|
|
#1801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
Ale wiecie co śmieszą mnie ludzie,którzy nazywają nas ironicznie detektywami i szydzą z nas. Zobaczcie ile osób już znalazło coś co może być naprawde ważne dla śledztwa,że widzimy ważne rzeczy i szybko szukamy wszystkiego,a później układamy to w całość. Więc trolle-możecie pogratulować wizażystkom tego jak sprytnie szukają a co najważniejsze wchodzą na ważne tropy
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
No to się skomplikowało.
Jestem przerażona i zdziwiona jednocześnie, czy to co pisze Lidia jest prawdą. Z drugiej strony - ciekawe dlaczego już się nie odzywa? Wystraszyła się policji? Nie zmienia to faktu, że życzę Iwonie, żeby się znalazła cała i zdrowa...
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2010-08-06 o 10:58 |
|
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
Ale ciekawe jak to sie potoczyło dalej?
poszła na ta imprezkę i co? może sie komuś naprawdę spodobała? i może ją przetrzymują? przecież na samym początku w swojej wizji jasnowidz powiedział,że jest przetrzymywana w domu jakimś( nie w bloku) niedaleko miejsca zamieszkania-to wszystko by pasowało i może dlatego policja nie udziela żadnych informacji dla dobra śledztwa? i wkroczyła prokuratura i twierdzą,że jest przetrzymywana gdzieś? |
|
|
|
#1804 |
|
Raczkowanie
|
nom wlasnei przez to ze obracala sie w takim towarzystwie byc mzoe czuła sie pewna ze jej nci nie grozi. pozatym tacy kolesie nie chca do zabawy bniednych panienek tylko wlasnie te z wyzszej pólki wiem cos o tym bo w krakowie tez istnieje cos takiego ,za czasów liceum duzo o tym slsyzłam.
|
|
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
powiem szczerze,że Ja zaczynam wierzyć w to
przecież dziewczyna się nie rozpłynęła ona szła konkretnie pod jakiś adres i tak się złożyło,że ten adres był na trasie do domu |
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się dzieje wszędzie. Tylko się o tym głośno nie mówi. |
|
|
|
|
#1807 |
|
Raczkowanie
|
pozatym , na jednym z forum w ubieglym tyg jakis chlopak dodoał wpis brzmiacy mniej wiecej by sprawdzic dom gdzie Iwona sie czesto bawiła w towrazystwie neiciekawym ,ze czesto ja tam widywal jzu nei umeim tego przytoczyc mnoz ektos tez to kojarzy???
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zaczynam w to wierzyć, bo teraz mi się wszystko poukładało w jedną logiczną całość. Ale poczekajmy na oficjalne doniesienia w tej sprawie (o ile wyjawią prawdę)
|
|
|
|
#1809 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie. Dla mnie opcja z maszerowaniem na impreze jest małoprawdopodobna. Laska idzie po 4 nad ranem na impreze? Jaką? O takiej godzienie impra? NIerealne.
|
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
skoro ten dom tego goscia znajduje sie neidaleko gdzie Iwona sie znajodowala mzoe zalapala sie na koncowke trwajacej tam imprezy .. i co dalej??
|
|
|
|
#1811 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() albo nie po to aby sobie potańczyć... |
||
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to nie chodzi o jakąś głupią lalunię często sa to laski dla biznesmenów itp to muszą być wykształcone, na poziomie, czasem ze znajomością języków |
|
|
|
|
#1817 |
|
Zadomowienie
|
Mi się wydaje, że policja swego czasu tez wpadła na ten trop, bo o ile na samym początku było brane pod uwagę - gwałt i morderstwo, o tyle potem zaczeli cos mówić o porwaniu i przetrzymywaniu. No i to też by tłumaczyło dlaczego dopiero teraz robią portret Ręcznika i zaczynają go szukać na całego a wczesniej ta sprawa była traktowana drugorzędnie, przynajmniej takie mam odczucie.
|
|
|
|
#1818 |
|
BAN stały
|
Wszystko jest powoli JASNE .....
|
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
może nie na taką imprezę o jakiej myślisz
![]() albo nie po to aby sobie potańczyć...[/QUOTE] Ok moze faktycznie nie na taką ale teraz postawcie siebie w takiej sytuacji. Wracaacie z klubu spocone po tancu. Schodzi z was alkohol. Moze lekki kapec w ustach w dodatku taki kawal na piechote. Myslalaby ktora kolwiek z was o czyms innym niz polozyc sie spac i wypocząć. Ja tak to widze. Pozatym mi sie wydaje ze jesli mialaby z kims się "zabawic" to raczej wczesniejby sie spiknela. Wspolne drinki..albo od razu wieczor u niego... |
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może po prostu musiała tam iść - jak pomyślisz logicznie to wpadniesz na pewno na to co mam na myśli, nie chcę pisać oficjalnie żeby nie było że oczerniam Iwonę. |
|
|
|
|
#1821 |
|
Konto usunięte
|
A kto mówi że na impreze tam szła , skoro gościu jest szemrany i dajmy na to szła po nie go nie wykluczone że handluje też jakimiś prochami, może w takich celach szła , a gościu jej zamiast jakiegoś speeda dał coś co otłumania i albo ją przetrzymuje albo wywióz do jakiegoś burdelu nie koniecznie w Polsce, mogło i tak być ... a policja siedzi cicho właśnie dla dobra śledztwa i pewnie szukają dowodów bo na takich trudno coś znaleźć potrafią się tak kamuflować i zatajać ślady i dowody, no jednym słowem mafia co tu duzo gadać .
A zbocze trche z tematu Iwony wczoraj weszłam na zaginieni.pl ile ludzi zaginęło bez śladu tak mnie zastanawia gdzie oni są jeżeli zabici gdzie są ciała. Człowiek wychodzi z domu i wyparowywuje z powierzchni ziemi ???? Zawsze myślałam że prędzej czy później tacy zaginieni się znajdują żywi albo martwi że to wychodzi na jaw , ale po wczorajszej wizycie na tej stronce widzę że się myliłam i że nieliczny procęt się odnajduje , tylko pytanie gdzie ci ludzie !!! Co się z nimi stało??? |
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozatym mi sie wydaje ze jesli mialaby z kims się "zabawic" to raczej wczesniejby sie spiknela. Wspolne drinki..albo od razu wieczor u niego...[/QUOTE] Nikogo nie chce oczerniac ale mlodzi teraz nie tylko na alkoholu sie bawia i taka jedna noc to malo,pozatym krzywy domek ponoc slynie z imprez przy dopalaczach,takze moze niektorym byc malo zwlaszcza jak impreza zostala zepsuta. |
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, ale po tym co napisała Lidia, wszystko układa się w dość prawdopodobną całość :/ Popatrzcie:
Iwona bawi się w klubie. Spotyka tego naganiacza, o którym wspominała Lidia. Dochodzi do kłótni między Iwoną a Adrią - Adria nie chce, żeby przyjaciółka zadawała się z takim towarzystwem, być może Iwona namawia Adrię żeby poszła z nią na tę imprezę u tego naganiacza (?). Adria kryje Iwonę, dlatego nie zeznaje o co się pokłóciły - nie chce żeby się wydało, że Iwona jest na sponsoringu. Iwona dzwoni żeby potwierdzić, że zostaje w Sopocie - czyli idzie do tego alfonsa na imprezę. :/
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coraz bardziej mi pasuje ta wersja podana przez Lidię, naprawdę. |
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Jak bylam nastolatka to duzo moich kolezanek chodzilo na imprezy kilkudniowe,a ja im tylko zazdroscilam bo mama mnie nie puszczala,wiec sa takowe zwlaszcza w tych czasach,ja jestem ze szczecina i u mnie w miescie balety trwaja np do 6 a w niektorych klubach techno i do 7 tak wiec mozna isc o 4 nad ranem sie zabawic zwlaszcza nad morzem.
|
|
|
|
#1827 |
|
Raczkowanie
|
Jakos tak mi sie przypomnialo, to co bylo napisane na roznych portalach odnosnie tych wizji Jackowskiego. A moze za bardzo zaczynam wierzyc w jakies takie parapsychologiczne sprawy?
Edytowane przez dilara Czas edycji: 2010-08-06 o 11:34 |
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
Pan Mariusz O., o którym wspomina Lidia to znany trójmiejski biznesmen, wszystko mi się wyklarowało, znany jest z werbowania dziewczyn, kiedyś w Sopockiej knajpie przywieźli mu 7 dziewczyn a on tylko wskazywał palcem, którą zabiera ze sobą, historia z Iwoną jest wysoce prawdopodobna i Policja już na pewno pracuje nad tym panem
|
|
|
|
#1829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na początku mogła tak zeznawacze nie pamieta itp, ale juz na pewno nie przy prokuratorze, tak wiec jezeli taka sytuacja miała miejsce to juz pewnie o tym wiedzą |
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jeżeli to jakaś większa mafia powiązana z rożnymi dziwnymi rzeczami to i tak raczej policja ich nie skaże za to... za duże ryzyko dla samej policji
![]() Mogą wymyślić jakaś bajeczkę dla ludzi, puścić w mediach i prawdy się nie dowiemy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)