Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-05, 15:35   #2221
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Czemu Misqa nie odpisała? martwię się o Nią...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 15:46   #2222
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

też właśnie i Mśce myślałam...

A ja klejąc te klapki pokleiłam sobie palce ten klej jak go dziurawiłam to tak wybuchł że dobrze że podłogi nie pochlapałam bo gazetę podstawiłam. Ale nie udało mi się uchronić rąk i mam całe w plamkach od kleju
Tż nie ma a ja zjadłam warzywka więc żeby uzupełnić ilość kalorii zjadam sobie rogaliki topielce piekłam w sobotę i jeszcze mam pół puszki ale zjadam je na spółkę z psem rodziców więc jestem usprawiedliwiona nic mi się już dzisiaj nie chce ale za to posprzątałam dzisiaj kuchnię, łazienkę salon i sypialnię ogarnęłam, więc mogę się lenić.

Kliwia przypomniałam sobie co jeszcze można zrobić roladki z szynki z sałatką jarzynową. Normalną sałatkę zawijasz w plasterki szynki i przebijasz wykałaczką. Możesz sobie wybrać wielkość plasterka
Jajka faszerowane pieczarkami, gotujesz pieczarki i mieszasz z żółtkiem dodajesz pietruchy i trochę majonezu albo jogurtu, śmietany by się trzymało razem (chciałam napisać kupy ale po ostatnich rozmowach... ) nadziewasz tym jajca. Albo jajka z szynkowym nadzieniem. Mielisz szynkę np konserwową i też mieszasz z żółtkami.
Koreczki śledziowe z biedronki
Oczywiście bagietka zapiekana z masłem czosnkowym (też może być z biedry, mają gotowe)
Bruschetta z pomidorkami
A jeszcze mam przepis na taką "sałatkę", kroisz pomidorki, bez nasion, w kostkę (małą) do tego kroisz szynkę konserwową, dodajesz czosnek i majonez pomieszany ze śmietaną. Pyszne jest

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-08-05 o 15:55
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 16:25   #2223
Daysy85
Zakorzenienie

Misqa halo kochana co z Tobą martwimy się tu !!!
Bzyczka to miałaś szczęście , że sobie czego innego nie skleiłaś... jak byłam w sanatorium to taki koleś sobie kleił piankowego klapka super glue i wiesz co??? Te opary mu oko skleiły!!!
Kliwia Albo weź sobie jeszcze oliwki do miseczki i wykałaczkę do nakładania, ser feta w kostkę pokrojony w drugiej miseczce, jakieś dipy, może te noo jak im tam jeżyki??? no że kawałek serka żółtego, szyneczka,kawałeczek papryki, może być oliwka chlebek mała kostka i to nabite na wykałaczki, wiesz o co mi chodzi takie jak się robiło na ZPT w szkole :P

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-08-05 o 16:29
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 16:29   #2224
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

zaraz obiad

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Może Misqa wpadła tylko napisać i musiała wyłączyć
Ma któraś namiar jakiś na nią?
Stary 2010-08-05, 16:30   #2225
kliwia
Zakorzenienie

bzyczka fajne pomysly, ale trzeba gotowac a ja chce takie bez gotowania
jajka tylko ugotuje. a o bagietce tez myslalam, i chyba ktoregos z godsic poprosze by podjechal samochodem kupic bo kawalek doe mnie w piotrze i pawle mozna kupic takie pycha bagiety prosto z pieca. a te czosnkowe to wiesz, nie kazdy lubu [pycha sa z ogniska lub grilla] by nie zionac czosnkiem

Pamietaj jak najmniej pracy chce w to wlozyc
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 16:32   #2226
Maggie1983
Zakorzenienie

a mnie sie drzemnelo w oczekiwaniu na Wasze posty

Dziewczyny, Misqa pisala na mamusiowym, ze brzuszek jej twardnial i bylo zagrozenie przedwczesnego porodu, wiec ja wzieli na obserwacje, ale i tak nic madrego nie wymyslili

lece mezusiowi szykowac obiadek
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 16:44   #2227
Daysy85
Zakorzenienie

Justynka pochwal się co dziś masz na obiadek może zrobię to jutro???
Ja dziś miałam schaboszczaka z ziemniakami i mizerią
A mama mi przyniesie koło 18 gołąbki i albo zjem je na kolację albo jutro na obiadek a dla Tż coś wymyślę.

Kliwia przeczytaj co Ci napisałam, może coś wykorzystasz???
Stary 2010-08-05, 16:51   #2228
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
A mama mi przyniesie koło 18 gołąbki i albo zjem je na kolację albo jutro na obiadek a dla Tż coś wymyślę.

a ja mam dzis kasze gryczana z gulaszem i tez mizeria do tego
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2010-08-05, 16:54   #2229
kliwia
Zakorzenienie

daysy dziekuje
zrobie te pomidory mozarella z sosem ziolowym na pewno sama sie napalilam na to
deske serow i wedlin ogorasy korniszone i jajca w majonezie i pomidorasy z cebulka i w duszy, mamy spedzic milo czas a nie sie obzerac.
na kasie nie spie by robic wystawne przyjecia
Stary 2010-08-05, 16:54   #2230
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Super lubię kaszę z mięskiem

Ja wczoraj miałam makaron z takim mięsnym sosikiem z mięska mielonego
Stary 2010-08-05, 16:56   #2231
kliwia
Zakorzenienie

zjadlabym gulaszu z kasza mniam
Stary 2010-08-05, 17:00   #2232
Daysy85
Zakorzenienie

Dziewczyny oglądam teraz Rozmowy w Toku i jest o dużych biustach...
Ja zawsze miałam doła , że mam bardzo małe. Teraz to mam nawet fajnie wiadomo dla czego ale tak teraz myślę, że to kurde naprawdę jest "problem" z takim sporym biustem.
Ciężko jest, obwisa itd chociaż z drugiej strony to znam kobiety które maja małe biusty ale zaniedbane i też nie wyglądają za ciekawie.
Tż mnie pociesza: Misiu nie martw się wolę małe biusty bo po ciąży opadnie Ci do pasa a nie jak tym paniom co maja duże biusty i opada do kolan... "
Stary 2010-08-05, 17:04   #2233
*Agatek*
Zakorzenienie

[QUOTE=Gucia0987;21160572
Dobrze by było żebyś rok przepracowała, więc możecie się zacząć starać pod koniec roku i wtedy macierzyński miałabyś na początku przyszłego roku szkolnego. One znalazłyby zastępstwo, a Ty po urodzeniu i po wychowawczym będziesz mogła wrócić do pracy.

(...)[/QUOTE]
Będzie mogła wrócic do pracy jeśli będzie miała umowę na czas nieokreślony, a jej przecież nie ma... kto daje od razu na czas nieokreślony?? Nikt. Rzaki przypadek np. neska dostała. A tak to trzeba pracowac conajmniej rok- dwa...
Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Agatek ta kotłownia mnie rozbawiła
(...)
jo i teściowa by nas przyłapała ostatnio, bo przyszła i pukała a ja dopiero wciągałam spodnie... ale chyba się domyśliła
Trudno, jesteśmy małżeństwem a nigdzie nie mamy prywatności!!! to dobija!!!

Daysy85 Zabraniam Ci się denerwowac!!! Może starczy dziewczyno co?! Jeszcze takiego adehadowca jak ja urodzisz i wtedy będziesz miała przechlapane!!!
Wyluzuj!!!! Będzie dobrze, tylko potrzeba na to czasu, a teraz to Ty odpoczywaj jak najwięcej i się relaksuj przed miłą i niemiłą chwilą!

agnes208
ale ten urlop Ci zleciał....

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
ej, ja właśnie jem kanapkę
mam nadzieję, że już ją zjadłaś!!!
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
celi nie zartuje, tak to sie odbywalo w moim rodzinnym miesice, sama musialam sie wypiac i rozchylic posladki
no chyba se jaja robisz?!!!!!!!! nie wyobrażam sobie tego!!! weź przestan, w zyiu bym sie nie wypieła ja zanosiłam trzy razy pod rząd i po tygodniu były wyniki, a probówki dawali przy każdym przyjściu
Cytat:
Ale weź powiedz Ania i Amelka a Iza i ElIZA końcówka elizy to iza ... Więc poprostu mi to nie pasuje....
moja będzie Anielka Aniela moje z bierzmowania - chociaż po chwili mówię, że jak jest taka podnieta na AMELKĘ to będą myli Anielę z Amelią... :/ więc muszę sobie imię wybic z głowy!!! i jeszcze Agata mi się podoba ... ale - agata pyskata, agata nogą zamiata, agata sałata agatka szmatka itp.... wkur.... się idzie jak ktoś tak gada!!!

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-08-05 o 17:11
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 17:11   #2234
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Super lubię kaszę z mięskiem

Ja wczoraj miałam makaron z takim mięsnym sosikiem z mięska mielonego
zapraszam
Cytat:
zjadlabym gulaszu z kasza mniam
zapraszam dzis mamy do wyboru kasze gryczana-bo ja lubie i peczak-bo mezus lubi
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Będzie mogła wrócic do pracy jeśli będzie miała umowę na czas nieokreślony, a jej przecież nie ma... kto daje od razu na czas nieokreślony?? Nikt. Rzaki przypadek np. neska dostała. A tak to trzeba pracowac conajmniej rok- dwa...

jo i teściowa by nas przyłapała ostatnio, bo przyszła i pukała a ja dopiero wciągałam spodnie... ale chyba się domyśliła
Trudno, jesteśmy małżeństwem a nigdzie nie mamy prywatności!!! to dobija!!!

Daysy85 Zabraniam Ci się denerwowac!!! Może starczy dziewczyno co?! Jeszcze takiego adehadowca jak ja urodzisz i wtedy będziesz miała przechlapane!!!
Wyluzuj!!!! Będzie dobrze, tylko potrzeba na to czasu, a teraz to Ty odpoczywaj jak najwięcej i się relaksuj przed miłą i niemiłą chwilą!

agnes208
ale ten urlop Ci zleciał....

mam nadzieję, że już ją zjadłaś!!!

no chyba se jaja robisz?!!!!!!!! nie wyobrażam sobie tego!!! weź przestan, w zyiu bym sie nie wypieła ja zanosiłam trzy razy pod rząd i po tygodniu były wyniki, a probówki dawali przy każdym przyjściu

moja będzie Anielka Aniela moje z bierzmowania
ja tez proponowalam Anielke, jako alternatywe dla troche juz powszechnej Amelki, ale maz nie daje sie namowic. Cora siostry mojej szefowej ma tak na imie i sliczna z niej dziewczyneczka no po prostu taka anielska uroda ale diabelek w srodku maly
Stary 2010-08-05, 17:15   #2235
Daysy85
Zakorzenienie

Agatek nie bij mnie
No Chryste to nie moja wina każdy prowokuje takie sytuacje żeby mnie zdenerwować
A ja ze stali nie jestem i niestety ale puszczają mnie nerwy i co mam zrobić. Ja pragnę się nie denerwować, marzę o tym, marzę o relaksie , o sielance a nie o wkur***iu się .
Stary 2010-08-05, 17:16   #2236
kliwia
Zakorzenienie

agatek wypielabys sie nie mialabys wyjscia

kurde jakis wypadek albo pozar jest juz 4 auto na sygnale leci - leciala juz straz teraz erka :/
Stary 2010-08-05, 17:22   #2237
Daysy85
Zakorzenienie

A u mnie w mieście chyba z tydzień temu to było jakąś dziewczynę jakiś psychol zgwałcił jak wracała z dyskoteki ale podobno straszną jej krzywdę zrobił i wątpię że robił jej to " sprzętem" bo podobno musiała mieć rekonstrukcje pochwy i odbytu.
Stary 2010-08-05, 17:25   #2238
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:

Ja dziś pierwszy raz robiłam tę zapiekankę.
Zrobiłam zapiekankę z ryżem i mielonym mięskiem i z sosem z LIDLa. Sos pomidorowy w słoiku, mówię Wam GENIALNY. Przepyszny.

Jutro chyba zrobię zupę z cukinii z grzankami

A ja tę zapiękankę zrobiłam właśnie bo mężowi się zachciało gołąbków więc wymyśliłam zapiekankę: ryż, mięso i kapusta Ale zrezygnowałam z kapusty i wyszło jak lazania trochę ale szybciej i chyba smaczniej

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
ja miałam wczoraj kaszę gryczaną i gulasz (taki z fasolą czerwoną, marchewką i pomidorami) i fasolka szparagowa
my nie jemy w ogóle ziemniaków więc u nas co 2-3 dni kasza gryczana

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

idę na spacer z mężem
Stary 2010-08-05, 17:48   #2239
atomufka
Zakorzenienie

czesc
Poczytywalam was dzis z pracy ,bo nie ma szefowej wiec sie obijalam

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 18:40   #2240
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia ale z tego co ci podałam to tylko warzywa na sałatkę się gotuje ale na to też jest wyjście ja kupuję mieszankę warzywną w słoiku w biedrze (kosztuje coś koło 3 zł ale nie więcej niż 3) do tego gotuję jajca i 3 ziemniaki więcej na obiad, które później wkrajam w te jarzynki. Dorzucam kukurydzę z puszki, te jajka pokrojone i gotowe A bagietkę to możesz z masłem ziołowym kupić/zrobić Daysy też dobre pomysły dała, z tymi dipami czy koreczkami. A jednak będą pomidorki z mozzarellą u nas ostatnio zrobiły furorę Jajca z szynką też nie gotujesz

oglądałam dzisiaj Nigellę i ona robiła super ziemniaczki no ale to trzeba najpierw ugotować a później zapiec. Gotujesz ziemniaki w mundurkach (dużżeeee ziemniaki). Przekrawasz na pół, wydrążasz środek uważając na skórki, żeby nie uszkodzić. Te wyjęte ziemniaki mieszasz z pokrojoną w małe kostki mozarellą, wlewasz keczup. Mieszasz to nadzienie i napełniasz tym te skórki. Jak już napełnisz to wkładasz do piekarnika i zapiekasz. Podaje się to z keczupem. Robiła też dzisiaj wysmienite pałeczki z kurczaka. Płat z kuraka, podzielony każdy na 8 części, zalewasz maślanką lub jogurtem naturalnym. krakersy kruszysz tak by były do panierki (ona na 4 piersi użyła 30dkg krakersów). Te piersi wyjmujesz z maślanki otrzepujesz trochę i maczasz w panierce. Możesz smażyć na patelni, a możesz w piekarniku upiec. Najważniejsze jest to że możesz je zrobić wcześniej i zmarozić. Takie zamrożone wsadzasz do piekarnika i pieczesz jakieś 25 min.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-08-05 o 18:50
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 18:40   #2241
Daysy85
Zakorzenienie

Wecie co jeszcze przeczytałam na necie???
Bo wiecie jak ja miałam to zwolnienie od 1 lipca a księgowa dostarczyła je dopiero 20 lipca do Zusu i przeczytałam na stronie prawnej o tym jakie są terminy dostarczenia do Zus zwolnień i takie tam, nie będę Wam tu całego artykułu dawać ale jeżeli po 7 dniach nie dostarczy się tego zwolnienia tylko z opóźnieniem to jest do wypłaty - 25%.
Tylko teraz nie wiem bo może dostane 100 % jak udowodnię w Zusie , że to nie moja wina...
Stary 2010-08-05, 18:50   #2242
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Wecie co jeszcze przeczytałam na necie???
Bo wiecie jak ja miałam to zwolnienie od 1 lipca a księgowa dostarczyła je dopiero 20 lipca do Zusu i przeczytałam na stronie prawnej o tym jakie są terminy dostarczenia do Zus zwolnień i takie tam, nie będę Wam tu całego artykułu dawać ale jeżeli po 7 dniach nie dostarczy się tego zwolnienia tylko z opóźnieniem to jest do wypłaty - 25%.
Tylko teraz nie wiem bo może dostane 100 % jak udowodnię w Zusie , że to nie moja wina...
tak ale w tym wypadku winny jest pracodawca bo to w jego obowiązku jest nie w twoim , możesz jeszcze zrobić tak ( jesli już ZUS płaci zwolnienie)to zanosisz pracodawcy on z tyłu wpisuje datę i że widział to zwolnienie i że jesteś ubezpieczona i idziesz do ZUSU i dajesz , ja tak robiłam żeby szybciej było, jak dostałam zwolnienie np. 1 to tego samego dnia szłam do pracodawcy on podpisywał i jesli mi sie udawało to tego samego dnia zanosiłam a jeśli nie to następnego.
Jeśli chodzi o tą karę to możesz napisac pismo że to nie z twojej winy dobrze to uzasadnić i oni nie nalicza tej kasy albo oddadzą, ja tak miałam
edit:
możesz ich uprzedzić i napisac takie pismo odrazu żeby wrazie czego obciążali pracodawcę bo wina nie stoi po twojej stronie wrazie pytań pisz na pw troszkę może ci pomoge

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2010-08-05 o 18:52
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 19:08   #2243
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc laseczki
ale sie naprodukowalyscie... jak ja w pracy to Wy piszecie a jak ja tu to cisza sie robi

dzisiaj sie zasmucilam bo dostalam plamienie takie samo jak zawsze przed @....wiec pewnie tylko patrzec jak @ przyjdzie.....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 19:11   #2244
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Doczłapałam się do domu

Byłam na tej rozmowie, patrze na biurku w sekretariacie taaaaka lista osób z godzinami, ja byłam jakoś w srodku. Przede mną weszła dziewczyna bach, bach po 3 min wyszła. Weszłam i .... siedziałam tam godzinę pytania były różne, ale raczej tak na luzie. Okazało się, że w szkole otwierają 3 oddziały zerówkowe i potrzebują 3 osoby do pracy. tak sobie z nimi pogadałam, patrzyły na mój dyplom zapytałam się czy bym mogła obejrzeć sale dla dzieci. Wiec poszły i mi pokazały (2 panie dyrektor były). Sale nowiutkie, meble aż świeżością pachniały, stoliki i krzesełka regulowane. Taki wiecie full wypas. Do tego dość spore. I tak sobie rozmawiamy a tu nagle słysze: "poradzi sobie Pani?? Ja, że pewnie, że tak I za chwilę mi mówią , ze mam tę pracę za chwile zrobiło sie kserowanie dokumentów, dostałam ksiązeczkę sanepidowską, wypis badan jakie musze im donieść. jak to wszystko zrobię, to pod koniec miesiąca podpiszą ze mną już umowę. Teraz muszę wybrać podręczniki (sama ) i pomoce dydaktyczne oraz zabawki dla dzieci, które szkoła kupi. Cały wykaz na 17 sierpnia mam przynieść (jak ja sobie poradzę?? teraz to by mi się Marta przydała - chyba, że któraś z was ma kontakt z zerówką??) 25 sierpnia rada pedagogiczna a 1 września rozpoczęcie roku

Nie wierze......

Mąż powiedział, że po pracy kupuje szampana i będzie oblewać
Juz nawet mi napisały, ze jestem zatrudniona jak "nauczyciel klas "0" )

dziękuję, przydał się

Marta trzymamy kciuki

Gold podoba mi sie Twoja wizja przedpokoju.
zazdroszcze

Cytat:
mam dość osobiste pytanie do Ty które mieszkają/mieszkały z rodzicami...

hehe, od kilku dni nia mamy warunków na sex wczoraj chciałam się pomiziać, ale kurcze... łóżko przy każdym ruchu wydaje rózne ciekawe dźwięki, moja mama za ścianą idzie szybko spać (ale ogólnie cierpi na bezsenność więc wszystko słyszy ) i jak ja w takich warunkach mam to robić . czy tylko wykorzystywanie sytuacji jak mamy nie ma w domu wchodzi w grę kurcze... jak Wy to wytrzymujecie? a może robicie to pomimo rodziców za ścianą
eh my dzwi zamykaliśmy, tv włączony i światło zgaszone, a u TŻ zamka nie miał to fotel podstawialiśmy pod dzwi

Cytat:
No to zostalysmy ciociami laski

Wiadomośc od martuchy84

'Halo to ja Patryk, urodziłem sie o 16.50 i mam 56cm dlugości i waze 3,24kg.
CHiałem się przywitać'

Gratulujemy

Cytat:
juz sie pogodzilismy
troche ten remnont juz nam bokiem wychodzi i taka mala kulminacja nastapla.
Maz mnie przeprosil ja jego.
Nawet kopniaka poczul a co ihihi

Przedstawiam wam Patryka
Cały tatus

super

Cytat:
A u mnie w mieście chyba z tydzień temu to było jakąś dziewczynę jakiś psychol zgwałcił jak wracała z dyskoteki ale podobno straszną jej krzywdę zrobił i wątpię że robił jej to " sprzętem" bo podobno musiała mieć rekonstrukcje pochwy i odbytu.

ja wczoraj z TŻ oglądałam film i mówiliśmy o zaginionych że jak już kilka dni od zaginięcia to raczej nie żyją

a dziś coś mnie ruszyło przy kawie rano wchodze na neta a tu koleżanka z magisterki zaginęła wyszło w pon z domu rano do pracy i nie wróciła

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 19:54   #2245
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jeszcze się nie spakowaliśmy

Cytat:
udanego wyjazdu
dziekuję

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Mój mężul dostał od razu na czas nieokreślony

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
zazdroszcze

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 19:58   #2246
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

ja wczoraj z TŻ oglądałam film i mówiliśmy o zaginionych że jak już kilka dni od zaginięcia to raczej nie żyją

a dziś coś mnie ruszyło przy kawie rano wchodze na neta a tu koleżanka z magisterki zaginęła wyszło w pon z domu rano do pracy i nie wróciła
o kurcze wspolczuje
Ja kiedys trafilam na taka stronke z zaginionymi ,bylam w ciezkim szoku jak zobaczylam ile osob dziennie znika jak kamien w wode.

szafa

Stary 2010-08-05, 19:59   #2247
Daysy85
Zakorzenienie

Kasiaher dzięki a napiszesz mi na PW tak mniej więcej jak to wytłumaczenie powinno być napisane? Żeby mi wypłacili 100 %
Śliweńka kurde no to nieźle z tymi zaginięciami. Teraz szukają tej dziewczyny z nad morza i nie wiadomo co się z nią stało.
U mnie był taki przypadek, że dziewczyna 14 czy 15 lat szła tunelem pod dworcem i zaginęła, szukali jej bardzo długo i okazało się , że ktoś ją zabił i zakopał na jakiejś polanie na wsi jakiejś.
I oczywiście sprawcy nie znaleźli, ani nawet nie bardzo wiadomo co , kto jej zrobił i jest przerwa w jej życiu od tego tunelu do śmierci.
Stary 2010-08-05, 20:15   #2248
kasiaher
Wtajemniczenie

Daysy no moge tylko nie wiem jak dokładnie wyglądała twoja sytuacja , ja sie mniej więcej orientuje , ale wiesz pisałam na swoim przypadku
a ta dziewczynka miała 11 lat z tego co pamietam

neska ja na twoim miejscu poszłabym do gina bo cos mi sie wydaje że ty jesteś w ciąży a plamienia mogą być oznaką czegos nie pokojącego jeśli chodzi o ciążę take do lekarza
nie wiem dlaczego ale mi naprawde się wydaję że ty w ciąży jesteś .... nie wiem dlaczego ...
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 20:19   #2249
śliweńka
Zakorzenienie

ja z TŻ doszłam do wniosku że jak ktoś się nie odnajduje to ktoś go zabił i zakopał nawet nikt nie dojdzie nigdy gdzie

Madzialenka12344321 zazdroszczę

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 20:22   #2250
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
jeszcze się nie spakowaliśmy

dziekuję

Mój mężul dostał od razu na czas nieokreślony

No to Twoj Tz mial sporo szczescia

szafa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości