Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-08, 13:53   #2761
Choji
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Motylku, śliczne kociaki

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 13:55   #2762
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
no nie wiem, ja tu nie znam nic....
only napisala ze nie moze dzis, dzi sie nie odzywa - wyglada na to, ze zostalysmy we dwie... spotykamy sie czy przekladamy na inny dzien?
Arrakis to może przełóżmy. Zwieś deklarował chęć spotkania. Umówmy się na jakąś kawkę w tygodniu. Ja po 16 jestem co dzien do dyspozycji.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 13:56   #2763
upadly_aniol00
Zakorzenienie

motylku słodkie są takie domowe kotki
Ja też mam gromadkę ale niestety dzikich nie da się ich pogłaskać jedyny sukces to być przy nich w odległości 2 metrów
a szybkie są takie , że nawet nie dało rady im normalnych zdjęć zrobić
Stary 2010-08-08, 13:56   #2764
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
niech się wyśpi , żeby miał siłę na później
Wczoraj TŻ zabrał mnie do restauracji upiłam się drinkami
potem "poszaleliśmy sobie trochę w pewnym miejscu" wróciliśmy do domu a tu impreza jakaś chciałam wyjść prosto z samochodu do domu ale mi się nie udało i śmiali się ze mnie , chociaż sami też sobie popili ale nie mogłam aż ustać tak mnie wzięły te drinki , chyba przez to , ze dawno nie piłam
a w jakim to miejscu szaleliście słaba główko ?

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Nawet mi nie mówcie o tych wolnych chatach,bo my z TŻem cierpimy na brak takowej i tak nas roznosi,że już wymyślamy różne sposoby gdzie by tu...

Moi Rodzice postanowili wziąć od cioci małą kotkę...ja ogólnie byłam na nie,bo mamy już kotkę i królika,a takie małe to nam dom rozniesie. Ale oczywiście jak zobaczyłam te maluchy to mi przeszło.
Ustaliłam pewne reguły,np.że mała nie będzie miała wstępu do mojego pokoju bez mojej obecności (kurcze mam nową fajną kanapę,którą zamierzam wziąć do naszego gniazdka i nie chcę mieć jej poszarpanej).

Ogólnie to są dwie dziewczynki i chłopczyk.Chłopczyk pójdzie chyba do mojej koleżanki,jeszcze tylko jednej kici musimy znaleźć dom.
Słodkie są

No więc skoro córki nie będę mogła mieć Amelki,to przedstawiam Wam kocią Amelkę,która za 2 tygodnie z nami zamieszka

(ta co się bawi Tygryskiem- Pagka by dostała zawału hehe)

a w samochodzie nie chcecie? albo wynajmijcie sobie noc w hotelu

Ale słodziutkie kotki
Stary 2010-08-08, 13:59   #2765
elena_100
Wtajemniczenie

Czołem Dziewczynki - co za produkcja - gdyby to była taśma to dochód byłby kokosowy.
Widzę, że dyskutujecie o salach. Mój brat miał w remizie i uharowałam się jak wół. Większość i tak trzeba było samemu dopilnować. I jeszcze sprzątanie po weselu. Moja matka chce mnie tak też urządzić, ale nie ma mowy. A zresztą bez pierścionka mam w nosie takie dyskusje.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 14:01   #2766
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Arrakis to może przełóżmy. Zwieś deklarował chęć spotkania. Umówmy się na jakąś kawkę w tygodniu. Ja po 16 jestem co dzien do dyspozycji.
czyli przekladamy jak dla mnie tez moze byc w tygodniu - koncze o 16.30 zajecia codziennie

motyl pieknosci
Stary 2010-08-08, 14:03   #2767
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
a w jakim to miejscu szaleliście słaba główko ?

a w samochodzie nie chcecie? albo wynajmijcie sobie noc w hotelu

Ale słodziutkie kotki
W opcji są:
Samochód lub sauna (bo mamy taką zamykaną na klucz i nikt tam nie wlezie). Ale ja jestem zdesperowana
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 14:06   #2768
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Madziu szepnęłam do uszka Tż , że może skoczymy samochodem kawałek dalej jest taka dróżka i zdążyłam tylko dokończyć drinka jak już tam byliśmy i dodam , że mamy bardzoooo wygodny samochód lubię od czasu do czasu jakieś urozmaicenie .
co do główki to słaba nie jest , tylko byłam zmęczona bo pracowałam i na nogach byłam 5 godzin roznosząc broszury i robiąc ankiety do tego drinka powinno się sączyć a ja szybko je piłam a potem był efekt
Stary 2010-08-08, 14:10   #2769
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
W opcji są:
Samochód lub sauna (bo mamy taką zamykaną na klucz i nikt tam nie wlezie). Ale ja jestem zdesperowana
to może w saunie ?

Cytat:
Madziu szepnęłam do uszka Tż , że może skoczymy samochodem kawałek dalej jest taka dróżka i zdążyłam tylko dokończyć drinka jak już tam byliśmy i dodam , że mamy bardzoooo wygodny samochód lubię od czasu do czasu jakieś urozmaicenie .
co do główki to słaba nie jest , tylko byłam zmęczona bo pracowałam i na nogach byłam 5 godzin roznosząc broszury i robiąc ankiety do tego drinka powinno się sączyć a ja szybko je piłam a potem był efekt
rozumiem skoro macie wygodny dla mojego Tża robienie tego w aucie odpada bo mu zawsze niewygodnie (ponad 2 m ):P
Stary 2010-08-08, 14:10   #2770
upadly_aniol00
Zakorzenienie

TŻ sie obudził to uciekam
Stary 2010-08-08, 14:14   #2771
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam Cie ale ostatnio powiedział,że jestem nimfomankąwiem,ż e jak pisał,że mi to wynagrodzi to napewno chodzi mu o seks i nie wiem czy odmówic sobie tej przyjemności i pokazać mu,że bez tego też moge żyć ( co nie jest prawdą)
każdemu się może czasem nie chcieć ważne że mu minęło
Cytat:
Nawet mi nie mówcie o tych wolnych chatach,bo my z TŻem cierpimy na brak takowej i tak nas roznosi,że już wymyślamy różne sposoby gdzie by tu...

Moi Rodzice postanowili wziąć od cioci małą kotkę...ja ogólnie byłam na nie,bo mamy już kotkę i królika,a takie małe to nam dom rozniesie. Ale oczywiście jak zobaczyłam te maluchy to mi przeszło.
Ustaliłam pewne reguły,np.że mała nie będzie miała wstępu do mojego pokoju bez mojej obecności (kurcze mam nową fajną kanapę,którą zamierzam wziąć do naszego gniazdka i nie chcę mieć jej poszarpanej).

Ogólnie to są dwie dziewczynki i chłopczyk.Chłopczyk pójdzie chyba do mojej koleżanki,jeszcze tylko jednej kici musimy znaleźć dom.
Słodkie są

No więc skoro córki nie będę mogła mieć Amelki,to przedstawiam Wam kocią Amelkę,która za 2 tygodnie z nami zamieszka

śliczne a ja bardziej lubię koteczki od kotków bo głośniej mruczą i w ogóle są przyjaźniejsze

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 14:20   #2772
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

Słodkie są

jejku, jak ja uwielbiam koty
bardzo bym chciała, ale boję się do nieswojego mieszkania wziąć no i P. kręci nosem. ale dziś widzieliśmy ślicznego kociaka i nawet P. powiedział, żebyśmy go wzięli, ale uciekł
Cytat:
W opcji są:
bierz saunę - brzmi super
ja w aucie bym się bała, że nas ktoś przyłapie
jeszcze naszego nie mieliśmy okazji wypróbować ale i po co - mieszkamy ze sobą, więc nie ma konieczności, a póki co żadnemu z nas nie przyszło do głowy, by tak urozmaicić seks w ogóle - może to dziwne - ale mnie nie znudził się (i nic nie wskazuje na to, że się znudzi ) seks łóżkowy zawsze jest mi cudownie i jestem blisko bram raju no i P. tak jak ja - nie proponuje mi "szaleństw" chyba jesteśmy staruchy jakoś nam tak dobrze, jak jest, bez żadnych udziwnień (oczywiście nie że tylko w jednej/dwóch pozycjach ale bez gadżetów, bez pozycji typu 'wiszę głową w dół, nogami oplatając żyrandol' itp. )chyba jesteśmy dobraną parą pod każdym względem

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

madzia, taki wysoki ten Twój chłop? faaaajnie
do mnie kiedyś startował facet, który miał 208 cm wzrostu, co w przypadku moich 159 cm wyglądałoby śmiesznie
w każdym razie był specyficzny, głupkowaty i taki nie teges, więc dałam mu kosza, na co on: "żartowałem! nie chciałbym się spotykać z taką niziołką" -
w każdym razie uśmiałam się nieźle z kumpelą, jak sobie wyobrażałyśmy moje i jego chwile intymne
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 14:20   #2773
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ sie obudził to uciekam
dopadnij go

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
każdemu się może czasem nie chcieć ważne że mu minęło
phi jemu mineło to teraz ja moge nie chcieć
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
w ogóle - może to dziwne - ale mnie nie znudził się (i nic nie wskazuje na to, że się znudzi ) seks łóżkowy zawsze jest mi cudownie i jestem blisko bram raju no i P. tak jak ja - nie proponuje mi "szaleństw" chyba jesteśmy staruchy jakoś nam tak dobrze, jak jest, bez żadnych udziwnień (oczywiście nie że tylko w jednej/dwóch pozycjach ale bez gadżetów, bez pozycji typu 'wiszę głową w dół, nogami oplatając żyrandol' itp. )chyba jesteśmy dobraną parą pod każdym względem
zazdroszcze,naprawde

heh, pisałam na samym początku,że mój Tż ma 2 metry i 2 cm :P:P wiec jest wysoki ja mu siegam poniżej jego ramienia a mam 173 cieżko z takim wysokim cokolwiek zrobić:P

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-08-08 o 14:21
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 14:23   #2774
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

zazdroszcze,naprawde
aaa, rozumiem, że Ty lubisz wisieć głową do dołu nogami trzymając żyrandol
nie ma czego zazdrościć raczej no chyba że dopasowania

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:

heh, pisałam na samym początku,że mój Tż ma 2 metry i 2 cm :P:P wiec jest wysoki ja mu siegam poniżej jego ramienia a mam 173 cieżko z takim wysokim cokolwiek zrobić:P
zupełnie wyleciałlo mi z głowy ale masz ponad 170 cm, to jest OK
poza tym liczy się uczucie, a nie proporcje
Stary 2010-08-08, 14:30   #2775
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
phi jemu mineło to teraz ja moge nie chcieć
żuraw i czapla

Stary 2010-08-08, 14:33   #2776
butterfly20
Zakorzenienie

Nam się też nie znudził ani trochę,no ale jak nie mamy innego wyjścia,a mamy potrzeby to trzeba cosik innego wymyślić-a przy okazji się urozmaici pożycie

Najeczko jeśli chcesz to możemy Ci jednego kićka udostępnić;P

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Madziu mój eks też ma ponad 2 metry i też grał w kosza.
Fajny taki wysoki facet,ale i tak mój eks to pi pi piiiiiii...

A mój M. ma z 190 cm.
A B. (ten mój kolega co mnie adoruje) ma też koło 2 metrów,a ja się czuję taka malutka:P
Stary 2010-08-08, 14:35   #2777
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak to jest z urlopem?
czytam kodeks pracy, ale niewiele z niego rozumiem
rozumiem tyle, że jak skończę studia, to doliczą mi tak jakbym 8 lat pracowała na umowę o pracę. a po 10 latach pracy na UP otrzymuję 26 dni urlopu.
póki co mam 20 dni urlopu, czyli (mylę się, czy nie?) po przepracowanym miesiącu otrzymuję 1,5 dnia urlopu, tak? na kalkulatorze wyszło 1,66666..., ale rozumiem, że tak nie jest.
a skoro zaczęłam pracę na UP w sierpniu, to od stycznia przyszłego roku mi przysługuje ile urlopu? całe 20 dni, czy 20 dni minus to, co już wybrałam? nie rozumeim....
Stary 2010-08-08, 14:36   #2778
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

eee tam, w łóżku sie wyrównuje

Mój pierwszy facet miał 198cm, a ja mam 163cm
I było wspaniale
(pod wieloma względami, nie tylko w łóżku.... przede wszystkim nie ma to jak się wtulić prooosto w klatę )
Stary 2010-08-08, 14:39   #2779
Ilsa Lund
Zakorzenienie

u nas różnica wzrostu jest niewielka (177 i 194) ale nadal się docieramy przede wszystkim to ja się krępuję mówić mu czego chcę i tylko sms-ami umiem coś powiedzieć o tym więc będą lata pracy

Stary 2010-08-08, 14:39   #2780
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Nam się też nie znudził ani trochę,no ale jak nie mamy innego wyjścia,a mamy potrzeby to trzeba cosik innego wymyślić-a przy okazji się urozmaici pożycie

Najeczko jeśli chcesz to możemy Ci jednego kićka udostępnić;P

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Madziu mój eks też ma ponad 2 metry i też grał w kosza.
Fajny taki wysoki facet,ale i tak mój eks to pi pi piiiiiii...

A mój M. ma z 190 cm.
A B. (ten mój kolega co mnie adoruje) ma też koło 2 metrów,a ja się czuję taka malutka:P
malutka, Ty? no coś Ty...
fajni są wysocy faceci mój ma chyba 180 cm albo 178 cm, nie pamiętam, ale przy mnie to on jest wielkolud
a raczej idealnie pasujemy pod tym względem
kotka oferujesz? nie kuś, nie kuś
a co do Twojej sytuacji, no to wiadomo, że rozumiem chuć nie wybiera, kiedy człowieka dopadnie
Stary 2010-08-08, 15:03   #2781
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak to jest z urlopem?
czytam kodeks pracy, ale niewiele z niego rozumiem
rozumiem tyle, że jak skończę studia, to doliczą mi tak jakbym 8 lat pracowała na umowę o pracę. a po 10 latach pracy na UP otrzymuję 26 dni urlopu.
póki co mam 20 dni urlopu, czyli (mylę się, czy nie?) po przepracowanym miesiącu otrzymuję 1,5 dnia urlopu, tak? na kalkulatorze wyszło 1,66666..., ale rozumiem, że tak nie jest.
a skoro zaczęłam pracę na UP w sierpniu, to od stycznia przyszłego roku mi przysługuje ile urlopu? całe 20 dni, czy 20 dni minus to, co już wybrałam? nie rozumeim....
Prawie masz rację z tym, że 2 lata liczą nie od momentu skończenia studiów, lecz obrony. Ja skończyłam edukację na administracji w czerwcu 2009 a broniłam się 21 grudnia 2009, więc prawo do 26 dni nabędę 21.12.2011. U mnie jest tak, że na początku roku naliczają mi od razu 20 dni i pani z personalnego powiedziała, że 21.12.2011 dodaliby mi po prostu 6 dni, a od 2012 miałabym już od początku roku 26. Co do tego ile masz co miesiąc to nie pomogę, bo u nas dają nam od razu 20/26 dni.

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Motylku widzę, że zaszalałaś z botkami na Sigmie
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 15:35   #2782
Ilsa Lund
Zakorzenienie

dostałam wiadomość na profilu a ta dziewczyna już mi kiedyś chwaliła włosy jestem faaaaaaaajna

Stary 2010-08-08, 16:33   #2783
raingirl
Zakorzenienie

Czeeeeść
Ale wczoraj dali czadu na tych pokazach fajerwerkowych - deszcz padał, ale i tak warto było iść to zobaczyć - momentami było jasno jak w dzień a całe niebo w ogniu jak na wojnie, tylko ładniej
Wczoraj przedstawiały się ekipy z Francji i Chin (ci to pokazali, że to właśnie oni wynaleźli fajerwerki - genialny pokaz ), dzisiaj idziemy zobaczyć Koreę Południową i ekipę z kraju
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Kupił mi grę Art of Murder Sztuka Zbrodni (sama sobie wybrałam) i kurcze na pierwszym zadaniu żeśmy utknęli nie było czasu na rozkminę, bo tż niewyspany, to pojechał lulu, bo z rana idziemy do kościoła i ja sama też nie umiem rozkminić jak to zrobić
Pierwsza cześć? Bardzo fajna gra chociaż sama ją sobie zepsułam bo w połowie prawidłowo wyczaiłam głównego "złego" w ogóle to kocham wszystkie gry policyjno-detektywistyczne - najbardziej to chyba wszystkie z CSI i jeszcze przygodówkę Still Life
Cytat:
Jakie słodziaki wygląda jak moja Spacja jak była malutka
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 18:31   #2784
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Prawie masz rację z tym, że 2 lata liczą nie od momentu skończenia studiów, lecz obrony. Ja skończyłam edukację na administracji w czerwcu 2009 a broniłam się 21 grudnia 2009, więc prawo do 26 dni nabędę 21.12.2011. U mnie jest tak, że na początku roku naliczają mi od razu 20 dni i pani z personalnego powiedziała, że 21.12.2011 dodaliby mi po prostu 6 dni, a od 2012 miałabym już od początku roku 26. Co do tego ile masz co miesiąc to nie pomogę, bo u nas dają nam od razu 20/26 dni.

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Motylku widzę, że zaszalałaś z botkami na Sigmie
ooo, od obrony?! a to ci wiadomość :
w ogóle to myślałam, że wszędzie jest tak samo z tymi dniami wolnymi. nic to, popytam w pracy dziewczyn dziękuję, że starałaś się pomóc
Stary 2010-08-08, 18:43   #2785
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Kochane, musze się Was (znooowu ) poradzić

Czeka mnie niedługo fryzjer, a ja nie mam pomysłu na siebie
W czym byście mnie widziały? Jakiej długości włosy? Jakaś konkretna fryzura/cięcie?

Fajnie byłoby coś z pazurem, ale mam falowane włosy. Właściwie to po prostu z tendencją do kręcenia się - jak schną związane gumką, to są tylko falowane. Jak schną luzem - kręcą się. Im krócej ścięte - tym bardziej kręcone

Marzy mi się irokez bez ścinania włosów (z możliwością związania z tyłu cienkiego kuca, a przy rozpuszczonych włosach wygląda to po prostu jak mocne cieniowanie), ale raczej nie będzie mi do twarzy pasował ( ), no i te kręcone kłaki....

Stary 2010-08-08, 19:32   #2786
Hawwa87
Zakorzenienie

Carmi, pisałaś kiedyś Gwizdaczkowi, jak szukasz wakacji, mogłabyś to jeszcze raz napisać? Próbuję znaleźć, ale coś mi nie wychodzi...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 19:49   #2787
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
u nas różnica wzrostu jest niewielka (177 i 194) ale nadal się docieramy przede wszystkim to ja się krępuję mówić mu czego chcę i tylko sms-ami umiem coś powiedzieć o tym więc będą lata pracy
niewielka?! to co ja mam powiedzieć, 4cm różnicy

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 20:25   #2788
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Kochane, musze się Was (znooowu ) poradzić

Czeka mnie niedługo fryzjer, a ja nie mam pomysłu na siebie
W czym byście mnie widziały? Jakiej długości włosy? Jakaś konkretna fryzura/cięcie?

Fajnie byłoby coś z pazurem, ale mam falowane włosy. Właściwie to po prostu z tendencją do kręcenia się - jak schną związane gumką, to są tylko falowane. Jak schną luzem - kręcą się. Im krócej ścięte - tym bardziej kręcone

Marzy mi się irokez bez ścinania włosów (z możliwością związania z tyłu cienkiego kuca, a przy rozpuszczonych włosach wygląda to po prostu jak mocne cieniowanie), ale raczej nie będzie mi do twarzy pasował ( ), no i te kręcone kłaki....

ja od dnia w którym zobaczyłam Twoją buźkę agituję żebyś nie miała rudych włosów Na powrót do blondu jeszcze nie pora bo chudniesz ale może taki jasny brązik ? I nie wiem jak mocno kręcą Ci się włosy; masz jakieś zdjęcia jak maksymalnie falują ?
Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
niewielka?! to co ja mam powiedzieć, 4cm różnicy
masz powiedzieć NIE obcasom

hmmm... i właśnie wyszedł TŻ ode mnie bo wrócił już do Poznania.... docieraliśmy się
Ilsa sobie płakuchnała ze wzruszenia w trakcie bo przepraszał za różne rzeczy i tak strasznie chwalił i zauważył że schudłam

Stary 2010-08-08, 20:50   #2789
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ilsa... co ma blond do chudnięcia ?
Tutaj założyłam sobie wątek i wstawiłam zdjęcia
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455962

gratuluję docierania się

ja się właśnie znęcam nad pysznym dorszem
Stary 2010-08-08, 20:59   #2790
butterfly20
Zakorzenienie

NAj no przy takich wielkoludach to nawet ja jestem mała:P

Carmi zaszalałam,bo załamuje mnie chodzenie po sklepach( a nóż widelec coś będzie na mnie pasować):/
Dzisiaj tyle przeszłam,żeby znaleźć jakieś buty dobre na kurs tańća i co?Jajo Zawsze jak czegoś szukam to ni ma.

Szukałam też kiecki na wesele końcem września i co?Jajo Załamię się...

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

http://www.sklep.prettygirl.pl/pl/sukienka-1417.html

Ta byłaby dla mnie najfajniejsza. Ona na żywo jest o wiele ładniejsza niż tu,ma taki połyskujący materiał. I na mnie wygląda 100 razy lepiej niż na manekinie. No ale... jak ja mam 91 w biuście, 66 w talii i 94 w biodrach to rozm. 36 jest przymały w biuście i lekko szeroki w talii,a 38 jest na mnie po prostu gigantyczne dołem,a w biuście dalej za małe. To jak ja mam coś na siebie znaleźć w tym sklepie jak tak dziwnie szyją? Albo może ja mam złe proporcje...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości