|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
Cytat:
Ja byłam w Łebie.A wiem który krem, jestem konsultantką Oriflame Ja szukam czegos na przebarwienia i blizny potrądzikowe.Oooo ciekawie wygląda to Insanity. Widzicie u siebie jakieś efekty? Skąd można ściągnąć te filmiki do ćwiczeń? |
|
|
|
|
#4232 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajne filmiki, szczególnie to o organizacji do szkoły![]() Cytat:
jeeej. ![]() Dzisiaj robię wishlisty uwielbiam je robić, wtedy nie jestem skołowana na zakupach. Generalnie chcę zmienić coś w swoim życiu; nie chodzi o jakąś diametralną zmianę, ale o małe kroczki, które sprawią, że osiągnę to, czego chcę. Zabiorę się w końcu za siebie, tak FEST
|
|
|
#4233 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzałam ale nic nie znalazłam co by mnie zainteresowało.
|
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do tego te ruchome piaski a konsultantką też jestem
|
|
|
|
|
#4236 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.yourstyle.pl/index.php?p2...al-model-128-1 ta jest ładna
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale byłoby mi w niej całą ![]() Kobietki powiedzcie mi, jakie są najskuteczniejsze i dające najszybsze efekty ćwiczenia na nogi i oponkę? Robię brzuszki, ale na oponkę to mi nic nie da....
|
|
|
|
|
#4238 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale plaża b w Łebie jest cudowna!O widzisz, już mamy coś wspólnego ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4239 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja pytałam Na razie się wstrzymam z BP, ale skoro tak ją wychwalacie, to pewnie ją wkrótce zamówię Tylko obawiam się, że po zakończeniu kuracji zęby mogą szybciej zżółknąć Powiedzcie mi, czy moje obawy są bezpodstawne? Cytat:
Cytat:
Ja za jakiś czas też się za takie zabiorę, ale na razie robię generalne sprzątanie w pokoju, bo nazbierało mi się niepotrzebnych rzeczy sporo, a miejsce zajmują Cytat:
|
||||
|
|
|
#4240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [ |
|
|
|
|
#4241 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję no i nie wiem czy się nie skusze na takie włoski ;p wszystko się okaże w środę... tyle że troszku szkoda mi długości ale z drugiej strony mam ochotę na szaleństwo Cytat:
no to grzech nie pochwalić się dziś włoskami wstawiaj zdjęcia!!Shadii przepraszam że tak zniknęłam ale musiałam niestety coś zrobić dziękuje za wklejenie fotek jednak szkoda że nie ma nigdzie zdjęć Jess w tych włoskach, które wkleiłam ;/mam niesamowity mętlik w związku z fryzurką zaraz idę się SPAmować, jutro wpadnę tutaj popołudniu bo rano wymiatam na siłownie miłego wieczorku i dobranoc
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-08-09 o 20:14 |
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Ja dzis jestem po: prysznic z syrenka a do mycia mydlo bialy jelen ![]() serum do biustu eveline balsam do ciala antycell soraya i wizycie u fryzjera Jestem bardzo zadowolona bo moje wlosy ciezko obciac a moj fryzjer wyemigrowal do anglii ![]() Bylam u kogos innego z polecenia mamy i dobrze trafilam, powiedzialam pani czego oczekuje i mam jak chcialam ![]() Duzo scialam bo najdluzsze mialam do zapiecia stanika a teraz mam do ramion i mocno wycieniowalam. Nie bylo mi zal bo ja nie zapuszczam na dlugosc a za to teraz mam tak lekko na glowie ![]() Oczywiscie znow uslyszalam ze mam sliczny skret i bardzo, ale to bardzo zdrowe wlosy, no ja nie wiem, kazdy fryzjer mi to mowi A wiecie ze mi kiedys w pewnym salonie odmowiono sciecia wlosow? Ze mam za trudne i nie potrafia. A w paru innych proponowali mi cieniowanie po prostowaniu. A tak w zyciu nie wolno robic, loki nalezy obcinac tylko gdy sa krecone. Witam wszystkie nowe dziewczyny |
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze na minutkę
Talullah pochwal się fryzurka może mnie jakoś zainspirujecie XD
|
|
#4246 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4247 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to serum do biustu eveline ma jakieś ograniczenia wiekowe? |
|
|
|
|
#4249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Łeee a ja dziś nic prawie dla siebie nie zrobiłam, oprócz ćwiczeń, ale co z tego jak później poszłam ze znajomymi na frytki (wielka porcja) do maca!! Zmotywujcie mnie do diety
|
|
#4250 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale niestety jak związuję je na czubku głowy to strasznie ciężko mi jest i głowa mnie boli.... ![]() Sama fryzjerka mi powiedziała, że za dużo tych włosów mam i połowa to mi jest zupełnie niepotrzebna Może oddać którejś? ![]() Dziewczyny, które trenują Insanity - powiedzcie mi coś więcej? Są efekty ? I skąd bierzecie filmiki do ćwiczeń? |
|
|
|
|
#4251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Takie gęste włosy są piękne, można z nich zrobić każdą fryzurę szczęściara
|
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4253 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Dziewczyny
Póki co nie miałam czasu przeczytać wszystkich części, jednak widziałam, że był gdzieś post dotyczący ładnej opalenizny, postanowiłam podzielić się z Wami moim sposobem na piękną opaleniznę bez większego uszczerbku dla naszej skóry Przy tradycyjnym opalaniu, dzień przed piling i depilacja, w dniu opalania przede wszystkim krem z wysokim filtrem na całe ciało (ja używam 30 SPF), ok 15 minut później spryskuje całe ciało przyspieszaczem opalania z Ziaji (masło kakaowe). Wiem że może to głupio wygląda że smaruję się najpierw kremem z filtrem, a później używam przyspieszacza, ale dzięki temu moja skóra jest chroniona, a przy tym naprawdę szybko się opala (dużo szybciej niż bez przyspieszacza). Po takiej kąpieli słonecznej wieczorem stosuję masło do ciała również z Ziaji, które odbudowuje "płaszcz lipidowy skóry" czy jakoś tak Stosuję taki system od 2 lat i jestem bardzo zadowolona z efektów (moje przyjaciółki również z tego korzystają). Spędzając wakacje w ciepłych krajach polecam również stosowanie capivit sun control. Jeśli nie mam okazji wyjazdu lub czasu na opalanie stosuję balsam z Lirene (taki kawowy), który ładnie opala i ładnie pachnie dodatkowo na wieczorne wyjścia stosuję balsam z drobinkami dzięki czemu uzyskuję efekt rozświetlonej skóry, mam nadzieję, że komuś przydadzą się te rady w razie pytań piszcie
|
|
|
|
#4254 |
|
Wtajemniczenie
|
Laski macie to cudeńko? http://cgi.ebay.pl/BUMPITS-Wi-kszy-w...item3357bbef4b
Podałam polską aukcję, ale na e-bayu są tańsze aukcje zagranicznych sprzedawców
|
#4255 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Miałam okazję skorzystać w Malezji, przez pierwsze kilka dni omijaliśmy taki "basen" z daleka, jednak mój tż powiedział raz kozie smierć przyznam, że się brzydziłam i to bardzo włożyć nogi do tej wody, ale w końcu zapłaciliśmy i tak na prawdę jest to baaardzo przyjemne i ma się po tym niesamowicie gładkie nogi (wszystko "wyskubane") jedyny minus to bardzo łaskocze tubylcy patrzyli na mnie na wariatkę bo strasznie się śmiałam
|
|
|
|
|
#4256 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a) moj brat zabral aparat na wakacje b) z serwisu od kwietnia!! nie oddali mi jeszcze mojej komorki w ktorej mam super aparat![]() ![]() ![]() Cytat:
Serum eveline nie ma ograniczen bo pisze na opakowaniu ze nie ingeruje w gospodarke hormonalna a to najwazniejsze ![]() Cytat:
Cytat:
Mi sciagnal z torentow TZ bo ja mam za wolnego bezprzewodowego neta ![]() Aha - TZ zaczyna cwiczyc ze mna, obejrzal pare filmikow i mu sie spodobaly ![]() Cytat:
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-08-09 o 22:26 |
|||||
|
|
|
#4257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na moje włosy lakiery nie działają
|
|
#4258 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak na przykład ledwo sobie radzę z upinaniem ich. Nawet fryzjerka na studniówkę miała problem żeby upiąć tylko połowę (!) z nich. Niby fajne takie włosy, ale ja jednak wolała bym mieć ich trochę mniej ![]() A najlepsze jest to, że jak byłam mała to miałam strasznie nędzne włosy. Już moja mama się martwiła co to będzie. W dodatku były jasne blond a teraz mam brązowe ![]() Cytat:
Cytat:
Ooo fajnie, będziecie sobie razem ćwiczyć ![]() Miałam konto na torrentach, ale nie używałam przez jakiś czas i mi zablokowali
|
|||
|
|
|
#4259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki
Widzialam kiedys jak moja kolezanka sobie tapirowala przed impreza i stwierdzilam ze to normalnie brutalne jest dla wlosow ![]() W ogole wymyslilam dzis nowy plan pielegnacji dla mojej cery. Jak zapewne wiecie mam prawie 26 lat i zadnej zmarszczki, nawet w kacikach oczu i chcialabym zeby ten stan sie jak najdluzej utrzymal ale za to czasem mi wyskakuja pryszcze, zwykle przed okresem i mam wieksze pory na nosie i czasem jakies zaskorniki. Wiec stwierdzilam ze zainwestuje w Avene Diacneal - 2 w 1 - retinoidy sa najlepsze aby skora zachowala mlodosc a kwasy zamkna mi pory, wygladza skore i wyrownaja koloryt (bo mam kilka przebarwien z okresu mlodosci kiedy to glupia rozdrapywalam pryszcze ).Plan: wieczorem - oczywiscie demakijaz, diacneal a po minimum 30 min krem nawilzajacy na noc rano - plyn micelarny, serum z wit c i e (domowej roboty) a po 10 min filtr 50+. Serum wzmacnia dzialanie filtrow, wit c rozjasnia i rozpromienia a e nawilza ![]() Potem odrobinka podkladu (do pracy) oczywiscie bez talku bo mam filtr eva sun a tylko na filtry avene mozna stosowac podklady i pudry jakie sie chce. Filtry innych firm koliduja z podkladami z talkiem, niestety baaardzo spada ochrona skory. Mam nadzieje ze wytrwam bo jestem bardzo niesystematyczna i dbam o siebie zrywami Co sadzicie o tym planie? ![]() Cytat:
Trzeba stanac prosto i pod biust wlozyc poziomo olowek. Jak spada tzn ze biust jest jedrny a jak piers trzyma olowek to jest obwisly. W ogole to o tym tescie pierwszy raz uslyszalam od moich kolegow lekarzy ![]() Ja serum stosuje profilaktycznie ale naprawde je polecam, mam wrazenie ze biust jest po nim taki hmm, jakby pelniejszy, bardziej kragly Nie jest drogie wiec polecam sprobowac, u mnie po miesiacu widac bylo ta pelnosc
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-08-09 o 22:52 |
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że dieta
Stosuję MŻ. Dzisiaj zjadłam 3 ziemniaki i surówkę przez cały dzień Nie byłam wcale głodna. A biegać nienawidzę Podobno na oponkę dobre jest złapać się jakiegoś drążka, żeby nogi wisiały i unosić je do góry
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

Ja byłam w Łebie.
Ja szukam czegos na przebarwienia i blizny potrądzikowe.
jeeej. 
uwielbiam je robić, wtedy nie jestem skołowana na zakupach.

Ale byłoby mi w niej całą 

Powiedzcie mi, czy moje obawy są bezpodstawne? 

Może oddać którejś?