|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
cześć lachoniki
![]() Agnese69 ale ten przepis co wczoraj na forum się pojawił jest bez skrobii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja już po śniadaniu - twaróg z pomidorkiem i cebulką a do tego gorzka herbata. zaraz lecę pod prysznic i jadę do biblioteki - może tym razem będzie czynna. potem połażę za skrobią kukurydzianą ![]()
#362 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No spad, spad... Spadłam z wagi jak gozobaczyłam ![]() Cytat:
![]() A brat kochany, kochany, tylko czy on całkiem nie zniknie aby...? ![]() Cytat:
![]() Przeszło. Teraz czuję się energiczna i pełna werwy ![]() Cytat:
Zobacz, juz powoli dochodziłas do pionu, emocje się stabilizowały, godziłaś się z faktami... A teraz znów dostałaś po dupie i znowu cierpisz. Od nowa. To sie nazywa marnowanie swojego cennego czasu i szans na fajne życie (z kimś innym, godnym Ciebie). ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=missines;21270401]DUK DUK U mnie wzrościk +0,4kg ![]() ![]() Zjadlam gofra z bitą śmietaną i loda w McDonaldzie. Ożesz TY! Grzeszna! Niewierna! Dawaj dupsko! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od razu człowiekowi sie bardziej chce, nie? ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
dziewczyny któaś pytała o czerwoną herbatę
![]() pomaga ona w spalaniu, przyśpiesza przemianę materii, zmniejsza wchłanianie tłuszczu ![]() ![]() ![]() jeśli ktoś lubi smakować różne herbatki to polecam jeszcze zielone czyste lub aromatyzowane i napary mate. są boskie. wspomagają odchudzanie oczyszczają organizm, rezultaty na prawdę widać zwłaszcza na twarzy- czysto i gładko przy regularnym stosowaniu. ja wczoraj kupiłam wagę i mam już 63,7 ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że to nie są chwilowe spadki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- MISSINES robilam z tego samego przepisu. tylko temp dostosowalam do swojego piekarnika
![]() |
#365 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bukapaczy wspaniała utrata wagi!!! gratuluję ![]()
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=10838 Wzrost :167cm Cel : 56kg Faza I start 70kg od 03.08.10-07.08.10 Faza II start 68kg od 08.08.10....... 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 ![]() Edytowane przez tina03 Czas edycji: 2010-08-10 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to do wieczora szczypiorki, idę się pacykować i w tango ![]()
![]() |
#367 |
Rozeznanie
|
Witam
Mam pytanko czy w pierwszej fazie uderzeniowej można jesc kurczaka wędzonego?? |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dziewczyny,czy do tostów dukanowskich dodaje się 2 łyżeczki ( do herbaty) otrębów czy łyżki takie do zupy? ;p Bo boję się,że dodaję za dużo,gdyż codziennie rano biegne do toalety,czuję się przeczyszczana ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Myślę,że tak ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jadłam, tylko że bez skóry ![]()
![]() |
#370 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Zadomowienie
|
Dzieci wróciły z wakacji na wsi. Jedno z nich opowiada:
- Mamusiu, widzieliśmy taaaaką grubą świnię, jeszcze grubszą niż ty! Matka posmutniała i zaczęła popłakiwać. Widząc to podeszło młodsze z nich, córeczka, i mówi: - Nie płacz mamusiu, to nieprawda... Nie ma grubszej świni od ciebie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#373 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
Świetne!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
BAN stały
|
Czesc dziewczynki
![]() Agnes ![]() ![]() Pieknie kochana ![]() Ja to dzisiaj sie fatalnie czuje taka mialam kiepska noc ze szok! Najpierw po 12 obudzily mnie jezdzace straze pozarne, nie wiedzialam wogole co sie dzieje ze ze tak jezdza jedna za druga w pierwszej chwili pomyslalalm gdzies wypadek (mieszkam przy ulicy), probowalam zasnac ale nic jezdzily tak notorycznie jeszcze pol godziny. Wiec sie wkurzylam wstalam , wyszlam na balkon zeby zapalic, ja patrze a tam sie Majdanek pali, chyba z 15 strazy pozarnych mega ogien masakra jednym slowem. Dodam jeszcze ze widok na majdanek mam idealny z balkonu mieszkam niecaly kilometr od niego. Takze najpierw to, a pozniej ta okropna ulewa ktora przeszla nad Lublinem, tak sie blyskało walilo piorunami ze poprostu ze snu nici. A wiec jestem zla niewyspana, niezwazylam sie dzisiaj a jestem juz po sniadaniu, wlasnie weszlam do domu i na nic nie mam sily Oo i tak ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Raczkowanie
|
Witam,
Od kilku dni obserwuje komentarze na forum i zauwazyłam, ze wiele dotyczy "ilości" jedzenia. I przyznam sie szczerze, że też nie do końca moge sie przemóc z jedzeniem bez ograniczeń ilościowych. Ciągle wydaje mi sie że jej za dużo, a poza tym jak widze ukradkowe spojrzenia mojej mamy na mój talerz czy jak znowu stoję przy lodówce, to odzywają się we mnie wyrzuty sumienia i zazwyczaj rezygnuje z dalszego jedzenia. Mój przykładowy jadlospis wyglada mniej więcej tak: - 1 serek wiejski - twarożek ok 200-300 g - otrębuy - zalecana ilość - 1 filet pojedyńczy z kurczaka (zazwyczaj wykorzystany w salatkach lub z omletem) - obiad: pól fileta pojedyńczego z kurrczaka lub 250 g mielonego lub udko z kurczaka lub jeden plat ryby czy 250 g wątróbki - 1-2 jajek - puszka tuńczyka (ale wtedy zamiast tej pojedyńczej piersi z kurczaka) - raz na jakiś czas ok 100 g serka homo do 3% no i warzywa na PW I gdy tak zjadam sobie tego fileta z kurczaka na obiadek, a później na kolacje też bym miała ochote na troche kurczaka, to zaczynam się zastanawiac czy to juz nie za dużo :/ Męczę sie, bo mimo ze coś zjem i to ciągle na cos mam ochotę, a wszystko coś wczesniej wymieniałam w moim jadłospisie dawno zjedzone :/ Poza tym od kilku dni ciągle chodze zmęczona i nic mi sie nie chce. Glowa boli. @ ciągle brak. Zaczęłam brac witaminy, ale na razie nie zauwazyłam żadnej poprawy samopoczucia. No i męczę się z tygodniowym zaparciem. Zaczęłam pić siemie lniane, ale na razie zero "odzewu". Jednymy plusem tego wszystkiego jest to, że zastój minął i waga spada. Jutro kolejne wazenie, bo dzisiaj przed praca nie zdążyłam , a poranna waga jednak dodaje skrzydel, w szczegolności gdy pokazuje coraz mniej ![]() No to sie rozpisałam. Ale przyznam szczerze, że to pomaga takie "wylanie" tego co w człowieku siedzi, bo w domu to nie za bardzo mam z kim o tym pogadac :/ Buzka
#378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#379 | |
Raczkowanie
|
Witam dukaneczki
To zaczynamy dzis pierwszy dzien I fazy(od czegos trzeba zaczac) ![]() Wlasnie wypilam herbatke Slim figura zaraz zjem jajeczko na twardo to moje sniadanko ale nie mam pomyslu na obiad ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratki dla wszystkich spadkowiczow ![]() ![]() milego dnia ale zajrze tu jeszcze dzis
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
heheh ja wczoraj kladłam sie spac ok 24 godziny i nie moglam usnac bo ... za oknem słyszalam płacz dziecka, taki lament raz głosny raz cichy...
![]() ![]() wcinam wlasnie wiesniaka....ale jakos mi nie "wchodzi" ![]()
15.03. 2010 początek dietki = 73,8kg / 163cm ![]() po uderzeniówce: - 1,8kg jest: 59,4kg ![]() -14,4 kg będzie: 58kg ![]() ![]() "8 sesja" na VACU aktiv ![]() "pierwsze kręcenia Hula Hop Anion" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Rozeznanie
|
Hej
Szalejecie dziewczyny. Zostawiłam Was w piątek przed wyjazdem weekendowym, który się przedłużył i prognozowałam już kolejna część, ale żeby 11 stron. No opamiętajcie się ![]() Żartuję ![]() dzisiaj 74.4 czyli kilo mniej niż 5 dni temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
BAN stały
|
a mnie Pan Sernik cos woła "ej Ty! chodz tu! zrob mnie szybko!"
wiec mirunia leci pana robic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedź pomogło mi to
![]() Wszystkim paniom polecam pyszny koktajl proteinowy : jogurt naturalny (troszke) do smaku kawy rozpuszczalnej w ziarenkach(trzeba uważać z ilością bo może być za mocny) około 4 tabetki słodziku kilka kropel cytryny i olejku rumowego pyyycha! orzeźwia bo zimny jogurt jest i daje kopa ![]() Edytowane przez Depersonalizantka Czas edycji: 2010-08-10 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W niedzielę jest 80tka babci, a jak jest u babci każdy wie ... mamę już przekonałam, że torta jeść nie powinnam i powiedziała, że mam dać tacie tak, żeby babcia nie widziała. Problemem jest mój TŻ, bo on twierdzi, że "tort każdy zjeść musi" i pewnie jak będę oddawać tacie to mi to na głos wypomni ... jeszcze muszę nad nim popracować, zaszantażuję brakiem slodyczy w domu jak mnie wyda babci, a to ja robię zakupy do domu. Mam nadzieję pomoże. Obiad jakoś przetrwam, bo mama planuje drób z rusztu, a sałatki przeważnie robi lekkie, co do dodatków skrobiowych to już dawno się przyzwyczajono, że nie jem.
![]() |
#385 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#386 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trochę jestem zła, bo na wyjazd wzięłam dwie foremki pasztetu ok 80 dag było, włożyłam do lodówki i wracając zapomniałam wziąć - no cóż wielka strata dla mnie, muszę kupić mięsiwo jeszcze raz i jeszcze raz upiec. Wrrrr moja skleroza postępuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
A ja wczoraj przeżyłam szok..Pojechałam do reala,dosyć długo chodziłam,bo szukałam skrobii ( nie znalazłam).. ;/ No i jakoś niedobrze mi się robiło,słabo .Gdy wchodziłam już po schodach (2 piętro) słabłam coraz bardziej.Gdy weszłam do domu wystąpił ogromny odruch wymiotny! Poleciałam do kibla nad sedes i z 20 razy organizm próbował coś "wyhaftować" ,jednak ...nie mial z czego...bo była godzina 13 a ja nic tego dnia nie jadłam.Odrazu wpałaszowałam bigos i było o niebo lepiej...Uff... Radzę Wam nie wychodzić bez pełnego żołądka...
Edytowane przez landryna210 Czas edycji: 2010-08-10 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
A jogurt duży ;] ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zadomowienie
|
hej laseczki moje kochane!
u mnie @ szaleje wiec spadkow sie nie spodziewam ale o dziwo nie zaliczylam zadnego wzrostu moja waga stoi od wczoraj na 82,4. Moze po @ zalicze mega spadek? ![]() ![]() witam wszystkie swiezynki i gratuluje podjecia decyzji o rozpoczeciu naszej super dietki. Pisalyscie o nudnosciach jak gdy dlugo nie jem tez robi mi sie niedobrze z glodu ale to normalne i bez diety tak mialam. W pierwszych dniach U bylo mi naprawde slabo ale szybko minelo na II fazie. PS. martwi mnie moja wysypka w najblizszych dniach chce zrobic badania bardzo sie boje ze cos bedzie nie tak a tu jeszcze 15 kg przede mna. Ta wysypka to wg mnie z nadmiaru bialka, zauwazylam, ze pojawia sie okolo 4 dnia PP a pozniej pomalu zanika na PW....w najgorszej sytuacji przejde na III faze a pozniej wroce na II. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.