|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zadomowienie
|
![]() ta miłość coś nam nie wychodzi od przyjaźni do miłości od miłości do nienawiści bez rozwijania dyskusji - jesteśmy bez szans __ słabo coś |
|
|
|
#3302 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Cytat:
powalasz na kolana Kruszynko! _____________ Prawie już o Tobie nie myślę.
Jeszcze nikt nie wymyślił takiego określenia, które opisywałoby to, co teraz czuję. "W nocy słowa są bardziej szczere. Prawda tańczy przy rurze do rana. "Odwróciliśmy się od niewygodnych pytań tłumacząc, że dajemy czas. Jak w cholernym błędnym kole powtarzam przez Ciebie ten sam schemat. Najpierw nie odzywasz się wcale. Potem zaczynasz pisac. Przez kilka dni wydaje się, że już jest wszystko ok. Ale nie jest. Znowu znikasz. Ja kolejny raz słucham naszej piosenki. Łzy same spływają. Już nad nimi nie panuję. Następna nieprzespana noc. I nagle znów się odzywasz, jakby nigdy nic...Gdzie tu sens i gdzie logika?!
|
|
#3303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dałam mu 10 minut na zebranie się na odwagę. Nie dał rady po raz kolejny. Bo podobno bał sie tych tajemniczych komentarzy, spojrzeń. A podobno z miłości do mnie miałeś zrobić wszystko? Teraz czuję się lepiej. Odprężona i tak jakby zamroczona. Ten Sobieski smakuje całkiem nieźle, jak juz się do niego przyzwyczaić- im się wiecej wypije, tym zapominam o ' naszej miłości'
|
|
|
#3304 |
|
Rozeznanie
|
xxgroszek07xx - znowu coś wzięłam
Frizz - rzadko się pojawiasz, ale widzę, że idziesz bardziej na jakość, uwielbiam <3 ♥ cieszę się bardzo, bardzo, bardzo! stop wasting your time on people don't love you przestań marnować swój czas na ludzi, którzy cię nie kochają i'm lost, lost in dreams and reality jestem zgubiona, zgubiona w snach i w rzeczywistości for every star on the sky, i've thought of you twice za każdą gwiazdę na niebie, myślałam o tobie podwójnie who cares what they say? it's still your heart, your heart! kogo obchodzi, co oni mówią? to dalej jest twoje serce, twoje serce! (moje najlepsze wakacje na świecie!)
|
#3305 |
|
Rozeznanie
|
kontrastowa0 - <3
poprostuAsiss - nie zachwycam, to Ty powalasz na kostki xdd ;*** limitowanaa - CaMa, limitowanaa, kreskowa, Mrs Unfabulous, inquiring, without_demur - okradłam <333333 Zazdroszczę. Mam podstawy. A powód ma imie. Najstarszy potwór znany na świecie, którego świat nie umie pokonać i mu się poddaje ? Miłość. Opowiadał jej historie pewnej pary jakby to miało związek z ich kolejną kłótnią. Nie mało optymistycznych spojrzeń, o jedno pesymistyczne za wiele. Wiesz ja już wole bluzg prosto w twarz, niż słodki uśmiech za milion dolarów, a po dwóch miesiącach nóż wbity w plecy. Zdradził ją. Ofiarował miłość, a obiecywał przyjaźń. Wrzesień zapowiada się bardzo samotny, a sierpień gna bez ustanku. Gdyby rodzice wiedzieli chociaż 3/4 tego co robimy, co dzieje się w naszej psychice i jak to znosimy nie mówiliby, że nic nie robisz cały dzień, lecz nieliczni mają odwagę wprowadzić ich w ten świat. Gdy zbieram moje myśli widze te wszystkie rzeczy, które mogły się zdarzyć. duma małej panienki w jeansach i t-shircie. Fałszywa rzeczywistość ludzi w okoł nas próbujacych naprawiac nasz świat, który wali się przez nich. Beziteresowność? została w XVIII w. Słońce czy deszcz w duszy i tak odgrywa się jeden wielki Meksyk. Współczuję psychopatą ładującym się w miłość, a jednocześnie im zazdroszczę odwagi. Moja misja : żyć, przeżyć, umrzeć. Musimy postawić sobie cel życiowy, albo obie będziemy myśleć o samobujstwie. brak weny -,-
|
#3306 |
|
Przyczajenie
|
'solidna ściana z ciężkiego kryształu, która chroniła Jej serce - w jakiś sposób
zamrażająca Ją w niedowierzaniu roztrzaskała się na miliony kawałków.' ' tęskniłam za Nim, ale to był dziwny rodzaj tęsknoty, bo teraz wiedziałam już co oznacza 'koniec, na zawsze''. brakuje tylko jednej osoby, a cały świat wydaje się bezludny. .. gdy woda zakocha się w ogniu.
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
'Love me tender, love me sweet. Never let me go. You have made my life complete. And I love You so.' Kochaj mnie czule, kochaj mnie słodko. Nigdy nie pozwól mi odejść. Uczyniłeś moje życie spełnionym. I kocham Cię więc. 'Love me tender, love me true. All my dreams fulfill for, My Darling I love You. And I always will.' Kochaj mnie czule, kochaj mnie prawdziwie. Wszystkie moje marzenia się spełniły, albowiem Moje Kochanie, kocham Cię. I zawsze będę. 'Love me tender, love me Dear. Tell me You are mine. I'll be Yours through all the years.'Till the end of time.' Kochaj mnie czule, kochaj mnie Drogi. Powiedz mi, że jesteś mój. Ja będę Twoja całkowicie przez wszystkie lata. Do póki nie skończy się czas.
|
|
#3308 |
|
Rozeznanie
|
`x_truskawka_x` toż to zaszczyt mnie spotkał, że taki dar od Boga mnie okrada. nie skazuj mojego serca na wieczne cierpienie. Chcę się uśmiechać. I chcę by mój uśmiech należał tylko do Ciebie. `Chcę kochać żarliwie, tęsknić niecierpliwie Śmiać się do siebie, chcę znowu kochać Ciebie Znów się zatracić, moje serce stracić Śmiać się do siebie chcę znowu kochać Ciebie` Odkąd nie jesteśmy razem, ja zawsze wstaję 'lewą nogą'. powinieneś okazać ze swojej strony choć trochę tęsknoty. Podsumowując ostatni tydzień rzekłabym ; bardzo miłe pożegnanie lipca, bardzo słabe powitanie sierpnia. Gdy Cię widzę, bolą mnie kąciki ust od uśmiechania się. `są noce kiedy nie chce się żyć.` |
|
|
|
#3309 | |
|
Raczkowanie
|
Tęsknota znów ma wenę.. Pół śpiąca.. znudzona samotnością, woła tęsknotę, by jeszcze przez chwilę o Nim pomyśleć. Czekała na nią do samego rana. zapomniała.?? Cytat:
widzę, że wena dopisuje. idealny.
|
|
#3310 |
|
Raczkowanie
|
"
Leżałam jak idiotka. Słodka idiotka. Tak cholernie słodka, że mogłaby doprowadzić do wymiotów całe przedszkole. "
|
#3311 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję.
na zdrówko. ![]() kradnij. ![]() na zdrówko ![]() " I pomyśleć, co musi przeżywać dzień którego ja jestem autorką Czasem nawet kubek ulubionej zielonej herbaty i ulubiona piosenka, która przywołuje dobre wspomnienia może uleczyć chwilowo zranioną duszę. Pod naporem doświadczeń, i stare schody trzeszczą. Często im więcej mamy do powiedzenia, tym mniej możemy powiedzieć. Brutalnością to jest miłość jaką on mnie darzy. "
|
#3312 |
|
Zadomowienie
|
nazwałam czekoladowy budyń deserem zakochanych pamiętasz ? siadywaliśmy na trawie i karmiliśmy się nim wzajemnie teraz siadam sama patrząc jak budyń stygnie i choć wiele się zmieniło to nadal smakuje tak samo dziękuje CaMa & Paralogiczna & Fizzz |
|
|
|
#3313 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki - nawet nie wiesz jak mi miło ;> '
kicham tobą. niewiele tej miłości czuję... chyba usycham. muszę mieć ciebie. przecież muszę oddychać.
|
#3314 |
|
Raczkowanie
|
ślęczę samotna zapijając serce wiśniowym tymbarkiem, który mówi, że ' jest inne wyjście'.!
uśmiechnięta od ucha do ucha paraduje po ulicach z niewinnie czystym sercem.. zakochaj się we mnie, a powiem ci ile znaczy dla mnie ten przy, którym serce oddycha miłością.
|
|
#3315 |
|
Raczkowanie
|
grise - bierz ile chcesz ; *
_____________ Zmieniłeś się nie do poznania. Właściwie to ona Cię zmieniła. Tak bardzo, że nawet przy niej głupiego `cześć` nie powiesz. Zawsze liczyłeś się ze słowami. Mówiłeś, że trzeba być kulturalnym, a przeklinanie zostawić innym. A przecież to Ty wyzwałeś mnie na koniec od dziwek. Moje serce wpadło w Twoje ręce.
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę się do Was przyłączyć?
![]() She was within an ace of complete infatuation była o włos od kompletnego zauroczenia I asked him not to leave me again and again Wielokrotnie prosiłam go, by mnie nie opuszczał She felt that she had to behave on the side of the angels Czuła, że musi zachować się w sposób moralnie słuszny I was getting ants in my pants waiting for the late love Zaczęłam się już niecierpliwić, czekając na spóźniającą się miłość She realised that she was helpless Uświadomiła sobie, że jest bezsilna No wonder that she tubed him. She always flies a high pitch Nic dziwnego, że dała mu kosza. Zawsze ma duże ambicje Everybody has their ups and downs… and I am not against the grain Wszyscy mają wzloty i upadki… a ja nie jestem wyjątkiem Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2010-08-04 o 19:48 |
|
|
|
#3317 |
|
Zadomowienie
|
♥ to nagle wali się cały świat.otojest , CaMa , grise , Paralogiczna dziś wyczyściłam Was z wszystkiego co tu zostawiłyście a gdy pomyślę sobie, że gorzej być nie może mam wtedy wielką ochotę zamknąć oczy, otworzyć je - wmówić sobie, że to tylko zwykły, pospolity sen. nauczyłeś mnie kochać,powiedziałeś co to miłość - teraz po prostu zostawiasz |
|
|
|
#3318 |
|
BAN stały
|
...
weź wyjdź ! no wynoś się ! i chociaż wzdycham do księżyca i tak bardzo tęsknie, to gdy spytasz czy tęsknie, cicho skłamie, że nie . próbowała zagłuszyć głos swojego serca, tak mocno biło gdy przechodził obok niej . siedzieli obok siebie, i chociaż na pierwszy rzut oka było widać, że nic ich nie łączy, to tak bardzo jej zazdrościłam, zazdrościłam tego, że siedzi koło Ciebie i wdycha to samo powietrze . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-08-04 o 20:33 |
|
|
|
#3319 |
|
Przyczajenie
|
Ty wyznaczasz cel, nazywasz go
podbijasz świat. Jeszcze dokoła słychać twój śmiech, czuje zapach twój, egzotyczny kwiat. Dzikość w moim sercu. Znowu mam przerwę w życiorysie.
|
|
#3320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Coś ode mnie: Powiedziałeś, że nigdy mnie nie skrzywdzisz... Tylko dlaczego ten zakaz Ciebie nie obowiązywał? Nikomu nie dam klucza do mego serca dorobić. Tylko Ty zdołasz się tam dobić. Jestem bez Ciebie jak komputer bez klawiatury. Miłość nas czyni zgranym zespołem. Z Tobą zasze górą, a przenigdy dołem.!
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko dorośli umierają
Nauczę Cię znowu marzyć... Kiedy Pana nie ma, czuję mętlik w głowie, ale kiedy pan jest blisko mętlik jest jeszcze większy Wspieram Twoje szaleństwo moim rozsądkiem Będę cię chroniła nawet przed samą sobą Kto nie wierzy w zwycięstwo ten już przegrał |
|
|
|
#3322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dreams_x33 Paralogiczna - mrr i co, że pada deszcz, we mnie świeci słońce. ' wszyscy ją zostawili. na pastwę samotności i nienawiści do samej siebie ' istnieje setki powodów do tego by żyć, wiec znajdź jakiś dla siebie.
|
|
|
#3323 |
|
Przyczajenie
|
Napisane przez viper19
Jak w cholernym błędnym kole powtarzam przez Ciebie ten sam schemat. Najpierw nie odzywasz się wcale. Potem zaczynasz pisac. Przez kilka dni wydaje się, że już jest wszystko ok. Ale nie jest. Znowu znikasz. Ja kolejny raz słucham naszej piosenki. Łzy same spływają. Już nad nimi nie panuję. Następna nieprzespana noc. I nagle znów się odzywasz, jakby nigdy nic...Gdzie tu sens i gdzie logika?! Świetne ! x33 Moje głupoty: 'Miałam Cię przy sobie głupi miesiąc, codzienne spacery, szczere rozmowy, ale i tak nic do Ciebie nie czułam, bynajmniej tak sądziłam, bo wystarczyło byś wyjechał na głupi tydzień, a ja szaleje jak głupia z tęsknoty za Tobą. Dopiero teraz uświadomiłam sobie jakich pięknych perfum używasz i jakie masz cudowne oczy !' 'Desperacka próba znalezienia pocieszenia pod kapslem Tymbarka... Jeden gest, jedno spojrzenie, jeden uśmiech. Wystarzy. Już jestem Twoja. Czuję się jak ten księżyc na niebie. Niby ma obok siebie tysiąc gwiazd , ale nie ma nikogo takiego jak on, takiego co mógłby czuć jak on.
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
poprostuAsiss, Grise,caroline060 -
okradłam, jesteście wielkie. pamiętajcie ♥ '' I od niechcenia mamy te marzenia, gdzie trochę jaśniej robi się i trochę cieplej... Kilka chwil, o których tak ciężko zapomnieć... Ciało drży, zimne stopy ogrzewa tlący się w głębi duszy ogień - wspomnienie Twojego spojrzenia... Ludzie sa mało tolerancyjni wobec łez ktorych sami sa sprawcami Nic z tego, wracają tylko chwile. I najczęściej nieruchome jak zdjęcia. Tęsknota za nimi jest jak krzyk. ''
|
#3325 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ![]() Pobawmy się życiem Wiem ze gdzieś w środku serca jest nadzwyczajne światło które ciągle jasno świeci pomimo nawet najciemniejszej nocy Przysięgam, że rozpoznam Twoją twarz w tłumie i usłyszę twój donośny głos kiedy będziesz szeptać Chwytane wspomnienia trzymałam tak mocno. Powtarzane wyrazy miłości wypowiedziane zbyt późno. Moje oczy patrzą dookoła, lecz mogą skupić się tylko na tobie, ponieważ w tobie, odnalazłam siebie Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-08-04 o 21:15 |
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
CaMa, PoprostuAsiss,paralogiczn a, kontrastowa0,patrycjaxpp, patrysiowa_ - uwielbiam Was! noc pod znakiem jednego pytania: "co ja tu qrwa robię?" ' Ludzi trzeba kochać, a rzeczy używać. Nigdy odwrotnie! ' ' dziwne uczucie, tak iść obok niego i czuć to coś. '
|
#3327 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
zuzkao - ja cię też ;* ' szczęście i nieszczęście dotyka nas nie wedle swych rozmiarów, ale wedle naszej wrażliwości. '
|
|
#3328 |
|
Raczkowanie
|
' ważna osoba to taka to taka dla której pozbędziesz się swojej największej wady. '
+ wraz z odejściem weny odchodzę i ja. nie wiem kiedy wrócę ale mam nadzieję, że już za niedługo i żadna o mnie nie zapomni . kocham was talenciary <3
|
#3329 |
|
Raczkowanie
|
grise- jej cudowna jesteś.! Pokłony skarbie..
na fali uczuć wygrywamy ze śmiercią.
moja łza spływająca po policzku i twoje pocałunki, które nie pozwalają jej płynąć dalej.! mów do mnie jeszcze: mów! uwielbiam te kilka słów. obiecałeś zabrać mnie w rejs po morzu namiętności..zabrałeś mnie ale na rejs pożegnania z marzeniami. choler.na miłość...tak popaprana, a tak przez wszystkich pożądana /;0
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-08-04 o 22:01 |
|
|
|
#3330 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: < 33
ja Ciebie też, za każdym razem. cieszę się, że się spodobał. wspominałaś, kochana. dziękuję. ps. z każdego Twojego postu wybieram coś dla siebie i bezkarnie okradam. < 3Cytat:
![]() . . . . . . . . . . . . zabarw mi niebo na czerwono. a potem siądź przy mnie i zapomnijmy o reszcie krwawego świata. jak na kogoś, kto nie jest w ciąży, wiem, jestem nieznośna. mam ogromny dług u losu. za Ciebie. < 3 czasem nie można otworzyć drzwi, choć ma się w dłoni klucz; a czasami nie ma za drzwiami osoby, do której przyszliśmy.
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-08-04 o 22:10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

powalasz na kolana Kruszynko!

. kocham was talenciary <3
ja Ciebie też, za każdym razem.