Scent Bar XVII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-10, 11:10   #1441
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar XVII

I druga tura. To ciągle tylko fragment tego, co zwiedziliśmy.
Widoczki z palmami, kraby, gigantyczne żółwie i inne takie sobie daruję.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:15   #1442
Florens
Zakorzenienie

Sabb
ale fotki no nie, teraz kcem do Turcji

poza tym za szybko i za dużo piszecie, się nie wyrabiam

-------
ta ostatnia foto, co to

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2010-08-10 o 11:17
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:16   #1443
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Kamena ma niesamowitą urodę. To prawda. Cholernie fascynująca.
I masz rację z tymi trzema typami. Maja z Truskawą razem stanowią idealny przykład na to, że brunetka może być anielska, a blondynka demoniczna.
jestem anielska?

Cytat:
Aż podziwiam, gdzie Ty ich znajdujesz.
no wszędzie wokół...
Cytat:
Zdjęć kilka proszę.
Zwróćcie uwagę na napis na koszulce.
ale cudne fotki
A Ty jako ten Rzymianin - boskie!
Stary 2010-08-10, 11:18   #1444
Polly_
grozi wypollizowaniem

sab-a co to była za forma wyjazdu? indywidualnie czy z biura? ,
ale fajnieeeeee tam! ja tez chce

co to jest te biale gluty? a te papierki?

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

maja-co do gothów-to mi chodziło o muzyke, a co do ubioru to fetish moze byc

poza tym oświeciło mnie -ze te wszystkie dziwne ludzie oprócz matalów, punków i dresów to są goci!
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:29   #1445
gryx82
BAN stały

Sabb, fantastyczne zdjęcia

Flo - chcemy więcej
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 11:39   #1446
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez ATENA84 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich w Piękny słoneczny dzien

Dziś miałam na parapecie trupa

Mieszkam na 4 piętrze i biedny małay słowik chyba sobie coś pomylił i rozbił się o szybę w kuchni biedactwo.
Biedactwo.
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
Sabb
ale fotki no nie, teraz kcem do Turcji

-------
ta ostatnia foto, co to
Ja też kcem do Turcji. Jeszcze kilka razy, bo zwiedziliśmy ledwie ułamek tego, co tam jest do zwiedzenia.

Oststnie foto to papierki z życzeniami do Matki Boskiej. Serio - w miejscu, gdzie podobno umarła jest stara świątynia, "święte"źródełko i ta "ściana skarg i wniosków". Woda ze źródełka całkiem całkiem. Na miejscu piliśmy, a potem używaliśmy do mycia zębów. Nie skurczyłam się i nie sczerniałam.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
jestem anielska?
Taka... No niewinna i miła. Na zdjęciach przynajmniej. W konwersacji tylko miła.
Cytat:
ale cudne fotki
A Ty jako ten Rzymianin - boskie!
To twierdza Bodrum - zamek, na zbudowanie którego chrześcijańscy wandale (czyli zakonnicy i reszta misjonarzy) zniszczyli jeden z cudów antycznego świata - Mauzoleum Mauzolosa, z którego zostały tylko fundamenty.
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
sab-a co to była za forma wyjazdu? indywidualnie czy z biura? ,
ale fajnieeeeee tam! ja tez chce

co to jest te biale gluty? a te papierki?
Z biura pobyt w hotelu. Na miejscu wykupiliśmy wszelkie możliwe wycieczki - drogo jak cholera, ale nie po to leciaqłam na inny kontynent, żeby kisić się na plaży.

Białe gluty to Pamukkale - bawełniany zamek - wiele kilometrów pięknych, śnieżnobiałych nacieków wapiennych tworzących tarasy wypełnione ciepłą, błękitną wodą. Wygląda to jak gigantyczna kaskadowa fontanna i można się w tym taplać.

Papierki to tak, jak pisałam wyżej: ściana skarg i wniosków do Matki Boskiej, której kult tam jest ewidentną kontynuacją najpierw kultu Kybele, potem Artemidy.
Stary 2010-08-10, 11:51   #1447
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Biedactwo.

Ja też kcem do Turcji. Jeszcze kilka razy, bo zwiedziliśmy ledwie ułamek tego, co tam jest do zwiedzenia.

Oststnie foto to papierki z życzeniami do Matki Boskiej. Serio - w miejscu, gdzie podobno umarła jest stara świątynia, "święte"źródełko i ta "ściana skarg i wniosków". Woda ze źródełka całkiem całkiem. Na miejscu piliśmy, a potem używaliśmy do mycia zębów. Nie skurczyłam się i nie sczerniałam.

Taka... No niewinna i miła. Na zdjęciach przynajmniej. W konwersacji tylko miła.

To twierdza Bodrum - zamek, na zbudowanie którego chrześcijańscy wandale (czyli zakonnicy i reszta misjonarzy) zniszczyli jeden z cudów antycznego świata - Mauzoleum Mauzolosa, z którego zostały tylko fundamenty.

Z biura pobyt w hotelu. Na miejscu wykupiliśmy wszelkie możliwe wycieczki - drogo jak cholera, ale nie po to leciaqłam na inny kontynent, żeby kisić się na plaży.

Białe gluty to Pamukkale - bawełniany zamek - wiele kilometrów pięknych, śnieżnobiałych nacieków wapiennych tworzących tarasy wypełnione ciepłą, błękitną wodą. Wygląda to jak gigantyczna kaskadowa fontanna i można się w tym taplać.

Papierki to tak, jak pisałam wyżej: ściana skarg i wniosków do Matki Boskiej, której kult tam jest ewidentną kontynuacją najpierw kultu Kybele, potem Artemidy.

dzięki ,
ba ja sie waśnie zastanawiam-czy na miejscu lepiej kupic wycieczki czy od razu w Polsce wykupic objazdówkę-ewentualnie objazd+wypoczynek. Ciekawa jestem jak to sie kalkuluje

czy moze lepiej wsiaśc w aauto i pojechac...albo samolot

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-08-10 o 11:53
Stary 2010-08-10, 11:52   #1448
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
maja-co do gothów-to mi chodziło o muzyke, a co do ubioru to fetish moze byc
aa, muzycznie to ja goth rock/metal ewentualnie trochę jakiegoś darkwave, ambientu i elektro
Cytat:
poza tym oświeciło mnie -ze te wszystkie dziwne ludzie oprócz matalów, punków i dresów to są goci!

Cytat:
.

Cytat:
Taka... No niewinna i miła. Na zdjęciach przynajmniej. W konwersacji tylko miła. .

myślałam tez nad przyczepieniem sobie skrzydeł aniołka
(tylko niewygodnie by było w tym siadać no i mam gdzieś zakodowane, ze aniołki to takie smukłe i zwiewne, a demonice mogą być bardziej przy ciele i sobie nie żałują przyjemności jedzenia i picia bo z charakterku tom ja niewinne, wrażliwe stworzonko )

edit: poczekaj, aż do domu wróce, to zobaczysz mnie na ostrej focie - z mieczem
Truskawka dorwała rycerza, a ja jego miecz buchnęłam
Cytat:
To twierdza Bodrum - zamek, na zbudowanie którego chrześcijańscy wandale (czyli zakonnicy i reszta misjonarzy) zniszczyli jeden z cudów antycznego świata - Mauzoleum Mauzolosa, z którego zostały tylko fundamenty. .
to już chyba wiem, skąd się wzięlo słowo "mauzoleum"
Cytat:
w przyrodzie nic nie ginie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-10 o 11:54
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 12:04   #1449
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie skurczyłam się i nie sczerniałam.
Łeee... nie wierzę już w to źródełko
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 12:09   #1450
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Nie wytrzymałam czekania na fotkę z mieczem
Voila!
Stary 2010-08-10, 12:35   #1451
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Mam małe pytanie:
Jaki łatwo dostępny balsam (czy coś podobnego) bardzo szybko i mocno nawilża?
Czerwony Garnier

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Tró, cholernie dziwna sytuacja... Po pierwsze: dziwi mnie to, że pan dr w ogóle z Tobą nie rozmawia, nie ocenia tego co robisz - a powinien, w końcu nie jesteś na stażu jako technik weterynaryjny tylko jako lekarz, więc dlaczego wszelkie uwagi itp. przekazuje Ci technik? Sprawa z panią z psem taka, że łapki opadają. To ona Cię oczerniła czy co? Zachowała się tak jakbyś specjalnie krzywdę chciała psu zrobić.. Nienormalne to dla mnie..
On chyba w ogóle z ta babką nie gadał, generalnie z relacji G. wynika, ze zrozumiał, że ja odesłałam babkę gdzie indziej i o to sie wkurzył. A to jej własna inicjatywa była Mam jeszcze teorię, ze po prostu szukał pretekstu, żeby się mnie pozbyć, ale tutaj raczej nie chodziło o kwestie zawodowe. Ja bym nie zostawiała samej w gabinecie osoby, która się nie sprawdza w pracy

Poza tym jak tak sobie pomyslę to gdyby faktycznie się działo coś z czym nie dawałabym sobie rady, a jestem mloda, niedoświadczona i w dodatku byłam zupełnie sama w gabinecie, a on był na takim zadupiu, że nie było zasięgu, to chyba bardziej odpowiedzialnie byloby z mojej strony faktycznie wysłać pacjenta gdzieś indziej niż na siłę próbowac coś działać, nie?

Cytat:
a ja myslęze ona zmyslą zeby cie wkuzryc i zestresowac....wyolbrzymi a...moze sie wkurzył ciut a potem stwierdził ze przecież to śmiechu warte..ale co jej szkodziło powiedziec tylko częśc prawdy, dodając przy ty, cos od siebie..niekórzy tak mają-moze to zazdrośc i chęc udowodnienia ze nie jestes nic warta pomimo mgr...a ona jest lepsza choc jest technikiem
no nie wiem... Właśnie próbuję wykonać tak zwany WTF call, ale ciągle zajęte

Cytat:
Za to znalazłam swoje kolejne zdjęcie w sieci ->
Wild dances w Starym kinie
Najs
A gdzie to zdjęcie było?

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
I jeszcze się wyserduszę do sukienki i jak mniemam tak zwanego TŻta Truskawy
A Ty, a Ty

A która kieca?

Cytat:
A! TŻ Tru przypomina mi Jamesa Hetfielda
Kiedyś na jakimś koncercie mocno pijany facet zaczął tłumaczyć kumplom, że to na pewno James Hetfield, pokazując na mojego TŻta. Nawet autograf wziął

Cytat:
ale nie mam mleka do kawusi i widok z okna nie ten, a było tak
Ale ślicznie

Cytat:

Cytat:

Voila!
Zarąbiaszcza jest

To ja jeszcze dwie focie dodam, w tym niezamierzony plakat wyborczy

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 12:44   #1452
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Czerwony Garnier
biały tez jest ok
Cytat:
Poza tym jak tak sobie pomyslę to gdyby faktycznie się działo coś z czym nie dawałabym sobie rady, a jestem mloda, niedoświadczona i w dodatku byłam zupełnie sama w gabinecie, a on był na takim zadupiu, że nie było zasięgu, to chyba bardziej odpowiedzialnie byloby z mojej strony faktycznie wysłać pacjenta gdzieś indziej niż na siłę próbowac coś działać, nie?

Cytat:
Najs
A gdzie to zdjęcie było?
na tej stronce, co nam facet dawał wizytówkę (klubowa.pl, czy coś takiego- Wasze zdjecie tez obok jest, ale mi się nie chciało otworzyć moje zresztą też, bo ciągle wyskakiwał komunikat "zaloguj się", ale raz się otworzyło, to szybciutko skopiowałam)
Cytat:
Kiedyś na jakimś koncercie mocno pijany facet zaczął tłumaczyć kumplom, że to na pewno James Hetfield, pokazując na mojego TŻta. Nawet autograf wziął

ale jak się ten twój podpisał - Hetfield?
Cytat:
plakat wyborczy jest bosssski!!!
Stary 2010-08-10, 12:46   #1453
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:

Voila!
Ojojojo Niezle

Zdycham w pracyZjadlem wlasnie 2 slodkie bulki z serem
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 12:57   #1454
Redhaired Witch
Nindżopesz

Polly, ja już dawno zwątpiłam co do kajaków jak mi znajoma mówiła, że trzeba wozić rzeczy w worach, że wszystko wiecznie mokre.. bleee.. Ale styropian mnie zaskoczył.

Tru, jaka Ty jesteś malutka przy swoim chłopie Na drugiej fotce powinnaś popijać zimnego Lecha.

Cytat:
a było tak
dawaj więcej!

Cytat:
Zdjęć kilka proszę.
Wow, najlepszy jest wielki kalafior Super wzdęcia.

Cytat:
Widoczki z palmami, kraby, gigantyczne żółwie i inne takie sobie daruję.
Dawaj kraby i żółwie!

Cytat:
Mieszkam na 4 piętrze i biedny małay słowik chyba sobie coś pomylił i rozbił się o szybę w kuchni biedactwo.

Mimo że mieszkam w mieście dość dużym to w mojej okolicy jest dużo dzikich zwierząt - w parku , na końcu mojej ulicy są zające, a w lesie połozonym ok 500m od mojego bloku są sarny dziki ( kiedyś wpadły na pomysł pobiegac po bardzo ruchliwej ulicy), i duzo ptactwa ( nie tylko gołębi) oraz wiwiórek
Bidulek Zazdroszczę Ci tych zwierzaków, coś takiego mi się marzy...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 12:57   #1455
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
acha-tylko ze ja chodziłam do studenckiej przychodni..w sumie emerytek to tam duzo nie było
o, ja też studencką przychodnię raczej miło wspominam - w sensie zapisów i kolejek, nie było tak źle.

Cytat:
o rety! to mam chodzic po sklepach i lukac? nie da sie znaleźc gdzies w necie takiej informacji?
nie wiem czy to nie jest tak że dany model może być składany i tu i tu - więc dopiero z naklejki na fizycznym produkcie się tego dowiesz.

Cytat:
wiecie co...jade za tydzien na spływ kajakowy....
dostałam wytyczne co do wyjazdu:

-mam wziąć-odziez zapasową w workach wodoszczelnych
-wodę pitną 10-15 l
-miednice

zaczynam byc poważnie przerazona....kwesti wywrotki kajaka w ogóle nie brałam pod uwagę...innych rzeczy tez

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

w dodatku bede musiała sie zaopatrzyć w styropian....cholera-wystarczy cos wyrzucic rzeby sie natychmiast przydało...
wymogi bagażowe brzmią przerażająco

Cytat:
A! TŻ Tru przypomina mi Jamesa Hetfielda
Tobie też?

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Niestety są traktowane jako wyjścia prywatne. No chyba, że okresowe badania zlecane przez kadry.
acha.

Cytat:
Wiem, wiem, już się raz badałam, o dziwo wyszło, że nie miałam nigdy styczności z toxo. Teraz próbuję namówić TŻta żeby sprzątał kocią kuwetę ale on nigdy nie ma na to czasu
bo z tokso różnie bywa, można być przez lata wolontariuszem w schronisku i nie mieć kontaktu a można jako dziecko złapać podczas zabawy w piaskownicy.

Cytat:
Kamena ma niesamowitą urodę. To prawda. Cholernie fascynująca.
dziękuje za niezwykle miły kompement

Cytat:
Zdjęć kilka proszę.
Zwróćcie uwagę na napis na koszulce.
oooo, koszulka fajowa

i foty tyż
to na białym tle zupełnie jak z sesji modowej

Cytat:
Dziś miałam na parapecie trupa

czasem mi się sikorki rozbijały o okna, ale nigdy na śmierć...

Cytat:

Cytat:
no i mam gdzieś zakodowane, ze aniołki to takie smukłe i zwiewne, a demonice mogą być bardziej przy ciele i sobie nie żałują przyjemności jedzenia i picia
ejże, a nie na odwrót? demonice wszak więcej energii zażywają, wiecznie się wiercą i kręcą i inne ciekawe rzeczy robią, a aniołki to tylko żrą i się modlą

Cytat:

On chyba w ogóle z ta babką nie gadał, generalnie z relacji G. wynika, ze zrozumiał, że ja odesłałam babkę gdzie indziej i o to sie wkurzył. A to jej własna inicjatywa była Mam jeszcze teorię, ze po prostu szukał pretekstu, żeby się mnie pozbyć, ale tutaj raczej nie chodziło o kwestie zawodowe. Ja bym nie zostawiała samej w gabinecie osoby, która się nie sprawdza w pracy

czyli nieporozumienie.
trzymam kciuki żeby się wyjaśniło.

a co do drugiego akapitu - to masz rację, przecież powinno zawsze chodzić o dobro pacjenta.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:00   #1456
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
na tej stronce, co nam facet dawał wizytówkę (klubowa.pl, czy coś takiego- Wasze zdjecie tez obok jest, ale mi się nie chciało otworzyć moje zresztą też, bo ciągle wyskakiwał komunikat "zaloguj się", ale raz się otworzyło, to szybciutko skopiowałam)
Próbowałam się tam zalogowac, ale nie dostaję linka aktywującego

Cytat:

ale jak się ten twój podpisał - Hetfield?
Nie Swoim imieniem i nazwiskiem To się gościu zdziwił jak wytrzeźwiał

Kiedyś też na przystanku jakieś dwie małolaty straszni się na niego gapiły i coś szeptały, w końcu się wkurzył i spytał o co chodzi, a wtedy jedna do drugiej: "Widzisz, mówiłam, że to nie Hulk Hogan!"

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:09   #1457
Polly_
grozi wypollizowaniem

maja-super fota z mieczem

Cytat:
Polly, ja już dawno zwątpiłam co do kajaków jak mi znajoma mówiła, że trzeba wozić rzeczy w worach, że wszystko wiecznie mokre.. bleee.. Ale styropian mnie zaskoczył.

styropian sama wymysliłam , jak sie bagaz ma nie utopic, to zamiast kupowa profesjonalne cos tam to sie wrzuci kawał styropianu i juz....

poza tym-my płyniemy samochodami-wiec nie bedzie tak źle...chyba

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Próbowałam się tam zalogowac, ale nie dostaję linka aktywującego

Kiedyś też na przystanku jakieś dwie małolaty straszni się na niego gapiły i coś szeptały, w końcu się wkurzył i spytał o co chodzi, a wtedy jedna do drugiej: "Widzisz, mówiłam, że to nie Hulk Hogan!"
Stary 2010-08-10, 13:23   #1458
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
haha...
styropian...zeby sie bagaz nie utopił jakby co....

ja sie zastanawiałam kogo mi Maja przypomina i juz wiem , masz typ urody z stylu dr Torres z Chirurgów
no ba - tylko mniej śniada

Polly - zdradzisz po co miednica ? ja znam tylko trzy zastosowania miednicy

do prania
do mycia - nóg np
do haftowania

rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:28   #1459
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
A Ty, a Ty

A która kieca?
o ta o

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
A ja naleśnika z twarogiem polanego czekoladą i spaghetti
A teraz odliczam czas do 16. Podoba mi się ta praca, oj tak (ale i tak nie mogę się doczekać wrześniowych wakacji)

Aa i jeszcze chciałam napisać, że mi też brak mleka do kawy często psuje poranki Szczególnie jak kawa już zrobiona i nie ma jej czym zabielić.

Edytowane przez melkmeisje
Czas edycji: 2010-08-10 o 13:29
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 13:32   #1460
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Ojojojo Niezle

Cytat:
ejże, a nie na odwrót? demonice wszak więcej energii zażywają, wiecznie się wiercą i kręcą i inne ciekawe rzeczy robią, a aniołki to tylko żrą i się modlą
e, aniołki to się modlitwa żywią takie toto miłe, łagodne, zwiewne, eteryczne... bezpłciowe
Co innego demonice-hedonistki, co żarłem, napitkiem i krągłościami kuszą
Cytat:

Cytat:
maja-super fota z mieczem
dzięks
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
blada prawie jak wampir
Cytat:

do prania
do mycia - nóg np
do haftowania

no jak to po co? Do pływania!
Bo dla filigranowej Polly_ kajak za duży

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-10 o 13:47
Stary 2010-08-10, 13:39   #1461
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

do prania
do mycia - nóg np
do haftowania

miednica do mycia się na biwaku

poza tym chciałam sprostowac-oczywiscie bedziemy pływac kajakami a nie samochodami jak to inteligentnie stwierdziałam.
ale odbywa sie to tak:
rano jadą 2 auta do punktu do którego płyniemy, 1 auto sie zostawia a drugim wracają 2 kierowcy, wsiadamy w kajak, płyniemy, dopływamy do auta, do auta wsiadają wszyscy kierowcy i jada do miejsca z którego wypłyneliśmy,wsiadaja do aut i wracają-kazdy swoim. Chodzi o to ze w kajaku tylko picie, zarcie i odziez na okolicznośc topienia sie.....miednica i 10-15 l wody pitnej zostaje w aucie

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-08-10 o 13:41
Stary 2010-08-10, 13:44   #1462
rachell111
Zakorzenienie

Sabb - wyglądasz jak modelka - i to jest akurat komplement - spomniało mi się że nie każda modelka ma ludzki wygląd - ale jest luz na tych zdjęciach - a tło fascynujące - jestem już prawie przełamana co do Tureckiej destynacji i prawie leję siuśkiem prostym na obleśnych Turków - będe ich mrozić wzrokiem jak coś i zamienią sie w skałę o !

Flo dawaj więcej fotów jeśli możesz - bo kurcze świetny to sposób na internetowe podróże - raz w Turcji raz w Chorwacji i chlust do Islandii, raz do zamku

Polly - miska: aaaaaaaa, no wszystko jasne

auta: no jak na spływie - raczej innej opcji chyba nie ma technicznej

gratulejszyn, gdzie konkretnie spłyniecie ?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-08-10 o 13:49
Stary 2010-08-10, 13:50   #1463
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

Voila!
super fota!

Cytat:

umarłam

Cytat:
miednica do mycia się na biwaku

poza tym chciałam sprostowac-oczywiscie bedziemy pływac kajakami a nie samochodami jak to inteligentnie stwierdziałam.
ale odbywa sie to tak:
rano jadą 2 auta do punktu do którego płyniemy, 1 auto sie zostawia a drugim wracają 2 kierowcy, wsiadamy w kajak, płyniemy, dopływamy do auta, do auta wsiadają wszyscy kierowcy i jada do miejsca z którego wypłyneliśmy,wsiadaja do aut i wracają-kazdy swoim. Chodzi o to ze w kajaku tylko picie, zarcie i odziez na okolicznośc topienia sie.....miednica i 10-15 l wody pitnej zostaje w aucie
próbuję sobie wyobrazić rozmieszczenie i sposób przemieszczania sie kajaków, kierowców i aut i nijak mi nie wychodzi

co do biwaku i mycia się w miednicy powiem tylko - cieszę się że nie mnie to czeka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:59   #1464
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Sabb - wyglądasz jak modelka - i to jest akurat komplement - spomniało mi się że nie każda modelka ma ludzki wygląd - ale jest luz na tych zdjęciach - a tło fascynujące - jestem już prawie przełamana co do Tureckiej destynacji i prawie leję siuśkiem prostym na obleśnych Turków - będe ich mrozić wzrokiem jak coś i zamienią sie w skałę o !

Flo dawaj więcej fotów jeśli możesz - bo kurcze świetny to sposób na internetowe podróże - raz w Turcji raz w Chorwacji i chlust do Islandii, raz do zamku

Polly - miska: aaaaaaaa, no wszystko jasne

auta: no jak na spływie - raczej innej opcji chyba nie ma technicznej

gratulejszyn, gdzie konkretnie spłyniecie ?

płyniemy Pilicą...od Maluszyna...ale my sie dołączamy w trzecin dniu, wiec zobaczymy dokad reszta dopłynie

Cytat:
super fota!

umarłam

próbuję sobie wyobrazić rozmieszczenie i sposób przemieszczania sie kajaków, kierowców i aut i nijak mi nie wychodzi

co do biwaku i mycia się w miednicy powiem tylko - cieszę się że nie mnie to czeka
ja tez nie mogłam z tego wyczaic i musiałam sobie to narysowac , chodzi o to zeby auta tez przemieszczac jak my bedziemy w kajakach....

i powiem szczrze ze mi sie ten spływ wcale nie podoba...mam nadzieje ze sie nie zepnę nerwowo jakos w niekontrolowany sposób
Właściwie to sie zgodziłam ze względu na cele towarzyskie i socjalizacyjne bo płyniemy z nowymi znajomymi, których sama pozyskałam... poza tym trzeba byc otwartym na nowe doświadczenia -tak sobie wmawiam

a kobitka jest tez niezła socjofobką i tez chyba sie dziwi ze kogos zapoznała....i chociaz znajomosc nam czasem idzie jak po grudzie, to jednak sie staram, ze względu na to ze mamy podobny styl zycia to uwazam ze warto

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-08-10 o 14:03
Stary 2010-08-10, 14:06   #1465
Sabbath
Wiedźma

Cytat:

Źródełko jest realne. A co do jego rzekomej świętości - nie dotyczy mnie (mój mąż się śmieje, że gdyby przyszedł mnie zamordowac upiór obdarłabym go ze skóry sprawdzając, jak jest zrobiony). Pocieszające jest to, że i grzechy mnie nie dotyczą.

Cytat:

Voila!
Wow. Jak Xena. I te puszki i flaszka w tle.

Cytat:

Cytat:

Wow, najlepszy jest wielki kalafior Super wzdęcia.

Dawaj kraby i żółwie!
Jak znajdę.

Po kalafiorze ściekała woda, ale nie widac tego.
Cytat:
dziękuje za niezwykle miły kompement
Prawdziwy. I szczery.
Cytat:
oooo, koszulka fajowa
Prezent urodzinowy od kumpli.

Podczas zwiedzania nekropolii w Hierapolis miałam dla odmiany koszulkę z czacą nabijaną gwoździami.
Cytat:
i foty tyż
to na białym tle zupełnie jak z sesji modowej
Nie wiem, czy to dobrze.

Cytat:
dzięki ,
ba ja sie waśnie zastanawiam-czy na miejscu lepiej kupic wycieczki czy od razu w Polsce wykupic objazdówkę-ewentualnie objazd+wypoczynek. Ciekawa jestem jak to sie kalkuluje
taniej wychodzi objazd plus wypoczynek, wle wtedy masz tydzień objazdu i tydzień leżenia plackiem. To drugie by mnie zabiło. My robilismy naprzemiennie - wycieczka i wypoczynek.
Cytat:

myślałam tez nad przyczepieniem sobie skrzydeł aniołka
(tylko niewygodnie by było w tym siadać no i mam gdzieś zakodowane, ze aniołki to takie smukłe i zwiewne, a demonice mogą być bardziej przy ciele i sobie nie żałują przyjemności jedzenia i picia bo z charakterku tom ja niewinne, wrażliwe stworzonko )
No wiem. Zupełnie tak samo, jak ja.
Cytat:
to już chyba wiem, skąd się wzięlo słowo "mauzoleum"
A budowla była kolosalna. Wysokości kilkunastu pieter. mam zdjęcie z makietą, bo po interwencji świętych braciszków z oryginału nawet rumowisko nie zostało. Nędzne parę kamieni.
Cytat:
w przyrodzie nic nie ginie
Ano prawda.
Cytat:

Cytat:
A wiesz, że zdziwiłabyś się.
Turcy jako naród nadspodziewanie europejscy. I to w pozytywnym znaczeniu.
Kulturalni, nienatrętni, uprzejmi, uśmiechnięci i do tego nikt przez cały pobyt nie usiłował nas naciągnąć, ani oszukać. Jestem szczerze zauroczona i krajem, i ludźmi.
Stary 2010-08-10, 14:15   #1466
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Flo: super zdjęcia.

Sab: zarąbiste zdjęcia. Najlepsze są nogi na tle białego gluta, kamienna S. i makulatura w kawałkach.
Dzieki za buziala

Tru: dzięki wysłałam P. po tego Garniera.
Fotka zwłaszcza "wyborcza" jest świetna.
Mam nadzieje ze sprawa szybko i pomyślnie się wyjasni.

Maja w opcji "kobieta wojująca" wymiatasz!
---------------------
Przychodnie studencką (wydziałową) wspominam super.
Zwłaszcza w kwestiach wizyt u ginekologa (było nas wszystkich dziewczyn w sumie z wykładowczyniami moze z 20).

Opcja zwierzaków za oknem jest bardzo fajna. Lubie wieczorem jak cykają mi świerszcze i kumkaja żaby. (czesto mam jeszcze za oknem: zajace, lisy, bażanty i sarenki).

Właśnie wyszorowałam okna i świat się wydaje mniej szary i ponury ale ręki za to mi odpadają.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 14:19   #1467
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

A wiesz, że zdziwiłabyś się.
Turcy jako naród nadspodziewanie europejscy. I to w pozytywnym znaczeniu.
Kulturalni, nienatrętni, uprzejmi, uśmiechnięci i do tego nikt przez cały pobyt nie usiłował nas naciągnąć, ani oszukać. Jestem szczerze zauroczona i krajem, i ludźmi.
bardzo mnie to cieszy - no to stereotyp przełamany a raczej dotychczasowe przekonanie moje, czyli się wyrównało - chama znajdziem wszedzie po prostu - dzieki za spostrzeżenia, budujące

Polly - a ja serio myślałąm że Was to kreci - ale generalnie pomysł ciekawy na zacieśnienie wiezi - ekstremum łaczy ludzi

skądeś ich wynalazła - tych socjofobów ?
Stary 2010-08-10, 14:23   #1468
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
płyniemy Pilicą...od Maluszyna...ale my sie dołączamy w trzecin dniu, wiec zobaczymy dokad reszta dopłynie

ja tez nie mogłam z tego wyczaic i musiałam sobie to narysowac , chodzi o to zeby auta tez przemieszczac jak my bedziemy w kajakach....

i powiem szczrze ze mi sie ten spływ wcale nie podoba...mam nadzieje ze sie nie zepnę nerwowo jakos w niekontrolowany sposób
Właściwie to sie zgodziłam ze względu na cele towarzyskie i socjalizacyjne bo płyniemy z nowymi znajomymi, których sama pozyskałam... poza tym trzeba byc otwartym na nowe doświadczenia -tak sobie wmawiam

a kobitka jest tez niezła socjofobką i tez chyba sie dziwi ze kogos zapoznała....i chociaz znajomosc nam czasem idzie jak po grudzie, to jednak sie staram, ze względu na to ze mamy podobny styl zycia to uwazam ze warto
zapowiada się ciekawie
Cytat:
Wow. Jak Xena. I te puszki i flaszka w tle.

żalowałam, ze nie na zamku - to dopiewro byłaby fota!
Cytat:
No wiem. Zupełnie tak samo, jak ja.

Moja kulezanka już się napaliłą, ze koniecznie chce się w przyszłym roku ze mną zabrać
I już planuję, ze załozy super-mini (jak myśli, że zrobi tam furorę w miniówce, to się zdziwi na widok panien w lateksach itp) i skrzydła aniołka - w sumie, to wygląda na janiołka, ale tylko wyglada, bo ma diabła za skórą - odwrotnie niż ja
edit: w sumie, to mnie to trochę dziwi - laska nie słucha takich klimatów, nie kręcą ją tacy faceci ani nic z tych rzeczy (jak jej podsyłałam jakies piosenki albo ciuchy, to od razu twierdziłą, ze ble i fuj) a się uparcie pcha, bo to "4 dni zabawy". No tak, ale tez długa droga i koncerty, których nie mam zamiaru przegapić przez jej widzimisię I to wszystko pomimo pogody
Cytat:
Maja w opcji "kobieta wojująca" wymiatasz!
dzięki
(facetów też chyba wymiotłam - to by co nieco tłumaczyło...)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-10 o 14:29
Stary 2010-08-10, 14:28   #1469
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
[B]
Opcja zwierzaków za oknem jest bardzo fajna. Lubie wieczorem jak cykają mi świerszcze i kumkaja żaby. (czesto mam jeszcze za oknem: zajace, lisy, bażanty i sarenki).

Właśnie wyszorowałam okna i świat się wydaje mniej szary i ponury ale ręki za to mi odpadają.
oł men to mi przypomniało że mam serie babciowych okien do umycia w domu rodzinnym - czisas - i to na wczoraj - zbieram sie choc teraz i tak juz musze czekac az słońce zajdzie bo tam w słońcu nie da sie myc okien
Stary 2010-08-10, 14:33   #1470
justynaneyman
Zakorzenienie

Florens, dajże więcej zdjęć
Maju- z mieczem
Sabb- ja na zabytki nie patrzę specjalnie, tylko na ludzi- jesteś bardzo sexy
A Truskawka- zjawiskowa
Kamena-masz wyrafinowaną i niezwykłą urodę-ja bym zmieniła okulary- do takiej buzi powinno być coś wysublimowanego

Truskawko- okropna sytuacja, wykańczająca, nakopałabym temu szefowi

Mucha- naprawdopodobniej w barszczu ukraińskim

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości