|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
|
|
#3962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
__________ nie wierzę już w żadne czterolistne koniczyny, spadające gwiazdy, kominiarzy, życzenia wypowiadane przed zdmuchnięciem świeczek z tortu, złote podkowy, rozsypany cukier, i ch*j wie, w co jeszcze. to wszystko to jedna wielka bujda. gadanie i przesądy ludzkie. gdyby miało to wszystko przynosić szczęście już dawno bujałabym w obłokach z radości. tymczasem rozmazał mi się tusz, ten z MaxFactor.
|
|
|
#3963 |
|
Zadomowienie
|
Ale pędzimy
oby tak dalejZyje po to by być z Tobą wiesz ? Moja dłoń w Twojej i wszystko staje się możliwe ![]() I dlaczego wszystko traci sens gdy nie ma Cie blisko mnie? ![]() Uzależniona od czekolady , lodów i Twojego słodkiego uśmiechu
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chciałabym być dla Ciebie tym kim Ty jesteś dla mnie.
Edytowane przez jagodkowa Czas edycji: 2010-08-11 o 21:42 |
|
|
|
|
#3965 |
|
Raczkowanie
|
LOLKAxxx ^ dreams_x33 ^ jagodkowa - okradzione Nie musisz mówić, że nie masz kasy na koncie, bo i tak nie chciałabym do ciebie dzwonić. ;/ Być jego bluzką, którą tak bardzo lubi, telefonem, perfumami, nawet słuchawkami, które ciągle ma w uszach, byle przy nim. Nie musisz być dla mnie kimś, wystarczy, że będę mogła patrzeć w twoje oczy, że będę mogła przy tobie być. - Tak? - Nie ![]() ( rozmowa tel z moim kolegą )
nigdy nie każ mi wybierać bo jeszcze wybiorę źle... - happysad <3 Edytowane przez Daria_96 Czas edycji: 2010-08-11 o 20:00 |
|
|
|
#3966 |
|
Raczkowanie
|
' pośród zwyczajnych chwil budzić się rano ze spokojem. '
|
#3967 |
|
Raczkowanie
|
xxxLOLKAxxx - dziękuję . ;o nie spodziewałam się , tym bardziej mi miło . ;>
wpadaj tu częściej talenciaro . ; ** _________________ przychodzi dzień w którym dajesz sobie na luz , jednym słowem odpuszczasz ale ten dzień przecież przemija . nie lubię szóstej rano , tego przenikliwego chłodu i pustego miasta , w którym spotykam Cię w ludzi tłumie . nie wiem co robisz , jak się masz , gdzie idziesz , czy rzucasz czy palisz dalej ale zacznijmy od podstaw , jutro jest poniedziałek ..
|
|
#3968 |
|
Raczkowanie
|
Wróć. Już nawet nie będzie mi przeszkadzało, że piszesz " koham " . Uwielbiam, gdy wszystko się tak p i e p r z y . - Kochanie, muszę wracać do domu. - jest dopiero po 19.. - widzisz.? przez Ciebie się na dobranocke spóźniłam.! Kocham Cię, ale nie pamiętam jaki masz głos. ' Jesteś niczym, bo nic jest wszystkim ' . Nie wiesz może, kto mi tak serce oszpecił.? - Kohaam cię.. tensknię. - ja tesz. Spytaj Go, dlaczego mi nie powiedział, jak się w to gra. Praktycznie nic nie napisałam.
|
#3969 |
|
Raczkowanie
|
proszę bardzo
Spójrz na mnie. Pomyśl, choć przez chwilę. Zastanów się, co właśnie straciłeś. A gdy Ciebie nie ma, słońce przestaje się uśmiechać, gwiazdy nie świecą tak jasno, trawa jest mniej zielona, niebo mniej niebieskie, a moje serce nie bije tak mocno.
|
|
#3970 |
|
Przyczajenie
|
Byłam twoim aniołem. Po twoim odejściu odpadły mi skrzydła.
Zapomniałam. Zapomniałam jaki masz kolor oczu, jakie włosy, czy jesteś przystojny i w moim typie... Ale nigdy nie zapomnę jak wymówiłeś moje imię tamtego wieczoru. Jak błądziłeś wzrokiem szukając mnie w tłumie. A ja uciekłam. -Kochanie. Powiesz mi coś szczerze? -Oczywiście. -Kochasz mnie? -Nie. -W takim razie okłam mnie... Wyjdź. Wyjdź z mojego serca, zostaw moje myśli w spokoju. Ale najpierw zabierz te kłamliwe i bolesne wspomnienia.
|
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
pierdo. lę ciebie i ten twój pieprzony interes zwany niby 'miłością'
|
|
|
|
#3972 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z pewnością się nim odpowiednio zajmę
![]() Trochę głupio mówić "kocham Cię", kiedy wiesz .. że nie usłyszysz "ja ciebie też". Stoisz na półce, do której nigdy nie dosięgnę. Będzie jeszcze czas na wielką Miłość. Powinnam była zrozumieć dystans Twoich oczu. Nieważne jak długo jest się razem. Ważne jak piękne są to wspólnie spędzone chwile. Dlaczego Ona nigdy nie wiedziała czego chce?
|
|
#3973 |
|
Rozeznanie
|
Dziś już nie wiem komu mogę wierzyć. I co mogę nazwać zaufaniem. bo niektórzy ludzie po prostu się nie zmieniają... Możesz włączyć alarm, ogrodzić swoją posiadłość, wezwać ochroniarzy, ale ja i tak się do Ciebie dostanę. Ona kręci tyłkiem niczym małpa w zoo. Ale nie uważasz, że ja i bez tego jestem lepsza? Trochę za późno na przeprosiny , teraz to ja Cię nienawidzę . Nie wydaje mi się, abyś rozumiał ile dla Ciebie zrobiłam... |
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Plotkaraaa ,always be yourself ,siatkarka18,latin,Martusia1992,agrr,Missi_16,dontgivemenames,3martyna3 -wspaniałe ___potrzebuję tylko ciepła , ciepła Twojego serca. choć poudawaj ,że wszystko jest dobrze . podobno z czasem zauważamy co jest dla nas najważniejsze . chciałabym kiedyś to zauważyć . tak po prostu ,spierd^alaj dziś moje szczęście można wyrazić w paru słowach:kur^wa , ja pierd^ole . ostatnio ludzie dają mi do zrozumienia ,że nic nie znaczę . naucz się mnie kochać. od dziś nie wierze w horoskopy ,pisano ,że będę miała kogoś w sercu .to dlaczego teraz po moim pokoju walają się resztki mojego pękniętego serca ? nie muszę wszystkim wierzyć w słowa "będzie dobrze"
|
#3975 |
|
BAN stały
|
happyend &
Maniuuur dziękuje.dziękuje.dziękuj e ...
i niby moje serce jest moje, ale odkąd odszedłeś bije tak jakby ciszej . i szła przez park z dumnie uniesioną głową, a w jej myślach pojawiał się tylko on. co byś zrobił gdybym stanęła przed Tobą i powiedziała Ci, że nie potrafię bez Ciebie żyć ? wyśmiałbyś mnie ? zacisnęła mocno pięść, zagryzła mocno wargi, podniosła głowę i prosto w oczy wykrzyczała mu, że go nienawidzi, twierdząc, że tak będzie lepiej . masz racje, nie potrafię niczego docenić, ale sory znasz mnie kilka minut a już pchasz mi głowę w cycki . ... ![]() + laski zagłosujecie na mnie w konkursie ? link w podpisie Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-08-11 o 21:03 |
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
zakochan_a - bierz...
![]() ***
i móc tak co dnia, cieszyć się nawet śpiewem skowronków nie myśl, że jestem słaba bo wciąż w sobie siłe mam chciałabym choć raz zaznać w życiu szczęścia, nie odczuwając odrobiny smutku cholernie nie mogę się po Tobie pozbierać daj choć gram miłości i kilo szczęścia
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-08-11 o 21:11 |
|
|
|
#3977 |
|
Raczkowanie
|
Bo mam w sobie tą moc, dzięki której jestem niezniszczalna w spełnianiu marzeń. Zmierzch - nie jest zbyt entuzjastycznie w twoim życiu, ale nie można narzekać, po prostu monotonia. Po monotonii nastaje Księżyc w Nowiu, który objawia się entuzjazmem, lecz nie do końca jesteśmy zaspokojeni swoimi pragnieniami. Następuje załamanie, zaniżona samoocena i poczucie, że już nigdy nie będzie lepiej i to właśnie jest Zaćmienie, Przed Świtem to nie co innego jak nagłe szczęście. Później to już tylko błędne koło, powtarzające się w tej samej kolejności.... [Zainspirowana tytułami Sagi Zmierzch]
___ Pozdrawiam kochane wizażanki ![]()
|
#3978 |
|
Zadomowienie
|
Mam lenia więc powiem tak
dziękuję Wam za pochwały i ja również kocham, kocham ;D 'Wielka miłość zdarza się w życiu tylko raz, wszystko, co następuję potem, jest tylko szukaniem tej utraconej miłości.' Spojrzeniem wyznaj mi miłość. 'Bo my kobiety za bardzo się angażujemy we wszystko i wierzymy w ich słowa zwłaszcza gdy pięknie mówią. I to jest chyba nasz minus.' I nie będę mówić tego na głos, bo nie chcę, ale zrozumiałam że to było cenne. To jest cudowne, gdy wracam do domu i włosy pachną mi Tobą. 'Wszystko przez to, że jestem młoda, głupia i dobra w podejmowaniu złych decyzji.'
|
#3979 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie miałam żadnych nałogów . Nie piłam , nie paliłam , nie brałam...Ale ostatnio dosyć często łapie się na tym , że co chwilę odblokowuje telefon , sprawdzając czy nie ma żadnej wiadomości . Od Ciebie .
'Powoli tracę wiarę wiesz ? albo już straciłam . Nie pogodzę się z tym, co sama sobie zrobiłam .' 'Pomyśl o tym jak zatrzymać czas . Ulotne chwile łap i miej je w pamięci.' 'Ale czas mija a ja mijam razem z nim . W końcu wypalę się i ulecę jak dym. Po tych słowach zostanie tylko popiół Wiesz, uleci z letnim wiatrem '
Edytowane przez justsmilebaby Czas edycji: 2010-08-11 o 22:12 |
|
|
|
#3980 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czujcie się boskie i okradzione. ; * ` Chcesz mieć plastik ? To kup sobie lalkę barbie, bo nie jestem materiałem, który zawsze będzie fajny.` Jeśli chcesz mieć `panienkę do towarzystwa`, to trafiłeś pod zły adres Kotku. Nie łudź się, że jak będziesz stroił fochy to zerwę dla Ciebie gwiazdę z nieba. Gdybym chciała chodzić z babą, to zostałabym lesbą, Więc weź się wreszcie ogarnij i zacznij zachowywać jak facet ! Nie myśl, że jak zaczniesz się drzeć to będę płakać, Możesz co najwyżej zarobić po mordzie więc uważaj. Ku.rwa kochaj mnie i tyle! A jak nie umiesz to spier.dalaj, Tylko nie płacz potem bo pier.dole zagrywki; zrozumiałem bo straciłem. Mówiłam Ci przecież Kochanie, że mnie się traci raz a na zawsze. ; ] Nie było happy-endu, więc nie licz na replay ; )
|
|
#3981 |
|
Raczkowanie
|
na zdrowie, Złotko. ;*. ja nadal nadrabiam.. kurde, nie wiem, czy kiedyś będę równocześnie z Wami nadawać. każda z Was ma to coś ;*. nie da się wymienić.
** zostanę sama jak ten palec. będę miała wielki dom, wspaniałą pracę. będę w niej spędzała 12 godzin dziennie, wracała do pustego domu, gdzie od wejścia będzie mnie witał mój czarny kot. wsypę mu do czerwonej miski jego ulubionego żarcia i wyjdę na miasto. pójdę do klubu, tego na Piotrowskiej 55a. będę się kochać z tym, z czwartego stolika i z szefem, który dostarczy mi darmową porcję drinków. będę rozkochiwała w sobie facetów i rzucała ich. o tak, będę wredną rudą s*ką. można się przyzwyczaić do tego życia. tylko co tak na prawdę po mnie zostanie..?
|
|
#3982 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no i fajnie ![]() ________________ defragmentacja serca, proszę czekac. 'ozdób problemy wielką kokardą i spróbuj udawać, że to prezent.' moje uczucie do Ciebie, zrozumiałe jedynie dla osób +18 tudzież generalnie mam Cię w dupie, pysiaczku 'a ja tak cholernie bardzo potrzebuję, żebyś był, istniał, łapał mnie za rękę. Chcę usnąć trzymając Cię za róg niebieskiej koszulki.Chcę żebyś po prostu powiedział, że już mnie nigdy nie zawiedziesz, nie oszukasz, nie zostawisz. że nadal będziesz mnie wzruszał, przyprawiał o spazmy serca. że całowanie nigdy nie zrobi się nudne,trzymanie za ręce dziecinne, ' robaczku' banalne i cholernie kur*a przereklamowane..' ' Wsłuchaj się w głos rozsądku. Słyszysz jakie pierdoły opowiada? ' nigdy nie stanę się na tyle zdesperowana, by stanąć na dachu własnego domu i miłością rzucać Ci w twarz
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-08-11 o 23:27 |
|||
|
|
|
#3983 | |
|
Rozeznanie
|
happyend ,katrin_love - < 3!
Cytat:
o mój boże ! świetny ! zabieram i zaraz będzie widniał w podpisie ! < 3 kiedyś wierzyłam w szczęście - dopóki nie poznałam Ciebie.
|
|
#3984 |
|
Przyczajenie
|
naiwnie_ - nie spodziewałam się , na zdrowie ;* + również okradłam
Wiedziała, że kłamie. Ale gdy patrzała w jego oczy nic nie miało znaczenia. Tylko on.
Te wszystkie komplementy... Nie mają już znaczenia. Teraz jest ona. Wcześniej byłam ja. Później będzie inna. A ty kochanie biegnij, szukaj mnie wśród szumu fal. Bo ona nie wiedziała, że zwykłe 'Kocham Cię' potrafi tak zaboleć. Myślała że to będzie wieczne... On chciał ją na jedną noc.
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
SecretVirgo- jestem zaszczycona widząc swój opis w Twoim podpisie. I nie pozostaję dłużna
![]() Dziękuję za pochwały !
Ja też Was podziwiam za talent. Kiedy podniósł kieliszek, drżała mu ręka cały czas patrzył na nią przy toaście 'za nas' mimowolnie skierował wzrok w moją stronę Cicho jest tak, że nie słyszę własnych myśli Za drzwiami zostaw ból, nie odchodź już Od jakiegoś czasu słowo "wróć" brzmiało jak modlitwa Wyplułam jego imię, które miałam na końcu języka Czas już wypić za przyjaciół. Kieliszek stuka o powietrze. ZA SAMOTNOŚĆ!
|
#3986 |
|
Raczkowanie
|
![]() Nigdy Zawsze Na pewno 3 słowa które budują bądź niszczą wszystko... ....a teraz podziękowania za pamięć ![]() jesteście cudowne, iż mimo mego braku- pamiętacie <3 Kocham Was Wy wiecie!.
|
#3987 |
|
Rozeznanie
|
Wystawiam na próbę swoje własne serce i cierpliwość w sobie rozdwajam.
zamknęła się w pokoju na 72 godziny i zrozumiała, że to wszystko spiep.rzyło się z jej powodu. To niemożliwe kochać kogoś do utraty oddechu. Za każdym razem, gdy patrzysz w morze widzisz jego piękno i wiesz, że będzie cię zachwycało, nawet jak zobaczysz je 83 raz. Nie wiesz dokładnie co znajduje się w środku ani ile kilometrów jest do następnego brzegu. Nie wiesz nawet jak głęboko jest za 3 boją od lewej, ale urzeka cię swoim brakiem ograniczeń i tym, że fale zawsze muskają twoje stopy delikatnymi pocałunkami. Z nim jest tak samo.
|
#3988 |
|
Raczkowanie
|
- hej. - elo. - naprawdę Cię kocham. - następna.. a myślałaś kiedyś, żeby wziąć siekierę i w j e b a ć ją w sam środek serca.? - na zawsze, wiesz.? - wiem, ja też kocham słodycze, na zawsze. - kochanie.? za 20 lat będziesz mnie kochał tak samo.? - za 20 lat, jak na ulicy się będziemy mijać, to ja Cię nie poznam. Mówiłam, że na zawsze.. na zawsze z samotnością w kieszeni. Wiedziałeś, jak bardzo Cię kocham.! Dlaczego udawałeś.? Powiedzieć nie umiałeś.? Ranić mnie nie chciałeś.?! nie zraniłeś..
|
#3989 |
|
Przyczajenie
|
naiwnie_ & paralogiczna . - tworzyciie cuda dziewczynkii ! ; * czujcie się okradzioone w każdym poście . ! ; * ; )
______ i była otulona miłością . jedyna matka ktora nie wychodzi z mody . ' są rzeczy i zdarzenia, które się kończą, ale są też takie, które na zawsze pozostaną w sercuu ' w s p o m n i e n i a ? zamknięte w pudełkuu z napisem ' otworz w razie potrzeby ' , a kluucz zginął ' . róże miłości najlepiej przyjmują się na grobaach ' odejdę , bo chcę . odejdę , bo muszę . Aniele Smierci , zabierz mą duszę ' nie całuj, jeśli nie kochasz . nie mów , że kochasz , jeśli kłamiesz . bo gdy odejdziesz ten ktoś szlocha , a Ty nie wiesz jak mu serce złamiesz ' tymczaseeeem Holandiia . mega weny życzę robaczkii < 3 !
Świat mi się wali. Nie rozumiesz jak? No wiesz tak jak Ty co wieczór walisz konia tyle, że ja nie czerpie z tego przyjemności, tylko ktoś inny, jak ta facetka z Playboya, Ty się napawasz, a ona nie bardzo. by Paralogiczna.;* |
|
|
|
#3990 |
|
Raczkowanie
|
SecretVirgo - talenciara z Ciebie więc możesz się już spodziewać, że Cię będę nałogowo okradać. ; *
![]() pauliiszta - miło mi `dlaczego nie walczysz Gdy ona płacze, nie ma kto jej wytrzeć twarzy Wiem ze mimo tego, nadal tak bardzo go chcesz Nagle serce zaczyna mówić: ja go tak kocham Anka a obiecałaś ze nigdy już go nie oddasz Kur.wa serca proszę przymknij już się Serce kur.wa przecież on jest zajęty ` [dallas - serce i ja] Mówią że ten kto wierzy w Św. Mikołaja albo w potwory w szafie, ma wybujałą wyobraźnię. To co powiedzieć o tych którzy wierzą w miłość ? Ale ten idiota nie docenił nawet tego że serce mu przyniosła, na talerzu przystrojone w pocałunki i wieczne oddanie. Stwierdził, że jest za gorzkie i ma zbyt wiele blizn. Odeszła więc zawiedziona, rozpierda.lając talerz o ścianę. Po raz kolejny zawiodła ją miłość. zaspana, brak weny... wybaczcie
Znasz to uczucie ? Kiedy boisz się zasnąć bo czujesz że następnego dnia kiedy się obudzisz może już go nie być ? I pijesz kawę za kawą paląc kolejnego papierosa, umierając ze strachu. by me. Edytowane przez naiwnie_ Czas edycji: 2010-08-12 o 08:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

oby tak dalej