Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-10, 22:19   #1321
takisobiekolo
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Milczałem parę dni bo obraziłem się na to forum ale.... Niech tam

podział pochodu to duży błąd ! Skutek raczej będzie odwrotny do zamiarów..... Ale tak jest już w polsce innych traktuje się lepiej innych jeszcze lepiej a drugich podrzędnie te podziały widać nawet na przykładzie katolików pod krzyżem. Krzyż zamiast jednoczyć dzieli tak samo dzieli ten pochód.

Dojdzie jeszcze do tego że jedni drugim będą zaklejać plakaty odnośnie poszukiwania...oby nie

przemarsz dobry pomysł tylko ja myślałem że będzie on miał na celu uświadomienie społeczeństwu że obok naszego normalnego życia gdzieś w zaciszu innego mieszkania dzieje się dramat rodziny której osoba zaginęła a my nie mamy świadomości i nie zwracamy na to uwagi żeby im jakoś pomóc bo nie każdy ma przebicie w mediach,internecie ,pieniądze na rutkowskiego oraz znajomych biznesmenów z milionem złoty

dobranoc
takisobiekolo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 22:21   #1322
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bombonierka654 Pokaż wiadomość
pełno jest takich przypadków... a domy publiczne gdzie dziewczyny są zmuszane do prostytucji??
eeeeeeeeeeee no nikt nikogo silą za granice nie moze wywiesc , te dziewczyny co trafiaja do bur* to same decyduja sie na wyjazd za granice np obiecana praca a pozniej sie okazuje ze to sciema i na miejscu sa pozbawiane paszportów, dokumentów i zastraszane.
Stary 2010-08-10, 22:21   #1323
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Przepraszam - wybaczcie -JA STĄD ZNIKAM
Jeśli sprawa w której idzie o życie człowieka jest dla kogoś DURNYM MARSZYKIEM - TO WYBACZCIE ( BYM TO NAZWAŁ LUB ZACYTOWAŁ ) ALE PO PROSTU SZKODA SŁÓW
JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM , POMYLIŁEM STRONY
Ten marsz jest tak durny jak my głupie
No sorry bardzo ale nie pogodzę się z tym, że nakazuje nam się milczeć gdy my chcemy pomóc każdemu w każdej dogodnej chwili
Tak pięknie pan pisze o cierpieniu drugiego człowieka, o jego kruchym życiu i tragedii, a nawet pan nie potrafi pojąć, że Łukaszowi też chcemy pomóc podczas tego marszu.
No ale cóż, został on jak pokój w hotelu - zarezerwowany dla jednej tragedii, tragedii Iwony. Czy to jest logiczne?

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-10 o 22:26
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 22:25   #1324
tobiaszowa
Zadomowienie

Kobiety dajcie sobie juz spokoj,po co sie klocic o jakis debilny marsz. (Nie chodzi o to,ze jest glupi itp tylko o to,ze o taka rzecz sie klocicie ) Tak prawde mowiac to on nic nie wniesie do sprawy tylko to,ze media będą pisać o tym i będą niusy.
Tylko wlasnie w tym tkwi problem jakby tak codziennie ktos organizowal marsz to bylaby to tradycja,cos nudnego i w ogole wygladaloby to jak pogrzeb
Takze dajcie na wstrzymanie dla mnie to jest rzecz zbedna i innymi srodkami mozna naglosnic sprawe ludzi zaginionych.
Fajny pomysl ale co on wniesie do sprawy to ja nie wiem
Rozglos-napewno.
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 22:26   #1325
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Przepraszam - wybaczcie -JA STĄD ZNIKAM
Jeśli sprawa w której idzie o życie człowieka jest dla kogoś DURNYM MARSZYKIEM - TO WYBACZCIE ( BYM TO NAZWAŁ LUB ZACYTOWAŁ ) ALE PO PROSTU SZKODA SŁÓW
JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM , POMYLIŁEM STRONY
Dla nikogo nie jest to durny marsz to po 1,po 2 to Ty tutaj obrazasz ludzi tutaj,po 3 chcialabym wiedziec czy po marszu i po poszukiwaniach Iwonki tez tak podziekujesz calej reszcie??? a pozatym my wszyscy tu widzimy,ze dla Ciebie walka o zycie zupelnie obcego czlowieka nie jest wazna zaluje teraz ,ze ta cala reszta co przeszla z Toba na drugie forum nie podeszla do sprawy tak jak Ty do sprawy tego chlopaka,zobaczylbys jak to milo i jak serce boli czlowieka jak nikt nie reaguje.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 22:27   #1326
nadi111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
eeeeeeeeeeee no nikt nikogo silą za granice nie moze wywiesc , te dziewczyny co trafiaja do bur* to same decyduja sie na wyjazd za granice np obiecana praca a pozniej sie okazuje ze to sciema i na miejscu sa pozbawiane paszportów, dokumentów i zastraszane.
A ileż to roboty, tym bardziej teraz gry granice UE są otwarte.
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 22:28   #1327
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Kobiety dajcie sobie juz spokoj,po co sie klocic o jakis debilny marsz. (Nie chodzi o to,ze jest glupi itp tylko o to,ze o taka rzecz sie klocicie ) Tak prawde mowiac to on nic nie wniesie do sprawy tylko to,ze media będą pisać o tym i będą niusy.
Tylko wlasnie w tym tkwi problem jakby tak codziennie ktos organizowal marsz to bylaby to tradycja,cos nudnego i w ogole wygladaloby to jak pogrzeb
Takze dajcie na wstrzymanie dla mnie to jest rzecz zbedna i innymi srodkami mozna naglosnic sprawe ludzi zaginionych.
Fajny pomysl ale co on wniesie do sprawy to ja nie wiem
Rozglos-napewno.
No i taki rozgłos przyda się też Łukaszowi, bo co? Iwonka jets jedyna? A jak pociśniemy oddzielny marsz dla nie to może już takiego rozgłosu i zainteresowania nie będzie bo ludziom się przeje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 22:28   #1328
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Dla nikogo nie jest to durny marsz to po 1,po 2 to Ty tutaj obrazasz ludzi tutaj,po 3 chcialabym wiedziec czy po marszu i po poszukiwaniach Iwonki tez tak podziekujesz calej reszcie??? a pozatym my wszyscy tu widzimy,ze dla Ciebie walka o zycie zupelnie obcego czlowieka nie jest wazna zaluje teraz ,ze ta cala reszta co przeszla z Toba na drugie forum nie podeszla do sprawy tak jak Ty do sprawy tego chlopaka,zobaczylbys jak to milo i jak serce boli czlowieka jak nikt nie reaguje.
poniekąd musze sie z tym zgodzic ...
Stary 2010-08-10, 22:29   #1329
tobiaszowa
Zadomowienie

Na razie nie wypowiadam się na stronie Iwony,bo nic nowego bym nie wniosla do sprawy a boję się,że jeszcze ktoś by mnie o coś opieprzył

Ale pozwolę sobie zacytować Pana Janusza Moim zdaniem typowe polskie podejście - jeśli ktoś coś organizuje - należy to zepsuć , jak ktoś nakleja plakaty - należy je zerwać"

Dziewczyny raczej nie chciały nic psuć a raczej pomóc,więc to stwierdzenie mnie bardzo zszokowało

Ale jak juz wczesniej wspomnialam-widocznie nie znam zycia
Stary 2010-08-10, 22:29   #1330
XS-ka
Zadomowienie

generalnie czy tylko mi się wydaje że Janusz G polubił się z paroma osobami które tu się udzielały(i miało się wrażenie że stworzyłt grupę rządzącą). A jak te odeszły to reszte wizażanek i ich pomoc oraz udział w wątku ma w tylniej części ciała ?
Stary 2010-08-10, 22:29   #1331
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takisobiekolo Pokaż wiadomość
Milczałem parę dni bo obraziłem się na to forum ale.... Niech tam

podział pochodu to duży błąd ! Skutek raczej będzie odwrotny do zamiarów..... Ale tak jest już w polsce innych traktuje się lepiej innych jeszcze lepiej a drugich podrzędnie te podziały widać nawet na przykładzie katolików pod krzyżem. Krzyż zamiast jednoczyć dzieli tak samo dzieli ten pochód.

Dojdzie jeszcze do tego że jedni drugim będą zaklejać plakaty odnośnie poszukiwania...oby nie

przemarsz dobry pomysł tylko ja myślałem że będzie on miał na celu uświadomienie społeczeństwu że obok naszego normalnego życia gdzieś w zaciszu innego mieszkania dzieje się dramat rodziny której osoba zaginęła a my nie mamy świadomości i nie zwracamy na to uwagi żeby im jakoś pomóc bo nie każdy ma przebicie w mediach,internecie ,pieniądze na rutkowskiego oraz znajomych biznesmenów z milionem złoty

dobranoc
Taki mial byc ten marsz na poczatku ale pan Janusz jednak owinal wszystkich wkolo palca i wyszlo inaczej.

Stary 2010-08-10, 22:33   #1332
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Szczerze? Dla mnie ten marsz jets idiotyzmem, skoro nie można w nim wspomnąć o Łukaszu i jeszcze nas się straszy wymiarem prawa jak to zrobimy :O łO MATKO

No ale dobra jets jak jest, pan Janusz okazał się mneij czułym człowiekiem, a miałm do niego taki szacunek. Był takim moim mentorem...no ale było - minęło

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Taki mial byc ten marsz na poczatku ale pan Janusz jednak owinal wszystkich wkolo palca i wyszlo inaczej.
Dokładnie, też pamietam jak pisano, że ten marsz ma uświadomić ludizom nie tylko sprawę Iwony ale również tragedie które są liczne

Tak, tak zwana elita odeszła na główną stronę o Iwonie,
nie wchodzą tu więc nie wiedza pewnie o Łukaszu i dlatego wszystko sprowadzają tylko do sytuacji Iwony.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-10 o 22:34
Stary 2010-08-10, 22:33   #1333
XS-ka
Zadomowienie

czy Łukasz ma już swój wątek na wizażu ?
Stary 2010-08-10, 22:33   #1334
julon1
Przyczajenie

Janusz miałam Cie za faceta z jajami a ty tym postem potwierdziłeś że inni się nie licczą tak jak nie liczy się dla Was nasze zdanie- chciałam pomóc ale myślę że lepiej się pomodlę niz byc na marszu z kims kogo nie obchodzą inni tylko Iwona.Nie znam jej a chciałam pomóc a ty nie znasz go a pomóc nie chcesz. Ostatni mój post tutaj bo to kłamstwo- POMOC- tu nie ma pomocy tu jest tylko walka o własny tyłek.
julon1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 22:33   #1335
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
generalnie czy tylko mi się wydaje że Janusz G polubił się z paroma osobami które tu się udzielały(i miało się wrażenie że stworzyłt grupę rządzącą). A jak te odeszły to reszte wizażanek i ich pomoc oraz udział w wątku ma w tylniej części ciała ?
Mam identyczne odczucia a boli mnie najbardziej to ,ze udawal czlowieka o wielkim sercu i okazalo sie jaki jest naprawde,ze ma serce tylko dla bliskich a cala reszta moze nie istniec no ale czego mozna sie bylo spodziewac,przykre to troszke.

Stary 2010-08-10, 22:34   #1336
Sweet_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tomasz_G Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś ma urodziny, a Ty masz w tym samym dniu, to podłączasz się po imprezę, bo tort jest wystarczająco duży i starczy dla wszystkich?
Człowieku, weź się zastanów co za bzdury piszesz.

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Od trzech wątków Wizażanki jak mogą starają się bezinteresownie pomóc, żeby później dowiedzieć się, że są głupie. I to od osoby z bliskiego otoczenia Iwony. Nie uważasz, że to co najmniej nietaktowne?
Dokładnie.

Cytat:
mądre słowa
teoretycznie powinno się teraz wypiąć i mieć marsz gdzieś. Bo po co pomagać jeżeli ma się później czytać takie rzeczy.
Ale szkoda Iwony,nie można jej karać za nieumiejącego się zachować znajomego.
i w sumie czytając posty obu panów pomyślałam od razu tak jak Ty

nie rozumiem takiej postawy
boicie się, że inne plakaty zasłonią te 'Iwonkowe'?
przecież o jej sprawie w Pl wie już chyba każdy
nie ubyłoby was chyba, gdyby pojawiły się też inne zdjęcia?
jeśli innych/obcych ludzi stać na empatię, od was powinno ono uderzać w szczególności
oczekujecie pomocy od innych , tak samo inni oczekują pomocy od was

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 22:35   #1337
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julon1 Pokaż wiadomość
Janusz miałam Cie za faceta z jajami a ty tym postem potwierdziłeś że inni się nie licczą tak jak nie liczy się dla Was nasze zdanie- chciałam pomóc ale myślę że lepiej się pomodlę niz byc na marszu z kims kogo nie obchodzą inni tylko Iwona.Nie znam jej a chciałam pomóc a ty nie znasz go a pomóc nie chcesz. Ostatni mój post tutaj bo to kłamstwo- POMOC- tu nie ma pomocy tu jest tylko walka o własny tyłek.
Swiete slowa,nic wiecej nie trzeba dodawac.

Stary 2010-08-10, 22:36   #1338
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Mam identyczne odczucia a boli mnie najbardziej to ,ze udawal czlowieka o wielkim sercu i okazalo sie jaki jest naprawde,ze ma serce tylko dla bliskich a cala reszta moze nie istniec no ale czego mozna sie bylo spodziewac,przykre to troszke.
Bo oni myślą, że jak na swojej stronie zrobią oddzielne wątki o innych zaginionych i karzą nam robić oddzielne marsze to są rozgrzeszeni a bull sh.t!
Stary 2010-08-10, 22:37   #1339
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julon1 Pokaż wiadomość
jak to się mówi :

życie jest brutalne i o tym się właśnie dowiadujemy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 22:38   #1340
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Szczerze? Dla mnie ten marsz jets idiotyzmem, skoro nie można w nim wspomnąć o Łukaszu i jeszcze nas się straszy wymiarem prawa jak to zrobimy :O łO MATKO

No ale dobra jets jak jest, pan Janusz okazał się mneij czułym człowiekiem, a miałm do niego taki szacunek. Był takim moim mentorem...no ale było - minęło

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Dokładnie, też pamietam jak pisano, że ten marsz ma uświadomić ludizom nie tylko sprawę Iwony ale również tragedie które są liczne

Tak, tak zwana elita odeszła na główną stronę o Iwonie,
nie wchodzą tu więc nie wiedza pewnie o Łukaszu i dlatego wszystko sprowadzają tylko do sytuacji Iwony.
oczywiscie,ze wchodza i ze wszystko wiedza oni tez są zdania,ze ten marsz jest tylko i wylacznie dla Iwony
Stary 2010-08-10, 22:39   #1341
Sweet_21
Zakorzenienie

ach, no tak jeszcze ktoś by pomylił Łukasza z Iwoną...

ech robi się niesmacznie wiem, ale dla mnie to trudne do pojęcia
skoro od innych oczekuje się wsparcia, powinno się też innych wspierać
ale widocznie dla niektórych działa to tylko w jedną stronę

mimo wszystko mam nadzieję, że Iwona się odnajdzie tak jak i Łukasz i inni zaginieni, trzymam kciuki

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 22:41   #1342
tobiaszowa
Zadomowienie

"Nie znam jej a chciałam pomóc a ty nie znasz go a pomóc nie chcesz."

Własnie dzisiejszy dzien mnie tego nauczyl
Ja pomagalam bezinteresownie nie znajac wcale dziewczyny ale niektorzy tego nie umieja zrobic
Oj glupia ja,glupia.
Stary 2010-08-10, 22:41   #1343
mmm3m
BAN stały

Cytat:
oczywiscie,ze wchodza i ze wszystko wiedza oni tez są zdania,ze ten marsz jest tylko i wylacznie dla Iwony
Wiecie, ja tam chyba pierwsza napisałam by wspomnąć o sprawie Łukasza na tym marszu, a takie rozczarowanie mnie spotkało...
to jets egoizm, co oni się boją, że jak marsz nieco zmieni oblicze to władze miasta ich wygonią? To przecież kretynizm jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 22:41   #1344
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Bo oni myślą, że jak na swojej stronie zrobią oddzielne wątki o innych zaginionych i karzą nam robić oddzielne marsze to są rozgrzeszeni a bull sh.t!
Ale sie myla niestety,pan Janusz nie widzi krzywdy innych tylko to co wkolo niego sie dzieje a szkoda bo zupelnie obcy ludzie ktorzy wczesniej nawet nie wiedzieli o istnieniu Iwony pomagaja mu jak tylko moga a On niestety nie chce pomoc zupelnie ocej osobie,to jest ta wlasnie ludzka znieczulica i niech sie nie dziwi,ze ludzie tez udaja,ze nikt nic nie widzial ani slyszal skoro On sam tak postepuje.

Stary 2010-08-10, 22:44   #1345
mmm3m
BAN stały

Cytat:
"Nie znam jej a chciałam pomóc a ty nie znasz go a pomóc nie chcesz."

Własnie dzisiejszy dzien mnie tego nauczyl
Ja pomagalam bezinteresownie nie znajac wcale dziewczyny ale niektorzy tego nie umieja zrobic
Oj glupia ja,glupia.
Twój avatar to kadr z serialu JAK POZNAŁEM WASZĄ MATKĘ?

-----

wiecie, ja chyba z ciekawości podążę trasą marszu by obczaić, czy nie pojawi się jakaś afera ale serio odechciało mi sie , więc jeszcze się zastanawiam
myślę, że pan Rutkowski byłby oburzony
Stary 2010-08-10, 22:44   #1346
muciula25
Rozeznanie

Cytat:

Tak zwane towarzystwo wzajemnej adoracji
muciula25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 22:45   #1347
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie, ja tam chyba pierwsza napisałam by wspomnąć o sprawie Łukasza na tym marszu, a takie rozczarowanie mnie spotkało...
to jets egoizm, co oni się boją, że jak marsz nieco zmieni oblicze to władze miasta ich wygonią? To przecież kretynizm jest
TRZEBA POMAGAC MLODSZYM I LADNIEJSZYM. No co Ty nie wiedzialas tego?

Dziwią mnie tylko Ci ludzie,którzy mieszkają w mieście zaginięcia tych dwóch osób ale wybrali sobie jedna osobe do pomocy a druga jest niewazna

Ja majac taki przypadek w miescie zajelabym się obydwoma przypadkami

Dobra, w ogole po co ja wciaz pisze,nie czaje sama siebie.
Skoro tu wyniknely kłotnie o to kto zalozyl watek jaki jest tytul to czego ja sie w ogole spodziewam?
Stary 2010-08-10, 22:46   #1348
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadi111 Pokaż wiadomość
A ileż to roboty, tym bardziej teraz gry granice UE są otwarte.
hmmm nie wiem czy podrózowałas od kiedy sa otwarte granice w UE ale to nie jest tak ze sobie przejezdzasz jak przez ulice tylko sprawdzaja cie z dowodu osobistego KAŻDĄ OSOBĘ, mało tego wedle swojego uznania moga zrobic ci rewizje osobista jak i samochodu ...
Stary 2010-08-10, 22:46   #1349
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Twój avatar to kadr z serialu JAK POZNAŁEM WASZĄ MATKĘ?

-----

wiecie, ja chyba z ciekawości podążę trasą marszu by obczaić, czy nie pojawi się jakaś afera ale serio odechciało mi sie , więc jeszcze się zastanawiam
myślę, że pan Rutkowski byłby oburzony
Nie,mój avatar to ja i mój chłopak widzę ,że mylisz nas z jakimiś gwiazdami telewizyjnymi,haha <żart>
Stary 2010-08-10, 22:47   #1350
Senso
Raczkowanie

dezorientynowujmy

Wyjęłyście wszystko jak kawa na ławę. Pan Janusz zachował się jak się zachował. Elita poszła się panoszyć dalej. A tutaj zostały same głupole

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości