|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() Cytat:
Więc może jest sens tam jechać? Mój szwagier pojechał parę lat temu, pracuje w zawodzie i dużo więcej zarabia i stać go na więcej. Kupili sobie właśnie tam dom - część na kredyt, część gotówki mieli. Zanim tam pojechał szukał pracy w necie. I też najpierw pojechał on a później żona i dzieci. |
||
|
|
|
#992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
mam sprawdzoną ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() muszę się zastanowić na czym mi zależy na wszystkim - chce się rozwijać, ale chce też normalnie zarabiać, zeby się nie martwić o to co będzie jutro i nie widywać dziecka tylko jak śpi i w weekendy - nie wiem czy to aż tak dużo, ale jak na PL to jak widać za dużo
|
|
|
#993 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomarańczowych nigdy w życiu już nie kupię, nie dosyć że się nie rozciągają skrzydełka to jeszcze są z rumiankiem który Zu uczulił...Dada są ok, czasami do żłobka kupuję, bo taniej a tam zmieniają pieluchę co 2 h albo i częściej, happy miałyśmy w szpitalu i dla mnie beznadziejne, za sztywne....i miałam jeszcze z Ross...podobne jakościowo do Dady. Innych nie używałam ![]() Jak chcesz to wyślę Ci kilka huggisów Co do rozmiarów to ja kupuję teraz 4 z huggies i 4 z pampersów... P.S. teraz w biedronce za 87 szt huggies zapłaciłam 39,99 zł...to tak z promocji ![]() Cytat:
Dlaczego chłonność gorsza? Ja uważam że porównywalnaCytat:
Cytat:
![]() Jak to ładnie napisałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mała kombinatorka ![]() Cytat:
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-11 o 23:11 |
||||||||
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
karola, co chciałaś napisać o wróżce
![]() chcę iść spać, ale jestem ciekawa
|
|
#995 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Starałam się ![]() NO to idę spać, dobrej i spokojnej nocki. Do jutra Wylicytowałam szare mungowe butki za 31 zł ![]()
|
|
#996 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Dzisiaj już padam, a do tego ciężka noc się zapowiada, Zuzku z 5 razy już się budziła z wielkim płaczem...to muszą być zęby ![]() Cytat:
![]() A ja gorąco zapraszam......... ![]() Cytat:
Cytat:
W zasadzie to mi się tylko te usportowione nie podobają...reszta super ![]() Cytat:
sąsiadki nie było żeby zapytać czy jeszcze będą rozmiary...a inna Pani jakaś taka niezorientowana była![]() Nie masz za dobrze? Dwa urlopy? Cytat:
Nie głupotą, bo przecież to że Małż znowu wyjechał i zostałaś sama z Małą to nie głupota...po to tu jesteśmy żeby każda mogła się wyżalić...więc żal się ile wlezie (a tak poważnie to ile potrzebujesz...oby jak najmniej ).Mi jest ciężko, ale niektórzy naprawdę mają duuuużo gorzej, więc staram się nie narzekać![]() Dokładnie tak...druga faza to faza właściwego chudnięcia, więc stosujesz ją tak długo aż osiągniesz wymarzoną wagę ![]() Cytat:
Może pomyśl czy chcesz wyjeżdżać w ogóle? Czy dasz radę zostawić tu wszystko i jechać daleko nie wiadomo na jak długo? Cytat:
![]() P.S. hihihihih od małego tak mam Często (tak moi znajomi twierdzą) też mówię "holender" jako przerywnik, ale ograniczam się żeby Tuli nie pomyślała że jej małża wzywam ![]() P.S.2.....boski masz opis na gg
|
|
#997 |
|
Rozeznanie
|
A ja szukam butow na Nasze poprawiny . Mam sukienke w kolorze pastelowy ( blady ) róż i nie wiem jakie buty powinnam miec do niej . Chyba tez takie pastelowe? jakby Wam cos fajnego na allegro sie rzucilo w oczy to prosze o linki
...Unholy ...? ..... .
|
#998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O! to dobry początek Chciałam Wam opowiedzieć o mojej prywatnej "wróżce"....dzisiaj miałam karty na szybko...mozesz spokojnie iść spać, bo dzisiaj już padam i też zaraz zmykam..a to i tak nie jest AŻ tak ciekawe żeby zarywać nocki ![]() Cytat:
![]() Dobranoc Spokojnej nocki
|
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No mam Tym razem do siostry więc chociaż za noclegi nie płacę ![]() Idę w koncu bo chyba pół godz temu miałam iść ale wróciłam na chwilę ![]() Dobrej
|
||
|
|
|
#1000 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam że sie nie udzielałam, i was nie nadrobiłam ale jakis mam dzien do bani tak strasznie mnie boli głowa cały dzień że sił na nic nie mam, idę spać, kompa wł po pracy i tak stoi wł. a mi jakos sił brak zeby podejść do niego, dop,, teraz żeby go wyl.w koncu..... miłej nocki
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Nie śpię od 20 minut, a powieki mi się same zamykają. Ale mi się nie chce iść do pracy. Siły - brak. Nie wiem w co się ubrać do pracy, nie wiem co wziąść do jedzenia, nie wiem co zrobić Kindze na obiad - na chwilę obecną mój mózg nie przetwarza takich danych.
Idę zrobić mocną kawę, żeby wrócić do świata żywych (i już nie śpiących) |
|
|
|
#1002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprzątać na błysk? eee z resztą to nie możliwe a szkoda ![]() Cytat:
padłam ![]() Cytat:
poooo-buuu-dkaaaa ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- mnie zapraszasz? ![]() czy źle zrozumiałam? Mari ja takie coś sobie znalazłam jak troszkę podwyższony cukier miałam i groziła mi cukrzyca.Może się przyda http://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie...j_o_diete.html i tabela wymienników węglowodanowych http://cukrzyca.medykblog.pl/intensy...glowodanowych/
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Jak późno chodzi się spać to i nie ma co czytać ![]() Kawkę popijam. Niedługo małża z Zuzą wyślę na spacer a sama chyba wezmę się za porządki w szafie. Miłego
|
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ja ok20znikam, bo rano nie miałaby tu po co wchodzić ![]() Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
No i noc baaardzo ciężka...co 30 min płacz,aż wzięłam Małą do siebie i spała na moim brzuchu pół nocy...jak ją w końcu odłożyłam to jeszcze dwie pobudki do rana były...za to przebierałam, przewijałam ją na śpiku...przełożyłam do wózka i obudziłam dopiero w żłobku...jej mina zdziwiona pt. "gdzie ja jestem?" bezcenna
![]() Cytat:
hahahaha z Unholy wczoraj gadałyśmy opisami na gg zamiast włączyć przycisk napisz wiadomość ![]() Pewnie że zapraszam Od pon mam urlop i na pewno na parę dni pojadę do siebie...wpadniesz?![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- No i wpadałoby się przywitać Dzień dobry Paniom
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
noooo możemy się spotkać.Fajnie
Dziewczyny się poznają i my w realu
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jeszcze kiedy będę u siebie, bo Tata do szpitala idzie, później do sanatorium, więc troszkę zamieszania będzie...ale mam 2 tyg urlopu więc na pewno damy radę się umówić
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
to ja nie będę nalegać
Jak będziesz mieć chwilę to po prostu daj znać.Dopasujemy się jakoś.
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... Tak chwaliłam ostatnio Nasz ekspres że dzisiaj wchodzę do firmy a on miał czelność się zepsuć Teraz piję niedobrą kawę z awaryjno-spotkaniowego ekspresu...ble...Swoją drogą, gdybyście kiedyś zastanawiały się nad zakupem ekspresu..to za nic nie kupujcie tego: http://www.electromarket.pl/a-ES100PRO_1,1.html On jest na kapsułki i jest beznadziejny, niewypał totalny
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-12 o 09:03 |
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Musze wypic kawe i moze jakos dojde do siebie. W ciagu 7 dni mam 5 nocek, wiec wczoraj nie moglam zasnac, a dzisiaj sie obudzic. Chce urlopu juz, a musze jeszcze 2,5 tygodnia czekac.
|
#1012 | ||||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() My też mieliśmy ciężką... ps. 1 ps.2 samo zycie ![]() Cytat:
![]() Ja bym ubrała nude lub szare. Wiem, nud(e)na jestem z tymi kolorami ![]() Cytat:
![]() Ale ja niedługo poznam osobiście pewną Cudną osóbkę ![]() poprawiłam humorek z rana ![]() Cytat:
Dlaczego te zęby takie męczące, no... Na pewno świetnie taki bąbel zaspany wyglądał ![]() Dobry opis, nie jest zły ![]() Cytat:
, masz jeszcze kawkę, bo ja mam ![]() Cytat:
![]() A ja nie wyspana, u nas w nocy również często, non stop pobudki, jęczenie (nawet płaczu nie było). Antek wiercił się cały czas, niby spał a nie spał. I z nami leżał i w łóżeczku, wszędzie mu było źle i nie mógł mocną usnąć... Drugą połowę nocy w ogóle nie spałam, tylko przenosiłam, lulałam, cycałam. W końcu o 6 obudził się na dobre, a ja patrzyłam kątem oka jak pomnie skacze do 8 ![]() Mieliśmy już dwie kwaśne kupy, wrrrr... Dzień Dobry
|
|
#1013 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kobieto jak Ty dajesz radę..... Oby ten czas do urlopu minął jak najszybciej ![]()
|
|
#1014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie nie chcę wyjeżdżać, ale z każdym dniem przekonuję się, ze w Polsce będę widywać dziecko tylko śpiące i to za marne pieniądze, a tam nawet na stomatologicznym zmywaku (bo tak się zaczyna) żyję sobie swobodnie a praca dla idei już mnie zaczyna mierzić, a jeszcze dobrze nie zaczęłam Cytat:
generalnie tam przeważają tylko pieniądze, bo póki co o rozwoju mogłabym zapomnieć (trzeba podszkolić język, rozeznać się w systemie, zorganizować sobie życie) tylko pytanie czy to jest tylko... oj wiem, ja miętka jestem
|
|
|
#1015 |
|
BAN stały
|
hej mamusie
wczoraj mala padla lekko po 20 i dzis wstala po 8. oczywiscie z przerwami na cycusia ale i tak sie wyspalam...okres mi sie skonczyl (masakra teraz rwa ok tygodnia ale taka mialam ochote troche Amelka nam przeszkadzala ale dalismy rade w weekend jednak jedziemy, juz zaklepalam nocleg - Marica w Twoje rejony sie nie zapuszczamy , jedziemy od str Golub-Dobrzyn, tam nocleg, w soote torun w niedziele powrot i po drodze ciechocinek. musimy tu wrocic w niedziele do poludnia bo maz jedzie na tydzien do roboty takze po niedzieli jestesmy same...lece do klubu mamusie zapodajce nr gg na priw ktora ma Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2010-08-12 o 09:14 |
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy...jak mówiłam tak zrobiłam...pierwsza partia butków
![]() 1. http://allegro.pl/item1171856545_bal...y_tu_r_38.html 2. http://allegro.pl/item1171856228_bal...n_tu_r_38.html 3. http://allegro.pl/item1176172676_sli...8.html#gallery 4. http://moda.allegro.pl/item117168129...4_grey_38.html 5. http://moda.allegro.pl/item117666227...umery_okr.html 6. http://moda.allegro.pl/item117112212...umery_okr.html 7. http://moda.allegro.pl/item116987562...erinki_38.html 8. http://moda.allegro.pl/item118002096..._9grey_37.html 9. http://moda.allegro.pl/item118002024...bwhite_37.html 10. http://moda.allegro.pl/item117192063..._zamsz_38.html C.D.N.....
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
a L nie chce spać
![]() więc jestem jeszcze w piżamie za to obiad mam jut gotowy. Gulasz z kaszą lub ziemniakami do wyboru ![]() Taka wzorowa pani domu jestem ![]() A jak już jestem to wam naskarżę... L bije, pluje, ciągnie za włosy.... ehhhh
|
|
|
#1018 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja szukam butkow, ciekawe wstawilyscie i w sumie mialam nic nie kupowac ale jakies moze jedne
|
|
|
|
|
#1019 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
No to fajnie, ze troszkę wyjedziecie. Szkoda, ze Małż na tydzień wyjeżdża, ale masz nas Cytat:
![]() Porobiłam fotki moich ubranek na sobie i zaraz wstawię, tylko chwilkę podładuję aparat
|
|
#1020 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

dalam ciala czyli

a szkoda 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)