Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grudniowe - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-08, 09:39   #3421
kootekk
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud

pelnia wspołczuje tego wypadku małego co przeżyliście to wasze ale bedzie wszystko ok

tak, moj tz brał udział w tym konkursie tatusiowie w ciazy, dostał kosmetyki oriflame, zabawki i ubranka dla malego ,ale widziałam kazdy cos innego dostawał

my bylismy akurat o 9:50 to jeszcze bylo pełno miejsca do parkowania i nie bylo duzej kolejki do kasy a na targach jeszcze luz ale jak wychodzilismy o 12 to juz masakra, nigdzie zaparkowac, ludzie wszedzie pełno

a c odo gratisow to ja akurat moze tyle dostałam bo namietnie dyskutowalismy z panem z aventu o laktatorach tak samo z innych stoisk, maz wszedzie sie wypytywał co i jak

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 10:00   #3422
***luna
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud

Pelnia współczuję przeżyć
Niebieska gratuluję synka

Taka dziś miła leniwa niedziela. Pewnie wszystkie wywiało na spacerki.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 10:02   #3423
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
A jak smakuje ta z KFC? Ja gotuje od 8-15 min max, w wodzie z cukrem i mlekiem. Jest mieciutka i zlota. Potem polewam odrobina masla, mozna rowniez obtoczyc w parmezanie
Hej, dziekuje za wskazowke, sprobuje zrobic jak bede juz w domu. A tak z KFC smakuje pysznie
Stary 2010-08-08, 10:02   #3424
kretencja
Zakorzenienie

Ja się zaraz do Rodziców będę wybierać, więc zmykam - muszę jeszcze jakiś ciuch uprasować i pomalować się troszkę.
Miłej niedzieli!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 10:58   #3425
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
NIEBIESKAA GRARULUJEMYYYYYY
Tymcio super chlopek hehe i na pewno bedzie smieszek wszystkich jak Tymoteuszkow znam to smieszki
Pełnia
Hihihi fajnie jakby był smieszek, narazie daje popalić mamusi kopniaczkami

A jak dzis Twój mały sie czuje?Do wesela się zagoi ucałuj go

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Pelnia współczuję przeżyć
Niebieska gratuluję synka

Taka dziś miła leniwa niedziela. Pewnie wszystkie wywiało na spacerki.
Dziekuje
U Nas lało caluuutką noc i wczoraj w dzień też..

Para młoda miała kiepską pogodę, ale zabawa była ok pomijając, że nie doczekaliśmy na torta bo poszliśmy do domku, najadłam się wszystkiego co się dało hehe plecy mnie rozbolały, mały się wiercił, kość łonowa mnie rozbolała strasznie tam na dole, nie wiem co to jest no i pojechaliśmy do domku, ogólnie było udanie i wesoło

Dzsiaj oglądaliśmy sobie zdjęcia z Naszego ślubu z tż zeby powspominać jak to było u Nas...

Anecka pewnie odsypia biedna ciężką noc w pociągu.
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 11:47   #3426
De28
Wtajemniczenie

Cytat:

nie znalam takiego przepisu musze kiedys sprobowac ciekawy...

my gotujemy ok 30 min czasem 40 nawet (ale to chyba od kukurydzy zalezy) a na koniec dajemy sol i mniamniusiamy
Im dluzej sie kukurydza gotuje, tym jest twardsza. Mloda gotuje sie max 15 min. Jest mieciutka

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:14   #3427
Eliza86
Raczkowanie

GG do Eliza86

Dzien Dobry. Dzisiejszy dzien zaczol sie od wrazen....moj kotek przyszedl do domu....pogryziony przez borsuka!!! Wlasnie wrocilam od weterynarza juz wszystko ok lezy znieczulona ale jak doszla do domu to nie wiem tylnie lapki ciagnela za soba Od rana lzy mi leca jak grochy... Ale ma juz antybiotyk masc i lezy bidulka odpoczywa...

Juz w trojeczke Kocham...
Eliza86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:29   #3428
olajka
Zadomowienie

eliza to współczuje, biedna kocilla. To musi teraz sporo odpoczywać by dojść do siebie. Borsuk był be
pełnia u mnie ok, jakoś tak mi zleciało że mnie nie bylo, a dni szybko lecą. Za 3 tygodnie będę w siódmym miesiącu Kurczę wcale a wcale tego nie widać Ja też bym się bardzo bała na Twoim miejscu o zdrowie dzieciaczka także rozumiem, bo to nie ma z tym żartów . Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i nie będzie konioeczności interwencji chirurgicznej. Mojej znajomej synek jak wjechał rowerem w rurkę od znaku to rozciął sobie główkę i od razu szycie było, a jaki też stres i szok dla takiego 5 latka to był.
De muszę polecieć jutro po kukurydzęTylko, że ja jej sama nie robiłam nigdy w domu. Właśnie obawiam się, że wyjdzie twarda. Czyli 15 min pogotować w tym mleku z cukrem, a potem wyjąć i masłem posmarować roztopionym tak?
kretencja ja do swojej mamy miałam zawsze ale, że mi dała na imie ola...nie cierpie tego imienia Twój wybór oczywiście choć może to jednak Tymek będziePodoba mi się Weronika

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Śmigałam dziś w tych dżinach ciążowych i normalnie mi dziwnie w nich, muszę się chyba przyzwyczaić, bo czuje jakby mi z dupiny zsuwały się .

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

A! I wczorajsza globula nie piekła już .
Czyli Avent jednak jakby górą . A ceny tych butelek wahają się w jakich granicach?

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:44   #3429
kliwia
Zakorzenienie

zjadlam 3 kawalki pizzy na obiadek mniam

eliza łojesu, skad tam borsuki u Ciebie
niebieska szkoda ze torta nie doczekalas.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:48   #3430
kootekk
Zakorzenienie

olajka ogolnie to butelki są drogie ale to nie tylko avent bo tt też ale na allegro można znaleźc fajne zestawy startowe za 75zł
http://allegro.pl/item1165534591_zes...najtaniej.html
wczoraj własnie ten zestaw sklepie widziałam i kosztował 150zł !!!

butelka 125ml kosztuje w sklepie ok 21-25zł, butelka 260ml w sklepie ok 29zł

Stary 2010-08-08, 12:54   #3431
rptrbj1978
Rozeznanie

a ja mam doła 27 tydzien i 9 kg !!!! na plusie załamka to wina siedzacego trybu zycia chyba strasznie tyje do tego chorutka jestem katar gardło wszystko DEprecha
Ile wazycie dziewczyny w 27 t. ??? bo mam wrazenie ze jestem najgrubsza na swiecie i wygladam jak smok.
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 13:18   #3432
Eliza86
Raczkowanie

GG do Eliza86

Kliwia kolomnie sa 3 jeziorka wiec i borsuki....
Fajne zestawy Aventa sa na allegro juz z wypazarka i caly zestaw butelek za 150 zl chyba.
Tez mam wrazenie ze spodnie ciazowe spadaja mi z pupy haha

Powtarzam sie...

Edytowane przez Eliza86
Czas edycji: 2010-08-08 o 13:58
Stary 2010-08-08, 13:48   #3433
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
De muszę polecieć jutro po kukurydzęTylko, że ja jej sama nie robiłam nigdy w domu. Właśnie obawiam się, że wyjdzie twarda. Czyli 15 min pogotować w tym mleku z cukrem, a potem wyjąć i masłem posmarować roztopionym tak?
Dokladnie, tylko sprawdz juz po 8 min. czy nie jest aby miekka. Czasem juz po 8-10 min. trzeba wyjmowac gdy kukurydza jest bardzo swieza. Ja wczoraj gotowalam rowno 13 min

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 13:50   #3434
olajka
Zadomowienie

niebieska i ja gratuluje synka!
kootekk fajny zestaw ten z all. Wypażarka też by się przydała.
Kupujecie już te zestawy Dziewczyny? A co z laktatorami? Już macie kupione, lub jesteście zdecydowane jaki wybieracie?

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

De dzięksss Jak zawsze kupuje kukurydzę, gotową już do żarełka to się muszę poparzyć w ozora bo mam taką ochotę na nią od razu, a ona jest taaaka gorąca i trzeb adługo czekać Lubie też z puszki :P

Stary 2010-08-08, 14:01   #3435
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
niebieska i ja gratuluje synka!
kootekk fajny zestaw ten z all. Wypażarka też by się przydała.
Kupujecie już te zestawy Dziewczyny? A co z laktatorami? Już macie kupione, lub jesteście zdecydowane jaki wybieracie?

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

De dzięksss Jak zawsze kupuje kukurydzę, gotową już do żarełka to się muszę poparzyć w ozora bo mam taką ochotę na nią od razu, a ona jest taaaka gorąca i trzeb adługo czekać Lubie też z puszki :P
Nie zamierzam kupować ani butelek ani wyparzacza do momentu aż będą mi potrzebne
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 14:28   #3436
kretencja
Zakorzenienie

Olajka, a naszym zdaniem Ola to piękne imię, znamy dwie bardzo fajne Olgi A Weronika mnie się akurat ni za bardzo podoba
Eliza, mam nadzieję, że weterynarz zaszczepił kicię na wściekliznę, o ile nie była szczepiona. I że szybko dojdzie do siebie.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 15:01   #3437
Eliza86
Raczkowanie

GG do Eliza86

Kretencja zaszczepil na tezca i na wscieklizne...nie widzialam bo moj tż z nia byl i go pogryzla ....szalony kocurek.

Ide robic obiadek dzis karkoweczka z mizeria i ziemniaczkami....

Stary 2010-08-08, 15:15   #3438
olajka
Zadomowienie

kretencja ale Ola to Aleksandra, a Olga to calkiem inne imię, to nie wiem które Wam się bardziej podoba
Ostatnio słyszę, że dużo chrzczą Olków, czyli Aleksandrów, i Olafów. A dla dziewczynek jest modna teraz Hania i Zosia

karkóweczka a ja wcinam teraz owocki, bo ja to po obiadku jestem Mała hula w brzuszku mi, że hohoh
Kurczę chyba mi trutka z zębca wykruszyła się już na dobre Przeraża mnie wizja dentysty

Stary 2010-08-08, 15:23   #3439
kootekk
Zakorzenienie

olajka ja juz kupiłam sterylizator mikrofalowy z aventu i do tego byly 2 butelki w zestawie, wczoraj dostałam tyle butelek ze juz nie musze kupować
co do laktatora to nie kupuje, jak bedzie potrzebny to maz pojedzie i kupi bo wczoraj tyle sie o laktatorach nasłuchał i wie jaki kupic

Stary 2010-08-08, 15:48   #3440
olajka
Zadomowienie

eee to kootekk masz z głowy widzę To taki cały zestaw to chyba tak do dwustu kosztuje z butlami, zapażarką itp.

Stary 2010-08-08, 15:58   #3441
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Eliza, współczuję "przygody" z kotem. Wiem jak to jest... Najważniejsze, że już jest w domu.

Pelnia, jak maluch??? Nic mu nie będzie, dzieci są bardzo silne tak naprawdę. Szkoda tylko małego, bo na pewno bolało i do tego potężny stresto był dla niego.

Olajka, skrót od Olga to też Ola. Ja przynajmniej znam jedną Olgę, do której wszyscy się zwracają Ola. Taka zmyłka.

A ja właśnie skończyłam robić eklery. Idę sobie poczytać.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:11   #3442
ona1010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
a ja mam doła 27 tydzien i 9 kg !!!! na plusie załamka to wina siedzacego trybu zycia chyba strasznie tyje do tego chorutka jestem katar gardło wszystko DEprecha
Ile wazycie dziewczyny w 27 t. ??? bo mam wrazenie ze jestem najgrubsza na swiecie i wygladam jak smok.
nie smuc sie ja zaczelam ciaze z 59 kg, a teraz zaczynam 28 tc i mam juz 68, czyli tez dokladnie + 9. Ale jakos wcale sie tym nie przejmuje, jak jestem glodna to jem, najwazniejsze, zeby dzidzius byl zdrowy. Reszte sie zrzuci...

dzisiaj jakos dziwnie mnie w lewym boku na dole kluje, mieliscie cos takiego??? Przewaznie jak chodze albo stoje.
Wczoraj "pobrykalismy" troche z tz i dzisiaj mam wyrzuty sumienia, ze moze to bylo za duzo.
ona1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:20   #3443
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
HEJ
dziewczeta - a bylyscie na chustach? cos sensownego pokazywali,

czy byly mebelki dla dzieci starszych tez ? weraslki tapczany??

Kotku co dostal twoj tż? bral udzial w konkursie tatusiowie w ciazy??? na czym to polegalo ?

czy bylyscie na wykladach??

nie wiemy teraz czy oplaca nam sie jechac skoro wszystko po Tosku bedzie miec mala... a tyle co gratisow dostalibysmy to 70 zl na dojazd akurat wiec na smoczki by bylo - i to to samo... :/

WCZORAJ Z TZ ZGODA ZAPANOWALA - nie jakas rewelacja ale po przyjsciu kasy (jego wyplkaty poprosil szefa o wczesniejsze przelanie) zapanowal blogi spokoj... ehhh my juz nie mielismy nawet 5 zl :/ i tylko to co w domu ... wiadomo zawsze cos ale bez jajek mleka miesa ciezko cos malemu zrobic i to mnie dobijalo a i ja nie mialam nic kompletnie!!! nic slodkiego!

dzis stracilismy prawie wszystko to co na zycie mamy przeznacozne z tz pensji 410 zl + 110 pampersy - ale nakupilam miesa na prawie caly mies. makaronow tez jajek takze i seeeera nie omieszkalam kupic nutelli w sloiczku malym wiec i ja w razie czego bede cos miec :/

DZIS PRZEZYLISMY WYPADEK ANTOSIA - maly w pn biegajac od krawedzi do krawedzi na lozku - noga zachaczyl o poduszke i niczym podeszlam i ostrzeglam go ze sa kafelki!!!!! i poleci juz glowa swobodnie lecial - upadek bezwladny wiec nic mu nie bylo - dzis siadal na materac - 5 cm od podlogi(panele) przechylil sie w prawo a ze siedzial na rogu glowa upadl na brzeg okraglego drewaninego stolika i matko!!!! od razu krawiak!!!!!!! i mala ranka (nic nie lecialo)

zadzwonilam do szpitala opisalam - nie mogli sie polaczyc z izba wiec kazali przyjechac straszac ze moze byc wstrzas po tym ehh!
a ze ja mam krwiaka na nodze ktory sie nie wchlonal to wystraszylam sie o niego !

pojechalismy - czekalismy 50 min!!! nerwica mnie zalewala kiedy facet o lasce tez czekal byl za nami a on mowi ze wcielam sie bo w ciazy jestem ! wkurzyl mnie na maxa - a to nie moja wina ze w recepcji szybciej dalismy ksiazeczki i kazali nam najpierw podejsc a dopiero pozniej jemu - ale to nic...

czekalismy 50 min - nagle przyjechal policjant - na interwencji sie bili i bark mu ponoc wyskoczyl... wszedl bez kolejnki i dodatkowe 20 min

denerwowal mnie fakt ze do tej pory mogli mu zrobic przeswietlenie lub chociaz dotknac krwiaka i powiedziec co i jak...

ok 20 maly zasypia przed 19! wiec placz bo zmeczony - jedna babka mowi co pani dziecka swojego nie moze uspokoic? wiec jej odpryskliwie odpoaiwedzialam a co pani nie umie maluszka zrozumiec i wstawic sie w nowa sytuacje dla niego - zaczela plesc *******y i ja olalam juz... az tu nagle zaczelam plakac... knerwy mi poscily....

lekarz szedl na odpoczynek zobaczyl ze trzymam malca jestem w ciazy i pllacvze pyta co sie dzieje - wzial nas jeszcze przed swoja przerwa _ DZIEKI BOGU!

ale chcial nas zbyc bez dodatkowych pytan odpowiedzi etc... wiec powiedzialam jak sie pan dr spieszy niech idzie sie przespac czy na laptopie poklikacc a ja poczekam na prwdziwa wizyte bo chce wiadomosci o stanie mojego dziecka

wiec dotknal pomacal wyjasnil kazal isc do domu i jutro wrocic jakby sie nie zmniejszyl krwiak - wiec pytam jaki jest czas na wymioty - dopiero wtedy poinformowal mnie... pytam wiec dalej- ile czasu krwiak sie moze wchlaniac - 3 tygodnie potem interwencja operacyjna...

mowi pozolyc spac dz. i samej odpoczac

wiec pytam ze dz. po upadku uderzeniu w glowe nie powinno 3 godz. spac bo w trakcie snu mozg puchnie i moze dojsc do niewydoonosci oddechowej - on powiedzial ze sie naczytalam ale to prawda tyle ze maluszek musi odpoczac po urazie a najlepszy jest sen... zeby czuwac i obserwowac a jak zwyiomtuje to alarm do szpitala na obserrwacje ...

NO I SIE ZAMARTWIAM TERAZ - wierze ze bedzie dobrze - ale same mozecie sie wczuc jako matki :/

szok...

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

pogoda tez swoje robi... :/

super ze juz bez bolu - tak dalej !

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

IRSIN upolowalas macaniem cos dla malentwa?

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

pewnie juz pojechaliscie - wiec nadrobie z toba rozmowki jak wrocisz
wypoczywajcie z NINKA i w spokoju spedzcie czas nadrabiajac co nie co buziaki i cieplej spokojnej drogi orazzzzzz ???????????? ty wiesz czego + pogody wymarzonej

chyba jednak xlander
ale czterokolowy
powozilismy troche i w sumie przekonuje mnie, cena na Allegro tez znosna

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
olajka ogolnie to butelki są drogie ale to nie tylko avent bo tt też ale na allegro można znaleźc fajne zestawy startowe za 75zł
http://allegro.pl/item1165534591_zes...najtaniej.html
wczoraj własnie ten zestaw sklepie widziałam i kosztował 150zł !!!

butelka 125ml kosztuje w sklepie ok 21-25zł, butelka 260ml w sklepie ok 29zł
na targach 99 zlotych

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
olajka ja juz kupiłam sterylizator mikrofalowy z aventu i do tego byly 2 butelki w zestawie, wczoraj dostałam tyle butelek ze juz nie musze kupować
co do laktatora to nie kupuje, jak bedzie potrzebny to maz pojedzie i kupi bo wczoraj tyle sie o laktatorach nasłuchał i wie jaki kupic
ja mam jedna butelke, pare smoczkow na pierwszy rzut.
Laktator dostalam od znajomej, brakuje mi tylko podgrzewacza oraz:
- kosmetykow i pielegnacji
- pielkuszek
- wanienki
- wozka
- lozeczka

czyli eeee... wszystkiego

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Przesadzilam dzisiaj z chodzeniem, wczoraj pewnie tez.
Lazilam za duzo i teraz nogi mi w pupe wchodza
Bola nogi, kregoslup i wszystko

Glupia jestem eh
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:33   #3444
olajka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość

Olajka, skrót od Olga to też Ola. Ja przynajmniej znam jedną Olgę, do której wszyscy się zwracają Ola. Taka zmyłka.

A ja właśnie skończyłam robić eklery. Idę sobie poczytać.
Wiem, że czasem na Olge mówi się Ola, ale to jednak inne imię, choć ludzie to mylą, wiem po swoim przykładzie

A ja zjem krupniczek i zmykam do kościółka Gorąc mi jakiś straszny . uff
ona ja też mam czasem wyrzuty jak z małżem pobaraszkujemy i zaraz sprawdzam czy wszystko jest w porządku. A do kiedy można?? Chyba do 27 t.c. prawda?? Bo skoro wtedy zaczynamy III trymestr.., a w sumie to nie wiem czy na sto % nie wolno w trzecim

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

irsin to my mamy tylko wanienkę

Stary 2010-08-08, 16:38   #3445
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Wiem, że czasem na Olge mówi się Ola, ale to jednak inne imię, choć ludzie to mylą, wiem po swoim przykładzie

ona ja też mam czasem wyrzuty jak z małżem pobaraszkujemy i zaraz sprawdzam czy wszystko jest w porządku. A do kiedy można?? Chyba do 27 t.c. prawda?? Bo skoro wtedy zaczynamy III trymestr.., a w sumie to nie wiem czy na sto % nie wolno w trzecim

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

irsin to my mamy tylko wanienkę
to chociaz macie w czym maluszka wykapac
Stary 2010-08-08, 16:41   #3446
kootekk
Zakorzenienie

hmm to ja juz mam prawie wszystko
fotelik maxi cosi zamowiony wanienke ze stelazem i przybory rozne kupiłam wczoraj

nie mam jeszcze łóżeczka, ale po co ma mi stac jak jeszcze czas
jeszcze chce kupic kosmetyki, mate przewijak na komode, karuzelke , nawilzacz i przytulanke z bijacym serduszkiem

a pozniej tak na koniec albo jak juz mały bedzie to sie zobaczy czy potrzebuje laktator czy nie

Stary 2010-08-08, 16:43   #3447
ona1010
Raczkowanie

[QUOTE=olajka;21236308]Wiem, że czasem na Olge mówi się Ola, ale to jednak inne imię, choć ludzie to mylą, wiem po swoim przykładzie

krupniczek.... mniam mniam

ja myslalam, ze 3 trymest zaczyna sie po skonczeniu 28 tygodnia. Wydaje mi sie, ze skoro jest wszystko dobrze to mozna dluzej baraszkowac niz tylko do 27 tygodnia, ale sama nie wiem. Jesli rzeczywiscie tak jest jak piszesz, to wprowadze mezusiowi dietke chociaz sama nie wiem czy wytrzymam, bo w ciazy ostatnio jakos szczegolnie mam ochote na seks, to chyba hormony.

Mysleliscie o zrobieniu sesji ciazowej u fotografa?
ona1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:44   #3448
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
hmm to ja juz mam prawie wszystko
fotelik maxi cosi zamowiony wanienke ze stelazem i przybory rozne kupiłam wczoraj

nie mam jeszcze łóżeczka, ale po co ma mi stac jak jeszcze czas
jeszcze chce kupic kosmetyki, mate przewijak na komode, karuzelke , nawilzacz i przytulanke z bijacym serduszkiem

a pozniej tak na koniec albo jak juz mały bedzie to sie zobaczy czy potrzebuje laktator czy nie
ostatnio mowila mi kolezanka, ze kupila znajomej ta maskotke bo baaaardzo chciala
Dziecko sie jej balo i nie chcialo przytulac w ogole.

Mam nadzieje,ze Twoj dzidzius bedzie chcial

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

[QUOTE=ona1010;21236457]
Cytat:

krupniczek.... mniam mniam

ja myslalam, ze 3 trymest zaczyna sie po skonczeniu 28 tygodnia. Wydaje mi sie, ze skoro jest wszystko dobrze to mozna dluzej baraszkowac niz tylko do 27 tygodnia, ale sama nie wiem. Jesli rzeczywiscie tak jest jak piszesz, to wprowadze mezusiowi dietke chociaz sama nie wiem czy wytrzymam, bo w ciazy ostatnio jakos szczegolnie mam ochote na seks, to chyba hormony.

Mysleliscie o zrobieniu sesji ciazowej u fotografa?

ale ladny avatar

ja nie robie sesji, TZ nawet nie zrobil mi ani jednego zdjecia w ciazy.
Stary 2010-08-08, 17:04   #3449
kootekk
Zakorzenienie

irsin jak mały nie bedzie chciał tej przytulanki to ja sie bede do niej przytulać

ja tez nie robie zadnej sesji w ciazy, ogolnie to mam w w ciazy moze ze 2 zdjecia zrobione

planuje sesje zdjeciową jak mały juz bedzie

Stary 2010-08-08, 18:09   #3450
79 Marta
Wtajemniczenie

ja też żadnej sesji nie planuje, w ogóle moja fotogeniczność pozostawia wiele do życzenia. Więc i tak nikomu bym zdjęć nie pokazała

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości