Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-10, 11:02   #4291
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II

Dziewczyny chcące kupić bańki, pamiętajcie, że źle wpływają na kruche naczynka krwionośne. Czasami nawet nie wiemy o nich, a ujawniają sie właśnie po takim masażu. Ja się z tego powodu powstrzymałam przed nimi.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:04   #4292
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

dodaja, masz rację.
Ja na szczęście nie mam z tym problemu.
Stary 2010-08-10, 11:07   #4293
Shadii
Wtajemniczenie

to ja lepiej nie będę ryzykować. A szkoda

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:11   #4294
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dziewczyny chcące kupić bańki, pamiętajcie, że źle wpływają na kruche naczynka krwionośne. Czasami nawet nie wiemy o nich, a ujawniają sie właśnie po takim masażu. Ja się z tego powodu powstrzymałam przed nimi.
zaczęłam się nad nimi zastanawiać, ale już wiem, że to nie dla mnie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:19   #4295
megania
Przyczajenie

Można się przyłączyć?
Patrząc na zdjęcia z wcześniejszych lat nie poznaję się... nadal jestam szczupła ale ta oponka eh do tego rozszerzone pory... wizyty u kosmetyczki nie pomogły...
megania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:22   #4296
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez megania Pokaż wiadomość
Można się przyłączyć?
Patrząc na zdjęcia z wcześniejszych lat nie poznaję się... nadal jestam szczupła ale ta oponka eh do tego rozszerzone pory... wizyty u kosmetyczki nie pomogły...
Oczywiście, witaj
niestety nie wiem, co Ci poradzić na rozszerzone pory, może dziewczyny coś powiedzą na ten temat

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:27   #4297
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Można się przyłączyć?
witam
Stary 2010-08-10, 11:37   #4298
LadyBird_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość

Brawo
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

LadyBird gratuluję i zazdroszczę,bo ja jeszcze nic nigdy nie wygrałam
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość

Gratulacje
Dziękuje moje kochane Bardzo się cieszę W sumie to już któryś raz coś wygrywam, ale zawsze się muszę tak namęczyć, żeby wymyślić jakąś sensowną wypowiedź

Dziewczyny pisałyście, że jak się ma dobry jadłospis, to nawet nie trzeba ćwiczyć i się chudnie. Wiecie może gdzie mogę takowy znaleźć?

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
LadyBird_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:52   #4299
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:55   #4300
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez LadyBird_ Pokaż wiadomość
Dziękuje moje kochane Bardzo się cieszę W sumie to już któryś raz coś wygrywam, ale zawsze się muszę tak namęczyć, żeby wymyślić jakąś sensowną wypowiedź

Dziewczyny pisałyście, że jak się ma dobry jadłospis, to nawet nie trzeba ćwiczyć i się chudnie. Wiecie może gdzie mogę takowy znaleźć?

Przede wszystkim duuużo białka
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:58   #4301
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Nie wiem dokładnie, ale to jest ok. 8 dzień. Zazwyczaj jem 2 posiłki dziennie (więc jest w porządku, bo wg specjalistów śniadanie i obiad, a kolację można sobie odpuścić). Ale dzisiaj jakoś nie miałam ochoty.... Słodycze to moja słabość.... Niestety Mogłabym nic nie zjeść, ale ciacho... :P Nie myślcie, że się jakoś głodzę, bo tak nie jest Staram się nie napychać. A jak jestem głodna to staram się zjeść coś lekkiego.
Znalazłam coś co może Ci sie przyda
"Każda rygorystyczna głodówka lub bardzo niskokaloryczna dieta doprowadzają do tego, że nasz metabolizm pracuje coraz ciężej i wolniej. Owszem, początkowo tracimy sporo na wadze, ale jest to spowodowane głównie traceniem przez nas wody. Wówczas wielu popada w przesadzoną euforię, która jednak szybko zostaje mocno ostudzona poprzez fakt, że z czasem pozbywanie się kilogramów postępuje już coraz wolniej, aż w końcu proces ten zostaje całkowicie wstrzymany. Dzieje się tak dlatego, iż w trakcie stosowania tego typu diety lub wręcz głodówki, organizm przerzuca się na tryb awaryjny, gromadząc tym samym żelazne zapasy tłuszczu i energii, zanim ulegnie on całkowitemu wycieńczeniu. Stąd Mitochondria nie napędzają mechanizmu przemiany materii tak, jak należy. Nic dziwnego, gdyż nasz mądry organizm po prostu dba o to, byśmy siebie zwyczajnie nie wykończyli fizycznie. Nie dość, że tracenie wagi staje w pewnym momencie zupełnie w miejscu, to do tego jeszcze dochodzą charakterystyczne napady wilczego głodu, gdyż komórki domagają się w ten sposób nowej porcji tak przecież potrzebnej im energii.

Powiedziane zostało więc powyżej, jakie błędy popełnia większość odchudzających się. Teraz pora przekazać lepsze nowiny: jak przyśpieszyć metabolizm, jak sprawić, by działał on na jak najwyższych obrotach? Wystarczy wprowadzić zaledwie kilka, lecz znaczących zmian w sposobie odżywiania i stylu życia, zmniejszając udział spożycia tłuszczów oraz węglowodanów – kosztem białka, do którego spalenia potrzebny jest tłuszcz, z którego uwalnia się potrzebna energia. Ze względu na dużą zawartość błonnika, który pęcznieje w żołądku, dając nieodzowne poczucie sytości, warto zainteresować się warzywami. Również cenne są w tym przypadku witaminy z grupy B – wszystkie. Podczas kuracji przyspieszającej metabolizm podstawą jadłospisu powinny być warzywa, chude mięso oraz ryby. Nawet owoce nie są za bardzo wskazane, gdyż zawierają w sobie dosyć sporo cukru. Na odstawkę niezwłocznie powinny iść: alkohol oraz słodycze, ograniczeniu natomiast koniecznie muszą ulec tłuszcze pochodzenia zwierzęcego (np. masło, tłuste mięso i wędliny). Ponieważ energia, jaką organizm wytwarza, aby móc przeprowadzić wszystkie procesy życiowe, pochodzi głównie z utlenienia właśnie tłuszczów, toteż w momencie ich deficytu w codziennym jadłospisie, dochodzi do sytuacji, że musi on sięgnąć po zapasy wcześniej już ich odłożonych – głównie pod skórą. To właśnie jest główny warunek racjonalnego, trwałego odchudzania. Aby ulepszyć efekt, dobrze jest uwzględnić w menu produkty z pełnego ziarna, oliwę, zioła oraz dużo płynów – niesłodzonych, niegazowanych, jak najbardziej naturalnych.

Oczywiście, ostatnim, ale bardzo istotnym warunkiem odchudzania bez efektu jo-jo jest ruch! Codzienny, systematyczny, choćby nawet krótki, przyśpiesza metabolizm i nie pozwala organizmowi przejść na tryb awaryjny, jednocześnie powodując tracenie zbędnych kilogramów i wyzwalanie się… hormonów szczęścia!"
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 12:07   #4302
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

bez ćwiczeń mało schudniesz. zresztą nie trzeba jakoś drastycznie ćwiczyć. można np. dużo spacerować. tu znajdziesz przykładowe jadłospisy na redukcję https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309561

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-08-10 o 12:09
Stary 2010-08-10, 12:10   #4303
LadyBird_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Przede wszystkim duuużo białka
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
bez ćwiczeń mało schudniesz. zresztą nie trzeba jakoś drastycznie ćwiczyć. można np. dużo spacerować. tu znajdziesz przykładowe jadłospisy na redukcję https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309561
Dziękuję Wam bardzo
Stary 2010-08-10, 12:18   #4304
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 12:31   #4305
Alesssandra88
Przyczajenie

Hej Dziewczyny
Po pierwsze: LadyBird gratuluje wygranej
Po drugie: Przy odchudzaniu w moim przypadku sprawdziły się różnego rodzaju koktajle z owoców zamiast słodyczy, mają mniej kalorii, są sycące i przede wszystkim słodkie (głównie za sprawą bananów, które są moim ulubionym owocem). Oprócz tego nie jadłam żadnych fast foodów i nic po 18. Do tego dorzuciłam raz w tygodniu pływalnie (w końcu nauczyłam się pływać i jak najczęściej jazda na rolkach. Polecam obydwa sporty bo są przyjemne i naprawdę bardzo dobrze spalają zbędny tłuszcz
Alesssandra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:16   #4306
kasieni887
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Hmm czy podnosi i ujedrnia to nie wiem bo jak to mowi moj TZ przechodze dobrze test olowka

Trzeba stanac prosto i pod biust wlozyc poziomo olowek. Jak spada tzn ze biust jest jedrny a jak piers trzyma olowek to jest obwisly.
W ogole to o tym tescie pierwszy raz uslyszalam od moich kolegow lekarzy

haha niezle ja o tym tescie czytalam jak mialam jakise hm.... 12-13 lat w bravo girl chyba tylko tam byl artykol CZY POWINNAS JUZ ZACZAC NOSIC STANIK i uwaga jesli olowek nie spadl to tak a jesli spadl to jeszcze nie po tym myslalam ze ze mna jest cos nie tak bo niby nie powinnam nosic bo spadal a jakis tam biusci k mialam wtedy:P

a tak pozatym to czessccc
ostatnio mnie nie bylo troszke napisalam powod w klubie zeby tu nie smiecic zanatto
zaraz lece nalozyc bp umys wloski i nalozyc waksa a potem poskakam na skakance wezme prysznic zno i sie wybalsamuje

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:18   #4307
LadyBird_
BAN stały

O właśnie dziewczyny, a jakie kryteria trzeba spełnić, żeby się dostać do Waszego klubu?
Stary 2010-08-10, 13:19   #4308
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
haha niezle ja o tym tescie czytalam jak mialam jakise hm.... 12-13 lat w bravo girl chyba tylko tam byl artykol CZY POWINNAS JUZ ZACZAC NOSIC STANIK i uwaga jesli olowek nie spadl to tak a jesli spadl to jeszcze nie po tym myslalam ze ze mna jest cos nie tak bo niby nie powinnam nosic bo spadal a jakis tam biusci k mialam wtedy:P

ostatnio mnie nie bylo troszke napisalam powod w klubie zeby tu nie smiecic zanatto
zaraz lece nalozyc bp umys wloski i nalozyc waksa a potem poskakam na skakance wezme prysznic zno i sie wybalsamuje
to ja jeszcze nie powinnam nosić stanika a ma 20 na karku

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:19   #4309
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alesssandra88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Po drugie: Przy odchudzaniu w moim przypadku sprawdziły się różnego rodzaju koktajle z owoców zamiast słodyczy, mają mniej kalorii, są sycące i przede wszystkim słodkie (głównie za sprawą bananów, które są moim ulubionym owocem). Oprócz tego nie jadłam żadnych fast foodów i nic po 18. Do tego dorzuciłam raz w tygodniu pływalnie (w końcu nauczyłam się pływać i jak najczęściej jazda na rolkach. Polecam obydwa sporty bo są przyjemne i naprawdę bardzo dobrze spalają zbędny tłuszcz
super

Ja bym chciała przestać jeść słodycze, ale to silniejsze odemnie jeszcze Tż mi podrzuca i gada, że za chuda jestem

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:22   #4310
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
O właśnie dziewczyny, a jakie kryteria trzeba spełnić, żeby się dostać do Waszego klubu?
musisz dać w" łape" szefowej

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość
super

Ja bym chciała przestać jeść słodycze, ale to silniejsze odemnie jeszcze Tż mi podrzuca i gada, że za chuda jestem
to tak samo masz jak i ja

Stary 2010-08-10, 13:24   #4311
kasieni887
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
to ja jeszcze nie powinnam nosić stanika a ma 20 na karku
no wlasnie ja to samo robili dziciom wode z mozgu

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:29   #4312
LadyBird_
BAN stały

Cytat:
musisz dać w" łape" szefowej

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

to tak samo masz jak i ja

Haha A kto jest szefową i ile trzeba dać?
Stary 2010-08-10, 13:30   #4313
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Haha A kto jest szefową i ile trzeba dać?
wszystko jest tajne

nie no a tak serio to poprostu sie zapisz. udzielasz sie z nami na watku to i w klubie jesteś

Stary 2010-08-10, 13:34   #4314
Alesssandra88
Przyczajenie

Cytat:
super

Hmm może spróbuj chociaż raz zrobić sobie taki koktajl z bananów:
szklanka mleka, 2 lub 3 banany, 2 lub 3 łyżki lodów (najlepsze śmietankowe bo mają najmniej kalorii chociaż ostatnio dodawałam śmietankowo-czekoladowe i miałam bananowo-czekoladowy. Mleko i banany miksuje się jako pierwsze, następnie dorzuca się lody i znowu miksuje przez chwile i powstaje pyszny koktajl przecis poleciła mi koleżanka, która studiuje dietetykę mówiąc, że koktajl ma dużo witamin dzięki bananom, lody można przeżyć bo przecież trzeba mieć jakąś przyjemność a poza tym przy śmietankowych organizm więcej spala kalorii niż one mają żeby je ocieplić:O nie wiem ile taki koktajl ma kalorii ale gwarantuje że mniej niż batoniki i czekoladki Naleciała mnie ochota idę robić
Alesssandra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:41   #4315
Talullah
Wtajemniczenie

Dzien dobry

Cytat:
Ja o pielęgnacji cery i ciała to mogłabym godzinami słuchać i pisać i mówić Lubię otrzymywać cenne wskazówki, ale rady dawać też lubię

O to biuścik masz faaajny...

A miałaś effaclar K może? Bo ja mam i lezy nieużywany...
Miałaś w ogóle kłopoty z trądzikiem?
Nie mialam nigdy problemu z tradzikiem, raczej takie duze pojedyncze pryszcze ktore glupia wyciskalam i rozdrapywalam itd i teraz mam po nich slady - ale tylko w okolicy brody, policzki i czolo mam gladziutkie. Chce sie ich pozbyc plus mam rozszerzone pory na nosie. Dlatego chce krem 2 w 1 - na mlodosc a kwasy na te blizny i pory.

Nie stosowalam effaclar k, stosowalam effaclar H gdy mialam kuracje lysanelem - ladnie nawilzal i nic nie zapychal mimo ze tlusty. Ale ta kuracja duzo mi nie dala bo bylam totalnie niesystematyczna. Koniec z tym

I gratuluje wygranej

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Wczoraj udało mi się kupić paletkę do stylizacji brwi z essence
poza tym aplikatory do cieni, maskarę z rimmela, eyeliner.

Co do baniek, to rzeczywiście pupa może trochę stracić w objętości ale za to się ujędrni. Może masujcie sobie nóżki bez pupy? Zależy co chcecie osiągnąć. Ja walczę z C i ostro masuję uda i tyłek też.

Dzisiaj pedicure obowiązkowo, bo kupiłam tez nowy zestaw do frencza
Tak wlasnie bede robic Bede masowac uda, brzuch i ramiona.

A mi najbardziej zależy na pośladkach...eh

Gratulacje

!
Rzucam zatem bańki w kąt. A tak się na nie napaliłam okropnie [/QUOTE]

Nie rzucaj, moze sprobuj masowac bez pupy wlasnie?? A na pupe syrenka

Cytat:
Można się przyłączyć?
Witaj
Tez zaczynam walke z porami

Cytat:

o jezu

Cytat:
no wlasnie ja to samo robili dziciom wode z mozgu
No wlasnie. Przeciez mimo to ze biust stoi a nie obwisa powinno sie nosic stanik, mimo wszystko grawitacja na biust dziala a stanik niweluje rozciaganie sie skory i jest profilaktyka przeciw obwisnieciu w przyszlosci

Kupilam wreszcie palete i pedzle fraulein Zdazylam godzine przed koncem aukcji, kiedy to dostalam wiadomosc ze mam srodki na PayPal Juz sie balam ze nie zdaze. Dalam niecale 118 za calosc, z przesylka

Jakby kogos interesowaly te palety co sa na allegro, nieznanych firm, mainly, beauty factores czy jakos tak to to jest jedno i to samo, wyprodukowane w chinach.
Na allegro 69.90 plus przesylka a na ebay niecale 30 zl z przesylka - tylko trzeba czekac 21 dni bo paczka leci z hong kongu

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-08-10 o 13:44
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:56   #4316
LadyBird_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Alesssandra88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Dziękuję
Co jeszcze dodajesz do tego koktajlu oprócz bananów? Mleko?

Cytat:
super

Ja też uwieeeelbiam słodycze
A oprócz tego codziennie na śniadanie zjadam coś słodkiego np. drożdżówkę, pączka albo bułkę z serem... Pewnie to również przez to nie mogę schudnąć
W dodatku TŻ nad morzem na śniadanie wpychał we mnie kanapki z nutellą

Cytat:
wszystko jest tajne

nie no a tak serio to poprostu sie zapisz. udzielasz sie z nami na watku to i w klubie jesteś
Ok, zapiszę się. Bardzo miło mi się z Wami rozmawia

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Nie mialam nigdy problemu z tradzikiem, raczej takie duze pojedyncze pryszcze ktore glupia wyciskalam i rozdrapywalam itd i teraz mam po nich slady - ale tylko w okolicy brody, policzki i czolo mam gladziutkie. Chce sie ich pozbyc plus mam rozszerzone pory na nosie. Dlatego chce krem 2 w 1 - na mlodosc a kwasy na te blizny i pory.

Nie stosowalam effaclar k, stosowalam effaclar H gdy mialam kuracje lysanelem - ladnie nawilzal i nic nie zapychal mimo ze tlusty. Ale ta kuracja duzo mi nie dala bo bylam totalnie niesystematyczna. Koniec z tym

I gratuluje wygranej

Tak wlasnie bede robic Bede masowac uda, brzuch i ramiona.

A mi najbardziej zależy na pośladkach...eh

Gratulacje

!
Rzucam zatem bańki w kąt. A tak się na nie napaliłam okropnie

Nie rzucaj, moze sprobuj masowac bez pupy wlasnie?? A na pupe syrenka

Witaj
Tez zaczynam walke z porami

o jezu

No wlasnie. Przeciez mimo to ze biust stoi a nie obwisa powinno sie nosic stanik, mimo wszystko grawitacja na biust dziala a stanik niweluje rozciaganie sie skory i jest profilaktyka przeciw obwisnieciu w przyszlosci

Kupilam wreszcie palete i pedzle fraulein Zdazylam godzine przed koncem aukcji, kiedy to dostalam wiadomosc ze mam srodki na PayPal Juz sie balam ze nie zdaze. Dalam niecale 118 za calosc, z przesylka

Jakby kogos interesowaly te palety co sa na allegro, nieznanych firm, mainly, beauty factores czy jakos tak to to jest jedno i to samo, wyprodukowane w chinach.
Na allegro 69.90 plus przesylka a na ebay niecale 30 zl z przesylka - tylko trzeba czekac 21 dni bo paczka leci z hong kongu
Dziękuję
Pokaż tę paletę i pędzle
Stary 2010-08-10, 14:01   #4317
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Hellol Laski!!
Wrocilam!

Probowalam Was nadrobic,ale tyle naskrobalyscie podczas mojej nieobecnosci,ze tylko dalam rade z grubsza przeleciec strony.

Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 14:02   #4318
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vanessa176 Pokaż wiadomość
Hellol Laski!!
Wrocilam!

Probowalam Was nadrobic,ale tyle naskrobalyscie podczas mojej nieobecnosci,ze tylko dalam rade z grubsza przeleciec strony.

witamy jak tam po weselu? jakieś fotki byś pokazała

Stary 2010-08-10, 14:13   #4319
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

buahhot mogłabyś zerknąc do mojego albumu i powiedzieć mi czy ta 1/3 zestawu keratyny starczyłaby mi na całe włosy?

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 14:28   #4320
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
buahhot mogłabyś zerknąc do mojego albumu i powiedzieć mi czy ta 1/3 zestawu keratyny starczyłaby mi na całe włosy?
wiesz co trudno mi powiedzieć, na Twoim miejscu wzięłabym połowę- wolałabym żeby zostało niż żeby zabrakło
Ja dopiero będę pierwszy raz robić i nie wiem ile zużyje, mam nadzieję że niewiele i boje się trochę, chciałabym bardzo żeby wyszło

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości