|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
A ja z rana się chwalę:
-serum wyszczuplające eveline 50 ml -szminka avon nabłyszczająca wyskrobana do dna pędzelkiem To już moje 3 mazidło do ust w tym roku, co prawda w kuferku nie ubyło jakoś zasadniczo ale ciesze się. Teraz wyciągnełam błyszczydło z avonu, została połowa więc myśle że dobije do końca roku. |
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym większe, że ja chyba nigdy nie zużyłam do końca szminki . Teraz się zawzięłam na błyszczyk, ale wolno schodzi
|
|
|
|
|
#3633 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Porzeczko do braku wakacji nie da się przyzwyczaić.
Gdyby nie to że co rok mnie trzyma nadziej że na następny na pewno gdzieś pojadę to bym już dawno zwariowała. I to nawet nie dlatego że mi źle w pracy, albo że muszę odpocząć tylko dlatego że zwiedzanie to moje hobby a na razie się muszę powstrzymywać. Maliniarko, Polka witajcie. Cuciola, słodki psiak. Cytat:
Też się z tym niestety spotykam bo mam dość mocne okulary i nie mam figury modelki. Ale jak widać są osoby którym to nie przeszkadza. ![]() Na etapie pisania to ja bym w ogóle nie mówiła o chorobie. Cytat:
Ale muszę przyznać że z osobami upośledzonymi nie jest tak łatwo. ![]() Cytat:
To ja poproszę. Z dokłądnym opisem wykonania. ![]() Cytat:
Nie wydaję większości kasy na kosmetyki, wszystko co kupię używam i zużywam do końca przed końcem terminu ważności. Cytat:
![]() Cytat:
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-08-10 o 10:04 |
||||||
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki!
Dziękuję za kciuki i Wasze pozytywne fluidy! Już jestem żoną Rano się załamałam, bo lało jak z cebra, ale potem tak pięknie się wypogodziło!!! Ślub miałam jak z bajki, dostaliśmy nawet na piśmie blogosławieństwo od papieża, piękna pamiątka. Znajomy ksiądz z rodziny przywiózl je już dawno z Rzymu i mieliśmy taką niespodziankę ![]() Wesele się udalo, wszystko z resztą poszło tak jak to sobie wymarzyłam. jeszcze ciągle mamy poprawiny poprawin, wszyscy goście niesamowicie zadowoleni, nie mam więc czasu jeszcze, ale obiecuję, ze na pewno wszystko nadrobię i napiszę szczególową relację ![]() Bardzo Wam dziękuję i pozdrawiam. Do potem ![]() PS. nie mamy jeszcze z tż swojego kompa, bo oba sa popsute, ale jak już będziemy mieli to będę częściej
|
#3635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21264985]Ja mam 46 A Hosenka ile?[/QUOTE]52 Czekam jeszcze na lakier z Essence Into the wild - Desert fox ![]() Gratuluję zużyć ![]() Ja wczoraj wykończyłam krem do ciała z Oriflame i serum z kwasami Avonu (dałam fotke na blog zużyciowy )---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() Czekamy na zdjęcia
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zużyłam pomarańczowy żel pod prysznic Ziai i tonik Synergen ale fotek na blog ciągle nie mam czasu wstawić.
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba niedługo zwariuję z tym prezesem
Wydzwaniam dziś znowu od rana, wiecznie zajęty, w końcu się zlitował i powiedział, że oddzwoni w ciągu godziny.
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki! Wlasnie upralam reczniki plazowe
mam fuksjowy z czarnym kroliczkiem PlayboyaCytat:
![]() sabbatha nie wiedzialam ze masz az tyle lakierow ![]() POLKA sporo zapasow! za to w lazience nadmiaru nie masz porzeczko ![]() a ogromne za szminke ![]() luskap Kochana Wszystkiego Najlepszego! Koshatko ![]() zamowie sobie bzowy plyn do kapieli z Avonu musi cudnie pachniec |
|
|
|
|
#3639 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Przychodzę się pochwalić, że kupiłam sobie wreszcie kanapę do salonu.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S29875859 o taką, szarą luskap czekamy na zdjęcia
|
|
#3640 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21262837]Shpilciu, mojego też jeszcze nie komentowałaś - od jakiegoś czasu! Poczekasz do północy na "Twoją" notkę? [/QUOTE]
Nie dałam rady, padłam do łóżka ale już sie biorę za nadrabianie, bo co prawda oglądam każdą nową notkę, ale z czasem i siłami na czytanie bywa różnie ![]() Cytat:
brawa!Spoko ![]() Cytat:
To za młodą parę po raz pierwszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wisi deszcz w powietrzu Byłam dziś specjalnie kupić deo CD i nie ma, za to kupiłam Fenjal, mam nadzieję że się sprawdzi. Do tego odżywkę Joanny miód&cytryna, bo mojej zostało na 2 użycia i 2 saszetki peelingów enzymatycznych z Daxa, bo mam stany zapalne na żuchwie i drobnoziarnisty peeling odpada
|
||||
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
No i zadzwonił.
Kurde, znowu się rozciąga w czasie wszystko ![]() Co prawda będą poszerzać działalność laboratorium (na ten temat było to wczorajsze spotkanie), zapadła już decyzja, ale równocześnie podjęto decyzję o wybudowaniu nowego budynku, bo obecny biurowiec w którym jest też laboratorium jest za mały "Trochę" więc to potrwa, a aparaturę będą kupować dopiero około maja/czerwca 2011 Eh ... no
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3643 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dużo schudłaś i szybko, a ile teraz ważysz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i wszystkiego dobrego Wam życzę na nowej drodze życia ![]() Cytat:
![]() a ja będę robić podliczenie zaraz ![]() EDIT: a tak w ogóle to jak to zrobić
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-08-10 o 13:02 |
||||
|
|
|
#3644 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do wakacji - ja tez lubie prace ale potrzebuje się wyrwac, zapomnieć na chwile. To ważne dla psychiki. Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj robiłam pierogi na obiad i mama wyskoczyła z tekstem, że jakbym chciała, to by mi mogła załatwić pracę przy klejeniu pierogów )Tylko co na to moje ... PAZNOKCIE!! ?? ![]() Porzeczko: przykro miz powodu choroby Pisałaś kiedyś, że miałas chłopaka. Skoro jeden się znalazła, dla którego nie było to żadnym problemem, to i inni tez na pewno sa U mnie w mieście jest kilka kobiet też tak niskiego wzrostu, a "jakoś" znalazły facetów, mają mężów, dzieci ![]() Kylie M. jest niewiele wyższa od Ciebie - ma 153
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-08-10 o 13:16 |
|
|
|
|
#3646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() Edit: tak sobie patrzę na te moje zbiory i się zastanawiam, z czego to wszystko wynika...i tak sobie myślę, że wcale nie z tego, że mam czegoś za dużo, tylko z braku systematyczności w używaniu tych kosmetyków, które przecież chciałam mieć, kupiłam lub dostałam. którę są dobre i działają (albo przynajmniej pięknie pachną )Z tych rozważań całych zrobiłam sobie piling buźki, teraz siedzę w straszącej białej maseczce i zaraz będę robić pazurki potem może się wybalsamuję, w końcu wakacje mam, pora o siebie zadbać i przy okazji to wszystko pozużywać
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-08-10 o 13:56 |
||
|
|
|
#3647 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no co ty- never!!! ![]() Cytat:
Cytat:
dobrze pomyślane
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
No i w końcu nie byłam u tego dentysty...czekałam z mężem godzinę w kolejce, wyszła z gabinetu pielęgniarka i krzyknęła moje nazwisko...no to weszłam..A ona do mnie "Ale mam zapisanego PANA X." a ja "to teraz będzie PANI a PAN wejdzie po mnie" ...na co pielęgniarka się oburzyła .."nie -dziś 1 osoba" a teściowa sama zapisywała nas oboje..i miała być nasza 2ka i szwagier i co...i wyciućkała nas wredota
i tyle strachu o nic..cała noc nie przespana Za to zrobiłam malusieńkie zakupy: -kredeczki kolorowe (we wszystko po 5zł..za 1zł już wypróbowałam miękkie i super się trzymają oka) -puder 5zł (w tym samym sklepie..jest mi niezbędny bo poprzedni mi się kończy) -2 maseczki:do rak i nóg -cień w kredce Base w kolorze wanilii (tańszy od golden rose bo tylko 7zł a mi się wymarzył taki )No i pokarzę wam mój kończący sie puder..już spory prześwit a reszta bardzo już płaska ..bardzo mi on przypasił-Polecam ....oj jak ja go lubięWstawię dziś notkę na naszego blogasa o puderku i nivei soft..mam zdjęcia już zgrane na kompa
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-08-10 o 14:55 |
|
|
|
#3649 |
|
BAN stały
|
Zawsze obawiałam się czy mnie kosmetyki ze sklepów po 5 zl nie uczulą. Często robisz tam takie zakupy?
|
|
|
|
#3650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh troszkę nakupiłaś, ale dużo nie wydałaś a puder w paski a był w trójkąty chyba ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() super kredki do oczu po 3,70----normalnie szok ![]() i lubię lakiery do paznokci, reszty nie próbowałam
|
|
|
#3651 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go właśnie wykończyłam, fajny był ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przecież wzrost to nie jest wielki problem, więc czemu ludzie tacy są?
|
||||
|
|
|
#3653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to wcześniej już zdarzało mi się kupić cienie firmy vollare albo editt cosmetics..albo tusz sensique za 6zł i wszystko to mi pasowałoZ pudrem troszkę się bałam miesiąc temu że może zapcha mi pory albo będzie mega twardy, ale kasy nie miałam za dużo...i pomyślałam "raz kozie śmierć" i jakoś mi podpasował Naprawdę polecam (choć do cery tłustej by się nie nadał)Cytat:
Wizyta 12 .08-ale na nią musi iść szwagier bo potem jedzie do pracy do końca sierpia a od wczesnia już jedzie na uczelnie i nie będzie miał czasu..a na na wrzesień już nie zapisują tylko dopiero na październik ![]() I co najlepsze-teściowa z teściem sami nas zapisywali i przecież wiedzą że miały być 3 osoby a że mieli sporo osób dziś to baba nas oszukała ale przecież nie będę się z iną kłucić na korytarzu pełnym ludzi No i tak zostałam z niczym- nie wiadomo kiedy pójdę ze swoimi sprawami Też lubię golden rose A te po 3,5 kredki do emily -miałam...dla mnie za mało wydajna-bo ciągle musiałam ją struać ale wiele produktów GR jest super ![]() Bo w trójkąty nie było-ale paski mają takie same kolory a ja do pudru używam pędzla więc wzorek mi obojętny
|
|
#3654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
bo sensique to na przykład firma bodajże z natury? a gr to osobna jednostka.Ja te kreski lubię, a za taką cenę mogą być niewydajne ![]() najpierw trzeba o innych zadbać, potem o siebie dobroć oddana zawsze się zwraca
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-08-10 o 15:45 |
||
|
|
|
#3655 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszymy się razem z Tobą i czkamy na zdjęcia Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a CO DO SKLEPÓW POWIEDZIAŁAM..2 RAZ
|
|
#3657 | |
|
|
Cytat:
Póki co poza telewizorem i kanapą w pokoju nic nie ma. Podłoga praktycznie identyczna jest. Chciałabym coś takiego jak na tym zdjęciu, dodatki będą czerwone i czarne. Meble jasne jak ten stolik i czerwone rolety (bez firanek)
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3659 |
|
|
ja też mam dziurę w pudrze, ale wcale się nie cieszę
bo to mój ukochany Clinique Nusia dzięki
|
|
#3660 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie uczulają i nie są najgorsze. Pewnie niewiele różnią się od tych z w/w sklepu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

. Teraz się zawzięłam na błyszczyk, ale wolno schodzi

Gdyby nie to że co rok mnie trzyma nadziej że na następny na pewno gdzieś pojadę to bym już dawno zwariowała. I to nawet nie dlatego że mi źle w pracy, albo że muszę odpocząć tylko dlatego że zwiedzanie to moje hobby a na razie się muszę powstrzymywać.

Dziękuję 

)
Przecież wzrost to nie jest wielki problem, więc czemu ludzie tacy są?