|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() A mial robione badanie sluchu juz 3 razy i bylo ok ![]() ![]()
![]() |
#962 | |||
Ola-Unhola
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję. ![]() Poza tym wydaje mi się, że to ma związek z ząbkami, taki kwas z nich...łee Cytat:
![]() Dziewczyny pomóżcie. Znajdzicie mi czarne, szare i nude balerinki. Nie mogą być z materiału tylko eko skórka, jeżeli zamsz to tylko przy ciemnych kolorach ewent., zaokrąglone nie szpiczaste, rozm 37 lub 38 (dł. wkładki 24) Ja już nie wiem co wybrać, tyle tego. Plisss, ja Wam zawsze szukam jak coś ![]() Pomózcie...
![]() |
#963 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam akurat w domu i classic i te premium, które zazwyczaj używam. Cytat:
![]() na 12,30 a jaki rodzaj badania miał? Mi babka przez tel. mówiła, że w grę wchodziłoby badanie BERA a do tego dziecko musi spać/siedzieć bez ruchu...u nas to niewykonalne ![]()
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-08-11 o 18:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ale jestem wypompowana, nabiegalam sie za malym
Wojtusia a ja wole jesli juz mialabym wybierac huggisy niz pampersy - pampersow w ogole nie lubie i uzywam jak nie ma moich, moze i sa miekkie ale w ogole nie chlona, co godzine musze zmieniac huggisy lepsze ale sztywniejsze a ja uzywam juz tylko happy i tak samo przy Eryku bylo i jestem najbardziej zadowolona i najwiecej chlona, pampki maly przesikuje jak u marioli a te pomaranczowe to juz w ogole porazka, one chyba nie maja sciagacza, albo jakis taki maly
#965 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Tu piszą, ze można to robić w śnie indukowanym farmakolog. U nas tego nie proponowali i dlatego zrobili inne - audiomettrię, ale ono nie jest tak dokładne jak BERA.
![]() |
#966 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a juz myślałam, ze przeczytam dobre wieści Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Ola-Unhola
|
Svi, fajny torcik u chłopaków, co
![]() Tu masz adresy Sowy: Wojska Polskiego 17 Ku Słońcu 67 (CH Ster) Ustowo 45 (CH Auchan)
![]() |
#968 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() dobry chlopak z Ciebie ![]() no smakowicie wyglada strasznie ![]()
![]() |
#969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, czytałam o tym ale nie zgodzę się na to na pewno - nie dam naszpikować dziecka Bóg jeden wie czym ![]() W najgorszym wypadku, gdyby właśnie to badanie było konieczne, w Katowicach jest ośrodek, gdzie przyjeżdża się z dzieckiem na noc i robią je właśnie jak w nocy maluchy śpią...ale zobaczymy co powie specjalista, może rzeczywiście inne badanie wystarczy ![]()
![]() |
#970 | |
Ola-Unhola
|
no, ślinka leci...
![]() Cytat:
![]() dzieki ![]() Bo już mam kręcka ![]()
![]() |
#971 |
Wtajemniczenie
|
slepafuria spryciula z twojej córci nieziemska
![]() svi jeszcze nie gratulowałam nowych słów i umiejętności Marcelka ![]()
#972 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
anula dzieki
![]() i trzymam kciuki za synowa ![]()
#973 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W czasie mojej ciąży też się dokształcał. Aktualnie otwiera klinikę. Rekonstruuję błony dziewczę ![]() ![]() Przez ten rok pisał jakieś prace i nadal się uczył i tak szczerze to gdybym go nie znała to bym go przy drugiej ciąży nie wybrała... Jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego-to tak w mega przenośni. Cytat:
Faceci są dość inteligentni i potrafią się odpowiednio ustawić. Akceptuje się tyle na ile się pozwala. Nie bronię mojego męża, ale i on wciąż testuje,łudząc się że popuszczę a ja wciąż jestem konsekwentna.I w najbliższym czasie mu dołoże obowiązków. Cytat:
Kilka sztuk różnych do przetestowania miałam, ale za czasów noworodka, więc nie mam porównania. Idąc do sklepu wybieram pampki, (bo ja troll reklamowy) i tłumaczę sobie że po co kupić pakę niesprawdzonych jak mogę być z nich niezadowolona ![]() Cytat:
![]() Leniwa się zrobiłam, nastrój mi też się coś popsuł.Może jutro wrócę do równowagi. Do jutra ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() czy ta cukiernia Sowy to u was Pralinka się nazywa?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#975 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Miałam na myśli Katowice ![]() u nas? Różnie, są takie jakby przedstawicielstwa i sama sowa w nazwie też.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Wtajemniczenie
|
Apel Twojego dziecka wg Korczaka
Nie psuj mnie. Dobrze wiem, że nie powinienem mieć tego wszystkiego, czego się domagam. To tylko próba sił z mojej strony. Nie bój się stanowczości. Właśnie tego potrzebuję- poczucia bezpieczeństwa. Nie bagatelizuj moich złych nawyków. Tylko ty możesz pomóc mi zwalczyć zło, póki jest to jeszcze w ogóle możliwe. Nie rób ze mnie większego dziecka, niż jestem. To sprawia, że przyjmuje postawę głupio dorosłą. Nie zwracaj mi uwagi przy innych ludziach, jeśli nie jest to absolutnie konieczne. O wiele bardziej przejmuję się tym, co mówisz, jeśli rozmawiamy w cztery oczy. Nie wmawiaj mi, że błędy, które popełniam, są grzechem. To zagraża mojemu poczuciu wartości. Nie chroń mnie przed konsekwencjami. Czasami dobrze jest nauczyć się rzeczy bolesnych i nieprzyjemnych. Nie przejmuj się za bardzo, gdy mówię, że cię nienawidzę. To nie ty jesteś moim wrogiem, lecz twoja miażdżąca przewaga. Nie zwracaj zbytniej uwagi na moje drobne dolegliwości. Czasami wykorzystuję je, by przyciągnąć twoją uwagę. Nie zrzędź. W przeciwnym razie muszę się przed tobą bronić i robię się głuchy. Nie dawaj mi obietnic bez pokrycia. Czuję się przeraźliwie tłamszony, kiedy nic z tego wszystkiego nie wychodzi. Nie zapominaj, że jeszcze trudno mi jest precyzyjnie wyrazić myśli. To, dlatego nie zawsze się rozumiemy. Nie sprawdzaj z uporem maniaka mojej uczciwości. Zbyt łatwo strach zmusza mnie do kłamstwa. Nie bądź niekonsekwentny. To mnie ogłupia i wtedy tracę całą moją wiarę w ciebie. Nie odtrącaj mnie, gdy dręczę cię pytaniami. Może się wkrótce okazać, że zamiast prosić cię o wyjaśnienia, poszukam ich gdzie indziej. Nie wmawiaj mi, że moje lęki są głupie. One po prostu są. Nie rób z siebie nieskazitelnego ideału. Prawda na twój temat byłaby w przyszłości nie do zniesienia. Nie wyobrażaj sobie, iż przepraszając mnie stracisz autorytet. Za uczciwą grę umiem podziękować miłością, o jakiej nawet ci się nie śniło. Nie zapominaj, że uwielbiam wszelkiego rodzaju eksperymenty. To po prostu mój sposób na życie, więc przymknij na to oczy. Nie bądź ślepy i przyznaj, że ja też rosnę. Wiem, jak trudno dotrzymać mi kroku w tym galopie, ale zrób, co możesz, żeby nam się to udało Nie bój się miłości. Nigdy.
#977 |
Zakorzenienie
|
Unholly
ale nie wszedzie podana dł wkładki - musiałabyś pytać sprzedającego 1. http://moda.allegro.pl/item116673639...olorow_38.html 2.http://moda.allegro.pl/item116877576..._zamsz_38.html 3.http://moda.allegro.pl/item116960712...sphere_38.html 4.http://moda.allegro.pl/item116967499...pumki_r37.html te stylizowane na sportowe 5.http://moda.allegro.pl/item117608286..._zamsz_38.html 6.http://moda.allegro.pl/item117621268...s_rozm_37.html 7.http://moda.allegro.pl/item117666227...umery_okr.html 8.http://moda.allegro.pl/item117818197..._szare_37.html 9.http://moda.allegro.pl/item117818188...czarne_37.html
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Anula a apel suuuper, samo życie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Jestem...jakoś przeżyłam ten dzień....reszta w klubie...a teraz lecę nadrabiać ![]() Dziękuję Kochane za kciuki ![]() ![]() ![]() ![]()
#980 |
Wtajemniczenie
|
też tak myślę
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- żebyś się nie zdziwiła jak mnie jutro pod drzwiami zastaniesz ![]()
#981 | ||||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#983 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super jest ta torebka...a ja nie mam żadnej okazji a bym chętnie ją dostała ![]() Cytat:
Marica ja nie po to pisałam żebyś mnie przepraszała...nawet nie o sobie mówiłam że mam gorzej czy coś...każdy ma swoje problemy i dla każdego swoje są ważne...po prostu gdy jest mi ciężko to powtarzam sobie (opcjonalnie) że inni mają gorzej albo że mogłoby być gorzej...i przestaje się nad sobą użalać...w końcu szczęściara ze mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-11 o 20:54 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj co za apel ![]() ![]() Cytat:
![]() Svi wyjeżdżam znów z niedzieli na pon więc już i tak do mnie nie dotrze ta keratyna. Wyślij mi ją jak wrócę. No i nie masz za co przepraszać ![]() P4w będę w Krakowie, pewnie wstąpię co któregoś CH, zobaczyć czy będzie ta sukienka w promodzie? ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- No właśnie a w ogóle to jedziemy na drugi urlop. Tym razem do Krakowa ![]() ![]() Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2010-08-11 o 20:33 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
gor
![]() ale do mnie przesylki dochodza na drugi dzien, ew na trzeci wiec do soboty powinnas miec
#986 |
Rozeznanie
|
mam pytanko i prośbe ma moze któraś z was jakis wykaz produktow jakie może spozywać kobieta ktora ma cukrzycę ciążową???
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- a no karola sorki ja myslalam że chodzi ci o to że to moje zmartwienie to *******a a inni maja wieksze i tak pomyślałam o twojej sytuacji ze ci ciężko a ja dupe zawracam głupotą ![]() dziś wiecej zjadłam, makreli pół, twaróg chudy pół kostki, pół piersi z kurczaka na samej wodzie, 4 plasterki kiełbaski i 2 jajka bez żółtka. a powiedz mi ile trwa ta 2 faza bo tego nie rozumie, 1 to uderzeniowa 5 dni, 2 nie wiem, a 3 to 10 dni na 1 kg stracony....a chyba juz wiem ta 2 tak dlugo az sie schudnie tą określona ilczbę kg??? |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale masz mądrą Córeczkę ![]() O szkole nie myślimy, bo i Nas to problemy ze żłobkami i przedszkolami, ale ze szkołą raczej nie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się podoba...zwłaszcza kolor i kształt ![]()
![]() |
#988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() idę do klubu
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i cena fajna...ZAPROPONUJ CENE A NAPEWNO SIE DOGADAMY AUTO WARTE TEJ CENY...ja daję stówkę...za takie auto ![]() ![]() Cytat:
![]() A za jutrzejszy wynik ![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba ząbki, co? ![]() hop hop dziewuszki...gdzie jesteście? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie namawiam...idź idź, ale do sprawdzonej ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja Wam coś o wróżkach opowiem...ale w klubie ![]()
![]() |
#990 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
http://4fat.pl/download/zywienie_w_cukrzycy.pdf http://porady-poloznej.pl/cukrzyca-ciezarnych/ Cytat:
![]() Ps. uwielbiam to Twoje "kurka wodna". Mój Tato tak zawsze mówi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.