![]() |
#1441 |
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XVII
I druga tura. To ciągle tylko fragment tego, co zwiedziliśmy.
Widoczki z palmami, kraby, gigantyczne żółwie i inne takie sobie daruję. ![]()
#1442 |
Zakorzenienie
|
Sabb
![]() ale fotki ![]() poza tym za szybko i za dużo piszecie, się nie wyrabiam ![]() ![]() ------- ta ostatnia foto, co to ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-10 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no wszędzie wokół... ![]() ale cudne fotki ![]() A Ty jako ten Rzymianin - boskie! ![]()
![]() |
#1444 |
grozi wypollizowaniem
|
sab-a co to była za forma wyjazdu? indywidualnie czy z biura? ,
ale fajnieeeeee tam! ja tez chce ![]() co to jest te biale gluty? a te papierki? ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- maja-co do gothów-to mi chodziło o muzyke, a co do ubioru to fetish moze byc ![]() poza tym oświeciło mnie -ze te wszystkie dziwne ludzie oprócz matalów, punków i dresów to są goci! ![]()
#1445 |
BAN stały
|
Sabb, fantastyczne zdjęcia
![]() Flo - chcemy więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oststnie foto to papierki z życzeniami do Matki Boskiej. Serio - w miejscu, gdzie podobno umarła jest stara świątynia, "święte"źródełko i ta "ściana skarg i wniosków". Woda ze źródełka całkiem całkiem. Na miejscu piliśmy, a potem używaliśmy do mycia zębów. Nie skurczyłam się i nie sczerniałam. ![]() Taka... No niewinna i miła. Na zdjęciach przynajmniej. W konwersacji tylko miła. ![]() To twierdza Bodrum - zamek, na zbudowanie którego chrześcijańscy wandale (czyli zakonnicy i reszta misjonarzy) zniszczyli jeden z cudów antycznego świata - Mauzoleum Mauzolosa, z którego zostały tylko fundamenty. Cytat:
Białe gluty to Pamukkale - bawełniany zamek - wiele kilometrów pięknych, śnieżnobiałych nacieków wapiennych tworzących tarasy wypełnione ciepłą, błękitną wodą. Wygląda to jak gigantyczna kaskadowa fontanna i można się w tym taplać. ![]() Papierki to tak, jak pisałam wyżej: ściana skarg i wniosków do Matki Boskiej, której kult tam jest ewidentną kontynuacją najpierw kultu Kybele, potem Artemidy.
![]() |
#1447 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzięki ![]() ba ja sie waśnie zastanawiam-czy na miejscu lepiej kupic wycieczki czy od razu w Polsce wykupic objazdówkę-ewentualnie objazd+wypoczynek. Ciekawa jestem jak to sie kalkuluje czy moze lepiej wsiaśc w aauto i pojechac...albo samolot
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-10 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() myślałam tez nad przyczepieniem sobie skrzydeł aniołka ![]() (tylko niewygodnie by było w tym siadać ![]() ![]() ![]() ![]() edit: poczekaj, aż do domu wróce, to zobaczysz mnie na ostrej focie - z mieczem ![]() ![]() ![]() Truskawka dorwała rycerza, a ja jego miecz buchnęłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-10 o 11:54 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie wytrzymałam czekania na fotkę z mieczem ![]() Voila! ![]()
#1451 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Poza tym jak tak sobie pomyslę to gdyby faktycznie się działo coś z czym nie dawałabym sobie rady, a jestem mloda, niedoświadczona i w dodatku byłam zupełnie sama w gabinecie, a on był na takim zadupiu, że nie było zasięgu, to chyba bardziej odpowiedzialnie byloby z mojej strony faktycznie wysłać pacjenta gdzieś indziej niż na siłę próbowac coś działać, nie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() A gdzie to zdjęcie było? Cytat:
![]() A która kieca? Kiedyś na jakimś koncercie mocno pijany facet zaczął tłumaczyć kumplom, że to na pewno James Hetfield, pokazując na mojego TŻta. Nawet autograf wziął ![]() Ale ślicznie ![]() Cytat:
![]() Zarąbiaszcza jest ![]() To ja jeszcze dwie focie dodam, w tym niezamierzony plakat wyborczy ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |||
Zakorzenienie
|
biały tez jest ok
![]() Cytat:
![]() na tej stronce, co nam facet dawał wizytówkę (klubowa.pl, czy coś takiego- Wasze zdjecie tez obok jest, ale mi się nie chciało otworzyć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale jak się ten twój podpisał - Hetfield? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Ojojojo
![]() ![]() Zdycham w pracy ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | ||
Nindżopesz
|
Polly, ja już dawno zwątpiłam co do kajaków jak mi znajoma mówiła, że trzeba wozić rzeczy w worach, że wszystko wiecznie mokre.. bleee.. Ale styropian mnie zaskoczył.
Tru, jaka Ty jesteś malutka przy swoim chłopie ![]() ![]() Wow, najlepszy jest wielki kalafior ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | ||||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tobie też? ![]() Cytat:
Cytat:
dziękuje za niezwykle miły kompement ![]() Cytat:
![]() i foty tyż to na białym tle zupełnie jak z sesji modowej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki żeby się wyjaśniło. a co do drugiego akapitu - to masz rację, przecież powinno zawsze chodzić o dobro pacjenta.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1456 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Nie ![]() ![]() ![]() Kiedyś też na przystanku jakieś dwie małolaty straszni się na niego gapiły i coś szeptały, w końcu się wkurzył i spytał o co chodzi, a wtedy jedna do drugiej: "Widzisz, mówiłam, że to nie Hulk Hogan!" ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | ||
grozi wypollizowaniem
|
maja-super fota z mieczem
![]() Cytat:
styropian sama wymysliłam ![]() ![]() poza tym-my płyniemy samochodami-wiec nie bedzie tak źle...chyba ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly - zdradzisz po co miednica ? ja znam tylko trzy zastosowania miednicy do prania do mycia - nóg np do haftowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
BAN stały
|
o ta o
![]() A ja naleśnika z twarogiem polanego czekoladą i spaghetti ![]() A teraz odliczam czas do 16. Podoba mi się ta praca, oj tak ![]() Aa i jeszcze chciałam napisać, że mi też brak mleka do kawy często psuje poranki ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-08-10 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Co innego demonice-hedonistki, co żarłem, napitkiem i krągłościami kuszą ![]() Cytat:
![]() dzięks ![]() blada prawie jak wampir ![]() Cytat:
Bo dla filigranowej Polly_ kajak za duży ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-10 o 13:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
miednica do mycia się na biwaku ![]() poza tym chciałam sprostowac-oczywiscie bedziemy pływac kajakami a nie samochodami jak to inteligentnie stwierdziałam. ale odbywa sie to tak: rano jadą 2 auta do punktu do którego płyniemy, 1 auto sie zostawia a drugim wracają 2 kierowcy, wsiadamy w kajak, płyniemy, dopływamy do auta, do auta wsiadają wszyscy kierowcy i jada do miejsca z którego wypłyneliśmy,wsiadaja do aut i wracają-kazdy swoim. Chodzi o to ze w kajaku tylko picie, zarcie i odziez na okolicznośc topienia sie.....miednica i 10-15 l wody pitnej zostaje w aucie ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-10 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
Sabb - wyglądasz jak modelka - i to jest akurat komplement - spomniało mi się że nie każda modelka ma ludzki wygląd - ale jest luz na tych zdjęciach - a tło fascynujące - jestem już prawie przełamana co do Tureckiej destynacji i prawie leję siuśkiem prostym na obleśnych Turków - będe ich mrozić wzrokiem jak coś i zamienią sie w skałę o !
Flo dawaj więcej fotów jeśli możesz - bo kurcze świetny to sposób na internetowe podróże - raz w Turcji raz w Chorwacji i chlust do Islandii, raz do zamku Polly - miska: aaaaaaaa, no wszystko jasne auta: no jak na spływie - raczej innej opcji chyba nie ma technicznej gratulejszyn, gdzie konkretnie spłyniecie ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-10 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
super fota!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do biwaku i mycia się w miednicy powiem tylko - cieszę się że nie mnie to czeka ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
płyniemy Pilicą...od Maluszyna...ale my sie dołączamy w trzecin dniu, wiec zobaczymy dokad reszta dopłynie ![]() Cytat:
![]() i powiem szczrze ze mi sie ten spływ wcale nie podoba...mam nadzieje ze sie nie zepnę nerwowo jakos w niekontrolowany sposób ![]() Właściwie to sie zgodziłam ze względu na cele towarzyskie i socjalizacyjne ![]() ![]() ![]() a kobitka jest tez niezła socjofobką ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-10 o 14:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | ||||||
Wiedźma
|
![]() Źródełko jest realne. A co do jego rzekomej świętości - nie dotyczy mnie (mój mąż się śmieje, że gdyby przyszedł mnie zamordowac upiór obdarłabym go ze skóry sprawdzając, jak jest zrobiony). Pocieszające jest to, że i grzechy mnie nie dotyczą. ![]() Wow. Jak Xena. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po kalafiorze ściekała woda, ale nie widac tego. Prawdziwy. I szczery. Prezent urodzinowy od kumpli. ![]() Podczas zwiedzania nekropolii w Hierapolis miałam dla odmiany koszulkę z czacą nabijaną gwoździami. ![]() Nie wiem, czy to dobrze. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A budowla była kolosalna. Wysokości kilkunastu pieter. mam zdjęcie z makietą, bo po interwencji świętych braciszków z oryginału nawet rumowisko nie zostało. Nędzne parę kamieni. Ano prawda. Cytat:
![]() Cytat:
Turcy jako naród nadspodziewanie europejscy. I to w pozytywnym znaczeniu. Kulturalni, nienatrętni, uprzejmi, uśmiechnięci i do tego nikt przez cały pobyt nie usiłował nas naciągnąć, ani oszukać. Jestem szczerze zauroczona i krajem, i ludźmi.
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Flo: super zdjęcia.
![]() Sab: zarąbiste zdjęcia. Najlepsze są nogi ![]() Dzieki za buziala ![]() Tru: dzięki ![]() Fotka zwłaszcza "wyborcza" jest świetna. Mam nadzieje ze sprawa szybko i pomyślnie się wyjasni. Maja w opcji "kobieta wojująca" wymiatasz! --------------------- Przychodnie studencką (wydziałową) wspominam super. Zwłaszcza w kwestiach wizyt u ginekologa ![]() Opcja zwierzaków za oknem jest bardzo fajna. Lubie wieczorem jak cykają mi świerszcze i kumkaja żaby. (czesto mam jeszcze za oknem: zajace, lisy, bażanty i sarenki). Właśnie wyszorowałam okna i świat się wydaje mniej szary i ponury ale ręki za to mi odpadają. ![]()
#1467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly - a ja serio myślałąm że Was to kreci - ale generalnie pomysł ciekawy na zacieśnienie wiezi - ekstremum łaczy ludzi ![]() skądeś ich wynalazła - tych socjofobów ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() żalowałam, ze nie na zamku - to dopiewro byłaby fota! ![]() ![]() Moja kulezanka już się napaliłą, ze koniecznie chce się w przyszłym roku ze mną zabrać ![]() I już planuję, ze załozy super-mini (jak myśli, że zrobi tam furorę w miniówce, to się zdziwi na widok panien w lateksach itp ![]() ![]() edit: w sumie, to mnie to trochę dziwi - laska nie słucha takich klimatów, nie kręcą ją tacy faceci ani nic z tych rzeczy (jak jej podsyłałam jakies piosenki albo ciuchy, to od razu twierdziłą, ze ble i fuj) a się uparcie pcha, bo to "4 dni zabawy". No tak, ale tez długa droga i koncerty, których nie mam zamiaru przegapić przez jej widzimisię ![]() ![]() dzięki ![]() (facetów też chyba wymiotłam - to by co nieco tłumaczyło... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-10 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
Florens, dajże więcej zdjęć
Maju- z mieczem ![]() Sabb- ja na zabytki nie patrzę specjalnie, tylko na ludzi- jesteś bardzo sexy A Truskawka- zjawiskowa Kamena-masz wyrafinowaną i niezwykłą urodę-ja bym zmieniła okulary- do takiej buzi powinno być coś wysublimowanego Truskawko- okropna sytuacja, wykańczająca, nakopałabym temu szefowi Mucha- naprawdopodobniej w barszczu ukraińskim
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.