Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 20:59   #901
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23

ivona84 a nad jakimi firmami dekoratorskimi się zastanawiasz?I kto Ci napisał,że nie ma już terminów?
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:00   #902
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23

Fajnie tak poczytać Wasze już głębsze przygotowania do ślubu suknie, sukienki, dekoracje i wogóle :")

Ja wrócilam z pracy a jutro zas o 4 pobudka wiec zaraz ide spac buuu Ale jutro bede mowic, ze juz jutro sie widze z D.

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:09   #903
ardillka
Zadomowienie

No to dobrze że Wy też już pełną parą przygotowujecie śluby i wesela
Ja już suknie marzeń mam Kupiłam ja bo nie mogłam się powstrzymać, mam nadzieje że mi się nie odwidzi.
Sale i termin oczywiście też już mamy.
Teraz myślę że już pomału z resztą

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
robimy sala, foto, dj, godzina w kościele póki co
hehehe a My poszliśmy do kościoła a Ksiądz powiedział że nie ma nawet kalendarza na przyszły rok. Jak chcemy konkretną godzinę to możemy przyjść początkiem roku, a tak to 3 miesiące przed ślubem hehehe

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:10   #904
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
możemy się umówić na zapoznanie kotów starsze by jej wpieprzyły - przynajmniej starsza kota (kocur by zwiał) ale Cześka mogła by się zaprzyjaźnić
mówisz ?
Cytat:
pewnie myślała że nikt nie zauważy

U nas kwestia z kuwetą jest ciężka bo nie należy ona do jednego kota ale na co dzień jak ktoś jest w domu nie ma z tym problemu, bardziej jak nas nie ma w domu dłużej. Albo jak któryś kot rzuci fochem że akurat ktoś ją zajmuje kiedy on ma potrzebę

Spadam

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Ale mamy dzisiaj na wątku ciszę

Dziewczyny a ja się odzywam bo jestem w kropce. Podczas studiów przez całe 5 lat trzymałysmy się we 3 z moimi dziewczynami. Jedna z nich będzie moją świadkową a z drugą jakoś od roku kontakt się po mału urywa. Chodzi o ta druga kolezankę. W tym roku wychodzi za mąż w pażdzierniku i w ubiegłym tygodniu dzwoniła do mnie (ostatnio widzialysmy się w marcu) ze chciałaby przyejchac do nas w ten weekend z zaproszeniem. I od razu w trakcie tej rozmowy zapytała się mnie czy się wybieramy. Odpowiedziałam ze nie wiem bo mam studia podyplomowe od pazdziernika i nie wiem czy mi zjazd nie wypadnie. Dzis dzwoni do mnie ze jednak nie przyjada bo kuzyni którzy tez mieszkaja w krk sa teraz na wakacjach i ich w krk nie ma. Przyjada za dwa albo trzy tygodnie albo na poczatku wrzesnia. Termin potwierdzenia maja 29 sierpnia. I moja kolezanka mowi mi ze zaproszenie dostane moze nawet we wrzesniu ale ona juz dzis chce wiedziec czy przyjdziemy bo musi nam hotel zarezerwowac. Czy ja jestem dziwna i najpierw powinnam miec zaproszenia a potem potwierdzic przyjazd czy to się odrwotnie dzieje?? Mam takiego nerwa od momentu tej rozmowy ze juz dawno tak się nie zdenerwowałam. Tylko czy słusznie się tak wkurzam?? Bardzo Was prosze obiektywne opinie bo nie wiem co mam myslec....
hm.. nie wiem.. z jednej strony dziwna sytuacja ale z drugiej tak jak dziewczyny piszą, skoro jesteście dobrymi znajomymi to najważniejsze, że Cię zaprosiła
Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
cześć lale
cześć
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Cześć czołem

Właśnie wrócilam z rajdu z bratową po salonach ślubnych, których mamy aż 4 i jeśli nie wypali w poniedziałek ta używka, to chyba znalazłam swoje wow nr 2 Tym bardziej, że normalnie kosztuje 3.700 zł, a teraz połowę
Dostałam do tego buty i welon i mi szczena opadła.

ale po kolei:
w salonie nr 1 było 15 minut przed zamknięciem, ale mało co mi się podobało
w salonie nr 2 pani ewidentnie nie chciała nic dawać do mierzenia, bo za wcześnie, bo modeli nie spisałam ze stron www, bo za pół godziny mają kogoś do przymiarek. czyli generalnie:
w ostatnim salonie po prostu rewelacja Pani pokazała suknie, wg moich wytycznych, a potem zaprosiła do innego pomieszczenia na przymiarki.
Przymierzałam 2. Pierwsza była fajna, ale ciężka i tren dość długi
A druga... Poczułam takie WOW
to teraz nie wiem za co trzymać kciki, czy żeby wypaliła używka czy nie ? ale super się czyta
Cytat:
kurde, a ja się boje iść mierzyć kiecki najlepiej jakby mi ją ktoś sam kupił wg moich wytycznych i przywlekł do domu a ja bym ją tylko ubrała na ślub
mam tak samo jak będziesz kiedyś szła to weź mnie na doczepkę popatrzę i może coś mi się spodoba
Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Witam... Dziś znalazłam wasz wątek. No i chętnie przyłącze się do dyskusji

Co do białych butów, to od wieków wiadomo że wszystko co białe szybko się brudzi... Ale ładnie tez wygląda. W lecie wygodniej chyba w białych butach, bo tak nie grzeje w nogę. Poza tym przecież to nie zakup życia... Zawsze można następnym razem kupić inny kolor:P

A robicie już dziewczyny jakieś przygotowanie do wielkiego dnia?? Zamawiacie fotografa, orkiestrę?? Ja już w sumie to powybierałam, ale Mój mówi że za szybko zabieramy się za organizacje i że duużo czasu jeszcze...
cześć.. ja się zbieram do przygotowań i zebrać nie mogę
Justi zostawiłam dziś TZowi nr tel a ten zapomniał zadzwonić

nadziałam się na sąsiadke starą i znów pieprzyła mi 3 po 3.. i se pado "a to jest pani mąż?" a ja na to "tak" a co ją to obchodzi czy mąż czy prawie nie?
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:15   #905
potterka
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;21153134]ivona84 a nad jakimi firmami dekoratorskimi się zastanawiasz?I kto Ci napisał,że nie ma już terminów?[/QUOTE]

a Ty tu co jazda mi na porodówkę ! Ciocia Potti wzywa
Stary 2010-08-04, 21:17   #906
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
ale kupiłam dzisiaj materiały na suknię jednak w sklepie zapłaciłam 200 zł, a teraz oszczędzam na aplikacje, bo jedna kosztuje 20 zł, a trochę ich potrzebuję

Cytat:
Ale mamy dzisiaj na wątku ciszę

Dziewczyny a ja się odzywam bo jestem w kropce. .
Ja bym odpowiedziała, że na chwilę obecną "tak", ale nie gwarantujesz jak to będzie w związku ze studiami

Cytat:
cześć lale
Cześć Lalo

Cytat:
kurde, a ja się boje iść mierzyć kiecki najlepiej jakby mi ją ktoś sam kupił wg moich wytycznych i przywlekł do domu a ja bym ją tylko ubrała na ślub
Mierzenie jest bardzo fajne

Cytat:

Co do białych butów, to od wieków wiadomo że wszystko co białe szybko się brudzi... Ale ładnie tez wygląda. W lecie wygodniej chyba w białych butach, bo tak nie grzeje w nogę. Poza tym przecież to nie zakup życia... Zawsze można następnym razem kupić inny kolor:P

A robicie już dziewczyny jakieś przygotowanie do wielkiego dnia?? Zamawiacie fotografa, orkiestrę?? Ja już w sumie to powybierałam, ale Mój mówi że za szybko zabieramy się za organizacje i że duużo czasu jeszcze...
Faceci zawsze twierdzą, że dużo czasu, a potem popłoch
Musisz go przekonać, że rok to optymalny czas na organizację

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
A to super, co do wolnosci to jakos nie przepadam za tamtymi sklepami
Jeszcze na chrobrego jest salon
Tam nie byłam, ale wcześniej raz weszłam i szału nie było.

Cytat:
ja też sie boje iśc mierzyc kiecki ale to dlatego że wydaje mi się ze mnie babki z salonów wyrzuca ze tak wczesnie przychodze
Raczej nie wyrzucą, ale pewnie będą teksty, że za wcześnie...
Mój kwiecień już zaczął wzbudzać respekt

Cytat:
No to dobrze że Wy też już pełną parą przygotowujecie śluby i wesela
Ja już suknie marzeń mam Kupiłam ja bo nie mogłam się powstrzymać, mam nadzieje że mi się nie odwidzi.
Sale i termin oczywiście też już mamy.
Teraz myślę że już pomału z resztą

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

hehehe a My poszliśmy do kościoła a Ksiądz powiedział że nie ma nawet kalendarza na przyszły rok. Jak chcemy konkretną godzinę to możemy przyjść początkiem roku, a tak to 3 miesiące przed ślubem hehehe
Pokażesz suknię
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:20   #907
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Marzenie

Cytat:

Witam i ja Cię
mam salę, zespół, foto& kam, msze zamówioną, i dużo pomysłów.
No i pokaż kiecuchę

Cytat:
ja też sie boje iśc mierzyc kiecki ale to dlatego że wydaje mi się ze mnie babki z salonów wyrzuca ze tak wczesnie przychodze
Ja będe mówić że w Wielkanoc

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;21153134]ivona84 a nad jakimi firmami dekoratorskimi się zastanawiasz?I kto Ci napisał,że nie ma już terminów?[/QUOTE]
Zgubiłaś tu coś? nie powinnaś na kościuszki być

Cytat:

Raczej nie wyrzucą, ale pewnie będą teksty, że za wcześnie...
Mój kwiecień już zaczął wzbudzać respekt

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:22   #908
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
to teraz nie wiem za co trzymać kciki, czy żeby wypaliła używka czy nie ? ale super się czyta
Na razie liczę na używkę, bo to minimum 600 zł mniej

Chyba, że nie będzie tego wow, to kupię tą dzisiejszą
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:33   #909
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie liczę na używkę, bo to minimum 600 zł mniej

Chyba, że nie będzie tego wow, to kupię tą dzisiejszą
to wiem jak zrobię.. trzymam za dobrą decyzję

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

kot się na mnie obraził poszedł do drugiego pokoju spać , TŻ w pracy, mi się oczy kleją a muszę się przestawić na tryb nocny
Stary 2010-08-04, 21:33   #910
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Honolinka a Ty w domu, a nie na porodówce?
Fajne dekoracje mają już mój termin zajęty. Jutro chyba będę sie widziała z panią z z Arteusza, bo dekoruje moją salę. A co do reszty to narazie szukam i wysyłam maile do wszystkich, do których mam namiary.

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:42   #911
dottta
Zakorzenienie

Isabele - ja się boję że mnie baby wkurzą (np. będą nie uprzejme ) a ja się szybko zrażam i później nie ma siły, już tam nie pójdę i nie kupię nawet jakby najpiękniejsze kiece miały Tym sposobem już wykreśliłam z listy chyba z 4 salony ślubne bo obsługa na mnie krzywo patrzała i była nie miła
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 21:42   #912
MiciaKicia
Zakorzenienie

o jaaaa to Honolinka ma juz rodzic? :P jak ten czas lecii

Tymczasem żegnam się z Wami bo juz mi sie oczka powoli kleją
Dobranoc

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:07   #913
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Hej, hej

Cytat:
Dziewczyny a ja się odzywam bo jestem w kropce. Podczas studiów przez całe 5 lat trzymałysmy się we 3 z moimi dziewczynami. Jedna z nich będzie moją świadkową a z drugą jakoś od roku kontakt się po mału urywa. Chodzi o ta druga kolezankę. W tym roku wychodzi za mąż w pażdzierniku i w ubiegłym tygodniu dzwoniła do mnie (ostatnio widzialysmy się w marcu) ze chciałaby przyejchac do nas w ten weekend z zaproszeniem. I od razu w trakcie tej rozmowy zapytała się mnie czy się wybieramy. Odpowiedziałam ze nie wiem bo mam studia podyplomowe od pazdziernika i nie wiem czy mi zjazd nie wypadnie. Dzis dzwoni do mnie ze jednak nie przyjada bo kuzyni którzy tez mieszkaja w krk sa teraz na wakacjach i ich w krk nie ma. Przyjada za dwa albo trzy tygodnie albo na poczatku wrzesnia. Termin potwierdzenia maja 29 sierpnia. I moja kolezanka mowi mi ze zaproszenie dostane moze nawet we wrzesniu ale ona juz dzis chce wiedziec czy przyjdziemy bo musi nam hotel zarezerwowac. Czy ja jestem dziwna i najpierw powinnam miec zaproszenia a potem potwierdzic przyjazd czy to się odrwotnie dzieje?? Mam takiego nerwa od momentu tej rozmowy ze juz dawno tak się nie zdenerwowałam. Tylko czy słusznie się tak wkurzam?? Bardzo Was prosze obiektywne opinie bo nie wiem co mam myslec....
ehh, w pierwszej chwili pewnie też bym sie wkurzyła. Ale dziewczyny mądrze prawia. Może chciała miec po prostu potwierdzenie czy będziecie, a zaproszenie oficjalnie i tak wam dowiezie

Cytat:
cześć lale
hej

Cytat:
Mam jeszcze do Was pytanko - czy ktoś z Was ma białe adidaski?? Bo ja zawsze miałam czarne i teraz zastanawiam sie nad białymi?? Czy szybko się brudza??
ja miałam białe Zawsze dbam o takie rzeczy tylko na początku a teraz sie ich juz nie da doczyścić, dlatego teraz kupuje czarne

Cytat:
Cześć czołem

Właśnie wrócilam z rajdu z bratową po salonach ślubnych, których mamy aż 4 i jeśli nie wypali w poniedziałek ta używka, to chyba znalazłam swoje wow nr 2 Tym bardziej, że normalnie kosztuje 3.700 zł, a teraz połowę
Dostałam do tego buty i welon i mi szczena opadła.

ale po kolei:
w salonie nr 1 było 15 minut przed zamknięciem, ale mało co mi się podobało
w salonie nr 2 pani ewidentnie nie chciała nic dawać do mierzenia, bo za wcześnie, bo modeli nie spisałam ze stron www, bo za pół godziny mają kogoś do przymiarek. czyli generalnie:
w ostatnim salonie po prostu rewelacja Pani pokazała suknie, wg moich wytycznych, a potem zaprosiła do innego pomieszczenia na przymiarki.
Przymierzałam 2. Pierwsza była fajna, ale ciężka i tren dość długi
A druga... Poczułam takie WOW
fajnie Moze poszukaszzdjecia w necie i wrzuc, bo jestem bardzo ciekawa

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Tylko musze sobie brwi wyregulowac, ale u kosmetyczki juz bo mi się krzory porobiły
a ja nigdy nie byłam hmm

Cytat:
Co ty fajnie jest

dobra ide cwiczyć i oglądac housa

ela zaliczyłam juz 20 minut hh

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:14   #914
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Isabele - ja się boję że mnie baby wkurzą (np. będą nie uprzejme ) a ja się szybko zrażam i później nie ma siły, już tam nie pójdę i nie kupię nawet jakby najpiękniejsze kiece miały Tym sposobem już wykreśliłam z listy chyba z 4 salony ślubne bo obsługa na mnie krzywo patrzała i była nie miła
wymień wykreślone, też tam nie pójdę
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:20   #915
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość

hm.. nie wiem.. z jednej strony dziwna sytuacja ale z drugiej tak jak dziewczyny piszą, skoro jesteście dobrymi znajomymi to najważniejsze, że Cię zaprosiła
dzisiaj mnie to wszystko zdenerwowało a teraz poczekam na to co będzie dalej

Cytat:

Ja bym odpowiedziała, że na chwilę obecną "tak", ale nie gwarantujesz jak to będzie w związku ze studiami
i tak też powiedziałam

Dobranoc PM i Liwka

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:26   #916
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Błagam Was,ani słowa o porodzie i mijającym terminie,bo jak to czytam/słyszę to szlag mnie trafia.
Isabele mała,uparta Liwka mówi Ci "dobranoc"
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:34   #917
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
wymień wykreślone, też tam nie pójdę
ten na sokolskiej na 100% odpada, prócz tego jeden na andrzeja ale teraz jak nie widzę to nie potrafię Ci określić który bo tam jest kilka Na chopina (chyba) też mnie nie zachwycił i jeden w zabrzu w którym babsko próbowało mnie wciągnąć do środka
Stary 2010-08-04, 22:49   #918
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja myśłałam że to nie pytanie wprost co tylko takie "że co?"
no nic kombinuj teraz
imieniny
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ja też nie lubie sama spać
ja też nie
Ty dalej nie pojmujesz naszej sytuacji mieszkaniowej to ja Ci wytłumaczę, my we Wro wynajmujemy mieszkanie, a że nie chcielismy na wakacjach płacić za wynajem to jesteśmy u siebie w mieście i każde mieszka u siebie tzn swoich rodziców, ale to ostatni nasz miesiąc mieszkania osobno bo później już do końca naszych dni razem

Liwka wyłaź nie rób scen a może to jednak będzie chłopczyk i się boi wyjśc co by matki nie rozczarować

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:54   #919
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;21156159]Błagam Was,ani słowa o porodzie i mijającym terminie,bo jak to czytam/słyszę to szlag mnie trafia.
Isabele mała,uparta Liwka mówi Ci "dobranoc"[/QUOTE]
Będzie dobrze Dziś jak byłam na Kosciuszki u przyszłej bratowej i jej synka to myślałam, że leżysz z nią w sali, bo dziewczyna dziś w nocy urodziła dziewczynkę. Okazało się jednak, że to nie Ty, bo mówiłą, że to jej drugie dziecko.

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:57   #920
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
ten na sokolskiej na 100% odpada, prócz tego jeden na andrzeja ale teraz jak nie widzę to nie potrafię Ci określić który bo tam jest kilka Na chopina (chyba) też mnie nie zachwycił i jeden w zabrzu w którym babsko próbowało mnie wciągnąć do środka
agresywna obsługa- do wykreślenia
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 22:58   #921
kaska87
Zakorzenienie

znów na karła mam doła
http://allegro.pl/item1177037854_suk...a.html#gallery

Stary 2010-08-04, 23:26   #922
niunia32
Zakorzenienie

dobranoc, idę spać

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 23:27   #923
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
dobranoc, idę spać
ja też bo nikogo nie ma

dobranoc

Stary 2010-08-04, 23:30   #924
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Ja póki co jestem na etapie szukania dekoratorki. Jutro chyba się z jedną spitkam, bo dekoruje moją salę. Tylko cholera drogie te dekoracje.
a ile planujesz wydać na dekoratorkę?? bo ja też szukam

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Liwka wyłaź nie rób scen a może to jednak będzie chłopczyk i się boi wyjśc co by matki nie rozczarować

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

hej
jestem jeszcze
byłam z TŻ i dwoma kumpelami w barze na pizzy, ale już wróciliśmy, bo TŻ jutro do pracy

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 23:39   #925
anemeon
Zakorzenienie

Hej hej!

Nie nadrabiam, bo mykam spać Tylko przeczytałam relację Bambuśka - wow na suknię - super uczucie

Co do salonów - ja mierzyłam tylko w jednym - na Andrzeja w "Annie" - bardzo miła obsługa tylko drogie kiecki

a teraz idę spać, bo jutro jadę do Krakowa z moim D. i z moim bratem będę ich prowadzać op muzeach i robić lekcje z podstaw historii sztuki

dobranoc

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 23:43   #926
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

właśnie szukam jakichś inspiracji do dekoracji sali

Stary 2010-08-04, 23:54   #927
elllmi
Zakorzenienie

przeczytałamobiec ałam sobie, że dopóki wszystkiego nie przeczytam, to nie idę spać;

muszę wam opowiedzieć trochę o naszych wakacjach, ale to już następnym razem, bo teraz lulać mi się chce; powiem tylko tyle, że przebywając tydzień z tymi samymi ludźmi można zmienić o nich całkowicie zdanie, choć do tej pory wszystko było ok nigdy więcej na wakacje w tym samym składzie

i mój piesiu biedny chory w piatek jeszcze nic mu nie było, a w sobote po południu zrobiła mu się jakaś taka rana na grzbiecie, jakby sobie obtarł o coś; ale nic go nie bolało i zostawiłam jak było, a już w niedzielę zrobiła mu się w tym miejscu taka biała galareta i strasznie to zaczęło śmierdzieć; w poniedziałek od razu do weta i okazało się, że ma jakieś grzybiczne zapalenie skóry, które najczęściej pojawia się z powodu zbyt częstych kąpieli on był tylko 2 razy kąpany do tej pory, ale to wszytko pewnie przez to, że praktycznie na każdym spacerze musiał zaliczyć rzekę, potok, obojętnie co, byle mokre było, bo labradory uwielbiają wodę; i praktycznie cały czas wilgotną sierść miał, a ja durna nie pomyślałam, żeby go suszyć ale teraz już dostał dwa zastrzyki antybiotykowe i powoli się poprawia, chociaż dalej smierdzi

pożaliłam się trochę i uciekam spać;

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 00:02   #928
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

elllmi wszystko będzie dobrze z piesiem

Stary 2010-08-05, 00:31   #929
Wiosenny Deszcz
Raczkowanie

Nie dałam rady Was wczoraj nadrobić. Dziś nie szalałyście to tak, to jakoś poszło.
Isabel ja i P też dostaliśmy zaproszenie na wesele z opóźnieniem. Najpierw jego kolega zaprosił nas ustnie, a po terminie potwierdzenia dostaliśmy zaproszenie. Najważniejsze, że chce, żebyś tam była z nią w tym dniu.
Bambusiek jestem ciekawa tej Twojej sukienki.
Wczoraj wróciłam do pracy po urlopie i chcę uciekać dom wariatów
Dobranoc.
Wiosenny Deszcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 00:36   #930
dottta
Zakorzenienie

a mi się nie chce spac oglądam skowyt 5 ciekawe jak rano wstanę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości