|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | ||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Sie Lubelskie Panny Młode rozpędziły.. Czytam poprzedni wątek, a tu koniec
![]() ![]() ![]() ![]() W poprzedniej części któraś z Was pytała o kamerzyste- E.Hajduka. Gorąco go polecam, w tamtym tyg. odebrałam płyty i jest wszystko co chciałam. Płyta trwa dłuuugo- chciałam żeby była jak najdłuższa, są piosenki które chcieliśmy i fajnym wstawkami przemieszane. Naprawdę super. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Odzywam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaraz kopiuje zdjęcia na kompa i aż się boje oglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
onaella, ale fajnie
![]() ![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
ana to Ty się czesałaś na slub w salonie free style prawda ? jesli tak to Pasnie bardzo miło Cię wspominają
![]() byłam wczoraj na fajnym weselu w Kmicicu... i tak dorobinke żałuje ze z tej sali zrezygnowalam bo mi się jednak bardzo podoba.. muszę zobaczyć swoją przed jakims weselichem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Ja również życzę wszystkim PMkom wczoraj ślubującym dużo szczęścia, miłości i wzajemnego zrozumienia na małżeńskim szlaku!
onaella, no właśnie, opowiadaj jak panieński! ![]()
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Troszkę spóźnione ale najlepsze życzenia dla ślubujących wczoraj PMek
![]() ![]() a u nas właśnie stuknął rok do ślubu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki czy Wy może wiecie co się dzieje z naszą Liwaczką? szukam linku, ale nie działa ten do jej do pracowni :/ chyba jutro się przespaceruję do niej osobiście
![]() Ana to co jutro szybka kawusia po 16?? muszę odebrać welon bo wczoraj zapomniałam z reginy... ciekawe czy za 30 cm więcej będą mi zołzy kazały dopłacić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do czarnej kiecki dziekuję Kochane za rady - nałożyłam i świetnie się czułam i bawiłam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ratunku nie wiem co robić ślub 20 sierpnia za rok a tu nic nie idzie załatwić zaklepałam sobie sale bo sami organizujemy wesele i wszystko pod tą sasle i wczoraj zadzwonili do mnie że źle spojrzeli na daty i że na przyszły rok nie ma terminów ze myśleli ze to za dwa lata i jeżeli któraś ma kontakt do jakieś sali ktora można wynająć to prosze o pomoc bo niechciała bym przek.ladać wesela z góry dziękuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tylko ja nie byłam w ogóle zadowolona i chyba tylko mi kwiaty od razu zdechły (i kwiaty dla rodziców i tż przypinka w kościele odpadła i róże w moim bukiecie jak tylko go tż odebrał były pocienmiałe i zwyczajnie zdychające) Cytat:
nie masz innego wyjścia jak tylko chwytać za tel i dzwonić, dzwonić dzwonić. na ile osób planujecie wesele?
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja niestety nie orientuje sie w salach bez cateringu, ale są tu wizażanki które organizują takie wesela więc na pewno któraś pomoże. A gdzie Ty wynajęłaś salę? Edytowane przez Magda_84 Czas edycji: 2010-08-09 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
sale zaklepałam w piaskach w domu strażaka i już zaklepany Dj i kucharz no i kościuł oczywiście ale z kucharzem nie było by raczej kłopotu bo to dobry znajomy który już weselami sie od 2 lat nie zamuje tylko dla nas zrobił wyjątek a wesele ma być na 150 osób
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- a co do kwiatów to dziewczęta polecam małą budke z kwiatami na targu na pocztowej budka chyba numer 6 nie ma wiązanki której by panie nie zrobiły są poprostu świetne i potrafią doradzic i ceny mają bardzo przystępne ja u nich biore kwiaty na każdą okazje |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
dzela12, na pewno da się to wszystko wyprostować, do ślubu jeszcze dużo czasu
![]() Może zapytaj się w sali jaki byłby najbliższy termin w ok. 20 sierpnia 2011 wolny? Myślę, że dj nie będzie robił problemu, żeby was przełożyć na inny termin, o ile będzie miał wolny. A jak nie da rady przełożyć dja, to dzwoń wszędzie gdzie możliwe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
działało i ogólnie śliczny wystrój, fachowa obsluga - no ja byłam pod wrażniem
![]() ![]() Kochane a żadna z Was nie była w tym roku na weselichu w Koronie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z czystym sumieniem tego lokalu nie mogłabym polecić; zwłaszcza jak się płaci tyle za osobę ![]() (brak klimy, problemy z prądem, obsługa niekoniecznie taka fachowa i duzo innych) jakbym miała jeszcze raz robić wesele to na pewno nie w kmicicu ![]()
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Witajcie!!
Wielkimi krokami zbliżamy się do Naszego wielkiego dnia ![]() Już jesteśmy PRAWIE ubrani, prawie bo mam problem z TŻ i potrzebuję Waszej - jak zwykle nieocenionej pomocy. Mam suknię w kolorze ivory (kość słoniowa - ni to białe ni ecru) i nie wiem jaką koszulę TŻ kupić - białą i do tego krawat ecru (np kaskadowy) czy białą i krawar różowy (w kolorze moich kwiatów), bo kamizelki ozdobnej absolutnie nie chce, czy też koszulę ecru i krawat w kolorze różu ( moje kwiaty i kwiat we włosach), bo koszula i krawat ecru to się zleje.... Nie wiem czy dobrze myślę i co będzie lepsze... Ratujcie!!!! ![]() Jak znajdę więcej czasu to Wam poopowiadam co u nas w kwestii ślubno- weselnej....
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba tak właśnie zrobimy, że kupimy jakiś fajny kaskadowy krawat do tej koszuli ecru, którą już mamy ![]() Dziewczyny czekam jeszcze na Wasze sugestie... Bo w tym tygodniu musimy tą sprawę domknąć... Z góry wielkie dzięki ![]()
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jak kupicie do tej koszuli krawat kaskadowy w kolorze ecru czy jakimś jasnym to będzie elegancko i na pewno tylko Twój Tż będzie tak ubrany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||||||||
Zadomowienie
|
Witajcie, my już po
![]() ![]() Lokal Horyzont - świetne jedzonko, dużo miejsca, dobra obsługa kelnerska, właścicielka trochę nam uprzykrzała życie ale koniec końców postawiliśmy na swoim ![]() Zespół Red Shoes - grali extra, może ciut za długie przerwy ale mieliśmy chwilę oddechu ![]() Fotograf Tomek Kańtoch- jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy, polecę po otrzymaniu zdjęć, plener mamy z nimi Marcinem - nie możemy się doczekać ![]() Kamerzysta od T. Widło - świetny pan, zachowywał się jakby go nie było, niezwykle taktowny i z wyczuciem Fryz - Irena z Atelier Karola Brzyskiego - kok prosty aczkolwiek przepiękny, podczas mojego czesania wyczarowywali cuda na głowie innych pmek czy ich mam/druhen, nie mogłam zdecydować się którą chcę (na próbnej miałam zrobione 4 rożne wersje koka) - polecam! Makijaż - Eliza Wawryniuk -mogłabym się u niej codziennie malować, super, miałam średniociemne fiolety z domieszką grafitu plus kępki - POLECAM z całego serca Dekored pani Edyta - dekoracja sufitu i krzeseł - polecam, pełen profesjonalizm, a mieliśmy sporo dodatkowych życzeń na ostatnią chwilę ![]() Ciasto Tadek - poszło prawie całe, zostały nam 3 blaszki a mieliśmy na osobę 0.45 dag ![]() Tort Finezja - pycha, polecam Kwiaciarnia Roztocze - mój bukiet piękny ![]() i to tyle. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
http://s10.suwaczek.com/20100807650116.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png było 83 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MissZuzia Czas edycji: 2010-08-10 o 22:02 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Tak właśnie przejrzałam zdjęcia na pewnym słynnym portalu i wydaje mi się że Lipczonek miał suknię ivory i jej tż miał białą koszulę i krawat ecru.... powiem szczerze, że bardzo ładnie to wygląda - na zdjęciach nie widać żadnej różnicy.
Lipczonku czy mogłabyś powiedzieć jak to u Ciebie było z tymi kolorami?? PS Zdjęcia - REEEEEWEEELAAACJA!!!!!! Niech żałuje ten, kto nie widział ![]()
#117 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
z kolei u mnie na weselu jeden z gości miał identyczny krawat jak mąż przyjacółki (na co ona sama zwróciła uwagę) i mogłaby wyjść trochę niezręczna sytuacja gdyby pan młody i gość mieli taki sam krawat ja postawiłabym na krawat ivory/ecru z wytłaczanym wzorem -będzie elegancko i z klasą Cytat:
MissZuzia- super,że wszystko się udało ![]() ![]() napisz nam koniecznie też jakąś dłuższą relację ps. a nasz Lipczonek ma boskie zdjęcia ![]() ![]() ![]() margolka- ja pytałam o decyzję odnośnie fotografa,a nie sali ![]() Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2010-08-09 o 14:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
MissZuzia super że wszystko się udało
![]() ![]() ps. możesz mi w wolnej chwili napisać ile wyniosły Was dekoracje w tej kwiaciarni? może być na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
O rany.. Kilka dni mnie nie było, a tu nowy wątek.... I już 4 strona!
![]() Muszę doczytać tamtą część jeszcze, ale za pamięci - Notizia, bardzo ładnie wyglądałaś! Bardzo ładnie biust wyglądał w Twojej sukni. Super! ![]() Na resztę postów odpowiem za kilka dni, teraz mam delikatne zawirowania... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.