Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-11, 15:45   #1591
titina
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez Kamila131290 Pokaż wiadomość
Dziś w Gdańsku widziałam dwa plakaty - jeden Iwony w centrum, Madisonie, szary nierzucajacy sie w oczy
i o dziwo idziałam drugi na przystanku nie pamiętam którym ale na alei, chłopaka który zaginął i nie moge przypomniec sobie jak sie nazywał tamten chłopak... ale raczej nie łukasz S...
teraz czytam o jakimś chłopaku zaginionym co ciało zostało wyrzucone, co tu sie dzieje://///

Może Bartek Bogacz:

http://www.youtube.com/watch?v=iSI_CeaXa2c

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 15:47   #1592
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tomasz_G Pokaż wiadomość
Szkoda gadać. Zaczynasz mnie obrażać, a tego bardzo nie lubię.
I to mówi osoba, która obraziła jedną z użytkowniczek, która wyraziła swoje odmienne zdanie, dając info na stronie głównej poświęconej poszukiwaniom, że "nie będzie się zniżać do jej poziomu".
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 15:47   #1593
poison31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
albo Jakub grzywacz ktory dzis sie szczesliwie odnalazl po chyba 3 m-cach
poison31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 15:51   #1594
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poison31 Pokaż wiadomość
Super w końcu jakaś dobra wiadomość:

http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...aly,,i,zdrowy/

Mam nadzieję że Iwonka w końcu też się odnajdzie...

Stary 2010-08-11, 15:51   #1595
Zasmutana
Raczkowanie

http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...okuratorem%5D/

Nie wiem czy było,ale wklejam.To znaczy,że nie przesłuchali jeszcze tych osób?

Zasmutana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 15:59   #1596
muciula25
Rozeznanie

No to to juz dla mnie podchodzi pod jakiś żart!!Jak to,że oni ich jeszcze poszukują??Że oni jeszcze nie są przesłuchani??Tych Panów z wózkiem na bank ludzie którzy często przebywają w tamtych okolicach znają Ludzie!!No nie wierze w to co teraz przeczytałam
Stary 2010-08-11, 16:08   #1597
dominikmeller25
Zakorzenienie

cóż zachowanie policji przypomina sprawę Olewnika, policja wie kogo przesłuchać ale tego nie robi, policja wie co trzeba sprawdzić ale tego nie robi no i jeszcze obecność pana Rutkowskiego jest podobna a więc żeby tylko ta dziewczyna nie skończyła jak śp. Olewnik, bo zachowanie policji póki co jest skandaliczne bo ci panowie powinni zostać przesłuchani już dawno temu no i nie tylko oni...bo kto będzie pamiętał coś co się działo rano kilka tygodni temu kiedy możliwe że te osoby były pijane na dodatek, chyba że jest to celowe działanie i policja jak w przypadku Olewnika kogoś chroni, a skoro jak ktoś tu już pisał że w trójmieście dość często ktoś znika to może być faktycznie celowe działanie odpowiednich służb.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 16:11   #1598
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

To jest bardzo dziwne...Rozumiem, ze moze byc trudno znaleźć przypadkowych przechodniow a zwlaszcza turystow. Ale ci dwaj panowie widac, że są złomiarzami, wiec nie przyjechali z drugiego końca Polski, aby szukać puszek w śmietnikach nad morzem!!! ...Oni muszą być z tych okolic! Nie muszą mieszkac o krok od tego deptaka, ale na pewno są z bliskich okolic... Co za kłopot popytac okolicznych pijaczków? Albo pojechac na okoliczne punkty złomu i spytać, czy może tacy oto panowie pojawią się z towarem? Rozumiem, ze takie środowiska stronią od policji, ale przecież tu chodzi o świadków, którzy mogą coś wnieść do sprawy...

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 16:14   #1599
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poison31 Pokaż wiadomość
Faktycznie. Ciekawe co się z nim działo przez te ponad 2 miesiąca (od 23. maja).

Fajnie,że się odnalazł,myślę,że to podbuduje na duchu rodzinę Iwony.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 16:17   #1600
201803080934
Konto usunięte

czytałam od pierwszej części wątku, ale tak trochę wybiórczo, bo naprawdę dużo postów.
po takim czasie ciężko mi uwierzyć, że ona jeszcze żyje. choć nikomu przecież nie życzę śmierci, ale ponad 3 tygodnie i nic..?
mnie by pewnie tak nie szukali, bogata nie jestem ani nic..
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 16:17   #1601
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Faktycznie. Ciekawe co się z nim działo przez te ponad 2 miesiąca (od 23. maja).

Fajnie,że się odnalazł,myślę,że to podbuduje na duchu rodzinę Iwony.
No ciekawe ale najważniejsze,że wrócił cały i zdrowy wierze z całego serca,ż ei Iwona się tak odnajdzie
Stary 2010-08-11, 16:19   #1602
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Mam ten artykuł i nawet sie pomylilam, bo tam ciało sie znalazło po 10 latach a nie po 8...
http://www.lubelska.policja.gov.pl/i...&action_id=677
Ciało po pobycie w wodzie nie rozpuszcza się. Oczywiscie tkanki miękkie będą powoli znikać (rozkład, ryby, nurt itp.) Nie będę się rozpisywać na temat medycyny sądowej, bo to nie jest temat tego watku.

Przy okazji napisze, ze podczytuje Wasz watek i trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie tej sprawy.
Niesamowite...
Stary 2010-08-11, 16:23   #1603
Zasmutana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
To jest bardzo dziwne...Rozumiem, ze moze byc trudno znaleźć przypadkowych przechodniow a zwlaszcza turystow. Ale ci dwaj panowie widac, że są złomiarzami, wiec nie przyjechali z drugiego końca Polski, aby szukać puszek w śmietnikach nad morzem!!! ...Oni muszą być z tych okolic! Nie muszą mieszkac o krok od tego deptaka, ale na pewno są z bliskich okolic... Co za kłopot popytac okolicznych pijaczków? Albo pojechac na okoliczne punkty złomu i spytać, czy może tacy oto panowie pojawią się z towarem? Rozumiem, ze takie środowiska stronią od policji, ale przecież tu chodzi o świadków, którzy mogą coś wnieść do sprawy...
Jak widać dla naszej policji to wielki kłopot

Zasmutana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 16:24   #1604
takaja13
Zakorzenienie

Ja juz znikam z tego watku bo widze,ze jednak ludzie w polsce dalej dziela ludzi na tych lepszych ktorych trzeba szukac za wszelka cene i tych gorszych ktorych niestety olewaja,szkoda wielka ale szczerze Wam powiem,ze rozmawialam dzis z sasiadka,ktorej nie widzialam ze 3 miesiace i powiedziala,ze o Iwonie jest tak glosno,ze ludzie zaczynaja na to wszystko patrzec z lekkim przejedzeniem ,maja juz po prostu dosc i ja tez zaczynam miec dosc tego jednego tematu,tyle jest ludzi ktorzy wyszli i nie wrocili i zamiast stawic sie za nimi wszystkimi i przy okazji za nami samymi bo bezpiecznie czuc sie nie mozna to po co,przeciez na swiecie jest tylko jedna osoba,Iwonka,pomyslcie sami po takim czasie nie ma szans na znalezienie jej calej i zdrowej ,to jest po prostu nierealne,wiem,ze moje slowa sa okrutne ale ja jako postronna osoba smiem tak twierdzic,bede zagladala i Was dalej podczytywala z nadzieja,ze sie znajdzie ale nie licze na to za bardzo,mimo,ze jestem juz w polsce i bede tu 2 tygodnie to na marsz nie ide i na poszukiwania tez,zniechecili mnie i to bardzo zreszta jak do calej tej sprawy od ktorej mozg sie poprostu lasuje.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 16:27   #1605
Melissa86
Zakorzenienie

Wiecie tak sobie myślałam o tej całej sprawie zaginięcia Iwony i o "Panu Ręczniku" - czemu się nie zgłasza itp. Może i jemu też się stała jakaś krzywda?? Może jako świadka zdarzenia Iwony (np. jej pobicia czy porwania) jego też skrzywdzili?? Na pewno policja sprawdziła dokładnie monitoringi i ciekawe czy później widać go na jakiejś innej kamerze,na której już nie widać Iwony.

Chociaż z drugiej strony gdyby jemu też coś się stało i nie wrócił do domu,to rodzina lub bliscy by to zgłosili,chociażby do Fundacji Itaka i by jakoś powiązali oba zaginięcia...

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Ja juz znikam z tego watku bo widze,ze jednak ludzie w polsce dalej dziela ludzi na tych lepszych ktorych trzeba szukac za wszelka cene i tych gorszych ktorych niestety olewaja,szkoda wielka ale szczerze Wam powiem,ze rozmawialam dzis z sasiadka,ktorej nie widzialam ze 3 miesiace i powiedziala,ze o Iwonie jest tak glosno,ze ludzie zaczynaja na to wszystko patrzec z lekkim przejedzeniem ,maja juz po prostu dosc i ja tez zaczynam miec dosc tego jednego tematu,tyle jest ludzi ktorzy wyszli i nie wrocili i zamiast stawic sie za nimi wszystkimi i przy okazji za nami samymi bo bezpiecznie czuc sie nie mozna to po co,przeciez na swiecie jest tylko jedna osoba,Iwonka,pomyslcie sami po takim czasie nie ma szans na znalezienie jej calej i zdrowej ,to jest po prostu nierealne,wiem,ze moje slowa sa okrutne ale ja jako postronna osoba smiem tak twierdzic,bede zagladala i Was dalej podczytywala z nadzieja,ze sie znajdzie ale nie licze na to za bardzo,mimo,ze jestem juz w polsce i bede tu 2 tygodnie to na marsz nie ide i na poszukiwania tez,zniechecili mnie i to bardzo zreszta jak do calej tej sprawy od ktorej mozg sie poprostu lasuje.
A jednak jest nadzieja. Dzisiaj odnalazł się chłopak,który zaginął pod koniec maja,dodam,że jest CAŁY I ZDROWY.

Poza tym prosimy już o nierozdmuchiwanie sprawy marszu na tym wątku. Każdy wyraził swoje zdanie po kilka razy (zarówno ja,jak i Ty oraz reszta użytkowników),nie będziemy już tego wałkować.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 16:31   #1606
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Wiecie tak sobie myślałam o tej całej sprawie zaginięcia Iwony i o "Panu Ręczniku" - czemu się nie zgłasza itp. Może i jemu też się stała jakaś krzywda?? Może jako świadka zdarzenia Iwony (np. jej pobicia czy porwania) jego też skrzywdzili?? Na pewno policja sprawdziła dokładnie monitoringi i ciekawe czy później widać go na jakiejś innej kamerze,na której już nie widać Iwony.
mi się jednak wydaje, że on o sprawie nie wie. powiedziałam dzisiaj w domu o tym i mimo posiadania tv nikt o tym nie słyszał wcześniej, dopiero ode mnie

dodam jeszcze odnośnie samej zaginionej, tak mi to zaświtało na samym początku jak się zapoznawałam ze sprawą - bardzo bardzo nierozsądnie zrobiła wracając sama, wiadomo była po alkoholu, ale jak większość wizażanek zawsze zgodnie twierdzi - alkohol nie jest żadnym usprawiedliwieniem, powinna być bardziej odpowiedzialna, w końcu ma/miała już 19 lat.
Stary 2010-08-11, 16:35   #1607
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:

Chociaż z drugiej strony gdyby jemu też coś się stało i nie wrócił do domu,to rodzina lub bliscy by to zgłosili,chociażby do Fundacji Itaka i by jakoś powiązali oba zaginięcia...

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

A jednak jest nadzieja. Dzisiaj odnalazł się chłopak,który zaginął pod koniec maja,dodam,że jest CAŁY I ZDROWY.

Poza tym prosimy już o nierozdmuchiwanie sprawy marszu na tym wątku. Każdy wyraził swoje zdanie po kilka razy (zarówno ja,jak i Ty oraz reszta użytkowników),nie będziemy już tego wałkować.
W 1 czesci mojego postu slonce nie chodzilo mi o marsz tylko o cala reszte zaginionych ludzi,czemu Oni sa traktowani inaczej i o nich sie glosno nie mowi,tylko nie zapominaj,ze to jest chlopak i dlla mnie od poczatku kiedy tylko o nim uslyszalam stwierdzilismy z mezem,ze wyjechal pewnie w celach zarobkowych bo nie byl z bogatej rodziny a rodzice chcieli Go wyksztalcic i dla nich tylko szkola jego sie liczyla wiec moze postanowil zniknac,zarobic i wrocic a Iwonka jest jednak kobieta i to ladna kobieta,a jesli gdzies jest przetrzymywana i gwalcona albo co jeszcze gorszego to nawet jak ja wypuszcza to nie ma pewnosci,ze wroci do domu,zalezy od jej charakteru bo ja bym chyba gdzies z mostu skoczyla po takim czyms bo nie dalabym sobie rady po takim czyms,choc nie ukrywam,ze gdzies tam licze na to,ze sie znajdzie zywa.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 16:36   #1608
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:

Tak sobie teraz przeglądam stronę Fundacji ITAKA i tego,czego mi na niej brakuje,to np. możliwości wyszukiwania osób po dacie zaginięcia. Albo ja ślepa jestem i nie mogę takiej opcji znaleźć.
Stary 2010-08-11, 16:39   #1609
anusia9292
Raczkowanie

GG do anusia9292

kurczę,bardzo współczuję oczywiście rodzinie Iwony i w ogóle przerażająca historia..
tylko trochę mnie zastanawia, dlaczego akurat ta sprawa jest tak nagłośniona,kiedy zaginionych w Polsce są setki tysięcy..pewnie dlatego, że dziewczyna z bogatszej rodziny i bardzo ładna..trochę to dziwne,że nie traktują każdego zaginionego równie priorytetowo.
oczywiście, to dobrze, że jest tak głośno o niej, większe szanse, że się znajdzie..chociaż tyle czasu już minęło i dalej nic mimo tego całego szumu, że czarne myśli same nachodzą

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

oj,sorry, że się powtórzyłam, widzę, że już parę osób podobną opinię do mojej wyraziło, wcześniej nie czytałam dokładnie
anusia9292 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 16:42   #1610
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia9292 Pokaż wiadomość
kurczę,bardzo współczuję oczywiście rodzinie Iwony i w ogóle przerażająca historia..
tylko trochę mnie zastanawia, dlaczego akurat ta sprawa jest tak nagłośniona,kiedy zaginionych w Polsce są setki tysięcy..pewnie dlatego, że dziewczyna z bogatszej rodziny i bardzo ładna..trochę to dziwne,że nie traktują każdego zaginionego równie priorytetowo.
oczywiście, to dobrze, że jest tak głośno o niej, większe szanse, że się znajdzie..chociaż tyle czasu już minęło i dalej nic mimo tego całego szumu, że czarne myśli same nachodzą

Dziewczyna nie jest z żadnej bogatszej rodziny - jej mama jest fryzjerką, a jak patrzę na listę najbogatszych to jakoś fryzjerów tam nie uświadczysz.....

Zresztą jej mama mówiła w wywiadzie że ma mieszkanie na kredy i zadłużyła się na korepetycje Iwony z angielskiego...więc raczej jest cała w długach...

Nikt jej nie traktuje priorytetowo, po prostu wiele ludzi zainteresowało się to sprawą ponieważ mamy o niej duzo wiadomości - znamy trasę jej przejścia, elementy ubioru, całą historię zniknięcia.

O innych osobach podawane są zazwyczaj krótkie informacje typu wyszedł tego dnia, ubrany tak i tak i nie wrócił. Więc nie ma za bardzo o czym pogadać...

Edit. Jeśli żal Wam innych zaginionych osób to nic nie szkodzi na przeszkodzie żebyście spróbowali nagłośnić także inne sprawy zaginięć.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-08-11 o 16:47
Stary 2010-08-11, 16:48   #1611
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyna nie jest z żadnej bogatszej rodziny - jej mama jest fryzjerką, a jak patrzę na listę najbogatszych to jakoś fryzjerów tam nie uświadczysz.....

Zresztą jej mama mówiła w wywiadzie że ma mieszkanie na kredy i zadłużyła się na korepetycje Iwony z angielskiego...więc raczej jest cała w długach...

Nikt jej nie traktuje priorytetowo, po prostu wiele ludzi zainteresowało się to sprawą ponieważ mamy o niej duzo wiadomości - znamy trasę jej przejścia, elementy ubioru, całą historię zniknięcia.

O innych osobach podawane są zazwyczaj krótkie informację typu wyszedł tego dnia, ubrany tak i tak i nie wrócił.Więc nie ma za bardzo o czym pogadać...
ja to jednak myślę, że nie każdego stać na wynajęcie rutkowskiego a jeśli chodzi o bogatych fryzjerów - moja siostra cioteczna ma własny zakład i naprawdę ładne pieniądze z tego. mama koleżanki ma dwa zakłady i jeszcze ładniejsze pieniądze.
a gdyby nie rutkowski, to tych wielu informacji by chyba nie było - śledztwo ruszyło jak on wkroczył.
Stary 2010-08-11, 16:49   #1612
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość

O innych osobach podawane są zazwyczaj krótkie informacje typu wyszedł tego dnia, ubrany tak i tak i nie wrócił. Więc nie ma za bardzo o czym pogadać...

Edit. Jeśli żal Wam innych zaginionych osób to nic nie szkodzi na przeszkodzie żebyście spróbowali nagłośnić także inne sprawy zaginięć.
Właśnie dokładnie to samo chciałam napisać o tym niby majątku rodziny Iwony i o tym,dlaczego ta sprawa jest tak nagłośniona,dosłownie z ust mi to wyjęłaś.
Stary 2010-08-11, 16:54   #1613
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia9292 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

oj,sorry, że się powtórzyłam, widzę, że już parę osób podobną opinię do mojej wyraziło, wcześniej nie czytałam dokładnie
nawet jeśli tak jest, to nie rozumiem - powinniśmy przestać pomagać? ja o majątku Iwony słyszałam tyle, co dziewczyny powyżej. jeśli jednak jest inaczej, to nadal priorytetem jest to, żeby ją odnaleźć, a nie zaglądać w portfel.. gdyby jej rodzice mieli dużo pieniędzy, to i tak byłby świetny przykład na to, że pieniądze to nie wszystko... jak widać.
Stary 2010-08-11, 16:57   #1614
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
ja to jednak myślę, że nie każdego stać na wynajęcie rutkowskiego a jeśli chodzi o bogatych fryzjerów - moja siostra cioteczna ma własny zakład i naprawdę ładne pieniądze z tego. mama koleżanki ma dwa zakłady i jeszcze ładniejsze pieniądze.
a gdyby nie rutkowski, to tych wielu informacji by chyba nie było - śledztwo ruszyło jak on wkroczył.
Czytałaś ten artykuł:

http://wyborcza.pl/1,75248,8227168,Z...ie_szukac.html

Cytat:
Na pewno wolałaby, żeby wszystko było po staremu - nadal byłaby mało znaną właścicielką salonu fryzjerskiego u zbiegu Monciaka i Grunwaldzkiej. Jedna, druga klientka - dwudziesta, pięćdziesiąta. "Dzień dobry. Czy jest pani zadowolona z nowej fryzury? Do widzenia, zapraszamy ponownie". Po pracy zakupy, dom. I do połowy lipca tego roku do głowy by jej nie przyszło, że może być inaczej.

Dziś o Iwonie Kinda, mamie Iwony Wieczorek, jest pełno komentarzy w internecie: "ma układy", "musi być forsiasta", "zna kogoś w Agorze", "nikogo w Polsce tak nie szukano", "kim ona jest?".
Jest przeciętną, ciężką pracującą kobietą. Zarabia dobrze tylko w sezonie. - Oszczędności? - uśmiecha się blado. - Mieszkanie na kredyt. Fakt, dobre osiedle, ale kredyt trzeba spłacić. Żyjemy z dnia na dzień, tak jak każdy. Teraz wiosną, przed maturą Iwony, zadłużaliśmy się na jej korepetycje. Na angielski chodziła 4 razy w tygodniu. Zdała.

Rodzina Olewnika to dopiero byli potentaci z branży mięsnej i co i tak zamordowali im syna....

Stary 2010-08-11, 16:57   #1615
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Niesamowite...

No szok ale nie pomyliłaś się za 1wszym razem po 8 latach Ją z naleziono
Stary 2010-08-11, 16:59   #1616
kasieńka:)
Rozeznanie

[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2130407 6]Argument stary jak świat. Nie odniosę się do niego, bo to co ja robię dla innych jest bezinteresowne i pozwolisz, że zatrzymam to dla siebie.

I nie atakuj mnie w ten dziecinny sposób bo nie dam się sprowokować. Napij się może melisy. Mnie to ruszyło, bo nigdy nie spotkałam się na wolontariacie ani z postawą "nie, nie pomożemy", ani z takim tonem jak organizatorzy marszu. Szok. Ale trudno.

Ale dobrze, Ty jesteś wspaniały, pomagasz, i jaki biedny teraz jesteś, że ktoś śmie skrytykować [/QUOTE]

Argument może i stary ale ciągle na czasie.
I po raz kolejny się powtórzę: organizatorzy marszu nie mogą zmienic jego idei bez konsultacji z odpowiednimi władzami! Jeżeli zgłosili marsz pt."Gdzie jest Iwona?" który w założeniu ma znalezienie świadków w TEJ sprawie, to nie mogą nagle zamienic go w marsz dotyczący wszystkich zaginionych.

I odróżnij, że to jest kilka osób które coś faktycznie chciały zrobic w sprawie IWONY a nie wolontariat. Nie mają obowiązku angażowac się w poszukiwania wszystkich zaginionych.
Jeżeli uważasz, że potrzebny jest marsz mający na celu zwrócenie uwagi na problem zaginięc- coż, droga wolna- organizuj.

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Lepiej w ogóle wynieś się z tego forum. Po twoim słynnym już porównaniu mało kto chce z tobą dyskutować. a ciągle nas podglądasz i się wtryniasz by nam dopiec.
A co to za ton? Dlaczego ma się wynieśc z forum? Przepraszam, ale wydawało mi się, że to moderatorzy są od tego by decydowac kto może brac udział w dyskusji a kto nie.

kasieńka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 17:05   #1617
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość

Rutkowski wziął 15tyś złotych myślę,że gdybyś Ty(tfu,tfu) zaginęła bądź ktoś z Twoich bliskich nie było by problemu by przyjaciele,znajomi i reszta rodziny pomogli w takim wydatku,poza tym tak jak było napisane w jakimś artykule zaginęła dziewczyna w środku sezony urlopowego w miejscu które praktycznie zna każdy polak ...

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kasieńka:) Pokaż wiadomość
I po raz kolejny się powtórzę: organizatorzy marszu nie mogą zmienic jego idei bez konsultacji z odpowiednimi władzami! Jeżeli zgłosili marsz pt."Gdzie jest Iwona?" który w założeniu ma znalezienie świadków w TEJ sprawie, to nie mogą nagle zamienic go w marsz dotyczący wszystkich zaginionych.

I odróżnij, że to jest kilka osób które coś faktycznie chciały zrobic w sprawie IWONY a nie wolontariat. Nie mają obowiązku angażowac się w poszukiwania wszystkich zaginionych.
Jeżeli uważasz, że potrzebny jest marsz mający na celu zwrócenie uwagi na problem zaginięc- coż, droga wolna- organizuj.

A co to za ton? Dlaczego ma się wynieśc z forum? Przepraszam, ale wydawało mi się, że to moderatorzy są od tego by decydowac kto może brac udział w dyskusji a kto nie.

Eeeeeeee ale o ile się nie mylę to temat marszu i jego organizatorów jest już nie poruszany więc po co do tego wracać i znowu siać ferment
Stary 2010-08-11, 17:07   #1618
Melissa86
Zakorzenienie

Swoją drogą ciekawa jestem czy jasnowidz Jackowski ma jakieś nowe wizje dotyczące Iwony. Ciężko mi wierzyć w takie rzeczy,ale swego czasu oglądałam programy o nim na Polsacie i z tego co pamiętam to sporo spraw rozwiązał.
Stary 2010-08-11, 17:07   #1619
kasieńka:)
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość

Eeeeeeee ale o ile się nie mylę to temat marszu i jego organizatorów jest już nie poruszany więc po co do tego wracać i znowu siać ferment
Jeżeli by nie był poruszany to bym się nie wypowiadała, tak jak do tej pory to miało miejsce.

kasieńka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 17:10   #1620
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasieńka:) Pokaż wiadomość

Po raz kolejny ucinam temat marszu i jakichś podziałów. Nie ma tematu!

Naprawdę to jest męczące czytać o tym już 20-stą stronę...

Kto jeszcze raz poruszy temat marszu (w sensie podziałów i innych zaginionych) to sorry,ale będę zgłaszać takie posty do moderatorów.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości