|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Jakub Grzywacz, http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...aly,,i,zdrowy/
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#1652 |
|
Przyczajenie
|
Oglądając rysunek wizjonera skojarzyło mi się jedno miejsce.
W Brzeźnie, na początku lasku od strony "bud". jest zielony właz taki właśnie jak na rysunku, nie da się go tak łatwo otworzyć, trzeba użyć całej siły. Być może sprawdzaliście już to miejsce , a być może nie. ale znam te okolice i to miejsce nasunęło mi się jako pierwsze. |
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Jakub Grzywacz z Łęcznej.
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...aly,,i,zdrowy/ Z tego co tak się teraz wczytałam to on odnalazł się już 13 lipca, po 7. tygodniach. Nie wiem dlaczego dopiero dzisiaj pojawiła się na ten temat informacja.
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2010-08-11 o 19:58 |
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, dobra wiadomość, bo ostatnio słyszałam plotkę, że się utopił... Chłopak z mojej miejscowości (Łęczna, niedaleko Lublina) chodził do klasy z moją przyjaciółką. Wszędzie było pełno plakatów z informacją o jego zaginięciu. Mam nadzieję, że Iwona też się znajdzie cała i zdrowa.
Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2010-08-11 o 19:54 |
|
|
|
|
#1655 |
|
Przyczajenie
|
to co przed chwila napisalam jest zaczerpniete z innego forum o Iwonie. Napisala to osoba y Gdanska.
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze że się znalazł . Ciekawe co robił przez ten cały czas
|
|
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż często ITAKA powtarza,że jak rodzina odnajduje swoich bliskich,to z tej całej radości po prostu zapomina powiadomić odpowiednie organy,że dana osoba się odnalazła,więc może było też tak w tym przypadku.
|
|
#1658 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie o to chodz, że mogło się właściwie zdarzyć wszystko... może facet za nią szedł bo mu się podobała, ale nie miał zamiaru jej nic zrobić. Wtedy ktoś na nią napadł, on próbował ją obronić i obojgu coś się stało?
A może rozwiązanie jest najprostsze z możliwych - napad, gwałt, morderstwo. Tylko ciała nie mogą znaleźć. A ludzie mnożą milion teorii. ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Niedawno też się po 2 tyg odnalazł student. Cały w szoku, w szpitalu i do dzisiaj nie chce powiedzieć co się stało. |
|
|
|
#1659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wklejam Wam miłe przeprosiny Janusza dla wizazanek:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-11 o 20:17 |
|||
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2131002 2]No właśnie o to chodz, że mogło się właściwie zdarzyć wszystko... może facet za nią szedł bo mu się podobała, ale nie miał zamiaru jej nic zrobić. Wtedy ktoś na nią napadł, on próbował ją obronić i obojgu coś się stało?
A może rozwiązanie jest najprostsze z możliwych - napad, gwałt, morderstwo. Tylko ciała nie mogą znaleźć. A ludzie mnożą milion teorii. ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Niedawno też się po 2 tyg odnalazł student. Cały w szoku, w szpitalu i do dzisiaj nie chce powiedzieć co się stało.[/QUOTE] Tak czytałam właśnie dzisiaj, Piotr Wójcik z Lublina. http://www.mmlublin.pl/16709/2010/6/...?category=news Nie tyle chyba co nie chce powiedzieć,tylko chyba nie pamięta kto go pobił itp. Chociaż zaginął w Lublinie,jego indeks znaleźli pod Warszawą,a trafił do szpitala w Radomiu. Skomplikowane trochę,więc jak widać warto szukać i nagłaśniać w całej Polsce.
|
#1661 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy już widziałyście?
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...em,rutkowskim/ Jakiś nowy trop chociaż.. Rutkowski mówi, że dostali sygnał z sopockiego lokalu, że pojawił się u nich na monitoringu Pan Ręcznik. Sprawdzają to dopiero. Edytowane przez saandy Czas edycji: 2010-08-11 o 20:36 |
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tak jak napisałaś, chociaż jakiś nowy trop. Marcin O. - młody funkcjonariusz policji, ciekawe... Oby to się okazał "Pan Ręcznik" na tym monitoringu... Rutkowski zaprzecza,że Iwona nie była "call girl" czy "galerianką". Poza tym powiedział,że monitorują forum o Iwonie i że jego zdaniem istnieje prawdopodobieństwo,że na tym forum zarejestrowany jest oprawca Iwony... Dość szokujące... Jutro o 8:30 Rutkowski będzie mówił o zaginięciach w "Pytanie na śniadanie", będzie też psycholog z Fundacji ITAKA.
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2010-08-11 o 20:47 |
|
|
|
|
#1665 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Czym się aktualnie zajmuję Coś jest tu nie tak i mnie to nie zachwyca nie będe Ci powtarzał ze istnieje granica, Ty próbujesz ja przekroczyć?? Nie igraj z ogniem dziwko, nadużyles zaufania znikaj z mego życia szybko!!!!!!!!!" Hmmm...
|
|
#1667 |
|
Rozeznanie
|
i elegancko wszystko wyjaśnione,waśnie odłożone działamy dla wspólnej sprawy:by Iwona sie odnalazła
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy panu Rutkowskiemu można ufać. Troche mnie zbulwersowało to wystąpienie świeżo po zniknięciu tej dziewczyny jak przy jej matce mówił, że dziewczyna prawdopodobnie nie żyje, sugerował że jej strój i generalnie wygląd mógł byc powodem dla którego ktos ja zabił... Jak tak można? Matka się rozpłakała a ten sobie szopke urządza. Oczywiście, jak dziewczyna się znajdzie to i tak będzie że to za jego udziałem
I niech mu tam będzie Niech sobie drąży byleby ja znalazł
|
|
|
|
#1669 |
|
Rozeznanie
|
A ja uważam,że facet jest po prostu realistą,pewnie miał nie jedną taką sprawę-taki ma zawód :/
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Opis faktycznie w tej chwili i po tym co powiedział Rutkowski nie jest zbyt odpowiedni ;p
Poza tym chłopak widać że babiarz, aż ciężko uwierzyć że jedna dziewczyna zawróciła mu na tyle w głowie ... ale gdyby to faktycznie miał warsztat. Jako policjant znał teren, rozkład kamer - pewnie też tą zsepsutą ... wiedzial jak zatrzeć slady i ukryć ją/zwłoki ... brrr |
|
|
|
#1671 |
|
Rozeznanie
|
Ale jaja z tym kolesiem.... w końcu o czymś postanowili poinformować lud
![]() oby to się okazało,że to on i,ze gdzies ją przetrzymuje.Najprawdopod obniejszą wersją jest,że zrobił to ktoś kto Ją własnie znał ba!kto na bieżąci i od najlepszego źródła wie jak sprawy sie maja czy ida do przodu,co policja bedzie sprawdzać itd...
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tak uważam. Nie wiem czemu,ale mu ufam,wierzę w jego możliwości.
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mogę znaleźć Iwony na nk
Właśnie szukam Rutkowskiego, hmmm ![]() EDIT: Nie szukam tylko słucham
Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-08-11 o 21:03 |
|
|
|
#1674 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam chyba cos z głosnikami bo w ogóle nie słysze co Rutkowski tam mówi ale to co piszecie to szok Cytat:
Edytowane przez Czarna_Złośnica Czas edycji: 2010-08-11 o 21:06 |
||
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
"Ja nie jestem AMANT mowilem Ci,ja jestem chlopak staly w uczuciach
:P ha "Napisał tak gdzieś pod swoim zdjęciem więc jednak - chyba odniosłam mylne wrażenie
|
|
|
|
#1676 |
|
Wtajemniczenie
|
Wygląda na stałego bywalca klubów. Może byli nawet na tej samej imprezie, kto wie..
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą moim zdaniem Rutkowski niepotrzebnie podał inicjał jego nazwiska i w ogóle jego imię... Troszkę napiętnował chłopaka jeśli okaże się,że jednak nie ma on nic wspólnego ze sprawą zaginięcia Iwony...
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonkaaa
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
A no to już wiadomo, odchodząc od tematu nie rozumiem ludzi którzy tak udziwniają swoje imiona i nazwiska.
Idę luknąć co i jak, dzięki
|
|
|
|
#1680 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie dlaczego Janusz sie juz nie udziela tutaj??? Co do tamtego forum < tylko czytam, bo nie chce sie tam logować >
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

i elegancko wszystko wyjaśnione,waśnie odłożone działamy dla wspólnej sprawy:by Iwona sie odnalazła

:P ha "