|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
no własnie nie RÓWNIE..
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1417 |
|
BAN stały
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;21292417]Treść usunięta[/QUOTE]
Tak tak i pamiętajmy by poinformować się nawzajem o godzinie poszukiwań piątkowych
|
|
|
|
#1418 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Iwona i Łukasz są z jednego miasta, ktoś chyba pisał że nawet ta sama dzielnica. więc jaki problem powiedzieć, że chodzi o Iwonę, która zaginęła wtedy i wtedy oraz o Łukasza, który cośtam. nie trzeba każdemu z osobna robić godzinnego referatu o co chodzi, ludzie są chyba na tyle kumaci że zrozumieją że zaginęły te dwie osoby z ich miasta i tyle. poza tym sprawa Łukasza pojawiła się na dniach więc jest większe prawdopodobieństwo pomyślenego zakończenia jeśli się to teraz nagłośni. pójdę lepiej spać i zamilczę już tutaj, bo to jest cyrk na kółkach co się dzieje. |
|
|
|
|
#1419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Panie Januszu - smutne to co Pan napisał. Dziewczyny pokazały wielkie serce chcąc organizować i brać udział w marszu dla dziewczyny której nigdy by pewnie nie poznały nawet, ba! Nawet własne nakłady finansowe dziewczyny deklarowały, bez żebrania i z godnością co kto może, a Pan wiedząc jaki to ból w obliczu takiej tragedii nie potrafił serca okazać Łukaszowi. Wystarczyło napisać "w porządku, wiem jaki ból przeżywa jego rodzina, mieszkał blisko Iwonki, może się znali z widzenia? Może mu to pomoże" bla bla bla i wszystko...
|
|
#1420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh... Cytat:
chciałabym, żeby (biorąc pod uwagę specyfikę forum) słuchano się wzajemnie (tu: CZYTANO ZE ZROZUMIENIEM)..
|
|
|
#1421 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() moge prosic o wyszukanie takiej mapki z OZNACZONYMI: miejscem zaginicia iwny kamery ktora ja zarejestrowala kolejnej kamery ktora juz jej nie widziala parku i miejsca zamieszkania iwony widziałąm taką w jakimś artykule ale mi wsiąkł ;/ Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-11 o 00:41 |
|
|
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
a ja nie kumam jednej rzeczy. w artykule było że rutkowski dostał za to zlecenie w całości 15 tys. po czym daje nagrodę w wysokości 25 tys? Oo
|
#1423 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Jezusie teraz dla kazdego zaginionego będzie organizowany osobny marsz pochów wręcz
dla mnie to logicznee aby połączyc 2 sprawy skoro mieszkają w tymsamym miescie, oboje zagineli moze i znali się z widzenia,bazaginełi w krotkim odstepieczasupochód dla łukasza osobnodla iwony osobno moze co dzien inne pochody? ![]() myslalam ze chodzi o pomoc i otowrzenie oczu społeczenstwu zwrocenie uwagi na osoby zaginione ŻENADA TO JEST WŁASNIE POLSKA. ![]() podziały lepszy gorszy , podziały podziały podziały
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2010-08-11 o 00:44 |
|
|
|
#1425 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1427 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dlatego nas to boli, jeszcze wyzywa się nas od głupków.... ;/ ![]() No cóż, w każdym bądź razie Tomasz G nadal nas podgląduje i jakoś nadal sumienie go nie ruszyło.... ;/ Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-11 o 00:47 |
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi jedno...
Skąd macie pewność że rodzina Łukasz chciałby przyłączyć się do marszu o Iwonie?
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
aktaga, ,yślę, że źle nas oceniasz i tyle. Idę spać, bo tez widzę, że nie ma sensu się przekrzykiwać. Dobranoc wszystkim
|
#1430 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, ale to są tylko nasze przypuszczenia. Może zamiast się kłócić wypadałoby się najpierw spytać rodziny Łukasza czy tego chce?
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
No ludzie kto by nie przyjal jakiej kolwiek pomocy w poszukiwaniach swojego dziecka
![]() no tak łukasz nie jest ładną blondynką nie zarejestrował go monitoring nie ma RUTKOWSKIEGO I JACKOWSKIEGO. niestety a jak widać internauci tez nie chcą pomóc. nie myslalam ze PODZIAŁY wystepuja w tak DRAMATYCZNYCH okolicznosciach.
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2010-08-11 o 00:54 |
|
|
|
#1433 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Janusz pytał mamy Iwony czy chce tego marszu, więc ich również wypadałoby zapytać..
|
|
#1435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeeeny a kto by nie chciał takiej pomocy? przecież to ma na celu znalezienie świadków, bądź odnalezienie samego Łukasza.
|
|
#1436 |
|
Konto usunięte
|
Weszłam tu dzisiaj po 2 dniach. I mam wrażenie, że ten marsz jest dla organizatorów. Bo jaki inny jest jego cel w takim razie, w świetle wypowiedzi osób, które były zaangażowane w sprawę od początku, a teraz zachowują się tak a nie inaczej? Ogromny zawód. Marsz równa się idea. Zabraniając udziału osobom, które chcą zwrócić uwagę na zaginięcia innych osób, POZBAWIACIE ten marsz idei, pozbawiacie celu. Patrzycie na Waszą pracę, o którą się obawiacie, że ktoś to zniszczy, patrzycie na siebie. Przykre
![]() ---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ---------- Ja też tego nie rozumiem. Na oficjalnej stronie o Iwonie takie zdanie poziomem wyjęte z gimazjum. Brak słów. Kierowanie agresji na całą sprawę nic więcej. |
|
|
|
#1437 |
|
Raczkowanie
|
czytałam ostatnie strony wątku i prawie każdy post jest o marszu. Osobiście uważam,że sprawa Łukasza mogłaby zostac również poruszona w sobotę ale to nie ja organizowałam ten marsz, nie mogę na niego przyjechac. Myślę,że marsz osób wszystkich zaginionych faktycznie mijał by się z celem ale ponieważ Łukasz był z tej samej dzielnicy co Iwona można by o nim wspomniec. Ale skoro nie to nie, trzeba to przyjąc do wiadomości,zorganizowac coś dla Łukasza ( niekoniecznie marsz, jakieś ulotki, przekazywanie linków, zamieszczanie zdjęc w portalach itp) a NIE OBRAŻAC się na pomysł marszu dla Iwony. To nie jest Jej wina,że wyszło jak wyszło. Skoro możemy jakoś pomóc to pomagajmy. Większośc pisze o podziałach,że o Iwonie jest rozgłos bo rodzina ma kase itp. A zaraz się okaże,że ten rozgłos się skończy właśnie dlatego,że rodzina Iwony jest zamożna! Nie chcemy podziałów to ich sami nie róbmy.
Gdy padł pomysł marszu, pierwsze plany, konkrety to wszyscy byli za, dużo osób się zadeklarowało,że będzie, że pomysł jest super i może coś pozwoli wyjaśnic. A teraz co jest?? Zaginął Łukasz i nagle jest po co ten marsz, co to komu da, już tyle czasu minęło teraz lepiej pomóc Łukaszowi bo Iwona i tak już pewnie nie żyje. Co to za myślenie.... Częśc osób już zrezygnowało z marszu dlatego,że nie można poruszyc sprawy Łukasza...Czyli tak - nie możemy pomóc jemu to nie pomagajmy też Iwonie. Iwona jest tu najmniej winna, nie siedzi na forum, nie mówi,że to jej tylko marsz, nie powinna więc byc pokrzywdzona. ( Tak wiem,zaraz będzie,że Łukasz też jest pokrzywdzony bo nie można o nim wspomniec). Moje zdanie jest takie,że można by było połączyc te dwie sprawy ale nie rezygnujcie (jeśli miałyście zamiar tam byc) z marszu i pomocy Iwonie tylko dlatego, że organizatorzy mają inne wyobrażenie na ten temat.
Albo nie umiem,albo życie tak sprawiło,że o bólu nic nie powiem i ukryję wszystko-nawet miłośc... ...Daj zdrowie moim bliskim, dla mnie tylko trochę siły, może mniej poczucia winy... UWAGA!!! http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU |
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy był już ten link... odnaleziono ciało Łukasza
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...ukiwanego.html
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() az mam ciarki...
http://www.suwaczek.pl/cache/b38d6dbf95.png http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php ZAGINEŁA IWONA! Edytowane przez nicegirl Czas edycji: 2010-08-11 o 09:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

- to odpowiedź nasuwa się sama.
eh...