![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
skoro brakuje osób, to może warto poszukać ich na portalach społecznościowych? nie mam konta na facebooku, ale tam się chyba da założyć coś w rodzaju grupy o jakimś evencie? poprawcie mnie, jeśli się mylę. wtedy można by przedstawić cel takiego czegoś, pozapraszać ludzi z 3miasta, założyć forum i odpowiadać na ewentualne pytania, wątpliwości. też czerpać pomysły
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Bez jaj, na serio nikt się nie zgłosił?
Nawet tu na wątkach było wielu ludzi z okolic Trójmiasta. Może hasło o zgłaszaniu się do Janusza warto umieścić w podpisie, wtedy może więcej osób to zauważy? Bo sama przyznam, że nie miałam dostępu do neta kilka dni, weszłam na poprzedni wątek i zanim coś ogarnęłam to musiałam przebrnąć przez x naspamowanych stron, trudno było znaleźć jakieś sensowne informacje. |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
z tym podpisem, to dobry pomysł. ale musiałabyś mi pomóc ze znalezieniem tamtej wiadomości
![]() może warto też uderzyć na fora 3 miasta? gazeta.pl lub serwisy typowo lokalne?
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Co do marszu na razie bym nie panikowała - dopiero wczoraj padł pomysł - w temacie raczej wielu osób z Trójmiasta nie ma, więc inni jakby chcieli muszą to jakoś rozplanować.
P.S Następnym razem dajcie post Muszynianki w cytat to się rzucać może nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
moja propozycja to wybłagać redakcję by podwiesiła informacje na zasadzie tej:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400828 czyli krótkie info na które nie można odpowiadać, podwieszone u góry z zapisami u Janusza i wybranych osób. ach i tak autorko wątku jak już tak się zajmujesz wszystkim i troszczysz się o to (mimo że od rana siedziałam przy kompie) to poproś proszę by odwiesili poprzedni wątek i zadbaj o podwieszenie informacji o ile się na nią zdecydujemy |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się deklaruję ![]() ![]() a co drukowania to niestety nie pomogę, ale mogę pokryć np. koszty kserowania nawet dużej ilości plakatów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
BAN stały
|
Cytat:
Plakaty mają być w formacie A4. Skąd się wzięło jakieś B1 albo B2?? Ok, to już żyje własnym życiem. Informuję, że powstała oficjalna strona o Iwonie http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php Wszelkie ustalenia nt. przemarszu, plakatów itd. będą tam. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hm, a jaki jest sens rozdawania ulotek w innych miejscach niż północ Polski?
jeśli faktycznie Iwona jest przetrzymywana - to pewnie gdzieś na terenie Trójmiasta. A na pewno na północy Polski. gdybym chciała takie ulotki rozdawać w Krakowie, to tak naprawdę nic by to nie dało - podobnie wyglądających do Iwony dziewczyn w centrum Krk może przewijać się setki.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-08 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(moim skromnym zdaniem)
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wizażu już tak jest - jeżeli jakiś temat jest zamknięty a jest dużo osób które w temacie uczestniczą to oczywistym jest , że nikt nie będzie czekał . Nie spotkałam się jeszcze z wątkiem który miałby wszystkie części założone przez jedną osobę - przecież to jest najmniej ważne. Najważniejsza jest dyskusja. Nie przesadzajmy. Co do Iwony... Dziwne jest to wszystko. Tak samo jak sprawa Bartka którego zaginięcie dalej nie jest rozwiązane. Też wyszedł z klubu o 3 i też zaginął bez śladu . Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-08-08 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Nie chodzi że założone przez jedną osobę, ale od rana byłam na forum i napisać "hej kopiuję post zakładam nową część" i heja, a tutaj nie dość że nic takiego nie usłyszałam to jeszcze się na mnie drze, no błagam. nic wielkiego, wystarczyło "sory nie wiedziałam że to dla ciebie istotne" zamiast BOŻE ALE Z CIEBIE GÓWNIARA JESTEM NA FORUM TRZY RAZY DŁUŻEJ
właśnie pracujemy nad stronką. |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
a czy do takiej grupy można samodzielnie zapraszać osoby? jeśli tak, to szkoda, że twórca nie pomyslal, zeby dotrzec do jak najwiekszej liczby osob z 3miasta..
![]() |
#74 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Muszynianka - mam nadzieję, że nas szatą graficzną strony też pracujecie, jest trochę mało czytelna, ale pewnie działacie w tym kierunku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
wiem.. jak przejdę na kompa roboczego to może coś zmajstruję w gimpie
ale URWA ... znowu jakiś problem... Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszynianka - ja się elegancko zarejestrowałam, bez problemów ![]() Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-08 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
nie miałam na myśli tylko Twoich znajomych, tak jakoś niefortunnie to sformułowałam. pewnie masz rację/
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Adaś 28.03.2010 Zuzia 21.02.2012 Edytowane przez EciaPecia Czas edycji: 2010-08-08 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
dobra jest, kurde ;p
bardzo bym prosiłą o wklejanie tutaj zdjęć, linków do artykułów na temat Iwony ułatwi to konstruowanie strony czy kilka osób mogłoby powklejać tutaj artykuły? super by było gdyby to było chronologicznie pierwszy o zaginięciu, drugi o monitoringu z sanatorium, potem o tym z bacówki, znalezienie ręcznika mężczyzny - fałzsywy trop i czegoś o pozsukiwaniach |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
No bez przesady nikt tutaj sie nie drze jak frustratka a raczej znowy Ty zaczynasz,nie znaczy,ze jak prowadzilas tamta czesc to i ta musisz ,jest wiele watkow ktore maja po kilka czesci i prawie kazdy kto inny prowadzil,ja mam odczucie,ze chcesz byc pepkiem a tu chodzi o Iwone,o przemarsz,o pomoc a nie drazeniu dziury w calym,zalozyla i jest,jest super ,ze mozna dalej ciagnac sprawe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
takaja13 ja już dawno temat skonczyłam to ty teraz bóg raczy wiedzieć czemu znów o tym gadasz
![]() czy działa u was galeria? http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl...php?album_id=9 wraz z miniaturką? |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Może warto rozesłać link do strony o Iwonie wszystkim jej znajomym z naszej-klasy?
Co wy na to... dobry pomysł czy nie bardzo? |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Ej babska kłotliwe wszystkie naraz macie zespół napięcia ;-) !!! Przestańcie drzeć koty
![]() Podajcie raz jeszcze adres strony !!! I apel z mojej strony do Wrocławianek !!! Która jeszcze planuje wybrać się do Gdańska na marsz??? Może byśmy się zorganizowały w jakąś większą grupę ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
uwazam, ze bardzo dobry. kurcze, że też oni nie podejmują żadnych inicjatyw, tylko Wy tu działacie. obce osoby...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie dawno zwrocilam na to uwage, czemu nie miala prawdziwych przyjaciol i czemu jej znajomi (jej a nie jej matki) sie nie udzielaja tak bardzo mysle że to swiadczy o niej jako o czlowieku, ale nie chce nic wiecej pisac, bo zaraz bedzie że oczerniam, ale wysuwam wnioski ![]() (a nie naglym przypadkowym porwaniem, czy przypadkowa napascia) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Powtarzam, czy jest ktoś kto ma chwilę i zgromadzi mi tu linku do artykułów?
Bo ja właśnie ogarniam galerię na stronie. |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupoty wypisujesz: Cytat:
Cytat:
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-08 o 12:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.