|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
No to jajk jeden peron to dam radę się nie zgubić. |
|
|
|
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
Linki są w którymś moim poście wyżej
|
|
#2553 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mógłby Cie zostawić ![]() Cytat:
![]() a pogodziliście sie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobranoc![]() Widziałam jak zalało jedną z ulic Warszawy..masakra.. Ide spać,zasypiam na siedząco. Rano lece na zakupy z mamą a potem czekam na Tża....mam wielką nadzieje,że to co pisał,że jutro i tak sie zobaczymy jest prawdą... Dobranoc
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-08-07 o 00:27 |
|||||
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uciekam, rano na praktykę a później wielkiego sprzątania ciąg dalszy ![]() Dobranoc
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
I ja też w końcu idę spać.
Swoją drogą, ostatnio tu bardzo spokojnie Ale domyślam się, że w październiku produkcja wróci do normy
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
ach
i jestem po obejrzeniu Dumy i uprzedzenia, spłakana i z pudełkiem lodów w brzuszku jak Amerykanka one tak jedzą przy romansidłach i płaczą mogłabym żyć w takich czasach, jestem zauroczona taką niedosłownością i delikatnością a z drugiej strony nie wiem na ile ja umiem taka być
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam przed 7:00 i zrobiłam Tżtowi kanapki do pracy. Czyż nie jestem najlepszą Narzetką? ![]() A w planach dziś: - obfocenie pierścionka 4U ![]() - pojechanie do Galerii na lekki shopping (postanowiłam zainwestować w klasyczne jesienne ciuchy, dawno takich nie kupowałam) - odebranie Tżta z pracy - obiad w LoveKrove - Incepcja - nauka? ![]() Najeczko ja też bym chciała ślub w namiotach, ale Aleks ma rację, w Polsce to mało realne ze względu na pogodę :/ Korniszonku jak poszły jazdy? Hawwa nie smuć się, kiedyś musi być w końcu lepiej.... Ilsa ja lubię filmy w stylu Jane Austin, ale w życiu nie mogłabym żyć w takich czasach. Jestem zbyt niezależna i nie wyobrażam sobie, żeby moim głównym celem w życiu było zamążpójcie (oczywiście mąż musiałby być z odpowiedniej rodziny :P ) |
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie
![]() ![]() Cytat:
![]() Tż mi właśnie napisał,że niedługo wyjeżdża i że znowu tyle godzin w aucie ale z każdą godziną bedzie bliżej mnie
|
|
|
#2559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej hooo.
A ja znów odrabiam pańszczyznę u szwagierki. Za dobra ejstem ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale ze mnie fighter![]() Cytat:
Mi też bardzo podoba się ta epoka ![]() A moja koleżanka z pracy też dostała pierścionek ![]() Mieszkają ze sobą 6 lat, ślub w maju,sale mieli zamówioną a pierścionka nie miała. I w końcu jej TŻ (fotograf-fajne zdjęcia robi) kupil jej pierścioneczek z brylantem z Apartu ![]() I oczywiście dał jej certyfikat A mój M. minie dał,bo ma go w takiej teczce razem z rachunkiem i kartą rabatową z Kruka,ale w sumie ja nie chcę tego widzieć bo i tak wiem co mam ![]() Czekam na pierścień Carmi (chociaż na fotce z wakacji cosik już widać było )
|
||
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku czyli dzisiaj piszesz z nami na wątku ?
![]() Jak byłam w Kruku, to widziałam inną wersję Twojego pierścionka, ale był baaaaardzo podobny ![]() Chciałam też zobaczyć na żywo pierścionek Aleks, ale nie znalazłam Mojego zresztą też nie, tzn. byłe "jedyne" ale z innej kolekcji z grubszą obrączką i większymi, bardziej odstającymi "łapkami" wokół kamyczka.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-08-07 o 09:47 |
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Motylku
Gdzie byłaś jak Cię nie było? ![]() czas się zabrać za porządki w domu. |
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Miałam pierwszą pobudkę o 5.30 a drugą (już ostateczną) o 7.30... dziś rodzinka przyjeżdża na festiwal fajerwerków. Oby było tak fajnie jak rok temu. Mam kiepską wiadomość... jednak nie będę mogła przyjechać do Krakowa 14.08
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no za dobra jesteś
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że B. miał wczoraj wole i posprzątał całe mieszkanie. Nie cierpię mycia podłóg.
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeeeeeeej no bez kitu
![]() Prawie codziennie napiszę chociażby posta,jedynie wczoraj tutaj nie napisałam (ale w klubie tak). Czuję się niezauważona I Ty Carmelku przeciwko mnie?;PJejuuuu ale mnie brwi bolą I jeszcze dużo krwi mi się polało,nie wie czemu Wyglądam jak krajobraz po bitwie.
|
|
|
|
#2566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie padało i dalej ma, więc pewniakiem wieczorkiem też się spotkamy Cytat:
a czemu nie możesz?carmi toż to jeszcze lato, a Ty już ciuchy na jesień kupujesz?
|
||
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Rain, jak to?
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
--> klub - temat o Krakowie
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Claris w sklepach już się pojawiły jesienne kolekcje, więc wolę coś kupić teraz póki mam jeszcze wybór. Poza tym klasyczne ciuchy trochę kosztują, a nie bardzo będzie mnie stać kupić wszystko na raz we wrześniu czy październiku. Na wesele oszczędzam
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
uffff.... dzień dobry
![]() mam za sobą strasznie ciężki tydzień (moja menadżerka była na urlopie i czułam się dosłownie jak rzucona na głeboką wodę... bo poza swoimi obowiązkami przejęłam je...) 4 dni w pracy nie miałam nawet czasu żeby skorzystać z ubikacji w każdym razie nie zapomniałam o Was i z niczego się nie wymiguję.... moja propozycją jak już Wam carmelka przekazała jest nadal aktualna... trzeba tylko teraz obmyślić plan jak to zorganizować.... kto o której dojedzie do krk.... czy wyjechać po Was żeby do mnie domu potem trafić było łatwo czy jak? z tymi śpiworkami kocykami jasieczkami.... chodzi o to że jak nas będzie dużo to może nie wystarczyć to co mam ![]() myślę że fajnie będzie (bo to sobota) iść do jakiejś spokojniejeszej knajki na imprezę? ale to ja się dostosuję do większości można równie dobrze zrobić zakupy i u mnie "poimprezować" możemy jakieś filmy typu romantico włączyć i zastosować grupowy płacz przy wódce, czekoladzie i lodach w każdym razie jestem dziś w krk z moim ukochanym i mam pierwszy weekend praktycznie bez paznokci (poza jedną panią)... i w końcu! WYPOCZNĘ!!!!!!!! łaaaaa ktoś może mi streścić listę zazdrośnic na spotkaniu za tydzień?
|
|
|
|
#2572 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dzień dobry
![]() Choji, dziękuję Ci bardzo za podane linki, dzisiaj się zajmę przejrzeniem tego dokładnie A wracając do sal... To ja trochę zmieniłam spojrzenie na sale po weselu siostry TŻta. Oni wszystko załatwiali przez neta (z Irlandii). Przyjechali 2-3 dni przed weselem i pojechali od razu zobaczyć salę (wiadomo - zdjęcia widzieli już udekorowane i tak dalej). I po obejrzeniu chciało im się płakać, byli załamani. Sala wyglądała jak stołówka w podstawówce (dosłownie!), a okolica typu "idź i nie wracaj" - elektrownia, bunkier, dalej cmentarz Ale cóż było robić 2-3 dni przed ślubem? I wiecie co... Ta sala to było chyba ich największe zaskoczenie. Widziałam zdjęcia "przed" i "po" i tak pięknie tą sale odstawili, że niczego jej nie brakowało. Mogłabym mieć w tym samym miejscu wesele. Teraz też mogłabym wziąć prostą salę, bez fajerwerków - i odpowiednio ją przystroić mam nadzieję, że takie sale są tańsze, niż te restauracyjne/hotelowe/etc.
|
#2573 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakoś sobie radzę, samochód mi nie zgasł,ale póki co hamuje za ostro![]() U mnie pod blokiem piorun rozwalił drzewo, które ostro porysowały wa samochody. Cytat:
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2574 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
To by mi chyba pasowało.
Samemu przystroić salę, załatwić catering... Chociaż nie wiem, jak taka opcja wychodzi cenowo. No, ale to nie mój problem na razie.... Zanim zaczną mnie interesować ceny, to zdążą się jeszcze zmienić (wzrosnąć)
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi uwierz mi,że chciałabym mmieć więcej czasu na to
![]() A mój dzień wygląda przeważnie tak: wracam z pracy koło 18,robię obiad i wtedy jak jem to ewentualnie mogę was poczytać (masakra z obiadem przed kompem),bo potem mam tańce,albo aerobic,albo robię coś z M. Tak więc mam zakręcone życie teraz. Dodatkowo w każdej wolnej chwili muszę się uczyć. Więc na dłuższe pisanie najzwyczajniej nie starcza mi czasu. Jejuuu za 2 miesiące minie rok od moich zaręczyn. A pamiętam jakby to było wczoraj...ale ten czas leci |
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... ktoś wspominał, że chciałby fotki mojego pierścienia?
|
|
|
|
#2577 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odzywała się pani ze sklepu z bielizną? ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Na pewno to byłam ja ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Czerpiesz jakąś mrocznie sadystyczną, wyuzdaną przyjemność z pastwienia się nad nami ??
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Chcecie czy nie chcecie, oto i ON, mój cudowny, jedyny i wymarzony
|
|
|
|
#2580 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękny
Yyy i to ma być mały kamień? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

moja kuzynka takie miała, ale mnie na nim było.
idę poćwiczyć i obejrzeć "Odlot" 

Ale nic to, jestem cierpliwa i poczekam sobie na zdobycie Waszych względów

13.03.2008