Włosomaniaczki cz. VI ... wchodzisz na własne ryzyko :P - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-05, 00:07   #1531
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VI ... wchodzisz na własne ryzyko :P

nie, dopiero dzisiaj zamówiłam, ale te kolory i zamówiłam tylko czarną, ale jak będzie dobrze napigmentowana to koniecznie biore inne kolorowe

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

zresztą gdzies na wątku kolorówki jest zdjęcie po nałozeniu na oko, zaraz poszukam

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ----------

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=443

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-05, 05:02   #1532
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć ! Czołem !

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Super, to daj znać kiedy będziesz zamawiać to się dołączę

Już mi pisz co chcesz.
Kończy mi się ostatni olejek do mycia twarzy. Zamówienie - na dniach.

Cytat:
Napisane przez Finlora
zajmę - ale najpierw musi wziąć prysznic

Ty, gupia Ty ! Stara, a gupia ! Nie wiesz co dobre ...
Zapach męskiego spoconego ciała , pulsująca ze zmęczenia krew w żyłach, przyśpieszone bicie serca ... Mrrrrrrry !
Nic tylko brać w biegu i gryźć jak surowy boczek.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Buziaki dla Kachy

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
jestem sama na zmianie, cieszyłam się, że będę miała komputer dla siebie a tu nawet nie mam czasu zeby coś zjeść

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Bardzo ładna , szkoda, że nie spełniła oczekiwań.
Ja pewnie machnę sobie którąś z tańszych i wzorzystą. Ale to jeszcze za jakiś czas.
Wiesz, to moje wrażenia po wyjęciu z opakowania. Być może jestem przyzwyczajona do pościeli w trochę innym gatunku, a to co dostałam to tutejsza norma . Np. mam aktualnie powleczoną {Bożesz Ty mój, co za słowo !} satynową i na moje oko jest ona ze cztery razy grubsza.
Parę kilometrów ode mnie jest duży sklep wyłącznie z rzeczami do sypialni. Przejadę się któregoś dnia i pomacam.
Ciekawi mnie bardzo ta adamaszkowa .
Jakieś takie sypialniane zachciewajki mam ... Koniec świata, koniec świata !

Mam także wybrane dwie faworyty kolorowe, ale teraz ździebko zniesmaczona jestem.

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Zrobiłam zamówienie z kolorówki.com ale zamówiłam (prawie) same potrzebne rzeczy

{ }

Cytat:
Hmm, skoro to Eclipse to Bella musiała się chować przed wampirzycą Victorią, która chciała ją ukatrupić w ramach zemsty za to, że Edward zabił Jamesa - mena Victorii - w obronie Belli bo James chciał ją zabić

"Przyszło" mydełko Lush'a :
http://allegro.pl/item1168368847_lus...95g_yanio.html

Matkoicórko, ale zapach !!! To takie "mydełko" mało pieniące się + delikatny peeling + baaaardzo duże nawilżanie. Na dłoniach wypróbowałam. Ten sprzedawca ma niewielką ofertę {pewnie zaczyna} i wyjątkowo rewelacyjne ceny. Pomyję się trochę tym cudem i jeśli rzeczywiście moje pierwsze wrażenie się potwierdzi, zainteresuję się głębiej lushowymi dobrociami do włosów.

Miłego dnia

Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-05, 07:59   #1533
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
A ja siedzę sobie i maluję pazuryry Hide Bellą Hide i tak się zastanawiam, czego ta Bella ma się schować .
Aga, może Ty wiesz? Bo ja nie kumam nic a nic ze Zmierzchu.
Tu chodzi o 1 część z Serii , kiedy to Bella musiała się ukryć przed takim jednym Wampirem (Kochankiem Viktorii) Bo te Wampir chciał na nią koniecznie zapolować bo nie chcieli Belli oddać w ramach obiadu Culenowie. A dopiero potem bellę goniła viktoria bo chciała się zemścić za śmierć kochanka

Jeżeli chodzi o Zmierzch to ja mogę Ci opowiedzieć wszystko Przeczytałam wszyściutkie tomy (każdy po 600str. około) i to w tydzień
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Zapach męskiego spoconego ciała , pulsująca ze zmęczenia krew w żyłach, przyśpieszone bicie serca ... Mrrrrrrry !
Nic tylko brać w biegu i gryźć jak surowy boczek

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-05, 10:05   #1534
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

{ }

Matkoicórko, ale zapach !!! To takie "mydełko" mało pieniące się + delikatny peeling + baaaardzo duże nawilżanie. Na dłoniach wypróbowałam. Ten sprzedawca ma niewielką ofertę {pewnie zaczyna} i wyjątkowo rewelacyjne ceny. Pomyję się trochę tym cudem i jeśli rzeczywiście moje pierwsze wrażenie się potwierdzi, zainteresuję się głębiej lushowymi dobrociami do włosów.

Miłego dnia
Chciałabym powiedzieć, iż okroiłaś moją wypowiedż było ze rzeczy potrzebne do zrobienia primera, a nie ze ogólnie mi potrzebne nie no, ale i tak potrzebne. puder trzeba mieć nie?

O widziałam, ze z tego lusha sa tez wspolne zamówienia organizowane ale chyba wole na tą strone nie zaglądać
do twarzy nie mają jakis mydełek?

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-08-05 o 10:06
Stary 2010-08-05, 11:13   #1535
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Skoro zapomniałaś to pewnie nic mądrego
No jak to nic ważnego ???
Już sobie przypomniałam - nie byłam wczoraj z Naturze
Ale dzisiaj idę , to juz zakupy na przyszły tydzień [w przyszłym tygodniu nie idę chocby nie wiem co!... no chyba, że nowa limitka wejdzie ].

I mów co chcesz Karolinko , specjalnie nie poszłam wczoraj, ale jak dzisiaj ten pędzelek dalej leży, to musi być przeznaczenie !!!
Cytat:
Hehehe , ale tak po prawdzie, to coś w tym jest
Podobno wtedy występuje największe stężenie feromonów

Cytat:
Wiesz, to moje wrażenia po wyjęciu z opakowania. Być może jestem przyzwyczajona do pościeli w trochę innym gatunku, a to co dostałam to tutejsza norma . Np. mam aktualnie powleczoną {Bożesz Ty mój, co za słowo !} satynową i na moje oko jest ona ze cztery razy grubsza.[/I]
Hm... to może są różne rodzaje satyny i im cieńsza, tym szlachetniejsza?
Pod warunkiem, że trwała będzie.
Może to jaka satyna jedwabna [bo jest i bawełniana z tego co się orientuję]? Nie wiem, tak sobie rozmyślam tylko, bo za bardzo to się nie znam

Dla mnie najważniejsze, żeby było chłodno i ślisko

Cytat:

[COLOR=Purple][COLOR=Black]Matkoicórko, ale zapach !!! To takie "mydełko" mało pieniące się + delikatny peeling + baaaardzo duże nawilżanie. Na dłoniach wypróbowałam. Ten sprzedawca ma niewielką ofertę {pewnie zaczyna} i wyjątkowo rewelacyjne ceny. Pomyję się trochę tym cudem i jeśli rzeczywiście moje pierwsze wrażenie się potwierdzi, zainteresuję się głębiej lushowymi dobrociami do włosów.
Kasia, nie kuś!!!
Ja do zuzycia mam jeszcze 1/3 żelu Farmony, resztkę gruszkowej Joanny i ten biedronkowy micel. Dopiero wtedy pomyślę o nowych zakupach [chociaz jak znam zycie, to wtedy będę żałować, że teraz nie kupiłam, bo ceny będą wyższe]. Na razie nie chcę jednak magazynować, już za dużo zapasów .
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Tu chodzi o 1 część z Serii , kiedy to Bella musiała się ukryć przed takim jednym Wampirem (Kochankiem Viktorii) Bo te Wampir chciał na nią koniecznie zapolować bo nie chcieli Belli oddać w ramach obiadu Culenowie. A dopiero potem bellę goniła viktoria bo chciała się zemścić za śmierć kochanka

Jeżeli chodzi o Zmierzch to ja mogę Ci opowiedzieć wszystko Przeczytałam wszyściutkie tomy (każdy po 600str. około) i to w tydzień
Dzięki za wyjaśnienie , właśnie się chciałam jeszcze dopytać, czego ten chłop Viki Bellę chciał.
To jeszcze zapytam, czemu on tak się akurat na nią na obiad napalił [poza tym, że Cullenowie nie chcieli jej dać], czy może nie było jakichś specjalnych przyczyn?

Ja nie czytałam i nie oglądałam
Cytat:

O widziałam, ze z tego lusha sa tez wspolne zamówienia organizowane ale chyba wole na tą strone nie zaglądać
To chyba też jest do twarzy.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-05, 12:01   #1536
niby nic
Zakorzenienie

Przecież ja nic nie mówie nie
A to mydełko to jakies drobinki ma a ja potrzebuje czegoś bez. Jak weszłam na allegro to wszystko stamtąd bym chciała bo tak ładnie wygląda i pewnie pachnie

Stary 2010-08-05, 15:24   #1537
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dzisiaj idę , to juz zakupy na przyszły tydzień [w przyszłym tygodniu nie idę chocby nie wiem co!... no chyba, że nowa limitka wejdzie ].

I mów co chcesz Karolinko , specjalnie nie poszłam wczoraj, ale jak dzisiaj ten pędzelek dalej leży, to musi być przeznaczenie !!!
(....)

Dzięki za wyjaśnienie , właśnie się chciałam jeszcze dopytać, czego ten chłop Viki Bellę chciał.
To jeszcze zapytam, czemu on tak się akurat na nią na obiad napalił [poza tym, że Cullenowie nie chcieli jej dać], czy może nie było jakichś specjalnych przyczyn?

Ja nie czytałam i nie oglądałam

To chyba też jest do twarzy.
Taa... już ci wierzymy

Tak se tłumacz! Choć w tajemnicy powiem że ja też sobie tak zakupy tłumaczę

No bo to Było tak....Bella poszła z Edwardem i jego rodziną pograć w baseboll na jakąś polanę w górach....i grali tak..aż naglę pojawiła się 3 vampierów...viktoria +jej chłop+jakiś inny tak filip czy jak mu tam...I ta 3ka była ludożercza. Wyczuli bellę i spytali się czy culenowie ją przyprowadzili jako prowiant..A oni powiedzieli że ona jest z nimi i nie do zjedzenia...i prawie się o nią pobili...Tamta trójka poszła sobie ale tylko na chwilę..Bo ten kochanek Viktorii Uwielbia polować na ofiarę a że Edward tak mu się ostentacyjnie postawił to wjechał mu tym na ambicję i teraz jest dla niego to już sprawa honoru by ją wytropić -dopaść i zjeść

Stary 2010-08-05, 15:33   #1538
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny wróciłam wczoraj
Było naprwdę super
Jakos specjalnie nie skumałaśmy się z naszym obozem, ale jakos tak wolałysmy obcokrajowócw (czyt. Niemców, Szwajcarów i Holendrów)
biorąc pod uwage fakt, że szwabów nie lubię to ten którego poznałam był mega słodki
wprawdzie nie pamiętam jak wygląda, ale całował sie bosko
ciężko było nam się dogadac, bo jego angielski był perfekcyjny a mój słaby
wyjeżdżał dzien po tym jak go poznałam, ale wziął mój nr telefonu i pisalismy esy a teraz e-maile mi pisze xD
moze facebooka założe, bo kazdy się o facebooka pyta
albo siedzimy z jakimiś Szwajcarami, a tu klęka przedemną jakiś Holender i daje mi róże, 5 minut później przychodzi z następną mówiąc, ze jestem śliczna słodki był tylko ja zaraz potem kręciłam z tym Niemcem więc wiecie żegnałam się z nim chyba 5 razy
a kwiatki zgubiłam zanim do hotelu dotarłam
siedzimy potem przy stoliku i ja pytam jego kolegi Where is your beach? (tam każdy pyta o numer plazy to tak jakby gdzie mieszkasz) Mogłam zapytac konkretnie o numer ale to 1 przyszło mido głowy a on skumał gdzie jest twoja dziwka? xD
i taki look na mnie, a moja kolezanka cały czas beach, beach…

Jak piliśmy z obozem na plazy to ci kretyni rozwalili parasol, zostawili mnóstwo butelek i leżaki leżały gdzies i tak chodzili przez 3 dni na tą samą plaze aż wkoncu czekała tam na nas policja i zaczeliśmy uciekac, a oni złapali jakiegos kolesia (ich było 3 a nas z 40)
A jedna laska zostawiłam aparat i telefon i musiała się wrócić (tez ją złapali)
Przez to sprowadziliśmy policje na hotel…
120 euro musieliśmy wybólic… ale na wszystkich wyszlo po 3 euro…
Przez pół dnia mielismy prze***ane, bo niby, ze nie mamy czasu wolnego i na plazy musilismy biegac po brzegu ponoc za kare xD
Ale na wieczór® im przeszło i cały czas tylko "to co znowu idziecie na plaże nr 90?"
Zmieniliśmy na publiczną gdzie poznalismy hinduski i murzynów.
Ja byłam grzeczna, bo oni się na trawe zbijali a ja grzecznie sączyłam szampana:p
Ogólnie codziennie bujałyśmy się tez po jakichs barach i piłyśmy takie wypasione drinki:p
Za 1 razem poznałyśmy takiego Włocha co jak nam zrobił drinka to 2 takie i klepe miałam, ale niezle wódke było czuc… tez z nim gadałyśmy, bo się do nad dosiadł…
A kolejne to juz takie „soczki”
Nie było dnia żebym czegos nie wypiła to juz taka tradycja
Nawet przed drogą powrotną poszłyśmy na piwko
Nasz wychowawca był mega śmieszny i zawsze miałyśmy z niego takie rycie, bo on nigdy nie wiedział o co chodzi, liczyc nie umiał i cały czas tylko „dziewczyny przystopujcie z tym”
My cały czas z nim gadałyśmy a on tam był z dziewczyną i ona zazdrosna była…
Bo oni młodzi byli… ale jak na niego patrzyłam to po prostu miałam takie rycie, ze …
Pogoda była srednia… nie opaliłam się, ale było tak, ze mogłam chodzic w krotkich spodenkach i bluzeczkach na ramiączkach i było ok jak 2 lata temu byłam to były takie upały, ze nie dało się wytrzymac, a teraz przynajmniej wyglądałam jak człowiek
Dyskoteki były praktycznie codziennie, a my robiłyśmy tak, ze co 2 dzien na dyskoteke a tak to na miasto
Spałyśmy po 3 godziny dziennie bo nie było kiedy i tylko na burnach jechałysmy…
Jeszcze tego nie odespałam
Podobało mi się to, ze z 90 osób z mojego obozu to 75 nie schodziło ponizej 16 lat
Zal mi było trchę takiego chłopaczyka co miał 12 lat i tam płakał… nie rozumiem jak rodzice mogli go puścić samego nie sprawdzając czy będzie ktos w jego wieku…
Tak się rozpisałam a prawie nic nie opowiedziałam
Ogólnie wakacje były bardzo udane
Chciałabym miec wiecznie 17 lat i mieć wakacje

wybaczcie, ale nie nadrabiam, bo wpadłam na szybko
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-05, 16:06   #1539
niby nic
Zakorzenienie

Czesc Mirelka przygody niezłe miałaś fajnie że Ci sie wyjazd udał

Stary 2010-08-05, 16:09   #1540
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Mirelka przygody niezłe miałaś fajnie że Ci sie wyjazd udał
hej

najbardziej się boję, ze te ostatnie 3 tygodnie wakacji za szybko miną
Stary 2010-08-05, 16:30   #1541
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Już mi pisz co chcesz.
Kończy mi się ostatni olejek do mycia twarzy. Zamówienie - na dniach.
To ja poproszę puder bambusowy z jedwabiem i perłowy

Cytat:

Cytat:
No ale skoro to jest limitowanka Eclipse to nie może chodzić i pierwszą część tylko o trzecią, która nosi taki tytuł więc nadal twierdzę, że Bella musiała ukrywać się przed Victorią

Cytat:
A co dzisiaj kupisz/kupiłaś?

Mirelka, domyślam się, że wyjazd udany?

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-08-05 o 16:31
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-05, 16:35   #1542
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
hej

najbardziej się boję, ze te ostatnie 3 tygodnie wakacji za szybko miną
To trzeba je dobrze wykorzystać i nawet jak miną to będą miłe wspomnienia
ja mam chate wolną od poniedziałku sasasas

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-08-05 o 16:36
Stary 2010-08-05, 16:48   #1543
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym powiedzieć, iż okroiłaś moją wypowiedż
Wysupłałam to najważniejsze, samą kwintesencję !

Cytat:
Napisane przez niby nic

Te mydełka są do całego ciała . Twarz też się nimi myje.

Cytat:
A to mydełko to jakies drobinki ma a ja potrzebuje czegoś bez.
Wiesz, że ja jestem ekstremalny wrażliwiec, uczuleniowiec i naczynkowiec. To mydło, pomimo mikroskopijnych drobinek, nie podrażniło mnie nic a nic. Wręcz przeciwnie : czuję się nawilżona i naolejowana. Teraz jestem "na telefonie" z Przyjaciółką, której sprezentowałam jedno mydełko i Ona właśnie uprawia ablucje.
Mam mi dać znać o odczuciach.

Cytat:
No bo to Było tak....
Jezusie Nazareńczyku, co Wy czytacie ?! ?! ?!

Cytat:
Było naprwdę super
Cześć !

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa
Tak się rozpisałam a prawie nic nie opowiedziałam
Opowiedziałaś, opowiedziałaś ! Aż Ci zazdroszczę i czekam na ciąg dalszy opowieści o Dżidżi Amorozo .

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa
Chciałabym miec wiecznie 17 lat i mieć wakacje
A kto by nie chciał !
Szczególnie pod słońcem Italii wśród takich ciach.
Stary 2010-08-05, 16:58   #1544
niby nic
Zakorzenienie

hmm to moze się skusze na takie mydełko

właśnie Mirelka opowiedz coś wiecej i zdjęcia jakieś dawaj !

Stary 2010-08-05, 19:18   #1545
Finlora
Zakorzenienie

Wróciliśmy właśnie ze spaceru z Jaffą - spotkaliśmy małego nowofundlanda, gówniarz - 4 miesiące - jak zaczeły szaleć to mieliśmy niesamowity ubaw, po 15 minutach zabawy były strasznie zziajane ale musieliśmy odciągać je siłą bo jeszcze się na siebie rzucały
Stwierdziliśmy z TŻ'em, że musimy zacząć zabierać na spacery aparat
Stary 2010-08-05, 21:59   #1546
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Było naprwdę super
Jakos specjalnie nie skumałaśmy się z naszym obozem, ale jakos tak wolałysmy obcokrajowócw (czyt. Niemców, Szwajcarów i Holendrów)
biorąc pod uwage fakt, że szwabów nie lubię to ten którego poznałam był mega słodki
wprawdzie nie pamiętam jak wygląda, ale całował sie bosko
ciężko było nam się dogadac, bo jego angielski był perfekcyjny a mój słaby
wyjeżdżał dzien po tym jak go poznałam, ale wziął mój nr telefonu i pisalismy esy a teraz e-maile mi pisze xD
moze facebooka założe, bo kazdy się o facebooka pyta
albo siedzimy z jakimiś Szwajcarami, a tu klęka przedemną jakiś Holender i daje mi róże, 5 minut później przychodzi z następną mówiąc, ze jestem śliczna słodki był
O MATULU..gdzie ty dziewczyno byłaś? CHyba w raju!!!

Bezapelacyjnie chcę tak samo!!1

Cytat:
Same najlepszejsze
Teraz poluję w księgarni na kolejną część serii...niby już nie ściśle część serii ale też o culenach

Stary 2010-08-05, 22:03   #1547
'Estelle'

Cytat:
Taa... już ci wierzymy

[U]Tak se tłumacz! [COLOR=Silver]Choć w tajemnicy powiem że ja też sobie tak zakupy tłumaczę
No a jak mam tłumaczyć inaczej, skoro dzisiaj tam poszłam i on nadal tam czekał? Taki samotny? Dałam przecież innym szansę skorzystać... i nic .

Zobaczycie, że nie pójdę .
Sama już nie chcę , bo za każdym razem jak tam zachodzę, to coś fajnego wypatruję, i potem dumam czy kupić i najczęściej kupuję .
Stara prawda - czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal
Cytat:
No bo to Było tak....Bella poszła z Edwardem i jego rodziną pograć w baseboll na jakąś polanę w górach....i grali tak..aż naglę pojawiła się 3 vampierów...viktoria +jej chłop+jakiś inny tak filip czy jak mu tam...I ta 3ka była ludożercza. Wyczuli bellę i spytali się czy culenowie ją przyprowadzili jako prowiant..A oni powiedzieli że ona jest z nimi i nie do zjedzenia...i prawie się o nią pobili...Tamta trójka poszła sobie ale tylko na chwilę..Bo ten kochanek Viktorii Uwielbia polować na ofiarę a że Edward tak mu się ostentacyjnie postawił to wjechał mu tym na ambicję i teraz jest dla niego to już sprawa honoru by ją wytropić -dopaść i zjeść
O, jakie to skomplikowane
Cytat:
Było naprwdę super
[...]
Oj, Mirelku, ależ Ci zazdroszczę w tai pozytywny sposób rzecz jasna
Przypomniałaś mi moje szaleństwa za czasów 17 lat... ileż bym dała, aby sobie znowu na obozie takim pobrykać .
Też kiedyś romansowałam z przystojnym Niemcem, szkoda, że zdjęcia nie mam na pamiątkę
Cieszę się ogromnie, że wyjazd udany
Czekamy na dalsze opowieści i fotki
Cytat:

Wybrałaś dokładnie te produkty, które ja niedawno kupiłam

A dzisiaj zgodnie z planem: pędzelek [bo czekał na mnie ] i cień koralowo-czereśniowy.
Cytat:
Jak to co? Sagę ZMierzch
Cytat:
Wróciliśmy właśnie ze spaceru z Jaffą - spotkaliśmy małego nowofundlanda, gówniarz - 4 miesiące - jak zaczeły szaleć to mieliśmy niesamowity ubaw, po 15 minutach zabawy były strasznie zziajane ale musieliśmy odciągać je siłą bo jeszcze się na siebie rzucały
Koniecznie-koniecznie

Dzisiaj kolejny dzień postępów Yao, nauczyła się sama wspinać do stania . Ale za to ładnie poszła spaciu

Stary 2010-08-05, 22:11   #1548
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Wybrałaś dokładnie te produkty, które ja niedawno kupiłam
Ale się zgadzamy, świetnie by się nam razem chodziło na zakupy

Cytat:
A dzisiaj zgodnie z planem: pędzelek [bo czekał na mnie ] i cień koralowo-czereśniowy.
Pędzelek ten różowy? Gdybym spotkała go u siebie to pewnie bym kupiła chociaż mam już dosyć pędzelków
A ja od tygodnia nie byłam w Naturze - pójdę jak będzie nowa limitka bo mam ochotę na rozświetlacz

Cytat:
Dzisiaj kolejny dzień postępów Yao, nauczyła się sama wspinać do stania . Ale za to ładnie poszła spaciu
Ooo, szybko się uczy dziewczyna Dzieć poszedł spać to mamusia może powizażować
Stary 2010-08-05, 22:35   #1549
'Estelle'

Cytat:
Ale się zgadzamy, świetnie by się nam razem chodziło na zakupy

Pędzelek ten różowy? Gdybym spotkała go u siebie to pewnie bym kupiła chociaż mam już dosyć pędzelków
A ja od tygodnia nie byłam w Naturze - pójdę jak będzie nowa limitka bo mam ochotę na rozświetlacz

Ooo, szybko się uczy dziewczyna Dzieć poszedł spać to mamusia może powizażować
Ja właśnie też chcę rozświetlacz [jakbym mało miała ], ale nic więcej
Interesują mnie też lakiery: http://essenceadicta.blogspot.com/20...e-essence.html różowy i ten brzoswiniowy, ale wolałabym jaśniejszy, więc pewnie jeszcze poszukam [może Selene albo Golden Rose] i nie w tym miesiącu. Całe szczęście nie muszę się spieszyć, bo to już nie limitki ani nie taki chodliwy towar jak te pędzle albo bibułki.

A tak przy okazji, Mirelka, kupować Ci te rzeczy, bo u mnie szafa nada pełna ???

Stary 2010-08-05, 22:39   #1550
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też już nic więcej, tylko ten jeden malutki rozświetlacz

Stary 2010-08-05, 23:18   #1551
'Estelle'

Cytat:
Ja też już nic więcej, tylko ten jeden malutki rozświetlacz

Podobno Essence ma wprowadzić jakiś nowy do stałej oferty

Stary 2010-08-06, 00:13   #1552
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Ten koralowy to taki bardziej pomarańczowo-brzoskwiniowy? cos takiego jak w załączniku czy ciemniejszy? bo ja nie wiem jak koralowy do konca wygląda

Cytat:
Interesują mnie też lakiery: http://essenceadicta.blogspot.com/20...e-essence.html różowy i ten brzoswiniowy, ale wolałabym jaśniejszy, więc pewnie jeszcze poszukam [może Selene albo Golden Rose] i nie w tym miesiącu. Całe szczęście nie muszę się spieszyć, bo to już nie limitki ani nie taki chodliwy towar jak te pędzle albo bibułki.

A tak przy okazji, Mirelka, kupować Ci te rzeczy, bo u mnie szafa nada pełna ???
o jakie ładne kolorki też bym chciała ten brzoskwiniowy i jeszcze zielony , turkus i granat

Skończyłam właśnei robić kartke dla koleżanki na urodziny, troche mi to zajęło pokazać wam?

Stary 2010-08-06, 00:28   #1553
'Estelle'

Cytat:
Ten koralowy to taki bardziej pomarańczowo-brzoskwiniowy? cos takiego jak w załączniku czy ciemniejszy? bo ja nie wiem jak koralowy do konca wygląda

o jakie ładne kolorki też bym chciała ten brzoskwiniowy i jeszcze zielony , turkus i granat

Skończyłam właśnei robić kartke dla koleżanki na urodziny, troche mi to zajęło pokazać wam?
No pewnie że pokazać

Ten cień na fotce to jak dla mnie łososiowo-brzoskwiniowy [swoją drogą pięny ]. A koral jest jak tutaj http://www.drogerienatura.pl/nowosci...tyczne/10/459/ , ten cień największy, tylko w rzeczywistości jest jeszcze bardziej nasycony

Hm... tak teraz spojrzałam na zdjęcie z linku i widzę w tej kolekcji taką łądną brzoskwinkę
Zastanawiam się czy nie można by nią zastąpić ten cień Parasail z EDM, którego nie udało mi się kupić .
No i lakiery wyglądają całkiem fajnie .

Stary 2010-08-06, 00:42   #1554
niby nic
Zakorzenienie

ale ładny ten koral też bym taki chciała może go obejrze jak będę w naturze
a ten co w załączniku to mi sie strasznie spodobał z tą kreska może ta brzoskwinka będzie podobna

zaraz wstawie do galerii zdjęcia

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

dodałam zdjęcia uprzedzam pytania, tak ona skonczyła 18 lat a nie 8, ale bardzo lubi hello kitty i ogólnie to jesteśmy normalne, a na opisy prosze nie zwracać uwagi
i przy okazji dałam zdjecia psa

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-08-06 o 00:44
Stary 2010-08-06, 01:09   #1555
'Estelle'

Cytat:
ale ładny ten koral też bym taki chciała może go obejrze jak będę w naturze
a ten co w załączniku to mi sie strasznie spodobał z tą kreska może ta brzoskwinka będzie podobna

zaraz wstawie do galerii zdjęcia

dodałam zdjęcia uprzedzam pytania, tak ona skonczyła 18 lat a nie 8, ale bardzo lubi hello kitty i ogólnie to jesteśmy normalne, a na opisy prosze nie zwracać uwagi
i przy okazji dałam zdjecia psa
Ekstra ta karteczka , a jaka pracochłonna , ta plecionka z przodu .
Uważam że rzeczy z HK są słodkie, sama bym chętnie parę nabyła, ale mam i tak już za dużo gadżetów i pewnie nieczęsto bym ich używała, więc nie kupiłam

Piesa masz ślicznego, jak byłam mała zawsze marzyłam o takim .

Te cienie Sensuque po 4,99 są, więc można zaszaleć .
Brzoskwinia będzie dobrze współgrać z koralem
A wizażanka od tego oka nie ma opisanego koloru w opisie makijażu?

Idę spać, bo jutro znowu do roboty ...
Wczoraj położyłam się do wyrka o 0:11 a i tak nie spałam do 1-szej

Stary 2010-08-06, 05:08   #1556
Heroldin
Zakorzenienie

Dzień dobry !

Cytat:
Jeśli, to najlepiej już u tego sprzedawcy co ja kupowałam. Tak jak pisałam : on ma rewelacyjne ceny. Szkoda tylko, ze taki maly asortyment. U innych - drożnej.
Przyjaciółka też zachwycona. Ona z serii solarek i kochających słońce i ma wysuszoną skórę. Opinia : spłukiwać trzeba się trochę cieplejszą wodą { u nas woda jest bardzo zakamieniała }, po kąpieli i umyciu się tym mydłem nie potrzeba już używać żadnego balsamu do ciała i do tego zapach a skórze długo pozostaje.

Lecę szampony i odżywki do włosów oglądać.

Cytat:
Koniecznie !

Miałam kiedyś Nowofunlanda. Miał na imię Patryk. Co to było za pieścidełko i przylepa.

Cytat:
No a jak mam tłumaczyć inaczej, skoro dzisiaj tam poszłam i on nadal tam czekał? Taki samotny? Dałam przecież innym szansę skorzystać... i nic .
Dobre masz, wrażliwe i czułe serce, Kobieto !
Dobrze, żeś go przygarnęła. Mógłby z samotności w jakowąś depresję popaść.

Też kiedyś romansowałam z przystojnym Niemcem, szkoda, że zdjęcia nie mam na pamiątkę
Cytat:
Napisane przez Estelle
Dzisiaj kolejny dzień postępów Yao, nauczyła się sama wspinać do stania

"Raczkowanie" przed Tobą ! Ciesz się ostatnimi chwilami wolności.

Ja chcę ten koralowy lakier do paznokci !!!

Cytat:
dodałam zdjęcia
Ja nie widzę żadnej galerii w Twoim profilu.

Cytat:
E tam makijaż . Zwróciłyście uwagę na ten łuk brwiowy . Toż to istna ekstaza
Latam po kosmetyczkach, aż do zelówek zdarcia . I co ?! Nigdy takowego nie miałam.
Ja, do kształtu mojej twarzy, muszę mieć bardziej wyprostowany. Jednak, jak potrafiono wyprofilować taki idealny łuk, to i z moim kształtem pewnie nie byłoby kłopotu.

Coś bym zjadła, tylko już sama nie wiem co ... Jakoś dziwnie ostatnio owoce morza za mną chodzą.

A to na dobry dnia początek :
http://www.youtube.com/watch?v=6jqtyBi1sEw

Miłego dnia
Stary 2010-08-06, 09:59   #1557
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno Essence ma wprowadzić jakiś nowy do stałej oferty
Nowe???
Czemu nie wprowadzą na nowo AOH!!!! Tak dobrze mi służył a teraz go nie ma

Cytat:
Też chcę zobaczyć!!

......................... ........
Wczoraj ładna pogoda była a ja się podziębiłam.. normalnie załamka Teraz kicham co chwilę latam po chusteczki ,Oby mi się kaszel jeszcze nie przyplątał

Wiecie co..od miesiąca czy dłużej wróciłam do licealnych przyzwyczajeń..Tzn....uży wam na buźkę tylko prasowanego pudru, a podkład na specjalne okazje (lub gdy mam niespodziankę) i jest spoko...Na początku czułam się troszkę głupio (no bo jak tak wyjść "bez podkładu") ale ponad 30stopni było ....A teraz już tak ciągnę.Może oduczę się stosowania podkładu na stałe??? Słyszałam od dziewczyn co bez podkładu latają że im dłużej tak bez niego chodzą tym lepszy stan cery?

Stary 2010-08-06, 10:13   #1558
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Ekstra ta karteczka , a jaka pracochłonna , ta plecionka z przodu .
Uważam że rzeczy z HK są słodkie, sama bym chętnie parę nabyła, ale mam i tak już za dużo gadżetów i pewnie nieczęsto bym ich używała, więc nie kupiłam

Piesa masz ślicznego, jak byłam mała zawsze marzyłam o takim .

Te cienie Sensuque po 4,99 są, więc można zaszaleć .
Brzoskwinia będzie dobrze współgrać z koralem

Idę spać, bo jutro znowu do roboty ...
Wczoraj położyłam się do wyrka o 0:11 a i tak nie spałam do 1-szej
Dziękuje
Może dzisiaj będę na miescie to zajrze do natury a ten cien jest z jakiejs zwykłej palety 180 cieni z allegro

Cytat:
Ja nie widzę żadnej galerii w Twoim profilu.
Zaprosiłam do znajomych, bo galerie mam ukrytą

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Sweet, też wysłałam zaproszenie

ja sie staram jak najmniej malować, ale ciężko mi to idzie

Stary 2010-08-06, 10:48   #1559
'Estelle'

Cytat:
Dobre masz, wrażliwe i czułe serce, Kobieto !
Dobrze, żeś go przygarnęła. Mógłby z samotności w jakowąś depresję popaść.

Cytat:
"Raczkowanie" przed Tobą ! Ciesz się ostatnimi chwilami wolności.
Już teraz wolności prawie nie ma .
Kładę Yao spać, a ona mi na brzuch się kładzie, albo wstaje do siadu - i nie ma spania .
Jak położę z powrotem na plecki - ryk, i dalej po swojemu się przekręca . Po całym łóżku rajzuje, a ja cały czas pilnować muszę, czy nie spadnie...

Cytat:
Ja chcę ten koralowy lakier do paznokci !!!
Pędź do Natury
Przy najbliższej wizycie, czyli za tydzień dopiero i ja się zainteresuję nimi. Aż się dziwię, że nic do tej pory mi w oko nie wpadło, ale to może dlatego, że do tej pory mało lakierowa byłam .

Cytat:
E tam makijaż . Zwróciłyście uwagę na ten łuk brwiowy . Toż to istna ekstaza
Latam po kosmetyczkach, aż do zelówek zdarcia . I co ?! Nigdy takowego nie miałam.
Ja, do kształtu mojej twarzy, muszę mieć bardziej wyprostowany. Jednak, jak potrafiono wyprofilować taki idealny łuk, to i z moim kształtem pewnie nie byłoby kłopotu.
Łuk bardzo ładny, ale pewnie nie na moje brwi.
Marzy mi się taki, jak w załączniku... pewnie awykonalny. W ogóle moje brwi są be, strasznie zwichrowane

Cytat:
Nowe???
Czemu nie wprowadzą na nowo AOH!!!! Tak dobrze mi służył a teraz go nie ma
To właśnie podobno ma być coś podobnego do AOH, a jak znam zycie to pewnie nawet to samo, tylko w innym opakowaniu i podpisane: nowa kolekcja
Cytat:
Wczoraj ładna pogoda była a ja się podziębiłam.. normalnie załamka Teraz kicham co chwilę latam po chusteczki ,Oby mi się kaszel jeszcze nie przyplątał
Wracaj szybko do zdrowia!

Cytat:
Wiecie co..od miesiąca czy dłużej wróciłam do licealnych przyzwyczajeń..Tzn....uży wam na buźkę tylko prasowanego pudru, a podkład na specjalne okazje (lub gdy mam niespodziankę) i jest spoko...Na początku czułam się troszkę głupio (no bo jak tak wyjść "bez podkładu") ale ponad 30stopni było ....A teraz już tak ciągnę.Może oduczę się stosowania podkładu na stałe??? Słyszałam od dziewczyn co bez podkładu latają że im dłużej tak bez niego chodzą tym lepszy stan cery?
Ja też w lecie nie używam podkładów, jak mi się chce to nakładam sypki puder, a jak mi się nie chce, to w ogóle nic nie kładę.
Gęba mi się polepszyła, chociaż pewnie część sukcesu to i zasługa kosmetyków, które stosuję. I słońce pewnie też.

Stary 2010-08-06, 13:32   #1560
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

No ale skoro to jest limitowanka Eclipse to nie może chodzić i pierwszą część tylko o trzecią, która nosi taki tytuł więc nadal twierdzę, że Bella musiała ukrywać się przed Victorią

Mirelka, domyślam się, że wyjazd udany?
jak najbardziej

Cytat:
To trzeba je dobrze wykorzystać i nawet jak miną to będą miłe wspomnienia
ja mam chate wolną od poniedziałku sasasas
a no trzeba
moi rodzice tez pojechali i wracają w niedziele pod wieczór więc wiadomo, ze to wykorzystam

Cytat:
Wysupłałam to najważniejsze, samą kwintesencję !

Te mydełka są do całego ciała . Twarz też się nimi myje.

Wiesz, że ja jestem ekstremalny wrażliwiec, uczuleniowiec i naczynkowiec. To mydło, pomimo mikroskopijnych drobinek, nie podrażniło mnie nic a nic. Wręcz przeciwnie : czuję się nawilżona i naolejowana. Teraz jestem "na telefonie" z Przyjaciółką, której sprezentowałam jedno mydełko i Ona właśnie uprawia ablucje.
Mam mi dać znać o odczuciach.

Cześć !

Opowiedziałaś, opowiedziałaś ! Aż Ci zazdroszczę i czekam na ciąg dalszy opowieści o Dżidżi Amorozo .

A kto by nie chciał !
Szczególnie pod słońcem Italii wśród takich ciach.
domyslam się, ze Ty tez się tak bawiłaś
a i pewnie nadal bawisz tylko nam nie mówisz

Cytat:

właśnie Mirelka opowiedz coś wiecej i zdjęcia jakieś dawaj !
a co tu jeszcze opowiadac to była jedna wielka niekończąca sie biba, wieczne chlanie i poznawanie ludzi z różnych stron świata

fotki jakies wrzuce ale to po weekendzie, bo teraz trochę czasu nie mam, a w ogóle na moim aparacie mam tylko połowe zdjec, bo druga polowe ma kolezanka i musimy sie wymienic

Cytat:
O MATULU..gdzie ty dziewczyno byłaś? CHyba w raju!!!

Bezapelacyjnie chcę tak samo!!1

Same najlepszejsze
Teraz poluję w księgarni na kolejną część serii...niby już nie ściśle część serii ale też o culenach
w raju nie byłam, na wakacjach się bawiłam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości