Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-06, 00:11   #1651
paula78
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2

pomylka.

Edytowane przez paula78
Czas edycji: 2010-08-06 o 00:14
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 00:14   #1652
Legionistka23
Zakorzenienie

[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2118407 4]"W następnych wersjach wykonywano je jako ażury, które ze względu na żółty kolor i promieniście rozchodzące się pręty nazywano słoneczkiem."

http://www.retrotraktor.pl/readartic...article_id=222

Jakieś pomysły?[/QUOTE]

kurcze nie wiem, moze w jakiejs szopie w jakims gospodarstwie...? coraz bardziej mnie to przeraza wszystko...hmm...zasanawi ajaca wizja...a jak na to wpadłas?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 00:19   #1653
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
kurcze nie wiem, moze w jakiejs szopie w jakims gospodarstwie...? coraz bardziej mnie to przeraza wszystko...hmm...zasanawi ajaca wizja...a jak na to wpadłas?
Wizja jasnowidza nt Iwony zawierała pręty i słoneczko, jakieś trzy strony wcześniej wklejałam.

Może się komuś to nie podoba, ale w końcu robimy burzę mózgów prawda?

PS może jeszcze chodzić o płot... który ma w zakończeniu najwyższego prętu słoneczka lub coś przypominającego.

Edytowane przez 7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Czas edycji: 2010-08-06 o 00:20
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 00:24   #1654
Legionistka23
Zakorzenienie

[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2118419 2]Wizja jasnowidza nt Iwony zawierała pręty i słoneczko, jakieś trzy strony wcześniej wklejałam.

Może się komuś to nie podoba, ale w końcu robimy burzę mózgów prawda?

PS może jeszcze chodzić o płot... który ma w zakończeniu najwyższego prętu słoneczka lub coś przypominającego.[/QUOTE]

tak tak wiem..ze to wizja jasnowidza..prety i słoneczko..ne mam zielonego pojecia co to jeszcze moze byc..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-08-06, 00:26   #1655
titina
Zakorzenienie

[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2118407 4]"W następnych wersjach wykonywano je jako ażury, które ze względu na żółty kolor i promieniście rozchodzące się pręty nazywano słoneczkiem."

http://www.retrotraktor.pl/readartic...article_id=222

Jakieś pomysły?[/QUOTE]

W Parku Regana na tej trasie są trawniki, może kosili trawę w tym czasie i grabili takimi urządzeniami.

Myślałam też o miejscach, które mają w logo słoneczko...

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-08-06 o 00:28
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 00:27   #1656
SamSzef
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
sorry,duzo pisze na temat,więc sie odniose do Twojej wypowiedzi z która zgadzam się na 100%. Skoro niektórzy są tacy hej do przodu i ciąglę chcą się kłócić to niech zajrzą chociaż w słownik ortograficzny,bo kiedy patrzę jak kilkanaście osób wciąż pisze "kłótnia" po czym jedna osoba bez przerwy pisze klutnia to jest troche rażące,zwłaszcza gdy się problemuje. Mi to nawet zaznacza na czerwono w polu kiedy nie piszę ł tylko l,także polecam.
Luźna uwaga,sorry-nie naskakujcie na mnie

co do postu o tym,że znaleziono Iwone-uwazam,ze to brednie i nie rozumiem czy jest sens takie cos w ogole kopiowac,bo byla mowa o tym,ze NIEPOTWIERDZONYCH informacji tutaj nie wklejamy. Dziękuje.
dziękuję tobiaszowa, miałam właśnie z całą tą dolores77 dziwną wymianę wiadomości prywatnych, ale nie będę tego komentować. jedno co powiem - najpierw odnosi się do moich postów, a potem próbuje mnie na PW obrazić

a wracając do Iwony - nadrobiłam 10 stron z całego dnia i zabieram się za przejrzenie nowych materiałów, do których dzisiaj dziewczyny powrzucały linki.

pomyślę o zgodności przewidywań pana Jackowskiego z tym jak wyglądają okolice Nowego Port (nie wiem czy dobrze pamiętam).
SamSzef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 00:27   #1657
Konto usunięte

Cytat:
tak tak wiem..ze to wizja jasnowidza..prety i słoneczko..ne mam zielonego pojecia co to jeszcze moze byc..
A, wpadłam na to wpisując w google pręty i słoneczko.

Kurczę, tak żałuję że mnie w Trójmieście nie ma... przejść się wzdłuż alejek z brzozami i pooglądać płoty... ale tam pełno takich alejek...
Stary 2010-08-06, 00:28   #1658
AguŚ87
Zakorzenienie

TO jasnowidz podał coś więcej ?!?!?!!

ost czyt ałamartykuł że "widzi"jakąś wodę szopy..

coś mnie omineło ?!?!?!?!?!
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 00:32   #1659
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
TO jasnowidz podał coś więcej ?!?!?!!

ost czyt ałamartykuł że "widzi"jakąś wodę szopy..

coś mnie omineło ?!?!?!?!?!
Chodzi o jasnowidzów z forum:
http://www.afterlife-knowledge.com.p...2e20a5ee46a910
Stary 2010-08-06, 00:36   #1660
AguŚ87
Zakorzenienie

http://www.krzysztof-jackowski.info/gal.php?kategoria=dokumen ty

kurde jednak skuteczny ten Jackowski .

mam nadzieje ze taksamo wyjasni sprawe Iwonki ...

tylko przeraza mnie... ze w tych dokumentach saa przewaznie podane podziekowania za pomoc w odnalezieniu zwłok....

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2010-08-06 o 00:37
Stary 2010-08-06, 00:39   #1661
SamSzef
BAN stały

no dobrze, Pan Jackowski w swoich wizjach wskazał szopy, wodę itp.

Nie chcę się wypowiadać czy wierzę w takie wizje czy nie - nie miałam okazji się przekonać na ile mogą być prawdziwe, i na ile przydają się przy tego typu sprawach, ale jedno mogę napisać - zawsze pod taką wizję da się podciągnąc stan rzeczywisty i odrotnie: stan rzeczywisty zawsze znajdzie swoje odzwierciedlenie w takich przewidywaniach, ponieważ są one często bardzo ogólnikowe.

Nie wiem jak pracuje Pan Jackowski (tzn. wiem, że dotyka rzeczy zaginionych, coś tam rysuje), ale te szopy, ta woda, ten asfalt czy beton - to nie są rzeczy, o których nie można poczytać w internecie (chodzi o to jak wyglądają okolice tego Nowego Portu, czy jest tam las, szopa - to można sprawdzić). A wiadomo, że właśnie takie miejsca są na pierwszych miejscach gdzie można szukać ciała czy jakiegoś śladu. Skąd możemy wiedzieć, że Pan Jackowski nie zrobił wcześniejszego rozpoznania terenu?

Jeśli ktoś ma jakieś linki do spraw, w których przewidywania tego konkretnego jasnowidza sprawdziły się i pomogły policji to poproszę, może być na PW, chętnie poczytam.

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:
http://www.krzysztof-jackowski.info/gal.php?kategoria=dokumen ty

kurde jednak skuteczny ten Jackowski .

mam nadzieje ze taksamo wyjasni sprawe Iwonki ...

tylko przeraza mnie... ze w tych dokumentach saa przewaznie podane podziekowania za pomoc w odnalezieniu zwłok....
hmm ciekawe czemu policja zawsze podkreśla brak skuteczności takich osób, głównie Pana Jackowskiego - boją się, że odbierze im zasługi i splendor?
Stary 2010-08-06, 00:44   #1662
AguŚ87
Zakorzenienie

Bo moze im wstyd ze sami nie mogą iproszą o pomoc JASNOWIDZA?

przeciez by nie wklejał fałszywych dokumentów..

ogladalam kiedysprogramy znim, dostał kartke długopis rysował.. pozniej jechali w to miejsce i dokladnie zgadzalo sie z jego mapką.

interesujaca osoba mimo wszystko.
Stary 2010-08-06, 01:02   #1663
SamSzef
BAN stały

Cytat:
Bo moze im wstyd ze sami nie mogą iproszą o pomoc JASNOWIDZA?

przeciez by nie wklejał fałszywych dokumentów..

ogladalam kiedysprogramy znim, dostał kartke długopis rysował.. pozniej jechali w to miejsce i dokladnie zgadzalo sie z jego mapką.

interesujaca osoba mimo wszystko.

zgadzam się, ja nie potępiam tego co Pan Jackowski robi, chodzi mi o to, że pod każdą taką teorię można podpasować to co jest w rzeczywistości, piszę tak, żeby po prostu do takich rzeczy podchodzić z dystansem i rozwagą, a nie z euforią. Nie umniejszam jego zasług w żadnym stopniu
Stary 2010-08-06, 02:31   #1664
spaghettii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Viperkaaa Pokaż wiadomość
Śledzę wątek już od kilku dni, ale teraz postanowiłam napisać, bo oglądając po raz setny nagranie z monitoringu zauważyłam coś nowego. Nie wiem, może już o tym pisałyście - jeśli tak to wybaczcie
A więc zaraz po tym jak przechodzi Iwona i facet z ręcznikiem kamera robi zbliżenie na dwójkę ludzi oddalających się w przeciwnym kierunku. I jeden facet trzyma w ręku dokładnie taki sam biały ręcznik.. Może to kumple tego faceta, a on się od nich odłączył i postanowił ruszyć za Iwoną.. Co myślicie?
A mnie sie wydaje, ze to idzie kobieta i mezczyzna, i ona trzyma raczej bialy sweter, chociaz tez sie na poczatku zastanawialam czy to nie recznik..

A jeszcze tak przyjzalam sie temu p.Recznikowi, i albo mi sie zdaje ale na lewym policzku ma on cos co przypomina jakas blizne To widac jak zdjecie jest powiekszone.

---------- Dopisano o 02:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

Jeszcze tak sobie pomyslalam, bo duzo osob sie zastanawia dlaczego Iwona sama szla tamta droga. Jej mama ma salon fryzjerski na ul. Grunwaldzkiej a Iwona przechodzila tamta ulica, prawda? moze chciala zajzec do salonu zeby chwile odpoczac (lub troche wytrzezwiec), podladowac telefon lub zadzwonic po taksowke.. Ale dopiero po drodze przypomniala sobie, ze niema ze soba kluczy wiec stwierdzila, ze skoro jest juz niedaleko plazy to moze sie przejsc tamtedy do domu.. Moze chciala po drodze zlapac taksowke czy cos.. No sama juz niewiem.

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 05:52   #1665
lidia90
Przyczajenie

Witam Dziewczyny. Czytam to forum od dluzszego czasu ale dopiero teraz zdecydowalam sie napisac. Minelo juz tak duzo czasu i bardzo sie martwie i niepokoje o Iwone. To wszystko juz zbyt dlugo trwa a ja nie moge spac nocami. Mniej wiecej od polowy roku 2008 Iwona zaczela umawiac sie z facetami z czatu Trojmiasto Wirtualnej Polski na spotkania sponsorowane. Przez ten czas Iwona poznala bardzo wielu facetow zupelnie roznego pokroju. Byli eleganccy faceci na poziomie, jak rowniez pelni wiesniacy i patologiczne osobniki. Iwona opowiadala ze kilka razy zdarzylo jej sie nawet od razu uciec od goscia z samochodu. Duma ktoregos z nich mogla poczuc sie urazona przez to ze Iwona nie chodzila z kazdym kto dawal 200 zlotych. Taki osobnik mogl okazac sie pozniej dla niej niebezpieczny. Mysle ze nie ma to juz wiekszego znaczenia gdyz Iwona mniej wiecej od lata 2009 skonczyla z umawianiem sie facetami z czatu. Zrobila to dlatego ze w Dream Clubie w Sopocie wylowil ja ( z reszta jak setki innych dziewczyn na przestrzeni lat nijaki Krystian (Krystek) z Sopotu. Jest to znany trojmiejski alfons rekrutujacy mlode prostytutki dla klientow z wyzszej polki. Facet ma jakies 60lat, taki szczuply, mlodziezowo sportowo ubierajacy sie (czesto w berecie) grajacy w tenisa - wiecie taki typ wiecznie mlody. Generalnie nie daje dziewczynom zadnych srodkow typu pigulka gwaltu - ale ma naprawde wysokie umiejetnosci psycho persfazyjne i kazda z mlodych dziewczyn z checia zaczyna pracowac dla klientow. Jednym z jego klientow jest nijaki Mariusz O. Sama bylam niejednokrotnie u niego na imprezie w jego domu i dzialy sie tam naprawde mocne rzeczy. Imprezy trwaja czasami po kilka dni - od piatku do srody - i to nie sporadycznie. Osobiscie mi sie nie zdarzylo ale slyszalam od dziewczyn ze dodawali dziewczynom PG600 czy koks. Mariusz mieszka jakies 500metrow od miejsca w jakim kamery zarejestrowaly Iwone tamtej nocy, zaraz kolo rzeczki w Jelitkowie. Widzialam Iwone u niego na imprezie ze dwa razy - ale wiem ze chodzila czesciej. Domniemam tylko ze jesli w gre wchodzilo by przetrzymywanie to jest to jakas opcja gdyz jest to bardzo duzy dom. Sama nie wiem czy moze byc jakis zwiazek.
lidia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 06:10   #1666
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Cytat:
Napisane przez lidia90 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny. Czytam to forum od dluzszego czasu ale dopiero teraz zdecydowalam sie napisac. Minelo juz tak duzo czasu i bardzo sie martwie i niepokoje o Iwone. To wszystko juz zbyt dlugo trwa a ja nie moge spac nocami. Mniej wiecej od polowy roku 2008 Iwona zaczela umawiac sie z facetami z czatu Trojmiasto Wirtualnej Polski na spotkania sponsorowane. Przez ten czas Iwona poznala bardzo wielu facetow zupelnie roznego pokroju. Byli eleganccy faceci na poziomie, jak rowniez pelni wiesniacy i patologiczne osobniki. Iwona opowiadala ze kilka razy zdarzylo jej sie nawet od razu uciec od goscia z samochodu. Duma ktoregos z nich mogla poczuc sie urazona przez to ze Iwona nie chodzila z kazdym kto dawal 200 zlotych. Taki osobnik mogl okazac sie pozniej dla niej niebezpieczny. Mysle ze nie ma to juz wiekszego znaczenia gdyz Iwona mniej wiecej od lata 2009 skonczyla z umawianiem sie facetami z czatu. Zrobila to dlatego ze w Dream Clubie w Sopocie wylowil ja ( z reszta jak setki innych dziewczyn na przestrzeni lat nijaki Krystian (Krystek) z Sopotu. Jest to znany trojmiejski alfons rekrutujacy mlode prostytutki dla klientow z wyzszej polki. Facet ma jakies 60lat, taki szczuply, mlodziezowo sportowo ubierajacy sie (czesto w berecie) grajacy w tenisa - wiecie taki typ wiecznie mlody. Generalnie nie daje dziewczynom zadnych srodkow typu pigulka gwaltu - ale ma naprawde wysokie umiejetnosci psycho persfazyjne i kazda z mlodych dziewczyn z checia zaczyna pracowac dla klientow. Jednym z jego klientow jest nijaki Mariusz O. Sama bylam niejednokrotnie u niego na imprezie w jego domu i dzialy sie tam naprawde mocne rzeczy. Imprezy trwaja czasami po kilka dni - od piatku do srody - i to nie sporadycznie. Osobiscie mi sie nie zdarzylo ale slyszalam od dziewczyn ze dodawali dziewczynom PG600 czy koks. Mariusz mieszka jakies 500metrow od miejsca w jakim kamery zarejestrowaly Iwone tamtej nocy, zaraz kolo rzeczki w Jelitkowie. Widzialam Iwone u niego na imprezie ze dwa razy - ale wiem ze chodzila czesciej. Domniemam tylko ze jesli w gre wchodzilo by przetrzymywanie to jest to jakas opcja gdyz jest to bardzo duzy dom. Sama nie wiem czy moze byc jakis zwiazek.
rozumiem, że powiadomiłaś już o tym Policję?

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 06:54   #1667
Kohnelia20
Zakorzenienie

eh to niezly numer z niej wiedziala jak szybko kase zarobic ciekawe ile w tym prawdy
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 07:36   #1668
foxy123
Zakorzenienie

Lidia- nie wiem czy wierzyc w to co piszesz,ale jesli to prawda to trzeba z tym isc na policje.
Jesli sie obawiasz (z roznych osobistych przyczyn) to moze powzolisz abysmy Twoja wiadomoc przeslaly na policje?
Stary 2010-08-06, 07:52   #1669
Halucynacja
Raczkowanie

Kto by o takich rzeczach pisał na forum w trakcie śledztwa? Pierwszy wpis i taka bomba? Yhm.. Nie że oczyszczam Iwonę, bo wszystko jest możliwe, ale opanujcie się w zeznaniach publicznych.
Stary 2010-08-06, 07:56   #1670
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Halucynacja Pokaż wiadomość
Kto by o takich rzeczach pisał na forum w trakcie śledztwa? Pierwszy wpis i taka bomba? Yhm.. Nie że oczyszczam Iwonę, bo wszystko jest możliwe, ale opanujcie się w zeznaniach publicznych.
Pierwszy post to nic nadzwyczajnego. Ludzie sa tu na forum pod innym nickiem od wielu lat, widocznie zalozyla nowe konto/lub/ zdecydowala sie napisac co wie wiec chcac nie chcac musiala zalozyc konto

Rowniez podchodze sceptycznie do tego typu informacji, jednakze sprawdzic nalezy czy ma sie to z rzeczywistoscia.
Stary 2010-08-06, 08:03   #1671
Legionistka23
Zakorzenienie

Jesli chodzi o wypowiedz Lidii to brzmi sensownie, w sensie ze nie zaden troll...

tylko zastanawia mnie po co taki facet narazałby sie na cos takiego..? i dlaczego nie poszła z tym na policje tylko pisze na forum..? W tej sprawie liczy sie kazda informacja..

Dzien dobry wszytkim

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

przeciez policja ma jej komputer rozmowy smsy i juz napewno maja informacje na temat jej znajomych i znajomosci..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2010-08-06 o 08:04
Stary 2010-08-06, 08:11   #1672
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli chodzi o wypowiedz Lidii to brzmi sensownie, w sensie ze nie zaden troll...

tylko zastanawia mnie po co taki facet narazałby sie na cos takiego..? i dlaczego nie poszła z tym na policje tylko pisze na forum..? W tej sprawie liczy sie kazda informacja..

Dzien dobry wszytkim

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

przeciez policja ma jej komputer rozmowy smsy i juz napewno maja informacje na temat jej znajomych i znajomosci..

Skoro sama przebywala w takim towarzystwie to chyba normalne,ze tak latwo na policje nie pojdzie
Nie wiem czy wiesz,ale z takiego srodowiska choc chcesz wyjsc to nie jest latwo - juz oni ci nie pozwola.
Nie chce mi sie tlumaczyc i rozwijac tematu- ja jestem w stanie zrozumiec dlaczego nie poszla na policje (o ile faktycznie tego nie zglosila), dobrze ze sie odezwala, wiec warto to sprawdzic.

Co do sprawdzania telefonu, smsow itp.. myslisz,ze zostawialaby je sobie na pamiatke?
Z pewnoscia nikt z tego polswiatka by sie nie narazal aby kontaktowac sie z nia na jej prywatna komorke..musialo to wygladac inaczej ( podkresle jeszcze raz: o ile to w ogole prawda)

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2010-08-06 o 08:13
foxy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 08:19   #1673
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość

Skoro sama przebywala w takim towarzystwie to chyba normalne,ze tak latwo na policje nie pojdzie
Nie wiem czy wiesz,ale z takiego srodowiska choc chcesz wyjsc to nie jest latwo - juz oni ci nie pozwola.
Nie chce mi sie tlumaczyc i rozwijac tematu- ja jestem w stanie zrozumiec dlaczego nie poszla na policje (o ile faktycznie tego nie zglosila), dobrze ze sie odezwala, wiec warto to sprawdzic.

Co do sprawdzania telefonu, smsow itp.. myslisz,ze zostawialaby je sobie na pamiatke?
Z pewnoscia nikt z tego polswiatka by sie nie narazal aby kontaktowac sie z nia na jej prywatna komorke..musialo to wygladac inaczej ( podkresle jeszcze raz: o ile to w ogole prawda)
no tak racja...ja nie wiem co zrobic z takim postem.. nie mam pomysłu..i ciekawe czy Lidia sie jeszcze odezwie..?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-08-06, 08:23   #1674
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
no tak racja...ja nie wiem co zrobic z takimpostem.. nie mam pomysłu..i ciekawe czy Lidia sie jeszcze odezwie..?
Hymm...obojetnie jak by nie bylo - czy to prawda czy tez nie- uwazam,ze trzeba tego posta przeslac Policji.
Przeciez codziennie dostaja rozne informacje, w wiekszosci bzdurne, wiec nasza na pewno nie zaszkodzi- byc moze pomoze.

Nie wiem tylko czy tak bez zgody wlascicielki posta mozemy to uczynic/czy wypada..sytuacja jest powazna, chyba szkoda czasu na zastanawianie

Nie mam pojecia, niech ktos zadecyduje za mnie
Stary 2010-08-06, 08:27   #1675
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Hymm...obojetnie jak by nie bylo - czy to prawda czy tez nie- uwazam,ze trzeba tego posta przeslac Policji.
Przeciez codziennie dostaja rozne informacje, w wiekszosci bzdurne, wiec nasza na pewno nie zaszkodzi- byc moze pomoze.

Nie wiem tylko czy tak bez zgody wlascicielki posta mozemy to uczynic/czy wypada..sytuacja jest powazna, chyba szkoda czasu na zastanawianie

Nie mam pojecia, niech ktos zadecyduje za mnie
moze trzeba sie spytac moderatora..?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-08-06, 08:37   #1676
Piekielny_Aniolek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kocurasek Pokaż wiadomość
ej weź, bo mnie zemdliło
masakra

po prostu "Łobuziara na obcasach"

Kocham Cię R

http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png
Piekielny_Aniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 08:45   #1677
takisobiekolo
Raczkowanie

Cytat:

Po pierwsze dziewczyno miej serce i zgłoś to na policje ! po drugie jeśli to kolejny głupi internetowy żart to mam nadzieje że teraz cie sumienie gryzie

Po trzecie jeśli choć 50% jest tu prawdy to podwierdzają się moje teorie jakie pisałem pare dni temu

czyli Iwona żyje i uciekła....

Może chciała zacząć inne nowe życie ? zostawić wszystko i uciekła......takie rzeczy się zdarzają................. .......
takisobiekolo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 08:47   #1678
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
moze trzeba sie spytac moderatora..?
Właśnie. Może niech złośliwiec zdecyduje, czy możemy to wysłać?

Wstałam dzisiaj i pierwsza sprawa o jakiej pomyślałam to Iwona.
Miałam nadzieję, na jakieś nowe wieści a tu nadal nic.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 08:47   #1679
SamSzef
BAN stały

ja podchodzę sceptycznie - choć trzeba przyznać, że brzmi spójnie i nie trąci trollem. ale mimo wszystko faktycznie można byłoby przesłać to policji, wtedy autorka tego postu musi liczyć się z tym, że w ciągu kilku dni policja namierzy jej IP i jeśli sprawa nie rozwiąże się do tego czasu - wezwie na przesłuchanie.

ale trzeba wziąć też pod uwagę, że to może być prowokacja, w żadnym wypadku nie powinnyśmy teraz oceniać Iwony, bo nie wiemy czy to prawda.

I przyłączam się do "prośby" do moderatora, żeby zadecydował o przesłaniu tego posta policji. Mimo wszystko jeśli z takim mejlem zwróci się moderator pisząc, to zupełnie inaczej jak taki zwykły użytkownik forum.
Stary 2010-08-06, 08:47   #1680
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Mhm Twoja wypowiedź,o ile jest prawdziwa badzo mnie zdziwila,a nawet zszokowala. Dla mnie tez oczywiscie nadal jest najwazniejsze odnalezienie Iwony calej zdrowej ale coraz wiecej wypowiedzi swiadczy o tym,ze Iwona robiac to co robila kusila wracając sama los. I najgorsze jest to,że wszędzie się mówi jaka to Iwona była grzeczna,kochana,w ogóle zero problemów a jak się okazuje możnaby powiedzieć prawde wtedy każdy zaczyna kojarzyć fakty i śledztwo mogło iść odrazu w innym kierunku...
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości