|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13
właśnie.. dziwne anomalie pogodowe, bo tak już można to nazwać... współczuje i mam nadzieje, ze już burze i ulewy przeminą...
|
|
|
|
#4982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam tylko piwnicę zalana ale centrum i inne części to koszmar a Bóbr w Jeleniej tez chyba kiepsko wyglada
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, ja jestem tego najlepszym przykładem
z tym, że u mnie puchnięcie itp zaczyna się już ok. 1,5 tygodnia przed okresem |
|
|
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() melduję że żyję.... choć z lekkim dołem... waga stanęła w miejscu ale to pewnie po PW no i wredota nadchodzi wielkimi krokami....miłego dnia
"kadłub przywiędły ale dusza młoda... " Edytowane przez johambina Czas edycji: 2010-08-08 o 08:54 |
|
|
|
#4985 | |||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
??Startowałyśmy z takiej samej wagi ![]() Cytat:
![]() Strasznie mi przykro z powodu tych wszystkich klęsk żywiołowych..... Cytat:
![]() A jak mam jeszcze PW to już w ogóle kaplica ![]() Dzień dobry
|
|
#4986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przelicz kaloryczność na cały dzień. Nie powinno się schodzić poniżej 1400 kcal. Możesz dodać więcej warzyw na PW, a na PP troszkę oliwy z oliwek albo innego zdrowego tłuszczu (omega3)
|
|
#4987 |
|
Zadomowienie
|
DUK DUK
jestem. przeczytalam chyba w necie wszystko co sie dalo... smutne jest jak sie slyszy o powodziach w Polsce... ale jak sie widzi ulice, po ktorych sie chodzilo, mostki, na ktorych sie palilo, zalew, nad ktorym sie opalalo....a teraz tego nie ma..... jezu.... to dopiero czlowiek sobie uswiadamia co to jest za tragedia... kopalnia stoi... jak elektrownia padnie to juz wogole gmina sie nie podniesie dobra juz wam nie placze... ide sie pozbierac i cos ze soba zrobic.... dzis zastoj, bo sie wczoraj obzarlam warzywkami ![]() milego dnia dukaneczki kochane
|
|
#4988 |
|
Zadomowienie
|
Aleksandra, cieszę się, że jesteś
Mam nadzieję, że bęzie dobrze tam u CIebie. Ja cwaniak, bo na wyżynie mieszkam... Choć i u nas gmina Wilków mocno ucierpiała poprzednim razem, a teraz też w pogotowiu, no tereny przy Wiśle zagrożone, wyżyna, czy nie wyżyna... Będzie dobrze... Ja dziś znowu wzrost o 0,1. Niby mały, ale jednak wzrost. Nie lubimy zwrostów Ruszy się w końcu zaraza czy nie... Dla poprawienia humoru zmierzyłam się dziś i stwierdziłam oto: W biuście ubyło mi 9 cm, pod biustem 8cm, w talii 7 cm, w brzuszysku 9 cm, w tyłku 7 cm, a w udzie 5 cm. Uznałam, że na pocieszenie może być To wszystko uzbierało się na 8 kilo ![]() Ale czemu teraz nie spada dalej????!!!!! Łaaaaaaaaaaa!!!!!! A w ogóle to good morning |
|
|
|
#4989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4990 | ||
|
BAN stały
|
Dzien dobry dziewczyny
Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaj wkoncu zobaczylam magiczna 6 na wadze! Zaliczylam spadek chyba najwiekszy na II fazie -0,9kg! I tym samym waze 69.2kg! Waga stala mi caly rowny tydzien! Do tego dziewczyny to juz w ogole jest mega dziwne wczoraj bardzo bolal mnie brzuch, dostslam okresu 2 dni wczesniej niz normlanie powinnam dzisiaj mam poprostu tragedie i mimo to taki spadek, takze ciesze sie bardzo! Cytat:
Co do tych powodzi, to zaczynaja mnie one przerazac, to straszny zywiol, zastanawiajace ze takie fatum nad tym krajem caly czas ciazy, non stop cos zlego sie dzieje. Mam nadzieje ze wszytsko szybko sie unromuje i wroci do zycia w najblizszym czasie Trzeba miec nadzieje i wspierac tych ludzi, w maju mozna bylo smsy wysylac zeby uzyskali pomoc szkoda ze teraz tego nie ma bo to chyba jedyna opcja zeby przeczynic sie do tego zeby Ci ludzie otrzymali jakas pomoc. Bo tak naprawde mamy nowego prezydenta ale jego ani widu ani slychu. Cytat:
![]() wczoraj dostalam @ a wzrostu nie zaliczylam tylko spadek ![]() ale za to tez mi sie spuchlo troszke choc nie mialo to odzwiercedlenia na wadze dziwne no nie? |
||
|
|
|
#4991 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i: Nareszcieeeeeeeee
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Mirunia gratulacje !!!!!
Witam Dukaneczki ![]() Pozwólcie że wypowiem się na temat wątku III fazy- uważam, że lepiej nie dublować wątków i trzymać się starego- tam dziewczyny są doświadczone i służą radą a jeśli przeraża Was to że mało się tam pisze to przecież nie zależy od wątku tylko autorek- jeśli tam dołączycie to Wy będziecie motorem napędowym postów. Poza tym ekipa cały czas się zmienia a to ona tworzy atmosferę. Myślę że mała ilość postów świadczy też o tym że III jest bardziej podobna do " normalnego" odżywiania i nie sprawia dukającym większych problemów a u nas jednak cały czas pojawia się ktoś nowy. Ja zaczynam III jeszcze w tym tygodniu bodajże od pt . Powodzonka i gratki za spadki
|
|
|
|
#4993 |
|
Raczkowanie
|
A tak wogóle to dzień dobry
![]() U mnie wzrościk, a jak , ale przed @ więc staram się zachować spokój![]() ![]() Znikam teraz na caluśki dzionek i do wieczorka
|
|
#4994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spadek CUDOWNY ![]() Moje 58 pojawia się na jeden dzień i znika następnego. Dziś znów znikło ![]() Człowiek tu pragnie niczym ta syren na plaży smukła zaistnieć No ale cóż, nie poddajemy się, walczymy dalej, trwamy w postanowieniach załatwimy ją (wagę znaczy).
|
|
|
|
|
#4995 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam duk duk
Wyjaz na działkę okazał się nie ciekawy, na nic się nie pokusiłam bo nawet ochoty nie miałam, na TŻ foch. Praktycznie nie gadaliśmy, ale to ja nawet nie patrzyłam w jego strone. Wczoraj wieczorem koleżanka mnie odwiozła a on został...i jak JA łaskawie zadzwoniłam że do tarłam to on do mnie :" Niom, nie gniewaj się na mnie, niooo, nioo..." tak jakby chciał zakończyć rozmwie więc mu powiedziałam :" K!!!!! nawet się nie chcesz przez telefon poprodukować" i się rozłączyłam, w nocy nawet nie zadzwonił ani esa nic...pewnie dobrze się bawi. Wali mi to naprawde....ciekawe czy pochlał bo ma dziś autem wracać.... A ja jestem dumna z siebie bo nie zgrzeszyłam, zjadłam tylko jakąś paprykę ze słoika własnej roboty i grzyby. zero alko i słodyczy
|
#4996 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() banana mam od ucha do ucha dzisiaj ![]() zobaczysz kochana nim sie obejrzysz, wojek Dukan ma oko na dziewczyny ktore go grzecznie sluchaja i sa wzorowymi Dukankami a Ty taka jestes wiec nie boj sie napewno doktorek Ci to szybko i bardzo ladnie wynagrodzi. Ja juz mam nauczke ze nie oplaca sie grzeszyc, warto sie odchudzac dla tych kilku chwil radosc o poranku Cytat:
To teraz Twoja kolej? ![]()
|
||
|
|
|
#4997 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 3 przystanki ode mnie rzeka sobie plynela po ulicy, ale dzis swieci slonce, wiec chyba nie bedzie az tak zle... ![]() ja tez dzis mam maly wzroscik(PW i problem z porcelanka). ale 7 na szczescie zostala. nie przejmuje sie nawet. wieksze smutki mam teraz na glowie... Agnese Kochana, nie martw sie. bedzie dobrze. co wzroslo musi spasc jak to mowia najstarsze dukanki i gratki za piekny ubytek centymetrow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
badz silna. dasz rade. i za silna wole!!Cytat:
gratulacje!! ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- a tu most miedzy Zgorzelcem a Gorlitz.... http://www.moststaromiejski.com/
|
|
#4998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba wierzyć, że i to wytrzymacie, że najważniejsze będzie obronione - czyli ta elektrownia. Przetrwacie to. P.S. W ogóle gratki za spadki.
|
|
#4999 |
|
Wtajemniczenie
|
Generalnię gratuluję spadeczków, Mirkaa brawo
i innym też naprawdę, bardz bardzo gartuluję Mam nadzieję że te powodzie miną tak szybko jak się poajwiły...
|
#5000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#5001 |
|
Wtajemniczenie
|
Łaskawie zadzwonił, że chwilkę posiedzi i będzie wracał...
ale kogo to obchodzi Idę sklecić sernika, łaził za mna cały weekend więc nadszedł czas na MR CHEESE CACKE
|
#5002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5003 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzielna dziewczynka Cytat:
|
||
|
|
|
#5004 |
|
Zadomowienie
|
uspokoilas mnie troche tym stwierdzeniem, chociaz jestem na 3 dni PP.
przybylo 1 kg, mam nadzieje, ze to wkońcu oznaka zblizajacego sie okresu, bo juz 5 dni sie spoznia ![]() a ten kilogram mnie dobija. wgl wszystko mnie dobija. swiat jest nie taki jaki mial...
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
#5005 |
|
Raczkowanie
|
DUK DUK dukaneczki
Oglądałam właśnie na wp.pl zdjęcia z Bogatyni - koszmar! A spece od klimatu nadal twierdzą, ze to żadne anomalie i nic się nie zmienia.....ściemniają nas ile się da! A u mnie dzisiaj kolejny spadek -0.2kg Podsumowanie tygodnia: -0,9kg YES,YES!!! I jem właśnie tatara...tak mi się wczoraj zachciało, ze pobiegłam wieczorem do Reala, kupiłam z Morlin gotowe sanie tatarskie, doprawiłam i MNIAM!
|
#5006 | |
|
Zadomowienie
|
A powiedzcie mi, kochanieńkie, ten Wasz Pan Sernik to z jakiego przepisu jest najsmaczniejszy? I bez skrobii najlepiej...? Czy to Wasze pieszczotliwe określenie "Pan Sernik", czy tak się nazywa jakiś jeden?
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() Ja dziś tylko zazdrośnie na Was łypię, bo sama niestety, nie spadam... |
|
|
|
|
#5007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem wierna Boskiemu Sernikowi z blogu adrijah - ale jest na skrobi.
|
|
#5008 |
|
Wtajemniczenie
|
Pan Sernik to ogólna nazwa sernika
Ja robię bez skrobii...szczerze? Pomiędzy ciasetm ze skrobią a ciasetm bez skrobii nie czuję żadnej różnicy...bynajmniej ja
|
#5009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie przez skrobię, w Boskim Serniku jest jeszcze mleko.Ale nieważne, każdy sernik jest zjadliwy i jest naszym obiektem porządania ![]() W przepisowni post 208 - sernik Meggi.
|
|
#5010 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyneczki moje kochane
![]() Lecę czytać przepisownię
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.

w Jeleniej tez rzeki nie wygladaja najlepiej...

z tym, że u mnie puchnięcie itp zaczyna się już ok. 1,5 tygodnia przed okresem 

no i wredota nadchodzi wielkimi krokami....
??