssane z palca
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2010-08-04 o 18:21 |
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Uu tego nie brałam pod uwagę ale masz rację
To jest możliwe, niektóre sklepy czynne są od 6 do 23, wtedy zaopatrzenie przyjeżdża gdy może między 4 a d 5:30 (typu jednodniowe soczki cymes i pieczywo) |
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co jest najgorsze..zaginela Iwonka i na cala Polske jest wielki szum. Bardzo mnie to cieszy i oby poskutkowalo, jednak pomyslmy sobie -w tym samym czasie zapewne zaginely inne osoby, ktorych rodzicow nie stac na detyktywow i cala otoczke ;(
To jest straszne, nie wiedziec co sie dzieje z wlasnym dzieckiem, czy zyje, czy dzieje sie wielka krzywda..masakra.
|
|
#845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak...masz monopol na słowa bo jesteś tutaj od początku i regularnie piszesz. Widzę że wątek dorobił się swojej "władzy" jak zwykle gdy pewne osoby zbyt pewnie się poczują. Dla jasności... to że ktoś nie zamieszcza w wątku regularnie swoich wymysłów na temat tego co mogło się stać nie znaczy że jest tu obcy i nowy. I bądź tak łaska i "zejdź ze mnie" dziewczynko. Nie umiesz przeżyć że ktoś może mieć inne zdanie od Twojego ? Przeczytaj sobie swoje wypowiedzi jak ochłoniesz. zobaczysz że to raczej Ty się rzucasz i bulwersujesz jak ktoś napisze coś co nie jest po Twojej myśli i nie pasuje Ci do Twojej wizji wątku. Ja skończyłam już dawno z Tobą dyskusje i liczyłam że do niej nie wrócę. Ale to logiczne że jeżeli o mnie w taki sposób wspominasz to napisze. Wrażeżeń Ci brak ?
|
|
|
#846 |
|
BAN stały
|
nawet wcześniej wczoraj szłam po 4 i już był ruch zaopatrzenia, piekarnie działały pełną parą, z tego co wiem też od znajomego to hurtownie na przykład nabiałowe działają od 4 rano, bo robi im czasem aktualizacje oprogramowania , do ośrodków i hoteli też pewnie o tej porze zjeżdzają z dostawami bo o 7 już muszą być gotowe śniadania
|
|
|
|
#847 |
|
Przyczajenie
|
Napisane przez Germini
Ręce mi opadają. Wiecie, jak bardzo możecie zaszkodzić tej osobie? Ale to nieważne, prawda? Grunt, że się można poczuć jak w CSI; jest fun i to się liczy. Kto pierwszy znajdzie coś fajnego. Jeśli macie jakieś konkretne, uzasadnione podejrzenia, to idźcie z tym na policję, a nie się w detektywów bawicie Nikt tutaj się nie bawi w detektywów i z nikim się nie "ścigam" że coś pierwszy znajdę , chodzi tutaj o Iwonę która znika i nie ma po niej żadnego śladu a facet który za nią idzie do tej pory jest nie namierzony , a może być w tej kwestii bardzo cennym świadkiem albo sprawcą , może gdzieś jest przetrzymywana i potrzebuje pomocy i dlatego sprawdzam nk gość może być posiadaczem neta albo nie co szkodzi spróbować i poszperać ???? a poza tym nie powiedziałem że ten z profilu to on tylko podobny a to są dwie różne sprawy |
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
XS-ka
![]() podałam Ciebie jako przykład, a nie po to aby z Tobą tutaj dyskutować. Twoja osoba mnie najmniej interesuje. I tyle mam do powiedzenia, dziękuję, dobranoc
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#850 |
|
Raczkowanie
|
wszyscy sie uczepili faceta z białym ręcznikiem a przecież po drodze(tam gdzie nie sięga już kamera)mogło ją dopaść takich 30 "panów ręczników"...boże jak ja współczuje jej biednej matce..Iwona jest do niej tak podobna..Pamiętam jak jakies dwa miesiące temu mama zadzwoniła do mnie w środku nocy że mój brat gdzies wyszedl zostawił telefony i niewie co sie z nim dzieje ..ja kupe kilometrów od niej(mój dom rodzinny jest w Kłodzku)myślałam że oszaleje!!!oczywiście po kilku godzinach mój 18letni braciszek wrócił do domu caly i zdrowy i jeszcze miał pretensje że dostał szlaban
)Ale chodzi mi o to co sie wtedy czuje taką potworną bezsilność masz wrażenie że cos ci wypala wnętrze!!u mnie to trwało tylko kilka godzin a tak ciężko to przeżyłam i przez kilka dni nie odzywałam sie do gówniarza z tych nerwów a co dopiero czuje mama Iwony???brak mi słów ...jeśli faktycznie byłby zamieszany w to ktoś z jej znajomych i patrzy teraz na ból tej matki to osobiście dokonałabym linczu na takiej osobie...
Edytowane przez stoko63 Czas edycji: 2010-08-04 o 18:32 |
|
|
|
#851 |
|
kobieta za ladą
|
czyli całkiem możliwe ze gdzieś do jakiegoś auta mogła jednak wsiąść
|
#852 |
|
Zadomowienie
|
A ja dodam tylko na koniec że Twój przykład był bezsensowny.
Gdyż: 1. na wątku jestem od dawna. 2. nie rzcałam się. Nie zrozumiałaś sensu mojego pierwszego postu choć starałam Ci się to w drugim wytłumaczyć. Więc jaki sens miało umieszczanie mojej osoby w wypowiedzi ? Tak wiem nie odpowiesz. Zwykle się tak robi gdy nie ma jak "odbic piłeczki".też dziękuję za miłą rozmowę
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko mnie nie zlinczujcie. Przeczytałam dzisiaj jednym tchem te dwie części wątku i może już nie kojarzę,ale ... gdzieś mignął mi filmik jak dwóch kolesi szarpie się z dziewczyną. Jeden patrzy jak nadchodzi Iwona, potem widać ją na monitoringu, że przechodzi obok całej trójki. Potem ta dziewczyna się im wyrywa,a oni idą w tą stronę,w którą poszła Iwona. Coś o tym wiadomo? Tyle godzin siedzę i czytam, że mam masakrę w głowie, więc nie krzyczcie jeśli już o tym było
|
|
|
|
#854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#855 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
A nie wydaje sie wam ,za za duzo zbegow okolicznosci jest w tej sprawie? Iwona ma spac u A,ona mysli,ze spi u siebie,mama mysli,ze spi u A,A nie zwraca uwagi na klucze.Zreszta po co mialaby u niej spac skoro mieszkaja na tym samym osiedlu
Glupota,mysle ,ze chodzilo o cos wiecej.Moze miala ja kryc? Biore to na swoje myslenie,bo moja kol tez mieszka kolo mnie i jak wracamy z imprezy kazda idzie do siebie,po co mialabym ja albo ona spac u mnie?Nie kumam No chyba,że chcialabym cos ukryc przed rodzicami...
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda tej dziewczyny, własną bezmyślność najprawdopodobniej przypłaciła życiem.
Bliscy na pewno żyją nadzieją, że ona wciąż żyje gdzieś przetrzymywana, zdrowy rozsądek podpowiada jednak, że została zgwałcona i zamordowana. Pytanie czy przez kogoś kogo znała (może spotkała po drodze, może wsiadła do samochodu?) czy znalazła się w nieodpowiednim czasie i w nieodpowiednim miejscu i napastnik był jej obcy? Możliwe, że po kilku tygodniach znajdą jej ciało. |
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzalam ten film z kamery chyba juz z setny raz i nasuwa mi sie pewna mysl,tych 2 panow z wozkiem zapewne to kloszardzi,jak Iwona podaza w ich strone to widac ,ze zerkaja na Nia,ladna dziewczyna to i przykluwa uwage,powinni ich odnalezc i ich zapytac czy widzieli moze czy poszla na plaze czy moze prosto i czy przypadkiem wiedza czy ten turysta co podazal za Nia czy poszedl za Nia czy moze On na plaze a Ona prosto albo odwrotnie,napewno widzieli skoro ja obserwowali,a takich to przeciez nie trudno znalezc a i ich twarze widac bardzo dokladnie.
|
|
|
|
#859 |
|
Przyczajenie
|
Mam wrażenie, że niektórzy ludzie nie czytaja tego wątku. Po 500 razy poruszane są te same sprawy...
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
No to widocznie nie doczytalam przepraszam albo juz mi sie kreci od tego wszystkiego w glowie,czlowiek od tego gdybania juz sie powtarza.
|
|
|
|
#862 |
|
Wtajemniczenie
|
tu nie ma zbiegow okolicznosci
Iwona szla jakas godzine ciemna noca ( dopiero potem zaczelo sie robic jasno). przeszla kawal drogi, od miejsc pelnych pijanych facetow po zacisze ciemnych nadmorskich terenow w krotkiej spodniczce, boso, prawdopodobnie w roznymi emocjami w glowie na skutek wydarzen tego wieczoru jej bezpieczenstwo bylo niewielkie, koncentracja niewielka, a okolicznosci sprzyjajace jakiemus potencjalnemu mordercy/gwalcicielowi idealne A MIMO TO DOSZLA W CALOSCI PRAWIE POD DOM !!! I TO JUZ NIE JEST ZADEN ZBIEG OKOLICZNOSCI, ANI PRZYPADEK nie trzeba byc bieglym od spraw tego typu zaginiec, zeby widziec i wiedziec, co sie stalo byc moze nie tak poszlo, jak mialo pojsc byc moze mialo byc chwile, dla zabawy i zeby jej utrzec nos byc moze zareagowala nie tak, jak przewidzieli a potem bylo juz za pozno bo nie mozna jej puscic, bo zna tych ludzi i to za duze ryzyko bo zrobili jej zbyt duza krzywde i juz nie zyla to wyjdzie, kwestia czasu
|
#863 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
i chłopaki (?) dołączam do Was,bo to chyba jedyne forum gdzie trzymany jest jakikolwiek porządek i można tu znaleźć treściwe info. Wciąż trzymam kciuki za Iwone,śledze wątek jak oszalała a niedługo zostaje w domu sama na pare dni i boję się,że będe miała ładnego stracha
Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-08-04 o 19:05 |
|
|
|
#864 |
|
Raczkowanie
|
Wg mie jest w tym cos wiecej,mozliwe ze doszla na osiedle i tam miala sie z kims spotkac,moze ktos mial ja przenocowac skoro poklucila sie z kolezanka a rodzicow nie chciala martwic
|
|
#865 |
|
Przyczajenie
|
Napisane przez 1985SIWA
wiesz coooo to juz jest przesada wstawiac czyjes linki do nk i szkalowac komus opinie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! BEZ PRZESADY!!!!!!!!! Nie szkaluje nikomu z nk opinii wydał mi się podobny i tyle a dałem linka po to żeby inne osoby oceniły go z monitoringiem bo nie jestem pewien i zakończ tą już nagonkę na mnie nie zalogowałem się po to tutaj żeby się wykłócać |
|
|
|
#866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wersja 1. była taka Adria dzwoni spod domu do Iwony i pyta się o klucze i o to czy u niej nocuje wersja 2. Adria dzwoniła spod klubu potem pisały tylko smsy, więc nie było już tej rozmowy pod domem? z tego wynika że nie... Czemu Adria nie wspomina o kluczach ani o tym co się z nimi stało? Odnośnie 1 wersji jeszcze- była mowa o tym że gdy Adria rozmawiała z Iwoną to jej się telefon rozładował a potem pisały smsy? To jest tak zagmatwane że chyba wszyscy już się z tym pogubili, albo jeszcze jedna rzecz była mowa o tym że jeden z kolegów złapał Iwonę za rękę przed klubem i chciał ją zatrzymać ale ona się wyrywała więc ją puścił bo nie chciał robić scen, ale znów A mówi że ona wybiegła za nią po 2 minutach i jej już nie widziała, to koledzy chyba też bo by za nią poszli? Można też pomyśleć że kolega łapał Iwonę w klubie, ale po co miałby ją łapać skoro sama A powiedziała że nie myślała że Iwona idzie do domu tylko na chwilę się przewietrzyć... Nie wiem o której A wracała do domu ale myślę że mogła podjechać po Iwonę taksówką( wiem że zaraz napiszecie że nie) ale niedaleko plaży są uliczki na miasto gdzie auta podjeżdżają np. tam przy parkowej w górę 4 minuty drogi i można podjechać autem wiem bo kolega tam po mnie podjechał jak wracałam z Lecha... więc A. mogła napisać Iwonie czekaj tam na mnie zaraz będziemy.. ale równie dobrze mogła nie pomyśleć bo była pijana? Mnie zastanawia też fakt torebki Iwony- większość mówi że ma małą torebkę na ramieniu, ale też jest mowa o tym że nie miała ani kluczy, ani kasy ani dokumentów ze sobą więc co tam miała że ciężko jej było klucze włożyć? Ja nie znam Iwony nie wiem jaka ona jest jak się zachowywała po alkoholu jaka była na imprezach ale może to nie była taka pierwsza ostra kłótnia w wykonaniu jej i A? może już wcześniej się zdarzały takie rzeczy i po prostu po którymś razie z kolei A miała już tego dość i olała sobie tą sprawę? " jak się obraża na cały świat i kozaczy tym że będzie wracać sama to niech wraca" tak też mogło być |
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
mnie dziwi tylko jedno..skoro Iwonka miała spac u A...to dlaczego ta tak spokojnie poszła spobie spac..? i o 16 zjawiła sie u iwonki w domu..?nie martwiła sie o swoja przyjaciólke..?ja nie zasnełabym napewno..jeszcze jakby miała wyładowany tele..
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Slogan27 a skąd wiesz że my podejrzeń na policje nie zgłaszamy?
Oczywiście że tak. Jest przepływ informacji. |
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak to bylo z ta torebka,ale na zdjeciach z monitoringu wydaje sie,ze nie ma zadnej torebki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

Widzę że wątek dorobił się swojej "władzy" jak zwykle gdy pewne osoby zbyt pewnie się poczują.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
+ korekcja powiek górnych 

Glupota,mysle ,ze chodzilo o cos wiecej.Moze miala ja kryc? Biore to na swoje myslenie,bo moja kol tez mieszka kolo mnie i jak wracamy z imprezy kazda idzie do siebie,po co mialabym ja albo ona spac u mnie?Nie kumam
No chyba,że chcialabym cos ukryc przed rodzicami...