|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
To dla własnego dobra nie nakręcaj się tak. po co ci rozczarowania? zamieszkacie razem, będzie wszystko dobrze ale poczekaj cierpliwie jeszcze te kilka miesięcy.
|
|
|
|
#2732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
teraz latem np. uwielbiam maślankę stamtąd - w te upały dała radę Cytat:
![]() nie gniewam się na Ciebie, ale myślałam że Ty tak serio ![]() Spędziłam dziś cudowny wieczór z tżtem Najpierw krótki shoping, a potem zabrał mnie na kolacyjkę i było bardzo miło. Kupił mi grę Art of Murder Sztuka Zbrodni (sama sobie wybrałam ) i kurcze na pierwszym zadaniu żeśmy utknęli i ja sama też nie umiem rozkminić jak to zrobić
|
||
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale już nieważne, ja tam mogę takie dostać i bardzo chętnie będę je nosić ![]() Przyjechała do mnie ciocia, więc na jakiś czas będę wyłączona z pisania, to za dużo nie piszcie, żebym nie miała za wiele do nadrabiania ![]() Dobranoc
|
|
#2734 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja się pochwalę, że byłam dzisiaj z TŻtem w Bratkowicach. Wzięliśmy moją koleżankę. TŻ nam non stop cykał zdjęcia, 500 wypstrykał Popływałam sobie i nareszcie się opaliłam Aż mnie trochę plecy pięką Jutro idę z TŻtem na zakupy ubraniowe. Mam nadzieję, że coś wyhaczę fajnego. Chciałabym kupić szorty, miniówkę, bluzeczkę, sukienkę i stringi, ale nie wiem, czy mi starczy kasy ![]() ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Cytat:
Jak wprowadzą nową kolekcję po zakupieniu przez Was obrączek to będziesz płakać, że Ty nie masz tych nowszych i ładniejszych Tak więc czyhaj na coraz to nowe kolekcje
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
), obrazów nad Młodymi ani przystrajania domu Młodej. Ale to tylko moja opinia. A niedawno śnił mi się koszmar, że wychodzę z domu w sukni, a tam orkiestra mnie wyprowadza
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-08-08 o 07:42 |
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Cytat:
![]() A mój brat miał w domu weselnym,też z kucharką i było suuuuper,a wesele się skończyło o 7 rano.I mieliśmy tam noclegi i był jeszcze poprawiny. Fajne wspomnienia,aczkolwiek po tym ile tam było roboty powiedzieliśmy,że teraz chcemy catering i przyjść na gotowe ![]() Cytat:
![]() Ja mam wesele w dworku, mam bardzo fajny parkiet drewniany (nie śliski) i bardzo dobre jedzonko (sprawdzałam i mam nadzieję,ze na moim weselu też staną na wysokości zadania). A wszystko zależy od towarzystwa na weselu-moje na pewno nie jest snobistyczne-ot normalni ludzie,ale też nie mam wujków i ciotek w stylu tych,co to ciągle narzekają,obgadują itp.-mam baaardzo fajną,kulturalną rodzinkę ![]() Co do dekoracji to tak jak mówię-mi podobają się dekoracje tych sal w domach weselnych i remizach,ale właśnie bez balonów. Taka dekoracja naprawdę może bardzo zmienić wygląd sali ![]() Bardzo podobają mi się girlandy,ale ja bym chciała mieć takowe nad drzwiami w moim domu,bo nie chcę żadnych balonów,wstążek itp. Tylko taką girlandę i tyle ![]() Mojej sali też nie ma po co obwieszać-chcę mieć ładnie nakryte stoły i dużo kwiatów Mam tam kolumienki i one mogłyby być ozdobione takimi girlandami czy coś.Albo kwiaty w takich stojakach![]() Ja np chciałabym jeszcze jakoś zakryć te takie figurki co tam są w ścianach,bo to akurat mi się nie podoba,a znowu Rodzice mówią,że to fajne i trzeba zostawić. |
||
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale się weselnie na wątku zrobiło ![]() Idę sie szykować, bo niedługo Tz będzie Miłego dnia
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale miałam sen Śniło mi się, że miałam jechać na to spotkanie z Wami i Pan mi w kasie nie chciał sprzedać biletu, bo nie mam jakiegoś tam dokumentu, że jadę w "miejsce historyczne", ani żadnej umowy, że jadę tam do pracy. Ja mu mówię, że jadę do koleżanki, a on, że w takim razie muszę mieć zaproszenie, bo inaczej nie mogę tam jechać na więcej niż 24 godziny Nie mam pojęcia skąd taki sen ![]() Aha, w końcu kupiłam bilet i została mi godzina do odjazdu, a ja jeszcze nie byłam spakowana I się obudziłam
|
#2739 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja tam byłam i na fajnym weselu w pałacyku i w hipodromie i w "stołówkowej" sali - i wszędzie było rewelacyjnie
wszędzie inaczej, ale wszędzie fajnie. Kwestia organizacji. Ja osobiście bym stawiała na swojego kucharza i swoją dekorację - jeśli miałoby się to przyczynić do cięcia kosztów Poza tym, z kucharzem to też prawda. Gdybym niemiała kogoś znajomego i zaufanego, to nie brałabym tej opcji pod uwagę nawet Aaa co do dekoracji (i zaproszeń ) -to ja bardzo lubię takie manualne prace, robótki. Z największą przyjemnością sama bym to porobiła ![]() (może zmienię zdanie jak wpadnę kiedyś w przedślubny szał załatwiania wszystkiego i się okaże, że nie mam aż tyle czasu... ale na razie to sobie gdybam )---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- I pokaże Wam jeszcze moją nową miłość ![]() http://cgi.ebay.com/BIKER-Moto-Motor...ilored_Jackets Strasznie mi się podoba
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem, ja tu nie znam nic....
only napisala ze nie moze dzis, dzi sie nie odzywa - wyglada na to, ze zostalysmy we dwie... spotykamy sie czy przekladamy na inny dzien?
|
|
#2741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja wam powiem że to wszystko zależy od doboru dekoratorki i kucharki kucharka na wstępie nam powiedziała że nikt z nas nie będzie miał wstępu do kuchni bo za to jej płacimy żeby ona zrobiła wszystko a nie my, ona ma swoich ludzi więc my nie jesteśmy do niczego jej potrzebni ona wymaga tylko dostarczenia produktów a jest to znana nam kucharka, bardzo dobrze wiemy jak gotuje bo byliśmy na weselu gdzie gotowała, znajomi też próbowali niejednokrotnie jej kuchni i nikt nigdy nie narzekał więc dla nas wybór był oczywisty ![]() co do dodatkowych kosztów to nie są one aż tak wielkie bo za wynajem remizy na tydzień zapłacimy ok.1300zł już z mediami wiec po dodaniu do tego dekoratorki i tak wychodzi nam taniej niż za restaurację czy lokal ![]() co do dekorowania wejścia do domu mojego i pana młodego to u nas jest to tradycja więc nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej ale to też nie oznacza że powiesimy przez wszystkich znienawidzone balony bo to też można zrobić ładnie i skromnie ![]() wiadomo jedna PM chce mieć ślub i wesele jak bal z bajek o księżniczkach a inna chce mieć normalne wesele niekoniecznie drogie co nie znaczy że kiczowate. Ja już nie raz pisałam że na drogie sobie pozwolić nie mogę a i choćbym mogła to i tak bym takiego nie zrobiła bo mnie się takie nie podobają, ale to tylko moja opinia ![]() uważam że dyskusja schodzi na niewłaściwe tory i warto by było ją zakończyć
|
|
|
#2742 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mi jest smutno wczoraj miał Tż do mnie przyjechać po podróży przyjechał do domu dopiero koło 20 bo w Krakowie była nawałnica i wszystkie samochody sie zatrzymywały no i napisał czy nie miałabym nic przeciwko jakby przyjechał do mnie i u mnie byśmy posiedzieli. Ja sie strasznie ucieszyłam bo myślałam,że już zrezygnuje i napisałam,że tak,że czekam.Odpisał że pójdzie sie tylko wykąpać i jedzie.A po 30 min napisał,że jednak nie przyjedzie bo nie ma czystych rzeczy bo przez przypadek wszystkie rzucił do prania żeby na dzisiaj mieć czyste i pytał czy nie bede zła i że mi to dziś wynagrodzi.Za waszą radą nie dałam mu poczuć ,że jestem zła napisałam,że nie jestem i że nic sie nie stało.I przechodzą mnie takie myśli,że on od początku nie chciał do mnie przyjechać tylko specjalnie zapytał czy może do mnie przyjechać żeby nie wyszło,że mu sie nie chce a potem specjalnie o tych ciuchach napisał.Wiedziałby,że jak wroci i napisze,że jednak sie dzisiaj spotkamy to moge być zła bo obiecał
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie nie wyobrażam nie mieć na sali chociaż odrobiny balonów, jakichś materiałów, czy przystrojonej klatki w bloku.
Chciałabym mieć w remizie czy czymś takim, ale z cateringiem, pomagałam ostatnio przy weselu koleżanki i masakra, wszyscy wykończeni itd. Młodzi nie najlepiej wyglądali w dniu ich ślubu, ich rodzice to samo. I wyprowadzanie przez orkiestrę obowiązkowo- te marsze weselne, przyśpiewki ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Oj Madziu, nie sądzę że gdyby nie chciał się spotkać to by mówił że przyjedzie. Zależało mu, ale nie dał rady. A nie mogłaś Ty do niego pojechać? |
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jak pisałam wszystko zależy od doboru ludzi pracujących przy weselu
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie Grape, moja internetowa siostro weselna
|
|
|
|
#2746 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja chcę muzyyyykę
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- ![]()
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On by mnie później nie puścił do domu,zresztą sama bym sie bała ( ) bo nie raz niestety zaczepiana byłam przez kogoś w autobusie i mam stracha. Poza tym później by mnie nie odwiózł![]() możesz na garnkach sobie pograć
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
OJ, mógł cię zabrać do siebie wracając, a potem odwieźć
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
on nie z takich ,uwierz mi którzy tak myślą
mój Tż na to by nie wpadł, zresztą nawet by nie chciał
|
|
#2750 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą jak zobaczy że zarabia dobre pieniądze to i tak może wyjść moja wersja nie mogę na niego tak naciskać, wiadomo że ja jestem starsza ale on jest po liceum i tak rzucać się na głęboką wodę to mi się chłop załamieCytat:
pasowałaby Ci Cytat:
![]() Ależ jestem podekscytowana; dzisiaj ta dziewczyna od kolegi od shake'a ma mu dać swoje zdjęcie (miesiąc pisali chociaż on nie wiedział jak się nazywa, są sobą bardzo zauroczeni i zaangażowani) a w poniedziałek się spotkają. Dobrze że będzie miał dziewczynę bo on ostatnio był parzysty w gimnazjum przez 9 miesięcy. |
|||
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa no nie wiem co mój Tż kombinuje.. jakoś mi tak nieswojo,że nie pomyślał o tych ubraniach wcześniej
![]() Ciekawe czy Twojemu koledze spodoba sie Twoja koleżanka
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy nam się spodoba wrzucę na pocztę jak mi da, może będą bimbałki
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Grape to, że ktoś ma inne zdanie nie znaczy, że Cię krytykuje albo że Twoja wizja jest gorsza. Wyluzuj.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-08-08 o 13:02 |
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
co nie chce, co nie chce ! Jesteś młoda, prężna i musisz dbać o szacunek od szeregowego TŻta !
|
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. mój śmiech nie oznacza, że Madzia nie jest prężna
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
witam witam i o zdrowie pytam
![]() TŻ mi zasnął i nie mam co robić . rodzice sobie pojechaliii czyli jesteśmy sami w domu ![]() niedługo zacznę robić leczo i popatrzę cichutko o czym tak dyskutujecie dziś |
|
|
|
#2758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ostatnio powiedział,że jestem nimfomanką wiem,ż e jak pisał,że mi to wynagrodzi to napewno chodzi mu o seks i nie wiem czy odmówic sobie tej przyjemności i pokazać mu,że bez tego też moge żyć ( co nie jest prawdą) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
odpowiednio go obudź i wykorzystaj to ,że jesteście sami
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech się wyśpi , żeby miał siłę na później ![]() Wczoraj TŻ zabrał mnie do restauracji upiłam się drinkami ![]() potem "poszaleliśmy sobie trochę w pewnym miejscu" wróciliśmy do domu a tu impreza jakaś chciałam wyjść prosto z samochodu do domu ale mi się nie udało i śmiali się ze mnie , chociaż sami też sobie popili ale nie mogłam aż ustać tak mnie wzięły te drinki , chyba przez to , ze dawno nie piłam |
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mi nie mówcie o tych wolnych chatach,bo my z TŻem cierpimy na brak takowej i tak nas roznosi,że już wymyślamy różne sposoby gdzie by tu...
![]() ![]() Moi Rodzice postanowili wziąć od cioci małą kotkę...ja ogólnie byłam na nie,bo mamy już kotkę i królika,a takie małe to nam dom rozniesie. Ale oczywiście jak zobaczyłam te maluchy to mi przeszło. Ustaliłam pewne reguły,np.że mała nie będzie miała wstępu do mojego pokoju bez mojej obecności (kurcze mam nową fajną kanapę,którą zamierzam wziąć do naszego gniazdka i nie chcę mieć jej poszarpanej). Ogólnie to są dwie dziewczynki i chłopczyk.Chłopczyk pójdzie chyba do mojej koleżanki,jeszcze tylko jednej kici musimy znaleźć dom. Słodkie są ![]() No więc skoro córki nie będę mogła mieć Amelki,to przedstawiam Wam kocią Amelkę,która za 2 tygodnie z nami zamieszka ![]() (ta co się bawi Tygryskiem- Pagka by dostała zawału hehe) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

tak jak z tym bilardem było i on w ogóle ma problemy żeby iść naprzód. No cóż, zobaczymy jak to będzie, może jak zobaczy że się wyrabia to sam mi coś zaproponuje 

) i kurcze na pierwszym zadaniu żeśmy utknęli 

Jutro idę z TŻtem na zakupy ubraniowe. Mam nadzieję, że coś wyhaczę fajnego. Chciałabym kupić szorty, miniówkę, bluzeczkę, sukienkę i stringi, ale nie wiem, czy mi starczy kasy
), obrazów nad Młodymi ani przystrajania domu Młodej. Ale to tylko moja opinia. A niedawno śnił mi się koszmar, że wychodzę z domu w sukni, a tam orkiestra mnie wyprowadza
ta nasza ma fajne kwiatowe girlandy i pewnie one będą powieszone pod sufitem na przemian z materiałami tylko jeszcze nie bardzo mam skonkretyzowane jak upiąć materiał za nami ale to się dogada już na spotkaniu
?

Śniło mi się, że miałam jechać na to spotkanie z Wami i Pan mi w kasie nie chciał sprzedać biletu, bo nie mam jakiegoś tam dokumentu, że jadę w "miejsce historyczne", ani żadnej umowy, że jadę tam do pracy. Ja mu mówię, że jadę do koleżanki, a on, że w takim razie muszę mieć zaproszenie, bo inaczej nie mogę tam jechać na więcej niż 24 godziny 

13.03.2008
ale ostatnio powiedział,że jestem nimfomanką