Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-07, 23:04   #2731
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
macie rację ale ja mam tak że się na coś nakręcam a później jest rozczarowanie tak jak z tym bilardem było i on w ogóle ma problemy żeby iść naprzód. No cóż, zobaczymy jak to będzie, może jak zobaczy że się wyrabia to sam mi coś zaproponuje
To dla własnego dobra nie nakręcaj się tak. po co ci rozczarowania? zamieszkacie razem, będzie wszystko dobrze ale poczekaj cierpliwie jeszcze te kilka miesięcy.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-07, 23:23   #2732
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Dlatego bardzo lubię ten sklep mimo wielu różnych opinii
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
jest na wizażu watek o Biedronce gdzie wizażanki zdradzają co warto kupić, co nie warto i jakie są promocje
Ja to mam biedronkę obcykaną, od ponad 5 lat ja i moja rodzina robimy gł. tam zakupy, bo jest to jedyny większy sklep w mojej dzielnicy (i do tego blisko mojego domu), a nikomu nie chce sie jeździć gdzieś dalej teraz latem np. uwielbiam maślankę stamtąd - w te upały dała radę

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
jejku, mam dokładnie TAK SAMO. nie chcę dekoracji, chcę tylko kwiaty i drobną klasyczną dekorację. a z kucharką - pisalam
Ja też nie będę miała dekoracji, tylko kwiaty na stołach
nie gniewam się na Ciebie, ale myślałam że Ty tak serio

Spędziłam dziś cudowny wieczór z tżtem Najpierw krótki shoping, a potem zabrał mnie na kolacyjkę i było bardzo miło. Kupił mi grę Art of Murder Sztuka Zbrodni (sama sobie wybrałam) i kurcze na pierwszym zadaniu żeśmy utknęli nie było czasu na rozkminę, bo tż niewyspany, to pojechał lulu, bo z rana idziemy do kościoła i ja sama też nie umiem rozkminić jak to zrobić
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-07, 23:23   #2733
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Aż sprawdziłam
Pisałam o innym pierścionku
O tym jednym, który jest w kategorii do 400zł

To prawda, że o gustach się nie dyskutuje na pewno nie chciałam nikogo urazić
A ja pisałam, że ten za mniej niż 400 zł mi się podoba i jeszcze ten drugi i innych z Yes bym nie chciała

No ale już nieważne, ja tam mogę takie dostać i bardzo chętnie będę je nosić

Przyjechała do mnie ciocia, więc na jakiś czas będę wyłączona z pisania, to za dużo nie piszcie, żebym nie miała za wiele do nadrabiania

Dobranoc

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 02:06   #2734
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ja to mam biedronkę obcykaną, od ponad 5 lat ja i moja rodzina robimy gł. tam zakupy, bo jest to jedyny większy sklep w mojej dzielnicy (i do tego blisko mojego domu), a nikomu nie chce sie jeździć gdzieś dalej teraz latem np. uwielbiam maślankę stamtąd - w te upały dała radę
Ja lubię żele pod prysznic z Biedronki, bo się dobrze pienią, bardzo ładnie pachną i są bardzo tanie.

A ja się pochwalę, że byłam dzisiaj z TŻtem w Bratkowicach. Wzięliśmy moją koleżankę. TŻ nam non stop cykał zdjęcia, 500 wypstrykał Popływałam sobie i nareszcie się opaliłam Aż mnie trochę plecy pięką Jutro idę z TŻtem na zakupy ubraniowe. Mam nadzieję, że coś wyhaczę fajnego. Chciałabym kupić szorty, miniówkę, bluzeczkę, sukienkę i stringi, ale nie wiem, czy mi starczy kasy A potem idę z TŻtem i jego Mamą na basen, a wieczorkiem na koncert Łez

---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Właśnie dokładnie nie pamiętam.
Oglądaliśmy je z 3 miesiące temu i na żywo jeszcze bardziej nam się podobają.
Jakoś koło 3 tys za parę,ale to jest niemiecka firma Breuning-bardzo porządne obrączki.
Ten jubiler TAXOR to jest taki ogromny sklep w Żywcu i tam pewnie bedą mieć jeszcze większy wybór,więc na pewno się tam wybierzemy.
Ale tak czuję,że zostaniemy przy tych co wam pokazałam (o ile nie zmieni się kolekcja,ale tak chyba nie jest w przypadku obrączek?)
A bo to musi być najnowsza kolekcja Jak wprowadzą nową kolekcję po zakupieniu przez Was obrączek to będziesz płakać, że Ty nie masz tych nowszych i ładniejszych Tak więc kolekcje ciągle pojawiają się nowe i tego nie przewidzisz kiedy to będzie, chyba, że Ci powiedzą sami Tak więc czyhaj na coraz to nowe kolekcje
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 07:40   #2735
carmelova
Zakorzenienie

Bry

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Wszystko da się udekorować tak żeby było ładnie. Takie studio tv czy scena teatralna - tam przecież nic nie ma a dobry scenograf robi z tego piękną przestrzeń. Ja jednak chciałabym miejsce w którym wystarczy postwić jakieś kwiaty na stołach i świece. Po prostu nie będę mieć czasu na dekorowanie. Można zamówić dekoratorkę ale to dodatkowy koszt.
Moja koleżanka robiła wesle w remizie. Znajomi i rodzina pomagali a i tak PM do północy siedziała tam i skutkiem czego wygladała jak śmierć ze zmęczenia.
A z kucharzem to jest tak, że jak restauracja ma stałych pracowników to mozna sie tam wybrac rodzina na obiad i sprawdzic czy smacznie gotują. Za to jakbym miała robić wesele w remizie czy innej sali z własną kucharką to brałabym kogoś w ciemno bo nie znam takowej, a na weselach na których jakaś gotowała jedzenie mi nie smakowało wiec raczej bym unikała tych "sprawdzonych".

Piękny! super wyglada na twoim palcu. No i nie kosztował on 300 zł - wierz memu oku.

Kciukam żeby się udało

Pasuje. JAkis pomysł na miejsce?

Ilsa ja się nie dziwię, że on na razie nie chce. Nie wie ile będzie miał nauki na studiach i jak będzie sobie z nimi radził bo to nowa sytuacja. I dobrze, że nie chce brać na siebie za dużo. Jak zamieszkacie kilka mies później to nic złego się nie stanie a on będzie wówczas lepiej się czuł. I nie mów, że na informatyce to nic się nie robi i nie trzeba się uczyć. Bo tak nie jest. Moj były wyleciał na pierwszym roku z informatyki na agh więc nie łódź się, ze tam nic nie wymagają. zwłąszcza że perwszy rok to analiza matematyczna i inne mało informatyczne rzeczy (na UJ na pierwsyzm semestrze to komputera nie dotyka się). Poza tym 22 lata to dużo. Zobacz ile sporo starszych dziewczyn mieszka z rodzicami. Niezleżnośc daje swoja pensja a nie wyprowadzka. No i pamiętaj, ze konkubinat zwykle nie przyśpiesza o opóźnia zaręczyny .
Co do sali, to mam dokładnie takie samo zdanie jak Ty i naj. Chciałabym elegancką salę, której nie trzeba ozdabiać. Jedynie kwiaty są mile widziane. Żadnych balonów ( ), obrazów nad Młodymi ani przystrajania domu Młodej. Ale to tylko moja opinia. A niedawno śnił mi się koszmar, że wychodzę z domu w sukni, a tam orkiestra mnie wyprowadza Jakiś akordeon, bałałajka, trąbka i tamburyn. Obudziłam się zlana potem

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-08-08 o 07:42
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 09:43   #2736
butterfly20
Zakorzenienie

Helloł

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
widzę że powoli przekonujesz się do remizy mam nadzieję że już nie będziecie pisać że moje wesele to będzie wiejska przytupajka....
umowę mamy już podpisany bo teściowa podpisała ale jest to umowa bez szczegółów teraz będziemy w Pl to mamy do niej podjechać i dogadać szczegóły/kolory bo teściowa stwierdziła że ona dokładnie nie wie a nie chce nam nic narzucać my balonów raczej tez nie chcemy, stawiamy na materiały, kwiaty i świeczki pływające w kielichach ta nasza ma fajne kwiatowe girlandy i pewnie one będą powieszone pod sufitem na przemian z materiałami tylko jeszcze nie bardzo mam skonkretyzowane jak upiąć materiał za nami ale to się dogada już na spotkaniu
to zależy kto będzie Ci sie bardziej podobał dekoratorzy też mają fajne pomysły
Ależ ja nigdy nie miałam nic przeciwko weselach w remizach! W tym roku idę na dwa i się cieszę
A mój brat miał w domu weselnym,też z kucharką i było suuuuper,a wesele się skończyło o 7 rano.I mieliśmy tam noclegi i był jeszcze poprawiny.
Fajne wspomnienia,aczkolwiek po tym ile tam było roboty powiedzieliśmy,że teraz chcemy catering i przyjść na gotowe

Cytat:
Ja tam nic nie mam do remizy
Nie ważne gdzie - ważne z kim
Poza tym fajnie urządzona impreza z dobrym jedzeniem będzie po stokroć lepiej wspominana, niż wesele w snobistycznym pałacu na śliskim parkiecie z niedobrym żarciem

Grape, a suknia jak tam cooo ?
Eeee tam Ins mnie nie prowokuje
Ja mam wesele w dworku, mam bardzo fajny parkiet drewniany (nie śliski) i bardzo dobre jedzonko (sprawdzałam i mam nadzieję,ze na moim weselu też staną na wysokości zadania).
A wszystko zależy od towarzystwa na weselu-moje na pewno nie jest snobistyczne-ot normalni ludzie,ale też nie mam wujków i ciotek w stylu tych,co to ciągle narzekają,obgadują itp.-mam baaardzo fajną,kulturalną rodzinkę

Co do dekoracji to tak jak mówię-mi podobają się dekoracje tych sal w domach weselnych i remizach,ale właśnie bez balonów. Taka dekoracja naprawdę może bardzo zmienić wygląd sali
Bardzo podobają mi się girlandy,ale ja bym chciała mieć takowe nad drzwiami w moim domu,bo nie chcę żadnych balonów,wstążek itp. Tylko taką girlandę i tyle

Mojej sali też nie ma po co obwieszać-chcę mieć ładnie nakryte stoły i dużo kwiatów Mam tam kolumienki i one mogłyby być ozdobione takimi girlandami czy coś.Albo kwiaty w takich stojakach
Ja np chciałabym jeszcze jakoś zakryć te takie figurki co tam są w ścianach,bo to akurat mi się nie podoba,a znowu Rodzice mówią,że to fajne i trzeba zostawić.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 09:57   #2737
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Hej

Ale się weselnie na wątku zrobiło

Idę sie szykować, bo niedługo Tz będzie

Miłego dnia
Stary 2010-08-08, 09:58   #2738
magda2109
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale miałam sen Śniło mi się, że miałam jechać na to spotkanie z Wami i Pan mi w kasie nie chciał sprzedać biletu, bo nie mam jakiegoś tam dokumentu, że jadę w "miejsce historyczne", ani żadnej umowy, że jadę tam do pracy. Ja mu mówię, że jadę do koleżanki, a on, że w takim razie muszę mieć zaproszenie, bo inaczej nie mogę tam jechać na więcej niż 24 godziny Nie mam pojęcia skąd taki sen Chyba przeżywam za bardzo

Aha, w końcu kupiłam bilet i została mi godzina do odjazdu, a ja jeszcze nie byłam spakowana I się obudziłam
Stary 2010-08-08, 10:17   #2739
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ja tam byłam i na fajnym weselu w pałacyku i w hipodromie i w "stołówkowej" sali - i wszędzie było rewelacyjnie wszędzie inaczej, ale wszędzie fajnie. Kwestia organizacji.

Ja osobiście bym stawiała na swojego kucharza i swoją dekorację - jeśli miałoby się to przyczynić do cięcia kosztów
Poza tym, z kucharzem to też prawda. Gdybym niemiała kogoś znajomego i zaufanego, to nie brałabym tej opcji pod uwagę nawet

Aaa co do dekoracji (i zaproszeń ) -to ja bardzo lubię takie manualne prace, robótki. Z największą przyjemnością sama bym to porobiła
(może zmienię zdanie jak wpadnę kiedyś w przedślubny szał załatwiania wszystkiego i się okaże, że nie mam aż tyle czasu... ale na razie to sobie gdybam )

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

I pokaże Wam jeszcze moją nową miłość
http://cgi.ebay.com/BIKER-Moto-Motor...ilored_Jackets

Strasznie mi się podoba mam nadzieję, że nie zniknie szybko z eBay'a, to sobie zrobię prezent za jakiś czas
Stary 2010-08-08, 10:47   #2740
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

Pasuje. JAkis pomysł na miejsce?
no nie wiem, ja tu nie znam nic....
only napisala ze nie moze dzis, dzi sie nie odzywa - wyglada na to, ze zostalysmy we dwie... spotykamy sie czy przekladamy na inny dzien?
Stary 2010-08-08, 11:06   #2741
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko da się udekorować tak żeby było ładnie. Takie studio tv czy scena teatralna - tam przecież nic nie ma a dobry scenograf robi z tego piękną przestrzeń. Ja jednak chciałabym miejsce w którym wystarczy postwić jakieś kwiaty na stołach i świece. Po prostu nie będę mieć czasu na dekorowanie. Można zamówić dekoratorkę ale to dodatkowy koszt.
Moja koleżanka robiła wesle w remizie. Znajomi i rodzina pomagali a i tak PM do północy siedziała tam i skutkiem czego wygladała jak śmierć ze zmęczenia.
A z kucharzem to jest tak, że jak restauracja ma stałych pracowników to mozna sie tam wybrac rodzina na obiad i sprawdzic czy smacznie gotują. Za to jakbym miała robić wesele w remizie czy innej sali z własną kucharką to brałabym kogoś w ciemno bo nie znam takowej, a na weselach na których jakaś gotowała jedzenie mi nie smakowało wiec raczej bym unikała tych "sprawdzonych".
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Co do sali, to mam dokładnie takie samo zdanie jak Ty i naj. Chciałabym elegancką salę, której nie trzeba ozdabiać. Jedynie kwiaty są mile widziane. Żadnych balonów ( ), obrazów nad Młodymi ani przystrajania domu Młodej. Ale to tylko moja opinia. A niedawno śnił mi się koszmar, że wychodzę z domu w sukni, a tam orkiestra mnie wyprowadza Jakiś akordeon, bałałajka, trąbka i tamburyn. Obudziłam się zlana potem
czyli od razu zakładacie że moja będzie nieelegancka bo trzeba ją udekorować i że będziemy pomagać kucharkom i dekoratorce całymi nocami przez co będziemy wyglądać jak zombi na własnym weselu, dziękuję bardzo
a ja wam powiem że to wszystko zależy od doboru dekoratorki i kucharki kucharka na wstępie nam powiedziała że nikt z nas nie będzie miał wstępu do kuchni bo za to jej płacimy żeby ona zrobiła wszystko a nie my, ona ma swoich ludzi więc my nie jesteśmy do niczego jej potrzebni ona wymaga tylko dostarczenia produktów a jest to znana nam kucharka, bardzo dobrze wiemy jak gotuje bo byliśmy na weselu gdzie gotowała, znajomi też próbowali niejednokrotnie jej kuchni i nikt nigdy nie narzekał więc dla nas wybór był oczywisty
co do dodatkowych kosztów to nie są one aż tak wielkie bo za wynajem remizy na tydzień zapłacimy ok.1300zł już z mediami wiec po dodaniu do tego dekoratorki i tak wychodzi nam taniej niż za restaurację czy lokal
co do dekorowania wejścia do domu mojego i pana młodego to u nas jest to tradycja więc nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej ale to też nie oznacza że powiesimy przez wszystkich znienawidzone balony bo to też można zrobić ładnie i skromnie
wiadomo jedna PM chce mieć ślub i wesele jak bal z bajek o księżniczkach a inna chce mieć normalne wesele niekoniecznie drogie co nie znaczy że kiczowate. Ja już nie raz pisałam że na drogie sobie pozwolić nie mogę a i choćbym mogła to i tak bym takiego nie zrobiła bo mnie się takie nie podobają, ale to tylko moja opinia
uważam że dyskusja schodzi na niewłaściwe tory i warto by było ją zakończyć
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 11:12   #2742
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
fajne rzeczy

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
A jak tam... w sumie to znośnie. Ojciec średnio się czuje, ale ma zapowiedziany (tylko jeszcze nieustalony) zabieg, więc żyje nadzieją, że będzie lepiej, zwłaszcza że po powrocie do PL kilka lat temu też miał ten zabieg po zawałach. A poza tym to zagubiona się czuję, tzn. odczuwam zmiany w swoim życiu, inne poglądy, spojrzenie na otaczający świat, ale jeszcze nie wiem, w jakim kierunku dążę, stoję pośrodku

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Ale TŻ mówi to bardziej w sensie, że chce mieć ze mną dziecko, a z realizacją to wiadomo. Teraz żyje jak żyje, bo nie ma obowiązków i sobie ich nie stwarza, ale wiem, że gdyby już się coś wydarzyło to nie zostawiłby mnie chyba samej w domu. Ja na to nie pozwolę i zawsze mu mówię, że jeżeli już, to musiałby zmienić tryb życia, bo ja w domu sama z dzieckiem nie będę siedzieć. Ale na razie ten temat to tylko takie gdybanie. W ciągu kilku najbliższych lat nic mnie takiego nie czeka
właśnie chyba,niech najpierw zacznie spedzać z Tobą czas a dopiero później mówi takie rzeczy

Cytat:
no i mówi mi że nie wie czy chce pracować w weekendy a w normalne dni kuć no co on by kuł na Informatyce ? Przecież tam wszystko się wie, trzeba tylko parę razy poćwiczyć i tyle. I wiem że jak przestanę naciskać to po prostu z ulgą porzuci ten temat i za parę miesięcy będę mieć 22 lata i nadal żyć na karku rodziców
nie ma tak łatwo. Na informatyce są cieżkie przedmioty jak fizyka itp, trzeba sie uczyć bo wiem,jak Tż kuł

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Gwizdak do mnie pisała mają poślizg i dopiero dziś wyjechali, koło 19.30 byli w Tychach jeśli będą wracać przez Tychy, to zajadą na kawkę
no i najważniejsze - macie pozdrowienia
Dziekujemy za pozdrowienia

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

Spędziłam dziś cudowny wieczór z tżtem Najpierw krótki shoping, a potem zabrał mnie na kolacyjkę i było bardzo miło. Kupił mi grę Art of Murder Sztuka Zbrodni (sama sobie wybrałam) i kurcze na pierwszym zadaniu żeśmy utknęli nie było czasu na rozkminę, bo tż niewyspany, to pojechał lulu, bo z rana idziemy do kościoła i ja sama też nie umiem rozkminić jak to zrobić
fajnie,że wieczór sie udał

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę, że byłam dzisiaj z TŻtem w Bratkowicach. Wzięliśmy moją koleżankę. TŻ nam non stop cykał zdjęcia, 500 wypstrykał Popływałam sobie i nareszcie się opaliłam Aż mnie trochę plecy pięką Jutro idę z TŻtem na zakupy ubraniowe. Mam nadzieję, że coś wyhaczę fajnego. Chciałabym kupić szorty, miniówkę, bluzeczkę, sukienkę i stringi, ale nie wiem, czy mi starczy kasy A potem idę z TŻtem i jego Mamą na basen, a wieczorkiem na koncert Łez
to intensywny bedziesz miała dzień

A mi jest smutnowczoraj miał Tż do mnie przyjechać po podróży przyjechał do domu dopiero koło 20 bo w Krakowie była nawałnica i wszystkie samochody sie zatrzymywały no i napisał czy nie miałabym nic przeciwko jakby przyjechał do mnie i u mnie byśmy posiedzieli. Ja sie strasznie ucieszyłam bo myślałam,że już zrezygnuje i napisałam,że tak,że czekam.Odpisał że pójdzie sie tylko wykąpać i jedzie.A po 30 min napisał,że jednak nie przyjedzie bo nie ma czystych rzeczy bo przez przypadek wszystkie rzucił do prania żeby na dzisiaj mieć czyste i pytał czy nie bede zła i że mi to dziś wynagrodzi.Za waszą radą nie dałam mu poczuć ,że jestem zła napisałam,że nie jestem i że nic sie nie stało.

I przechodzą mnie takie myśli,że on od początku nie chciał do mnie przyjechać tylko specjalnie zapytał czy może do mnie przyjechać żeby nie wyszło,że mu sie nie chce a potem specjalnie o tych ciuchach napisał.Wiedziałby,że jak wroci i napisze,że jednak sie dzisiaj spotkamy to moge być zła bo obiecał
Stary 2010-08-08, 11:14   #2743
Choji
Zakorzenienie

Ja sobie nie wyobrażam nie mieć na sali chociaż odrobiny balonów, jakichś materiałów, czy przystrojonej klatki w bloku.
Chciałabym mieć w remizie czy czymś takim, ale z cateringiem, pomagałam ostatnio przy weselu koleżanki i masakra, wszyscy wykończeni itd. Młodzi nie najlepiej wyglądali w dniu ich ślubu, ich rodzice to samo.
I wyprowadzanie przez orkiestrę obowiązkowo- te marsze weselne, przyśpiewki

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Oj Madziu, nie sądzę że gdyby nie chciał się spotkać to by mówił że przyjedzie. Zależało mu, ale nie dał rady. A nie mogłaś Ty do niego pojechać?

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 11:16   #2744
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam nie mieć na sali chociaż odrobiny balonów, jakichś materiałów, czy przystrojonej klatki w bloku.
Chciałabym mieć w remizie czy czymś takim, ale z cateringiem, pomagałam ostatnio przy weselu koleżanki i masakra, wszyscy wykończeni itd. Młodzi nie najlepiej wyglądali w dniu ich ślubu, ich rodzice to samo.
jak dla mnie to jest definicja prawdziwego polskiego wesela a nie balu weselnego
tak jak pisałam wszystko zależy od doboru ludzi pracujących przy weselu
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 11:18   #2745
Choji
Zakorzenienie

Dokładnie Grape, moja internetowa siostro weselna

Stary 2010-08-08, 11:26   #2746
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ja chcę muzyyyykę

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Stary 2010-08-08, 11:29   #2747
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Oj Madziu, nie sądzę że gdyby nie chciał się spotkać to by mówił że przyjedzie. Zależało mu, ale nie dał rady. A nie mogłaś Ty do niego pojechać?
ooo tak

On by mnie później nie puścił do domu,zresztą sama bym sie bała () bo nie raz niestety zaczepiana byłam przez kogoś w autobusie i mam stracha. Poza tym później by mnie nie odwiózł

Cytat:
Ja chcę muzyyyykę
możesz na garnkach sobie pograć
Stary 2010-08-08, 11:32   #2748
Choji
Zakorzenienie

OJ, mógł cię zabrać do siebie wracając, a potem odwieźć

Stary 2010-08-08, 11:33   #2749
madziamacius8786
Zakorzenienie

on nie z takich ,uwierz mi którzy tak myślą mój Tż na to by nie wpadł, zresztą nawet by nie chciał
Stary 2010-08-08, 12:47   #2750
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
To dla własnego dobra nie nakręcaj się tak. po co ci rozczarowania? zamieszkacie razem, będzie wszystko dobrze ale poczekaj cierpliwie jeszcze te kilka miesięcy.
no bo w końcu rocznica którą proponuję ja to marzec a on proponuje koniec pierwszego roku czyli czerwiec a to różnica tylko trzech miesięcy zresztą jak zobaczy że zarabia dobre pieniądze to i tak może wyjść moja wersja nie mogę na niego tak naciskać, wiadomo że ja jestem starsza ale on jest po liceum i tak rzucać się na głęboką wodę to mi się chłop załamie

Cytat:

I pokaże Wam jeszcze moją nową miłość
http://cgi.ebay.com/BIKER-Moto-Motor...ilored_Jackets

Strasznie mi się podoba mam nadzieję, że nie zniknie szybko z eBay'a, to sobie zrobię prezent za jakiś czas
czarna oczywiście pasowałaby Ci
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
A mi jest smutnowczoraj miał Tż do mnie przyjechać po podróży przyjechał do domu dopiero koło 20 bo w Krakowie była nawałnica i wszystkie samochody sie zatrzymywały no i napisał czy nie miałabym nic przeciwko jakby przyjechał do mnie i u mnie byśmy posiedzieli. Ja sie strasznie ucieszyłam bo myślałam,że już zrezygnuje i napisałam,że tak,że czekam.Odpisał że pójdzie sie tylko wykąpać i jedzie.A po 30 min napisał,że jednak nie przyjedzie bo nie ma czystych rzeczy bo przez przypadek wszystkie rzucił do prania żeby na dzisiaj mieć czyste i pytał czy nie bede zła i że mi to dziś wynagrodzi.Za waszą radą nie dałam mu poczuć ,że jestem zła napisałam,że nie jestem i że nic sie nie stało.

I przechodzą mnie takie myśli,że on od początku nie chciał do mnie przyjechać tylko specjalnie zapytał czy może do mnie przyjechać żeby nie wyszło,że mu sie nie chce a potem specjalnie o tych ciuchach napisał.Wiedziałby,że jak wroci i napisze,że jednak sie dzisiaj spotkamy to moge być zła bo obiecał
bardzo dobrze zrobiłaś; on na pewno nie planuje specjalnie że Ty się obrazisz i nie zgodzisz na następne spotkanie no i głupio z tymi czystymi ciuchami ale sobie to odbijecie a on teraz widzi że jesteś słodziak a nie awanturnica

Ależ jestem podekscytowana; dzisiaj ta dziewczyna od kolegi od shake'a ma mu dać swoje zdjęcie (miesiąc pisali chociaż on nie wiedział jak się nazywa, są sobą bardzo zauroczeni i zaangażowani) a w poniedziałek się spotkają. Dobrze że będzie miał dziewczynę bo on ostatnio był parzysty w gimnazjum przez 9 miesięcy.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:53   #2751
madziamacius8786
Zakorzenienie

Ilsa no nie wiem co mój Tż kombinuje.. jakoś mi tak nieswojo,że nie pomyślał o tych ubraniach wcześniej

Ciekawe czy Twojemu koledze spodoba sie Twoja koleżanka
Stary 2010-08-08, 12:58   #2752
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa no nie wiem co mój Tż kombinuje.. jakoś mi tak nieswojo,że nie pomyślał o tych ubraniach wcześniej

Ciekawe czy Twojemu koledze spodoba sie Twoja koleżanka
no nie pomyślał ale za to Ty możesz od niego wymagać stosunkowo odpowiedniego zadośćuczynienia

ciekawe czy nam się spodoba wrzucę na pocztę jak mi da, może będą bimbałki

Stary 2010-08-08, 13:01   #2753
carmelova
Zakorzenienie

Grape to, że ktoś ma inne zdanie nie znaczy, że Cię krytykuje albo że Twoja wizja jest gorsza. Wyluzuj.

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-08-08 o 13:02
Stary 2010-08-08, 13:01   #2754
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
no nie pomyślał ale za to Ty możesz od niego wymagać stosunkowo odpowiedniego zadośćuczynienia

ciekawe czy nam się spodoba wrzucę na pocztę jak mi da, może będą bimbałki
szczerze po naszym wyjeździe nie chce mi sie już tego

Ok
Stary 2010-08-08, 13:03   #2755
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze po naszym wyjeździe nie chce mi sie już tego
co nie chce, co nie chce ! Jesteś młoda, prężna i musisz dbać o szacunek od szeregowego TŻta !

Stary 2010-08-08, 13:23   #2756
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
co nie chce, co nie chce ! Jesteś młoda, prężna i musisz dbać o szacunek od szeregowego TŻta !
Ilsa rzondzisz Tzn. mój śmiech nie oznacza, że Madzia nie jest prężna
Stary 2010-08-08, 13:31   #2757
upadly_aniol00
Zakorzenienie

witam witam i o zdrowie pytam
TŻ mi zasnął i nie mam co robić .
rodzice sobie pojechaliii czyli jesteśmy sami w domu
niedługo zacznę robić leczo
i popatrzę cichutko o czym tak dyskutujecie dziś
Stary 2010-08-08, 13:35   #2758
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam Cie ale ostatnio powiedział,że jestem nimfomankąwiem,ż e jak pisał,że mi to wynagrodzi to napewno chodzi mu o seks i nie wiem czy odmówic sobie tej przyjemności i pokazać mu,że bez tego też moge żyć ( co nie jest prawdą)

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ilsa rzondzisz Tzn. mój śmiech nie oznacza, że Madzia nie jest prężna
no nie wiem ,nie wiem,może nie jestem już preżna skoro Tż mnie nie chce

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
witam witam i o zdrowie pytam
TŻ mi zasnął i nie mam co robić .
rodzice sobie pojechaliii czyli jesteśmy sami w domu
niedługo zacznę robić leczo
i popatrzę cichutko o czym tak dyskutujecie dziś
jak to nie masz co robić ? odpowiednio go obudź i wykorzystaj to ,że jesteście sami
Stary 2010-08-08, 13:40   #2759
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

jak to nie masz co robić ? odpowiednio go obudź i wykorzystaj to ,że jesteście sami
niech się wyśpi , żeby miał siłę na później
Wczoraj TŻ zabrał mnie do restauracji upiłam się drinkami
potem "poszaleliśmy sobie trochę w pewnym miejscu" wróciliśmy do domu a tu impreza jakaś chciałam wyjść prosto z samochodu do domu ale mi się nie udało i śmiali się ze mnie , chociaż sami też sobie popili ale nie mogłam aż ustać tak mnie wzięły te drinki , chyba przez to , ze dawno nie piłam
Stary 2010-08-08, 13:46   #2760
butterfly20
Zakorzenienie

Nawet mi nie mówcie o tych wolnych chatach,bo my z TŻem cierpimy na brak takowej i tak nas roznosi,że już wymyślamy różne sposoby gdzie by tu...

Moi Rodzice postanowili wziąć od cioci małą kotkę...ja ogólnie byłam na nie,bo mamy już kotkę i królika,a takie małe to nam dom rozniesie. Ale oczywiście jak zobaczyłam te maluchy to mi przeszło.
Ustaliłam pewne reguły,np.że mała nie będzie miała wstępu do mojego pokoju bez mojej obecności (kurcze mam nową fajną kanapę,którą zamierzam wziąć do naszego gniazdka i nie chcę mieć jej poszarpanej).

Ogólnie to są dwie dziewczynki i chłopczyk.Chłopczyk pójdzie chyba do mojej koleżanki,jeszcze tylko jednej kici musimy znaleźć dom.
Słodkie są

No więc skoro córki nie będę mogła mieć Amelki,to przedstawiam Wam kocią Amelkę,która za 2 tygodnie z nami zamieszka

(ta co się bawi Tygryskiem- Pagka by dostała zawału hehe)
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości