Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-07, 21:06   #91
ana_01
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Sie Lubelskie Panny Młode rozpędziły.. Czytam poprzedni wątek, a tu koniec Więc witajcie w nowej części, długich, przyjemnych i owocnych pogaduch
W poprzedniej części któraś z Was pytała o kamerzyste- E.Hajduka. Gorąco go polecam, w tamtym tyg. odebrałam płyty i jest wszystko co chciałam. Płyta trwa dłuuugo- chciałam żeby była jak najdłuższa, są piosenki które chcieliśmy i fajnym wstawkami przemieszane. Naprawdę super.

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Dokopałam się do Was melduję się i ja z całym ekwipunkiem - dzisiaj odebrałam sukienkę
Kochana, odezwij sie do mnie! Bo zaraz się kokardki przeterminują

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
2 fotografów na weselu to fajny pomysł tylko te ciągle rosnące koszty ..
plener w górach - super pomysł - tylko pozazdrościć

Maciejko czy ja bym też mogła dostać linka do zdjęć Agi ?
Marcin na nasz termin jest już zajęty... i proponował brata a to już podejrzewam nie to samo
Może nie to samo, ale również jest dobry. Byłam na weselu gdzie fotki robił i naprawdę były ładne, na zdjęciach wesele wyglądało o wiele lepiuej niż było w rzeczywistości

Cytat:
Napisane przez Lotta_ Pokaż wiadomość
I ja witam w nowej części!
Czy któraś ze świeżo upieczonych żonek miała na weselu fontannę czekoladową, albo może któraś z Was była na takim weselu? Sprawdza się ten pomysł w praktyce?

Maciejko, też chętnie zobaczyłabym zdjęcia, tyle tu pochwał zwłaszcza że jestem właśnie na etapie poszukiwania fotografa.
Cytat:
Napisane przez _Olka_ Pokaż wiadomość
hej,no ja tez bylabym zainteresowana opiniami na temat FONTANNY CZEKOLADOWEJ,zastanawiam sie czy nie umiescic jej u siebie na weselu.
Jaki jest koszt takiej atrakcji ?
Kiedys ktos chyba pisał,ze fontanna zrobila taka furore,ze dlugie kolejki sie do niej ustawiały o dzieciach juz nie wspominajac
Cytat:
Hmmm zastanawiam się jeszcze jak dużo trzeba zamówić czekolady, żeby każdy z gości mógł spróbować? Bo sądzę że atrakcja nie jest zwykle przewidziana na całe wesele, tylko na jakaiś czas, jak to jest, 2-3 godziny?
PS: Dziękuję za namiary na fotografa
Ja miałam fontanne czekoladową, fajny bajer, pychotka!! ale bez niego też by było fajne wesele Wynajmowałam fontannę z obsługą (Pani była do godz.3 w nocy), patyczkami, talerzykami itp, słodycze, owoce w moim zakresie. Jesli byście się decydowały na fontanne to radzę albo wziąć z obsługą albo poprosić właściciela sali, aby wyznaczył kelnera do obsługi i pilnowania tej fontanny, bo jednak obok niej trochę się brudzi. U nas o godz. 21 powoli zaczynało brakować czekolady i pani dowiozła jeszcze, co nie poszło- zostało dla nas i mam w domu teraz pełno czekolady I najlepiej nie kłaść nic cennego obok tej czekolady- na ostatnim weselu, którym byłam obok fontanny leżała księga gości...pod koniec wesela cała okładka była w czekoladzie.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a ja po długiej nieobecności przyszłam się przywitać i przy okazji zerknąć na swój suwaczek

...... bo to już tylko 7 dni
Onaella..to już tydzień Ale to leci.. a jeszcze nie tak dawno miałyśmy we dwie ślubować w sierpniu Teraz pewnie szalejesz na panieńskim
Stary 2010-08-07, 22:58   #92
_Maya_
Zakorzenienie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Kochana, odezwij sie do mnie! Bo zaraz się kokardki przeterminują
Odzywam się w tym tyg pracuję do 15 szybka kawa na mieście po 16 w poniedziałek?? daj znać
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:34   #93
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Onaella..to już tydzień Ale to leci.. a jeszcze nie tak dawno miałyśmy we dwie ślubować w sierpniu Teraz pewnie szalejesz na panieńskim
jak byś zgadła wczoraj miałam panieński i było super
zaraz kopiuje zdjęcia na kompa i aż się boje oglądać

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:47   #94
Chatka
Wtajemniczenie

onaella, ale fajnie Opowiedz, jaki Ci tam panieński zgotowały

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:50   #95
margolka1986
Zakorzenienie

ana to Ty się czesałaś na slub w salonie free style prawda ? jesli tak to Pasnie bardzo miło Cię wspominają

byłam wczoraj na fajnym weselu w Kmicicu... i tak dorobinke żałuje ze z tej sali zrezygnowalam bo mi się jednak bardzo podoba.. muszę zobaczyć swoją przed jakims weselichem to wtedy bede miala większe porównanie

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 18:16   #96
maciejka83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
wszystkim slubujacym dziś PMkom wszystkiego co najlepsze; dużo miłości przede wszystkim
dołączam się do życzeń!!! Najlepszego dziewczyny....

Notiza-śliczne zdjęcia-radość aż bije od Ciebie
maciejka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 19:06   #97
tenebrosa
Wtajemniczenie

Ja również życzę wszystkim PMkom wczoraj ślubującym dużo szczęścia, miłości i wzajemnego zrozumienia na małżeńskim szlaku!

onaella, no właśnie, opowiadaj jak panieński!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 19:09   #98
Magda_84
Rozeznanie

Troszkę spóźnione ale najlepsze życzenia dla ślubujących wczoraj PMek wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego dla Was i waszych już mężów

a u nas właśnie stuknął rok do ślubu ale ten czas leci, pamiętam jak zaczynałam przygotowania w lutym a tu już pół roku minęło
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 20:56   #99
_Maya_
Zakorzenienie

Dziewczynki czy Wy może wiecie co się dzieje z naszą Liwaczką? szukam linku, ale nie działa ten do jej do pracowni :/ chyba jutro się przespaceruję do niej osobiście

Ana to co jutro szybka kawusia po 16?? muszę odebrać welon bo wczoraj zapomniałam z reginy... ciekawe czy za 30 cm więcej będą mi zołzy kazały dopłacić
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 21:00   #100
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Odzywam się w tym tyg pracuję do 15 szybka kawa na mieście po 16 w poniedziałek?? daj znać
Pasi mi jutro To odezwę się na kom jeszcze (mam nadzieję, że nr ten sam masz)

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
jak byś zgadła wczoraj miałam panieński i było super
zaraz kopiuje zdjęcia na kompa i aż się boje oglądać
To chyba udany wieczór był Co robiłyście?

Cytat:
ana to Ty się czesałaś na slub w salonie free style prawda ? jesli tak to Pasnie bardzo miło Cię wspominają

byłam wczoraj na fajnym weselu w Kmicicu... i tak dorobinke żałuje ze z tej sali zrezygnowalam bo mi się jednak bardzo podoba.. muszę zobaczyć swoją przed jakims weselichem to wtedy bede miala większe porównanie
haha miło słyszeć Czesałam się w tym salonie, zresztą ja zawsze tam chodzę, nie tylko przy okazji ślubu.
Stary 2010-08-08, 21:39   #101
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
margolka na kogo wkońcu się zdecydowaliście?;>

a co do czarnej kiecki na wesele, to ja byłam raz,ale miałam wtedy żałobę, a wesele było w bardzo bliskiej rodzinie - wolę po prostu kolorki na ślub, bo to radosna uroczystość
ale coraz więcej dziewczyn zakłada czarne sukienki przełamując czerń barwnymi dodatkami i wyglądają świetnie- także śmiało!
jeszcze w sumie ostatecznych decyzji nie podjęliśmy - ja mam teraz fazę fascynacji innymi salmi niż moja.. i ciągle się zastanawiam czy dobrze wybraliśmy...
a co do czarnej kiecki dziekuję Kochane za rady - nałożyłam i świetnie się czułam i bawiłam

Cytat:
haha miło słyszeć Czesałam się w tym salonie, zresztą ja zawsze tam chodzę, nie tylko przy okazji ślubu.
ja tez tam chodzę

wymianka książkowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 22:20   #102
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
ooo i wszystko tam działało jak należy?
Stary 2010-08-09, 08:16   #103
dzela12
Przyczajenie

hej dziewczyny ratunku nie wiem co robić ślub 20 sierpnia za rok a tu nic nie idzie załatwić zaklepałam sobie sale bo sami organizujemy wesele i wszystko pod tą sasle i wczoraj zadzwonili do mnie że źle spojrzeli na daty i że na przyszły rok nie ma terminów ze myśleli ze to za dwa lata i jeżeli któraś ma kontakt do jakieś sali ktora można wynająć to prosze o pomoc bo niechciała bym przek.ladać wesela z góry dziękuje
dzela12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 08:55   #104
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki czy Wy może wiecie co się dzieje z naszą Liwaczką? szukam linku, ale nie działa ten do jej do pracowni :/ chyba jutro się przespaceruję do niej osobiście
ja chyba jako jedyna z wizażanek nie będę polecać Liwaczki
chyba tylko ja nie byłam w ogóle zadowolona i chyba tylko mi kwiaty od razu zdechły (i kwiaty dla rodziców i tż przypinka w kościele odpadła i róże w moim bukiecie jak tylko go tż odebrał były pocienmiałe i zwyczajnie zdychające)
Cytat:
Napisane przez dzela12 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ratunku nie wiem co robić ślub 20 sierpnia za rok a tu nic nie idzie załatwić zaklepałam sobie sale bo sami organizujemy wesele i wszystko pod tą sasle i wczoraj zadzwonili do mnie że źle spojrzeli na daty i że na przyszły rok nie ma terminów ze myśleli ze to za dwa lata i jeżeli któraś ma kontakt do jakieś sali ktora można wynająć to prosze o pomoc bo niechciała bym przek.ladać wesela z góry dziękuje
współczuję
nie masz innego wyjścia jak tylko chwytać za tel i dzwonić, dzwonić dzwonić. na ile osób planujecie wesele?

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 09:26   #105
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
rozumiem że sala była bez cateringu i że wynajęłaś kucharkę? no to teraz pozostaje tylko dzwonić po innych salach jak napisała maggie i sie dowiadywać gdzie mają wolne. A to musi być koniecznie 20 sierpnia? bo może jakieś inne terminy by się znalazły. Jeśli nie wpłaciłaś żadnej zaliczki kucharce to można pokombinować z terminami. Napisz coś więcej, co jeszcze zaklepaliście pod tą salę? na pewno da się wszystko poukładać, wesela przekładać na jeszcze następny rok rzeczywiście nie ma sensu
ja niestety nie orientuje sie w salach bez cateringu, ale są tu wizażanki które organizują takie wesela więc na pewno któraś pomoże. A gdzie Ty wynajęłaś salę?

Edytowane przez Magda_84
Czas edycji: 2010-08-09 o 09:31
Stary 2010-08-09, 10:09   #106
dzela12
Przyczajenie

sale zaklepałam w piaskach w domu strażaka i już zaklepany Dj i kucharz no i kościuł oczywiście ale z kucharzem nie było by raczej kłopotu bo to dobry znajomy który już weselami sie od 2 lat nie zamuje tylko dla nas zrobił wyjątek a wesele ma być na 150 osób

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

a co do kwiatów to dziewczęta polecam małą budke z kwiatami na targu na pocztowej budka chyba numer 6 nie ma wiązanki której by panie nie zrobiły są poprostu świetne i potrafią doradzic i ceny mają bardzo przystępne ja u nich biore kwiaty na każdą okazje
dzela12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 10:57   #107
tikida
Rozeznanie

dzela12, na pewno da się to wszystko wyprostować, do ślubu jeszcze dużo czasu

Może zapytaj się w sali jaki byłby najbliższy termin w ok. 20 sierpnia 2011 wolny? Myślę, że dj nie będzie robił problemu, żeby was przełożyć na inny termin, o ile będzie miał wolny. A jak nie da rady przełożyć dja, to dzwoń wszędzie gdzie możliwe Ja niestety nie orientuję się w lokalach. znam tylko jeden bez cateringu - Remiza w Niedrzwicy Dużej, byłam tam na weselu i było super
Stary 2010-08-09, 11:03   #108
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość

ooo i wszystko tam działało jak należy?
działało i ogólnie śliczny wystrój, fachowa obsluga - no ja byłam pod wrażniem a czemu pytasz ?? czyżby zdarzały się tam problemy ??

Kochane a żadna z Was nie była w tym roku na weselichu w Koronie ??

wymianka książkowa

Stary 2010-08-09, 12:05   #109
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
działało i ogólnie śliczny wystrój, fachowa obsluga - no ja byłam pod wrażniem a czemu pytasz ?? czyżby zdarzały się tam problemy ??
ja tam miałam swoje;
i z czystym sumieniem tego lokalu nie mogłabym polecić;
zwłaszcza jak się płaci tyle za osobę
(brak klimy, problemy z prądem, obsługa niekoniecznie taka fachowa i duzo innych)
jakbym miała jeszcze raz robić wesele to na pewno nie w kmicicu
Stary 2010-08-09, 12:07   #110
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
sale zaklepałam w piaskach w domu strażaka i już zaklepany Dj i kucharz no i kościuł oczywiście ale z kucharzem nie było by raczej kłopotu bo to dobry znajomy który już weselami sie od 2 lat nie zamuje tylko dla nas zrobił wyjątek a wesele ma być na 150 osób

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

a co do kwiatów to dziewczęta polecam małą budke z kwiatami na targu na pocztowej budka chyba numer 6 nie ma wiązanki której by panie nie zrobiły są poprostu świetne i potrafią doradzic i ceny mają bardzo przystępne ja u nich biore kwiaty na każdą okazje
tikida dobrze radzi zapytaj w tej sali jakie mają na przyszły rok wolne terminy, może jakieś są i dałoby się zgrać z Djem. A jeśli nie da rady albo koniecznie chcecie 20 sierpnia to musisz dzwonić po innych salach i się dowiadywać. A w okolicy Piask chcesz? bo takich sal myślę że jest sporo tylko może akurat nie w tamtej okolicy
Stary 2010-08-09, 12:23   #111
carolcia88
Rozeznanie

Witajcie!!

Wielkimi krokami zbliżamy się do Naszego wielkiego dnia

Już jesteśmy PRAWIE ubrani, prawie bo mam problem z TŻ i potrzebuję Waszej - jak zwykle nieocenionej pomocy.

Mam suknię w kolorze ivory (kość słoniowa - ni to białe ni ecru) i nie wiem jaką koszulę TŻ kupić - białą i do tego krawat ecru (np kaskadowy) czy białą i krawar różowy (w kolorze moich kwiatów), bo kamizelki ozdobnej absolutnie nie chce, czy też koszulę ecru i krawat w kolorze różu ( moje kwiaty i kwiat we włosach), bo koszula i krawat ecru to się zleje....

Nie wiem czy dobrze myślę i co będzie lepsze...

Ratujcie!!!!

Jak znajdę więcej czasu to Wam poopowiadam co u nas w kwestii ślubno- weselnej....
Stary 2010-08-09, 12:36   #112
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carolcia88 Pokaż wiadomość
Witajcie!!

Już jesteśmy PRAWIE ubrani, prawie bo mam problem z TŻ i potrzebuję Waszej - jak zwykle nieocenionej pomocy.

Mam suknię w kolorze ivory (kość słoniowa - ni to białe ni ecru) i nie wiem jaką koszulę TŻ kupić - białą i do tego krawat ecru (np kaskadowy) czy białą i krawar różowy (w kolorze moich kwiatów), bo kamizelki ozdobnej absolutnie nie chce, czy też koszulę ecru i krawat w kolorze różu ( moje kwiaty i kwiat we włosach), bo koszula i krawat ecru to się zleje....

Ratujcie!!!!

Jak znajdę więcej czasu to Wam poopowiadam co u nas w kwestii ślubno- weselnej....
carolcia mi sie wydaje że Tż powinien mieć koszulę dobraną do Twojej sukni, więc jeśli Ty masz suknię ivory to taka śnieżnobiała koszula Tżta sprawi że Twoja suknia będzie sie wydawała brudna. Dobrze by było pójść po koszulę ze skrawkiem materiału z sukni i dobrać. A jeśli chodzi o krawat to wydaje mi się że do koszuli ecru różowy pasował nie będzie. Możecie kupić krawat ecru ale z jakimś wzorem, wtedy nie będzie zlewał się z koszulą i będzie elegancko
Stary 2010-08-09, 12:44   #113
carolcia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość

carolcia mi sie wydaje że Tż powinien mieć koszulę dobraną do Twojej sukni, więc jeśli Ty masz suknię ivory to taka śnieżnobiała koszula Tżta sprawi że Twoja suknia będzie sie wydawała brudna. Dobrze by było pójść po koszulę ze skrawkiem materiału z sukni i dobrać. A jeśli chodzi o krawat to wydaje mi się że do koszuli ecru różowy pasował nie będzie. Możecie kupić krawat ecru ale z jakimś wzorem, wtedy nie będzie zlewał się z koszulą i będzie elegancko
No właśnie też się tego obawiam, ale z drugiej strony to ecru to nie jest takie typowe ecru tylko takie jaśniutkie....

Chyba tak właśnie zrobimy, że kupimy jakiś fajny kaskadowy krawat do tej koszuli ecru, którą już mamy

Dziewczyny czekam jeszcze na Wasze sugestie... Bo w tym tygodniu musimy tą sprawę domknąć...

Z góry wielkie dzięki
Stary 2010-08-09, 12:53   #114
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie też się tego obawiam, ale z drugiej strony to ecru to nie jest takie typowe ecru tylko takie jaśniutkie....

Chyba tak właśnie zrobimy, że kupimy jakiś fajny kaskadowy krawat do tej koszuli ecru, którą już mamy

Dziewczyny czekam jeszcze na Wasze sugestie... Bo w tym tygodniu musimy tą sprawę domknąć...

Z góry wielkie dzięki
skoro ta koszula jest dość jasna to może różowy by pasował, ale to trzeba się przejść z tą koszulą do sklepu i zobaczyć, tylko że jakoś mi się nie widzi pan młody w różowym krawacie, na pewno wyglądałby elegancko ale nie jestem przekonana czy to odpowiedni kolor dla pana młodego, inni mężczyźni mogą mieć różowe krawaty (teraz to jest popularne) i może to sprawić że Twój Tż nie będzie nie wyróżniał, a przecież musi bo to Wy jesteście najważniejsi
a jak kupicie do tej koszuli krawat kaskadowy w kolorze ecru czy jakimś jasnym to będzie elegancko i na pewno tylko Twój Tż będzie tak ubrany
Stary 2010-08-09, 13:13   #115
MissZuzia
Zadomowienie

Witajcie, my już po pogoda dopisała w ostatniej chwili, było przepięknie, goście chyba dobrze się bawili i jestem zadowolona ze wszystkich usług, które mieliśmy zamówione
Lokal Horyzont - świetne jedzonko, dużo miejsca, dobra obsługa kelnerska, właścicielka trochę nam uprzykrzała życie ale koniec końców postawiliśmy na swoim
Zespół Red Shoes - grali extra, może ciut za długie przerwy ale mieliśmy chwilę oddechu ale profesjonalizm 100% i piękne głosy (szczególnie wokalistka nieziemski głos miała)
Fotograf Tomek Kańtoch- jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy, polecę po otrzymaniu zdjęć, plener mamy z nimi Marcinem - nie możemy się doczekać
Kamerzysta od T. Widło - świetny pan, zachowywał się jakby go nie było, niezwykle taktowny i z wyczuciem
Fryz - Irena z Atelier Karola Brzyskiego - kok prosty aczkolwiek przepiękny, podczas mojego czesania wyczarowywali cuda na głowie innych pmek czy ich mam/druhen, nie mogłam zdecydować się którą chcę (na próbnej miałam zrobione 4 rożne wersje koka) - polecam!
Makijaż - Eliza Wawryniuk -mogłabym się u niej codziennie malować, super, miałam średniociemne fiolety z domieszką grafitu plus kępki - POLECAM z całego serca
Dekored pani Edyta - dekoracja sufitu i krzeseł - polecam, pełen profesjonalizm, a mieliśmy sporo dodatkowych życzeń na ostatnią chwilę
Ciasto Tadek - poszło prawie całe, zostały nam 3 blaszki a mieliśmy na osobę 0.45 dag
Tort Finezja - pycha, polecam
Kwiaciarnia Roztocze - mój bukiet piękny dekoracja sali super, samochód taki jak chciałam - delikatna dekoracja z białych goździków
i to tyle.

Cytat:
I ja witam w nowej części!
Czy któraś ze świeżo upieczonych żonek miała na weselu fontannę czekoladową, albo może któraś z Was była na takim weselu? Sprawdza się ten pomysł w praktyce?

Maciejko, też chętnie zobaczyłabym zdjęcia, tyle tu pochwał zwłaszcza że jestem właśnie na etapie poszukiwania fotografa.
my mieliśmy fontannę, największa atrakcja dla dzieciaków

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość

Dzisiejszym PM - Wszystkiego Najlepszego, niech ten dzień będzie wyjątkowy, wspaniałym początkiem nowej od dziś już wspólnej drogi życia....

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
wszystkim slubujacym dziś PMkom wszystkiego co najlepsze; dużo miłości przede wszystkim

Cytat:

Może nie to samo, ale również jest dobry. Byłam na weselu gdzie fotki robił i naprawdę były ładne, na zdjęciach wesele wyglądało o wiele lepiuej niż było w rzeczywistości
potwierdzam, my mieliśmy Tomka - na efekty jego pracy musimy jeszcze poczekać ale myślę że będzie extra

Cytat:

ja byłam na paru weselach w Kmicicu na dużej sali i lokal nie podobał mi się, po pierwsze sala do siedzenia oddalona od miejsca do tańczenia, po drugie jedzenie było niesmaczne

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
Troszkę spóźnione ale najlepsze życzenia dla ślubujących wczoraj PMek wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego dla Was i waszych już mężów

Cytat:
jak kiedyś byłam u niej gdy chciałam żeby zrobiła mi kwiaty to mówiła że nie może przyjąć zlecenia na mój termin bo wyjeżdza w podróż poślubną

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość

ja tam miałam swoje;
i z czystym sumieniem tego lokalu nie mogłabym polecić;
zwłaszcza jak się płaci tyle za osobę
(brak klimy, problemy z prądem, obsługa niekoniecznie taka fachowa i duzo innych)
jakbym miała jeszcze raz robić wesele to na pewno nie w kmicicu

Cytat:

Ratujcie!!!!

ja miałam ivory i mój małżon miał białą koszulę, i wszystko ładnie wyglądało a krawat najlepiej dopasować do bukietu (lub ew. make-upu) chyba że będziesz miała bardzo jaskrawy róż

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58

Edytowane przez MissZuzia
Czas edycji: 2010-08-10 o 22:02
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 13:19   #116
carolcia88
Rozeznanie

Tak właśnie przejrzałam zdjęcia na pewnym słynnym portalu i wydaje mi się że Lipczonek miał suknię ivory i jej tż miał białą koszulę i krawat ecru.... powiem szczerze, że bardzo ładnie to wygląda - na zdjęciach nie widać żadnej różnicy.

Lipczonku czy mogłabyś powiedzieć jak to u Ciebie było z tymi kolorami??

PS Zdjęcia - REEEEEWEEELAAACJA!!!!!! Niech żałuje ten, kto nie widział
Stary 2010-08-09, 14:10   #117
maciejka83
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie!!

Ratujcie!!!!

carolcia -weź ze sobą skrawek materiału i poszukaj najbardziej zbliżonej kolorystycznie koszuli - ecru ecru nierówne, tak samo jak z odcieniami białego -mąż mojej przyjaciółki miała jaskrawo różowy krawat dobrany pod jej bukiet i kwiat we włosy i bardzo ładnie to wyglądało - ale troszkę się stapiał z gośćmi weselnymi...
z kolei u mnie na weselu jeden z gości miał identyczny krawat jak mąż przyjacółki (na co ona sama zwróciła uwagę) i mogłaby wyjść trochę niezręczna sytuacja gdyby pan młody i gość mieli taki sam krawat
ja postawiłabym na krawat ivory/ecru z wytłaczanym wzorem -będzie elegancko i z klasą

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Witajcie, my już po pogoda dopisała w ostatniej chwili, było przepięknie, goście chyba dobrze się bawili i jestem zadowolona ze wszystkich usług, które mieliśmy zamówione
Lokal Horyzont - świetne jedzonko, dużo miejsca, dobra obsługa kelnerska, właścicielka trochę nam uprzykrzała życie ale koniec końców postawiliśmy na swoim
Zespół Red Shoes - grali extra, może ciut za długie przerwy ale mieliśmy chwilę oddechu ale profesjonalizm 100% i piękne głosy (szczególnie wokalistka nieziemski głos miała)
Fotograf Tomek Kańtoch- jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy, polecę po otrzymaniu zdjęć, plener mamy z nimi Marcinem - nie możemy się doczekać
Kamerzysta od T. Widło - świetny pan, zachowywał się jakby go nie było, niezwykle taktowny i z wyczuciem
Dekored pani Edyta - dekoracja sufitu i krzeseł - polecam, pełen profesjonalizm, a mieliśmy sporo dodatkowych życzeń na ostatnią chwilę
Ciasto Tadek - poszło prawie całe, zostały nam 3 blaszki a mieliśmy na osobę 0.45 dag
Tort Finezja - pycha, polecam
Kwiaciarnia Roztocze - mój bukiet piękny dekoracja sali super, samochód taki jak chciałam - delikatna dekoracja z białych goździków
i to tyle.

MissZuzia
- super,że wszystko się udało - zdjęcia z całą pewnością wyjdą boskie- już na nie wszystkie czekamy
napisz nam koniecznie też jakąś dłuższą relację

ps. a nasz Lipczonek ma boskie zdjęcia

margolka- ja pytałam o decyzję odnośnie fotografa,a nie sali

Edytowane przez maciejka83
Czas edycji: 2010-08-09 o 14:19
maciejka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 14:24   #118
Magda_84
Rozeznanie

MissZuzia super że wszystko się udało jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Was i... czekamy na zdjęcia z niecierpliwością

ps. możesz mi w wolnej chwili napisać ile wyniosły Was dekoracje w tej kwiaciarni? może być na priv
Stary 2010-08-09, 15:32   #119
notizia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
Notiza-śliczne zdjęcia-radość aż bije od Ciebie

dziękuje bardzo radość i łzy w oczach z tej radości...
notizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 18:34   #120
fraise
Raczkowanie

O rany.. Kilka dni mnie nie było, a tu nowy wątek.... I już 4 strona!

Muszę doczytać tamtą część jeszcze, ale za pamięci - Notizia, bardzo ładnie wyglądałaś! Bardzo ładnie biust wyglądał w Twojej sukni. Super!

Na resztę postów odpowiem za kilka dni, teraz mam delikatne zawirowania...
fraise jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości