sex z wykładowcą :/ - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-07, 23:39   #871
Dopamine99
Zadomowienie

Dot.: sex z wykładowcą :/

Jak można mieć chłopaka, upić się i uprawiać seks z wykładowcą. Dla mnie to jest jakaś abstrakcja albo hardcore najcięższej wagi. Ja tam żadnego współczucia nie czuję, wręcz uważam, że takie kobiety powinny mieć wypisane pewne słowo na czole, żeby było wiadomo z którą się nie wiązać.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-08, 00:16   #872
ston3d
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Jak można mieć chłopaka, upić się i uprawiać seks z wykładowcą. Dla mnie to jest jakaś abstrakcja albo hardcore najcięższej wagi. Ja tam żadnego współczucia nie czuję, wręcz uważam, że takie kobiety powinny mieć wypisane pewne słowo na czole, żeby było wiadomo z którą się nie wiązać.
Ludzie popełniają różne błędy, ważne by się na nich uczyć i nie powtarzać, panno idealna.

Edytowane przez ston3d
Czas edycji: 2010-08-08 o 00:17
ston3d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-08, 00:17   #873
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ston3d Pokaż wiadomość
Ludzie popełniają różne błędy, ważne by się na nich uczyć i nie powtarzać, panno idealna.
To jest chłopak, co można z resztą stwierdzić po stylu wypowiedzi (zauważyłam, że chłopcy na wizażu mają jakieś takie dziwne myślenie)

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-08, 00:26   #874
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
To jest chłopak, co można z resztą stwierdzić po stylu wypowiedzi (zauważyłam, że chłopcy na wizażu mają jakieś takie dziwne myślenie)
A cóż w tym dziwnego tak właściwie? Pewnych rzeczy się po prostu nie robi. Nie pierdzi się w towarzystwie. Nie beka przy stole. Nie zabija ludzi. I nie sypia się po pijanemu z wykładowcami, gdy się jest w związku.

Cytat:
Ludzie popełniają różne błędy, ważne by się na nich uczyć i nie powtarzać
Niektórzy nie muszą popełniać takich 'błędów', żeby się czegoś nauczyć.
Stary 2010-08-08, 00:37   #875
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
A cóż w tym dziwnego tak właściwie? Pewnych rzeczy się po prostu nie robi. Nie pierdzi się w towarzystwie. Nie beka przy stole. Nie zabija ludzi. I nie sypia się po pijanemu z wykładowcami, gdy się jest w związku.

To, że się nie robi nie oznacza, że ludzie nie popełniają błędów. A przy takich błędach kamieniowanie nie jest potrzebne.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
Stary 2010-08-08, 01:01   #876
Dopamine99
Zadomowienie

zastanawiam się czy słowo 'błąd' jest trafne.

Edytowane przez Dopamine99
Czas edycji: 2010-08-18 o 23:18
Stary 2010-08-08, 01:06   #877
Neciak89
Zakorzenienie

To, że przespała się z kimś o niczym nie świadczy. O NICZYM. Jak ja nie lubię jak na Wizaż wpadnie taki ciołek, co to myśli, że pozjadał wszystkie rozumy i może ludzi obrażać i nie rozumie innych ludzi.

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-08-08, 01:15   #878
ston3d
Zadomowienie

Cytat:

Porównujesz zabójstwo do seksu z wykładowcą, brawo.
ston3d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-08, 01:16   #879
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ston3d Pokaż wiadomość
Porównujesz zabójstwo do seksu z wykładowcą, brawo.
Wiesz co, z ludźmi takimi jak on nie warto nawet dyskutować. Każda wypowiedź taka sama - bezsensowna i zimna, nieludzka.

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-08-08, 02:00   #880
Natwr
Przyczajenie

Ja na miejscu autorki postąpiłabym inaczej. A mianowicie w czasie pierwszej rozmowy powiedziałabym facetowi że przespałam się z nim ponieważ bardzo pociągał mnie seksualnie,że było mi bardzo dobrze, że jest świetny w łozku itd. Wykluczyłoby to jego myśli o tym że byłas z nim z powodu egazminow.Dodałabym też że nie mozemy tego kontynułować że wzgledu na relacje wykladowca-uczeń. Ale gdyby nie to, to byłoby świetnie...Mysle że facet poczuł by się dowartosciowany przez mlodą dziewczyne i odpuscilby szantaż

A tak poza tym to dziwne że te zdjęcia były takie wyraźnie. Miałam do czynienia już w wieloma telefonami, ktorerobią fotki z fleszem ale nigdy(!) zdjęcia robione w nocy lub w ciemnym pomieszczeniu nie wyszly mi ok...hm..

Edytowane przez Natwr
Czas edycji: 2010-08-08 o 02:05
Natwr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-08, 02:23   #881
caroline87
Raczkowanie

Dla mnie dziwne jest to, że Pan "młody , przystojny dziewczyny na niego lecą" wykładowca musi dla seksu szantażować dziewczyny, pakować się w kryminał i ryzykować karierę.

Edytowane przez caroline87
Czas edycji: 2010-08-08 o 02:26
caroline87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-08, 02:25   #882
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline87 Pokaż wiadomość
Dla mnie to dziwne, żeby Pan "młody , przystojny dziewczyny na niego lecą" wykładowca musiał dla seksu szantażować dziewczyny, pakować się w kryminał i ryzykować karierę.
Poczuł, że dziewczyna się boi to się "wkręcił" w to.

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-08-08, 02:46   #883
caroline87
Raczkowanie

W sumie możliwe, może go to podnieca.
Stary 2010-08-08, 14:54   #884
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
To, że przespała się z kimś o niczym nie świadczy. O NICZYM. Jak ja nie lubię jak na Wizaż wpadnie taki ciołek, co to myśli, że pozjadał wszystkie rozumy i może ludzi obrażać i nie rozumie innych ludzi.
Skarbie, masz rację, fakt przespania się z kimś o niczym nie świadczy.
Natomiast to JAK się to robi, w jakim KONTEKŚCIE, z jaką OSOBĄ, oraz z jakich POWODÓW właśnie, świadczy o czymś.

Zwróć uwagę na to, że dziewczyna tutaj weszła, opisała swoją sytuację - i nie rusza jej to, że miała wtedy chłopaka (może ją kochał!), nie rusza fakt, że przespała się z jakimś obleśnym manipulatorem (obcym człowiekiem), nie rusza fakt, że zrobiła to nieświadomie po alkoholu. Rusza ją fakt, że ktoś może się o tym dowiedzieć i to, że on ją szantażuje. Rusza ją to, że nie dostanie dobrej oceny.

Szkoda tylko, że ludzie czasem żałują takich rzeczy wtedy gdy mają nóż na gardle - gdyby ten wykładowca był normalny, to pewnie sprawa byłaby puszczona w niepamięć i wszystko byłoby OK.

Czas edycji: 2010-08-18 o 23:20
Stary 2010-08-08, 15:24   #885
moilley
Przyczajenie

A co z tym egzaminem, który miałaś zdawać? Mam nadzieję, że poszło po twojej myśli i dostaniesz się na te studia doktoranckie.
moilley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 14:41   #886
snuff
Raczkowanie

Fajne opowiadanie.
Sub.
snuff jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 15:32   #887
Ina87
Raczkowanie

Trochę mi zajęło przeczytanie wszystkich postów.

Do Autorki: Rozumie, że można popełnić w życiu błąd, ale można go i tez naprawić. Miałaś szansę to zrobić, nie zrobiłaś Twoja sprawa. Spieprzyłaś sobie życie na własne życzenie.

Przyszłaś na to forum, założyłaś wątek i liczyłaś, ze ktoś Ci pomoże, doradzi. Wiele rad było, ale z żadnej nie skorzystałaś (już na samym początku było wiadome, że i tak nic z nimi nie zrobisz). ]

Żadnych wniosków nie wyciągłaś z tego tylko dalej brnęłaś w to bagno. Pewnie powiesz, ze łatwo mi się mówi, bo to nie moje życie. Ale ja swojego życia nie zamieniłam bym w takie bagno. Jak się naważy piwa to trzeba je umieć wypić a nie uciekać i brnąć dalej.

Mogłaś isć do dziekana, rektora, zasięgnąć rady prawnika COKOLWIEK, a Ty zostałaś bierna. Bo bałaś sie opinii ludzi.

Prawda jest taka, ze pójdzie z nim 10-raz do łóżka a on w końcu ujawni te zdjęcia. Bo to jest bydlak a z takimi trzeba walczyć.
W koncu mu się znudzisz i nie będzie miał nic do stracenia. Z resztą Ty też juz nie masz co stracić. Bo już wszystko straciłaś.
Ina87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 22:05   #888
Dopamine99
Zadomowienie

Przecież za ujawnienie takich zdjęć może stracić pracę... blefuje.
Stary 2010-08-09, 23:52   #889
Ina87
Raczkowanie

Cytat:
Przecież za ujawnienie takich zdjęć może stracić pracę... blefuje.
Mało z tego, za seks ze swoją studentka od razu leci na pysk z uczelni. Trzeba było tylko pójść w odpowiednie miejsce. Ta sytuacja mogła się zakończyć w całkiem przyzwoity sposób.
Ina87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 23:56   #890
Neciak89
Zakorzenienie

Niestety nawet nie wiemy jak się skończyła.

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-08-12, 04:25   #891
Samantha7
Zakorzenienie

Niektore osoby zrobily sobie z tego watku cyrk co w efekcie spowodowalo,ze staly sie jego blaznami. Hard but true.

Doktorek Psychiatrii zwykly psycholek spowodowal u dziewczyny lek co za tym dalej idzie strach co za tym dalej idzie panike. Co dalo efekt koncowy, wiadomo jaki.

Czysta psychologia.

A teraz kilka przykladow i definicji.
Ten strach nie byl strachem naturalnym wiec w zadnym stopniu nie mogl popchnac do dzialania i nie ma tu mowy o powiększeniu zdolności koncentracji, wyostrzenia zmysłow, ułatwienia kontroli nad własnym ciałem i wzmocnienia precyzji ruchów. Pod wpływem tego rodzaju strachu (strach naturalny) następuje ogólny wzrost wydolności organizmu, co ma związek m. in. ze wzmożonym wydzielaniem adrenaliny.

Strach nienaturalny, strach nadmierny, a zwłaszcza panika, ma działanie odwrotne. Nierzadko następuje zmniejszenie wrażliwości sensorycznej, zaburzenia poznawcze i adaptacyjne takie jak utrata możliwości koncentracji, czy zdolności racjonalnego myślenia. W efekcie końcowym może niekiedy nastąpić nawet pełne wyłączenie się. Zewnętrzne objawy takiego stanu to zwykle zwiększenie napięcia mięśniowego, przyspieszenie tętna, oddechu, zmiana głosu, zaburzenie mowy, niecelowe zachowanie. W skrajnych przypadkach wielkiego przerażenia prowadzić to może albo do całkowitego paraliżu, albo do panicznych działań bezsensownych.

Strach bywa powszechnie wykorzystywany jako narzędzie manipulacji. Zdarza się, że jest to środek wymuszania określonych zachowań. Mechanizm takiego działania jest zwykle dość prosty. Najpierw wzbudza się w kimś lęk, a potem oferuje mu się sposoby jego uśmierzania, które jednak silnie uzależniają od straszącego i skłaniają przestraszonego do robienia tego, czego sobie straszący życzy.

Strach jest również narzędziem władzy. W dawnych czasach był środkiem na wymuszenie bezwzględnego posłuszeństwa i lojalności, a nawet absolutnej uległości, zwłaszcza dlatego, że niewypełnienie woli władcy nierzadko kończyło się utratą głowy.

To strach paraliżuje ludzką wolę sprawiając, że godzi się on na czyny haniebne. To strach każe milczeć, gdy dzieje się krzywda. To strach wyzwala niezamierzone okrucieństwo, a niekiedy prowadzi nawet do zabójstwa. To strach jest źródłem gwałtu i przemocy.

Podjęcie walki ze strachem jest zwykle skazane na niepowodzenie. Dzieje się tak dlatego, że stawianie oporu nadaje realność temu, czemu się przeciwstawiamy, i tylko to umacnia. Strach naturalny sam znika, gdy ustaje jego przyczyna. Próby przełamywania istniejącego strachu, niezależnie od jego rodzaju, nie usuwają go, a wręcz przeciwnie, czynią to uczucie bardziej intensywnym. Nie można strachu pokonać przez stawianie mu oporu. Udaje się niekiedy wyprzeć go ze świadomości na pewien czas. Jednak długotrwałe wysiłki w tłumieniu strachu lub zaprzeczaniu mu prowadzą w końcu do jego wybuchu ze zwielokrotnioną siłą, często w postaci paniki.

Destruktywne działanie strachu przejawia się nie tylko na zewnątrz, ale wywołuje również skutki wewnętrzne. Wyzwala w organizmie człowieka pewne reakcje biochemiczne, które są szkodliwe dla organizmu. Silny strach grozi wylewem krwi do mózgu lub zawałem serca. Długotrwały stan lękowy może wywoływać różne przewlekłe dolegliwości fizyczne; w skrajnych przypadkach może doprowadzić nawet do powstania choroby nowotworowej.

Odwaga nie polega na braku strachu. Nie bać się w obliczu realnego zagrożenia może tylko albo człowiek głupi i bez wyobraźni albo taki, który znajduje się na wysokim poziomie rozwoju duchowego.

Bardzo to jest przykre jak osadziliscie tutaj dziewczyne i jak zostala zmieszana z blotem.
Jak widac stach,lek etc. etc. moze powodowac rozne zachowania ludzi, dla nas czasem stojacych z boku niezrozumiale.

Dlaczego kobiety,ktore sa nekane przez swoich oprawcow czy w pracy czy w domu nie potrafia sie temu stawic? Strach, brak sil,brak wsparcia.
Znam historie pewnej dziewczyny,ktora byla przez lata gwalcona przez tego samego czlowieka(nie byl t nikt z jej rodziny obcy facet) zaszla w ciaze z gwaltu, poronila. Nie umiala sie temu przeciwstawic, bo sie bala, otrzymala milion rad, dalej nie umiala bala sie, ze jak sie sprzeciwi to on sie wscieknie i ja zabije w koncu.

Nie pisze tego po to zeby stwierdzic, ze autorka robi dobrze, ale pisze aby ostrzec bo wiem z naukowego punktu widzenia do czego to doprowadzi, zalamanie nerwowe, brak szacunku do wlasnej osoby, utrata jakich kolwiek wartosci, masochizm, samobojstwo.

I naprawde nie wiem po co ten lincz na niej. Latwo mowic gorzej wykonac, ciekawe jakby sie pare tutaj osob zachowalo na miejscu autorki, jak widac strach potrafi paralizowac i to najbardziej twarde i pewne siebie osoby.

Radze aby Autorka jak najszybciej udala sie do psychologa (kobiety) istnieje takie cos jak tajemnica lekarska. Konieczna jest psychoterapia.

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 09:58   #892
Dopamine99
Zadomowienie

Jaki z tego morał wynika?
Uważaj z kim uprawiasz seks

PS. a ja uważam, że strach i panika są bardzo ważne - ludzie wiedzą dzięki nim czego nie robić. Całe szczęście, że ludzie boją się niechcianych ciąży, bo dzięki temu się zabezpieczają.

Czas edycji: 2010-08-12 o 15:27
Stary 2010-08-12, 22:45   #893
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki z tego morał wynika?
Uważaj z kim uprawiasz seks

PS. a ja uważam, że strach i panika są bardzo ważne - ludzie wiedzą dzięki nim czego nie robić. Całe szczęście, że ludzie boją się niechcianych ciąży, bo dzięki temu się zabezpieczają.
Strach naturalny owszem jest dobry i nawet trzeba sie z nim zaprzyjaznic, bo pomaga,ale jesli chodzi o panike powoduje ona duzo chorob od psychicznych do fizycznych i tak jak stres powoduje 73% chorob u ludzi tak samo paniczny strach.

Wszystko jest dla ludzi grunt to nie popasc w paranoje

Stary 2010-08-12, 23:11   #894
Dopamine99
Zadomowienie

Cóż, widocznie doświadczenia nie były tak traumatyczne, żeby autorka tematu się otrząsnęła .
Stary 2010-08-12, 23:48   #895
caroline87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Strach naturalny owszem jest dobry i nawet trzeba sie z nim zaprzyjaznic, bo pomaga,ale jesli chodzi o panike powoduje ona duzo chorob od psychicznych do fizycznych i tak jak stres powoduje 73% chorob u ludzi tak samo paniczny strach.

Wszystko jest dla ludzi grunt to nie popasc w paranoje
A którz to wyliczył, że akurat 73% ?
Stary 2010-08-13, 07:34   #896
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline87 Pokaż wiadomość
A którz to wyliczył, że akurat 73% ?
Zapewne naukowcy

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
Cóż, widocznie doświadczenia nie były tak traumatyczne, żeby autorka tematu się otrząsnęła .
Trudno zeby po traumatycznych doswiadczeniach moc sie otrzasnac. Do tego potrzebny jest jej specjalista.

Stary 2010-08-13, 15:24   #897
Dopamine99
Zadomowienie

Na brak kręgosłupa moralnego to chyba już tylko zakon pomoże.
Stary 2010-08-13, 20:16   #898
arystokratka 24
Raczkowanie

Zdałam egzamin....... natomiast od tego człowieka nie ucieknę chyba nigdy

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Niestety nawet nie wiemy jak się skończyła.
arystokratka 24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-13, 21:13   #899
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arystokratka 24 Pokaż wiadomość
Zdałam egzamin....... natomiast od tego człowieka nie ucieknę chyba nigdy
To dobrze,ze zdalas, ale co masz na mysli, ze nie uciekniesz? Nie musisz tutaj wszystkim odpisywac,pozwol sobie pomoc.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Na brak kręgosłupa moralnego to chyba już tylko zakon pomoże.
Zakon byc moze,ale chyba tylko jakis tybetanski, bo napewno zaden katolicki te to dopiero rujnuja zycie i prowadza do tragedii.

Ojciec Rydzyk tu napewno nie pomoze on juz ma dawno skrzywiony ten kregoslup.

Stary 2010-08-13, 21:18   #900
arystokratka 24
Raczkowanie

Poprostu tu już nie chodzi o egzaminy, bo przecież zdałam on moze mi w jednej sekundzie zniszczyć życie wie o tym wykorzystuje to ciągle wie że sie go boję, i dlatego ze mną wygrał chciałam walczyć... walczyłam... groziłam.... poszłam do dziekana powiedziałam, że mam problem nie chce mówić z kim, ale ktoś mnie szantażuje ( nie mówiłam szczegółów) pytałam co będzie jak to ujawnie ... powiedział że zrobi wszystko co w jego mocy żeby mi pomóc ale pewnie od plotek sie nie obejdzie i że musza sie liczyć z tym że jesli to coś poważnego i nadszarpnie moją reputację w jakimkolwiek stopniu to moge mieć cieżko z osignięciem czegos na tewj uczelni.. powiedziałm ze przemysle ze wróce z nim porozmawiać ale strach był silniejszy nie mam siły o tym wszystkim mówic...

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
To dobrze,ze zdalas, ale co masz na mysli, ze nie uciekniesz? Nie musisz tutaj wszystkim odpisywac,pozwol sobie pomoc.
arystokratka 24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości