|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Piękności
![]() i Ty, i pierścień ![]() Korniszonek, odezwała się Pani, że w czwartek byłaby rozmowa kwalifikacyjna... Ale ja już znalazłam inną pracę
|
#2582 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
|
|
|
|
#2583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
Ale mnie na tym zdjęciu prawie nie ma :P
|
||
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, śliczny
|
|
|
|
#2585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
W Almie
![]() Wiecie co.... STRASZNIE brakuje mi muzyki. Do kompa boję się podłączyć mój dysk zewnętrzny, żeby nie padł razem z komputerem. Boję się, że komp mi nie uciągnie nawet Foobara. Poza tym zepsuły mi się słuchawki (znowu ten zakichany Sennheiser!) i nie mam jak słuchać ani z telefonu ani przez mp3. Może to dziwne, ale mi naprawdę okropnie brakuje muzyki ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Carmi, jest Twoja dłoń, pamiętasz, że mieliśmy się zamienić? Potwierdzam, że mi się podoba (włącznie z pierścieniem), także mogę się wymieniać
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Ins, a zwykłe radio?
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- W poniedziałek idę co Maca na rozmowę. |
|
|
|
#2588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- No o Maca to powinni Cię przyjąć i nie czepiać się jak inny nie wiadomo czego. |
|
|
|
|
#2589 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Choji... no ja mam na myśli moją muzykę
![]() Radio internetowe raczej odpada, bo mam za słabe łącze, będzie trzaskać i przerywać Trzeba było kupować oryginalne płyty. Mam wieżę w domu, ale staruszka z niej - nie odtworzy moich płyt dvd. Kciukam za rozmowę
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czemu myslisz,że mi taniec odpadnie?My chcemy chodzić aż się nauczymy.Więc rok,może 2 lata ![]() Nie chcemy tańczyć sztucznie i sztywno,tylko tak naprawdę fajnie ![]() A zajęcia zawsze mamy co 2 tygodnie,ale nie wiem jeszcze jaki będzie plan ![]() Carmi no piękny Moja koleżanka ma chyba taki sam,ale biały
|
|
|
|
|
#2591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ins z chęcią bym się wymieniła, ale to nie jest już moja ręka, tylko reka Tżta. W końcu o nią poprosił
|
||
|
|
|
#2592 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Korniszonek, tak, była. Rozmowa prawdopodobnie byłaby formalnością, jak sama napisała - "dogadamy resztę szczegółów". No, ale trudno, spóźniła się - mailuję z nią jakieś dwa tygodnie
Nie mam czasu czekać drugie tyle na pracę, bo nie zdziwiłabym się jakby zaproponowała pracę od 1 września (wtedy też otwiera dwa nowe sklepy). Z jednej strony szkoda, bo zawsze chciałam pracować w sklepie z bielizną (mam słabosć do bielizny... zostawiłabym tam pewnie pół wypłaty )Z drugiej strony nie wiem nawet do końca na jakich warunkach i za jaką kasę byłabym zatrudniona, więc nie wiem czy jest czego żałować. Cieszę się, że mam tą pracę
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej w mojej okolicy tak wychodzi ![]() zostały mi tylko dwa dni pracy do urlopu ![]() znowu zobaczę Fiołeczka wcisnę go od razu TŻ'towi do łapek bo jeszcze na żywo go nie widział może mu się spodoba taka dzidzia
|
|
|
#2594 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jak dla mnie 0,15 to całkiem sporo.
|
||
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam że u mnie w mieście jest strasznie z pracą bez pleców. A już nie mówiąc o Urzędzie pracy. Tam to jest już masakra. Przykładem jest koleżanka która po znajomości była już na: pracach interwencyjnych, robotach publicznych a teraz poszła na roczny(!) staż - przy czym rzadko u nas można dostać staż czy pozostałe rzeczy na dłużej niż pół roku. Nie to że miała wcześniej przepracowane więcej niż ja, ale i tak dostała staż... A ja jak chciałam iść to żadna forma stażu mi nie przysługiwała. A ta wciskają na wszystko co się da.
Tż też nie miał przedłużonej umowy bo na jego miejsce przyszedł kuzyn jakiegoś kierownika. Żeby pracować w byłej firmie Tż-ta gość przeprowadził się aż z Łańcuta- jakby bliżej nie miał do Rzeszowa. Zastanawia mnie ile musi teraz zarabiać żeby się utrzymać w mieście. Edytowane przez Choji Czas edycji: 2010-08-07 o 11:11 |
|
|
|
#2596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2597 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Carmi, achh rozumiem.. wymigujesz się
![]() Co do firmy - taaaak, ja też byłam przekonana, że to dobra i wysokopółkowa firma jeśli chodzi o nagłośnienie. Ale się zraziłam. Moje pierwsze słuchawki kupiłam za prawie 300zł (zwykłe pchełki do odtwarzacza, więc to sporo) - zepsuły mi się po pół roku, a niestety paragon zgubiłam, coby reklamować ![]() No, ale kolejne podejście, niedawno w Krakowie kupiłam też do mp3 słuchawki - tym razem już tak nie zaszalałam i wzięłam takie za 160zł. I co? Zepsute. Wytrzymały też jakieś pół roku. Albo ja mam pecha, albo nie wiem. Ale więcej nie kupię. Teraz zainwestowałabym w dobre KOSS'y. Poza tym sprzet audio to jedyna rzecz z techniki, w którą mogę wyrzucić naprawdę sporo kasy ![]() Swego czasu wszyscy się pukali w czoło jak za równowartość dwóch moich wypłat kupiłam sobie głośniki do kompa (JBL Harman/Kardon- firma produkująca nagłośnienie na koncerty ), a potem jeszcze musiałam wymieniać płytę dźwiękową w kompie, bo starsza by ich nawet nie uciągnęła i się spaliła.To samo z mp3 - wolałam kupić o połowę mniej pojemną (jedynie 512) iRivera, niż te wszystkie Creative. A marzeniem jest coś z wyższej półki iRivera albo iAudio. I tych wydatków nie żałowałam NIGDY ![]() Tylko na dobre słuchawki nie mogę trafić. Z jednej strony nie zdzierżę grajków za 15zł z kiosku (czy innych Philipsów o podobnej jakości), a z drugiej strony nie stać mnie teraz na inwestowanie w słuchawki
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2010-08-07 o 11:09 |
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Korniszonku, czy wyjdzie w Macu to się okaże. Ostatnio przeszkodą było to że się uczyłam w soboty i piątki po południu i mnie wtedy nie przyjęli. Usłyszałam wtedy że mają już za dużo studentów, i szukają raczej kogoś kto będzie bardzo dyspozycyjny na weekendy.
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Ja zwykle kupowałam najtańsze słuchawki i trzymały długo. |
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Chociaż znajomy DJ polecił mi kiedyś spróbować z firmą A4Tech - dotąd kojarzyła mi się tylko z klawiaturami i myszkami do kompa
ale podobno za rozsądną cenę można uzyskać w miarę przyzwoitą jakość dźwięku.Tylko niestety naprawdę słychać różnicę pomiędzy sprzętem za 300zł, a tym za 40zł. Echhh. Czy ja jestem już audiofilem?
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Choji jeju współczuję Ci,że się musisz tyle naszukać
U nas to raczej nie ma problemów ze znalezieniem pracy,a widzę,że ta u was to bida![]() Mam nadzieję,ze teraz się uda. Korniszonku ślub za rok to do tego czasu się zajadę ![]() Grapciu a pewnie-wciśnij mu ![]() Mój Narzet (jak to mówicie ) ostatnio ma naprawdę fazę na dziecko.Wczoraj do mnie zadzwonił,że jak był w sklepie to szedł pan z córeczką za rękę (dziewczynka miała z 4 lata) i ta dziewczynka tak popatrzyła słodko na tego pana i mu powiedziała "Kocham Cię Tatusiu". I mojego M. to bardzo ruszyło i powiedział mi,że on też chce W sumie co się dziwić-to musiało być słodkie.
|
|
|
|
#2603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest już jakaś przesada, jak dla mnie to Mac powinien być nastawiony na studentów, bo nie wiem czy ktoś chciałby pracować w takich warunkach na stałe. |
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
carmi......
![]() ahhh nie mogę się doczekać następnego weekendu
|
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
No to mój nie jest jakiś malutki
Zresztą na mojej dłoni wygląda proporcjonalnie i to jest najważniejsze A jak wygląda Twój pierścień? bo nie mogę sobie przypomnieć...---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Ja też się nie mogę doczekać, ale już tylko tydzień został |
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
To mój ma 6 przemalutkich brylancików
To się z Waszymi gigantami nie może równać.Natomiast kocham go właśnie za tę inność,bo wszystkie moje koleżanki mają z tymi brylantami a ja tu nagle fik-wyciągam mojego i wszyscy się zaczynają pytać co to za kamienie itp
|
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale większego to bym już nie chciała, bo też właśnie wydaje mi się, że taka wielkość wygląda na mojej dłoni i w stosunku do obręczy proporcjonalnie
|
|
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam nie mam zamiaru unikać Filipiora a wiem że TŻ'nie będzie z tego powodu zbytnio zadowolony bo wiem że jeszcze nie jest gotowy a będzie się obawiał że mnie się spodoba na tyle że będę chciała już ja chce już ale tylko i wyłącznie tłamsić Fiołka na swoje jeszcze mam czas a sytuacja fakt musiała wyglądać słodko ![]() edit: Carmi kasztan ze mnie ślicznie to cudeńko wygląda na Twojej łapce
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2010-08-07 o 11:35 |
|
|
|
|
#2609 |
|
Wtajemniczenie
|
Claris, Twój pierścień mi się podoba, tylko zastanawiam się jak przytwierdzony jest diament od spodu? Ja wiem,że cena nie jest tu ważna, ale jeśli dal Was Wasze kamienie są małe to chyba nie wiecie ile kosztują większe, bo te są jak dla mnie naprawdę drogie.
Teraz te pierścionki zaręczynowe są tak wymyślne, że odchodzi się już od takich tradycyjnych. |
|
|
|
#2610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jednak nie mam niebieskich oczu, a nie chciałabym brązowego kamyczka np. bursztynu ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

Ale mnie na tym zdjęciu prawie nie ma :P

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)