|
|
#1441 |
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XVII
I druga tura. To ciągle tylko fragment tego, co zwiedziliśmy.
Widoczki z palmami, kraby, gigantyczne żółwie i inne takie sobie daruję.
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb
ale fotki poza tym za szybko i za dużo piszecie, się nie wyrabiam ![]() ![]() ------- ta ostatnia foto, co to
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-10 o 12:17 |
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wszędzie wokół... ale cudne fotki A Ty jako ten Rzymianin - boskie!
|
|
#1444 |
|
grozi wypollizowaniem
|
sab-a co to była za forma wyjazdu? indywidualnie czy z biura? ,
ale fajnieeeeee tam! ja tez chce ![]() co to jest te biale gluty? a te papierki? ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- maja-co do gothów-to mi chodziło o muzyke, a co do ubioru to fetish moze byc ![]() poza tym oświeciło mnie -ze te wszystkie dziwne ludzie oprócz matalów, punków i dresów to są goci!
|
|
#1445 |
|
BAN stały
|
Sabb, fantastyczne zdjęcia
Flo - chcemy więcej
|
|
|
|
#1446 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oststnie foto to papierki z życzeniami do Matki Boskiej. Serio - w miejscu, gdzie podobno umarła jest stara świątynia, "święte"źródełko i ta "ściana skarg i wniosków". Woda ze źródełka całkiem całkiem. Na miejscu piliśmy, a potem używaliśmy do mycia zębów. Nie skurczyłam się i nie sczerniałam. ![]() Taka... No niewinna i miła. Na zdjęciach przynajmniej. W konwersacji tylko miła. ![]() To twierdza Bodrum - zamek, na zbudowanie którego chrześcijańscy wandale (czyli zakonnicy i reszta misjonarzy) zniszczyli jeden z cudów antycznego świata - Mauzoleum Mauzolosa, z którego zostały tylko fundamenty. Cytat:
Białe gluty to Pamukkale - bawełniany zamek - wiele kilometrów pięknych, śnieżnobiałych nacieków wapiennych tworzących tarasy wypełnione ciepłą, błękitną wodą. Wygląda to jak gigantyczna kaskadowa fontanna i można się w tym taplać. ![]() Papierki to tak, jak pisałam wyżej: ściana skarg i wniosków do Matki Boskiej, której kult tam jest ewidentną kontynuacją najpierw kultu Kybele, potem Artemidy.
|
|
#1447 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzięki ,ba ja sie waśnie zastanawiam-czy na miejscu lepiej kupic wycieczki czy od razu w Polsce wykupic objazdówkę-ewentualnie objazd+wypoczynek. Ciekawa jestem jak to sie kalkuluje czy moze lepiej wsiaśc w aauto i pojechac...albo samolot
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-10 o 12:53 |
|
|
|
|
#1448 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie trochę jakiegoś darkwave, ambientu i elektro ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
myślałam tez nad przyczepieniem sobie skrzydeł aniołka ![]() (tylko niewygodnie by było w tym siadać )edit: poczekaj, aż do domu wróce, to zobaczysz mnie na ostrej focie - z mieczem ![]() Truskawka dorwała rycerza, a ja jego miecz buchnęłam Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-10 o 12:54 |
||||||
|
|
|
#1449 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymałam czekania na fotkę z mieczem Voila!
|
#1451 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Mam jeszcze teorię, ze po prostu szukał pretekstu, żeby się mnie pozbyć, ale tutaj raczej nie chodziło o kwestie zawodowe. Ja bym nie zostawiała samej w gabinecie osoby, która się nie sprawdza w pracy ![]() Poza tym jak tak sobie pomyslę to gdyby faktycznie się działo coś z czym nie dawałabym sobie rady, a jestem mloda, niedoświadczona i w dodatku byłam zupełnie sama w gabinecie, a on był na takim zadupiu, że nie było zasięgu, to chyba bardziej odpowiedzialnie byloby z mojej strony faktycznie wysłać pacjenta gdzieś indziej niż na siłę próbowac coś działać, nie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() A gdzie to zdjęcie było? Cytat:
![]() A która kieca? Kiedyś na jakimś koncercie mocno pijany facet zaczął tłumaczyć kumplom, że to na pewno James Hetfield, pokazując na mojego TŻta. Nawet autograf wziął Ale ślicznie Cytat:
Zarąbiaszcza jest ![]() To ja jeszcze dwie focie dodam, w tym niezamierzony plakat wyborczy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#1452 | |||
|
Zakorzenienie
|
biały tez jest ok
Cytat:
na tej stronce, co nam facet dawał wizytówkę (klubowa.pl, czy coś takiego- Wasze zdjecie tez obok jest, ale mi się nie chciało otworzyć moje zresztą też, bo ciągle wyskakiwał komunikat "zaloguj się", ale raz się otworzyło, to szybciutko skopiowałam )Cytat:
ale jak się ten twój podpisał - Hetfield? Cytat:
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Ojojojo
NiezleZdycham w pracy Zjadlem wlasnie 2 slodkie bulki z serem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1454 | ||
|
Nindżopesz
|
Polly, ja już dawno zwątpiłam co do kajaków jak mi znajoma mówiła, że trzeba wozić rzeczy w worach, że wszystko wiecznie mokre.. bleee.. Ale styropian mnie zaskoczył.
Tru, jaka Ty jesteś malutka przy swoim chłopie Na drugiej fotce powinnaś popijać zimnego Lecha.Wow, najlepszy jest wielki kalafior Super wzdęcia.Cytat:
Cytat:
Zazdroszczę Ci tych zwierzaków, coś takiego mi się marzy...
|
||
|
|
|
#1455 | ||||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tobie też? ![]() Cytat:
Cytat:
dziękuje za niezwykle miły kompement Cytat:
![]() i foty tyż to na białym tle zupełnie jak z sesji modowej Cytat:
czasem mi się sikorki rozbijały o okna, ale nigdy na śmierć... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki żeby się wyjaśniło. a co do drugiego akapitu - to masz rację, przecież powinno zawsze chodzić o dobro pacjenta.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||||
|
|
|
#1456 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Nie Swoim imieniem i nazwiskiem Kiedyś też na przystanku jakieś dwie małolaty straszni się na niego gapiły i coś szeptały, w końcu się wkurzył i spytał o co chodzi, a wtedy jedna do drugiej: "Widzisz, mówiłam, że to nie Hulk Hogan!"
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1457 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
maja-super fota z mieczem
![]() Cytat:
styropian sama wymysliłam , jak sie bagaz ma nie utopic, to zamiast kupowa profesjonalne cos tam to sie wrzuci kawał styropianu i juz....![]() poza tym-my płyniemy samochodami-wiec nie bedzie tak źle...chyba ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly - zdradzisz po co miednica ? ja znam tylko trzy zastosowania miednicy do prania do mycia - nóg np do haftowania
|
|
|
|
|
#1459 |
|
BAN stały
|
o ta o
![]() A ja naleśnika z twarogiem polanego czekoladą i spaghetti A teraz odliczam czas do 16. Podoba mi się ta praca, oj tak (ale i tak nie mogę się doczekać wrześniowych wakacji)Aa i jeszcze chciałam napisać, że mi też brak mleka do kawy często psuje poranki Szczególnie jak kawa już zrobiona i nie ma jej czym zabielić.
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-08-10 o 14:29 |
|
|
|
#1460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie toto miłe, łagodne, zwiewne, eteryczne... bezpłciowe Co innego demonice-hedonistki, co żarłem, napitkiem i krągłościami kuszą ![]() Cytat:
dzięks blada prawie jak wampir Cytat:
Bo dla filigranowej Polly_ kajak za duży
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-10 o 14:47 |
|||
|
|
|
#1461 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
miednica do mycia się na biwaku ![]() poza tym chciałam sprostowac-oczywiscie bedziemy pływac kajakami a nie samochodami jak to inteligentnie stwierdziałam. ale odbywa sie to tak: rano jadą 2 auta do punktu do którego płyniemy, 1 auto sie zostawia a drugim wracają 2 kierowcy, wsiadamy w kajak, płyniemy, dopływamy do auta, do auta wsiadają wszyscy kierowcy i jada do miejsca z którego wypłyneliśmy,wsiadaja do aut i wracają-kazdy swoim. Chodzi o to ze w kajaku tylko picie, zarcie i odziez na okolicznośc topienia sie.....miednica i 10-15 l wody pitnej zostaje w aucie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-10 o 14:41 |
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb - wyglądasz jak modelka - i to jest akurat komplement - spomniało mi się że nie każda modelka ma ludzki wygląd - ale jest luz na tych zdjęciach - a tło fascynujące - jestem już prawie przełamana co do Tureckiej destynacji i prawie leję siuśkiem prostym na obleśnych Turków - będe ich mrozić wzrokiem jak coś i zamienią sie w skałę o !
Flo dawaj więcej fotów jeśli możesz - bo kurcze świetny to sposób na internetowe podróże - raz w Turcji raz w Chorwacji i chlust do Islandii, raz do zamku Polly - miska: aaaaaaaa, no wszystko jasne auta: no jak na spływie - raczej innej opcji chyba nie ma technicznej gratulejszyn, gdzie konkretnie spłyniecie ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-10 o 14:49 |
|
|
|
#1463 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
super fota!
Cytat:
Cytat:
co do biwaku i mycia się w miednicy powiem tylko - cieszę się że nie mnie to czeka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1464 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
płyniemy Pilicą...od Maluszyna...ale my sie dołączamy w trzecin dniu, wiec zobaczymy dokad reszta dopłynie ![]() Cytat:
i powiem szczrze ze mi sie ten spływ wcale nie podoba...mam nadzieje ze sie nie zepnę nerwowo jakos w niekontrolowany sposób ![]() Właściwie to sie zgodziłam ze względu na cele towarzyskie i socjalizacyjne bo płyniemy z nowymi znajomymi, których sama pozyskałam... poza tym trzeba byc otwartym na nowe doświadczenia -tak sobie wmawiam ![]() a kobitka jest tez niezła socjofobką i tez chyba sie dziwi ze kogos zapoznała....i chociaz znajomosc nam czasem idzie jak po grudzie, to jednak sie staram, ze względu na to ze mamy podobny styl zycia to uwazam ze warto
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-10 o 15:03 |
||
|
|
|
#1465 | ||||||
|
Wiedźma
|
Źródełko jest realne. A co do jego rzekomej świętości - nie dotyczy mnie (mój mąż się śmieje, że gdyby przyszedł mnie zamordowac upiór obdarłabym go ze skóry sprawdzając, jak jest zrobiony). Pocieszające jest to, że i grzechy mnie nie dotyczą. ![]() Wow. Jak Xena. I te puszki i flaszka w tle. Cytat:
Cytat:
Po kalafiorze ściekała woda, ale nie widac tego. Prawdziwy. I szczery. Prezent urodzinowy od kumpli. ![]() Podczas zwiedzania nekropolii w Hierapolis miałam dla odmiany koszulkę z czacą nabijaną gwoździami. Nie wiem, czy to dobrze. Cytat:
Cytat:
![]() A budowla była kolosalna. Wysokości kilkunastu pieter. mam zdjęcie z makietą, bo po interwencji świętych braciszków z oryginału nawet rumowisko nie zostało. Nędzne parę kamieni. Ano prawda. Cytat:
Cytat:
Turcy jako naród nadspodziewanie europejscy. I to w pozytywnym znaczeniu. Kulturalni, nienatrętni, uprzejmi, uśmiechnięci i do tego nikt przez cały pobyt nie usiłował nas naciągnąć, ani oszukać. Jestem szczerze zauroczona i krajem, i ludźmi.
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Flo: super zdjęcia.
Sab: zarąbiste zdjęcia. Najlepsze są nogi na tle białego gluta, kamienna S. i makulatura w kawałkach.Dzieki za buziala ![]() Tru: dzięki Fotka zwłaszcza "wyborcza" jest świetna. Mam nadzieje ze sprawa szybko i pomyślnie się wyjasni. Maja w opcji "kobieta wojująca" wymiatasz! --------------------- Przychodnie studencką (wydziałową) wspominam super. Zwłaszcza w kwestiach wizyt u ginekologa (było nas wszystkich dziewczyn w sumie z wykładowczyniami moze z 20).Opcja zwierzaków za oknem jest bardzo fajna. Lubie wieczorem jak cykają mi świerszcze i kumkaja żaby. (czesto mam jeszcze za oknem: zajace, lisy, bażanty i sarenki). Właśnie wyszorowałam okna i świat się wydaje mniej szary i ponury ale ręki za to mi odpadają.
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly - a ja serio myślałąm że Was to kreci - ale generalnie pomysł ciekawy na zacieśnienie wiezi - ekstremum łaczy ludzi ![]() skądeś ich wynalazła - tych socjofobów ?
|
|
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żalowałam, ze nie na zamku - to dopiewro byłaby fota! Moja kulezanka już się napaliłą, ze koniecznie chce się w przyszłym roku ze mną zabrać ![]() I już planuję, ze załozy super-mini (jak myśli, że zrobi tam furorę w miniówce, to się zdziwi na widok panien w lateksach itp edit: w sumie, to mnie to trochę dziwi - laska nie słucha takich klimatów, nie kręcą ją tacy faceci ani nic z tych rzeczy (jak jej podsyłałam jakies piosenki albo ciuchy, to od razu twierdziłą, ze ble i fuj) a się uparcie pcha, bo to "4 dni zabawy". No tak, ale tez długa droga i koncerty, których nie mam zamiaru przegapić przez jej widzimisię ![]() dzięki (facetów też chyba wymiotłam - to by co nieco tłumaczyło...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-10 o 15:29 |
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mi przypomniało że mam serie babciowych okien do umycia w domu rodzinnym - czisas - i to na wczoraj - zbieram sie choc teraz i tak juz musze czekac az słońce zajdzie bo tam w słońcu nie da sie myc okien
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Florens, dajże więcej zdjęć
Maju- z mieczem Sabb- ja na zabytki nie patrzę specjalnie, tylko na ludzi- jesteś bardzo sexy A Truskawka- zjawiskowa Kamena-masz wyrafinowaną i niezwykłą urodę-ja bym zmieniła okulary- do takiej buzi powinno być coś wysublimowanego Truskawko- okropna sytuacja, wykańczająca, nakopałabym temu szefowi Mucha- naprawdopodobniej w barszczu ukraińskim
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mam jeszcze teorię, ze po prostu szukał pretekstu, żeby się mnie pozbyć, ale tutaj raczej nie chodziło o kwestie zawodowe. Ja bym nie zostawiała samej w gabinecie osoby, która się nie sprawdza w pracy 

moje zresztą też, bo ciągle wyskakiwał komunikat "zaloguj się", ale raz się otworzyło, to szybciutko skopiowałam
Zazdroszczę Ci tych zwierzaków, coś takiego mi się marzy...