|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
dobranoc dukanowicze
zycze spadkow, co by mnie zmotywowaly i bym wlazla na wage
|
|
#4802 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo wybrać się do miejsca, którego żadne z Was nie widziało. I inne takie... ciężko mi powiedzieć, bo mój najdłuższy przebieg do tej pory trwał może niewiele ponad pół roku Mam nadzieję, że teraz będzie kapkę inaczej ![]() Cytat:
Uciekam obejrzeć jakiś film. Miłej nocki Wszystkim. |
||
|
|
|
#4803 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc! Również stąd zmykam, przebiegłam się trochę więc i ja mam zbyt dobry humorek, żeby się denerwować. Powiem tylko tyle, że facetom nic się nie stanie, sami również się potrafią nieźle obronić. Przynajmniej po tych co znam wszystko spływa jak po kaczce, jeżeli znają swoją wartość i nie mają fochów jak ich towarzyszki przed @ to będą się razem z nami śmiać z tych "wybrakowanych" osobników! Trzeba tylko uważać by nie mówić "ładny chłopak" przy koksach O KOKSACH i tyle!
Bo w przeciwnym przypadku przyda się dyplom ukończenia Hogwartu i umiejętność teleportacji...![]() Życzę Wam jutro pięknych spadeczków! |
|
|
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4805 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Moose.. ech, no muszę to jakoś rozgryźć
Miłego wieczoru życzę. I długich przebiegów
|
#4806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest szczególnie potrzebne... Ja się odnajduję na tym forum i mam nadzieję, że czasem też komuś się przydaję...
|
|
|
|
|
#4807 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Dukanki
![]() Czy mogę się przyłączyć? Dziś od połowy dnia jestem na diecie ![]() Mam za sobą pieczoną rybę w przyprawach, dużo zielonej herbaty i wody ![]() Trochę mi w brzuchu poburkuje, aale ![]() W teście wyliczyło mi że do 27 września powinnam zejść do przeznaczonej dla mnie wagi- 51.2. Na dzień dzisiejszy ważę 58kg na wzrost 163... Najbardziej marzę o mniejszym brzuszku i boczkach... Kręcę też czasem hula hoopem i na twisterze
|
#4808 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4809 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo już chyba wcześniej o nim pisałaś i podziałał mi na wyobraźnię, mniam![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja przez ostatni tydzień jadłam tak strasznie mało, że aż się boję wejść na wagę, malutko warzyw i w ogóle do popołudnia otreby, 2 serki i kilka plasterków szynki (na śniadanie i w pracy), a później ewentualnie jakiegoś kuraka czy omlety, czyli mniej rano, a więcej i bardziej słodko wieczorem, także zobaczymy... gdyby w następny poniedziałek się udało przeskoczyć na III fazę, to byłoby idealnie
|
||||
|
|
|
#4810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Spokojnej nocki i kolorowych snów
|
|
|
#4811 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dziękuję
![]() no idźcie już, idźcie od tego komputera, film czeka i noc długa
|
#4812 |
|
Raczkowanie
|
Agnese, jesteś bardzo przydatna!!!
![]() Moose, przepraszam, pisząc powyższego posta myślałam, ze jesteś jakąś białogłową o czystym serduszku, która chroni swych rycerzy, żeby biedaczki przypadkiem niczego złego o sobie nie przeczytali, bo się załamią! Proszę o wybaczenie! Tak długo przebywałam w tym cudownym gronie, że nie spodziewałam się nawet, iż przedstawiciel płci przeciwnej tu zajrzy! Jak sam zauważyłeś tematy są raczej mało męskie![]() Buziaki na zgodę! ![]() |
|
|
|
#4813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja odłożyłam grzecznie na półkę.ja bym zrobiła na zwykłym placku z dodatkiem proszku do pieczenia bez słodziku ew. z oregano (na patelni placek),a potem dodatki i do mikrofali. Ktoś tu pisał, że taki placek piecze w gofrownicy, potem daje dodatki i do pieca |
|
|
|
|
#4814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie: za mało ta ryba jedna. Trzeba jeść więcej. Zasada Dukana: im więcej jesz, tym szybciej chudniesz. Oczywiście jedynie produktów dozwolonych na naszym etapie. Ale powinnaś zjeść przynajmniej 5 posiłków dziennie. Mniejsze porcje, ale częściej - Twój organizm musi mieć zajęcie cały czas. I nie możesz go doprowadzać do stanu głodu - nie dopuszczać do niego. To takie pierwsze spostrzeżenia. WIęcej jeść i duuuuużo pić. Życzę sukcesu i powdzenia
Edytowane przez Agnese69 Czas edycji: 2010-08-06 o 22:54 |
|
|
|
|
#4815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
( ale to brzmi ) Mam nadzieję, że nie I tak ma być
|
|
|
#4816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Idę spać. Ledwo widzę. A tu jeszcze przecież trzeba pozaklinać... choć czy to działa w ogóle? Ostatnio mnie na próbę los wystawia ciężką... Ale nie poddam się i będę zaklinać mój jutrzejszy spadek o 0,4. TAK! Buźka dziewczęta i chłopaku
|
|
|
|
|
#4817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dlaczego od połowy dnia?
|
|
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
dobra doczytalam do konca i ide spac
![]() co do tematu facetow i komentarza Moose79 to komentarz jak najbardziej trafiony, no niestety takie klimaty nie dla mnie rowniez - kazdy jest inny - i dla mnie teksty o mosznach, snach erotycznych, pierdzeniu, kupach i innych takich, ktore takowe przewijaly sie tutaj - sa obrzydliwe, moze z racji wieku mam inne podejscie do tych spraw (rocznik 78) wracajac jeszcze na chwilke do tematu facetow ogolnie - ja z moim M mamy lacznie 11 lat przebiegu, i jak sobie pomysle co by bylo gdybym go nie poznala - to stwierdzam ze zycie straciloby sens i nie cieszyloby wcale. Ja nie ma nic przeciwko off topom, bo sama takowe pisze, wkoncu wspieramy sie tu na kilku plaszczyznach -ale ostatnio troche mi przykro ze tak wszystko sie jakos drastycznie pozmienialo i nie odnajduje juz siebie tutaj. No nic mam nadzieje, ze moj M wkoncu poda date z ktora chce zaczac dietke i bedziemy sie wspierac razem - tak jak Moose79 i Emilia25 - brawa dla Was kochani, fajna z Was parka i osiagneliscie fantastyczne wyniki mi jeszcze brakuje 12 kilo, mam nadzieje ze do pazdziernika zleci - zycze Wam szybkiego przejscia na III i dluuugiego przebiegu no to dobranoc wszytskim jeszcze raz i do zobaczenia za jakis czas - bede was sobie podczytywac czasem
|
#4819 | |
|
Raczkowanie
|
Teraz to mnie zastrzeliłyście tymi kabanosami!!! Wypakowałam je do szczelnego pojemnika, a opakowanie już na śmietniku!!! Próbowałam wyczytać skład w sklepie , a ponieważ były pakowane próżniowo więc nie czytelnie!!! A miałam poczytać jak rozpakuję
Bardzo Was przepraszam, taka wtopa Jutro zakupię jeszcze jedno opakowanie i obiecuję przekazać Wam skład, ok ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
, ponieważ ja z racji swojego wieku to chyba powinnam się zapisać na Uniwersytet Trzeciego Wieku ,a staż małżeński zbliża mi się do 20 - ski I odnajduję się na tym forum i jest mi bardzo przykro, że Ty nie. Życzę Ci powodzenia w dojściu do celu w diecie, z całego serca.
|
|
|
#4820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Lesia super wyglądasz - brawa za wielką przemiane
![]() Cytat:
![]() A temat Mose i Emilii25 jak dla mnie trochę zbyt zlukrowany jakby nieprawdziwy - jakby na pokaz, chociaż Emilię bardzo polubiłam za jej zdrowy stosunek do diety i chyba świata ogólnie
|
|
#4821 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny jeśli pozwolicie to i ja do Was dołącze. Od kilku dni regularnie was czytam i od razu poprosze Was o pomoc. Na diecie Dukana jestem od 10 dni. Z początku czułam się dobrze na tej diecie ale od 3 ch dni czuje się non stop głodna(mimo tego ze obecnie jestem na PW). Staram sie sporo jeść. Może napisze co zjadłam dzisiaj:
ŚNIADANIE: sałatka z 2ch pomidorów, ogórka, papryki i cebulki, jajko oraz plasterek szynki drobiowej OBIAD: pierś z kurczaka oraz kalafior PODWIECZOREK: puszka tunczyka w sosie własnym, 2 plasterki szynki, pomidor KOLACJA: odrobinka jogurtu naturalnego z otrebami owsianymi, sałatka z kapusty pekinskiej, pomidor, ogórek, cebula, kurczak wymieszane z jogurtem naturalnym, jajko. Do tego bardzo dużo pije. Pozatym wydaje mi sie ze zbyt szybko chudne bo na dzień ok 0,5 kg. Czuje się zmeczona tą dietą oraz przygnębiona i rozdrazniona. Brakuje mi normalnego jedzenia. Chcialabym jednak wytrwać na tej diecie bo obecnie waże 71.6 kg (10 dni temu ważyłam 76,2 kg) a moim celem jest 60 kg. Uważacie że nadal powinnam byc na tej diecie? Jutro zaczynają mi się PP ale wiem ze dluzej niz 2 dni nie wytrzymam na samych białkach z moim samopoczuciem. Na PW byłam przez 5 dni a po weekendzie planuje przejsc na 1/1. Aha chciałam jeszcze powiedziec że na PW szybciej chudne niż w fazie uderzeniowej na samych proteinach. Co o tym sądzicie? |
|
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wiem, pora co najmniej barbarzyńska ale małż wychodząc do pracy zrobił mi pobudke, żeby mu liste zakupów zrobic ![]() fajnie...zakupy do domu ![]() reszte poczytałam..... Cytat:
uciekam poczytać książkę...... a potem wlezę na wagę i przyznam sie do wzrostów (albo spadków....)
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry - duk duk
wpadam odmeldować że po wczorajszym wypaśnym w posiłki dniu waga spadła o całe - 100 - grunt to to iż wzrostu nie było ja już sapakowana, teraz szykuje się do przypełznięcia fryzjerki i w drogę ... mam nadzieję że pogoda dopisze bo u mnie póki co padający deszcz ... poszedłby sobie a nie psuł aurę weselną ![]() Cytat:
miłego dnia laseczki ....
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Konczita witaj :
udanej zabawy kochana.... pocieszę cię, że u mnie też pada
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
DUK DUK
![]() Ja się nie pochwalę ani spadkami ani wzrostami bo jeszcze siedzę w pracy ![]() JAk wrócę do domu bede po kawie i pewnie odrobinie wody... ale i tak wskoczę na wagę z ciekawości ![]() Cytat:
I jak tam spadeczek?? ![]() Przechodzisz na III fazę od poniedziałku?? Czy się rozmyśliłaś?? ![]() Cytat:
![]() To zawsze lepiej niż upały Przynajmniej nie bedziesz się czuła zmęczona i 2 x więcej spocona jak by było przy upale |
||
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
hej
melduje posłusznie że od wczoraj ubyło mnie 0,8 dkg
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4827 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
U mnie dzisiaj znowu wzrost i to, po wczorajszym PP. Jednak już postanowiłam, za dwa tygodnie idę na III fazę, bez względu na to co będzie się działo na wadze![]() johambina jak wychowałaś swojego TŻ, że chłopak budzi się rano do pracy i grzecznie prosi o listę zakupów ![]() klaski : Gdybym ja swojego wysłała do sklepu na większe zakupy , pół dnia pewnie by to zajęło i 30 telefonów z dylematatem do mnie![]() Konczita życzę Ci udanej zabawy i wytrwałości w postanowieniach ![]() adaikaka dzień dobry czy dobranoc ? Dawno Cię nie widziałam. Spadeczków po przepracowanej nocy .
|
#4828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to i tak dużo bo wczoraj mialam natchnienie i troszkę pogrzeszyłam... dodatkowo jutro sie ma pojawić @ więc..... nie jest źle....a na III przechodzę od poniedziałku nie rozmysliłam sie, chce po prostu tydzień w domu popatrzeć jak to na III jest zanim pojade w czarny las ![]() Cytat:
ale i tak dzwoni i pyta czy może jeszcze czegoś nie chce, bo może mi się przypomniało..... a tak w ogóle to faceta trzeba wychować jak brzęczał że wydaje za dużo kasy na zakupy to teraz ze mną jeździ albo sam robi...w efekcie przestał narzekać, że jestem rozrzutna, sam widzi ile co kosztuje ![]() ide skomponować śniadanko sobie i dziewuszkom moim ![]() będe podglądać ![]() aaaaleee jestem zła.... za okenm juz nie pada.... powiedziałabym, że wręcz leje.... a chciałam leciec połazić po sklepach... ale sobie odpuszcze bo wedrówka z wózkiem przy takiej pogodzie raczej mało kusząca......
|
|
#4829 |
|
Zadomowienie
|
a Ku Ku
![]() na wstępie .... dzieki wielkie za miłe słowa rumcia1, bukapaczy i Megi428 buziak![]() dzis na wadze wreszcie 59,5kg goferek pooooooszedł w swiat hehehe![]() wczoraj przeszła straszna burza nad Płockiem a ja wysłalam swojego Lubego na piwko i siedzialam sama w domu.... z nerwów zaliczylam 2 porcelany... ale moze to i dobrze![]() a dzis od rana znow rewolucje w moim brzusio;( bleeee a moze to jakas jelitówka?w ogole sie nie wyspalam, bylo mi na przemian zimno a potem gorąco a dzis jeszcze zawitam w stolicy.... i chyba zapałki sobie włoze w oczy co bym nie usnęła hehehe![]() pozdrawiam
|
|
#4830 |
|
Zadomowienie
|
za spadeczki u mnie nadszedł ten wiekopomny dzień i mam +0,1 dzis 3 dzień PW o zgrozo czyli zaliczyłam mój pierwszy wzrościk na tej diecie pocieszcie siostry.................. .
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

zycze spadkow, co by mnie zmotywowaly i bym wlazla na wage

Bo w przeciwnym przypadku przyda się dyplom ukończenia Hogwartu i umiejętność teleportacji...

. Nie poddaję się, chociaż ciąąąąąagnie mnie jak cholera
A ja co? Wieśniak z Lidla, woda i woda i woooooda

Ja odłożyłam grzecznie na półkę.
kochani, fajna z Was parka i osiagneliscie fantastyczne wyniki mi jeszcze brakuje 12 kilo, mam nadzieje ze do pazdziernika zleci - zycze Wam szybkiego przejscia na III i dluuugiego przebiegu 
i to, po wczorajszym PP. Jednak już postanowiłam, za dwa tygodnie idę na III fazę, bez względu na to co będzie się działo na wadze
klaski : Gdybym ja swojego wysłała do sklepu na większe zakupy
buziak