Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-06, 10:53   #1801
tobiaszowa
Zadomowienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2

Ale wiecie co śmieszą mnie ludzie,którzy nazywają nas ironicznie detektywami i szydzą z nas. Zobaczcie ile osób już znalazło coś co może być naprawde ważne dla śledztwa,że widzimy ważne rzeczy i szybko szukamy wszystkiego,a później układamy to w całość. Więc trolle-możecie pogratulować wizażystkom tego jak sprytnie szukają a co najważniejsze wchodzą na ważne tropy
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:53   #1802
caroline2324
Zakorzenienie

No to się skomplikowało.
Jestem przerażona i zdziwiona jednocześnie, czy to co pisze Lidia jest prawdą.
Z drugiej strony - ciekawe dlaczego już się nie odzywa?
Wystraszyła się policji?
Nie zmienia to faktu, że życzę Iwonie, żeby się znalazła cała i zdrowa...

Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata...
... jesteś jego całością.

Edytowane przez caroline2324
Czas edycji: 2010-08-06 o 10:58
caroline2324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:53   #1803
marios27
Raczkowanie

Ale ciekawe jak to sie potoczyło dalej?
poszła na ta imprezkę i co?
może sie komuś naprawdę spodobała?
i może ją przetrzymują?
przecież na samym początku w swojej wizji jasnowidz powiedział,że jest przetrzymywana w domu jakimś( nie w bloku) niedaleko miejsca zamieszkania-to wszystko by pasowało
i może dlatego policja nie udziela żadnych informacji dla dobra śledztwa?
i wkroczyła prokuratura i twierdzą,że jest przetrzymywana gdzieś?
marios27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:53   #1804
ilooonkkka
Raczkowanie

nom wlasnei przez to ze obracala sie w takim towarzystwie byc mzoe czuła sie pewna ze jej nci nie grozi. pozatym tacy kolesie nie chca do zabawy bniednych panienek tylko wlasnie te z wyzszej pólki wiem cos o tym bo w krakowie tez istnieje cos takiego ,za czasów liceum duzo o tym slsyzłam.
ilooonkkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:55   #1805
marios27
Raczkowanie

powiem szczerze,że Ja zaczynam wierzyć w to
przecież dziewczyna się nie rozpłynęła
ona szła konkretnie pod jakiś adres
i tak się złożyło,że ten adres był na trasie do domu
Stary 2010-08-06, 10:56   #1806
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilooonkkka Pokaż wiadomość
nom wlasnei przez to ze obracala sie w takim towarzystwie byc mzoe czuła sie pewna ze jej nci nie grozi. pozatym tacy kolesie nie chca do zabawy bniednych panienek tylko wlasnie te z wyzszej pólki wiem cos o tym bo w krakowie tez istnieje cos takiego ,za czasów liceum duzo o tym slsyzłam.
nom, a ile w Krakowie jest tzw. uniwersytutek...
To się dzieje wszędzie. Tylko się o tym głośno nie mówi.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:57   #1807
ilooonkkka
Raczkowanie

pozatym , na jednym z forum w ubieglym tyg jakis chlopak dodoał wpis brzmiacy mniej wiecej by sprawdzic dom gdzie Iwona sie czesto bawiła w towrazystwie neiciekawym ,ze czesto ja tam widywal jzu nei umeim tego przytoczyc mnoz ektos tez to kojarzy???
Stary 2010-08-06, 10:57   #1808
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marios27 Pokaż wiadomość
powiem szczerze,że Ja zaczynam wierzyć w to
przecież dziewczyna się nie rozpłynęła
ona szła konkretnie pod jakiś adres
i tak się złożyło,że ten adres był na trasie do domu
ja też zaczynam w to wierzyć, bo teraz mi się wszystko poukładało w jedną logiczną całość. Ale poczekajmy na oficjalne doniesienia w tej sprawie (o ile wyjawią prawdę)
Stary 2010-08-06, 10:58   #1809
Miszel1985
Raczkowanie

Witajcie. Dla mnie opcja z maszerowaniem na impreze jest małoprawdopodobna. Laska idzie po 4 nad ranem na impreze? Jaką? O takiej godzienie impra? NIerealne.
Miszel1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 10:58   #1810
ilooonkkka
Raczkowanie

skoro ten dom tego goscia znajduje sie neidaleko gdzie Iwona sie znajodowala mzoe zalapala sie na koncowke trwajacej tam imprezy .. i co dalej??
Stary 2010-08-06, 10:58   #1811
glamorous90
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Ale wiecie co śmieszą mnie ludzie,którzy nazywają nas ironicznie detektywami i szydzą z nas. Zobaczcie ile osób już znalazło coś co może być naprawde ważne dla śledztwa,że widzimy ważne rzeczy i szybko szukamy wszystkiego,a później układamy to w całość. Więc trolle-możecie pogratulować wizażystkom tego jak sprytnie szukają a co najważniejsze wchodzą na ważne tropy
Otóż to. Myślę, że ten link nalezy podesłać Policji, być może gość jest przez nich od dawna znany z innych afer. Czy moderatorzy wysyłają informacje na Policję? Przepraszam jeśli zadałam głupie pytanie, ale nigdy nie pisałam do moderatorów tego forum, nawet nie wiem jak to zrobić
glamorous90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:00   #1812
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
pozatym , na jednym z forum w ubieglym tyg jakis chlopak dodoał wpis brzmiacy mniej wiecej by sprawdzic dom gdzie Iwona sie czesto bawiła w towrazystwie neiciekawym ,ze czesto ja tam widywal jzu nei umeim tego przytoczyc mnoz ektos tez to kojarzy???
chyba też to widziałam, tak samo wpisy o sponsoringu przewijały się cały czas - nie wiem czy ktoś sobie głupio żartował czy pisała to osoba, która znała Iwonę od tej innej strony...

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Miszel1985 Pokaż wiadomość
Witajcie. Dla mnie opcja z maszerowaniem na impreze jest małoprawdopodobna. Laska idzie po 4 nad ranem na impreze? Jaką? O takiej godzienie impra? NIerealne.
może nie na taką imprezę o jakiej myślisz
albo nie po to aby sobie potańczyć...
Stary 2010-08-06, 11:01   #1813
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Jeżeli Lidia jest realna to znaczy,że imprezy u tego chłopaka trwały czasem kilka dni.
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:01   #1814
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glamorous90 Pokaż wiadomość
Otóż to. Myślę, że ten link nalezy podesłać Policji, być może gość jest przez nich od dawna znany z innych afer. Czy moderatorzy wysyłają informacje na Policję? Przepraszam jeśli zadałam głupie pytanie, ale nigdy nie pisałam do moderatorów tego forum, nawet nie wiem jak to zrobić
tak - moderatorzy zgłaszają różne sprawy na policję. Kliknij przy poście Ilony20 na "zgłoś" i napisz, że może to być kluczowa informacja. Złośliwiec po przeczytaniu tego co ona tam napisała na pewno zrobi co trzeba.
Stary 2010-08-06, 11:01   #1815
ilooonkkka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
chyba też to widziałam, tak samo wpisy o sponsoringu przewijały się cały czas - nie wiem czy ktoś sobie głupio żartował czy pisała to osoba, która znała Iwonę od tej innej strony...

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

dokaldnie pzoatym przewijaly sie wlasnie takie wpisy o sposnoringu byly w takeij jakby szydzacej formie..
Stary 2010-08-06, 11:01   #1816
marios27
Raczkowanie

Cytat:
dokładnie
to nie chodzi o jakąś głupią lalunię
często sa to laski dla biznesmenów itp
to muszą być wykształcone, na poziomie, czasem ze znajomością języków
Stary 2010-08-06, 11:01   #1817
Madzik14
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
ja też zaczynam w to wierzyć, bo teraz mi się wszystko poukładało w jedną logiczną całość. Ale poczekajmy na oficjalne doniesienia w tej sprawie (o ile wyjawią prawdę)
Mi się wydaje, że policja swego czasu tez wpadła na ten trop, bo o ile na samym początku było brane pod uwagę - gwałt i morderstwo, o tyle potem zaczeli cos mówić o porwaniu i przetrzymywaniu. No i to też by tłumaczyło dlaczego dopiero teraz robią portret Ręcznika i zaczynają go szukać na całego a wczesniej ta sprawa była traktowana drugorzędnie, przynajmniej takie mam odczucie.
Madzik14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:03   #1818
ZlodziSiePochodzi2
BAN stały

Wszystko jest powoli JASNE .....
ZlodziSiePochodzi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:04   #1819
Miszel1985
Raczkowanie

albo nie po to aby sobie potańczyć...[/QUOTE]

Ok moze faktycznie nie na taką ale teraz postawcie siebie w takiej sytuacji. Wracaacie z klubu spocone po tancu. Schodzi z was alkohol. Moze lekki kapec w ustach w dodatku taki kawal na piechote. Myslalaby ktora kolwiek z was o czyms innym niz polozyc sie spac i wypocząć. Ja tak to widze.
Pozatym mi sie wydaje ze jesli mialaby z kims się "zabawic" to raczej wczesniejby sie spiknela. Wspolne drinki..albo od razu wieczor u niego...
Miszel1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:06   #1820
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Ok moze faktycznie nie na taką ale teraz postawcie siebie w takiej sytuacji. Wracaacie z klubu spocone po tancu. Schodzi z was alkohol. Moze lekki kapec w ustach w dodatku taki kawal na piechote. Myslalaby ktora kolwiek z was o czyms innym niz polozyc sie spac i wypocząć. Ja tak to widze.
Pozatym mi sie wydaje ze jesli mialaby z kims się "zabawic" to raczej wczesniejby sie spiknela. Wspolne drinki..albo od razu wieczor u niego...
wiesz... może i masz rację...
A może po prostu musiała tam iść - jak pomyślisz logicznie to wpadniesz na pewno na to co mam na myśli, nie chcę pisać oficjalnie żeby nie było że oczerniam Iwonę.
Stary 2010-08-06, 11:10   #1821
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

A kto mówi że na impreze tam szła , skoro gościu jest szemrany i dajmy na to szła po nie go nie wykluczone że handluje też jakimiś prochami, może w takich celach szła , a gościu jej zamiast jakiegoś speeda dał coś co otłumania i albo ją przetrzymuje albo wywióz do jakiegoś burdelu nie koniecznie w Polsce, mogło i tak być ... a policja siedzi cicho właśnie dla dobra śledztwa i pewnie szukają dowodów bo na takich trudno coś znaleźć potrafią się tak kamuflować i zatajać ślady i dowody, no jednym słowem mafia co tu duzo gadać .

A zbocze trche z tematu Iwony wczoraj weszłam na zaginieni.pl ile ludzi zaginęło bez śladu tak mnie zastanawia gdzie oni są jeżeli zabici gdzie są ciała. Człowiek wychodzi z domu i wyparowywuje z powierzchni ziemi ???? Zawsze myślałam że prędzej czy później tacy zaginieni się znajdują żywi albo martwi że to wychodzi na jaw , ale po wczorajszej wizycie na tej stronce widzę że się myliłam i że nieliczny procęt się odnajduje , tylko pytanie gdzie ci ludzie !!! Co się z nimi stało???
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:11   #1822
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Pozatym mi sie wydaje ze jesli mialaby z kims się "zabawic" to raczej wczesniejby sie spiknela. Wspolne drinki..albo od razu wieczor u niego...[/QUOTE]
Nikogo nie chce oczerniac ale mlodzi teraz nie tylko na alkoholu sie bawia i taka jedna noc to malo,pozatym krzywy domek ponoc slynie z imprez przy dopalaczach,takze moze niektorym byc malo zwlaszcza jak impreza zostala zepsuta.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:12   #1823
szatanica1989
Zakorzenienie

Niestety, ale po tym co napisała Lidia, wszystko układa się w dość prawdopodobną całość :/ Popatrzcie:

Iwona bawi się w klubie. Spotyka tego naganiacza, o którym wspominała Lidia. Dochodzi do kłótni między Iwoną a Adrią - Adria nie chce, żeby przyjaciółka zadawała się z takim towarzystwem, być może Iwona namawia Adrię żeby poszła z nią na tę imprezę u tego naganiacza (?). Adria kryje Iwonę, dlatego nie zeznaje o co się pokłóciły - nie chce żeby się wydało, że Iwona jest na sponsoringu. Iwona dzwoni żeby potwierdzić, że zostaje w Sopocie - czyli idzie do tego alfonsa na imprezę.

:/

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:14   #1824
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Może nie chciała iść ani do Adrii ani do domu więc poszła tam, może tam czuła się dobrze, swobodnie, może ci faceci ją dobrze traktowali więc lubiła tam chodzić? Chciała tam może posiedzieć parę godzin do następnego dnia i wrócić do domu tylko że już nie wróciła...
Coraz bardziej mi pasuje ta wersja podana przez Lidię, naprawdę.
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:15   #1825
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Niestety, ale po tym co napisała Lidia, wszystko układa się w dość prawdopodobną całość :/ Popatrzcie:

Iwona bawi się w klubie. Spotyka tego naganiacza, o którym wspominała Lidia. Dochodzi do kłótni między Iwoną a Adrią - Adria nie chce, żeby przyjaciółka zadawała się z takim towarzystwem, być może Iwona namawia Adrię żeby poszła z nią na tę imprezę u tego naganiacza (?). Adria kryje Iwonę, dlatego nie zeznaje o co się pokłóciły - nie chce żeby się wydało, że Iwona jest na sponsoringu. Iwona dzwoni żeby potwierdzić, że zostaje w Sopocie - czyli idzie do tego alfonsa na imprezę.

gdyby dzwoniła do niego to policja powinna to już wiedzieć.
Stary 2010-08-06, 11:16   #1826
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Jak bylam nastolatka to duzo moich kolezanek chodzilo na imprezy kilkudniowe,a ja im tylko zazdroscilam bo mama mnie nie puszczala,wiec sa takowe zwlaszcza w tych czasach,ja jestem ze szczecina i u mnie w miescie balety trwaja np do 6 a w niektorych klubach techno i do 7 tak wiec mozna isc o 4 nad ranem sie zabawic zwlaszcza nad morzem.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:18   #1827
dilara
Raczkowanie

Jakos tak mi sie przypomnialo, to co bylo napisane na roznych portalach odnosnie tych wizji Jackowskiego. A moze za bardzo zaczynam wierzyc w jakies takie parapsychologiczne sprawy?

Edytowane przez dilara
Czas edycji: 2010-08-06 o 11:34
dilara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:18   #1828
extreme7279
Raczkowanie

Pan Mariusz O., o którym wspomina Lidia to znany trójmiejski biznesmen, wszystko mi się wyklarowało, znany jest z werbowania dziewczyn, kiedyś w Sopockiej knajpie przywieźli mu 7 dziewczyn a on tylko wskazywał palcem, którą zabiera ze sobą, historia z Iwoną jest wysoce prawdopodobna i Policja już na pewno pracuje nad tym panem
extreme7279 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:18   #1829
izunia1982
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość

na początku mogła tak zeznawacze nie pamieta itp, ale juz na pewno nie przy prokuratorze, tak wiec jezeli taka sytuacja miała miejsce to juz pewnie o tym wiedzą
izunia1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 11:19   #1830
visionAM
Zakorzenienie

Ale jeżeli to jakaś większa mafia powiązana z rożnymi dziwnymi rzeczami to i tak raczej policja ich nie skaże za to... za duże ryzyko dla samej policji
Mogą wymyślić jakaś bajeczkę dla ludzi, puścić w mediach i prawdy się nie dowiemy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości