![]() |
#1381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Jestem w szoku!!!!!!!!!!Nie sądziłam że co niektórzy będą tu dzielić ludzi zaginionych na równych i równiejszych...widocznie rodzina Łukasza nie ma znajomych którzy dadzą milion za odnalezienie chlopaka i kasy na wynajęcie Rutkowskiego..Lukasz niestety nie jest śliczną młodą dziewczyną która ma życie przed sobą..(napisalam tak o niej we wcześniejszym poście)i jak widać to chłopaka dyskfalifikuje..wstyd Panie Januszu a tak trzymałam Pana strone..Zawiodłam sie totalnie i już chyba wiem czemu wyjechałam z Polski..(bez urazy dla pozostałych kochanych wizażanek
![]() niestety w tym przypadku kasa nie pomogła bo Iwony dalej niema wiec może najwyższy czas zmienić tor działania bo jak widać pieniądze to nie wszystko.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przykre, bo juz widac, ze tracą ludzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zadomowienie
|
nie rozumiem stwierdzenia,ze nie warto znizac sie do poziomu mm3m. Przeciez wypowiada sie ok,kulturalnie takze nie trafne sformułowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ej, my jesteśmy PO czy PiSc ?:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym nie rozumiem skąd to święte oburzenie na jeden cytat Janusza-G skoro wiecie, że to krewny i jest bardziej przejęty niż każdy z nas, bo dla nas Iwona jest obca jakby na to nie patrzeć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
każda z was głośno krzyczy o sprawiedliwości i równości. dziewczyny, nie tylko Iwona, nie tylko Łukasz zaginęli. ginie masa osób o których nawet pojęcia nie mamy. jak waszym zdaniem wyglądałby taki marsz "ze wszystkimi", co miałby uzmysławiać i do czego prowadzić. jedynie zwracać uwagę na zjawisko? skoro możemy zrobić wiecej i pomóc, to nie oddalajmy się od tego celu... samowolka i niech każdy krzyczy imię innego zaginionego nic nie dadzą. historia Iwony jest już nagłośniona, znana.. doprowadźmy sprawę do końca, zwracając jednocześnie uwagę na zjawisko (w tym na Łukasza, czy innych o których nie wspominacie).
moim zdaniem.
![]() |
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1392 |
Zadomowienie
|
Ja rozumiem pana Janusza po części,ponieważ to on jest przyjacielem rodziny,strasznie się martwi,przejął go los Iwonki,robi wszystko co w jego mocy-dlatego każdy jego post był dla mnie zrozumiały do czasu. Dziewczyny tutaj się angażują w sumie od początku,sledza losy Iwony trzymaja kciuki a w podzięcę dowiadują się,że są eee...głupie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
Masz rację, aż trochę żałuję że wkleiłam tutaj to info o Łukaszu, może by nie było całej tej afery.....
#1394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Dobrze zrobilas wklejajac to info bo On nie jest w niczym gorszy od Iwony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
P.S Wole PO ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj dziewczyny naskoczyły na mnie, twierdząc, że mądra osoba odnajdzie się w tym gąszczu informacyjnym.idąc tym tropem - wszyscy jestesmy dziś głupi, bo kłócimy się o rzeczy, które powinny jednoczyć. dla mnie ten wątek już dawno spadł poniżej pewnego poziomu, ale udzielające się tu osoby zdają się tego nie widzieć. nie zapominajmy, że celem nie jest marsz, pan Janusz, czy bycie miłym.. to wątek o Iwonie. WCIĄŻ. (a ja jestem przemądrzała, rządzę się i powinnam uciekać do ludzi takich jak ja. pamiętam).
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
Ale to jest tylko wina niestety pana Janusza,to on zrobil podzial na tych lepszych zaginionych i gorszych,ja jestem ze szczecina i jutro bede w domu i mialam isc w tym marszu ale niestety nie pojde chyba,ze ze zdjeciem Lukasza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i jestem z tego dumna, że jestem sobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, myślę że marsz może otworzyć oczy osobom, które nie mają o sprawie pojęcia (jest ich mnóstwo). robiąc marsz dla wszystkich, nie pomagamy nikomu. nie uda się wtedy przedstawić choćby sylwetki zaginionego, a co dopiero jego historii, domysłów, pewnej idei. marsz nie ma być teatrzykiem: "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie". od tego ludzie mają program pierwszy telewizji. owszem, można by to w pewien sposób połączyć, ale rozumiem osoby które są temu przeciwne. wszystko już zostało zgłoszone od strony formalnej, dlaczego wy nie włączacie się w przygotowania, a siedzicie jedynie na forum wylewając swoje pretensje? teraz rozumiem - idea jest sprzeczna z waszymi przekonaniami, ale wcześniej...? wciąż tylko gadanie.. uważam, że w surowych opiniach na temat tego wątku było niestety sporo prawdy.
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Raczkowanie
|
Marsz nie da nic raczej, przecież Polska huczy juz od tego i tak i tak. Z tą różnicą, że w jednych miejccach więcej, a w innych mniej. Błysk marszowy to tylko taka przykrywka raczej, żeby nie mieć wyrzutów, że się nic nie zrobiło. A w sprawie tego chłopaka, może by się coś wyjaśniło, więcej osób by się dowiedziało o tym. I wydaje mi się, że za tydzień, dwa, będzie to samo co ze sławnym krzyżem. I to nie tylko wobec zaginionego chłopaka, on tylko spotęgował sprawę, ale wobec wszystkich zaginionych.
#1402 |
Zakorzenienie
|
już odchodząc od całej tej dyskusji na temat innych zaginionych,
wg mnie ten marsz niczego nie zmieni. I od razu gdy pojawił się ten pomysł na forum - nie komentowałam, ale wiedziałam że jest to co najwyżej dla rozgłosu. Jeśli wyłożone milion złotych nie było w stanie zwabić cennych świadków - a wiadomo jacy ludzie są pazerni na kasę w dzisiejszych czasach ![]() Ja jestem z południa Polski - nie wiem, jakiego rozgłosu jeszcze ludzie oczekują. aa, i jeszcze co do wypowiedzi, że może chłopak gdzieś zabalował (o 6 nad ranem? ![]() Wiele osób zrobiło szum, że dlaczego nie informowano od razu o zaginięciu Iwony, że info dotarło z opóźnieniem, że można było więcej zdziałać na samym początku ... tak właśnie - pierwsze dni są właściwie kluczowe, nie wiemy co się stało więc jest szansa, że odnajdzie się zaginiony jeszcze ŻYWY. Może w tym momencie jest już szansa, jutro może być już martwy. chociaż Bartek z W-wy do tej pory się nie odnalazł ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-10 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc można zrobić testowy marsz dla Iwony, a za tydzień zorganizować następny marsz bez wyróżniania kogokolwiek. W taki sposób możemy pomóc większej ilości osób.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Raczkowanie
|
Powiem Wam tak: ogarnijcie sie ludzie. weszlam tutaj dowiedziec sie co nowego w sprawie Iwony. Niestety przez 20 stron nie dowiedziałam sie niczego bo tylko klocicie sie o ten marsz. On nie jest priorytetem:|
Czy ktos jest w stanie powiedziec mi w jakim punkcie jest teraz sprawa zaginciecia iwony? Bylam kilka dni oderwana od swiata i nie wiem co sie dzieje, na czym stoja poszukiwania. Czy Pan Recznik został zidntyfikowany? Co mowia jasnowidzowie? Dzieki za informacje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
parafrazując- swoją nieobecnością nie ukarzesz ("winnego") Janusza, tylko Iwonę i jej rodzinę. zrobisz osobisty bunt w 4 ścianach. okej, jeśli to Ci pomoże... dla mnie to bez sensu. możesz nieść zdjęcie i Iwony i Łukasza. myślę, że za to nikt Cię do więzienia nie wsadzi. tylko co powiesz osobie, która podejdzie i zapyta: "przepraszam panią, o co chodzi"? odpowiesz: "o zaginionych"? osoba wzruszy ramionami i pójdzie dalej... nie bedzie czasu. spróbujcie to sobie wyobrazić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jedno - marsz marszem. ja też mam co do niego mieszane uczucia, ale uważam ,że może bardziej pomóc niż zaszkodzić. chodzi mi jednak o Łukasza (bo ciągle przywołujecie jego przykład) - skoro on tak bardzo poruszył Wasze serca, to dlaczego wciąż siedzicie tutaj, zamiast rozwieszać plakaty o jego zaginięciu? rozdawać ulotki?
![]() |
#1410 |
Raczkowanie
|
aktaga- przecież wiele wizażanek stąd ma zamiar włączyć się w akcje. Nie zarzucaj im, że nic nie robią
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.