|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Paralogiczna - cieszę się
![]() za mało słów, by opisać...
tracę rzeczywistość pod nogami. kocham ten stan. |
|
|
|
#3482 |
|
Przyczajenie
|
Przez cały dzien głoduje jakby mialo mi to pomoc w wymazaniu Cie z pamieci.
Maluje rzęsy po raz trzeci wiem jednak ze to nie po raz ostatni bo znowu zerknelam na nasze zdjecie. Zamowie najwieksza pizze peperroni! Zjem wszystkie 12 kawałków aż sie porzygam zeby tylko zapomniec ze zawsze jedlismy ja razem. Kiedy odeszłam od Ciebie zaczełam jesc nawet warzywa.. najdziwniejsze ze nawet te najbardziej zielone i smierdzace juz mi nie przeszkadzaja. Wydaje mi sie ze ucze sie wszystkiego od nowa...zaakcepotwalam nawet moja krecaca sie grzywke i rozdwajajce sie paznokcie. Powoli pokocham wszystko czego nie lubiłam i nawet nie probowałam polubic. Ja teraz po prostu CHCE.
Emily<3 |
|
|
|
#3483 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki - duużo szczęścia i miłości ; * PaniJana - nie wiem czy to dobrze, czy źle.. zginęłabym marnie bez ciebie, uwierz. dlaczego w moim życiu zdarza się tyle bezsensownych pomyłek?! kochanie ciebie robi się już troszkę obsesyjne. rzygam tobą.
|
#3484 |
|
Raczkowanie
|
buziaczki dziewuchy. :* wygrałeś walkę. twoja słodkość kontra krzyżyk z czekolady. nawet on nie dał rady mnie przed tobą ustrzec. |
|
|
|
#3485 |
|
Raczkowanie
|
Nie do wszystkich ten sam numer.
Wszystko ma swoją kolej, miejsce i czas. następna łza na policzku, już nie liczę ich. Prawdą jest dla nas to, w co wierzymy. Sama wybiorę, kiedy mam zaistnieć. Pejzaż gorący, rżysk i stygnących gwiazd w zimnym niebie - smutku, co zawisł kluczem żurawi -pejzaż bez Ciebie. A przeszkadzało Ci ? Możemy dostać od człowieka dużo. Tylko czasami nie od tego, którego chcemy. Żeby ta jedna rzecz wyprzedziła milion innych. Trzeba przeżyć najgorsze, żeby potem poczuć szczęście.
|
#3486 |
|
Rozeznanie
|
`Chiquitkka` a mów sobie co chcesz, ale mnie urzekłaś
'Barwy szczęścia masz tylko puszczając telewizję' Każda chciałaby być wyjątkowa. Pojmij to wreszcie, nie będziesz ze mną to nie będziesz z żadną, już ja o to zadbam. Czy chciałbyś poznać styl życia zakochanej dziewczyny? Więc kolorowo nie ma. Codziennie gdy wstaje myśli właśnie o nim. W ciągu dnia zajmuje się błahymi rzeczami, aby o nim zapomnieć. A wieczorem, gdy patrzy w gwiazdy bierze jego zdjęcie kładąc je obok siebie. I mówi do zdjęcia, jak to wspaniale być z nim tak blisko każdego wieczoru, przy czym łzy spływają jej po policzku./ ![]() Nie wyrzekaj się mnie. Nie , nie teraz gdy się do Ciebie przywiązałam. Nawet tak do końca nie dałeś mi miłości, a teraz chcesz ją zabrać? Mamuś.. nie jestem chora tylko zakochana. Miłości z bożej łaski to ja nie chcę. Chcę być z nim. .... więcej marzeń nie pamiętam Teraz już wiem, że przez te marne łzy do Ciebie nie wrócę. Takich miejsc jak to jest tysiące. Ludzi takich jak my - miliony. Ale miłości takiej jak jest między nami nikt nie posiada. |
|
|
|
#3487 |
|
Zadomowienie
|
odzyskać to, co utracone
trzeba być naprawdę ślepym dinozaurem, by nie dostrzegać rzeczy oczywistych ab imo pectore [ z głębi serca] sol lucet omnibus [ słońce świeci dla wszystkich ]
|
#3488 |
|
Raczkowanie
|
Duszę się własnymi słowami, gdy stoisz blisko mnie. Naucz mnie przechodzić obojętnie obok miłości.... Zmarnowałeś dwa lata mojego życia, miliony moich łez i naszą miłość. -Teraz już rozumiesz dlaczego nie chcę do Ciebie wrócić?
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#3489 |
|
Raczkowanie
|
"Czy możemy udawać, że te samoloty na nocnym niebie są jak spadające gwiazdy?" - Ty dasz mi siłę, będzie lepiej. - I nie musisz udowadniać ludziom swojej wartości. Bo oni zawsze będą zazdrościć .Siły, odwagi by chcieć w życiu coś stworzyć .Przekroczyć siebie i nie zejść z wybranej drogi. - ale widzisz jak się staram ? - pamiętam,ale wolę nie pamiętać . - Kochaj życie jak wariat, wal w pysk jeśli trzeba, Podpal świat dla tej jednej - spal w cholerę, słuchaj serca. - i tylko twój uśmiech pcha mnie do przodu. - byc jej światłem gdy jest ciemno. + Jeszcze cię kocham...
I dziś wciąż Cię potrzebuje. Edytowane przez neversaynever Czas edycji: 2010-08-06 o 20:15 |
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Your just another star thats burnt out to quickly
but i still see you, shining . / Jesteś tylko kolejną gwiazdą, która wypaliła się zbyt szybko ale ja nadal widzę, jak lśnisz. This is what i see through my eyes black is the colour of your sunrise This is what i can see through my eyes this is the colour of your, sunshine / To właśnie widzę moimi oczami Czerń jest kolorem twojego wschodu słońca To właśnie widzę moimi oczami To jest kolor blasku twojego słońca
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
____ udaję, że mnie nie ma i tylko ściany oddychają za mnie. stoper wskazuje - 00:59 do samoeksplozji 00:03... jesteś niekompletny, pozwól, że Cię skończę.
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
maanslaughter ojej, dziękuję, nie spodziewałam się!
z innej bajki sto lat!<3 bo miłość w naszym wydaniu to coś więcej. czasami się gubię, czasami gubisz mi się Ty. posłuchaj. daj mówić. poczuj.
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Tysiąc razy poprawiam makijaż wmawiając sobie, że jednak przyjdziesz do mnie, że tylko żartowałeś, że mnie nie kochasz... Najbardziej boli słowo 'kocham' kiedy osoba którą kochamy mówi to na do widzenia, odchodząc...
Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-08-06 o 20:35 |
|
|
|
#3494 |
|
Raczkowanie
|
the_end - i dobrze . ; ) wręcz cieszy mnie to . ;*
![]() z innej bajki - wszystkiego naj i jeszcze więcej ! ; ***** _________________ nie umiem powiedzieć nic o stanie , w którym tkwimy . mianowicie jest nim bezruch , coś jak wahanie się między piekłem , a niebem . chcę teraz usłyszeć szczere i brudne wyznanie twoich nieczystych uczuć by wznowić szukanie miłości na czas zachodu słońca . mam mylne wrażenie , że jesteś obok , czuję zapach ale nic nie widzę .. może już czas uczucia zdusić w sobie , przez łzy podziękować Ci za puste słowa , miłość mieszczącą się w łyżeczce od herbaty , najpiękniejsze dni niepewności i zdrady . myślisz , że nienawidzę ? szczerze , niczego nie żałuje ..
|
|
#3495 |
|
Zadomowienie
|
jejkuu, dziękuję Kochane! całuję każdą z osobna ; * ; * <3 _________________ 'But it's not too late.. Not too late for love.' Ale nie jest za późno.. Nie jest za późno na miłość.
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
szukałam nawet 4 wstecz i nie znalazłam.
![]() " Każdy ma swoją historię, tylko nie każdy potrafi ją opowiedzieć i nie każdy zna jej zakończenie. "
" Strząśnij muśnięciem warg krople deszczu z powiek. "
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
matematyczka00 - zawstydzasz
![]() Chiquitkka - dziękuję za uznanie ![]() otojest - okradłam na photobloga ![]() i najlepszego pani z innej bajki * oczy - wytuszowany obiekt jego fascynacji. jeden opis i spadam się bawić
|
#3498 |
|
Raczkowanie
|
jejku, nie było mnie tu od roku ! pewnie mnie nikt nie pamięta
![]() ale dodaje pare moich najnowszych wypocinek Życie nie potrzebuje demotywatorów aby zdemotywować. Recydywistka z wyrokiem ' bezczelnie szczęśliwa' Nawet jeśli będę smutna nie ogłoszę tego publicznie. Przecież silne kobiety sie nie smucą.. To istny paradoks. Jedyny środek wymazujący najgorsze wspomnienia to tabletka gwałtu.
|
|
#3499 |
|
Wtajemniczenie
|
"
Wszystko się sypie. Życie wiruje w okół nas, a my stoimy pozwalając jak niemiłosierny wiatr bezwiednie targa naszymi poczynaniami. To co miało być już nigdy się nie wydarzy, a to co jest przemija jeszcze szybciej niż byśmy tego chcieli. Marzenia zanikają pod stertą bezużytecznych faktów. Wszystko zanika, i pozostaje tylko pustka. Niezmierna i niepojęta głębia ludzkiego umysłu. "
|
#3500 |
|
Zadomowienie
|
życie jest sceną na której my wszyscy gramy i świat jest symfonią sarkastycznej żądzy to nie jest jeszcze skończone to się tworzy zielony to kolor mojego snu to z Twojego powodu płaczę w samotności widzę to spojrzenie które mówi uważaj |
|
|
|
#3501 |
|
BAN stały
|
...
ona ostatnimi resztkami sił kocha Cię i choć sprawiasz jej ogromny ból to ona nadal kocha Cię . dziwne to, nie sądzisz ? on tak jakby żyję we mnie, kiedy budzę się rano pierwszą moją myślą jest to czy on już wstał i czy się wyspał, kiedy robię coś zastanawiam się co on robi, a kiedy wieczorem kładę się z komórką w ręce, on pisze . - coś Ci się stało ? - nie skądże, ja tylko poszłam do naszego parku i siadłam na naszej ławce, nagle zobaczyłam jego i już cała w skowronkach chciałam mu pomachać, gdy nagle zobaczyłam, że idzie za rękę z jakąś panienką . - i co z tego ? przecież on już nie jest Twój, nie pamiętasz ? - no wiem, ale wszystko by było dobrze jakby nie podeszli do mnie, kiedy podszedł już myślałam, że chce mi ją przedstawić, albo coś w tym stylu, ale nie, on udał, że mnie nie zna i ironicznym uśmiechem powiedział "przepraszam proszę pani, ale czy mogła by się pani stąd przesiąść? bo to moja i mojej dziewczyny ławka i chcielibyśmy na niej usiąść, tak bardzo mi na tym zależy, proszę". - i co ? i co zrobiłaś ? - ja ? nic, wstałam nic nie mówiąc i przybiegłam do Ciebie. - głupia jesteś, trzeba było mu wygarnąć, trzeba było nie wstawać. - no może i trzeba było, ale wiesz, że ja tak nie potrafię, nie potrafię nic powiedzieć, bo gdy go widzę moje serce trzaska a rozum nakazuje mi uciekać... ... + z innej bajki najlepszego , tylko wiesz, nie szalej nam za bardzo ![]() Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-08-06 o 21:38 |
|
|
|
#3502 |
|
Rozeznanie
|
patrysiowa_ the_end xxgroszek07xx naiwnie_ patrycjaxpp ZakreconaNaMaxa - wielkie dzięki Pewnego dnia
odnajdziemy miejsce dla siebie To co kochamy zostaje rozdarte zanim mamy szansę to poczuć Może to jeszcze nie koniec gdzieś w środku mnie musi być nowe marzenie czekające na początek końca Otoczona przez miłość nie mogłam sprawić by poczucie samotności nabrało sensu Czujesz jak bije? Moje serce zatapia się jak fala Bo czasami tęsknie za poczuciem że ktoś żyje dla mnie i za poczuciem wolności - wolności do stanięcia na równi z oceanem i księżycem i za zapaleniem mojego dymu pod ciemnym niebem gwieździstym |
|
|
|
#3503 |
|
Rozeznanie
|
Niektórym po prostu musi wystarczyć nadzieja...
Obiecałeś że się zmienisz a nawet dobrze nie zacząłeś . Bo będąc przy nim była w stanie stawić czoło każdej sytuacji.Gorzej gdy go nie było.. Nie obiecuj mi bóg wie czego staraj się tylko tym razem nic nie zepsuć. Miała zrobić coś czego by z pewnością później żałowała?
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
blondii69 - jeny.. aż mi głupio pisać jak bardzo mi się podobają Twoje cytaty.. są tak wspaniałe , że aż nie umiem dobrać słowa, by określić ich urok.
z innej bajki - bardzo słodko całujesz . ;DD <3 Namiętność ostygła gdzieś.
|
|
|
|
#3505 |
|
Raczkowanie
|
eh .. ah .. oh .. wzdycham , nie wiedząc jak wytłumaczyć ci moja miłość .
`niebo woła. . piekło zaprasza .. a ja wolę tu wiecznie żyć . bądź moim Edwardem , i oddaj za mnie wszystko co tylko możesz . a ja jak Bella będę uparcie przy tobie trwać. `bądź kim tylko chcesz, ale szanuj uparcie . kochaj po swojemu .. ale bądź. <33 |
|
|
|
#3506 |
|
Zadomowienie
|
świetne jesteście! wszystkie ;d !
zaplątana w uczuć sieć,nie mogę się wydostać.. wiedziałam,że kiedyś mnie zostawisz. i powiesz,że nic dla ciebie nie znaczyłam. to dlatego nigdy nie byłam z tobą szczera. pamiętasz jak obiecaliśmy sobie przy blasku gwiazd,że jedno bez drugiego nie przetrwa?
żegnaj... |
|
|
|
#3507 |
|
Rozeznanie
|
'Wydawało mi się kiedyś, że efektowne historie powinny mieć efektowne zakończenia. A jednak nie mają.' 'Szczęście nie polega na doskonałości życia lecz akceptacji jego chaosu.' Message to me: love the life! Wiadomość do mnie: kochaj życie! Nie bądź jedną z biegających, walczących mrówek. Bądź butem. 'Kołyszesz się w hamaku moich rzęs.' Dzisiaj jestem szczęśliwa. A o jutro będę się martwiła jutro. Dbaj. Uwielbiaj. Czasem rozpieszczaj. Tylko nie krzywdź. W takie dni można dostać chandry z powodu wróżby w chińskim ciasteczku. a person without imagination is like a teabag without hot water. Człowiek bez wyobraźni jest jak torebka herbaty bez gorącej wody. Magiczne chwile wyłapywane jak motyle i szczelnie chowane w słoikach. Tak aby nigdy nie uciekły. Rozpadam się na kawałki, kłębki, strzępki, niedopałki. 'Leżenie w łóżku byłoby wspaniałym przeżyciem, gdyby człowiek miał wystarczająco długą kredkę, by rysować po suficie.' ((; 'I od stóp, aż do głowy, jestem formą wrażliwą na dotyk.'
|
#3508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() perfekcyjny. z innej bajki - Sto lat dziubek ; * Najbardziej w Tobie kocham to, że mogę miec Cie na wlasnosc. - Chcesz sobie poruchać, to idź kup sobie dmuchana lalkę! - Ale lalki nie jęczą ![]() (dzisiejsza beka z kolegą ;p) Najbardziej tęsknię za tym jak słodko odgarniałeś mi włosy , których nijak nie dało się ułożyć i ciąglę wpadały mi do oczu. Wtedy uśmiechałeś się najpiękniejszym uśmiechem na świecie, całowałeś mnie w czubek nosa i przytulales tak mocno ze mialam wrazenie ze zaraz zlamiesz mi zebra. Teraz chyba oslepne bo nie pamietam kiedy ostatni raz obcinalam grzywke, a zebra pękają od spuchniętego serca, które nie chce się goić. Za dużo Ciebie w mej pamięci chyba, chociaż już nie wiem, nawet myśleć przestałam odkąd mnie zostawiłeś...
|
|
#3509 |
|
Rozeznanie
|
katrin_love, Chiquitkka - dziękuje
![]() Wsypał mi się do głowy jak płatki do mleka. Gardło mnie boli od ciągłego powtarzania, że jest okej. Bo nieliczni mogą powiedzieć, że kochają się nawzajem. - Ona nie może pić... - A Ty co moja wątroba, że sie odzywasz? Tak też myślalam, więc milcz. Jak zaparowana szyba, tak szybko On się pojawił, a gdy wpadł powiew zimna, szybko się ulotnił. Została mi tylko szyba ... Mam Cię na oku, a w zasadzie w oku, w sercu, na szyi, ustach i przesiąknięty Tobą mózg. Gdy kobieta się zakocha, zapomina do czego służy jej mózg, zaczyna wtedy gruchotać i przytakiwać jakby do tego ograniczał się jej cały zdrowy rozsądek. Bo niektórym uda się zniszczyć człowieka który nigdy nie płacze, po prostu psychika mu podupada.
|
#3510 |
|
Rozeznanie
|
"I chcę po prostu zobaczyć jak promienie plątają się po Twojej twarzy i ciele"
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.