|
|
#361 | |
|
BAN stały
|
Dot.: wargi sromowe
Cytat:
A jak sobie nie zdaje z tego sprawy, że Cię rani swoimi uwagami, to go oświeć. Tak trudno zachować chociaż odrobinę asertywności ? W głowie się nie mieści po prostu.
|
|
|
|
|
|
#362 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#363 |
|
Przyczajenie
|
ciągle go oświecam ale nie dociera.on uważa że takie drobne uwagi co do mojego wyglądu to nic takiego, bo przecież mnie nie obraża ani nie używa epitetów!!bardzo skomplikowany typ.nie mogę go z tego powodu zmienić tak jak pisałyście bo ma też inne cechy charakteru, które sprawiają że go kocham i czuję że wzajemnie. poza tym trudno nie mam dużych motylków ale mam za to duże piersi a mój TŻ lubi wszystko co duże.
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#365 |
|
Przyczajenie
|
nie mam już żadnych zastrzeżeń obojętne jaka to bielizna czy bikini
![]() wszystko jest na gładko tak jak chciałam ![]() co do warg większych to nie zawsze tak musi być moja ginekolog sama stwierdziła że moje większe wargi są za małe więc to nie zawsze jest tak jak piszesz za małe te duże za duże te małe i miałam kłopot ![]() którego się pozbyłam już na zawsze i decyzję tą podjęłabym jeszcze sto razy gdyby była taka potrzeba oczywiście miałam milion wątpliwości ale teraz już nie ma śladu po zabiegu ani żadnych komplikacji ani nic do czego można by się przyczepić a bułeczki które wyglądają jak u małej dziewczynki w stroju to są takie które mają mini wargi mniejsze zatem gdybym wygoliła do zera bułeczke z tamtymi moimi wargami i tak nie wyglądałoby to jak bułeczka małej dziewczynki
|
|
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#368 |
|
Raczkowanie
|
Ja rozumiem kompleksy niektórych kobiet, sama się nabawiłam ich po stwierdzeniu mojego ex, że mam za małe wargi.... staram się tym nie przejmować ale myśl, że coś jest nie tak, nie daje mi spokoju. W przeciwieństwie do koleżanek z dużymi wargami, ja żyje w przekonaniu, że mam za małe. Tak źle i tak nie dobrze ;-) Pozdrawiam gorąco
|
|
|
|
|
#369 |
|
Wtajemniczenie
|
Nd
Edytowane przez jowisia Czas edycji: 2010-12-28 o 18:24 Powód: wtargnięcie w prywatność |
|
|
|
|
#370 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Agurek
Mam zabieg w przyszy piątek. Trzymajcie kciuki..[/QUOTE] trzymamy trzymamy ![]() a u kogo robisz zabieg? |
|
|
|
|
#371 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niektórym jednak trudno pracować na samooceną, gdy facet wpędza je w kompleksy, jak tu już niejedna dziewczyna pisała. Ot, chociażby magdeczka: Cytat:
|
||
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to jest naprawde dziwne, ze facet potrafi komentowac wyglad narzadow plciowych partnerki. Tak jakby to bylo najwazniejsze w ich wspolnym zyciu
Nie wyobrazam sobie powiedziec komukolwiek, ze cos mi sie nie podoba w jego wygladzie tak prosto w oczy. Przeciez nikt sobie wygladu nie wybiera. |
|
|
|
|
#373 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez sobie nie wyobrażam, że mogłabym powiedzieć coś krzywdzącego na temat narządów partnera, ma jakie ma i właśnie o to chodzi, że nie TO jest najważniejsze. |
|
|
|
|
|
#375 |
|
Konto usunięte
|
Jak się kogoś naprawdę kocha, to jest dla nas najpiękniejszy przecież. I jego miejsca intymne również.
|
|
|
|
|
#376 |
|
Raczkowanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20363678]Jak się kogoś naprawdę kocha, to jest dla nas najpiękniejszy przecież. I jego miejsca intymne również.[/QUOTE]
I o to chodzi, wzajemna akceptacja wynikająca z miłości i szacunku do drugiej osoby |
|
|
|
|
#377 |
|
Raczkowanie
|
Ale temat wynalazłem
![]() Jako facet jestem zwolennikiem dużych, nawet baaardzo dużych warg sromowych. Jednakże jeśli moja partnerka miałaby małe wargi to na pewno nie wpędzałbym ją z tego powodu w jakieś kompleksy. Grunt to akceptacja ciała bliskiej osoby a nie wyszydzanie z niedoskonałości, które de facto nimi nie są. Bo dla jednego duże wargi będą ochydne a inny będzie marzył aby takie ssać i lizać. Jedno jest pewne - wargi po tych operacjach plastycznych są strasznie nienaturalne, osobiście mi nie podchodzą. A żeby było śmiesznie to biusty lubię małe - takie ze mnie dziwoląg
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze facetowi można powiedzieć, że jak mu sie coś nie podoba to niech nie dotyka i nie patrzy - zobaczycie że zaraz zmieni zdanie
|
|
#379 |
|
Wtajemniczenie
|
Nd
Edytowane przez jowisia Czas edycji: 2010-12-28 o 18:24 Powód: wtargnięcie w prywatność |
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale to już nie na temat... Powodzenia na zabiegu |
|
|
|
|
|
#382 |
|
Wtajemniczenie
|
kompleksy contra komplementy - wolę to drugie mrowinka :
|
|
#383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
że nie jestem jedyna co "tak mam". Po za tym przestaje się ich wstydzic, Podczas oralu fakt, za pierwszym razem czułam się nieswobodnie, chociaż było ciemno to i tak jakoś nieswojo. Ale potem jakoś przestały mnie one dręczyć. A seks oralny jest dla m nie nie do opisania, mega przyjemnością Także nie przejmujcie się zbytnio tym, co jest "tam", facet na pewno nie będzie miał zastrzeżeń, niech tylko spróbuje
|
|
|
|
|
|
#384 |
|
Przyczajenie
|
o madafaka, zadnych operacji plastycznych!!! Jesli znajdzie sie jakis facet, ktoremu to nie pasuje, to na jego miejsce znajdzie sie 100 innych, ktorym to podoba sie. Najlepiej to tak ponaciagac sie, zeby pepek byl na wysokosci klaty...
W miejscu intymnym musi byc przede wszystkim czysto i trawniczek elegancko przystrzyzony lub wygolony. To wszystko, kochajcie siebie takimi jakie jestescie, a palantow trzymajcie z daleka od siebie |
|
|
|
|
#385 |
|
Przyczajenie
|
Witam ! Bardzo przejmuję się moją opuchniętą lewą wargą ;/ za każdym razem kiedy współżyje z narzeczonym lub gdy tylko próbuje mnie podniecić moja warga puchnie. Przeszkadza w chodzeniu i siedzieniu..próbowalam juz masci, rumianek i inne domowe sposoby lecz to zbytnio nie pomagalo. Zdecydowalam isc do gina i pow. o całej sytuacji. Lekarz przepisał mi Gynalgin dopochwowo i maść Elocom... Biore dopiero 6 tabletke ale zbytnio rezultatu nie widac... obawiam sie ze to coś gorszego i proszę o jakąś poradę ... Dziekuję z góry,.
|
|
|
|
|
#386 |
|
High Quality Since 2007
|
Porada jest jedna: jeśli Ci nie będzie przechodzić, zmień lekarza. A najlepiej idźcie do niego oboje.
|
|
|
|
|
#387 |
|
Przyczajenie
|
Boje się ze to może być "gruczoł bartholina"
|
|
|
|
|
#388 |
|
Raczkowanie
|
nie rozumiem dlaczego kobiety chcą mieć "Bułeczki" jak malutkie dziewczynki...
trafiłam na wątek, obejrzałam galerię. Normalne cipuchy że tak powiem. Pare było "latających płaszczek" no ale reszta była ok. W mojej głowie zrodziło się pytanie czy tam na dole wyglądamy mneij więćej cały czas tak samo, czy z wiekiem te wargi sie wydłużają ? ?
|
|
#389 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#390 |
|
Raczkowanie
|
Lepszy własny "motylek" niż sztuczna bułeczka :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

A jak sobie nie zdaje z tego sprawy, że Cię rani swoimi uwagami, to go oświeć. Tak trudno zachować chociaż odrobinę asertywności ? W głowie się nie mieści po prostu.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Przynajmniej mi się one podobają. Istnieją niektóre przypadki które, owszem, wymagać by mogły drobnej korekty, ale większość z tych kobiet powinna chyba więcej popracować nad własną samooceną aniżeli nad korektą plastyczną.