![]() |
#1201 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XVII
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Ja mam prysznic
![]() Aktualnie mam nerwa, bo jutro poniedziałek, ja chcę urlop i w ogóle wszystko (no może prawie ) jest do dupy ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja się jeszcze nie pokłóciłam ![]() idealne rozwiązanie ![]() Cytat:
![]() ja po tygodniu nicnierobienia już bym poszła do roboty ![]() No ale jeszcze do jutra posiedzę z dziadkiem, jutro rodzice wracają z gór i we wtorek ja tam jadę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
grozi wypollizowaniem
|
a mnie jest niedobrze z nerwów i mam ochote ułtuc chłopa
![]()
#1205 |
grozi wypollizowaniem
|
justyno-
po tym okienku o którym piszesz powinno pojawic sie okienko-converting a chwilę później wyskakuje cos takiego i w tym okienku w rogu dajesz ok i ci sie zapisuje tak gdzie chcesz
#1206 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam już zdjęcia, powysyłam po powrocie z pracy ![]() Cytat:
![]() Hej ![]() Z moich obserwacji wynika, że wszystkie małżeństwa kłócą się w niedzielę rano ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Polly- po pierwsze, dziękuję za pomoc techniczną (niestety, mnie nie wyskakuje)
Po drugie- trzymaj się i utłucz- czymś miękkim ![]()
#1210 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() wcześniej gdzies wkleiłam link do filmu instruktazowego gdzie gosciu pokazuje to dokładnie-usun spacje z linku i rób jak on tam pokazuje ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- o tu: Cytat:
acha-jak na początku pojawia sie błąd to moze link zle jest skopiowany,albo plik zbyt duzy, ale to raczej zadko sie zdaza///
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-08 o 13:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Niestety, komunikat "nie odnaleziono pliku"
ja za chwilę sama sobie łeb utnę- no jak to możliwe, żebym przez 5 dni walczyła ze ściąganiem muzyki i ciągle porażka, a jednocześnie mam wrażenie, że inni śmigają i mają, co chcą na odtwarzaczach. Zaraz prasnę o ziemię ten cały aparacik i będzie po problemie. Fak fak fak!!!!!!!!!!!!
#1212 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tzn ze żle kopiujesz link- otwórz yt-znajdz co chcesz i uruchom-niech zacznie grac, skopiuj calutką linijkę z górnego paska-od początku do konca ![]() ja szczerze powiedziawszy tez jestem tępa..jesli chodzi o sciaganie...ale chomik i ten sposób mi jakos podszedl... to moze z chomikiem powalczysz jednak
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-08 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
|
Cytat:
Nie praskaj ZENem, bo to fantastyczna zabaweczka jest ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-08 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
grozi wypollizowaniem
|
jak dla mnie torrenty to zzuuuuuoooooooooooo,
ki ciul wie jak to obsłuzyc ![]() a w ogole to w torentach nie znajde tego co na yt...np jakis fragment koncertu czy cos.... moze ja sie naucze tych torentow jednak... ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- rzuciłam dzis TZ owi temat zeby sie przezarł myślowo z przyszłorocznymi wakacjami w Czarnogórze ![]() ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-08 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z weselszych rzeczy- w jakiej zupie ma być mucha na obrazku???- założenia: łatwa do namalowania- nie za wiele szczegółów, bardziej taki znak graficzny, żeby od razu wiadomo było, że to zupa. I nieprzejrzysta- rosół odpada ![]()
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja dopiero co wstalem polozylem sie spac o 5-tej rano ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
grozi wypollizowaniem
|
skarbiatko-czy mozesz rozwinąć tę myśl -bardzo proszę ![]() ![]() chętnie przeczytam nawet obszerny elaborat nt drewniane vs Pcv, lub dlaczego okna drewniane to zuo ![]() Cytat:
![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-08 o 14:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | ||
Zakorzenienie
|
Polly drewniane okna musiałbyś kupić tylko te naprawdę drogie jak:Jezierski,Urzędowski. ..ponieważ robione są ze sklejki między szybami też jest próżnia jak w oknach plasikowych,no i tutaj minus to to malowanie nieszczęsne.Innych w zasadzie nie ma .Ale po co Ci wydawać tak dużo kasy....
Te tańsze od drogich ![]() ![]() Okna pcv są cieplejsze,bardziej estetyczne ,łatwe w utrzymaniu czystości. Ja bym w życiu już nie wstawiła drewnianych.... Mialam drewniane i co roku niedopłatę do ogrzewania około 1500 złotych ,odkąd mam pcv spółdzielnia co sezon zwraca mi tysiaka
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-08 o 14:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wielkie dzięki ![]() kurde... no własnie...cenników mało znalazlam...ale za samo okno wychodzi mi w drewnianych 4000-6000 a za plastikowe Oknoplus 1900... moze podzwonie jeszcze po drewnianych jutro-moze mi zrobią wycene online.... a moze oknoplus tez jest zły ![]() plastiki są niestety paskudnie łączone w narożnikach ![]() a parapet z konglomeratu bedzie dobry?
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-08 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | ||
Zakorzenienie
|
TŻ nie zna okien Oknoplus, Dobre by były okna w systemie Veka u nas są okucia winkhaus jak to TŻ mówi mercedes wśród innych , ale ważne jest też który producent robi okna w systemie Veka .W Kraakowie Vekę ma Oknoplast,kto jeszcze ma certyfikat ,sprawdzisz na stronie Veka ..Tam też dokładnie możesz obejrzeć jak to wszystko wygląda.
i muszę powiedzieć że te moje okna są naprawdę estetycznie wykończone . Parapet będzie dobry.W zasadzie możesz robić z czego chcesz..
![]() |
#1223 |
BAN stały
|
Jeeezuuu, ale kaca mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
te moje okna to są na profilach Brugmann, okucia Winkhaus Aktiv pilot select ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- a prpos-od spółdzielni mamy nakaz stosowania nawiewników....sama to wrzucam w projekty ale ni mam pojecia jak to wygląda w rzeczywistości ![]() skarbiatko- ![]()
![]() |
#1225 | ||
Zakorzenienie
|
Nawiewniki nie w każdych oknach można zastosować ,u nas jest tak że jak przekręcisz klamkęo 30 stopni to się tak jakby rozszczelnia i robi się cyrkulacja, więc nawiewniki byłyby bez sensu.
Jak wybrane przez Ciebie okna też będą tak miały to nie musisz zakładać tych nawiewników i sp-nia może Cię pocałować,wiesz gdzie...... to jest taka listwa /fala/ rynienka w górnej części okna....
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-08 o 15:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
To cos ty pil
![]() ![]() A mi sie probki kremow rozwalily w kosmetyczce z probkami perfum ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1228 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do pocałowania to nie jest tak dokładnie-bo polegne przy pierwszym przeglądzie wentylacji-od tego czy tamtego roku jest obowiazek stosowania nawiewników,bo cyrkulacja powietrza ma byc niezalezna od tego czy przekręcisz klamke czy nie... to musze tam zadzwnic i sie zapytac....myslałam ze to wszystko bedzie łatwiejsze..ale dzięi-uspokoiłaś mnie ze plastik jest ok ![]() zapytaj proszę tZa o te profile Brugmann czy są ok ![]()
![]() |
#1230 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() o nawiewnikach tu: http://www.kominiarze.pl/?site=aktualnosci&more=58
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-08 o 15:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.