|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
![]() i już nie spojleruję (cokolwiek to znaczy)
|
|
#2192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Elo
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja tak przeglądam fotografów, mam na oku około 10 linków i się boję, że nikt nie będzie miał terminu i skończymy w jakimś studio z plastikowymi kolumienkami w tle wtedy to chyba sobie dam spokój i mojego ojca zatrudnię |
||
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi zdecydowanie drugi lepszy, fajne zdjęcia ma dalej
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Gwizdaku spolerować to pisać o czym jest film (zdradzając zakończenie, ciekawe lub zawiłe wątki - ogólnie to, czego nie powinno się wiedzieć przed oglądaniem )
|
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wyedytować?)![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- niech mnie ktoś teleportuje do jutrzejszego wieczoru.... już autentycznie nie wytrzymam w tej robocie...
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zdjęcia studyjne muszę wziąć pod uwagę bo zimą to może być różnie z pogodą a łatwiej się doczekać na słoneczny dzień latem niż na śnieg zimą... przecież nie będziemy robić pleneru dwa miesiące po ślubie
W każdym razie bardzo bym się ucieszyła gdyby któreś z tych miejsc było akurat wolne (mam spore przeczucia, że nie będzie ):http://www.studio22.pl/sluby_studio.php http://www.studioeste.pl/ http://www.msstudio.art.pl/index.php?zdjecia=slubstudio http://www.studionapietrze.pl/ Kolejność przypadkowa
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaku no Naj chyba już przeczytała więc nie musisz
![]() Mi najbardziej zależy na zdjęciach z kościoła, żeby były świetne. Mam nadzieję że nasz fotograf da radę, bo widzę że potrafi uchwycić fajne momenty ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Rain fajne kiedy będziecie do nich dzwonić? U nas zaliczka tylko 200zł była dla fotografa, a reszta dopiero jak nam będzie zdjęcia oddawał ![]() Z tych które podałaś najbardziej mi się ostatnie podoba (patrzyłam na zdjęcia studyjne tylko), w ogóle nie widać że to studio I jeszcze StudioEste też, chociaż podobne wszystkie sesje ale fajne
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-08-05 o 10:39 |
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
te ze studia 22 mi się nabardziej podobają. Fajowe
|
#2199 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
skoro powiedział,że od kilku dni jest bardziej pewny,że chce to wszystko jest na dobrej drodze i już nie masz co płakać i ciągnąć go za jezyk ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() :diabel ek:Cytat:
Cytat:
![]() Jeju jak ja tesknie za Tżem
|
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nawet chciała wtedy w piątek 7.01 ale boję się, że mi goście nie dadzą rady dojechać zależałoby mi na tych świętach, no ale co będzie jak nie będzie ani sali ani fotografa ![]() Nie mam pojęcia jak się za to zabrać
|
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
Rain zacznijcie od sali, potem zaraz ksiądz i fotograf. Sala jest największym problemem. Chyba że pójdziecie do księdza zapytać ogólnie o wolne terminy zimą, a potem wg tego dobierzecie salę.. ale mało ludzi bierze śluby zimą, więc myślę że z kościołem nie będzie problemu (przecież są i 3-4 śluby na dzień - np. u mnie
).---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- gorzej że chrzty mogą być na Święta, i ci ludzie mogą mniejsze sale pozajmować (bo to teraz co najmniej taka impreza jak Komunia czy Ślub ).
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może "zaklepać" te święta, ale zapytać księdza czy ewentualnie jak nie dobierzemy infrastruktury pod datę to czy mógłby nas przerzucić już do nowego roku ![]() Sali mam koło 10 wstępnie powybieranych... Rany, przeraża mnie to z deka ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Maya a Wy macie zespół czy DJ-a?
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
o jesteś
Jak czytam co piszesz, dochodzę do wniosku, że jesteś O-KRO-PNA ![]() raz za nim tęsknisz, raz od niego wymagasz żeby czytał Ci w myślach, potem robisz awantury o tzw. byleco, masz pretensje jak nie odpisuje Ci na smsy wg szablonu, który sama sobie ułożyłaś w głowie, wygarnisz facetowi, że niedługo będzie impotentem...... Masakra Madziu - ten twój Maciek, ma mega-cieprliwość do Ciebie. Naprawdę. Pomyśl nad sobą. Bardzo Cię lubię, ale nawdę szkodzisz własnemu związkowi...
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Mam. Właściwie to mogę Wam wrzucić do klubu zaraz
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia żeby każdy był szczęśliwy w związku, to musi robić coś z własnej woli i robienie tego ma mu sprawiać przyjemność. Nie możesz ciągle wymagać, że on ma Ci pisać wypracowania w smsach i tęsknić za Tobą 24/7 mimo, że bardzo Cię kocha, to ma też prawo do własnego życia. Chyba nie chcesz powtórki z ostatnich wydarzeń, prawda Słoneczko?
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Booooszzzze na co Ty jeszcze czekasz ?! Wrzucaj i to już
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
zespół 5-cioosobowy (jak to się poprawnie pisze?
) dwie dziewczyny śpiewające i reszta faceci grający
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Rain no to ruszajcie zaraz w poniedziałek z rana na rajd - najlepiej wszystko załatwić (w sensie obejrzeć wszystkie sale) w jeden-dwa dni. Weźcie tylko notes i wszyściutko zapisujcie na bieżąco - nie tylko charakterystyki sal/jedzenia, ale i wszystkie wady i zalety jakie zobaczycie. Albo zrób tabelkę w Excelu i po kolei odhaczajcie. A do księdza idźcie potem, jeśli to jest najmniejszy problem.
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Kurczę, dziś 600 dni z TŻtem (dzięki Rain ), fajnie jest mieć suwak dniowy, co chwila setka stuka pamiętam jak jeszcze niedawno było 400
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-08-05 o 11:00 |
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Weź, bo się w sobie zamknę, jak będziesz na mnie tak krzyczeć
![]() Wrzuciłam ![]() Cytat:
już widzę jak mój chłop będzie chciał urlop w rozjazdach spędzić |
|
|
|
|
#2213 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tzn. wydaje mi się, że reżyser mógł to rozegrać tak, że da się wywnioskować, czy śni czy nie. ale myślę, że chodziło o to, by się nie dało. jestem niewinna! nic takiego nie mówiłam! Cytat:
Madziu, zniszczysz sobie związek w taki sposób. masz w głowie idealne rozwiązania, ideał nad ideały, a jak coś nie pasuje do Twojej kalki, jesteś smutna i szukasz dziury w całym. ludzie to nie roboty. Twój facet też nim nie jest. nigdy nie będzie we wszystkim doskonały, w pisaniu do Ciebie, w mówieniu, co chcesz usłyszeć, czy w chęci kochania się. Musisz wyluzować i cieszyć się tym, że się kochacie i szanujecie. poza tym te niedociągnięcia tworzą urok związku ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
W święta myślę, że może być problem... zwłaszcza, że jak Skimosia zauważyła dochodzą chrzty a chrzty zwykle obsadzają te mniejsze sale...
|
|
|
|
#2215 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po prostu jestem nerwus i to prawda ,że jeśli nic nie jest po mojej myśli to od razu sie denerwuje co Tż mi to zasugerował czyli on uważa tj Wy![]() wiem,że ma cierpliwość..te rzeczy,które mnie zabolały po prostu mu powiedziałam..czasem wole tak niż trzymać w sobie i później wybuchnąć 2 razy bardziej,tego bym nie chciała może faktycznie powinnam odpuścić i cieszyć sie tym co mam a nie szukać problemów. Czasami jak mi źle Wam o tym pisze,nie jemu. No ale są momenty w których nie wytrzymuje i powiem mu co myśle a nie chce szkodzić Naszemu związkowi![]() Cytat:
![]() nie chciałabym już takiej powtórki bo serce by mi pekło ja sie boje najbardziej tego(jeśli np. chodzi o ten seks) ,że jakby on to robił z własnej woli to ja bym czekała na to niewiadomo ile, a nie potrafie sie z tym tak pogodzić żebym na to sie zgodziła..bo czemu ja mam pójść mu z tym na reke jak z innymi rzeczami? A on mi nie może?![]() Cytat:
do mnie chyba nic nie dociera i faktycznie jestem egoistką nie można włazić na głowe drugiej osobie a ja już chyba to zrobiłam
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w ogóle koncepcję na zupełnie inne zakończenie Incepcji
Moim zdaniem lepsiejsze, ale to powiem, jak już wszystkie zainteresowane obejrzą
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to oczywiste że jeśli ja nie mam ochoty = nici z sexu dla TŻta, jeśli on nie ma ochoty = nici z sexu dla mnie. Musisz się nauczyć szanować jego i jego potrzeby. Jakbyś totalnie nie miała ochoty na zakupy, ale ktoś by Cię na siłę ciągnął, to jak byś się czuła? Tym bardziej jeśli by to była Twoja ukochana osoba? Która twierdzi że Cię kocha ale zmusza Cię do czegoś, czego nie chcesz w danej chwili? ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Jadę do TŻta z kanapkami... ![]() |
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Skimosku masz racje
musze to zmienić ja chyba zawsze patrze na swoje potrzeby a nie na Tża, żeby to mi było najlepiej...
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, w samo BN może być problem, dlatego lepiej, jak już teraz zarezerwujecie salę. Przecież chrzcin się nie planuje pół roku wcześniej będzie dobrze, zobaczysz, tylko zagoń chłopa! Cytat:
Madziu, Ty się musisz przestać nakręcać w tym i wmawiac, że jesteś egoistką. tylko otwórz się na swojego chłopa no i w ogóle to kocham tego mojego chłopa ![]() a co do rozmowy, to myślę, że w ciągu mniej więcej roku będę narzeczoną (ach, jak to brzmi ). nie chciałabym znać konkretnej daty i nie wiem, czy to będzie mniej czy więcej niż rok, ale tak obstawiam. kurczę, ależ mi niewiele trzeba do szczęścia - sam od siebie powiedział jedno zdanie i już Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-08-05 o 11:34 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

już nie spojleruję (cokolwiek to znaczy)

wtedy to chyba sobie dam spokój i mojego ojca zatrudnię 

ciastek z jagodami nie robiłam, bo by potem fioletowy chodził po galerii 

:diabel ek: