![]() |
#1321 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Milczałem parę dni bo obraziłem się na to forum ale.... Niech tam
podział pochodu to duży błąd ! Skutek raczej będzie odwrotny do zamiarów..... Ale tak jest już w polsce innych traktuje się lepiej innych jeszcze lepiej a drugich podrzędnie te podziały widać nawet na przykładzie katolików pod krzyżem. Krzyż zamiast jednoczyć dzieli tak samo dzieli ten pochód. Dojdzie jeszcze do tego że jedni drugim będą zaklejać plakaty odnośnie poszukiwania...oby nie przemarsz dobry pomysł tylko ja myślałem że będzie on miał na celu uświadomienie społeczeństwu że obok naszego normalnego życia gdzieś w zaciszu innego mieszkania dzieje się dramat rodziny której osoba zaginęła a my nie mamy świadomości i nie zwracamy na to uwagi żeby im jakoś pomóc bo nie każdy ma przebicie w mediach,internecie ,pieniądze na rutkowskiego oraz znajomych biznesmenów z milionem złoty dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
eeeeeeeeeeee no nikt nikogo silą za granice nie moze wywiesc , te dziewczyny co trafiaja do bur* to same decyduja sie na wyjazd za granice np obiecana praca a pozniej sie okazuje ze to sciema i na miejscu sa pozbawiane paszportów, dokumentów i zastraszane.
#1323 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No sorry bardzo ale nie pogodzę się z tym, że nakazuje nam się milczeć gdy my chcemy pomóc każdemu w każdej dogodnej chwili ![]() Tak pięknie pan pisze o cierpieniu drugiego człowieka, o jego kruchym życiu i tragedii, a nawet pan nie potrafi pojąć, że Łukaszowi też chcemy pomóc podczas tego marszu. No ale cóż, został on jak pokój w hotelu - zarezerwowany dla jednej tragedii, tragedii Iwony. Czy to jest logiczne? Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-10 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Zadomowienie
|
Kobiety dajcie sobie juz spokoj,po co sie klocic o jakis debilny marsz. (Nie chodzi o to,ze jest glupi itp tylko o to,ze o taka rzecz sie klocicie ) Tak prawde mowiac to on nic nie wniesie do sprawy tylko to,ze media będą pisać o tym i będą niusy.
Tylko wlasnie w tym tkwi problem jakby tak codziennie ktos organizowal marsz to bylaby to tradycja,cos nudnego i w ogole wygladaloby to jak pogrzeb Takze dajcie na wstrzymanie dla mnie to jest rzecz zbedna i innymi srodkami mozna naglosnic sprawe ludzi zaginionych. Fajny pomysl ale co on wniesie do sprawy to ja nie wiem ![]() Rozglos-napewno. |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
Dla nikogo nie jest to durny marsz to po 1,po 2 to Ty tutaj obrazasz ludzi tutaj,po 3 chcialabym wiedziec czy po marszu i po poszukiwaniach Iwonki tez tak podziekujesz calej reszcie??? a pozatym my wszyscy tu widzimy,ze dla Ciebie walka o zycie zupelnie obcego czlowieka nie jest wazna zaluje teraz ,ze ta cala reszta co przeszla z Toba na drugie forum nie podeszla do sprawy tak jak Ty do sprawy tego chlopaka,zobaczylbys jak to milo i jak serce boli czlowieka jak nikt nie reaguje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
A ileż to roboty, tym bardziej teraz gry granice UE są otwarte.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1329 |
Zadomowienie
|
Na razie nie wypowiadam się na stronie Iwony,bo nic nowego bym nie wniosla do sprawy a boję się,że jeszcze ktoś by mnie o coś opieprzył
![]() Ale pozwolę sobie zacytować Pana Janusza Moim zdaniem typowe polskie podejście - jeśli ktoś coś organizuje - należy to zepsuć , jak ktoś nakleja plakaty - należy je zerwać" Dziewczyny raczej nie chciały nic psuć a raczej pomóc,więc to stwierdzenie mnie bardzo zszokowało Ale jak juz wczesniej wspomnialam-widocznie nie znam zycia |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zadomowienie
|
generalnie czy tylko mi się wydaje że Janusz G polubił się z paroma osobami które tu się udzielały(i miało się wrażenie że stworzyłt grupę rządzącą). A jak te odeszły to reszte wizażanek i ich pomoc oraz udział w wątku ma w tylniej części ciała ?
![]()
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() No ale dobra jets jak jest, pan Janusz okazał się mneij czułym człowiekiem, a miałm do niego taki szacunek. Był takim moim mentorem...no ale było - minęło ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() Tak, tak zwana elita odeszła na główną stronę o Iwonie, nie wchodzą tu więc nie wiedza pewnie o Łukaszu i dlatego wszystko sprowadzają tylko do sytuacji Iwony. Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-10 o 22:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Zadomowienie
|
czy Łukasz ma już swój wątek na wizażu ?
#1334 |
Przyczajenie
|
Janusz miałam Cie za faceta z jajami a ty tym postem potwierdziłeś że inni się nie licczą tak jak nie liczy się dla Was nasze zdanie- chciałam pomóc ale myślę że lepiej się pomodlę niz byc na marszu z kims kogo nie obchodzą inni tylko Iwona.Nie znam jej a chciałam pomóc a ty nie znasz go a pomóc nie chcesz. Ostatni mój post tutaj bo to kłamstwo- POMOC- tu nie ma pomocy tu jest tylko walka o własny tyłek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Zakorzenienie
|
Mam identyczne odczucia a boli mnie najbardziej to ,ze udawal czlowieka o wielkim sercu i okazalo sie jaki jest naprawde,ze ma serce tylko dla bliskich a cala reszta moze nie istniec no ale czego mozna sie bylo spodziewac,przykre to troszke.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie rozumiem takiej postawy boicie się, że inne plakaty zasłonią te 'Iwonkowe'? przecież o jej sprawie w Pl wie już chyba każdy nie ubyłoby was chyba, gdyby pojawiły się też inne zdjęcia? jeśli innych/obcych ludzi stać na empatię, od was powinno ono uderzać w szczególności oczekujecie pomocy od innych , tak samo inni oczekują pomocy od was
![]() |
#1337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
życie jest brutalne i o tym się właśnie dowiadujemy.
![]() |
#1340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
ach, no tak jeszcze ktoś by pomylił Łukasza z Iwoną...
ech robi się niesmacznie wiem, ale dla mnie to trudne do pojęcia skoro od innych oczekuje się wsparcia, powinno się też innych wspierać ale widocznie dla niektórych działa to tylko w jedną stronę mimo wszystko mam nadzieję, że Iwona się odnajdzie tak jak i Łukasz i inni zaginieni, trzymam kciuki
#1342 |
Zadomowienie
|
"Nie znam jej a chciałam pomóc a ty nie znasz go a pomóc nie chcesz."
Własnie dzisiejszy dzien mnie tego nauczyl Ja pomagalam bezinteresownie nie znajac wcale dziewczyny ale niektorzy tego nie umieja zrobic Oj glupia ja,glupia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() to jets egoizm, co oni się boją, że jak marsz nieco zmieni oblicze to władze miasta ich wygonią? To przecież kretynizm jest ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
Ale sie myla niestety,pan Janusz nie widzi krzywdy innych tylko to co wkolo niego sie dzieje a szkoda bo zupelnie obcy ludzie ktorzy wczesniej nawet nie wiedzieli o istnieniu Iwony pomagaja mu jak tylko moga a On niestety nie chce pomoc zupelnie ocej osobie,to jest ta wlasnie ludzka znieczulica i niech sie nie dziwi,ze ludzie tez udaja,ze nikt nic nie widzial ani slyszal skoro On sam tak postepuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
BAN stały
|
Cytat:
----- wiecie, ja chyba z ciekawości podążę trasą marszu by obczaić, czy nie pojawi się jakaś afera ![]() ![]() myślę, że pan Rutkowski byłby oburzony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak zwane towarzystwo wzajemnej adoracji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziwią mnie tylko Ci ludzie,którzy mieszkają w mieście zaginięcia tych dwóch osób ale wybrali sobie jedna osobe do pomocy a druga jest niewazna Ja majac taki przypadek w miescie zajelabym się obydwoma przypadkami Dobra, w ogole po co ja wciaz pisze,nie czaje sama siebie. Skoro tu wyniknely kłotnie o to kto zalozyl watek jaki jest tytul to czego ja sie w ogole spodziewam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
hmmm nie wiem czy podrózowałas od kiedy sa otwarte granice w UE ale to nie jest tak ze sobie przejezdzasz jak przez ulice tylko sprawdzaja cie z dowodu osobistego
![]()
#1349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Raczkowanie
|
dezorientynowujmy
![]() Wyjęłyście wszystko jak kawa na ławę. Pan Janusz zachował się jak się zachował. Elita poszła się panoszyć dalej. A tutaj zostały same głupole ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.