|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2971 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Z d³ugich na krótkie... ?
Mam problem... Doradzcie mi jak mo¿ecie czy scinaæ w³osy na krótkie. Co¶ mnie tak nalecia³o bo moje w³oski sa troche poniszczone od farbowania i prostowania i tak mysle ze jakbym je sciela na takie .. cos w stylu Pauli to bym mogla na tym korzystnie wyjsc ;d tylko czy nie wygladalabym strasznie? hehe ... mysle o zostawieniu grzywki i tej sporej czesci z przodu i przycieciu ty³u i mocnym wycieniowaniu ich... Ci±æ czy nie?
#2972 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 33
|
Dot.: Czy ta fryzura jest dla mnie ?
Cytat:
![]() nie mam calkiem zadkich wlosow ale wygldalo pieknie tylko jezeli zetniesz tak po bokach ze bedzie je idac to zaokragli ci bardziej jeszcze twarz ale ta sama wydrukowana fryzurka poszlam do fryzjera i mnie tak sciela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 198
|
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - W¡TEK ZBIORCZY ;)
karmazynka, zwyk³± lokówk± ¶redniej szeroko¶ci tyle ¿e na moich w³osach tak w³a¶nie loki wychodz±, one s± jakie¶ niepodatne i szybko siê te loki prostuj± przez to taki efekt
![]()
#2974 |
Raczkowanie
|
mam tak samo godzina i juiz po nich ;D lakiery pianki ani nic nie daja rady ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Dot.: Uczesanie "na Roma" - pomocy
Witam!
Chcialabym zrobic taka fryzure jak ma Kate z Lost, z tym ze moje wlosy sa super proste i zadne dyfozory je nie zakrecaja... ![]() Z gory gdziekuje za wszystkie rady! |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 21
|
A co z takimi w³osami?
Za 2 tyg. ruszam do fryzjera, ale kompletnie nie wiem co zrobiæ z moimi w³osami... Na wstêpie zaznaczê, ¿e we wrze¶niu idê dopiero do liceum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Jaka fryzura?
Hej!
Postanowi³am, ¿e ju¿ czas na konkretne zmiany w moim wygl±dzie. Chcia³abym zrobiæ sobie fryzurê w stylu visual kei, niekoniecznie kolorow± xD Podobaj± mi siê wygolone boki. Ale nie chce ¶cinaæ w³osów na d³ugo¶æ. Ni¿ej umieszczam zdjêcia, moje i fryzury. Czy taka bêdzie dobra? Umieszczajcie swoje propozycje. Z góry dziêki. Edytowane przez Sayuki93 Czas edycji: 2010-08-02 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Fryzura w 5 minut
Witajcie
![]() Obecnie w³osy siêgaj± mi do ramion, s± równe, proste. Mam wysokie czo³o i poci±g³± twarz. Grzywka mi nie pasuje. Jak ¶ci±æ w³osy, aby ich u³o¿enie zajmowa³o mi 5 minut i aby fryzura mia³a spor± objêto¶æ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 248
|
Dot.: A co z takimi w³osami?
na twoim miejscu ¶ciê³abym t± doln± warstwê bo wygl±da ¼le i skróci³abym do ramion. mo¿esz te¿ zrobiæ trochê wyra¼niejsz± grzywkê.
#2980 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 176
|
Pytanka! :D
Hej!
![]() ![]() http://img78.imageshack.us/i/img5547qb8.jpg/ http://ikf.styl.fm/irokez-damski/fryzura699900.htm http://ikf.styl.fm/irokez-damski/fryzura721469.htm A drugim moim pytaniem jest, jak zrobiæ fryzurê a'la dready? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
Dot.: Pytanka! :D
co do drugiego nie wiem, ale pierwsze...ja kiedy¶ sobie postawi³am, nak³adaj±c wcze¶niej b.mocn± gumê i na to pó³ puszki lakieru do w³osów^^tylko to stawianie trzeba tak robiæ etapami, a jak ju¿ masz usztywnione gum±, z³ap za koñce, wyprostuj i wal ten lakier...tylko ja robi³am przy 6 cm, a 10 to nie wiem...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2982 |
Przyczajenie
|
Jaka fryzurka byla by dla mnie odpowiednia?? prosze o rady!
Hej dziewczyny, jestem nowa na tym forum, postanowilam sie zarejestrowac poniewaz nie mam zadnego pomyslu na nowa fryzure i chcialabym abyscie mi doradzily w czym bede wygladala dobrze, zeby nie bylo takiej sytuacji, ze pojde do fryzjera i nie bede zadowolona z rezultatow.
Myslalam ostatnio nad zmiana fryzury, aby troszke ja skrocic , bo mam zniszczone i porozdwajane koncowki, oprocz tego mam strasznie puszace sie wlosy, prostuje je prostownica a one i tak po kilku godzinach sa sianowate i sie skrecaja ![]() Myslalam nad tym aby fryzjerka mi tbardziej scieniowala wlosy z objetosci a tylko z 3-4 cm podciela koncowki. Myslalam nad grzywka,ale nie wiem czy grzywka bedzie mi pasowala??? dlatego prosze was serdecznie o rady. wkleje wam swoje zdjecie, bedzie wam latwiej mi doradzic ![]() ![]() Jezeli ktoras z was jest z okolic lodzi albo zgierza to moze by mogla mi doradzic jakiegos dobrego fryzjera. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
![]()
Wdaje mi siê, ¿e nie musisz nic zmieniac
![]() ![]() ![]() ![]() A mi dziewczyny co by¶cie doradzi³y? Edytowane przez magdaaaa17 Czas edycji: 2010-08-03 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Przyczajenie
|
Moja wymarzona fryzura - jak uzyskaæ?
Witam wszystkich! Zak³adam ten w±tek z nadziej± na uzyskanie fachowych porad, pomocy. Mój problem jest taki, ¿e ju¿ od naprawdê niepamiêtnego czasu MARZÊ o takiej fryzurze (podajê w za³±czniku pierwszym). Mo¿na powiedzieæ ¿e mam ju¿ dobr± fryzurê "wyj¶ciow±", a wiêc pó³d³uga fryzura z grzywk± zaczesan± na bok do wysoko¶ci brwi. Moje w³osy stylizujê wywijaj±c boki na zewn±trz i nak³adaj±c du¿o pianki na grzywkê (tylko tak siê trzyma poziomo na bok :\ ) i wgniataj±c w resztê aby uzyskaæ efekt celowego nie³adu. No ale jak sami widzicie, sugeruj±c siê zdjêciem jeszcze trochê mi brakuje do posiadania wymarzonej. Piosenkarz wiadomo, ma t± fryzurê wystylizowan± itd. ale pewnie i w³osy ma trochê inne od moich. Jednak wierzê, ¿e mo¿na sobie tak je u³o¿yæ pomimo wszystko, dlatego te¿ proszê o jakie¶ rady jak to zrobiæ, mo¿e jako¶ inaczej podci±æ w³osy, inaczej stylizowaæ... Nie znam siê na tych sprawach tak bardzo jak wy, a wiêc pok³adam nadziejê i liczê na szybk± odpowied¼
![]() Dla porównania dam jeszcze swoje zdjêcie (za³±cznik drugi) Edytowane przez mk1112 Czas edycji: 2010-08-03 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 159
|
Dot.: Jaka fryzurka byla by dla mnie odpowiednia?? prosze o rady!
Cytat:
nie rób hrzywki bo potem bedziesz a³a problem z prostowaniem. z d³ugo¶ci za duzo ym ie ¶cinala, moze lekko wycieniowa³a. Ogolnie masz bradzo ³adne w³osy!
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 159
|
Dot.: Moja wymarzona fryzura - jak uzyskaæ?
piosenkarz ma chyba gêstrze w³osy i d³u¿sze.
ja bym najpierw zapu¶cila, a potem kombinowa³a z pianka bo efekt powinien wyj¶c. wiêæ zycze szybkiego zapuszczania ![]()
#2987 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 666
|
Dot.: Jak ZROBIÆ tak± fryzurê ? - W¡TEK ZBIORCZY!
Z mi³± chêci± pos³ucham waszych rad bo ja te¿ mam super proste w³osy
![]() ![]()
#2988 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Mój drogi te irokezy mo¿na z ³atwo¶ci± u³o¿yc za pomoc± dobrej pianki, lub lutionu, to t¿eba na³o¿yæ na wilgotne w³osy( nie powinny byæ ani za mokre ani za suche), modelujesz w³osy na szczotkie pamiêtaj±c aby nadaæ im odpowiedni kierunek i szczotki, polecam u¿yæ szczotki do modelowania mêskiego pamiêtaj aby górne w³osy dobrze wyci±gn±æ na szczotce, nastêpnie u¿yj lakieru i spryskaj nim w³osy nadal wyci±gaj±c jae ku górze najlepiej d³oni±, a na koniec troche gumy, wosku, lakieru do utrwalenia i w³ala gotowe
Mi³ej zabawy |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 557
|
a ja ponawiam znów, kolor , najlepiej w odcieniach blondu
![]()
#2990 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 607
|
Nie wiem, czy piszê w dobrym temacie, ale wydawa³ mi siê on najbardziej odpowiedni.
![]() Chcia³am zrobiæ takiego koka jak na filmiku, tylko moje pytanie dotyczy w³a¶nie tych spinek "Spin Pin". Widzia³y¶cie mo¿e gdzie¶ takie do kupienia? Bo w internecie nawet nie znalaz³am nic o nich po polsku. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=tqOoxCTxenw |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Przyczajenie
|
A co z t± zaczesk± w ty³? Jak ulizaæ sobie w³osy do ty³u, zeby nie odstawa³y?
Mam pytanko jak zrobiæ fryzurkê "na roma". Tzn dobrze wygl±dam jak mam w³osy w ty³ zaczesane. Ale poniewa¿ ostatnio tracê w³osy z przodu (zakola) to jak mam wiêksze w³osy to wygl±da to koszmarnie:/. CHYBA ¯E JE SOBIE ULIZUJE DO TY£U. Tylko jest problem. Mam mokre bardzo w³osy - zaczesuje do ty³u - super wszystkie w³osy s± przy g³owie ³adnie. Daje ¿el, lakier w ró¿nych kolejno¶ciach ale po chwili i tak w³osy wêdruj± do góry i odstaj± od g³owy i to do¶c znacznie :/. 4 cm mam na górze g³owy a po bokach mam wycieniowane i maj± teraz tak z 3 cm. Pytanie: CZEGO U¯YÆ, ¯EBY WSZYSTKIE W£OSY BY£Y CA£Y CZAS ULIZANE PRZY G£OWIE I NIE ODSTAWA£Y? |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 666
|
Witam mo¿e mi kto¶ powiedzieæ jak zrobiæ tak± fryzurkê chodzi mi o ¶ciêcie ,ale mo¿ecie równie¿ podaæ sposoby na zrobienie takich fal
![]()
#2993 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 176
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2994 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Przyczajenie
|
Pomys³ na fryzurê - pomó¿cie!
Cze¶æ Dziewczyny!
Proszê Was radê w sprawie moich w³osów ![]() Otó¿, s± one naturalnie pokrêcone (przy czubku g³owy tak w miarê proste, ale od po³owy zaczynaj± siê krêciæ) ich d³ugo¶æ to do po³owy szyi. Mój g³ówny cel - marzê o takim ma³ym irokezie, chocia¿by z grzywki, tyle, ¿e nie wiem czy na krêconych w³osach ³adnie by to wygl±da³o, a poza tym szukam ma³ej inspiracji, wiêc je¶li macie jakie¶ foteczki czy cu¶ takiego to bardzo bym prosi³a ![]() ![]() PS proszê o wyrozumia³o¶æ, stawiam pierwsze kroki na forum Wiza¿ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomys³ na fryzurê - pomó¿cie!
mia³am kiedy¶ takiego irokeza na weselu, d³ugo siê trzyma, polecam
![]() a co do w³osów, to te¿ mam nie tyle co krêcone, ale falowane i fryzjerka prostowa³a mi w³osy prostownic±. ![]() my¶lê, ¿e nie ma problemu ? pozdrawiam ![]() ![]()
#2997 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomys³ na fryzurê - pomó¿cie!
w³a¶nie na weselu te¿ mia³am, z loków, strasznie mi siê podoba³, ale no na co dzien bym chcia³a cos dla odmiany
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2998 |
Zadomowienie
|
http://photos.nasza-klasa.pl/1324034...c01c14cba.jpeg - ja i moje w³osy.
jaka fryzura bêdzie do mnie pasowa³a?
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 060
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zadomowienie
|
tak, o tym my¶la³am ju¿. lecz co jeszcze mogê zrobiæ z w³osami?
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.