|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XI - kolekcja słoneczne lato 2010.
Cytat:
![]() Pozytywne rozwiązanie spraw, zawsze nastraja pozytywnie. Ja jakiś dziwny humor mam, chyba mam ochotę komuś dołożyć ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- http://www.rossnet.pl/okazja_dnia 1.08.2010 była promocja na serum powiększające biust, ta jasne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Chciałam się z Wami pożegnać na jakiś czas - nie będę się teraz udzielać, dziękuję za wszystko. Buziaki
![]()
#2703 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale od początku ![]() Kupiłam, otwieram paczkę, a tam pudełko, na pudełku jakaś chińska dziewczynka ![]() Otwieram pydełko, patrzę a tak takie ekhm barachło ![]() Mówię, no to bosko, to sobie kupiłam koło warte 2,50 za 30 zł. No ale nie poddałam się, najpierw wsypałam do tych części kaszkę manną, kręciłam kręciłam, ale stwierdziłąm, że coś mi nie pasuje. Najlepsze było to, że kręciłam w różnych pomieszczeniach w domu, raz przeszłam się na boso po pokoju a tam pełno kaszki na panelach. ![]() Pomyślałam więc o ryżu. Do każdej części wsypałam do pełna, raz kręciłam i się otworzyło i sru po całym pokoju, więc TŻ wziął taśmę izolacyjną i jeszcze taką mocną brązową i posklejał mi łączenia i teraz śmiga jak nówka nierdzewka ![]() Kręi się bardzo dobrze, czuć efekty, a czy widać to nie wiem, bo ostatnio zaleniuchowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cuciola, oo ![]() Cytat:
![]() jak można byłoby pominąć tak ważny fakt?! A ta Zuzia, to powiedz mi kim ona dokładnie dla Ciebie jest, bo nie wiem? Czyja to córcia? wal śmiało! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też lecisz do Chorwacji, jak ja zazdroszczę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
dajena a ja Cie troche rozumiem i zycze powodzenia w zwalczaniu tego
![]() mmalinowa chyba zawsze jest lepiej wiedziec, nawet jesli sie uwaza dziecko od momentu poczecia, ja bym chciala wiedziec ![]() szatanica co sie stalo? E.J moge byc ciocia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że Szatanicy uda się ogarnąc swoje sprawy i będzie ok.
#2711 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymaj się ![]() Cytat:
![]() paprif witaaaaaaaaaaaj ![]() Honey udanego wyjazdu ![]() Cześć Wam. Ja niecałą godzinę temu wstałam.. Mogłam wstać jak tŻ jechał po 8 ale nie.. Fajnie, że przynajmniej zjedliśmy dzisiaj śniadanie razem sam mi do łóżeczka przyniósł ![]() wczoraj znalazłam swojego strego bloga którego prowadziłam 3lata temu.. hahaha się uśmiałam jakie ja niektóre rzeczy pisałam. ![]() Edytowane przez marcia1003 Czas edycji: 2010-08-09 o 11:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Wtajemniczenie
|
Honey udanego wyjazdu i wracaj szybko bo z kim ja bede czekać na TŻta...
![]() ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam z zakupów i od kosmetyczki
![]() ![]() Gwiazda zatrzymałam się na 73str wątku i NUDDDA... także masz rację. ![]() Cieszy mnie fakt, że Madame dostała stałego bana. Szatan ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Honey udanego wyjazdu ![]()
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem teraz w stanie pisać o tym, ale mój związek właśnie się skończył. Karma zawsze nas dosięgnie, a wczoraj ścięła mnie z nóg.
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szatan, no wez tak nie mow... ![]() Trzymamy kcuki ![]() TZ pichci obiad i dal mi chwile na wizaz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukaj zdjęć, pokaż jakieś fajne ![]() I jak z TŻtem? ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Nie wiem co się stało,z której strony, dla kogo kara, ale dasz radę, kto jak nie TY! ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Słyszałyście, że dzisiaj w nocy ma iść manifestacja, ponad 2,5 tysiąca ludzi przed Pałac Prezydencki i chcą zarać krzyż i co więcej dostali na to pozwolenie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż, zastanawiam się jak to będzie z moją mamą.. trochę stres. A przyjaciółka mojej siostry ciotecznej właśnie urodziła, piękną dziewczynkę. ![]() no! ![]() Cytat:
![]() co do bloga, też tak miałam.. ja miałam pare, już ich nie ma, ale też jakiś rok temu zajrzałam i po prostu nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać ![]() Cytat:
Ja mam nadzieję, że to tylko kryzys. Napisz nam coś więcej jak będziesz miała siłę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorem dodam do klubu parę fotek ![]() Dzisiaj po 22 Maciej na mango będzie prawda ? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Mam jedną wiadomość o przyłączenie do klubu ... od fallenangel23 Kto to ? ![]() Nie nadrobiłam wszystkiego ale nie kojarzę takiego nicka.
![]() |
#2720 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A gdzie Twój Tż wyjechał? Szatan mam jednak nadzieję, że to nieporozumienie i jak emocje opadną to się dogadacie ![]() Nasprzątałam się idę teraz kawkę wypić i może jakiś film obejrzę. ![]() Tż coś się nie odzywa, ale jakoś nawet o tym nie myślę, nie przejmuję się jak kiedyś. ![]()
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki! ja juz po obiadku i zakupach.
![]() ![]() ![]() a zaraz zjem sobie kawalek czekolady z bakaliami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałyście na wątku o tej Iwonie, która zaginęła. Ponoć zaginieni znajdują się do dwóch tyg... jej nie ma już 3tydz. Ja się strasznie przejęłam, w nocy mi się nawet śniła tzn. nie żyła... ze szczegółami widziałam jej ciało, ile ran miała zadanych, straszne. W wiadomościach bardzo często o nie mówią, ale nic konkretnego.
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Zostawiłam Wam wiadomość w klubie.
![]() |
#2724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już kiedyś to pisałam, od dawna marzy mi się Chorwacja, TŻ mówił, że spełni moje marzenie. Fajnie, że jedziecie razem z TŻtem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() To powitanie będzie soczyste ![]() A tej Pani to nie znamy, więc do wiedzenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zadomowienie
|
Paprif, tej dziewczyny to nie znamy
![]() Ja tam pisałam wczesniej w sprawie przyjęcia mnie ponownego do klubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle... Może to jakiś proroczy sen? Niektórzy tak mają... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zadomowienie
|
Gwiazdo, no to na pewno spełni.
Szkoda tylko, ze w Chorwacji nie ma plaż piaszczystych, przynajmniej nic o tym nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Dziewczyny,a co myslicie o tym : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455591 |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Lepiej żeby nie był...16ran to przesada.
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Oby... Jednak ja nie wierzę za bardzo w to, że ona żyje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
Gwiazdko, masz coś konkretnego na mysli ?
![]() może jeszcze się wstymajcie, hah Paprif ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.