|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VI ... wchodzisz na własne ryzyko :P
spryskałam wodą normalną, bo termalki nie posiadam
i ogólnie jakby mniej wysuszal w ten sposób i kolor bardziej intensywny jest. Polecam spróbowac ![]() to uważaj na niego, bo one sie szybko rozwalają, ogólnie to wczesniej ponoc były lepiej robione, a od jakiegos czasu taki szajs
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro tak szybko się rozwalają to nie bardzo opłaca się kupować firmówki ![]() Kurde, chyba pójdę jutro do Natury - Asia skusiła mnie tym cieniem |
|
|
|
|
|
#1503 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moja też non stop komórka, piloty, myszka... a jak zła, jak nie chcę jej dać ![]() Telewizora i kompa w ogóle nie włączam przed 21, bo dopiero wtedy mała śpi, też nie chcę jej przyzwyczajać ani psuć oczków. Wrzuć może jakieś fotencje do albumu co byśmy mogły popodziwiać Cytat:
Cytat:
![]() A pasiaczek CaC bardzo lubię, właśnie za tę subtelność ![]() Cytat:
Cytat:
odwyki niczego nie zmienią ![]() Cytat:
U mnie od dwóch godzin wieje, jak na deszcz, ale na razie nie widzę innych oznak burzy. A ile kosztyje przesyłka z Blusche i jak liczą organizatorki? Może samemu wyszłoby na to samo?
|
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia jak to jest z samodzielnym zamówieniem - ledwo wyczaiłam o co chodzi z EDM to teraz muszę kolejne zamówienia rozpracowywać |
|
|
|
|
|
#1505 | |
|
|
Cytat:
Postanowiłam iść dziś wcześniej spać... ciekawe co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#1506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja użyłam, bo co się będę przejmowac. Tylko zamienei chyba na destylowaną i gitara ![]() Cytat:
|
|
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby Ci się udało ![]() Cytat:
![]() Ja też idę spać, do jutra Aha, mam też w planach zakup jakiegoś pudru z BU, może bambusowego albo tego z pereł ![]() |
||
|
|
|
|
#1508 | ||
|
|
Cytat:
![]() Też jutro idę ![]() Tylko się nie przeraź, bo on daje po oczach, ale myślę, że jako róż będzie boski Jak sobie tak mocno maźnęłam po nadgarstku jak testowałam, to potem nabrałam trochę tego maźnięcia i dałam na policzek Cytat:
Mam te pudry... jeszcze nie użyte ![]() Czekają na jesień, kwasy i filtry, które trzeba matowić .
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Mineralna tez moze byc, skoro ja normalej z kranu użyłam i mi twarzy nie zeżarło
![]() Ja zamawiam z kolorówki.com prochy i robie swój puder, bo ten bambusowy to dziadostwo ale jego też wykorzystam do tego ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Asia promocja to juz jest od dzisiaj, do konca miesiaca chyba. Własnie zobaczyłam ze zmienili na 15$ te pędzle to niech się pocałuja w ... i chyba wszystkie pozmienali, bo raczej tansze były grrrrrr ![]() http://www.blusche.biz/Store/makeup-...s/brushes.html
|
|
#1510 | |
|
|
Słodkich snów
Planowałam połozyć się o 23... ![]() Cytat:
Na ebayu są jakieś flat topy po 25 zł [wysyłka za darmo]. Przy okazji wylookałam: http://cgi.ebay.pl/NEW-24-Piece-Colo...item27b3e0b55d [muszę koniecznie spróbować malowania na mokro] http://cgi.ebay.pl/New-16-Pcs-Studio...item2a07b32c6a dobry deal ale ciekawe jak z miękkością.O fcuk , mamy 4 podglądaczy
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
te pędzle to ponoc takie popierdółki
te z blusche z kompletu, te które da sie kupic oddzielnie sa większe.zobaczyłam te flat topy na ebayu ale nie wiadomo czy nie będą miały włosia szorstkiego mam jeszcze innego kandydata na allegro, tzn powinien niedługo sie pojawic i chyba jego wezme, przynajmniej szybko dojdzie
|
|
#1512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Witaj ! Mam nadzieję, że na stałe jest ten powrót ?! Cytat:
To na co czekasz ?! Kup sobie drugi zegarek, to czasu będziesz mieć trochę więcej .Kręć kremy, kręć ! Cytat:
Szczególnie, że w tak ekstremalnych warunkach .Cytat:
To może skrzyknijmy się na nasze wspólne kupowanie ?! Mam szczerą nadzieję, że Asia nam pomoże. Wy już takie "oblatane" w temacie, że wybór trudu nie nastręczy. Może i ja załapałabym się na pędzlak {jeszcze nie wiem jaki}. Jak wybierzecie, gdzie zamawiacie - popatrzę. Pochłonęłam {zeżarłam} dwie gałeczki. Poprosiłam o takie gabarytowo skromniejsze, ale ta paskuda napakowała z dokładką z komentarzem : "tak rzadko jesz, nie zaszkodzą". Cytat:
Asia - niech podglądają. Wszczepimy im wirusa zakupoholizmu. ![]() Wczoraj przyjechała zamówiona pościel. Dziewczyny, tragedia... Sporo ponad dwieście złotych wyrzuconych w błoto. To nie wina "sprzedającego", to takie badziewie wyprodukowane. Używam szmaty do podłogi w lepszym gatunku. Kolor jak piąte popłuczyny po burakach i gazeta jest grubsza. I toto się nazywa : piękna pościel satynowa. Tylko droga to lekcja... U mnie wczoraj cały dzień lało i burzowało. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepsiejsza pogoda. Moje plany na dzisiaj : likwidacja coraz bardziej piętrzącej się góry do prasowania. Współczujecie ?! Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu - czy tego L'Oreal'a ; seria : Abondance {nowości }- widziałaś gdzieś "na żywo" ?! Opis kuszący.
|
|
|
|
|
#1514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo widzę żem zaciemniałaA ja kocham orzechowe Cytat:
![]() To widzę nie tylko moje rwie się do elektorniki Ja już ciemna i głucha jestem bo zero wiadomości od kąd mała się TV interesuje Z laptopem to masz dobrze, ty sobie działasz a małuszek pomaga ci myszką A ja mam normalnego kompa i raczej myszki nie odłączę, ale włączam kompa tylko wtedy jak śpi albo jest zajęta zabawą...Moja Niuńka umie się tak zaabsorbować jakąś zabawką że jej normalnie wtedy nie ma Fotencje wstawie...jak tylko mi internet ruszy pełną mocą (czyli za tydzień) bo narazie chodzi jakby chciał a niemógłMi spodobał się róż Bourjois Lune D'ore (dobrze pisze? ) na ALL wychodzi nawet tanio z przesyłką...No i kosteczki z inglota...Ale ostatnio jako różu używam bronzera i jest ekstra...i myślę czy mi warto kupować róż? chociaż 1 czy 2 możnaby mieć..No i widzisz mi ten CAC nie pasował własnie dlatego że zachowywał się jak shimmer a nie jako róż, a CAH oglądałam ale on o już hardkorowy jest ![]() U mnie w mieścinie są jeszcze 3-4 poprzednie limitowanki wystawione..ciekawy był kolorystycznie ten róż z GO SNOW, ale jak zachowuje się na buzi -któraś go miała??? U mnie odwyki też nie działają, troszkę ograniczyłam zbiorki ale na pewno nie ze wzg. tylko iwyłącznie na odwyk, a raczej to moja zasługa..Ale powoli powraca do dawnych rozmiarów...NIc nie poradzę że ascetką nie jestem Cytat:
Jak będziesz sama robić zamówienie to daj znać dobrze??? bo tylko tak dla mnie to się nie opłaca kłopot robić...Interesuje mnie olej kokosowy i monoi, oraz może serum odbudowyjącym albo różanym.. ![]() Cytat:
Myślę że na stałe ![]() Widzę że rozmowa o pędzlach była....Ja mam (nieprofesjonalny) pędzel do różu/pudru z Rossmana seria Premium (taki z czarnym trzonkiem z naturalnego włosia) i jest ekstra! Mięciutki, puder dobrze się go trzyma...Włosie mocno siedzi.Polecam! Dziękuję Oj droga lekcja droga
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-08-04 o 07:54 |
||||
|
|
|
|
#1515 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może i bym ukręciła, ale w zanadrzu jeszcze tyle drogeryjniaków mam i chcę testować kolejne.Kusi mnie jakieś samorobione serum ujędrniające, tylko z moim zapałem posmarowałabym się pewnie ze dwa razy i by sie zepsuło .Cytat:
Kasia! Ty powinnaś normalnie ogłoszenia na wątku dawać, co masz na zbyciu, bo szkoda, żeby tak w koszu wszystko lądowało. Albo załóż bloga jakiegoś i tam rób wyprzedaże, bo na forum nie wolno [szkoda ]. Widziałam, że koreańskie bloggerki tak robią - przetesują jakiś produkt, a potem myk - do odsprzedaży go oddają, dzięki czemu i nabywca zadowolony, że fajną rzecz kupił i bloggerka, bo ma na nowe kosmetyki ![]() Cytat:
Ciekawa jestem, jakiej jakości jest ta pościel po 20-kilka zł... Cytat:
. Ratuje mnie jedynie upodobanie do sztucznych tkanin, które się nie gniotą .Jest chyba u mnie na jednym stoisku "profesjonalnym". Ale jak wszystko L'oreal - podejrzewam, że badziewiaste. Ja będę w pobliżu tego miejsca, to skład dokładniej obadam, może zweryfikuję wtedy swoją opinię.
|
|
|
|
#1516 | |||||
|
|
Pędzelek do nakładania sypkiego podkładu. Ma płaski szczyt, czyli flat top
![]() Cytat:
Cytat:
. Można dawać róż na brązer.A propos brązerów, te paski dla blondynek jednak strasznie ciemne, trudno mi nimi dobrze się pomalować i zostawiają mi placki czasem .Cytat:
Skończyłam kupować odżywki do włosów, to rzuciłam się na kremy do twarzy i kolorówkę Po manii na cienie nadeszła faza na róże. Teraz zaczyna mnie jeszcze ciągnąć w stronę pazurów. Na razie czuję się zaspokojona odżywkowo i kremowo, cieniowo też już prawie ... co do produktów do paznokci to jeszcze się waham, bo mało o nich jest opinii, więc na razie nic nie kupiłam jeszcze. Z naciskiem na to ostatnie słowo ;lol:Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potestowałabym jakieś próbki a w zbiorowe ciężko trafić bo jakoś zawsze się dopisują kiedy jestem w pracy ![]() Kiepskie są? Mirelce chyba służą, tak przynajmniej kojarzę ![]() To tak jak u mnie
|
|
|
|
|
|
#1518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prasowania zresztą tez, ja sama dzisiaj prasowałam 5h tylko ze za kase i jeszcze dzieciakiem sie zajmowałam ![]() Cytat:
![]() Hakuro do kupienia na allegro ![]() Cytat:
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-08-04 o 17:05 |
|||
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pożarłam jogurt o smaku panna cotta z truskawkami
|
|
|
|
|
#1520 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Taka już jest ta pościel i ma ją w ofercie prawie każdy sprzedający. http://allegro.pl/item1161639022_pie...t_valdoro.html Dokupiłam jeszcze prześcieradła i poszewki na "jaski". No to szukajcie sklepu. Cytat:
Aga, Ty wiesz, że ja jestem straszliwie upierdliwa. Mojej gębusi nie służyły, tak jak i nie służą mi mineralne pudry. Jest jeden puder sypki, który mi służy. Więc tak do końca nie mogę powiedzieć, że to wina konsystencji. Wiele Dziewczyn matowi filtry skrobią / mąką. Ja miałam straszliwą z tym przygodę : w miejskiej toalecie zacierki i fąfle z twarzy zmywałam. Z tymi pudrami także samo. Te pudry nie są drogie. Drugie tyle to pieruńskie koszty przesyłki. Może zamów ?! Chyba, że poczekasz. Za jakieś dwa tygodnie będę robiła nowe zamówienie na BU. Zamówię Ci puder, a przesyłka ode mnie do Ciebie = bodajże siedem złotych. Cytat:
![]() Ty tylko przy komputerze i lodówce. Kiedy masz czas na zajmowaniem się własnym Ciachem ?! Wspólny masażyk , mycie pleców itd., itp., itd ... Nie prasowałam, bo ... mi się nie chciało Teraz kolację "dzieciom" przyrządzę i ... pozycja horyzontalna przed TV. Brzucho mam pełne po pierogach z serem. Istna rozpusta. Buziaki od Kachy |
||||
|
|
|
|
#1521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz wróci to się nim zajmę - ale najpierw musi wziąć prysznic ![]() Mam prasowanie ale mi się nie chce Oooo, daj trochę ![]() Buziaki dla Kachy |
||
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobre było?
![]() Cytat:
![]() No te sklepy mnie wkurzają, bo chce sie 2 rzeczy zamówić a przesyłka droższa ![]() Poprosze tylko ja tak prasuje, ze szkoda gadac ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- a co do tych wspólnych zakupów to co chcecie zamawiac? widziałam Aga, ze juz wzięłaś próbki z tego blusche, więc pewnie nic nie będziesz zamawiać? tam dla Kasi to są w sumie pędzle http://www.blusche.biz/Store/makeup-...s/brushes.html i mydła http://www.blusche.biz/Store/blusche-clearance.html ja bym też tylko próbki chciała, z tym ze szybko zamówić zeby jakby się udało przetestować szybko i zamówić biga do konca miesiaca, póki promocja. Chyba, ze Asia chce duże zamówienie robic
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Pyyycha
![]() Cytat:
Jeśli chcesz próbki przed dużym zamówieniem (bo potem możemy zrobić z Asią) to Olencja otworzyła kolejne |
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Wpisałam się własnie do Adusiadu
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
witam!
Wpadłam się tylko przywitać... Jestem w pracy, niestety mam urwanie głowy.... jestem sama na zmianie, cieszyłam się, że będę miała komputer dla siebie a tu nawet nie mam czasu zeby coś zjeść a co dopiero siedzieć przed monitorem... ![]() Buziaki Byle do 22....
|
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1527 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Co do eCard to znalazłam: http://www.ecard.pl/eprzelewy.htm To chyba trzeba klinąć w ten system, a tam wywali stronę z opcjami do wyboru i wtedy wybierasz, jakim przelewem chcesz zapłacić, np. "płacę z Inteligo", wtedy przekierowuje do Twojego konta w Internecie i dostajesz do potwierdzenia przelew już wypełniony [bo normalnie to sama wypełniasz te pola]. Tak mi się wydaje. Cytat:
Cytat:
Ja pewnie machnę sobie którąś z tańszych i wzorzystą. Ale to jeszcze za jakiś czas. Cytat:
A ja siedzę sobie i maluję pazuryry Hide Bellą Hide i tak się zastanawiam, czego ta Bella ma się schować Aga, może Ty wiesz? Bo ja nie kumam nic a nic ze Zmierzchu. Idę coś wszamać, bo mi w brzuchu burczy ![]() Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam .
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie nie ma, bo dopiero koło 8.08 ma byc znowu, ale jest dużo większy niz te z edm np. I z włosia naturalnego i musze zbadać sprawe, jak te pedzle są produkowane ![]() Dzięki, myśle ze jakos sobie poradze Zrobiłam zamówienie z kolorówki.com ale zamówiłam (prawie) same potrzebne rzeczy do primera i jeszcze mike czarną na eyeliner szkoda tylko ze nadal pędzelka nie mam a jakie te miki ładne, zobacze czy dobrze kryją jak tak to zamówie więcej jako cienie, bo kosztują po 5zł
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Już 22
Cytat:
Skoro zapomniałaś to pewnie nic mądrego ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Dobranoc Jutro już czwartek i coraz bliżej do weekendu |
|
|
|
|
|
#1530 | ||
|
|
Cytat:
Mi się marzą opalizujące cienie Pure Luxe Tymi mikami też jestem zainteresowana ![]() Cytat:
Kolorowych i kosmatych Ja wczoraj położyłam się o 00.30 a poszłam spać 20 min. później ![]() To i tak sukces, bo ostatnio było o 1.30 Wracam do roboty.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

i ogólnie jakby mniej wysuszal w ten sposób i kolor bardziej intensywny jest. Polecam spróbowac

.

Szczególnie, że w tak ekstremalnych warunkach .

]. Widziałam, że koreańskie bloggerki tak robią - przetesują jakiś produkt, a potem myk - do odsprzedaży go oddają, dzięki czemu i nabywca zadowolony, że fajną rzecz kupił i bloggerka, bo ma na nowe kosmetyki ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.
.