![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
Może Bartek Bogacz: http://www.youtube.com/watch?v=iSI_CeaXa2c
![]() |
#1592 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...aly,,i,zdrowy/ Mam nadzieję że Iwonka w końcu też się odnajdzie...
![]() |
#1595 |
Raczkowanie
|
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...okuratorem%5D/
Nie wiem czy było,ale wklejam.To znaczy,że nie przesłuchali jeszcze tych osób? ![]()
![]() |
#1596 |
Rozeznanie
|
No to to juz dla mnie podchodzi pod jakiś żart!!Jak to,że oni ich jeszcze poszukują??Że oni jeszcze nie są przesłuchani??Tych Panów z wózkiem na bank ludzie którzy często przebywają w tamtych okolicach znają Ludzie!!No nie wierze w to co teraz przeczytałam
![]()
#1597 |
Zakorzenienie
|
cóż zachowanie policji przypomina sprawę Olewnika, policja wie kogo przesłuchać ale tego nie robi, policja wie co trzeba sprawdzić ale tego nie robi no i jeszcze obecność pana Rutkowskiego jest podobna a więc żeby tylko ta dziewczyna nie skończyła jak śp. Olewnik, bo zachowanie policji póki co jest skandaliczne bo ci panowie powinni zostać przesłuchani już dawno temu no i nie tylko oni...bo kto będzie pamiętał coś co się działo rano kilka tygodni temu kiedy możliwe że te osoby były pijane na dodatek, chyba że jest to celowe działanie i policja jak w przypadku Olewnika kogoś chroni, a skoro jak ktoś tu już pisał że w trójmieście dość często ktoś znika to może być faktycznie celowe działanie odpowiednich służb.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
To jest bardzo dziwne...Rozumiem, ze moze byc trudno znaleźć przypadkowych przechodniow a zwlaszcza turystow. Ale ci dwaj panowie widac, że są złomiarzami, wiec nie przyjechali z drugiego końca Polski, aby szukać puszek w śmietnikach nad morzem!!! ...Oni muszą być z tych okolic! Nie muszą mieszkac o krok od tego deptaka, ale na pewno są z bliskich okolic... Co za kłopot popytac okolicznych pijaczków? Albo pojechac na okoliczne punkty złomu i spytać, czy może tacy oto panowie pojawią się z towarem? Rozumiem, ze takie środowiska stronią od policji, ale przecież tu chodzi o świadków, którzy mogą coś wnieść do sprawy...
#1599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie,że się odnalazł,myślę,że to podbuduje na duchu rodzinę Iwony. ![]()
![]() |
#1600 |
Konto usunięte
|
czytałam od pierwszej części wątku, ale tak trochę wybiórczo, bo naprawdę dużo postów.
po takim czasie ciężko mi uwierzyć, że ona jeszcze żyje. choć nikomu przecież nie życzę śmierci, ale ponad 3 tygodnie i nic..? mnie by pewnie tak nie szukali, bogata nie jestem ani nic.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1603 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Ja juz znikam z tego watku bo widze,ze jednak ludzie w polsce dalej dziela ludzi na tych lepszych ktorych trzeba szukac za wszelka cene i tych gorszych ktorych niestety olewaja,szkoda wielka ale szczerze Wam powiem,ze rozmawialam dzis z sasiadka,ktorej nie widzialam ze 3 miesiace i powiedziala,ze o Iwonie jest tak glosno,ze ludzie zaczynaja na to wszystko patrzec z lekkim przejedzeniem ,maja juz po prostu dosc i ja tez zaczynam miec dosc tego jednego tematu,tyle jest ludzi ktorzy wyszli i nie wrocili i zamiast stawic sie za nimi wszystkimi i przy okazji za nami samymi bo bezpiecznie czuc sie nie mozna to po co,przeciez na swiecie jest tylko jedna osoba,Iwonka,pomyslcie sami po takim czasie nie ma szans na znalezienie jej calej i zdrowej ,to jest po prostu nierealne,wiem,ze moje slowa sa okrutne ale ja jako postronna osoba smiem tak twierdzic,bede zagladala i Was dalej podczytywala z nadzieja,ze sie znajdzie ale nie licze na to za bardzo,mimo,ze jestem juz w polsce i bede tu 2 tygodnie to na marsz nie ide i na poszukiwania tez,zniechecili mnie i to bardzo zreszta jak do calej tej sprawy od ktorej mozg sie poprostu lasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Zakorzenienie
|
Wiecie tak sobie myślałam o tej całej sprawie zaginięcia Iwony i o "Panu Ręczniku" - czemu się nie zgłasza itp. Może i jemu też się stała jakaś krzywda?? Może jako świadka zdarzenia Iwony (np. jej pobicia czy porwania) jego też skrzywdzili?? Na pewno policja sprawdziła dokładnie monitoringi i ciekawe czy później widać go na jakiejś innej kamerze,na której już nie widać Iwony.
Chociaż z drugiej strony gdyby jemu też coś się stało i nie wrócił do domu,to rodzina lub bliscy by to zgłosili,chociażby do Fundacji Itaka i by jakoś powiązali oba zaginięcia... ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Poza tym prosimy już o nierozdmuchiwanie sprawy marszu na tym wątku. Każdy wyraził swoje zdanie po kilka razy (zarówno ja,jak i Ty oraz reszta użytkowników),nie będziemy już tego wałkować.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dodam jeszcze odnośnie samej zaginionej, tak mi to zaświtało na samym początku jak się zapoznawałam ze sprawą - bardzo bardzo nierozsądnie zrobiła wracając sama, wiadomo była po alkoholu, ale jak większość wizażanek zawsze zgodnie twierdzi - alkohol nie jest żadnym usprawiedliwieniem, powinna być bardziej odpowiedzialna, w końcu ma/miała już 19 lat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1609 |
Raczkowanie
|
kurczę,bardzo współczuję oczywiście rodzinie Iwony i w ogóle przerażająca historia..
tylko trochę mnie zastanawia, dlaczego akurat ta sprawa jest tak nagłośniona,kiedy zaginionych w Polsce są setki tysięcy..pewnie dlatego, że dziewczyna z bogatszej rodziny i bardzo ładna..trochę to dziwne,że nie traktują każdego zaginionego równie priorytetowo. oczywiście, to dobrze, że jest tak głośno o niej, większe szanse, że się znajdzie..chociaż tyle czasu już minęło i dalej nic mimo tego całego szumu, że czarne myśli same nachodzą ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- oj,sorry, że się powtórzyłam, widzę, że już parę osób podobną opinię do mojej wyraziło, wcześniej nie czytałam dokładnie |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna nie jest z żadnej bogatszej rodziny - jej mama jest fryzjerką, a jak patrzę na listę najbogatszych to jakoś fryzjerów tam nie uświadczysz..... Zresztą jej mama mówiła w wywiadzie że ma mieszkanie na kredy i zadłużyła się na korepetycje Iwony z angielskiego...więc raczej jest cała w długach... Nikt jej nie traktuje priorytetowo, po prostu wiele ludzi zainteresowało się to sprawą ponieważ mamy o niej duzo wiadomości - znamy trasę jej przejścia, elementy ubioru, całą historię zniknięcia. O innych osobach podawane są zazwyczaj krótkie informacje typu wyszedł tego dnia, ubrany tak i tak i nie wrócił. Więc nie ma za bardzo o czym pogadać... Edit. Jeśli żal Wam innych zaginionych osób to nic nie szkodzi na przeszkodzie żebyście spróbowali nagłośnić także inne sprawy zaginięć.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-11 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a gdyby nie rutkowski, to tych wielu informacji by chyba nie było - śledztwo ruszyło jak on wkroczył. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://wyborcza.pl/1,75248,8227168,Z...ie_szukac.html Cytat:
Rodzina Olewnika to dopiero byli potentaci z branży mięsnej i co i tak zamordowali im syna....
![]() |
#1615 |
Rozeznanie
|
No szok ale nie pomyliłaś się za 1wszym razem po 8 latach Ją z naleziono ![]()
#1616 |
Rozeznanie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2130407 6]Argument stary jak świat. Nie odniosę się do niego, bo to co ja robię dla innych jest bezinteresowne i pozwolisz, że zatrzymam to dla siebie.
I nie atakuj mnie w ten dziecinny sposób bo nie dam się sprowokować. Napij się może melisy. Mnie to ruszyło, bo nigdy nie spotkałam się na wolontariacie ani z postawą "nie, nie pomożemy", ani z takim tonem jak organizatorzy marszu. Szok. Ale trudno. Ale dobrze, Ty jesteś wspaniały, pomagasz, i jaki biedny teraz jesteś, że ktoś śmie skrytykować ![]() Argument może i stary ale ciągle na czasie. I po raz kolejny się powtórzę: organizatorzy marszu nie mogą zmienic jego idei bez konsultacji z odpowiednimi władzami! Jeżeli zgłosili marsz pt."Gdzie jest Iwona?" który w założeniu ma znalezienie świadków w TEJ sprawie, to nie mogą nagle zamienic go w marsz dotyczący wszystkich zaginionych. I odróżnij, że to jest kilka osób które coś faktycznie chciały zrobic w sprawie IWONY a nie wolontariat. Nie mają obowiązku angażowac się w poszukiwania wszystkich zaginionych. Jeżeli uważasz, że potrzebny jest marsz mający na celu zwrócenie uwagi na problem zaginięc- coż, droga wolna- organizuj. A co to za ton? Dlaczego ma się wynieśc z forum? Przepraszam, ale wydawało mi się, że to moderatorzy są od tego by decydowac kto może brac udział w dyskusji a kto nie.
#1617 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Rutkowski wziął 15tyś złotych myślę,że gdybyś Ty(tfu,tfu) zaginęła bądź ktoś z Twoich bliskich nie było by problemu by przyjaciele,znajomi i reszta rodziny pomogli w takim wydatku,poza tym tak jak było napisane w jakimś artykule zaginęła dziewczyna w środku sezony urlopowego w miejscu które praktycznie zna każdy polak ... ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
Eeeeeeee ale o ile się nie mylę to temat marszu i jego organizatorów jest już nie poruszany więc po co do tego wracać i znowu siać ferment ![]()
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Swoją drogą ciekawa jestem czy jasnowidz Jackowski ma jakieś nowe wizje dotyczące Iwony. Ciężko mi wierzyć w takie rzeczy,ale swego czasu oglądałam programy o nim na Polsacie i z tego co pamiętam to sporo spraw rozwiązał.
#1619 |
Rozeznanie
|
Jeżeli by nie był poruszany to bym się nie wypowiadała, tak jak do tej pory to miało miejsce.
#1620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę to jest męczące czytać o tym już 20-stą stronę... Kto jeszcze raz poruszy temat marszu (w sensie podziałów i innych zaginionych) to sorry,ale będę zgłaszać takie posty do moderatorów.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.