|
|
#1891 | |
|
Zasiedzenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
Cytat:
|
|
#1892 |
|
Raczkowanie
|
a ja juz znikam z tego watku, wydaje mi sie ze takim wypisywaniem tylko szkodzimy calej sprawie, a wcale nic nie pomagamy... ponadto takie domysly i szum, tylko dlatego ze jakas Lidia napisala jedna wiadomosc...
Mam nadzieje, ze Iwona wkrotce sie znajdzie i ze cala ta sprawa zakonczy sie pomyslnie. Wspolczuje jej mamie i mam nadzieje, ze ona nie czyta tych wszsytkich wiadomosci na forach, bo ja osobiscie zalamalabym sie, czytajac tyle sprzecznych informacji na temat mojej corki. |
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
dilara to przestań wypisywać i problem z głowy
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że jej mama ma wiele ważniejszych rzeczy do robienia niż siedzenie i śledzenie co nowego napisano o Iwonce... tym bardziej, że dyskusje toczą się na kilku forach
|
|
|
|
#1895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak by bylo najlepiej ale nie sadze ze znajomi publicznie beda na ten temat dyskutowac To jest temat rzeka. Ile jest dziewczyn/kobiet/ , ktore mimo, ze maja co jesc i w co sie ubrac preferuja taki styl zycia . To ze pochodzi z zamoznej rodziny o niczym nie swadczy
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
otóż to tylko na naszym forum jest około 7 000 postów nie mówiąc już o innych bardziej popularnych.
z resztą ja to uwielbiam, nagle znajdzie się 100 osób które biadolą "och a może nie powinniśmy tak mówić" ale potem dalej ciągną temat, albo ciągnęły :P jak komuś zależy by się nie dokładać "do informacji" niech po prostu przestanie pisać i tyle |
|
|
|
#1897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo mysla,ze nikt tak nie mysli ![]() nie wyszukuj plakatow, tylko odeslij to wyszukiwarki, jak w zwyczaju wizazu
|
|
#1898 |
|
Raczkowanie
|
Skoro była galerianką to powinna wiedziec w co sie pakuje jak wchodzisz w takie bagno to potem nie ma z niego wyjscia
|
|
|
|
#1899 |
|
Przyczajenie
|
zaczerpnięte z innego forum:
http://moblo.pl/profile/Iwonkaaa,,page,10 |
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
A co to właściwie jest PG600?
|
|
|
|
#1901 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moim zdaniem to do Iwony nie pasuje-takie określenie nie przesadzajmy w drugą stronę |
|
|
|
|
#1903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co to? |
|
|
|
|
#1904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo Ja nic nie rozumiem z tego...? |
|
|
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie osłabiajcie mnie... to nie jest strona Iwony Wieczorek... na pewno co kilka dni jeździła do Krakowa albo do Kielc... ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1907 |
|
Rozeznanie
|
Teraz będziecie wrzucać jakiekolwiek profile z jakiejkolwiek strony jakiejkolwiek Iwony?
To może i jakiś mój też się znajdzie. Paranoja. |
|
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
Albo nie zyje albo jest gdzies przetrzymywana i faszerowana jakimis dragami i posłuszna nie wiedzac gdzie jest i ile to juz czasu mineło od jej zaginiecia. Tak jak ktos napisał w takim razie moze sponsoring
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Zasiedzenie
|
smieszne i zenujace
|
#1911 |
|
Raczkowanie
|
też tego nie wiedziałem że ten PG600(inaczej (suigonan) to narkotyk ale przewertowałem neta i znalazłem.....dodają to gamonie do drinków
Ten lek podawany jest dla świń do rozpłodu macior ten post tej lidi czy jak jej tam prawdopodobny bo jeśli używa takich nazw "PG600" to widze że jest wtajemniczona.... ten lek jest legalny w polsce ale tylko można go legalnie kupić na recepte przepisaną przez weterynarza.....choć w internecie znalazłem cheć kupna tego leku w sposób nielegalny bez recepty, dziwne po co młodzieży lek do rozpłodu macior ? takie zainteresowanie rolnictwem nagle ![]() tu link do opisu działania pg600 do działań rolniczych http://www.trzoda-chlewna.com.pl/for...opic.php?t=552 a tu oferty kupna http://eszukam.pl/kupie-suigonan---p...towice/280190/ http://zyrardow.eszukam.pl/medycyna/ http://www.e-szukam.pl/sprzedam-mefedron/lubicz/274187/ interes pochodnymi tego specyfiku też w necie kwitnie.... |
|
|
|
#1912 |
|
Raczkowanie
|
wyczytałam,że to działa jak pigułka gwałtu
to środek hormonalny dla świń, który pobudza tutaj znalazłam takie info http://www.sfora.pl/Uwazaj-na-nowa-p...aleznia-a22032 Kobiety pragną po niej seksu z każdym facetem. Chodzi o środek stosowany przez rolników do pobudzania seksualnego świń. Jest bardzo niebezpieczny.Różni się od znanego dotychczas, gdzie tabletkę wrzucano do drinków. Teraz przestępca może ją wstrzyknąć np. do kartonika np. z sokiem. nie wiem czy to prawda lae taki informacje można wyszukać w google |
|
|
|
#1913 |
|
Raczkowanie
|
I nudne sie robi to wszystko ta cała sprawa takie hallo bo zagineła jedna osoba , miała znajomych itd ale mogła tez prowadzic swoje zycie o którym nikt nic nie wiedział
|
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
a faktycznie ktoś napisał o tym Pg600 wiedząc jakie ma działanie
ja musiałam nieźle neta przewertować,żeby znaleźć co to w ogóle jest |
|
|
|
#1915 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Raczkowanie
|
Hmm widzę,że nowa teoria. MI się wydaję,że trochę może być w tym prawdy. Może chciała zerwać kontakt z tymi ludźmi i im się to nie spodobało.
|
|
|
|
#1917 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich,
Do tej pory tylko obserwowalam ten watek, jednak postanowilam sie wypowiedziec po poscie niejakiej lidia90. Postaci Pana Krystiana pseudonim "tenisista" oraz Pana Mariusza O. nie sa fikcyjne. A imprezy, o ktorych lidia90 pisze faktycznie maja miejsce w domu Mariusza O. (z opowiadan znajomych to wiem) Daleka jestem od osadzania kogokolwiek, ale mnie rowniez wydaje sie, ze historia o ktorej pisze lidia90, jest bardzo prawdopodobna. Byc moze Iwona spotkala kogos znajomego z tego towarzystwa na swej drodze do domu i po namowie postanowila sie przylaczyc do imprezy w domu Pana M.O... Byc moze w gre weszly wlasnie narkotyki, przedawkowanie... Jesli Pan M.O. faktycznie organizowal takie imprezy i orgietki od lat, to kiedys tam musial sie rozegrac jakis dramat i moze sie wlasnie rozegral... To wszystko to tylko hipotezy z mojej strony, moim zdaniem bardzo prawdopodobne, ale diabel jeden wie, jak bylo naprawde... Coraz bardziej to wszystko mroczne... Im dalej w las, tym ciemniej... Edytowane przez obserwatorka79 Czas edycji: 2010-08-06 o 13:02 |
|
|
|
#1918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szukaj tylko i wyłącznie powodów do kłótni.To Cię jakoś rajcuje czy co? to,że jest to środek dla świn znalazłam od razu, ale juz jakie ma działania na człowieka -to nie tak szybko |
|
|
|
|
#1919 |
|
Zasiedzenie
|
http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,352...e_gwaltu_.html tutaj ostatni przyklad :/
|
#1920 |
|
Raczkowanie
|
To co zostało tu dziś napisane tłumaczy bardzo wiele. Pisałem już wcześniej jak również kilka osób że torba z kluczami mogła być "kryciem" Iwony..pisałem też (bo jednak były posty to sugerujące) że Iwona mogła poruszać sie w nieciekawym towarzystwie. W takim wypadku w sprawę zamieszanych może być więcej osób..być może jakaś grupa. Stąd milczenie policji która chce mieć spokój w rozpracowaniu sprawy. Stąd też sceptyzm co do winy Ręcznika (policja wie że to nie on). Generalnie policja i Rutkowski rozpytując znajomych i środowisko wiedzą o tym wszystkim co tu piszemy- jeśli to prawda. Ale niestety wtedy wygląda na to że zamieszany jest w to jakiś półświatek mafijny Sopotu i okolic.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.