Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-10, 21:30   #1261
tobiaszowa
Zadomowienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Boże dziewczyny po co dalej ciągniecie ten temat i się "pogrążacie" i tylko denerwujecie... Przecież i tak ten chłopak nie zostanie uwzględniony i tak,myśle,że Mia pisząc to dużymi literami dala jasno do zrozumienia,że to jest koniec tematu i nikt inny w marszu nie bedzię brany pod uwagę. A skoro mowa jest już o policji i sądzie w razie złamania regulaminu to chyba jest oczywiste,że Wasze gadanie,kłócenie nic nie da tylko się same nakręcacie.
Ja wyraziłam wcześniej swoje zdanie i koniec dyskutejszyn
Po co pisać jak to i tak gadanie do siebie.
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:31   #1262
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez Vena33Ln Pokaż wiadomość
No ręce mi opadły jak to przeczytałam. Wyobraźmy sobie taką sytuację że organizujemy tyle marszów ile osób zaginęło, tak dla każdego z osobna. Prawdopodobnie takie marsze należałyby do codziennej rzeczywistości i z czasem ludzie stracili by nimi zainteresowanie.
Zgadzam się w 100%

No cóż, mi ta cała kłótnia o marsz przypomina dzieci w piaskownicy, na zasadzie zostaw to wiaderko, nie dotykaj, ono jest moje.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2010-08-10 o 21:33
layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:33   #1263
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez It must been love Pokaż wiadomość
hmm ktos na innym forum napisal cos takiego: ....

Zrodlo: http://www.photoblog...neyyyy/72114749 Autor i data wpisu na forum: kojarze - 04/08/2010 23:11:18 Tresc: "Honoratko . Ta dziewczyna ze zdjęcia ta iwona wieczorek . ja ją kojarzę . widziałam ją już jakiś czas temu ja też mieszkam w sopocie , wracałam z mężem i córką ona siedziała taka poobijana na przystanku .ta dziewczyna . moja córka odwiedzała twój profil tutaj i spytała mnie się czy to nie ta dziewczyna co tam była . owszem jestem pewna że to ona . zaproponowaliśmy jej pomoc ale ona nic nie mówiła . i potem poszła . nie wiedziałam że zagineła to było napewno po 17 niewiem ale chyba był 20 lub . ale nie jestem pewna"

o co w tym chodzi - juz nie kumam;/

No właśnie ja tez nie wiem o co w tym chodzi ale bałam się pytać bo starsze wizażanki nie chętnie odpowiadają na pytania wizażanek "świeżych"
muciula25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:33   #1264
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Boże dziewczyny po co dalej ciągniecie ten temat i się "pogrążacie" i tylko denerwujecie... Przecież i tak ten chłopak nie zostanie uwzględniony i tak,myśle,że Mia pisząc to dużymi literami dala jasno do zrozumienia,że to jest koniec tematu i nikt inny w marszu nie bedzię brany pod uwagę. A skoro mowa jest już o policji i sądzie w razie złamania regulaminu to chyba jest oczywiste,że Wasze gadanie,kłócenie nic nie da tylko się same nakręcacie.
Ja wyraziłam wcześniej swoje zdanie i koniec dyskutejszyn
Po co pisać jak to i tak gadanie do siebie.
Ja się nie ździwię jednak jak ktoś podczas tego durnego marszyku zacznie rozdawać informacje o zaginięciu Łukasza. I co? Postraszą go policją? Zabiorą do sądu?
No proszę was, ludzie mordują i gwałcą a jakoś żyją na wolności lub z mega krótkimi wyrokami
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:34   #1265
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość
No właśnie ja tez nie wiem o co w tym chodzi ale bałam się pytać bo starsze wizażanki nie chętnie odpowiadają na pytania wizażanek "świeżych"
Ktoś napisał taki komentarz i tyle,to chyba raczej jasne do zrozumienia dziewczęta? A czy jest on prawdziwy czy nie to policja pewnie już dawno ustaliła,my nic nie wiemy
Stary 2010-08-10, 21:34   #1266
bombonierka654
Raczkowanie

Cytat:
hmm ktos na innym forum napisal cos takiego: ....

Zrodlo: http://www.photoblog...neyyyy/72114749 Autor i data wpisu na forum: kojarze - 04/08/2010 23:11:18 Tresc: "Honoratko . Ta dziewczyna ze zdjęcia ta iwona wieczorek . ja ją kojarzę . widziałam ją już jakiś czas temu ja też mieszkam w sopocie , wracałam z mężem i córką ona siedziała taka poobijana na przystanku .ta dziewczyna . moja córka odwiedzała twój profil tutaj i spytała mnie się czy to nie ta dziewczyna co tam była . owszem jestem pewna że to ona . zaproponowaliśmy jej pomoc ale ona nic nie mówiła . i potem poszła . nie wiedziałam że zagineła to było napewno po 17 niewiem ale chyba był 20 lub . ale nie jestem pewna"

o co w tym chodzi - juz nie kumam;/

no właśnie?
Stary 2010-08-10, 21:34   #1267
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Temat był już poruszany kilka razy.
To jakiś stary post i nic nie wniósł do sprawy.
Chyba komuś się nudziło i sobie jaja robił

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Stary 2010-08-10, 21:35   #1268
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Nie bój się

ta sprawa już była, osobiście uważamy, że jeżeli rzeczywiście ta osoba ją widziała, to zamiast zawracać głowę mojej znajomej powinna zgłosić się od razu na policję lub do mamy Iwony
Stary 2010-08-10, 21:36   #1269
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Ja się nie ździwię jednak jak ktoś podczas tego durnego marszyku zacznie rozdawać informacje o zaginięciu Łukasza. I co? Postraszą go policją? Zabiorą do sądu?
No proszę was, ludzie mordują i gwałcą a jakoś żyją na wolności lub z mega krótkimi wyrokami
Wydaje mi sie,ze napewno taka osoba się pojawi ale gadanie o tym juz jest bezsensu ,bo zgody na to i tak nie otrzymacie a jeszcze skonczy się to ...banem
Stary 2010-08-10, 21:36   #1270
julon1
Przyczajenie

Moja córeczka tez chce być 8 letnia, mam nadzieje że może byc?
julon1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:37   #1271
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Temat był już poruszany kilka razy.
To jakiś stary post i nic nie wniósł do sprawy.
Chyba komuś się nudziło i sobie jaja robił

Jejku takich jajcarzy to bym za ....ech juz same sie domyślicie co bym z nimi zrobiła
Stary 2010-08-10, 21:37   #1272
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość

No cóż, mi ta cała kłótnia o marsz przypomina dzieci w piaskownicy, na zasadzie zostaw to wiaderko, nie dotykaj, ono jest moje.
żeby przypadkiem podczas marszu nie doszło do przepychanek na linii: obrońcy Iwonki-obrońcy reszty zaginionych, na wzór słynnych wydarzeń spod krzyża bo to dopiero będzie wstyd.

Tomasz_G -> wiele moich znajomych robiło łączone 18stki

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2010-08-10 o 21:39
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:38   #1273
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tomasz_G Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś ma urodziny, a Ty masz w tym samym dniu, to podłączasz się po imprezę, bo tort jest wystarczająco duży i starczy dla wszystkich?
nie wpierdzielam się w Wasz marsz ani nie potępiam i tak mnie tam nie będzie ale dosyć śmieszne te Twoje porównanie
Rodzina cierpiąca z przyczyny zaginięcia kogoś,zaginiona osoba a tort urodzinowy.

Juz jasno daliscie do zrozumienia dziewczyną ,ze to problem,wiec moze lepiej na tym etapie nic nie pisac.
Stary 2010-08-10, 21:38   #1274
tylkokasia
Moderator

Ale przecież co by szkodziło porozwieszać plakaty o tym chłopaku skoro on jest z tej okolicy ????
Czy to wpłynie na szanse znalezienie Iwony? nie sądzę!
Ktoś pisał że ludzie będą zdezorientowani. A czemu? przecież wystarczy powiedzieć o Iwonie i wspomnieć że ten chłopak też zaginął niedawno a że mieszka w okolicy to może ktoś go widział!!!!
Ja nie rozumiem jak można pomagać jednej zaginionej a innch mieć gdzieś!
I dobrze ktoś wyżej pisze że jakby każde zaginięcie miało marsz to by spowszedniało.
O Iwonie jest głośno bo sprawa jest nagłaśniania i jest to chyba pierwsza tak bardzo upubliczniona sprawa i dlatego jest głośno.
Jak będzie więcej takich akcji dotyczących zaginięć to to też spowszednieje!

I wierzyć mi się nie chce że rodzina Iwony zabroniłaby w tym marszu umieszczania zdjęć tego chłopaka bo kto jak kto oni najbardziej rozumieją ból po zaginięciu dziecka/kogoś z bliskich nam osób. Więc jak rozmyślnie mogliby pozbawiać szansy na zdobycie informacji o innym zaginionym człowieku!!!

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:38   #1275
Senso
Raczkowanie

A ja powiem tak. Silniejszy zawsze wygrywa. ZAWSZE.
Stary 2010-08-10, 21:39   #1276
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Tomasz_G Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś ma urodziny, a Ty masz w tym samym dniu, to podłączasz się po imprezę, bo tort jest wystarczająco duży i starczy dla wszystkich?
Dla mnie durne porównanie. w tym porównaniu chodzi o własnej korzyściuz tortu, a nam chodzi tylko o pomoc a nie korzyść. bedizemy akurat na marszu i bedziemy informowac o iwonie, to czemu mamy milczec na temat łukasza?
Stary 2010-08-10, 21:39   #1277
It must been love
Raczkowanie

Ja tam sie spytałam bo nie mam czasu na czytanie calego forum i szukania odpowiedzi na pytania. dlatego wkleilam tą wypowiedz pisemna ktora dot. blogu w ktorym ktos pisze,ze widzial Iwone.
ale nie odpowiedziano mi, a to,ze ktos sie burzy i wkurza,ze sie pytam to mam to w 4 literach.
It must been love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:39   #1278
tobiaszowa
Zadomowienie

[QUOTE=WhiteCherry;2129008 6]żeby przypadkiem podczas marszu nie doszło do przepychanek na linii: obrońcy Iwonki-obrońcy reszty zaginionych, na wzór słynnych wydarzeń spod krzyża bo to dopiero będzie wstyd.

/QUOTE]

impreza pod krzyżem
Stary 2010-08-10, 21:42   #1279
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Ale przecież co by szkodziło porozwieszać plakaty o tym chłopaku skoro on jest z tej okolicy ????
Czy to wpłynie na szanse znalezienie Iwony? nie sądzę!
Ktoś pisał że ludzie będą zdezorientowani. A czemu? przecież wystarczy powiedzieć o Iwonie i wspomnieć że ten chłopak też zaginął niedawno a że mieszka w okolicy to może ktoś go widział!!!!
Ja nie rozumiem jak można pomagać jednej zaginionej a innch mieć gdzieś!
I dobrze ktoś wyżej pisze że jakby każde zaginięcie miało marsz to by spowszedniało.
O Iwonie jest głośno bo sprawa jest nagłaśniania i jest to chyba pierwsza tak bardzo upubliczniona sprawa i dlatego jest głośno.
Jak będzie więcej takich akcji dotyczących zaginięć to to też spowszednieje!

I wierzyć mi się nie chce że rodzina Iwony zabroniłaby w tym marszu umieszczania zdjęć tego chłopaka bo kto jak kto oni najbardziej rozumieją ból po zaginięciu dziecka/kogoś z bliskich nam osób. Więc jak rozmyślnie mogliby pozbawiać szansy na zdobycie informacji o innym zaginionym człowieku!!!

Pan Janusz jest bliskim Iwony i Jego stanowisko w tej sprawie możesz zobaczyć bodajże na poprzedniej stronie więc może juz chyba dziewczęta darujmy sobie komentarze bo i tak i tak tego nie pojmiemy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 21:42   #1280
mmm3m
BAN stały

[QUOTE=tobiaszowa;21290156]
Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
żeby przypadkiem podczas marszu nie doszło do przepychanek na linii: obrońcy Iwonki-obrońcy reszty zaginionych, na wzór słynnych wydarzeń spod krzyża bo to dopiero będzie wstyd.

/QUOTE]

impreza pod krzyżem
tak tak i tańczą tam pogo
Stary 2010-08-10, 21:43   #1281
julon1
Przyczajenie

Ok bedę na tym marszu ale chciałam tym marszem tez pomóc Łukaszowi a widocznie nie mozna bop torty nie starczy. Szkoda że pomoc jednak nie jest bezinteresowna.
julon1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:44   #1282
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Ja tam sie spytałam bo nie mam czasu na czytanie calego forum i szukania odpowiedzi na pytania. dlatego wkleilam tą wypowiedz pisemna ktora dot. blogu w ktorym ktos pisze,ze widzial Iwone.
ale nie odpowiedziano mi, a to,ze ktos sie burzy i wkurza,ze sie pytam to mam to w 4 literach.

Nie no dziewczyny napisały,że ktoś sobie jaja robił-post został zgłoszony na policję.
Stary 2010-08-10, 21:44   #1283
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Pan Janusz jest bliskim Iwony i Jego stanowisko w tej sprawie możesz zobaczyć bodajże na poprzedniej stronie więc może juz chyba dziewczęta darujmy sobie komentarze bo i tak i tak tego nie pojmiemy
Czyli to jednak postawa egoistyczna. Sami wiedzą jakie to cierpienie a robią problem z nagłaśniania sprawy Łukasza.... o sh.t

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-10 o 21:45
Stary 2010-08-10, 21:45   #1284
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Senso Pokaż wiadomość
Titina-------- Z TOBĄ JUŻ DYSKUTOWAĆ NIE ZAMIERZAM- OBIECAŁAM TO POZOSTAŁYM WIZAŻANKĄ I SŁOWA DOTRZYMAM NIESTETY PAN JANUSZ TEŻ W MYCH OCZACH ZBLADŁ TROSZKĘ...
No popatrz i złamałaś słowo....

Dobrze że chociaż ja mogę rozmawiać z każdym z kim mam ochotę

Cytat:
Napisane przez julon1
Moja córeczka tez chce być 8 letnia, mam nadzieje że może byc?
Jeśli chodzi o marsz to pewnie możesz przyjść z córcią,, ale to dość spory kawałek więc nie wiem czy dacie radę....

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:46   #1285
Senso
Raczkowanie

Pan Tortowy- rzeczywiście durne porównanie :/

i wydaje mi się, że jest bardzo duże prawdopodobieństwo zrobienia syfu na marszu, za dużo jest ,,za" i ,,przeciw".
Stary 2010-08-10, 21:46   #1286
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Czyli to jednak postawa egoistyczna. Sami wiedzą jakie to cierpienie a robią problem z nagłaśniania sprawy Łukasza.... o sh.t

W tej kwestii pozostajemy całkowicie bez radne
Stary 2010-08-10, 21:46   #1287
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:47   #1288
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Wiesz nie skomentuję tego stanowiska bo słowa tego pana są dla mnie okrutne.
Rozumiem że on jest bliskim Iwony i ma gdzieś innych. Ale to już nie świadczy o mnie a o nim...
Na szczęście większość osób zaangażowanych w nagłaśnianie sprawy Iwony to ludzie którzy mają wielkie serce bo laski nie widzieli na oczy, niektórzy nawet nigdy nie byli w okolicy gdzie zaginęła a angażują się w poszukiwania!

I nie uwierzę że wszyscy bliscy Iwony tak myślą jak ten wujek czy kim on tam jest. Bo gdyby nie my - osoby obce to w życiu o tej sprawie by się tyle nie mówiło...

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

Edytowane przez tylkokasia
Czas edycji: 2010-08-10 o 21:49
tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:48   #1289
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. (niem.)

— Albert Einstein
Od trzech wątków Wizażanki jak mogą starają się bezinteresownie pomóc, żeby później dowiedzieć się, że są głupie. I to od osoby z bliskiego otoczenia Iwony. Nie uważasz, że to co najmniej nietaktowne?

Stary 2010-08-10, 21:48   #1290
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Senso Pokaż wiadomość
Pan Tortowy- rzeczywiście durne porównanie :/

i wydaje mi się, że jest bardzo duże prawdopodobieństwo zrobienia syfu na marszu, za dużo jest ,,za" i ,,przeciw".

No nie dalej jak dziś rano napisałm,że przez te przepychanki:marsz dla tego marsz nie dla tego,może on mieć odwrotny skutek i obym się myliła

swoją droga co do krzyża hasło takie:jest krzyż jest impreza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości