|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
`bądź moim Tristanem, *******onym Romeem. a nawet Shrekiem. ale bądź.!
` i tak ****a nic nie zrozumiesz, chłopcze `zdzierać obcasy na nierównych chodnikach z puszką piwa w ręku, zapominając o całym świecie `i żyli długo i szczęśliwie , dopóki księżniczka z sąsiedniego królestwa nie założyła ładniejszej sukienki . `dobra, koniec imprezy. wypierdalaj z mojego serca . `Stanąć przed nimi, uśmiechnąć się i powiedzieć: "Spierdalajcie, jestem boska". `. a kiedy Go obejmowała zamykała oczy ze szczęścia .. `trochę alkoholu, papierosów, dobrego towarzystwa i patrze na świat inaczej. `Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . `A teraz ****a patrz i płacz! Bo już nigdy nie będziesz mnie miał! `jeestem kolorem którego nie zobaczyysz , jestem dotyykiem którego nie poczuujesz |
|
|
|
#3332 |
|
dream big
|
*zimny gest wbija w moją pierś sztylet niepewności. *oby jutro nasze oczy błyszczały.
|
|
#3333 |
|
Raczkowanie
|
nie pytaj mnie o realia
to tylko pie.rdol.one wymysły poje.banych ludzi. Nie tylko serce mi skradł Nie tylko ból mi pozostawił Nie tylko tęsknię każdego dnia. To przecież nie moja wina, że chce mi się wymiotować kiedy Cię z nią widzę. To, że wiem z kim spędzę resztę życia Nie czy ni ze mnie żadnej pie.rdo.lonej wróżki. Co mam powiedzieć gdy, Zostawiasz samą mnie? Co mam powiedzieć gdy, Zabierasz moje serce zamiast mnie? Powiem Ci coś jeszcze, zanim rozwinę skrzydła i odlecę. To nie była nasza bajka. A ja w niej byłam księżniczką. Ty byłeś wstrętnym potworem. Odebrałeś mi koronę. Ale zostawiłeś mi skrzydła. Dzięki nim nie utonę w tej trującej miłości do Ciebie. I'm stupid, I know. Why? Because I love You so...
|
#3334 |
|
Raczkowanie
|
opowiedz mi szeptem,
historię wiatrem pisaną, o miłości - - mojej i Twojej. nie wybiła jeszcze nasza godzina smutku, zostawiłeś mnie sam na sam z melodramatycznym światem. zamieszkałeś na stałe pod moimi powiekami. kiedy otwieram oczy jest tylko pustka. samotności! jeśli już tu jesteś wezwij, błagam jeszcze śmierć. przecież odwróci się i powie, że kocha. przecież musi! prawda? _______ Paralogiczna, grise, _mandarynka, CaMa - dziś to Wam kłaniam się do stóp. x_truskawka_x - dziękuję! sprowokowałaś mój uśmiech.
Edytowane przez the_end Czas edycji: 2010-08-04 o 22:54 |
|
|
|
#3335 |
|
Raczkowanie
|
limitowanaa - dziękuję Kochanie
![]() serce mówi "dość" ! ' niektórzy twierdzą, że słyszeli jak jej serce pękło z bólu. pokaż, że nie jestem tylko kolejnym epizodem w Twoim życiu Pytasz skąd się wziął rozmazany tusz. Milczę. '
|
#3336 |
|
Rozeznanie
|
urzekłas mnie mała <3
Skoro jest 'chłopaczek' i jest 'dziewczynka', a ta dziewczynka Go kocha, lecz niestety On do niej nic nie czuje, to Jej uczucie jest zbędne - jak wszystko już.
(słowa Pożagnania eM do mnie.)
(o4.o9.o9 - 19.o6.11.) Było pięknie, będzie cudownie. Edytowane przez AnanaSek 07 Czas edycji: 2010-08-04 o 23:15 |
|
|
|
#3337 |
|
Rozeznanie
|
x_truskawka_x - cieszę się!
![]() _mandarynka - rozumiem, że się podoba ![]() otojest - zaszczyt dla mnie! Paralogiczna, envious, TiS, grise, _mandarynka, ruda wiewiora (wracaj mi tu! ), caroline060, kontrastowao, limitowanaa, uwielbiaj, agattee, RobCoChcesz, ouu, otojest, dontgivemenames (where are U?! ), Frutellka xD, matematyczka00, without_demur- uwieeelbiam taaaak bardzo! Cześć. Zepsułeś mi życie, pamiętasz? buty za wysokie na miłość i serce za ciasne na. Kocham traci na znaczeniu. Wszystko jest takie dziwne i kur.ewsko nieszczęśliwe. Rere kum kum. Bęc. Załóż swoją kobiecość. Może to Ten Na Zawsze. im bardziej oczy nie widziały, tym bardziej sercu było żal.
|
#3338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuuuję kochanee me. ![]() wróciłam na troszkę ![]() Cieszę się, że już za kilka snów będziesz znów bliżej. kolejna herbata z cynamonem zimny kąt pokoju i tysiące myśli. . zamykanie powiek. spokój. odpychanie myśli, spychanie ich w najodleglejsze zakamarki umysłu. dzisiaj zniknę. dziś mnie już nie będzie. wyłączę w sobie prąd i spadać będę, zapadać się w siebie. Boję się, śmierdzę strachem. Wstawaj, natychmiast wstań, przestań już, weź ku.r.wa przestań, dość, zamknij się, zapomnij, żyj. 'mijamy się. Jakby celowo unikamy swojego towarzystwa, wiedząc, że w samotności jest nam lepiej niż ze sobą razem. Stoimy nad przepaścią. Aby ten związek miał szansę przetrwać, musimy na nowo się polubić i czerpać radość ze swojej obecności. Odbudować zaufanie. Stworzyć atmosferę zrozumienia. ' tęsknie za Tobą. zawsze już będę. ![]() ![]() ![]()
Zawieszona w hamaku pragnień...spod przymknietych powiek przygladam się ludziom... Edytowane przez Margaretta_1 Czas edycji: 2010-08-04 o 23:36 |
|
|
|
|
#3339 |
|
Raczkowanie
|
idealny !patrycjaxpp, ekhem_sorry(dziękuję ;*),Paralogiczna, grise,desiree01 , otojest, CaMa,without_demur, Naughty_, PoprostuAsiss,the_end , minimum4znaki, Ananasek07, naiwna0,BananowaDelma
<33 Przecież każda wymówka jest dobra żeby złamać komuś serce. Spójrz mi w oczy i powiedz co widzisz, potem weź lusterko i popatrz na siebie. I nie pier.dol więcej, że to ja złamałam Ci serce, bo jedyne co będziesz miał poharatane to jaja. Tak wiem... kocham Cię za bardzo. Wybacz, jak mogłam. Przepraszam że Cię kochałam, już nie będę obiecuję. Jak to możliwe, że Ty jako jedyny potrafiłeś sprawić, że rzuciłam palenie i z wrednej su.ki stałam się damą ? Dzięki Tobie codziennie chlanie, zabawy w zielone i fajki, zamieniły się na wspólne zachody słońca, czułe pocałunki i kolacje przy świecach. Czy teraz kiedy odszedłeś mam sama siedzieć na tej piep.rzonej plaży, całować się z lusterkiem i wpier.dalać kurczaka przy telewizorze? No właśnie, więc nie dziw się, że znowu zeszłam na psy. Tak jest łatwiej i prościej i mniej boleśnie.
Znasz to uczucie ? Kiedy boisz się zasnąć bo czujesz że następnego dnia kiedy się obudzisz może już go nie być ? I pijesz kawę za kawą paląc kolejnego papierosa, umierając ze strachu. by me. Edytowane przez naiwnie_ Czas edycji: 2010-08-05 o 11:26 |
|
|
|
#3340 |
|
Rozeznanie
|
ze wzajemnością ogromną!
dzięki, dzięki <3 don't you hate when your ex is everywhere? czy ty też nienawidzisz, gdy twój były jest wszędzie? you get what you settle for w końcu masz to, z czego jesteś zadowolona -i'm waiting for you -to do what? -czekam na ciebie -żebym co zrobiła? if we're not supposed to have midnight snacks, then why is there a light in the fridge?
jeśli nie powinniśmy spożywać przekąsek o północy, to dlaczego w lodówce świeci się światło?
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-08-05 o 09:10 |
|
|
|
#3341 |
|
Zadomowienie
|
W tym delikatnym spojrzeniu czuć zapach spod powiek twej niewykrytej subtelności W oczekiwaniu na kolejne jutro przekonajmy każdą muzę by natchnęła nas odmiennością Proszę, nie mów żegnaj choć małą pozostaw nadzieję Tańcem pod gwiazdami są chwile, kiedy jesteśmy sami i nasze rozmarzone sny
|
#3342 |
|
Rozeznanie
|
_mandarynka & x_truskawka_x - niezmiernie mi miło, Laleczki. ♥
~ Prześlij mi swoje nagie zdjęcie na dobranoc. Proszę ... - Nie. ~ Tracisz mnie .. - Nie, nie. To Ty właśnie straciłeś mnie. I chyba nie potrafiłabym znieść faktu, że nie lubiałeś mnie całować. Przyznaj się, że Ci zależało. Przez chwilę, ale zależało. 'I nigdy nie mów, że kochasz tylko po to, żeby kogoś pocieszyć. Nigdy nie mów o wspólnych nocach, skoro wiesz, że jednak nie chcesz. Nigdy nie zostawiaj pijanego, skoro wiesz, że sam pijesz. Nigdy nie mów, że Cię nie ma, lecz po prostu powiedz, że nie chcesz rozmawiać. Nigdy nie mów, że wszystko Ci się we mnie podoba, jeśli nie podoba Ci się nic. Nigdy nie mów, że jestem jedyna, wyjątkowa, skoro wiesz, że to gówno prawda. Nigdy nie całuj, jeśli wiesz, że to dla Ciebie nic nie znaczy, bo dla kogoś może to oznaczać bardzo dużo. Nigdy nie mów "zapomnij", skoro wiesz, że i tak tego nie zrobię, bo nie chcę i nie potrafię. Nigdy nie mów, że to nie jest takie trudne, jeśli wiesz, że dla mnie to najtrudniejsza rzecz jaka kiedykolwiek zrobiłam. Nigdy nie chciej wracać do starych czasów, skoro wiesz, że niedługo zostawisz, złamiesz serce i powiesz "spierdalaj". Proszę Cię, nie kłam. Czy wymagam za wiele ?'
|
#3343 |
|
Wtajemniczenie
|
miło to słyszeć. dziękuję. ![]() gdzie się podziewa Toogether93 ? ![]() " POGOŃ-synonim słowa życie. Z kimś, kto po prostu będzie. Mimo wszystko. Zawsze. Kto zatrzyma czas, byśmy razem mogli wiecznie trwać. Skruszy serca strach. To przecież nie tylko. To aż... rozumiemy to co możemy zrozumieć, lecz jeśli czegoś nie rozumiemy to wcale nie oznacza, że później tego nie zrozumiemy. Roztopię Cię z czekoladą i zjem z bitą śmietaną, Kochany. Życie to sen pełen absurdów, w którym człowiek sądzi, że się budzi, gdy właśnie zasypia na wieczność. a moim głównym zajęciem stało się czekanie. Po raz kolejny ktoś przypomniał jej, ile w dzisiejszym świecie warte jest słowo `kocham`. Po raz kolejny ktoś uświadomił jej, że prawdziwej miłości nigdy nie było i nigdy nie będzie. Po raz kolejny... ktoś udowodnił jej, jak potrafi niszczyć ludzka naiwność. Dobrowolnie oddałam szczęście.. Głupota, powiecie? Ale właśnie to jest moja definicja przyjaźni: Poświęcić swoje szczęście na rzecz tej drugiej osoby, ponieważ ona bardziej go potrzebuje. "
|
#3344 |
|
Raczkowanie
|
Utalentowane dziewczynki, czy posiadacie może opisy o szkolnej miłości która nadal trwa ? Jeśli można by o takie prosić ;]
Z góry dziękuję ;* A mówią, że na jednego faceta przypadają dwie kobiety.. widzisz Kochanie, jak nieprawdziwe są te statystyki ;*
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
joyeuse jesteś jesteś jesteś! już myślałam, że się nie doczekam ;* będę przy Tobie na zawsze
możesz zabrać mi nawet oddech
|
|
#3346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3347 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna - nie spodziewałam się kradzieży przez taką talenciarę . ;o
tym bardziej mi miło . ;*___________________ próba ucieczki stąd , wydaje się być dobra , znam konsekwencje , chce poczuć , że jest ktoś komu mnie jeszcze brakuje .. a to co nie może trwać wiecznie zastąpimy czymś o niebo lepszym . woli jego zapach od letniego bukietu kwiatów , ona dla niego jest ulubionymi ciastkami . jestem pewna , słów tych nie potrzebujesz , od dawna je znasz .
|
|
#3348 |
|
Zadomowienie
|
i boje się zasnąć bo jeśli to zrobię to będziesz mi się śnił a sny zawsze wnikają do poduszki na której plącze mały aniołek obok ciebie a little angel beside me lubiłam obserwować cię gdy spałeś nocą słuchać twojego oddechu, tuż obok mnie dziękuje dziękuje kocham was bździuszki ![]() |
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
"tak miało być, taki jak Ty zdarza się tylko raz...
wznosiliśmy się coraz wyżej, by dotykać nieba i za chwilę spaść... " "na zawsze zamieszkać w ramionach Twych.. "
|
#3350 |
|
Rozeznanie
|
the_end - wstawaj i się tu nawet mi nie kłaniaj ;* <3
xxgroszek07xx - z wzajemnościa Kochanie, z wzajemnością naiwnie_ - miło ;* _mandarynka - z wzajemnością NicNieMusisz - wszystkiego? uaa... cieszy mnie to ![]() cornflower_ - Słońce już tak nie mrucz ;* inquiring - nie przesadzaj, żaden ze mnie talent ;pp Zgwałcił mi duszę uśmiechem. Wszędzie czuć małe pyłki uczucia i namiętności, a ja ... ja jestem pokryta chyba kremem alergicznym na pyłki. Kuleją u Ciebie uczucia. Że całe życie stoisz przy moim boku nie oznacza, że mnie wspierasz i znasz. Zbieram myśli ze straganu samotnych myśli samobójstw. Od dawna brakuje mi nadziei, że jutro będzie błyszczec promieniami słońca, a wieczór będzie usłany samymi słodkimi gwiazdami, a trawa będzie lekko wilgotna. Wieczory czekoladowo zrozpaczone. " tego kwiatu jest pół światu " a w moim przypadku " taki ćpun na każdym przystanku". Uciekam z miasta cierpienia i wiecznej zmarzliny, gdzie sens życia to zrujnować je komuś innemu, komuś kto był ważny. Biore plecak na podziurawione od noża plecy i pędzę na kruchych nogach w stronę wiekiego, nieznanego i pogrążonego w monotonni miasta. Może dla Ciebie to były 2 tygodnie, dla mnie to moment kiedy czas się zatrzymał. Zamknę ten rozdział, ostatecznie, raz na zawsze. Kierują się stereotypami. dzisiejszy schemat człowieka : dom, praca/szkoła, rodzina, przyjaciele, mowa o uczuciach, wewnetrzna samotnosc i mysli samobójcze bądź ułatwianie sobie życia ' lekkimi obyczajem' lub kobietami lekkich obyczajów.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-08-05 o 11:33 |
|
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
ha, miło mi ; ) i dziękuję ;* ' kiedy myślę o tobie, to rysuję jedną gwiazdkę. i wiesz, co? mam już całe niebo. '
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
marikab - w 100% odwzajemniam! Kochana! <333 _________________________ _______ 'gdyby w obliczu miłości człowiek byłby w stanie używać rozumu, uniknęlibyśmy wielu cierpień i zatrzymalibyśmy tak wiele łez'. 'z miłością trzeba się zaprzyjaźnić, bo jeśli ją znienawidzisz, ona sprawi Ci wiele przykrości'. 'gdybym tylko umiała pokazać Ci słodycz tej chwili..'. 'w myślach chorych tonę wciąż, podświadomie słyszę też Twój głos. ale Ty nie mówisz nic, jak głaz milczysz przede mną'. 'czasem trzeba niektóre sprawy przemilczeć. na przykład to, że Cię kocham..'. 'to na czym się wybiłem, teraz mnie pogrąży'. 'miłość ma wpisane w siebie cierpienie. nieuniknione, chociażby przy rozstaniach. przyjaźń – nie. miłość może istnieć i trwać nieodwzajemniona. przyjaźń – nigdy. miłość jest pełna pychy, egoizmu, zachłanności i niewdzięczności. nie uznaje zasług i nie rozdaje dyplomów. przyjaźń poza tym jest niezwykle rzadko końcem miłości'. '- ale mówiła Ci, że nie potrafi bez Ciebie żyć. takie są fakty'.
|
#3353 |
|
Raczkowanie
|
Tak..Od razu ci uwierzę, że jak tylko mnie zobaczyłeś to wiedziałeś, że jestem ci pisana. Od razu lecę...nie w twoje ramiona. Do toalety, przez te twoje wyznania to mi się jedynie rzygać chce z obrzydzenia do ciebie...
Jak to już kiedyś słyszałam, ideałem dla faceta jest cycata blondyna, wierna, ale tolerująca gdy on ją zdradza. No więc, jestem wyjątkiem pod każdym względem. Bo wierna będę wtedy gdy i on będzie. Ptasie mleczko na śniadanie, czekolada na obiad, a na kolacje herbatniki z marmoladą... Taka dieta mnie zamorduje..Tak bardzo tęsknię, to też mnie morduje.. Wiesz...kiedyś chciałam spędzić z tobą całe moje życie. Ale odkąd tak naprawdę dobrze cię poznałam, jakoś przeszłam terapie wstrząsową i to mnie teraz odrzuca. Myślisz, że jesteś taka fajna? Że jak każdy facet patrzy się na twoją wytapetowaną gębę i się do ciebie uśmiecha to, że jesteś atrakcyjna? Wiesz, czemu się uśmiechają? Śmieją się, bo takie dziewczyny szpecą się zakrywając śliczną twarz sztuczną tapetą... Odrzuca mnie ta twoja skromność, taka miła, grzeczna i największa pociecha rodziny, a prawdziwe oblicze jest wredne, zazdrosne o każdą rzecz i chcące jak najgorzej nawet dla swoich najbliższych. ___ ciiri - a mi jest miło, że tobie jest miło kochana ;** Paralogiczna - wiesz, że skradłaś mi serducho swoimi opisami? Jestem twoją fanką ;** the_end - miło mi ![]() _changime - jesteś świadoma swojej świetności? ;** aggressivee - kolejna świetność ;*
|
#3354 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje Perełko ; * aggressivee - świetna jestes ; * ___________ Nie patrz na mnie takim wzrokiem, bo mam ochotę albo Ci wybaczyć albo kopnąć w czułe miejsce. Nie będzie miłości, kochania. Nie będzie teraz Nas. Jeśli nawet chcesz mogę odejść i ja. Moja miłość nie wystarcza już jakby na nas oboje. Musisz mi pomóc.
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-08-05 o 12:34 |
|
|
|
#3355 |
|
BAN stały
|
klask i:genialna dziołcha z Ciebie, oj genialna ![]() ![]() ...
odpieprz się, no już, ja liczę do 2, a Ty znikasz, słyszysz ? znikasz!, a nie chowasz się na pewien czas ! i to kotłujące się w jej głowie pytanie 'czy ja oby na pewno tak bardzo go tak potrzebuje?' czuję się tak jakbym za nim tęskniła, jakbym zabiła muchę i nie mogła pogodzić się z jej śmiercią, dokładnie tak samo się czuję, tęsknie, a przecież on nawet nie był mój . ... |
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziękuję
dziękuję Ci za to, że Cię nie ma. moje marzenie? aby jednym momencie uderzyć Cię w twarz i powiedzieć, że Cię kocham. chcę być szczęśliwa, ale jednocześnie nie chcę Cię ranić. nie rozumiem czemu mogę mieć tylko nadzieję. znowu tęsknię za Tobą i znowu na to pozwalasz... lubię jak się przekracza wyznaczone granice z powodu uczuć. |
|
|
|
#3357 |
|
Rozeznanie
|
.
czasami żałuję pewnych decyzji... szczególnie żałuję tego, że pozwoliłam Ci odejść bezpowrotnie 'Gdzieś na dnie To tu gdzie jestem nie ma słońca' wiele razy wyobrażałam sobie Nas idących za rękę. znajdowaliśmy się w parku. tacy szczęśliwi. zakochani. szkoda, że to tylko moja chora wyobraźnia. tak bardzo bym chciała być teraz z Tobą. lecz móc a chcieć to dwie rożne sprawy
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-08-05 o 11:43 |
|
|
|
#3358 |
|
Zadomowienie
|
x_truskawka_x - na zdrówko
![]() Paralogiczna - nie przesadzaj boundlessly - wielkie? wielkie to Ty wrażenie robisz, za każdym razem zuzka0 - wzajemnie ![]() naiwnie_ - no właśnie, gdzie jest Ola?! *
powie więcej niż chciał, potem w oczy nawet nie spojrzy znam ten wyraz twarzy, znów w myślach nazywasz mnie pomyłką, prawda? to tak jak pies biega za ogonem, którego nigdy nie dogoni, choć tak bardzo tego pragnie przy znajomych słowotok, a gdy tylko on jest w pobliżu, wyczujesz ledwo jego zapach, jesteś w stanie wydukać tylko banalne cześć. szalejesz za nim. wierzysz w znaki? wierzysz, że los chce Ci coś przekazać, kiedy idziesz droga wyłożoną kamieniami i myśląc o danej osobie, jeden z nich kształtem przypomina serce? wierzysz w przeznaczenie? wierzysz, że ciągłe, uparte krzyżowanie się Waszych dróg, ma głębokie znaczenie dla Was obojga? wierzysz? żałuję, że nie zrobiłam nic, choć wiem, że robiąc, żałowałabym podwójnie. każdy pomysł wydaje się być taki genialny, i wtedy budzisz się z kacem.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-08-05 o 11:56 |
|
|
|
#3359 |
|
Zadomowienie
|
nie chce cię zatrzymywać. życie zbyt krótkie jest na złudzenia. <skrzydełka> dziękuję |
|
|
|
#3360 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje moje kochane. <3 otojest, Frizz, caroline060, kontrastowa - krradnę. <3 p.s Gdzie jest Ola? ;c + KLIK ( dzis soczyście niebieski makijaż, oceńcie czy Wam sie podoba, w górnym prawym rogu. ) ![]() ----------------- Często śmialiśmy się z niczego. Odszedł, bo Mu w tym nie przeszkodziłam. Ja nigdy nie będę mogła podać Mu szklanki wody. Byłam Jego kochanką, tą którą się ukrywa. ' Ja nie żyję (...) w ogóle mnie nie ma, na zawsze (...) niedługo zapomnisz (...) ' Nie jestem typowa, pisk opon nie robi na mnie wrażenia, w przeciwieństwie do cichego odgłosu buziaka w szyję. zamiast wypchanego po brzegi portfela wolę widzieć Twój szczery uśmiech, od ucha do ucha. niełatwo zdobyć moje uznanie, bijąc się z jakimś typem w klubie, bukiet krwistoczerwonych róż bardziej mnie przekonuje. Rzeczywisty sens wydarzeń zupełnie do mnie nie docierał. Ostatnio zapytałam, na co zwrócił uwagę, gdy mnie pierwszy raz zobaczył. Odpowiedział, ze na moje ''śliczne nogi''. Uśmiechnęlam się wtedy do siebie. Nie mógł ich widzieć. Byłam wtedy w długiej sukience, takiej do ziemi. Ale za to z ogromnym dekoltem... 'Szkoda, że od razu nie powiedziałeś, że jesteś chamem i łamaczem kobiecych serc. ' Chciałabym obudzić się którejś niedzieli i przytulić się do mężczyzny, z którym naprawdę jestem, a nie tylko bywam. Bo miłość chyba nie ma kolejnych wersji? Jak pan myśli? ' Pomyślisz pewnie, że zwariowałam... Ale ja od zawsze odnoszę dziwne wrażenie, że żyję tylko połową siebie. I wiem to na pewno, gdzieś jest takie miejsce na ziemi, w którym poczuję się wreszcie cała...' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

COMA 

), caroline060, kontrastowao, limitowanaa, uwielbiaj, agattee, RobCoChcesz, ouu, otojest, dontgivemenames (where are U?!
), Frutellka xD, matematyczka00, without_demur- uwieeelbiam taaaak bardzo! 

kocham wszystkie! <3 pewnie o którejś i tak zapomniałam.. ale moje malutkie serduszko należy do Was. <3 

klask i: