|
|
#451 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
|
|
|
|
|
#452 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze to opisała Ofelia poniżej: Cytat:
Hosenka - dzięki Powiem Ci, że po 8 latach mieszkania z kimś zaczynam mieć podobne odczucia. Teraz nie chciałoby mi się mieszkać z kimś bez choćby statusu narzeczeństwa.
|
|
|
#453 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też bym chciała kogoś, kto ma podobne podejście do życia co ja. Mój były był troche za leniwy... tak jak powiedziałam, teraz to może nie miało takiego znaczenia, ale w przyszłości byłoby nam ciezko, gdyby nic sie nie zmienilo. Mam podbonie jak Ty, też poszłam na wymagajace studia, chociaz pracowac teraz nie bede, bo studia są dzienne, ale wiem czego chce, a moj były... zero pomysłu na swoje żcie, zero pasji to mi troche przeszkadzało.---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
bo narazie w rodzinnym domu zostaje pierwotny plan był taki, ze mialam mieszkac z eksem jak sie na studia wyprowadze, dobrze, ze nie wypalilo, jak teraz o tym mysle, to wiem, ze to by było dla Nas za wczesnie.
|
||
|
|
|
#454 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja już nawet nie będę jej sytuacji komentować...
Jak pisałam, każdy ma jakieś hobby... Szkoda dziewczyny, bardzo. Ale nie da się wyciągnąć za uszy z bagna kogoś, kto za wszelką cenę chce w tym bagnie siedzieć... Mam tylko nadzieję, że z czasem poniżenie będzie na tyle wielkie, a cierpliwość wizażanek niewyczerpana, że się Margolcia nam w końcu od dna odbije...bo inaczej to ja to czarno widzę. Dziewczyna ma skłonności autodestrukcyjne, tutaj bez specjalisty się nie obejdzie. ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Nie dość, że palant, to jeszcze zero inwencji twórczej, zachowuje się zgodnie z pierdyliard razy wałkowanym schematem. Ble. Nie chciałabym tak nudnego gościa
|
|
|
#455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ofelia20 ostatnio mi powiedział,że jest w stanie mi zaufać ale musi pare rzeczy w sobie zmienić... Wolałam mu nie mówić tego albo powiedzieć mu później ale stwierdziłam,że lepiej żeby wiedział bo później by psioczył,ze to ukrywałam
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2010-08-11 o 11:47 |
|
|
|
|
#456 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Też dochodzę do takiego wniosku. Za stary już człowiek jest na te fanaberie.
|
|
#457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masz przyanjmniej czyste sumienie, a co On z tym zrobi.... to sie przekonasz za jakis czas.
|
|
|
|
|
#458 |
|
Nie depcze krokusów
|
U mnie decyzję wspólnego zamieszkania przyspieszyły finanse - razem mieszka się znacznie taniej, teraz na samo mieszkanie wydaję prawie 1200 zł :/ Na szczęście Nowy mieszka w prawie pustym domu rodzinnym i nie ma zamiaru się nigdzie przeprowadzać. Niestety, nie ma zamiaru chyba nigdy :/
|
|
#459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapewne było zdziwko w stylu: "Ooo, jednak po mnie nie rozpacza?" Ja pier..., czemu to życie musi tak zaskakiwać? I osoby, które WYDAJĄ się nam być takie wspaniałe, okazują się być sk****synami...
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do zamieszkania razem ja jestem za. Nie chcę żeby potem wyszły jakieś dziwne rzeczy po ślubie. Jak ludzie spędzają ze sobą 24h na dobę to chyba lepiej sie ze sobą potrafią zgrac, wyczuc.
|
|
|
|
|
#461 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny... wróciłam do Was...
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to, że mieszka nadal z rodzicami świadczy o jego niedojrzałości? ![]() Nie kazdego STAĆ na samodzielne mieszkanie, utrzymanie się. 2. "dziwne rzeczy" mogą wyjść i po kilkunastu latach wspólnego mieszkania.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-08-11 o 11:59 |
|
|
|
|
#463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I podniosło mi się ciśnienie ![]() napisał mi,że boi sie tego,że jak mu będzie zależało i zacznie się starać,żeby było dobrze to wyjdzie na odwrót... Najchętniej to bym jego ex(moją koleżankę) za kłaki wytargała i łbem o ścianę za to co mu zrobiła... yellowbird napisał,żebyś zbyt dobrego humoru nie miała a Ty głuptasie jak w jego planie zaczęłaś rozkminiać zamiast to poprostu oblać "ciepłym moczem" ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Co się stało??
|
|
#464 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() 4/5 exiów odzywa się jak dotrze do nich informacja, że się z nich wyleczyłyśmy, albo jesteśmy w trakcie skutecznego leczenia...chcą sprawdzić siłę swojego oddziaływania na nas, podbudować ego i udowodnić nam i sobie jacy to są trudni do zapomnienia. Banał stary jak świat. I cholera, ciągle robiący na nas wrażenie. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- ...
|
|
|
#465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nadal mieszkam z rodzicami ale fakt,że płacę za mieszkanie i sama sobie kupuje to co aktualnie potrzebne... Moj ex też mieszka z rodzicami,pracuje... Czy to świadczy o jego niedojrzałości?? Bo często z kolegami sie buja,imprezuje w weekendy... Nie sądzę... Hosenka ma rację,że nie każdego po prostu stać na utrzymanie sie samemu
|
|
#466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
). Z drugim w sobotę na imprezę, a z trzecim w niedziele na pizze. Co ja robie?
|
|
|
|
#468 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
przaynjmniej sie bedziesz dobrze bawic najlepsze te gwiazdy i chodnik![]() Szkoda, ze wieszkosc moich kolegow jest pozajmowanych, zostaje mi tylko impreza w wiekszym towarzystwie |
||
|
|
|
#469 |
|
Rozeznanie
|
Co się stało???
Elve, juniorka, Hosenka, monilkaa możecie mi przybliżyć co margolcia znowu zrobiła? I powiedzieć czy mam ja pobić?;p
|
#470 |
|
Przyczajenie
|
Hosenka - dzięki
Powiem Ci, że po 8 latach mieszkania z kimś zaczynam mieć podobne odczucia. Teraz nie chciałoby mi się mieszkać z kimś bez choćby statusu narzeczeństwa.[/QUOTE]Hmm... ja mieszkając z facetem żałowałam, że tracimy to czym powinniśmy sie cieszyć po ślubie, choć w dobrym związku to nie powinno robić różnicy... ale tak na prawdę bardzo dużo mnie to wspólne mieszkanie nauczyło, przede wszystkim konstrukcji faceta jego totalnej zmiany z czarującego, zadbanego przystojniaka, na brudnego, zapuszczonego lenia normalnie jak w starym małżeństwie, tylko w przyspieszonym tempie i te skarpetki... ![]() no ale muszę przyznać, że dzięki temu mogłam coś z tym zrobić bo jeszcze sie bał że mogę odejść a po ślubie miał by to chyba w dupie, tak podejrzewam
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A co mi tam, mogę poszaleć. Wczoraj ex napisał do mnie, przedwczoraj zresztą też. Gra przyjaciela ale ja nie chcę żeby był moim przyjacielem, bo mi jest jeszcze gorzej jak on do mnie pisze . Ja mam odwrotnie niż Ty, w sumie mam tylko dwie dobre koleżanki a reszta to faceci. Zawsze byłam z chłopakami i tak mi zostało. Z laskami nie mam o czym gadać a z chłopakami zawsze mam tematy. Dziwna ja
|
|
|
|
|
#472 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wejdź sobie na jej profil i poczytaj jej posty...w skrócie - jej ex się chciało seksu, więc ją wezwał i radośnie przeleciał.
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym jednak nie odkładała pieniędzy (co miesiąc przelewałam na konto oszczednościowe ponad połowę pensji) a wszystko rozwalała na pierdółki to by było inaczej.
|
|
#474 |
|
Zadomowienie
|
Nie, to nie świadczy o niedojrzałości, o niedojrzałości świadczy fakt, że nie dorzuca się do rachunków domowych mimo, że pracuję i nie zarabia źle, we dwoje stac byłoby nas bez problemu żeby zamieszkac razem a on mi na to, że nie będzie ze mną mieszkał w jakiejś norze. O niedojrzałości świadczy również tekst, że się nie wyprowadzi bo JEMU jest dobrze i wygodnie i jak będzie chciał to może nawet po 50-tce to zrobic. Mamusia mu prała, gotowała, budziła do pracy, robiła kanapki do pracy. A facet ma 27 lat. W takiej sytuacji mieszkanie w domu świadczy o niedojrzałości faceta. A jeżeli chodzi o mieszkanie razem to każda z nas ma po prostu inne zdanie. Owszem dziwne rzeczy mogą wyjśc zawsze, ale ja wolałabym sie najpierw przekonac czy to jest to.
Edytowane przez Paulinkus Czas edycji: 2010-08-11 o 12:33 |
|
|
|
#475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#476 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dzis X podlapal pierwszego poteznego minusa. Mielismy sie dzis uowic na rower, X mial do mnie rano napisac po sprawdzeniu w jakim stanie jest rower. Nie napisal... Olal... Nie przypominam mu o tym...
Skoro on mnie olal to i ja jego i na rower ide z kumpela Jesli napisze do mnie to powiem ze sie spoznil Swoja droga to jesli nie mial ochty sie dzis spotkac to mogl powiedziec ze chce dnia dla siebie-ja tak zrobilam...Eh, faceci... Jesli bedzie robil tak jak dzis i sytuacja bedzie sie powtazac notorycznie to nie bede sie meczyc
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#477 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi by sie przydała jakas opinia, kogos kto ma inny punkt widzenia, a faceci to inaczej postrzegaja niz dziewczyny ale w sumie nie mam nikogo takiego komu chciałabym sie wygadac.
|
|
|
|
|
#480 |
|
Przyczajenie
|
A ja w ogóle nie mam teraz znajomych
odkąd przeprowadziłam sie do innego kraju straciłam kontakt z wszystkimi a tam nikogo normalnego nie poznałam.Teraz wróciłam do domu i nawet nie mam z kim wyskoczyć żeby coś "świeżego" poderwać!!! Czas to zmienić!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

ja staram się widzieć te dobre strony, wiem, że pod paroma wzgledami nie pasowaliśmy do siebie, (inne spojrzenie na swiat, inne oczekiwania od życia). Teraz to nie było problemem, bo oboje jestesmy mlodzi, dopiero na studiach, ale za kilka lat mogłaby to być duża przeszkoda.

bo narazie w rodzinnym domu zostaje

Zapewne było zdziwko w stylu: "Ooo, jednak po mnie nie rozpacza?"

jego totalnej zmiany z czarującego, zadbanego przystojniaka, na brudnego, zapuszczonego lenia 
. A co mi tam, mogę poszaleć. Wczoraj ex napisał do mnie, przedwczoraj zresztą też. Gra przyjaciela ale ja nie chcę żeby był moim przyjacielem, bo mi jest jeszcze gorzej jak on do mnie pisze